:wink:
Geef uw ogen de kost en wordt Cocktailkoning! xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
Blenders, doseurs en shakers kenden we al. Hou u nu klaar voor de Cocktailmaster! Voortaan kan u uw gasten verbluffen in een handomdraai!
Gribal Le Soin du Vin stelt de Cocktailmaster voor, een ludiek apparaat om cocktails in verdiepingen te maken in enkele seconden. Hoe werkt dat ? U maakt de vlotter nat en plaatst de de Cocktailmaster op het glas. U giet vervolgens de verschillende drankjes door het apparaat en klaar is kees! Het enige waar u op moet letten is het verschil in densiteit van de dranken.
Moeilijk ? Helemaal niet. Voor siropen en sappen geldt : hoe zoeter hoe zwaarder. Voor alcoholische dranken geldt : hoe meer alcohol hoe lichter. U kan ook zelf met deze densiteit spelen door suiker of alcohol toe te voegen. Een zeer duidelijke handleiding is inbegrepen!
Recept Irisch Coffee :
2 cl rietsuikersiroop, 4cl Irish Whisky, 6 cl warme koffie, 4 cl Room. De room opkloppen, de suiker met de whisky opwarmen, vermengen en in het glas gieten. Vervolgens giet je de warme koffie door de Cocktailmaster, gevolgd door de room. RVH.
VKP : Cocktailmaster : 25; Sjieke versie in chrome : 35, Receptenboek in het Nederlands : 20
www.girbal.be www.lesoinduvin.com
|