:-D
De
konfijten van Didden
Twee
nieuwigheden voor het ideale en smaakvolle tegenwicht van al wat lekker is!
Het is weer
tijd voor wild en terrines. Om te genieten van ganzenlever en feestmaaltijden.
De perfecte gelegenheid dus om op uw tafel deze overheerlijke konfijten van
Didden terug te vinden. Ze vormen immers het ideale tegengewicht van alle
gastronomische lekkernijen. Met hun subtiele combinaties van vier fundamentele
smaken, bespelen deze unieke bereidingen op een ideale manier het zoete, het
zure, het zoute en het bittere. Zo komen de meest uitzonderlijke smaken van
karaktervolle bereidingen volledig tot hun recht.
Gaande van
het voorgerecht tot het dessert, hebben de konfijten van Didden met de jaren
een bewonderenswaardige reputatie opgebouwd inzake uitzonderlijke
productcombinaties. Tot nu toe waren deze bijzonder lekkere en toegankelijke
producten verkrijgbaar in 11 variëteiten. Elke met een eigen karakter, elk met
de mogelijkheid om gewone maar ook gedurfde samenstellingen te creëren.
Laten we ze
nog s allemaal op een rijtje zetten: Uienkonfijt: op smaak gebracht door
toetsen van roze peper en rozijnen; Ardense uienkonfijt: combineert de
zachtheid en het fruitige van de framboos; Uienkonfijt met sinaasappel: met een
subtiele bittere toets dankzij sinaasappelschilletjes; Uienkonfijt met
peperkoek: zacht en tegelijk geparfumeerd; Sjalotkonfijt met speculaas: met
volle kaneel-en kruidnageltoetsen; Vijgenkonfijt: subtiel op smaak gebracht
door een scheutje azijn; Bosvruchtenkonfijt: aardbeien, blauwe bosbessen en
braambessen met een scheutje Xérès-azijn; Sinaasappelkonfijt: lichtjes bitter
maar op smaak gebracht met een toets van Grand Marnier; Bereide veenbessen:
authentiek en traditiegetrouw.
Appel-peerkonfijt
met kaneel: zowel voor vlees als voor blauwe schimmelkazen. De perfect
evenwichtige combinatie van appels-perenkaneel vergezelt op een bijzonder
smaakvolle manier subtiel vlees of blauwe kazen. Mangokonfijt: dankzij de
subtiele en exotische toetsen van goedgerijpte mangos en een lekker
gemberaccent, past dit konfijt onder andere bij gevogelte.
Naast dit
gamma dat ondertussen een klassieker is geworden, is Didden fier u vier
nieuwigheden voor te stellen die op een uitzonderlijke manier deze rijke
collectie komen aanvullen.
Konfijt van
1001 nachten : een uitzonderlijk evenwicht tussen vijgen en dadels. Het geheel
wordt op smaak gebracht door een subtiele kaneeltoets. Dit geeft tegelijk een
exotische en volle toets. Zonder overdaad aan smaken, neemt deze specerij uw
smaakpapillen op een comfortabele manier mee naar onbekende oorden. Perfect met
ganzenlever omdat de smaak wordt versterkt en niet verstopt. Dit konfijt gaat
ook ideaal samen met alle soorten koud vlees door er textuur en subtiliteit aan
te verlenen.
Konfijt
Sweet Chili : Alle fruitige subtiliteit van rode peper verleent aan deze
bereiding frisheid die langzaam evolueert naar een pittige toets. En dit alles
in een licht azijnachtige context die doet denken aan de lekkerste zoutzure
smaken van het Verre Oosten. Dit konfijt past perfect bij terrines met een
uitgesproken smaak. Door zijn subtiele structuur waarbij de ui een bepaalde textuur
behoudt, vergezelt het op een uitgelezen manier een resem specialiteiten van
land en zee. Door zijn lichtzure toets die frisheid verleent, past dit konfijt
perfect bij gepaneerde garnalen of in een beignet. Ook een gebraden kip vindt
hier een unieke smaakkameraad.
www.diddenfood.com/fr/waar-te-koop
|