Pastasalade met Aoste Authentique Kalkoengebraad xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
Ingrediënten 240 g Aoste Authentique Kalkoengebraad (2 pakjes), 200 g ongekookte pasta, 750 ml kippenbouillon, 1 teentje knoflook, 8 takjes dragon, 10 groene olijven, 1 1/2 roze pompelmoes, 1 eetlepel frambozenwijnazijn, 2 eetlepels dressing, max. 40% vetgehalte, peper en zout
Bereiding Breng de kippenbouillon met de knoflook en 4 takjes dragon aan de kook. Voeg de pasta toe en kook deze gaar. Verwijder de dragon en de knoflook. Snijd het kalkoengebraad in reepjes en meng met de frambozenwijnazijn, de dressing en de rest van de dragonblaadjes. Breng op smaak met zout en peper. Pel de pompelmoes en snijd in partjes. Meng de pasta met de olijven, de pompelmoespartjes en de kalkoenreepjes. Dien koud of lauwwarm op.
|