:wink:
xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
Neuhaus vindt de warme chocomelk opnieuw uit
Laat een ChocoSpresso-praline smelten in warme melk
en ontdek nieuwe smaken
Het is misschien niet verwonderlijk dat meester-chocolatier Neuhaus, die in 1912 de praline uitvond, zich blijft wagen aan de verovering van nieuwe smaken. Neuhaus heeft net zijn gamma ganache-pralines, bestemd om te laten smelten in warme melk, uitgebreid. Dankzij ChocoSpresso wordt het mogelijk om een elegante en subtiele warme chocomelk te bereiden met Glenfiddich-whisky van 12 jaar oud, Cognac Remy Martin of Amaretto-extracten.
Neuhaus vindt de warme chocomelk opnieuw uit om gezellige momenten te creëren onder vrienden en met familie. De zes smaken die eerder al door de meester-chocolatier werden ontwikkeld, worden uitgebreid met drie nieuwe delicate en verrukkelijke smaken: Cognac, Whisky en Amaretto. Om hiervan te genieten, moet u alleen maar 150 ml hete melk in een kopje schenken, er uw favoriete ChocoSpresso-praline in leggen en roeren. Vervolgens kunt u genieten van een heerlijk ontspannend winters moment.
French ChocoSpresso
Proeven van een French ChocoSpresso betekent een duik in de heerlijke smaken van la douce France. De warme chocolademelk, geparfumeerd met de vermaarde Cognac Remy Martin, ontwikkelt haar volle aroma en biedt u een onvergetelijke smaaksensatie.
Irish ChocoSpresso
Als u proeft van een kop Irish ChocoSpresso, ervaart u de feestelijke en hartelijke sfeer van een Ierse pub. Deze geraffineerde warme chocolademelk wordt naar een hoger niveau getild door de smaak van echte Glenfiddich-whisky van 12 jaar oud.
Italian ChocoSpresso
De Italian ChocoSpresso roept al de warmte en passie van Italië op. Een eenvoudig kopje met dit aroma geeft u de kans alle subtiele smaken te ervaren die ontstaan uit de combinatie van Amaretto en Neuhaus-chocolade.
De zes andere onweerstaanbare smaken, voorgesteld door Neuhaus zijn melk, mokka, sinaasappel, sao Tomé, vanille en speculaas. RVH.
|