The Drink Alsace experience – Culinair : Flamme & Co – Kaysersberg
Net als bij ons zorgen culinaire grootmeesters in Frankrijk eveneens voor een diversiteit in hun aanbod. In hun thuisbasis Kaysersberg baat het broederpaar Nasti het hotel-restaurant Chambard uit, een 4-sterrenhotel met een restaurant dat 2 Michelinsterren kreeg toebedeeld.
Kok Olivier kende van in zijn jeugd zijn passie en toekomst en volgde doelbewust hotelschool. Vrij logisch dat zijn passie vruchten zou opleveren en hij kroonde zich in 2007 tot MOF, meilleur ouvrier de France. Emmanuel sloeg aanvankelijk een architecturale richting in maar raakte onderweg gepassioneerd door de wijn en werd uiteindelijk sommelier. Naast beide broers zijn ook hun echtgenotes actief in de uitbouw en het beheer van het hotel.
lees meer www.tasted4you.be
![](http://blogimages.seniorennet.be/wozani/1606218-269704938eb546d7ada458fcc07b0682.JPG)
![](http://blogimages.seniorennet.be/wozani/1606218-734b1479336f4fb69b98f1706411609d.JPG)
|