GOURMET TOUR BUTGENBACH
xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
Van 5 oktober tot 26 november kunnen gastronomen in de Oostkantons volop genieten van regionale wildspecialiteiten. De Toeristische diensten van Bütgenbach organiseren in deze periode een wandeltour van 7 of 12 km waarop men langsheen het parcours zowel kan kennismaken met de prachtige natuur en bosrijke omgeving o.m. het stuwmeer van de Warche als met de lokale culinaire specialiteiten.
Op het menu staan:
Aperitief van het huis met 3 hapjes in Hotel Vier Jahreszeiten, feuilleté van bospaddestoelen in Hotel Au Printemps, wildhamschotel in Pizzeria Bacco, hertsaltimbocca met lintnoederls en groentesoufflé in Restaurant Brüls en dessertvariaties met chocolade in Hotel Bütgenacher Hof.
Nuttige informatie en inschrijvingen: het aanbod gaat elke donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag in de geciteerde periode. Vertrek en aankomst hebben plaats in het Toeristisch informatiekantoor op de Marktplatz in Bütgenbach. Alle parcours vertrekken tussen 10u30 en 12 uur en eindigen in een goede stemming en volgens het ritme van elkeen. Inschrijvingen kunnen vooraf gebeuren bij het toeristisch kantoor: tel 080- 44 63 58 fax 080-86 47 24 of info@butgenbach.info. De kostprijs voor een all-in formule - zonder dranken! bedragen 40 per persoon. RVH
|