:roll:
Handboek voor de thuiskokxml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
Stap-voor-staptechnieken en recepten van topchefs uit de hele wereld
eindredactie door Jill Norman
Wil je je (schoon)ouders, vrienden, kennissen, verrassen met een heerlijke kreeft? Vers brood bakken met je kinderen? Je vrienden verwennen op een avondje Mexicaans? Met goed gevolg een zeetong fileren?
Dan is het Handboek voor de thuiskok je basisingrediënt voor een geslaagde maaltijd! Dit handige stap-voor-stap kookboek stoomt je klaar voor elk culinair experiment. Van klassiek Europees tot kunstig Japans, van delicieuze schotels met sublieme sauzen tot een heerlijke snelle hap... De meest diverse gerechten van over de hele wereld, lekker thuis.
18 internationaal befaamde topkoks staan als het ware naast je in de keuken. Elk van hen verklapt alle kneepjes van zijn specialiteit: Ken Hom over Chinese schotels, Peter Gordon over kruiden, Stephan Franz over taarten, Ferran Adrià over origineel schuimplezier... Eenmaal je de basisbereiding en de essentiële technieken in de vingers hebt, tover je probleemloos ware meesterrecepten op tafel. De praktische info, de duidelijke fotos en reddende tips bij ongelukjes geven elk recept de zoete smaak van succes!
Een 25-tal rubrieken gidsen je probleemloos door tal van internationale keukenbereidingen, maar besteden ook erg veel aandacht aan alledaagse voedingswaren zoals vlees, groenten, pastas, vruchten en noten.
Topchefs staan dikwijls bekend voor hun onnavolgbare afsluitertjes. Het Handboek voor de thuiskok heeft naast aandacht voor deeg en zoet gebak ook ruime belangstelling voor talloze desserts. Wie droomt er niet van om een heerlijke maaltijd af te sluiten met chocoladetruffels met passievruchten
Handboek voor de thuiskok zorgt ervoor dat elke amateurkok voortaan een vijf-sterren-keuken bij hem thuis wordt.
Handboek voor de thuiskok kost 54,50, ISBN 90 77363 14 9
|