Om een vrije maar voorzichtige zomer te vieren, lanceert Maison Dandoy opnieuw zijn collectie ambachtelijke ijsjes en sorbets.
Wat mogen we verwachten? Speculoos uiteraard (met echte koekjes van het huis), echte met het mes afgeschraapte vanille, chocolade van Laurent Gerbaud "die je laat stralen" en ook in roomijs een warm gevoel geeft. Maar ook pistache op basis van echte pistachepasta, amandelen (ook weer met echte amandelpasta) en aardbeien- en citroensorbet natuurlijk.
Elke smaak wordt verkregen met hoogwaardige ingrediënten en zonder kunstmatige aroma's. En de recepten van al deze zalige zoetigheden werden net als bij de andere collecties ter plaatse bedacht, met volle melk en room. En zonder toegevoegde suiker. De zoete smaak komt enkel van het fruit!
Beschikbaar in alle winkels in potjes om meteen van te smullen, gelijk aan twee bolletjes (€ 4,50 met topping naar keuze: crunchy speculoos, hazelnoten, kleine koekjes of krokantje met amandelen) of in potten van 500 ml (€ 9,50). In de verkooppunten in het centrum en aan het Stefaniaplein kun je van deze overheerlijke smaken ook ongeremd genieten in een hoorntje.
|