De Thaise keuken wordt unaniem beschouwd als een van de meest geraffineerde culinaire tradities ter wereld, het is bovendien ook een van de meest gezonde keukens. De vele groenten en kruiden die worden gebruikt in de bereidingen, en die al even rijk zijn aan heerlijke parfums als aan smaak, zorgen voor een heel evenwichtig en tegelijk overheerlijk dieet. De oliën ISIO 4 en ISIO 4 Olijf van Lesieur gaan hier dan ook perfect mee samen. Ze hebben niet enkel een ideaal lipidenprofiel dankzij hun unieke samenstelling, maar respecteren de natuurlijke smaak van de voedingsmiddelen.
ISIO 4 en ISIO 4 Olijf : een ideaal huwelijk met de Thaise keuken! We schepen onmiddellijk in voor een geslaagde culinaire ontdekking: ISIO 4 en ISIO 4 Olijf vormen een perfect huwelijk met de Aziatische en in het bijzonder de Thaise keuken. Daarom komen deze kwaliteitsoliën, in samenwerking met het bekende Thaise restaurant Blue Elephant en zijn executive chef Sathit ‘Joe’ Srijettanont, vandaag aan bod in de bereiding van enkele exotische en overheerlijke recepten.
Een pluspunt op uw bord! De dagelijkse consumptie van de oliën ISIO 4-en/of ISIO 4 Olijf bieden omega-3-en omega-6-vetzuren voor het behoud van normale cholesterolwaarden, vitamine D, de onmisbare bondgenoot voor uw immuunsysteem en vitamine E voor zijn antioxiderende werking van de cellen. Naast hun voedingseigenschappen respecteren de ISIO 4-oliën, gebruikt om op smaak te brengen, om in te bakken of te frituren, de natuurlijke smaak van de voedingsstoffen, ongeacht de bereiding. De delicate smaak van deze oliën maken hen tot de perfecte partner in de meest smakelijke bereidingen en vooral in het geval van de Thaise keuken, waarin het ‘natuurlijke’ aspect van de ingrediënten erg belangrijk is.
Koude of warme bereidingen? Aan u de keuze! Koud worden de ISIO 4-oliën in het bijzonder aangeraden voor de bereiding van vinaigrettes (bestemd om salades of rauwkost op smaak te brengen), maar ook in marinades en uiteraard voor de bereiding van emulsiesauzen zoals mayonaise en al haar varianten...
Wat de warme bereidingen betreft, zijn de ISIO 4-oliën geschikt voor verschillende bereidingsmethoden: in de pan of stoofpan voor het bakken, stoven of sauteren van groenten, maar ook voor vlees, gevogelte of vis en natuurlijk ook voor al uw wokgerechten; in de oven om te braden en te grillen, maar ook in uw gebak… Bovendien kan de ISIO 4-olie ook worden gebruikt in elke frituurpan, zowel voor het bakken van frieten als voor hartige of zoete beignets, maar ook voor heel het assortiment traditionele Thaise hapjes. Het zijn niet alleen perfecte partners in de dagelijkse keuken, dat de ISIO 4-oliën ook perfect zijn aangewezen voor de Oosterse keuken bewees Sathit ‘Joe’ Srijettanont via enkele prachtige bereidingen waarvan de smaak en het aroma je onmiddellijk duizenden kilometers hiervandaan brengen.
|