Inhoud blog
  • Josh V opent allereerste brandstore
  • Bourgondië op een andere manier ontdekken
  • Musthaves voor de zomer
  • CKS SS24
  • Van een koffiedate tot ...
  • Yiko collectie
  • Le monde est-il 'comic'
  • 111 jaar VZUG
  • Muyu collectie
  • Litouwse tradities
  • Quick-Step make-ôver
  • All-over natuursteen
  • Terug naar school
  • Betoverende elegantie
  • Aalto tafels en banken
  • Buiten water?
  • Watches & wonders: drie elegante meesterwerken
  • Swatch Neon collectie keert terug
  • Olympéa Le Parfum
  • Invictus Parfum
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    29-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MSC Valentijn

    VALENTIJN - MSC CRUISES

     

     

     

    MSC Cruises viert Valentijn als de  ideale gelegenheid om de meest fantastische bestemmingen te verkennen en biedt romantische vakanties aan midden op de oceaan.

     

    Met de themacruise Baila Comigo, aan boord van de MSC Armonia, ontdekt u Zuid-Amerika en geniet u met volle teugen op het ritme van de Latijns-Amerikaanse muziek. Salsa-, mambo-, merengue- of sambalessen: ideaal voor een hartstochtelijke Valentijn! Verken vanuit Rio de Janeiro de prachtige Braziliaanse stranden, Uruguay, Argentinië en zelfs Buenos Aires. Geniet van de restaurantjes, het casino, de optredens en de vele andere evenementen die door de bemanning worden georganiseerd.        

                                                                                       

    Valentijn is ook de gelegenheid bij uitstek om nieuwe mensen te ontmoeten. De MSC Melody organiseert vanuit Firenze een ‘Singles’-cruise met talloze activiteiten voor vrijgezellen: uitstapjes, cocktails en thema- en dansavonden. De MSC Melody vaart over de Middellandse Zee naar Napels en meert aan in Monte Carlo, Barcelona, Ibiza, Tunis en Messina. Een uitgelezen parcours om de sporen van de Renaissance te ontdekken in Firenze, te genieten van de charmes van Barcelona en uit de bol te gaan op een ‘fiesta’ in Ibiza!

     

    Uw huwelijksplechtigheid organiseren aan boord van één van de schepen van MSC Cruises … het is mogelijk en superromantisch! Om dit onvergetelijke moment een persoonlijk tintje te geven, biedt MSC verschillende formules: het Zilveren pakket, het Gouden pakket en het Platina pakket, elk met een verschillend serviceniveau voor de gehuwden. Magische momenten waar u altijd al van hebt gedroomd: vervoer per limousine voor het bruidspaar, een huwelijksplechtigheid in aanwezigheid van de kapitein, champagne, een bruidstaart en een fotoreportage. En allemaal in een unieke sfeer waaraan u schitterende herinneringen zult overhouden!

     

    De 8-daagse BV cruise van de MSC Musica gaat naar de prachtige Griekse Eilanden. Voor diegenen die binnenkort in het ‘huwelijksbootje’ stappen is er ook een honeymoonwedstrijd waarmee een droompakket kan gewonnen worden met o.a. een huwelijksinzegening aan boord, een cocktailreceptie in aanwezigheid van Vlaamse sterren, zoals Barbara Dex, Nicole & Hugo, David Davidse en Marianne van der Veken; dit alles onder begeleiding van Joyce De Troch. Voor de bruid wordt een creatie van Nicky Vankets voorzien. RVH.

    www.msccruises.be

     

     

     

     

    29-01-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aosta feest

    Aosta viert feest

     

     

     

     

    Al voor de 1008ste keer wordt in Aosta La Fiera di Sant’Orso georganiseerd. Het is een folkloristisch en gastronomisch evenement dat plaatsvindt op 30 en 31 januari. San Orso is een Ierse monnik die in de zesde eeuw in Aosta woonde en er houten klompen maakte voor de armen.

     

    Aosta is de hoofdplaats van Valle d’Aosta, de autonome Italiaanse regio in de Alpen, grenzend aan Zwitserland en Frankrijk. Tienduizenden mensen, uit tal van Europese landen, komen naar de Fiera di Sant’Orso. Voor de wintertoeristen die toevallig in de regio verblijven, is het tweedaagse feest mooi meegenomen. Aangezien Aosta van uit België makkelijk en snel te bereiken is, zal de Fiera beslist extra bezoekers, vooral skiërs, aantrekken die maar al te graag het sportieve met het feestelijke combineren. De stad Aosta ligt op een boogscheut van de mooiste skigebieden in de Alpen, op de flanken van de hoogste bergtoppen.

     

    Tijdens de Fiera di Sant’Orso maakt u kennis met uiteenlopende aspecten van de regio. In de verkeersvrije straten van Aosta, tussen de Romeinse en middeleeuwse monumenten en langs de stadsmuren, tonen meer dan duizend exposanten hun artisanale producten. Even rijk en gevarieerd als de ambachtelijke kunst is de gastronomie van Valle d’Aosta. U kunt tijdens de Fiera streekproducten en typische gerechten proeven: de kazen, de charcuterie, het honing- en het kastanjebrood, de polenta, de wildgerechten, de traditionele soepen uit Valpelline en Cogne, de boterwafels en de fruittaarten, de nougat en de koffie met vuurwater. En natuurlijk vloeien ook de streekwijnen en het kristalheldere minerale water dat opborrelt uit de flanken van de Mont Blanc.

     

    Het is een feest met dans en muziek. Tijdens de ‘veillià’, op de avond van 30 januari, trekken folkloristische groepen door de stad. Ze spelen traditionele muziek uit de Alpen, zingen oude liederen van de troubadours. De duizenden toeschouwers kunnen zich opwarmen met gratis warme wijn. RVH.

    www.fieradisantorso.it  en www.regione.vda.it

    29-01-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sportbeha
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ultra-stabiele sportbeha van Hunkemöller

     

     

     

     

    Voorjaar 2008 introduceert Hunkemöller de Sport Support, een ultrastabiele en comfortabele sportbeha voor professionele en amateur sporters. De beha heeft voor 138 landen octrooi verkregen voor de voorsluiting, die volledig verstelbaar is. Daardoor biedt de beha zowel optimale bescherming als optimaal comfort, ook bij het omkleden. De Sport Support hoeft namelijk niet over het hoofd, wat bij transpiratie onaangenaam is. Uiteraard is de nieuwe sportbeha in een keur van situaties uitgetest. Bij roeien, hardlopen, turnen, dansen, en welke sport ook, de beha vangt elke beweging op en beschermt de borsten.

     

    De Sport Support onderscheidt zich verder door de diagonale kracht vanuit rug en schouders op het decolleté en de panden van het armsgat. De trekkracht heeft als extra voordeel dat deze aanzet tot een betere houding: het bovenlichaam spant zich op natuurlijke wijze aan. Wat de nieuwe sportbeha eveneens onderscheidt is de cup. Deze omsluit de borst in zijn geheel en voorkomt dat die wordt afgeplat. RVH.

    29-01-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hilton Brussel

     

    Hilton Brussels officiële partner van het B.O.I.C. en op weg naar Peking

     

     

    Het Hilton Brussels werd opnieuw verkozen tot officiële partner van het B.O.I.C., het Belgisch Olympisch en Interfederaal Comité. De samenwerking met het BOIC loopt van de Olympische Spelen van Peking in 2008 tot de volgende spelen in 2012 en bewijst dat de Hilton-hotelketen voortdurend een constructieve dynamiek hanteert waarin iedereen inspraak heeft in de landen waar Hilton-hotels aanwezig zijn. Zo kan de keten, en in het bijzonder de Brusselse vestiging, zich helemaal vinden in het Olympische motto: Citius, altius, fortius (sneller, hoger, sterker …).

    Om zo snel mogelijk op weg naar Peking te zijn, werd er besloten om van 29 januari tot 10 februari in het Café d’Egmont een festival te organiseren met als thema het Chinese Nieuwjaar. Met de hulp van een chef die rechtstreeks uit China komt, biedt Café d’Egmont een buffet met warme en koude voorgerechten alsook een reeks “à la carte” gerechten en suggesties aan tegen de prijs van € 39,50.

    Tijdens dezelfde periode, 29 januari tot 10 februari, biedt het hotel tevens onderdak aan een unieke tentoonstelling van Chinese schilderwerken. RVH.

     

    29-01-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ijspiste in Bruparck
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

    Bruparck legt tijdens Krokusvakantie milieuvriendelijke schaatspiste aan

     

     

     

     

    Het Brusselse familiepark Bruparck wil ook dit jaar schaatsminnend Brussel en zijn bezoekers verwennen en legt daarom tijdens de Krokusvakantie een synthetische schaatspiste aan. Deze piste is milieuvriendelijker dan een gewone piste, omdat de schaatsvloer volledig recycleerbaar is en er bij de aanleg en het onderhoud van de piste geen CO² wordt uitgestoten. Bovendien glijdt een synthetische schaatstpiste ook beter dan een conventionele piste en wie uitglijdt wordt niet met een nat pak opgezadeld. Op die manier wil Bruparck zijn steentje bijdragen in de strijd tegen de opwarming van de aarde.

     

    Bruparck hanteert zowel voor kinderen als voor volwassenen, zeer voordelige tarieven om gebruik te maken van de schaatspiste. Wie zijn schaatsescapades wil combineren met een filmbezoek kan een speciaal combi-ticket kopen aan de kassa van Kinepolis.

     

    De schaatspiste is iedere dag van de Krokusvakantie geopend, dit wil zeggen van vrijdag 1 februari (van 18u tot 21u) tot en met zondag 10 februari (iedere dag tussen 14u en 21u). Op dinsdag 5 februari (Vastenavond) kunnen alle kinderen (-12 jaar) die verkleed naar Bruparck komen gratis de schaatspiste op. Wie na alle inspanningen even wil verpozen kan terecht in één van de talrijke restaurants en brasseries van The Village.  RVH.

     

    28-01-2008 om 22:45 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Romantik hotels

     

     

     

     

    De nieuwe Romantik Hotel & Restaurant Gids 2008 is beschikbaar en biedt maar liefst 15 nieuwe hotels in Europa.

    200 Romantik Hotels & Restaurants in 11 Europese landen bieden veeleisende gasten een kleurrijk palet van historisch gegroeide hotels op bijzondere locaties: landelijk gelegen hotels en stadshotels, kastelen en  landhuizen, hotels in de bergen en bij de zee en ook geclassificeerde wellness hotels. Zij hebben de sfeer van de regio waar ze zijn, bieden een gastvrijheid en staan voor kwaliteit en een uitstekend gastheerschap. De nieuwe uitgave van de “Romantik Hotel & Restaurant Guide 2008“ biedt een groot overzicht van alle hotels en is een uitstekend reisgezelschap voor  Europa..

     

    De “Romantik Hotel & Restaurant Guide 2008” kan besteld worden bij Romantik Hotels & Restaurants International. RVH.

    www.romantikhotels.com

    28-01-2008 om 22:12 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Diet in the box

    Delhaize lanceert ‘Diet in the box’

     

     

     

     

     

    De feestdagen zijn net achter de rug … velen hebben volop genoten van de rijkelijk gevulde feestdis en nemen zich voor het nieuwe jaar goed in te zetten met een dieet om de overtollige feestkilo’s kwijt te raken.

    Maar lang niet alle extra killootjes zijn te wijten aan de feestdagen, overwicht is tegenwoordig een wereldwijd probleem en diëten neemt dan ook een belangrijke plaats in het leven van velen in. Op je lijn letten staat echter niet alleen voor vermageren, maar ook voor bewuster en gezonder eten.

     

    Daarom lanceert Delhaize een nieuw gamma bereide maaltijden “Diet in the box”. Deze 100% natuurlijke en gevarieerde gerechten bevatten een minimum aan calorieën, maar een maximum aan smaak. Ideaal dus voor wie op een verantwoorde en vooral smakelijke manier wil afvallen of wil genieten van een lichte maaltijd.

     

    De gerechten “Diet in te box” bevatten minder dan 400Kcal en worden bereid met dagverse 100% natuurlijke ingrediënten. Elke maaltijd bestaat uit 220 gr groenten, 150 gr eiwitten (vis, vlees of gevogelte) en 50 gr saus. Hierdoor is elke schotel goed voor meer dan 60% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid groenten (of meer dan de helft van de 5 aanbevolen porties fruit en groenten per dag). In tegenstelling tot andere ‘light maaltijden’ blijft het vetstoffen- en koolhydratengehalte van de ‘Diet in the Box’ schotels zeer laag, wat een correct dieet bevordert. Zo bevat elk gerecht maximum 3.8g suiker en 4.2g vetstoffen per 100g.

    In een eerste fase presenteert Delhaize 4 verschillende gerechten, nl. exotische kip met Chinese groentjes, gehaktballetjes in niçoise saus met ratatouille, pangasiusfilet met fijne groentjes en een kalfsburger met witte kool in een bechamel-dragonsausje. Bovendien is er elke maand een ‘gerecht van de maand’, voor februari wordt dit een typisch Belgisch gerecht, nl ‘kip waterzooi’.

    In een latere fase worden nog een aantal andere bereidingen aan het assortiment toegevoegd zodat de consument een keuze kan maken uit een ruim aanbod van gezonde, maar smaakvolle ‘lichte’ gerechten.

     

    Delhaize lanceert dit nieuwe assortiment omdat de gezondheid van haar klanten zeer belangrijk is. Daarom ook streeft de firma naar een evenwichtige samenstelling van het huismerkgamma en past ze de samenstelling van een 40-tal bereide gerechten aan. Deze worden voortaan bereid met minder zout, minder suiker en minder vetten, en dit zonder toegevingen te doen op het vlak van de smaak. Daarnaast worden ook meer ‘positieve’ ingrediënten toegevoegd in de maaltijden zoals fruit en groenten, granen, vezels en mineralen. Ook de smeersalades bevatten voortaan slechts 40% vetstoffen in plaats van 70%. RVH.

     









    28-01-2008 om 22:06 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Macarons met Foie gras
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

    Makarons met Foie Gras

     

     

     

     

    Upignac en Carrément Bon hebben samengewerkt om een echte Parijse makaron met ganzenleverpastei te creëren.

    De smeuïgheid van de Foie Gras, gecombineerd met de zoete smaak van de beroemde makaron is echt iets om fijnproevers te verrassen, mede door de ware smaakexplosie. De makaron is ideaal bij een glaasje champagne.

     

    De samenwerking resulteerde in vier unieke smaken: natuur – Sechouan peper en fleur de sel – gerookte eendenborst en framboos.

    De makarons worden als diepvriesproduct aangeboden in dozen van 8 stuks die één uur voor het gebruik uit de diepvriezer worden gehaald. Het gamma is beschikbaar in de winkels van beide producenten. RVH.

    www.upignac.be of www.carrementbon.be

     

                 

    28-01-2008 om 22:05 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.La Vaisselle au Kilo

     

     

    Niets is eeuwig in deze wereld. Na 29 jaar trouwe dienst brak een van de vaste waarden op de Grote Zavel zijn tenten op… om ze weer neer te zetten op een locatie met meer ruimte. Op naar een nieuwe, dynamische wijk met meer doorgroeimogelijkheden. Niet zonder spijt in het hart, maar voor Pierre André De Rick, de eigenaar van deze eerbiedwaardige instelling, was de tijd aangebroken voor een nieuwe locatie, een bestemming in het hartje van de Hoogstraat.

    Het hele verhaal begon eind de jaren 1970 toen het porseleinmerk Boch, in die tijd gevestigd waar het huidige hotel Joly zich bevindt, zich opmaakte om de Zavel te verlaten. Jacques De Rick, de vader van de huidige eigenaar, kwam toen op het idee om tijdens de weekends eindereeksen van zijn werkgever te verkopen in de kelders van de vestiging. Een idee dat leidde tot het plan om vaatwerk per kilo aan te bieden. De locatie was alvast perfect gelegen en daarom kreeg La Vaisselle au Kilo een onderkomen in de voormalige werkplaatsen van baron Empain. Al snel zou de zaak evenveel faam verwerven als de illustere buren in het smaakvolle steegje.

    De formule bleef niet vastroesten: de eindereeksen maakten al snel plaats voor vaste artikelen waarop de zaak de gebruikelijke garanties bood, maar toch heel wat goedkoper waren dan bij de concurrentie. Gaandeweg stapt Pierre André De Rick steeds vaker naar de fabrikanten toe en onderhandelt rechtstreeks om alle overbodige tussenpersonen te kunnen uitsluiten.

    Ondertussen gaat La Vaisselle au Kilo met zijn tijd en de trends mee. Het assortiment omvat een ruim aanbod aan wit porselein in een strak design dat op heel wat restauranttafels een plaatsje krijgt. Parallel daarmee wordt de keuze uitgebreid: serviezen krijgen het gezelschap van bestekken, manden, tafelaccessoires en glazen. De meeste artikelen zijn vandaag uit China afkomstig maar ook andere landen leveren hun specialiteiten: Tsjechië en Frankrijk voor de glasserviezen, Spanje en Italië voor de bestekken. Wat niet belet dat we in de zaak ook merken van bij ons vinden, zoals Durobor, of van bij onze zuiderburen, zoals Laguiole.

    Waarom die verhuis? De eigenaar vond de tijd aangebroken om zijn drie verdiepingen langs de Zavel om te ruilen voor één grote benedenverdieping in een aantrekkelijke winkelstraat. Een betere zichtbaarheid van de producten en een gezelliger kader zijn leuke extra's. Ook op de nieuwe locatie in de Hoogstraat blijft La Vaisselle au Kilo trouw aan zijn traditie: de formule en het principe zijn niet veranderd. Al sluit de loftstijl nu veel beter aan op de producten van de zaak.

    De eigenaar maakte van de gelegenheid gebruik om schoon schip te maken: de minder actuele artikelen moeten plaats ruimen zodat diverse nieuwkomers hun entree kunnen maken. Zoals de nieuwe, rijzende ster: Bone China, het Britse porselein van hoogwaardige kwaliteit.

    Momenteel is wit dé kleur voor serviezen. Toch zijn patronen stilaan aan een comeback toe met een hele waaier aan motieven en kleuren waarbij blauw, grijs en sienna de hoofdtoon voeren. Bij La Vaisselle au Kilo vindt u sowieso de meest uiteenlopende stijlen, van de meest trendy tot de meest klassieke lijnen. Hoewel ook particulieren zich graag laten verleiden door het assortiment en de buitenkansjes, maakt vooral het vakpubliek de hoofdmoot van het klantenbestand uit.

    Hotelporselein, gehard schokbestendig glas, keukengerei en pannensets… het aanbod horecamateriaal is bijzonder gevarieerd, ook al dankzij de bijzonder royale opslagruimtes. Bovendien heeft de nieuwe zaak een extra ingang in de Christinestraat, waar de bestellingen makkelijker ingeladen kunnen worden. RVH.

    La Vaisselle au Kilo - Hoogstraat 124/126 – 1000 Brussel

    www.lavaisselleaukilo.be

     

     

     







    28-01-2008 om 22:03 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De kunst van het gastheerschap
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

     

     

    De nieuwe Romantik Hotel & Restaurant Gids 2008 is beschikbaar en biedt maar liefst 15 nieuwe hotels in Europa.

    200 Romantik Hotels & Restaurants in 11 Europese landen bieden veeleisende gasten een kleurrijk palet van historisch gegroeide hotels op bijzondere locaties: landelijk gelegen hotels en stadshotels, kastelen en  landhuizen, hotels in de bergen en bij de zee en ook geclassificeerde wellness hotels. Zij hebben de sfeer van de regio waar ze zijn, bieden een gastvrijheid en staan voor kwaliteit en een uitstekend gastheerschap. De nieuwe uitgave van de “Romantik Hotel & Restaurant Guide 2008“ biedt een groot overzicht van alle hotels en is een uitstekend reisgezelschap voor  Europa..

     

    De “Romantik Hotel & Restaurant Guide 2008” kan besteld worden bij Romantik Hotels & Restaurants International. RVH.

    www.romantikhotels.com

    28-01-2008 om 21:59 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.400 jaar busmills
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    400 JAAR BUSHMILLS

     

     

     

     

    Whiskey liefhebbers kunnen hun hart, nog meer dan anders, ophalen in Ierland in 2008. Dan bestaat de beroemde in Noord-Ierland gelegen distillerij van Bushmills maar liefst 400 jaar en dat zal uiteraard worden gevierd.

     

    De locatie van de distillerij is subliem, gelegen aan de kustlijn van Antrim en op een boogscheut van de Giant’s Causeway, een van de toeristische hoogtepunten van Ierland. Bushmills is de enige werkende distillerij in Ierland die open is voor het grote publiek en dus uniek in zijn soort.

     

    Kwaliteit is een absolute troef in deze distillerij en werd meermaals bekroond. Zo werden in 2007  tijdens de San Francisco World Spirits Competition wel 5 soorten Bushmills whiskey’s uitgeroepen tot beste Ierse Whiskey’s (www.bushmills.com). RVH.

     

     zie ook www.6minutes.be/à la carte

    25-01-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.hart van peperkoek
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Valentijn? Schenk een echt hart van peperkoek ...

     

     

     

     

    Hartjes horen bij Valentijnsdag. Op de dag van de Liefde hoor je dan ook wel eens spreken van een hart van peperkoek. Wel, Couque Dinant van Vondelmolen, is een écht hart van peperkoek. Bestaat er nog een toepasselijker geschenk voor Valentijn?

     

    Het peperkoeken hart Couque Dinant van Vondelmolen is verkrijgbaar in twee varianten: 250g of 500g. Peperkoek is niet alleen lekker, maar ook een gezond  tussendoortje, boordevol vezels. De harten Couque Dinant van Vondelmolen zijn gemaakt van roggebloem, glucose-fructosestroop, honing, parelsuiker, rijsmiddel en verrijkt met natuurlijke aroma's.

     

    Peperkoek bevat minder dan 1% vet en geen cholesterol. Het peperkoeken hart is dus ook nog eens goed voor je eigen hart! Vondelmolens peperkoeken hart Couque Dinant zijn verkrijgbaar in de supermarkten. RVH.

    22-01-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Griekeland gastland
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Griekse Cultuuradepten

     

     

     

    De Acropolis en het Parthenon in Athene blijven uiteraard klassiekers, maar er zijn nog zoveel meer architecturale en cultuurschatten te ontdekken.

     

    Wanneer je het historische centrum en de interessante musea van Athene even achter je laat, zijn dagtrips naar het Penteli-klooster, de prachtige mozaïeken van Daphni en havenstad Piraeus met de Zea-jachthaven en de Kastella-wijk, de moeite waard. Bezoek ook de Tempel van Poseidon op Sounion en Marathon, één van de mooiste locaties in Attica.

    Het westelijke deel van de Peleponnesos en de regio die zich uitstrekt van Patras tot Olympos wordt gekenmerkt door olympische overblijfselen, maar ook door pittoreske dorpjes, Byzantijnse kerken, middeleeuwse burchten, zandstranden en antieke ruïnes

     

    Levensgenieters

     

    Voor een perfecte mix van cultuur en genieten, kies je voor een city break. Van Athene tot Thessaloniki, van Alexandroupolis tot Kavala ... het zijn maar enkele steden waar je terecht kan voor aangename sightseeing, divers entertainment, ontspannende wellness en uitstekende gastronomie. Na een geslaagde maaltijd in één van de vele taverna's en restaurants, proef je van het uitgaansleven in sfeervolle café's en bars populair bij jong en oud(er). De wijken Mikrolimano en Pasalimani in Piraeus zijn er typische voorbeelden van.

     

    Het wellnesstoerisme beleeft ook hier hoogdagen, met een 100-tal natuurlijke thermale bronnen met helende kwaliteiten en met gezondheidscentra, spa's en centra voor thalassotherapie.

     

    Voor elke formule biedt Griekenland een geschikte accommodatie: hotels, kampeerterreinen in volle natuur, gehuurde kamers bij gastvrije, lokale bewoners. Infrastructuur en materialen voor sportieve activiteiten als rafting, kayakken of bergwandelen, jachthavens met alle faciliteiten voor een geslaagde watervakantie, golfterreinen met internationale allure en zelfs skiresorts in verschillende regio's in het binnenland! RVH.

     

    30ste editie van het Internationaal Vakantiesalon Antwerpen - Griekenland, Gastland. Van vrijdag 25 januari t.e.m. woensdag 30 januari 2008, Nocturnes op vrijdag 25 en dinsdag 29 januari 2008. www.vakantiesalon-antwerpen.be

     

     

     

    20-01-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.romantiek in oostende

     

     

     

    LIEFDE TUSSEN DE LIJNEN

     

     

     

    Naar jaarlijkse gewoonte organiseren de Oostendse Musea en Galerijen een nocturne in het kader van Valentijn. Je kan op diverse locaties genieten van kunst en cultuur. Alle deelnemende galerijen en musea zijn gratis open. Deze nocturne loopt van 18 tot 23 uur.

     

    Een stoet van dichters, auteurs, performers en muzikanten doet Oostende aan in het weekend van 8 tot 10 februari. Onder meer Joost Zwagerman, Kees van Kooten, Hafid Bouazza, Rob Schouten, Liesbeth Lagemaat uit Nederland. Uit Vlaanderen Monika van Paemel, Erwin Mortier, Peter Theunynck … en Zandra Bezuidenhout uit Zuid-Afrika. Samensteller van het programma is Geert Tavernier.

     

    De speciale weekeendpas is geldig voor het volledige weekend en omvat 1 ticket voor vrijdagavond, 4 tickets voor zaterdagmiddag en 1 ticket voor zondagochtend. Je kan natuurlijk ook een ticket kopen voor 1 enkel optreden.

     

    Het speciale arrangement ‘Romantiek in Oostende’ bevat meerdere ingrediënten: passie, verleiden, romantiek en poëzie zijn de hoofdfacetten.

    Het arrangement omvat 2 overnachtingen op 8 en 9 februari 2008 in een tweepersoonskamer met ontbijt in hotel Pacific. Verder is er een Weekendpas ‘Romantiek in Oostende’: 1 toegangsticket op vrijdagavond, 4 tickets op zaterdagmiddag en 1 ticket op zondagochtend. Een informatiepakket van T.O. met diverse brochures, de arrangementsprijs voor 2 personen in hotel Pacific (comfort tweepersoonskamer met ontbijt) bedraagt 178 EUR . RVH.

    Reserveren kan enkel via Toerisme Oostende vzw - Monacoplein 2 – 8400 Oostende – T. 059 70 11 99 – info@toerisme-oostende.be – www.toerisme-oostende.be

    19-01-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Valentijn
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Valentijn in Dolce La Hulpe Brussels

     

    Wat is er romantischer dan samen met uw geliefde een weekend lang Valentijn te vieren? Dolce La Hulpe Brussels is de ideale locatie voor een droomweekend in een prachtig kader. Nog op zoek naar een geschikt cadeau voor uw geliefde? Dolce La Hulpe biedt de oplossing!

     

    Het Valentijnsarrangement van Dolce La Hulpe Brussels is de hele maand februari 2008 geldig en omvat een overnachting in een luxekamer met tweepersoonsbed bedekt met rozenblaadjes, een uitgebreid ontbijtbuffet, een Valentijnsmenu bij kaarslicht: 5 gangen in het schitterende restaurant Tree O (excl. dranken), vrije toegang tot het welnesscentrum met binnenzwembad, sauna, hammam en cardiofitnesszaal, een massage met essentiële oliën of een gezichtsverzorging per persoon, gratis draadloos internet en afhankelijk van de beschikbaarheid, mogelijkheid om de kamer te verlaten na het gewone uitcheckuur (12.00 uur). Dit Valentijnsarrangement in Dolce La Hulpe Brussels kost 179 EUR (incl. btw) per persoon.

     

    Het Valentijnsmenu bestaat uit een Liefdesnestje van groenten, Passie van de zee bij maanlicht (tarbot, kreeftmedaillon, lotte met komijn, goudbrasem met kokkelsaus, gerookte zeebaars met truffelolie), een verleidelijk tussengerecht gevolgd door een huwelijk van hindefilet en gevogelte uit Bresse met ganzenlever. Afsluiten doet men met een hemelse chocoladefondant.

     

    Bij Dolce duurt Valentijn de hele maand februari. Niet alleen in Dolce La Hulpe Brussels, maar ook in Dolce Sitges bij Barcelona, Dolce Frégate in de Provence, Dolce Chantilly in de Parijse regio en Dolce Bad Nauheim bij Frankfurt. Elke Dolce biedt een Valentijnsarrangement op maat en de kans om volop te genieten van de plaatselijke troeven.

     

    Dolce La Hulpe Brussels is de eerste Belgische locatie van de groep Dolce International, de wereldleider op de markt van de conferentiecentra. Deze Hotel, Resort & Conference Destination leent zich voor alle soorten vergaderingen en conferenties, is bestemd voor zakenreizigers maar ook voor een vrijetijdscliënteel. Dolce La Hulpe Brussels biedt een hotel- en conferentie-infrastructuur die nergens in België geëvenaard wordt. Dolce la Hulpe Brussels telt 264 kamers, 4000 m2 vergaderruimte, 2 restaurants en 2 bars, en een wellnesscentrum. RVH.

    Dolce’s Valentijnsarrangementen www.dolce.com

    zie ook www.6minutes.be/à la carte

    19-01-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.malt whisky festival
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

    International Malt Whisky Festival

     

     

     

    Het International Malt Whisky Festival, het evenement voor de Whiskyliefhebber in België, vindt dit jaar weer plaats in  het ICC Ghent. Op zaterdag 16 en zondag 17 februari 2008 staat Het Minneplein op de eerste verdieping volledig in het teken van (malt) whisky’s uit de hele wereld.  Op het Internationaal Malt Whisky Festival zijn alle gerenommeerde whiskyhuizen uit Schotland en Ierland aanwezig, maar ook uit landen die niet zo voor de hand liggen zoals India, Zweden en Japan, zijn er whisky’s op het festival.

     

    Het Internationaal Malt Whisky Festival kent een eigen en uniek betaalmiddel de “dram” (1 dram = 1 euro). Aan de ingang krijgt iedere bezoeker vijf ‘drams’. Daarmee kan hij/zij whisky’s proeven. Voor elke te proeven whisky wordt minimaal 1 dram betaald. Voor de meer exclusieve whisky’s kan iets meer worden gevraagd. Op deze manier wordt de keuze voor iedereen heel breed. Extra drams kunnen op het festival bijgekocht worden.

     

    De Irish Corner in de Van Eyck zaal is de Ierse Pub van Patrick Foley waar men tussen door iets kan eten of iets anders dan whisky  drinken, hier is ook Ierse toeristische informatie te verkrijgen en Ierse whiskey te proeven.

    Jim Murray, ’s werelds bekendste whiskykenner en schrijver van de Whisky Bible is aanwezig, hij signeert zijn boeken in de whiskyboekenstand en geeft twee speciale masterclasses.

     

    Het ICC Ghent (International Congres Centrum), ligt aan de rand van het centrum van Gent, op 10 minuten lopen van het station. Onder  het ICC Ghent is parkeerruimte van uw auto. RVH.

    www.whiskyfestival.be 

     

    zie ook www.6minutes.be / à la carte

    18-01-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Restaurant Het manuscript
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    Restaurant ‘Het Manuscript’

     

     

     

     

    Voor de eerste vestiging in België, heeft de groep Kempinski Hotels gekozen voor het Venetië van het Noorden. In Brugge, een van de meest charmante steden van Europa, heeft het Hotel Kempinski Dukes’ Palace een perfecte locatie ingenomen die voldoet aan de hoge eisen en verwachtingen: Het Prinsenhof.

     

    Het restaurant ‘het Manuscript’ van het Kempinski ’Hotel Dukes’ Palace Bruges is gelegen aan de binnenplaats van het hotel en krijgt een aparte ingang. Executive Chef Koenraad STEENKISTE deed ervaring op in sterren restaurants  als  ‘Comme chez Soi’ in Brussel, ‘de Karmeliet’ in Brugge en de ‘Oostend Queen’, en heeft een kaart samengesteld met overwegend specialiteiten uit de Belgische keuken afgewisseld met een aantal internationale klassiekers. ‘Toegankelijkheid’ is hier het motto, waarbij de prijs-kwaliteitverhouding goed in de gaten wordt gehouden.

     

    Bar-lounge ‘Het Atelier’

    Met zicht op de zeer ruime hoteltuin aan de achterkant is de bar lounge Het Atelier gelegen. De grote ramen zorgen ervoor dat hier veel licht naar binnen valt en een ideale ruimte zou zijn voor een schildersatelier. Zodra het weer het toelaat, kan men overdag op het terras genieten van een drankje en een kleine kaart. Het Atelier zal bij uitstek een gedistingeerde gezellige ontmoetingsplaats in Brugge worden.  RVH.

    zie ook www.6minutes.be

    17-01-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Restaurant Long Quan
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    Restaurant Long Quan

     

     

     

     

     

    In de regio Turnhout is de familie Wu, sedert meer dan 15 jaar exploitant van het Chinees-Indisch restaurant Ching Dou geen onbekende meer. Het restaurant is tot ver buiten de regio gekend voor de lekkere specialiteiten met een Chinees en Indisch tintje, af en toe een tikkeltje pikant maar alleszins verfrissend.

     

    Sinds kort heeft de familie haar actieradius verruimd en is nu ook aan de slag in restaurant Long Quan in Steenokkerzeel, restaurant dat vroeger bekend stond onder de naam Brasserie Jumbo, maar een tijdje terug de deuren sloot. Het interieur kreeg een forse renovatie en opknapbeurt, het voormalig zaaltje verdween en werd aan het restaurant toegevoegd waardoor een open en luchtige ruimte met bijzonder functioneel meubilair ontstaat. Op deze manier kan ook het aanpalend terras bij optimale weersomstandigheden in zijn totaliteit worden gebruikt.

    Het wordt ongetwijfeld een leuke zomerse combinatie, met heerlijke Chinese gerechten op je bord, en alle vliegtuigtypes binnen oogbereik, dagdromen van verre reizen…

     

    Vader Wu Yun Shan, volgde hotelopleiding in zijn geboortestad Zhejiang in het district Gingtian en ging hier aanvankelijk als kok aan de slag. Mede door het succes van zijn broer in Turnhout en de absolute zekerheid dat Belgen openstaan voor diverse eetculturen zette hij de stap. De proefperiode in Turnhout verliep erg vlot en de overname van Brasserie Jumbo kwam precies op tijd.

    Wu Yun Shan houdt het uitsluitend bij de traditionele regionale gerechten uit zijn geboortestreek Zhejiang, waar alle gerechten worden vergezeld van een overvloed van groenten. De naamkeuze van het restaurant is een openbaring van de Chinese rijkdommen, ‘long’ wordt zeer frequent gebruikt in China en betekent bron, terwijl ‘Quan’ zowel geluk als voorspoed betekent. Long Quan betekent dus gewoonweg ‘bron van geluk’ maar Shan ziet het veeleer als een aangename kennismaking met de rijke Chinese gastronomie in een locatie waar de klant zich lekker thuisvoelt. 

     

    Het culinaire aanbod van Long Quan omvat enerzijds een aantal menusuggesties waarbij de regionale accenten sterk tot uiting komen. De provincie begrensd door bergen en de zee was destijds een bolwerk van de Yuan-dynastie en een Chinese kreeftrijsttafel is een absolute must. De Hong Kongrijsttafel en de Chinese rijsttafel brengen uiteenlopende gerechten terwijl Shans Sichuanrijsttafel met diverse pittige gerechten, een allusie maakt op de Yin en Yangharmonie die onontbeerlijk is in elk rechtgeaarde Chinees restaurant. Lokale allusie maakt Shan met de presentatie van een Jumborijsttafel. Elk van de samenstellende gerechten kan vanzelfsprekend apart worden genuttigd waardoor de Yin en Yangharmonie soms onvoldoende tot uiting komt. Terwijl vader Shan in de keuken de plak zwaait, zorgt zijn dochter en gastvrouw Fen in de zaal samen met haar broer Jie voor een perfecte organisatie.

     

    Wij konden alleszins niet aan de Sichuanrijsttafel weerstaan. Deze bood een prettig overzicht van de Chinese culinaire rijkdommen en bestond zoals het hoort, uit 8 verschillende gerechten, trouwens het perfecte aantal om samen gezellig van een rijsttafel te genieten. Na de pikante soep vormden de kikkerbilletjes een absolute delicatesse. Nieuwe verrassingen bij de Chinese garnalen, de eend pan kan, de bali pan kan en de kip, gerechten die vergezeld waren van een ruime schare groenten met o.m. de lotus en samen met de rijst werden opgediend. Ook het afsluitende ijsje was perfect.

     

    Ter gelegenheid van het Chinees Nieuwjaar, biedt restaurant Long Quan op 1, 2 en 3 februari een typisch nieuwjaarsmenu aan waarin de belangrijkste Chinese gerechten zitten verweven. In de Valentijnsperiode wordt dan weer gezorgd voor enkele liefdevolle bereidingen die de Yin en Yangharmonie volop symboliseren.

     

    Dat Chiang Kai Shek die in deze regio werd geboren, er bij herhaling terugkeerde om van de fijne gerechten van Zhejiang te genieten, hoeft dan ook niemand te verwonderen.  RVH.

    Restaurant Long Quan (Jumbo) – Kortenbergsesteenweg 198 – 1820 Steenokkerzeel – tel 02/759 80 90 – alle dagen open.

    zie ook www.6minutes.be/à la carte

    16-01-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (6 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.champagne
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    CHAMPAGNE

     

     

     

     

     

    Na het feestgedruis van de voorbije weken, wordt het heel even stil en rustig, al kondigen Carnaval en Sint Valentijn zich met rasse schreden aan.

     

    Feestdranken blijven dus meer dan ooit actueel. Champagne hoort hier zonder enige twijfel bij, al zijn de geschiedenis en de diverse soorten bubbelrijke drank nog onvoldoende gekend. Reden te over dus voor het Davidsfonds om, met de publicatie van een schitterend werk over deze godendrank, enige aanvullende informatie te verzorgen.

     

    Vaak gekopieerd, nooit geëvenaard, er is geen wijn die meer tot de verbeelding spreekt dan Champagne. Stefaan Van Laere gaat op ontdekking naar de ‘Koning van de wijnen’ en wijdt u in in de sprankelende geschiedenis van de drank. Na deze introductie zal u met des te meer smaak genieten van een glaasje.

     

    Maître-sommelier Gido Van Imschoot en fotograaf Bart Deseyn staan in voor vijftien boeiende portretten van opmerkelijke champagnehuizen. Een evenwichtige selectie van grote vooraanstaande “maisons” met indrukwekkende historische achtergrond tot kleinere producenten en familiebedrijven met champagne van topkwaliteit.

    Met deze keuze van champagnes gaan gedreven, eigenzinnige topchefs op een creatieve manier aan de slag. Zowel gerenommeerd als opkomend talent uit de meest verfijnde restaurants in Vlaanderen en Zeeland, leeft zich uit in exclusieve champagnegerechten. U neemt een kijk in de keuken van sterrenzaken als Oud Sluis of de Karmeliet en van beloftevolle restaurants als La Marquise of ’t Huis van Lede.

     

    “Champagne” is een verfijnd cadeauboek voor de beste vrienden. Want champagne drinkt men immers nooit alleen.

    “Champagne” van Gido Van Imschoot, fotograaf Bart Deseyn en inleiding van Stefaan Van Laere

    Uitgave Davidsfonds Leuven

    Kostprijs € 39.95

    ISBN 978-90-5826-487-9


    zie ook www.6minutes.be/ à la carte 

    16-01-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vakantiesalon antwerpen

    CULTUUR EN NATUUR ONDER EEN STRALENDE ZON!

    Griekenland voor het eerst gastland op Internationaal Vakantiesalon Antwerpen.

     

     

     

    Toerisme is in Griekenland één van de steunpilaren van de nationale economie en een integraal onderdeel van de levensstijl in het land. Dat is niet verwonderlijk, want het geheel van cultuur, klimaat en natuurlijk erfgoed maakt Griekenland tot één van de topbestemmingen voor elke vakantieganger.

     

    Tijdens de feestelijke 30ste editie van het Internationaal Vakantiesalon Antwerpen zal het de bezoekers al snel duidelijk worden dat Griekenland heel wat troeven in de hand heeft voor een geslaagde vakantie. Griekenland is een land van bergen en zeeën, waar je nooit ver weg bent van één van beide. In dit specifieke landschap schuilt dan ook de sterke nautische traditie van het land. De ontmoeting van land en zee creëert een complex patroon van eilanden, golven en baaien.

    In het noorden van het land situeren zich 3 grote regio's: Thrace met de dichte bossen van het Rodopi gebergte, Macedonië met de stad Thessaloniki maar ook met het schiereiland Chalcidice en meren als Koronia en Volvi en Thessaly met ondermeer de berg Olympus, de vallei van Tempe en de rivier Peneos.

     

    In West- en Centraal-Griekenland onderscheiden we Epirus, waar het nationale park van Vikos-Aoos  van een overweldigende schoonheid is met canyons, bergpieken en de rijke fauna en flora. Hoofdstad Athene is gelegen in de Attica-regio. Het grote schiereiland  Peleponnesos combineert een bergachtig binnenland met een sterk 'getande' kustlijn. Tot de Egeïsche Eilanden behoren namen als Lesbos, Samos, Rhodos en Kreta die zeker een belletje doen rinkelen. Aan de westkust liggen de Ionische Eilanden met ondermeer Korfu, Ithaca en Zakynthos.

     

    De Acropolis en het Parthenon in Athene blijven uiteraard klassiekers, maar er zijn nog zoveel meer architecturale en cultuurschatten te ontdekken zoals het Penteli-klooster, de prachtige mozaïeken van Daphni en havenstad Piraeus met de Zea-jachthaven en de Kastella-wijk.

    Het westelijke deel van de Peleponnesos en de regio die zich uitstrekt van Patras tot Olympos wordt gekenmerkt door olympische overblijfselen, maar ook door pittoreske dorpjes, zandstranden en antieke ruïnes, Byzantijnse kerken en middeleeuwse burchten.

     

    Voor een perfecte mix van cultuur en genieten, kies je voor een city break. Van Athene tot Thessaloniki, van Alexandroupolis tot Kavala ... het zijn maar enkele steden waar je terecht kan voor aangename sightseeing, divers entertainment, ontspannende wellness en uitstekende gastronomie.

    Het wellnesstoerisme beleeft ook hier hoogdagen, met een 100-tal natuurlijke thermale bronnen met helende kwaliteiten en met gezondheidscentra, spa's en centra voor thalassotherapie.

    Welke formule je ook kiest, Griekenland biedt je de geschikte accommodaties. RVH.

     

    Vakantiesalon Antwerpen - vrijdag 25 januari t.e.m. woensdag 30 januari 2008.

    Antwerp Expo - Jan Van Rijswijcklaan 191 - 2020 Antwerpen

    www.vakantiesalon-antwerpen.be

    15-01-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 20/05-26/05 2024
  • 13/05-19/05 2024
  • 06/05-12/05 2024
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!