xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
Luchtige sauzen:
Een smakelijke saus maken is niet altijd evident. De snelheid waarbij je de saus laat opkoken en reduceren is daarbij heel belangrijk. Als je het vocht te traag laat inkoken, kan je basis te gecorseerd raken, wat een bittere smaak met zich brengt. Om dit te vermijden heb je allereerst een degelijke sauteuse nodig. Bovendien is deze sauspan ideaal om luchtige, schuimige sauzen te bereiden, de trend vandaag. Een goede sauteuse verzekert immers een perfecte warmtegeleiding in het hele oppervlak en de conische wanden laten vlot kloppen of mixen toe, met een schuimige saus als resultaat;
De conische sauteuses van Demeyere werden speciaal ontwikkeld voor het bereiden van de fijnste sauzen en suddergerechten, en voor het aanstoven van groenten. Een perfect hulpmiddel dus om net als chef-kok Stefaan Daeninck je gasten te verrassen. RVH.
|