:-8)
Nieuwigheid uitgelekt: de pasta-inzet van Demeyerexml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
Lang konden ze hun geheim keukenwapen bij Demeyere niet verbergen. Logisch, want de nieuwe pasta-inzetten zijn uiterst handig, veilig én flexibel. Of je nu spaghetti bolognese, tagliatelle met zalm of penne allarrabbiata maakt. Of... prei blancheert.
De meeste mensen koken hun pasta rechtstreeks in de kookpot, gieten hem af als hij gaar is en serveren vervolgens. Niets mis mee, al is een grote pot kokend water omdraaien niet altijd even handig en veilig. De praktische pasta-inzetten van Demeyere maken hiermee komaf. Bovendien kan je in een mum van tijd pasta bijmaken als de honger van je gasten nog niet gestild is. En je hoeft je dankzij de hoge randen geen zorgen te maken dat het schuim op de spaghetti gaat overkoken.
De inzetten zijn heel comfortabel om pasta te koken, maar lenen zich ook bij uitstek om grote hoeveelheden groenten te blancheren. Na het blancheren neem je de inzet gewoon uit de soeppot en laat je het water eruit lopen.
De pasta-inzetten hebben een kwaliteit getekend Demeyere. Zo zijn ze gemaakt uit roestvrij staal 18/10. Voor elke Demeyere-reeks (Atlantis, Apollo, Sirocco en Mistral) is er een speciale pasta-inzet ontwikkeld, die dezelfde grepen en oppervlaktebehandeling heeft als de bijhorende soeppotten van die reeks. Alle pas-ta-inzetten hebben gelaste grepen uit roestvrij staal, zijn geschikt voor oven en vaatwasser en worden gele-verd met 30 jaar garantie.
|