Wanneer je aan Häagen Dazs denkt, denk je aan overheerlijk roomijs in iconische potten. Maar weet je ook wat dit ijs zo uniek maakt?
Häagen Dazs ijs wordt uitsluitend vervaardigd op basis van natuurlijke ingrediënten: room, melk en eigeel. De aanvullende ingrediënten van het ijs worden geïmporteerd van over de hele wereld. Deze grondstoffen komen vanuit landen waar ze het beste tot hun recht komen. De pure vanille komt uit Madagaskar, de koffiebonen worden vanuit Brazilië geïmporteerd en de bananen komen uit Costa Rica. Maar belangrijker: de speculaas én de chocolade die Häagen Dazs prefereert, zijn afkomstig uit België!
Dit jaar staat de Belgische chocolade in de schijnwerpers bij Häagen Dazs. Om dit te vieren zijn er twee nieuwe recepten in een groot en klein formaat op de markt gebracht. De 'Dark Chocolate& Almond'pints (500ml) bestaan uit een intense combinatie van zwarte chocolade en gekarameliseerde stukjes amandelnoten. DeTriple Sensations 'Vanilla Chocolate Almonds' (4mini potjes van 86ml) bestaat uit heerlijk vanilleijs met een smeuïge en voortreffelijke chocoladesaus en is gemengd met kleine knapperige stukjes chocolade en amandelnootjes.
ww.haagendazs.be
|