:roll:
Eclatsxml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
Het eerste boek van Pierre Marcolini Eclats is een ode aan het wordingsproces van chocolade, van de zoektocht naar de beste cacaobonen tot de creatie van parels van pralines en van verrassende vormen in chocolade. Telkens weer een heerlijke ontdekking voor de chocoladeliefhebbers met oog voor kunst. Want Eclats is ook een kunstboek met prachtige zwart-wit fotografie van Serge Anton. De teksten zijn van de hand van Marianne Comoli, coryfee van de Franse gastronomische journalistiek. Zij zorgt voor boeiende informatie die het water in de mond doet komen.
Zwart-wit, net als de chocolade, en vierkant, dat zijn de vormelijke eigenschappen van Eclats.
Het boek wordt begin december 2007 gelanceerd en is te koop in de winkels van Pierre Marcolini aan 75 euro incl. BTW. Het boek in driekleurendruk ( twee zwarten, een grijs), telt 220 paginas en heeft een formaat van 300 x 300 mm.
Op 9 december zijn er signeersessies gepland, van 11 tot 13 uur bij Pierre Marcolini in de Miniemenstraat en van 15 tot 17 uur in boekhandel Filigranes aan de Kunstlaan in Brussel. RVH.
|