:roll:
Columbus-eitjes bekroond door International Taste & Quality Institutexml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
De nieuwe Columbus-eitjes Jouvence Anti-Age, net gelanceerd en al bekroond
Tijdens de uitreiking van de Superior Taste Awards 2009 kregen de Columbus-eitjes Jouvence Anti-Age drie sterren voor hun uitzonderlijke smaak en kwaliteit. Nauwelijks twee maanden na hun lancering op de Belgische markt hebben de Jouvence Anti-Age-eieren de smaakpapillen van de juryleden van het befaamde iTQi al veroverd.
De jury van het iTQi bestaat uit vermaarde chef-koks en sommeliers van de meest prestigieuze Europese culinaire organisaties, waardoor de erkenning van de kwaliteit van de producten zeer betrouwbaar genoemd mag worden. Het zijn culinaire deskundigen die de Columbus-eitjes bekroond hebben.
De erkenning door het iTQi heeft een grote indruk gemaakt op mij. Het is opnieuw bewezen dat Gezondheid wel degelijk kan samengaan met een uitstekende smaak: dit is een waarborg voor de goede kwaliteit van onze producten, bevestigt Jean-Pierre Goeseels, Directeur Communicatie van het Columbus Paradigm Institute.
Van de 796 producten die het iTQi gekeurd heeft, heeft slechts 12 % de onderscheiding van drie sterren gekregen. Daarbij waren 9 Belgische producten, waaronder de Columbus-eitjes Jouvence Anti-Age. Het is nu al de vierde keer op rij dat de Columbus-eitjes drie sterren krijgen, waaruit nog maar eens het constante hoge kwaliteitsniveau van het hele gamma Columbus-eieren (Scharrelei, Vrije uitloop, Vision en Sport) blijkt.
De Columbus-eitjes Jouvence Anti-Age beschikken over alle kenmerken van de andere Columbus-eieren: een perfecte verhouding (1:1) tussen omega-6 en omega-3 vetzuren (aanbevolen door de WGO), met één specifiek kenmerk: ze bevatten antioxidanten en meer bepaald selenium en luteïne, die een beschermende rol spelen tegen het verouderingsproces, zoals vooral het geval is met ons gezichtsvermogen. Zoals de andere Columbus-eieren draagt de weldadige werking van de Columbus-eitjes Jouvence Anti-Aging bij tot de goede werking van het cardiovasculaire systeem in het kader van een evenwichtige voeding in combinatie met regelmatige lichamelijke activiteit.
Het bijzondere kenmerk van de Columbus-eieren wordt verkregen door de legkippen voeding van het wilde type te geven, aangevuld, in het geval van het Jouvence Anti-Age-ei met een organische bron van selenium (uit gist) en van luteïne (uit de goudbloem en uit het afrikaantje). Deze elementen kunnen een belangrijke rol spelen bij de eliminatie van de vrije radicalen die verantwoordelijk zijn voor de veroudering van onze cellen en misschien zelfs voor bepaalde degeneratieve ziekten (kankers, hart- en vaatziekten, enz.). RVH.
|