Inhoud blog
  • Parador vakantieparken
  • Beosysteem 9000C
  • DEBA meubelen trekt alles uit de kast!
  • Het combi-shirt van Mayerline
  • Arte en Moooi openen deuren van Green House
  • Own Your Glow
  • La Biennale di Venezia
  • Weleda breidt manverzorging uit!
  • Aspria: technologische verzorging
  • Kartell & illycaffè
  • Water als centerpiece
  • Artisano & Amato
  • Bell & Ross
  • Vier de lente met Belgische flair
  • Le Lame Lover
  • Moederdag
  • Veritas Care(s) about you
  • gespot op light+ Building
  • Ga voor een tijdloze, duurzame zomer met Aware
  • Umbris, unieke design-overkappingen
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    12-02-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.youghurt nature

    Pur Natur fruits your life met 2 nieuwe yoghurtsmaken: rode & gele vruchten

     

     

     

    Bij de start van een nieuw jaar lanceert Pur Natur ook meteen twee nieuwe yoghurtsmaken: rode & gele vruchten. Ideaal om de dag mee te starten of lekker als tussendoortje.

     

    Smaakvol en gezond, dat is waar Pur Natur helemaal voor gaat met zijn twee nieuwe yoghurtsmaken. Zomerse aardbeien, in combinatie met heerlijke frambozen en rode bessensap. In de yoghurt met gele vruchten vindt u dan weer perzik terug, in lekkere harmonie met appelsap en sinaasappelsap.

    Zowel de Pur Natur rode vruchten als de gele vruchten komen er in een handige glazen verpakking van 500 gram mét hersluitbaar deksel.

    www.purnatur.eu

     

     





    12-02-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Batibouw Desco

    Desco stelt badkamer van morgen voor

    Afgerond design en innovatie staan centraal in nieuwigheden van Desco

     

     

     

    De badkamer van morgen komt wat minder hoekig voor de dag. Strakke minimalistische lijnen maken plaats voor afgeronde hoeken en zachtere vormen. Zo blijft de badkamer een favoriete plek van ontspanning, mét ruimte voor innovatie. Dat bewijst Desco, een belangrijke speler in sanitair en verwarming, met vernieuwende blikvangers.

     

    SQUARE, BADEN IN SCHOONHEID

    Rond met tendens naar hoekig? Of rechthoekig met rondingen? Dat je schoonheid niet hoeft te verklaren, laat Desco graag zien met Square. Dit vrijstaande acrylbad oogt erg uitnodigend met zijn zachte vormgeving. En met een vrijstaande badmengkraan vergroot je meteen het loftgevoel.

     

    Ook in het nieuwe jaar blijven vrijstaande baden immers een stijlvolle trend. Square inspireert je daarbij moeiteloos tot een persoonlijk interieur. Een simpel krukje, een opvallend vloerkleed of enkele kunstzinnige kaders volstaan om instant sfeer te scheppen.

     

    NEWFORM, VORM TOT IN DE ESSENTIE

    Een eigentijds design met afgeronde hoeken geeft ook de collectie Newform een zachte toets. Bovendien krijg je alle ruimte tot verbeelding met deze vorm tot in de essentie. Ga je voor Japans evenwicht, Italiaanse durf of Franse finesse? Deze Belgische meubellijn geeft je veel vrijheid voor een persoonlijke inrichting – van een niet-alledaagse badkamer in zwarte eik tot een stilistisch eenvoudig wit meubel met klasse.

     

    Newform laat je combineren op maat, zodat je badkamer even sfeervol als praktisch blijft. Met oog voor detail. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen tussen een tablet in porselein, onderhoudsvriendelijk kunstmarmer of laminaat. Een ontspannende badkamer loop je hoe dan ook nooit mis met Newform.

     

     

    TORNADO FLUSH, WC MET WERVELEFFECT

    Met de innovatieve Tornado Flush tekent het merk Toto voor een ware revolutie in de toiletwereld. Dat komt omdat deze wc geen spoelrand heeft. Hoe werkt Tornado Flush dan? Het spoelwater wordt met een krachtige kolk – vandaar ook de naam – door het toilet geleid. Dat zorgt voor een diepe en maximale reiniging in de buizen, in

    alle stilte bovendien. De efficiënte reiniging door het werveleffect wordt nog ondersteund door het nieuwe glazuur CeFIONtec dat extra glad en vuilafstotend is.

     

    Naast de uiterst stille werking en de optimale hygiëne is milieuvriendelijkheid een andere troef. Dankzij de slimme spoeltechnologie heb je immers minder water en minder agressieve reinigingsmiddelen nodig. Ook komt er voortaan geen spetter water meer boven de rand. De Tornado Flush kan je gemakkelijk voorzien van een ‘soft close’ wc-bril.

     


     

    TWIST, DOUCHEDEUR

    Andere handige nieuwigheid is de regelbare douchedeur Twist. Het glas is standaard antikalk en de profielen zijn behandeld met een speciale techniek uit de ruimtevaart (pvd = physical vapor deposition). Daardoor heeft het chroom een extreem goede weerstand tegen corrosie. Makkelijk te onderhouden dus én tegelijk ben je zeker van puur doucheplezier. Twist is bovendien een budgetvriendelijke oplossing en kan je zowel als draaideur als schuifdeur inzetten.

     

    BRITA, GEFILTERD WATER IN EEN HANDOMDRAAI

    Niet alleen in de badkamer brengt Desco innovatie, ook in de keuken is er ruimte voor vernieuwing. Een slimme aanwinst voor elke moderne keuken is de nieuwe Brita. Deze elegante keukenkraan heeft twee hendels: één voor ongefilterd water waarmee je ook de temperatuur en het doorstroomvolume regelt en één met het BRITA-logo waarmee je alleen fris, gefilterd water tapt. Snel en gemakkelijk switchen dus.

     

    De waterfiltratie verlaagt constant het kalkgehalte, de geur en smaakverstorende stoffen zoals chloor. Bovendien reduceert het systeem ook metalen zoals lood en koper die thuis in je leidingen kunnen voorkomen. Het compacte filterpatroon kan je eenvoudig onder de gootsteen monteren. Een geluidsignaal herinnert je eraan om het filterpatroon elke 3 tot 6 maanden te vervangen, afhankelijk van de lokale waterkwaliteit. Dankzij de meegeleverde teststrip kan je de waterhardheid zelf makkelijk meten.

    www.desco.be

     





    12-02-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-02-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Batibouw Schuco

    Schüco:

     

     

     

    Schüco ontwikkelt wereldwijd duurzame oplossingen voor ramen, deuren en gevels evenals zonne-energie systemen en is dit jaar voor de elfde keer op Batibouw aanwezig. De Duitse multinational presenteert er niet één, maar meerdere nieuwigheden, waarbij telkens de vier hoofdwaarden van Schüco nauwlettend in het oog werden gehouden: veiligheid, comfort, design en zeker ook energie-efficiëntie.

     

    Absolute blikvangers dit jaar zijn het Schüco Door Control Systeem en het AOC 50 (60).SI constructie-systeem. Maar er is meer; ook de gecertificeerde gevelsystemen FW 50+.SI en FW 60+.SI worden in de schijnwerpers gezet. Zij laten immers toe aluminium gevels conform de passiefhuisstandaard te bouwen. Tenslotte is er nog het schuifsysteem ASS 77 Panorama Design, dat uitstekende isolatiewaarden met een stijlvol design combineert. Op die manier toont Schüco hoe zij die waarden ideaal in de praktijk omzet.

     

    Schüco stelt op Batibouw haar unieke Door Control System (DCS) voor. Het systeem wordt toegepast op twee domeinen waaraan steeds complexere eisen worden gesteld: beveiliging en automatisering. Één systeem voor twee productfamilies dus! Bovendien onderscheidt Schüco zich door innovatieve systeemeigenschappen te combineren met een scherp oog voor design.

     

    De verschillende systeemcomponenten op het gebied van toegangscontrole omvatten naast een kaartlezer, een deurbel, een verlicht huisnummer en een videocamera ook biometrische toepassingen – denk daarbij bijvoorbeeld aan vingerafdruk-controle – en een codeklavier. Het DCS-systeem is aan een heuse opmars bezig, ook in privéwoningen. Het brengt immers, naast een verhoogd gevoel van veiligheid, ook heel wat praktische voordelen met zich mee. Dankzij het codeklavier hoeft men bijvoorbeeld niet langer met een sleutel in de zakken te blijven zitten als men even de deur uitgaat om te gaan joggen!

     

    Op Batibouw 2013 presenteert Schüco in primeur de AOC 50 (60).SI. Het gaat om een opzetconstructie met 50 of 60 mm systeembreedte, die zowel bij hout- als bij staalconstructies kan worden gebruikt en die met een indrukwekkende energie-efficiëntie kan uitpakken. In die mate zelfs dat de AOC 50 (60).SI ook voor passiefhuisconstructies uitermate geschikt is. Er wordt bovendien maximaal rekening gehouden met het gebruik bij complexe constructies, bijvoorbeeld bij grote glasoppervlakten.

     

     

    11-02-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-02-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Batibouw BWT

    E1 + AQA Viseo: dé nieuwe formule voor huishoudelijk H2O

     

     

     

     

    Waterbehandelingsspecialist BWT (Best Water Technology) lanceert op Batibouw het pack E1 + AQA Viseo: een vooruitstrevende combinatie van een nieuwe onderhoudsvriendelijke filter (E1) en nieuwe compacte waterverzachter (AQA Viseo) met minimaal zout- en waterverbruik maar met een maximale capaciteit. E1 en AQA Viseo vormt zo de innovatieve waterbehandelings-oplossing bij uitstek die perfect is afgestemd op de noden van een doorsnee-gezin.

     

    Het nieuwe pack E1 + AQA Viseo dat BWT op Batibouw lanceert bestaat in feite uit een combinatie van 2 nieuwe producten: de waterverzachter AQA Viseo enerzijds, de waterfilter E1 anderzijds.

     

    Nieuwe waterverzachter AQA Viseo                                                                            

    De AQA Viseo is een compacte waterverzachter die perfect in een kleine bergruimte of kelder kan worden geplaatst. Het toestel staat borg voor een minimaal water- en zoutverbruik, tegen een maximaal rendement. Dit product is ideaal voor kleine woningen en gezinnen tot 4 personen. Nieuw en praktisch aan de AQA Viseo is ook het feit dat dit toestel met een BTW-houder rechtstreeks aan de muur bevestigd kan worden. Bovendien laat de display van AQA Viseo toe om – in plaats van op de waterverzachter zelf – vanuit de keuken of de woonplaats de status van uw water- en zoutverbruik te controleren. 

     

    E1, de meest onderhoudsvriendelijke waterfilter ooit

    De E1-waterfilter die BWT op Batibouw lanceert, is eveneens een innovatie van formaat. Al was het maar door zijn onderhoudsvriendelijkheid. Vandaag de dag wordt het eigenhandig vervangen van een filterelement door een particulier vaak te complex bevonden. Met de E1-filter wordt filteronderhoud kinderspel. Hoe u de filter dient te gebruiken en hoe u de cartouche kan vervangen, is zo klaar als pompwater. Letterlijk. Want dankzij de E1-filter bent u zeker van zuiver en hygiënisch water. Het vertrouwen van BWT in de E1-filter is trouwens zodanig groot dat de fabrikant u 10 jaar garantie biedt.

     

    Tijdens Batibouw maakt u kans op een gratis pakket bestaande uit een E1-filter en een waterverzachter AQA Viseo. Deelnemen aan de wedstrijd kan op de BWT-stand 9.136 op Batibouw of van thuis uit via http://www.bwt.be/wedstrijd/. BWT geeft in totaal 3 pakketten weg ter waarde van 2650 euro. (exclusief btw en plaatsing). De wedstrijd loopt van 23 februari 2013 t.e.m. zondag 3 maart 2013.

     

    BWT(Best Water Technology)

    Leuvensesteenweg 633 – B-1930 Zaventem

    tel. +32 2 758 03 10 - e-mail: bwt@bwt.be - www.bwt.be

     

     

    10-02-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe streekproducten

    Speculaas en vet spek krijgen Vlaamse erkenning als streekproduct.

     

     

    Aerts Speculaas uit Waasmunster krijgt de Vlaamse erkenning ‘streekproduct’ voor zijn traditionele speculaas. Het is daarmee de vijfde speculaasbakker met dit Vlaamse label. Spek, ooit basisvoedsel voor de Vlaamse bevolking, krijgt pas nu voor het eerst een Vlaamse erkenning als traditioneel streekproduct. Het bedrijf V.O.F. Janssens uit Mol is de fiere fabrikant ervan.

     

    Speculaas kent in de Lage Landen een zeer lange traditie als feestelijk gebak. Begin 20ste eeuw ontstonden, in navolging van de Engelse koekjesfabrikanten, de eerste Belgische kleinschalige koekjesbakkers. In de meeste gevallen bakkers die zich gingen specialiseren als beschuit- of speculaasbakker. Zo verging het ook de familie Aerts uit Sombeke, Waasmunster. Zij specialiseerden zich eerst als beschuitbakker en schakelden tussen de 2 wereldoorlogen over op speculaas. De speculazen van Aerts hebben hun traditionele vorm en smaak behouden. Het zijn stevige speculazen, rechthoekig versierd met een bloempje en licht gekruid met kaneel. Rond sinterklaas bakken ze “sintspeculazen” gevormd in houten planken tot 85 cm groot.

    Belgische speculaas van Aerts Speculaas bvba

    Warandestraat 6, 9250 Waasmunster (Sombeke)

    052 46 18 53

    www.aertsspeculaas.be

     

     

    In de Kempen lust men nog steeds graag spek en dan vooral vet spek. Jef Janssens en zoon bereiden hun spek zoals vroeger op basis van zware Belgische varkens die 120 à 130 kg wegen. Het vakkundig uitgebeende en kantgesneden spek wordt gemasseerd met een mengeling van grof zeezout en fijn zout en droogt vervolgens 8 dagen. Dan wordt het zout weggespoeld en worden de buiken opgehangen om opnieuw te drogen. Zo bekomen ze stevige stukken spek bestaand uit 60% mooi wit

    vet en 40% donkerrood vlees.

    Dit spek was vroeger basisvoedsel in heel Vlaanderen maar vormt nu eerder een uitzondering. De nostalgische smaak verdient echter een plekje in de pure keuken.

    Vlaams vet spek

    V.O.F. Janssens

    Pastorijstraat 1, 2400 Mol

    014/810034

    www.vofjanssens.be

     

     





    10-02-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe streekproducten

    Speculaas en vet spek krijgen Vlaamse erkenning als streekproduct.

     

     

    Aerts Speculaas uit Waasmunster krijgt de Vlaamse erkenning ‘streekproduct’ voor zijn traditionele speculaas. Het is daarmee de vijfde speculaasbakker met dit Vlaamse label. Spek, ooit basisvoedsel voor de Vlaamse bevolking, krijgt pas nu voor het eerst een Vlaamse erkenning als traditioneel streekproduct. Het bedrijf V.O.F. Janssens uit Mol is de fiere fabrikant ervan.

     

    Speculaas kent in de Lage Landen een zeer lange traditie als feestelijk gebak. Begin 20ste eeuw ontstonden, in navolging van de Engelse koekjesfabrikanten, de eerste Belgische kleinschalige koekjesbakkers. In de meeste gevallen bakkers die zich gingen specialiseren als beschuit- of speculaasbakker. Zo verging het ook de familie Aerts uit Sombeke, Waasmunster. Zij specialiseerden zich eerst als beschuitbakker en schakelden tussen de 2 wereldoorlogen over op speculaas. De speculazen van Aerts hebben hun traditionele vorm en smaak behouden. Het zijn stevige speculazen, rechthoekig versierd met een bloempje en licht gekruid met kaneel. Rond sinterklaas bakken ze “sintspeculazen” gevormd in houten planken tot 85 cm groot.

    Belgische speculaas van Aerts Speculaas bvba

    Warandestraat 6, 9250 Waasmunster (Sombeke)

    052 46 18 53

    www.aertsspeculaas.be

     

     

    In de Kempen lust men nog steeds graag spek en dan vooral vet spek. Jef Janssens en zoon bereiden hun spek zoals vroeger op basis van zware Belgische varkens die 120 à 130 kg wegen. Het vakkundig uitgebeende en kantgesneden spek wordt gemasseerd met een mengeling van grof zeezout en fijn zout en droogt vervolgens 8 dagen. Dan wordt het zout weggespoeld en worden de buiken opgehangen om opnieuw te drogen. Zo bekomen ze stevige stukken spek bestaand uit 60% mooi wit

    vet en 40% donkerrood vlees.

    Dit spek was vroeger basisvoedsel in heel Vlaanderen maar vormt nu eerder een uitzondering. De nostalgische smaak verdient echter een plekje in de pure keuken.

    Vlaams vet spek

    V.O.F. Janssens

    Pastorijstraat 1, 2400 Mol

    014/810034

    www.vofjanssens.be

     

     





    10-02-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-02-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Batibouw Brainbox

    Brainbox

     

     

     

    Het ideale ochtendscenario is er een waarbij we onze knusse lakens kunnen inruilen voor een aangenaam verwarmde badkamer... Om nadien in een keuken terecht te komen waar een al even comfortabele kamertemperatuur heerst. Helemaal interessant wordt het als de temperatuur van de badkamer ondertussen weer geleidelijk aan daalt, om tegen de avond, rond bedtijd, opnieuw te stijgen tot het er aangenaam warm is.

     

    Dat alles is mogelijk dankzij de multizoneregeling van do-it-yourself specialist BRAINBOX: een verwarmingssysteem om zelf te plaatsen, waarmee de temperatuur van elke ruimte afzonderlijk kan worden ingesteld en geregeld. Doel van het systeem is om de radiatoren niet nodeloos te laten draaien en op die manier niet meer te verbruiken dan nodig is. Waarom de hele woning verwarmen als slechts enkele ruimtes dagelijks worden gebruikt? En wie om esthetische redenen kiest voor een houtkachel in de woonkamer, riskeert de thermostaat te verstoren die het verwarmingssysteem van de hele woning regelt.

     

    Andere vaststelling is dat gebouwen alsmaar beter geïsoleerd zijn, waardoor er steeds minder warmte verloren gaat. Aangezien de thermische inertie (d.i. de vertraagde afgifte van opgeslagen warmte) van goed geïsoleerde gebouwen kleiner is, hoeven enkel nog de gebruikte ruimtes – bijvoorbeeld de keuken – te worden verwarmd. De ruimtes bereiken sneller een aangename temperatuur, waarvoor de verwarmingsketel minder lang en minder intens moet verwarmen.

     

    Door te werken met het multizoneregelingssysteem van een gerenommeerde Belgische fabrikant, biedt BRAINBOX een alternatief voor de meer ‘verouderde’ verwarmingssystemen. Dankzij de nieuwe technologie wordt het mogelijk om de temperatuur van een of meerdere kamers naar keuze te programmeren, zonder de volledige woning te moeten verwarmen. Een ideale oplossing voor wie een aangenaam binnenklimaat wenst in combinatie met een zuinig energiebeheer. De multizoneregeling wordt dit jaar in primeur op Batibouw voorgesteld.

     

    Het verwarmingssysteem met multizoneregeling kan zowel bij bouw- als verbouwingswerken vlot worden geïnstalleerd. Het zorgt voor een praktische en ergonomische verwarming van de woning en voor een groter dagelijks comfort. Bovendien levert het systeem een niet te verwaarlozen energiebesparing op. Niet onbelangrijk is ook het esthetische voordeel, aangezien er geen thermostatische kranen meer op de radiatoren te zien zijn.

    www.brainbox.eu

     

     

    09-02-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toerisme Servië

    Toerisme in Servië blijft groeien

     

     

     

    Het toerisme in Servië blijft groeien. In 2012 steeg het aantal internationale bezoekers met 6% ten opzichte van het voorgaande jaar en het aantal overnachtingen met 8%. Vanuit België was het aantal bezoekers in 2012, na een forse stijging de vorige jaren, ongeveer gelijk aan het aantal bezoekers in 2011.

     

    De groei is deels te verklaren door het feit dat Servië nog een relatief nieuwe bestemming is en het nog gunstige prijsniveau in vergelijking met veel andere Europese bestemmingen. Daarnaast wordt flink geïnvesteerd in de toeristische infrastructuur en de bereikbaarheid, en trekken ook verschillende evenementen steeds meer bezoekers uit het buitenland.

     

    In de hoofdstad Belgrado zijn recent weer enkele nieuwe hotels geopend waaronder 5* hotel Metropol Palace en een Falkensteiner hotel, maar ook buiten de hoofdstad openen steeds meer nieuwe hotels hun deuren, zoals hotel Premier Aqua in nationaal park Fruska Gora en hotel Izvor in Arandjelovac, beiden met uitgebreid spa- en wellnesscentrum, en hotel Stara Planina, een nieuw ski resort in ontwikkeling in het zuid-oosten van Servië.

     

    Ook de budget reiziger kan prima in Servië terecht in een uitgebreid netwerk van particuliere accommodaties of op een van de campings, waarvan het aantal steeds toeneemt. Tot de nieuwe toeristische projecten behoort de volledig bewegwijzerde Donau fietsroute welke Servië over bijna 700 km doorkruist. In West-Servië is dit jaar een nieuw netwerk ontwikkeld van ruim 400 km aan fiets- en mountainbikeroutes. Ook de hoofdstad Belgrado kan men op de fiets verkennen met de georganiseerde fietstochten van de Nederlander Ralph van der Zijden onder de naam ‘I Bike Belgrade’. Sinds kort is er tevens een ‘Belgrade Underground Tour’, welke bijzondere plekken van de stad blootlegt van overblijfselen uit de Romeinse Tijd tot aan bunkers uit de tijd van de koude oorlog. Naast de bestaande rondvaarten op de Donau en de Sava, worden inmiddels ook sightseeing vluchten boven Belgrado aangeboden.

     

    De bereikbaarheid van Servië is de laatste jaren flink verbeterd. De luchthaven van Belgrado wordt aangevlogen door 22 internationale luchtvaartmaatschappijen o.m. 7 low-cost carriers. Vanuit Zaventem vliegt JAT Airways minimaal 2x per week op Belgrado, en vanaf Charleroi kan twee maal per week met Wizzair gevlogen worden. Daarnaast is Belgrado dagelijks te bereiken met overstap met Lufthansa, Swiss of Austrian.

    Ook het wegennet is de afgelopen jaren verbeterd. Naast de bestaande snelweg van Zagreb naar Belgrado, is ook het laatste stuk van de snelweg tussen Budapest en Belgrado gereed. Door de nieuwe rondweg rondom Belgrado wordt ook de rest van Servië beter ontsloten voor automobilisten.

    www.serbia.travel

    09-02-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-02-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Batibouw Delta Light

    Buitenverlichting: Delta Light® toont de weg

     

     

     

    De tuin is een volwaardige buitenkamer, een plek om met vrienden en familie te genieten, een verlengstuk van het interieur. Logisch dus dat je best even nadenkt over de inrichting. De buitenverlichting is alvast de juiste start. Het najaar en het voorjaar zijn het ideale moment om te plannen. Zo kun je straks volop van het mooie weer profiteren. Delta Light® geeft inspiratie met eenvoudige regels: vijf richtlijnen voor de creatie van een optimale lichtsfeer, in elke situatie. Ga je voor up lights onder een boom om een theatraal effect te creëren? Of kies je leds met lenzen om muren en structuren tot leven te brengen? Ruim honderd armaturen voor wanden, vloeren en plafonds bieden eindeloze mogelijkheden. Innovatieve technieken in verschillende stijlen, voor inbouw en opbouw. Pure lighting pleasure!

     

    Ga na welk effect je wil bereiken

    Doordachte verlichting is bedoeld om het unieke karakter en de nuances van je tuin in de verf te zetten. Belangrijk is dat de verlichting is afgestemd op jouw situatie. Waar en wanneer heb je licht nodig? Is het alleen de bedoeling om vanuit de woonkamer te genieten van het uitzicht? Of wil je ook winterse feesten organiseren? Heb je een strak afgelijnde tuin? Of is het een romantische plek waar het heerlijk verdwalen is? De lichtadviseurs van Delta Light® helpen je met een lichtplan, uitgewerkt op basis van jouw wensen en behoeften.

     

    Kies de juist lichtintensiteit

    Vroeger werden tuinen verlicht volgens een alles-of-niets filosofie: met krachtige spots of volledige duisternis. Bomen en vijvers die te fel zijn uitgelicht, zorgen dat de rest van je tuin een donkere vlek wordt. Vooral ledverlichting leent er zich toe om hier het juiste evenwicht te vinden door haar vele mogelijkheden qua lichtintensiteit, zowel voor de basisverlichting als voor de sfeerverlichting.

     

    Mix warm en koud licht

    Er zijn grofweg twee kleurtemperaturen: koud wit (4200-6500°K) en warm wit (<3300°K). Halogeenlampen en klassieke gloeilampen geven een warm wit licht, maar verbruiken veel energie. Spaarlampen, gasontladingslampen en leds zijn zuiniger en zijn er in beide kleurtemperaturen. Koud wit licht is ideaal om het groen van bomen en planten tot leven te brengen. Warm wit licht is gezelliger op het terras. Je kunt dus gerust de twee kleurtemperaturen combineren.

     

    Voeg stijl en ruimtelijkheid toe

    De buitenverlichting is het visitekaartje van je woning en de finishing touch voor al wie houdt van architectuur en interieur. In een goed lichtplan is sprake van een wisselwerking tussen de binnen-en buitenruimte. Immers de tuin wordt almaar vaker gezien als ‘open’ kamer, en sluit dan ook naadloos aan op de binnenruimte. Het juist aanwenden van licht kan deze ruimtelijkheid vergroten.

     

    Een goede buitenverlichting houdt ook rekening met de veiligheid. Door het afbakenen van het terras of het markeren van paden en opritten kun je zorgeloos rond het huis wandelen.

    www.deltalight.com





    08-02-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SNCM Corsica

    Nieuwe brochure SNCM 2013: de link met Corsica

     

     

     

    De SNCM-brochure “Car-Ferries naar Corsica 2013” is uit. SNCM is dé aangewezen partner om naar l’Ile de Beauté te reizen, ook dit jaar, met talloze verbindingen én de gunstige Prima Corsa tarieven.

     

    Op de aantrekkelijke cover van de nieuwe brochure zie je meteen de sterke link van SNCM met Corsica: vanuit de Zuid-Franse havens Marseille, Toulon en Nice zet SNCM comfortabele ferryschepen in de vaart naar Ile Rousse, Calvi, Bastia, Ajaccio, Propriano en Porto Vecchio. Dat is super handig voor de vakantieganger die altijd een aankomstplaats vindt in de buurt van zijn vakantieoord of die tijdens een rondreis vanuit een andere plaats kan afreizen dan bij aankomst op Corsica.

     

    SNCM is onlosmakelijk verbonden met de Prima Corsa formule. Wie snel is met reserveren, gaat goedkoper op vakantie. Het betreft kortingen tot -55 %! Denk je van in 2013 naar Corsica te reizen dan kun je maar beter direct boeken en als je nog twijfelt zullen die voordeeltarieven je twijfel direct wegnemen.

     

    In de SNCM brochure 2013 vind je naast dienstregelingen en tarieven nog meer info, ook over nieuwe diensten. Zo is er mogelijkheid om in te stappen met voorrang, bij vertrek uit Marseille, aan € 15 per voertuig, een annulatieverzekering kost maar € 5 per passagier, men kan de maaltijden aan boord reserveren, samen met de overtocht en dat levert een besparing van 30 % op. Verder staat er in de brochure een overzicht van de vloot van SNCM en van de plattegronden van de havens zodat je probleemloos de weg vindt naar de plaats van inscheping.

     

    Weet dat SNCM nog andere ferrymaatschappijen vertegenwoordigt, o.a. La Meridionale, Viking Line, Brittany Ferries, DFDS Seaways, Condor Ferries, Tunisia Ferries, GNV Maroc en Algerie Ferries. Net als voorgaande jaren wordt ook 2013 het jaar van Corsica want het eiland is een klassieker onder de reisbestemmingen, heeft een decennialange toeristische traditie.

    www.sncm.be

     

    08-02-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-02-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Batibouw Knauf

    SPLINTERNIEUW VAN KNAUF OP BATIBOUW

    ARSENAAL VAN NIEUWIGHEDEN VOOR DOE-HET-ZELVER EN VAKMAN

     

     

    De boomende renovatiemarkt heeft Knauf als vooraanstaand producent van afbouwmaterialen aangezet tot enkele baanbrekende nieuwe productontwikkelingen, met name in het gipssegment. Eén van de blikvangers op Batibouw is de Goldband Reno 40, het eerste gipspleister op de Belgische markt die ondergrondverschillen van 0 tot 40 mm in één arbeidsgang nivelleert.

    Verder: van een nieuwe gevelisolatieplaat, over geperfectioneerde plafondgipsplaten en een nieuwe dakisolatie tot een handige tegelmethode: de doe-het-zelver en vakman worden verwend dit jaar.

     

    GOLDBAND RENO 40

    Met het nieuwe gipspleister Goldband Reno 40 speelt Knauf sterk in op vraag naar een efficiënt stukadoorsgips dat met één laag oneffenheden tot 40 mm uitvlakt alsook kleine én grotere gaten kan opvullen. Een gegeven dat veelvuldig voorkomt bij renovatiewerken. Het is niet ongewoon dat bij het plaatsen van nieuwe ramen de dagkanten grote verschillen vertonen of het uitvullen van leidingsleuven heel wat pleistermortel vergt. Meestal krijg je bij het opvullen van grotere verschillen te maken met uitzakken, waardoor je meerdere lagen moet toepassen. Dat soort tijdverlies is nu van de baan, met een makkelijke handmatige verwerking, een gelijkmatige uitharding en een uiterst glad eindresultaat. Goldband Reno 40 is een primeur op de Belgische markt en is vanaf begin 2013 beschikbaar in zakken van 25 kg.

     

    GEVELISOLATIE ZONDER (ZON)ZORGEN

    De nieuwe Knauf SunJa plaat is een doorontwikkelde versie van de grijze EPS032-gevelisolatieplaat met grafiet (lambda-waarde= 0,032 W/mK). Door zijn witte buitenkant van standaard geëxpandeerd polystyreen blijft de SunJa gevelisolatie stabiel en gemakkelijk te hanteren; zonder gevaar voor stofvorming of vervorming door directe zoninval, een typisch ongemak van grijze EPS panelen.

    Extra troef is de dunnere vorm, die voor extra plaatswinst zorgt. Naar verwerking blijft alles ongewijzigd, de gevelisolatieplaat wordt met de Knauf kleef- en wapeningsmortels gekleefd, indien nodig van pluggen voorzien en afgewerkt met een sierpleister uit de brede waaier aan texturen en kleuren.

     

    KNAUF HORIZON SYSTEMS: VOOR DE ALLERHOOGSTE VLAKHEIDSKLASSE

    Voor plafonds of hoge wanden die een zeer hoge afwerkingsgraad vereisen, introduceert Knauf de gipsplaat Horizon Board. Deze ontwikkeling borduurt verder op de gekende 4 AK-gipsplaten voor plafondafwerking van Knauf (met 4 afgeschuinde kanten). Met dat systeem kan je het voegmateriaal en papierband in en rond de afgeschuinde kanten wegwerken.

     

    VLOEREN WORDT KINDERSPEL MET HET KNAUF LEVELLING SYSTEM

    Niets zo storend als een ongelijke tegelvloer! Het plaatsen van flexibele en dunne tegels als grootformaat tegels worden bemoeilijkt door een oneffen dekvloer. Maar vanaf nu kan iedere tegelzetter of handige harry een tegelvloer als een bowlingbaan aanleggen.

     

     

    MULTIFIT: NIEUWE GENERATIE GLASWOL VOOR HELLENDE DAKEN

    Zowel bij nieuwbouw als renovatie is het belangrijk te weten dat de dakisolatie te allen tijde perfect zal aansluiten met het dakspant. Dit om koude stromingen en bij uitbreiding condensatie te vermijden. Multifit glaswol (lambda-waarde tot 0,032 W/mK) biedt een grote zijwaartse elasticiteit die de glaswol perfect klemt tussen de dakspanten zonder gebruik van extra bevestigingen.

    www.knauf.be

     





    07-02-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Corendon airlines

    Corendon Airlines/ Corendon Dutch Airlines

     

     

     

    Met 28 aanvlieghavens in 91 steden vertrekken er vluchten vanuit Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Maastricht, Groningen en Brussel naar verschillende (winter) zonbestemmingen.

     

    De vloot van Corendon Airlines bestaat uit acht vliegtuigen van de types B737-300 en B737-800. Sinds april 2011 beschikt de Corendon Holding ook over een tweede chartermaatschappij: Corendon Dutch Airlines. De vloot bestaat momenteel uit twee toestellen van het type B737-800.

     

    In maart 2012 ontving Corendon Dutch Airlines van Schiphol een award voor ‘Best Airline of the Year 2011’ voor Afrika en het Midden -Oosten.

    www.corendonairlines.nl

     

     

     

    07-02-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-02-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Batibouw Soprema

    Soprema

     

     

     

    SOPREMA NV neemt dit jaar voor de eerste keer deel aan Batibouw. Enigszins verrassend misschien, want het bedrijf staat al lang bekend als een van de belangrijkste spelers op de Belgische markt voor waterdichtingsoplossingen voor gebouwen en bouwwerken. Meer zelfs: wie waterdichting zegt, denkt vaak in de eerste plaats aan SOPREMA. Al een eeuw lang wijdt het bedrijf zich aan research en ontwikkeling, met drie onderzoekscentra waar voortdurend innoverende oplossingen en toepassingen worden uitgewerkt.

    Sinds de overname van het bedrijf Efisol in 2010, begeeft SOPREMA zich ook volop op de isolatiemarkt. Een logische stap, want een goede dakisolatie is een van de voornaamste manieren om energie te besparen. Een gebouw dat slecht of helemaal niet geïsoleerd is, kan immers al snel tot 30 % van zijn warmte verliezen via het dak!

    De inspanningen van SOPREMA vertalen zich nu in de introductie van het Sarking-systeem in België. Sarking is een gloednieuw systeem voor het thermisch isoleren van hellende daken langs de buitenzijde, waarbij verschillende materialen – waaronder TMS-isolatiepanelen –worden gebruikt.

     

    SOPREMA is ervan overtuigd dat de natuur haar plaats verdient, ook in de stad. Daarom kan men op Batibouw Sopranature® Toundra Alveo ontdekken, een exclusief groendaksysteem met een zeer eenvoudige plaatsing. Sopranature® Toundra Alveo bestaat uit slechts twee lagen – een alveolair substraat en sedummatten – die beide eenvoudig kunnen worden uitgerold. Daarmee onderscheidt het zich van andere, meer ingewikkelde systemen, waarbij het substraat en de plantjes vaak apart moeten worden geplaatst of ingezaaid. Bovendien volstaat bij Sopranature® Toundra Alveo een schaar om de lagen bij te snijden waar nodig.

     

    Alsan RS: kunstharssystemen voor parkings, balkons en platte daken

    Onberispelijke afdichtingssystemen en een duurzame slijtweerstand zijn een absolute must in parkings, op balkons en op platte daken. Daarom heeft SOPREMA een uniek systeem ontwikkeld op basis van PMMA-harsen, nl. ALSAN RS, dat ook op Batibouw wordt voorgesteld. ALSAN RS vergemakkelijkt de plaatsing en verhoogt zo de kwaliteit van het werk, terwijl de kosten gevoelig dalen. Om ALSAN RS aan te brengen, volstaat een rol, een borstel of een airless-pistool. Dankzij het hoge prestatievermogen, verkrijgt men een bijzonder elastisch en sterk systeem. ALSAN RS-harsen worden laag na laag aangebracht, met zeer korte wachttijden tussen de lagen, en zijn bijzonder vlug bestand tegen slechte weersinvloeden. De harsen zijn bovendien ook bestand tegen uv-stralen en alkali. ALSAN RS kan op drie verschillende domeinen worden ingezet: daken, balkons en parkings.

    www.soprema.be

    06-02-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-02-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brussels airlines

    Brussels Airlines lanceert rechtstreekse lijnvlucht tussen Brussel en Washington

     

     

     

    Brussels Airlines lanceert rechtstreekse lijnvlucht tussen Brussel en Washington. Vanaf 18 juni vliegt Brussels Airlines tussen Brussels Airport en Washington Dulles. De Amerikaanse hoofdstad wordt vijf keer per week rechtstreeks aangevlogen. Dankzij de goede vluchttijden kan via Washington vlot doorgereisd worden met Star Alliance partner UNITED naar talrijke andere US bestemmingen.

     

    Na de succesvolle start van een dagelijkse lijndienst naar New York vorig jaar, lanceert Brussels Airlines volgende lente een vlucht naar Washington Dulles International Airport. Er is een grote marktvraag naar vluchten tussen de Amerikaanse en de Europese hoofdstad.  Washington is op de Belgische markt zelfs de derde belangrijkste intercontinentale vliegbestemming in termen van passagiersaantallen. “We zijn bijzonder blij dat we het intercontinentale netwerk van Brussels Airlines verder kunnen uitbouwen met Washington en na New York onze aanwezigheid aan de Amerikaanse Oostkust verder kunnen versterken”, zegt Brussels Airlines CEO Bernard Gustin. 

     

    “Met deze nieuwe vlucht richten we ons niet alleen op wie naar Washington of Brussel wil reizen, we verbinden het ganse Brussels Airlines netwerk met Washington en zo met het uitgebreide US netwerk van onze partner UNITED. Dankzij onze eigen vluchten naar Washington en New York en dankzij de samenwerking met onze Star Alliance partners UNITED en Lufthansa bieden we vanuit Brussels Airport meer dan ooit de beste reismogelijkheden naar de Verenigde Staten aan.”

     

    Washington is als Amerikaanse hoofdstad het politieke centrum van de Verenigde Staten dat vooral bekend is dankzij het Witte Huis, Capitol Hill en het Pentagon. De stad en de onmiddellijke omgeving hebben echter ook nog talrijke andere toeristische trekpleisters zoals bijvoorbeeld de wereldberoemde Smithsonian musea, de National Mall, Arlington, de botanische tuinen, de talrijke biblotheken en de vele shoppingmogelijkheden. Het is ook een belangrijke universiteitsstad.

     

    Brussels Airlines zal vijf keer per week (alle weekdagen behalve maandag en woensdag) koers zetten naar Washington Dulles met Airbus A330 toestellen. Aan boord kunnen passagiers genieten van het nieuwe Brussels Airlines product met full flat beds in Business Class, ergonomische zetels in Economy Class en on demand in-flight entertainment in beide klassen. Deze vernieuwde cabines werden pas enkele maanden geleden geïntroduceerd en werden door de reisindustrie in een mum van tijd als één van de allerbeste trans-Atlantische producten omschreven. Wie met Brussels Airlines van en naar Washington vliegt kan ook Miles & More mijlen verzamelen en uitgeven.

     

    Dankzij een vertrek in de late namiddag vanuit Brussels Airport komen passagiers in de vroege avond in Washington aan. Ze kunnen dankzij een vlotte overstapmogelijkheid met partner UNITED  dezelfde avond nog verder vliegen naar 44 andere bestemmingen in de Verenigde Staten en Canada, waaronder belangrijke steden zoals Atlanta, Houston, Los Angeles, San Francisco, Denver en Orlando. De Brussel-Washington vlucht sluit ook goed aan op de Europese vluchten van Brussels Airlines, waaronder naar Berlijn, Kopenhagen, Madrid, Milaan, Hamburg, Nice en Toulouse. Uiteraard zijn er ook connectiemogelijkheden met het Afrikaanse netwerk van Brussels Airlines naar ondermeer Abidjan, Cotonou, Douala, Yaounde en Lomé.

     

    Dankzij de samenwerking tussen Brussels Airlines en UNITED zijn er vanaf 18 juni 12 vluchten per week tussen Brussels Airport en Washington. Passagiers kunnen beide vluchten combineren waardoor en nog meer afreisflexibiliteit ontstaat en nog meer bestemmingen kunnen bereikt worden. Om deze nieuwe trans-Atlantische lijndienst mogelijk te maken zal Brussels Airlines in de loop van de lente een bijkomende, achtste, Airbus A330 aan haar lange afstandsvloot toevoegen.

     

    Brussels Airlines, lid van de Lufthansa Groep en van Star Alliance, is de Belgische luchtvaartmaatschappij met het grootste vluchtaanbod van en naar de Europese hoofdstad Brussel. De 43 vliegtuigen en ruim 3500 werknemers van de Brussels Airlines groep zorgen dagelijks voor ongeveer 300 vluchten naar meer dan 70 Europese en Afrikaanse bestemingen, en sinds kort ook voor een dagelijkse verbinding met New York JFK.

     

    Op haar lange afstandsvluchten worden de passagiers verwelkomd in een totaal vernieuwde Business Class met full flatbeds en state of the art inflight entertainment en een nieuwe Economy Class met individuele inflight entertainmentschermen en ergonomische zetels. Lange afstandsvluchten worden met Airbus A330-200/-300 toestellen geopereerd.

     

    Op haar Europese netwerk, vooral aangevlogen met Airbus A319 en A320, biedt Brussels Airlines drie formules aan: een Business Class product “b.business”, een flexibele reisformule die synoniem staat voor tijdswinst en comfort “b.flex economy+” en een low fare product “b.light economy”.

     

    Naast de 20 bestemmingen in Afrika en New York biedt Brussels Airlines in samenwerking met haar intercontinentale partners nog lange afstandsvluchten naar de Verenigde Arabische Emiraten, China, Thailand, Indië, Noord-Amerika en Canada. Brussels Airlines is eigendom van SN Airholding en bouwt verder op meer dan 80 jaar Belgische luchtvaartgeschiedenis.

    www.brusselsairlines.com

     





    05-02-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Curacao

    Curaçao: ideale zonzekere bestemming (voor de Paasvakantie)

     

     

     

    In de Caribische Zee liggen tientallen eilanden, als het ware lukraak rondgestrooid. Het zijn niet zelden vakantieparadijzen, heerlijke tropische reisbestemmingen. Maar welk eiland moet je kiezen? Niet makkelijk, tenzij je rekening houdt met de sterktepunten van Curaçao. Dan heb je meteen een droombestemming te pakken!

     

    Curaçao heeft het allemaal: parelwitte stranden met schaduwrijke palmbomen, een azuurblauwe zee, een niet aflatende zon en heerlijke temperaturen, een exotische sfeer, een gastvrije bevolking, romantiek onder een open sterrenhemel, luxueuze resorts en prima accommodatie… kortom, alles wat je van een tropische vakantie mag verwachten. Maar er is veel meer en precies daarom is het makkelijk kiezen voor Curaçao.

     

    De Caraïben worden regelmatig geteisterd door orkanen, Curaçao ligt echter helemaal buiten de orkaanzone. Wat dat betreft kan de reiziger op beide oren slapen en ook als het om veiligheid gaat. Curaçao is veilig, dankzij de gastvrije bevolking, dankzij de medische voorzieningen en de hygiëne die op Europees niveau staan. Water uit het kraantje kun je dus probleemloos drinken en er is niets dat een ontspannen vakantiesfeer verstoort.

     

    Ver weg van huis en toch in je eigen taal bediend worden, dat gebeurt in Curaçao. Een groot gemak op reis als men je direct verstaat. Het Nederlands is de officiële taal van het eiland. Dat komt omdat Curaçao vanaf 1791 een kolonie was van Nederland. Inmiddels is het eiland een zelfstandige staat binnen het Koninkrijk Nederland. Voor de vakantieganger is het dus makkelijk om contact te hebben met de lokale bevolking, temeer daar ook Engels en Spaans door veel inwoners wordt gesproken. De lokale taal, Papiamento, spreken de eilandbewoners met name onder elkaar.

     

    Curaçao is klein, hooguit 60 km lang en van 5 tot 15 km breed. Tijdens een excursie hoef je dus nooit ver te rijden en wat meer is, het eiland is bijzonder divers. Zo reis je op een uur van de hoofdstad Willemstad, met zijn cultuurpatrimonium op de lijst van het Werelderfgoed, naar het natuurgebied Sint Willibrordus waar je een kolonie flamingo’s kunt observeren of naar het SheteBoka Park met zijn opstuwende water.

     

    De Paasvakantie is een topperiode om naar Curaçao te reizen. De gemiddelde temperatuur is dan 31°C en het is ook de droogste tijd van het jaar. Omdat de Paasvakantie in Nederland op een ander moment valt dan bij ons is het ook nog eens laagseizoen en kunnen wij profiteren van goedkope aanbiedingen. Er zijn dagelijkse vluchten vanuit Amsterdam Schiphol met KLM en Arkefly en de reistijd bedraagt negen uur.

     

    Curaçao heeft een rijke geschiedenis en het eeuwenoude verhaal van het eiland werd door verschillende volkeren geschreven. Curaçao is een bodemloze schatkist van cultuur en natuur, een eiland dat perfect beantwoordt aan je droom van een tropisch vakantieparadijs. Curaçao is om meer dan één reden uniek en mag daarom het meest aantrekkelijke buitenbeentje van de Caraïben genoemd worden.

    www.bezoekcuracao.nl

    05-02-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-02-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Batibouw ixina

    IXINA LANCEERT EASY, STYLE EN INFINI:

    DRIE NIEUWE GAMMA’S KEUKENS NAARGELANG DE BEHOEFTEN VAN DE KLANTEN

     

     

    Keukens afgestemd op de noden en het budget van elke klant, maar ook een nieuw color concept dat kleur brengt in de keuken. Een overzicht van de nieuwigheden die Ixina in petto heeft voor 2013…

     

    Drie nieuwe gamma’s: Easy, Style en Infini

    Omdat niet iedereen dezelfde behoeftes en hetzelfde budget heeft, biedt Ixina zijn klanten voortaan drie gamma’s van keukens aan:

    - Easy: geschikt voor wie zijn of haar eerste keuken aankoopt. Het gamma Easy biedt trendy keukens in een ‘urban style’ en met hippe kleuren, en dit voor een toegankelijk budget. De opstellingen van de keukens zijn vrij eenvoudig en lineair inclusief een basisuitzet van elektrotoestellen.

    - Style: richt zich tot gezinnen die voor een comfortabele en functionele keuken gaan met een goede verhouding prijs/kwaliteit en hier een gemiddeld budget aan willen spenderen. De inrichting van de keuken is zeer praktisch en eigentijds met kwalitatieve elektrotoestellen. Hier draait het om functionele esthetiek.

    - Infini: bedoeld voor mensen die een meer luxueus uitgeruste keuken willen, bestaande uit hoogwaardige materialen (glas, hout, stenen werkblad, …) en voorzien van de allerbeste elektrotoestellen. De inrichting gebeurt met oog voor detail en straalt functionele luxe uit.

     

    De trend voor 2013: wit blijft de toon zetten, maar in combinatie met een kleuraccent uit het nieuwe color concept. Als marktleider in België op het vlak van volledig uitgeruste keukens weet Ixina als geen ander welke tendensen er heersen en waar de consument naar op zoek is. Vandaag blijft wit de trend, maar gecombineerd met een kleuraccent uit het nieuwe color concept. Kleuren creëren een bepaalde sfeer en

    benadrukken een individuele levensstijl.

     

    Ixina lanceert de kleuren curry, farn, petrol en bessen waarmee eindeloos kan worden gevarieerd; zo kan er een kleuraccent worden gegeven aan een open kast, een nis, een paneel of een schuifdeurkast.

     

     

    04-02-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Corendon

    Corendon groeit fors ondanks crisis

    Touroperator tekent omzetgroei van bijna 50% op in 2012

     

     

     

    Na de recordjaren 2010 en 2011 kan Corendon ook voor 2012 spectaculaire cijfers voorleggen. Zo tekende de touroperator een omzetgroei van 47% op en zag het het aantal Belgische reizigers met 40% stijgen. De belabberde Belgische zomer heeft daarin zeker een rol gespeeld, maar een groeiende klantentrouw en een uitgebreid en voordelig aanbod in tijden van crisis zijn volgens Corendon de grootste groeifactoren. Dit jaar stationeert de touroperator een tweede toestel op Brussels Airport, waardoor het haar vluchtaanbod op Turkije verbetert. Daarnaast zal er vanaf mei tweemaal per week gevlogen worden op Kreta (Heraklion).

     

    Corendon is de afgelopen jaren aan een duidelijke opmars bezig en mag zich stilaan de snelst groeiende touroperator van het land noemen. Dat blijkt nog maar eens duidelijk uit de jaarcijfers van 2012. Zo boekten maar liefst 66.500 Belgen afgelopen jaar hun vakantie bij Corendon, in 2011 waren dat er nog 48.000. Dat vertaalde zich naar een sterke omzetstijging tot ruim 42,6 miljoen euro oftewel een toename met 47% ten opzichte van 2011 (29 mio euro). En dat in een jaar waar de crisis voor een wereldwijde malaise zorgde en de toeristische bestedingen stagneerden of afnamen.

     

    “Het is net in deze tijden van crisis dat je het verschil kunt maken”, zegt Corendon-CEO Atilay Uslu. “Nog meer dan anders vergelijken mensen en zijn ze op zoek naar kwaliteit aan de beste prijs. Onze cijfers bevestigen dat wij hieraan tegemoetkomen. Dankzij onze jarenlange ervaring en aanwezigheid op de Turkse markt kunnen we korter op de bal spelen en betere voorwaarden bedingen. Daarnaast breiden we ieder jaar ons aanbod nog uit, zodat we onze klanten een ruimere keuze kunnen voorschotelen en een nog betere service kunnen bieden. Het stationeren van een tweede toestel op Zaventem tijdens het hoogseizoen om zo betere vluchturen aan te bieden past perfect binnen dit plaatje.”

     

    Dat ook 2013 een positief jaar belooft te worden blijkt nu reeds uit de boekingen voor het komende zomerseizoen. Zo boekten nu al (dd. 29/01) 28.400 mensen hun vakantie bij Corendon, bijna 60% meer dan in dezelfde periode vorig jaar. Als nieuwe vluchtbestemming vanaf Brussel voegt Corendon Kreta toe aan haar aanbod. Vanaf mei zal er tweemaal per week op Heraklion gevlogen worden. Het aanbod op Antalya wordt verder uitgebreid tot 15 vluchten per week (juli/augustus). Bodrum wordt drie keer per week aangevlogen (in juli, augustus en september zelfs dagelijks) en Dalaman tweemaal per week. Tenslotte voorziet Corendon ook een wekelijkse vlucht naar de luchthaven van Ercan in Noord-Cyprus.

     

    Corendon Holding is opgericht in 2000. Corendon is uitgegroeid tot een toonaangevende touroperator op de Nederlandse en Belgische markt. Mede door de aanwezigheid van eigen lokale agenten, hoteliers en de optimalisering van het eigen programma, uit zich dit tot een betrouwbaar en voordelig opererende organisatie welke afgelopen jaar ruim 500.000 passagiers vervoerde. Onder de Corendon Holding vallen GoMundo, Corendon International (Corendon Vliegvakanties, Corendon Golf, Corendon Groups & Incentives, GoFun jongeren-reizen, Kids & Co en Karin’ s choice). www.corendon.be

    04-02-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vizionair

    Vizion Air introduceert een nieuw luchvaartconcept ‘op maat’

     

     

     

     

    Vizion Air is de eerste luchtvaartmaatschappij waar de klant het product voor een zeer groot deel zelf kan bepalen. Vizion Air werd geboren vanuit de ervaringen die werden opgedaan door The Aviation Factory. De luchtvaartmaatschappij heeft permanent een Fokker 50 ter beschikking en kan indien nodig beroep doen op de vliegtuigenportefeuille van The Aviation Factory. “Het concept achter Vizion Air is eigenlijk heel eenvoudig”, aldus Carl Legein, CEO van Vizion Air. “We willen de oorspronkelijke servicewaarden van de luchtvaart opnieuw in ere herstellen en van de luchtvaart opnieuw een inspirerende ervaring maken.” Vizion Air pakt ook zelf uit met specifieke vluchten in het kader van grote sport- en cultuurevenementen.

     

    Vizion Air kan men omschrijven als een ‘boutique airline’, waar heel wat serviceaspecten door de klant kunnen worden ingevuld. Op die manier kan iedere klant voor zijn passagiers een eigen product gaan definiëren. “Dit is mogelijk omdat de vliegtuigen die we inzetten, grotendeels door Vizion Air zelf gecontroleerd worden. In samenwerking met een geaccrediteerde reisagent kunnen wij zelfs op maat gemaakte reispackages ontwikkelen”, verklaart Carl Legein.

     

    Vizion Air heeft 24 uur op 24, 7 dagen op 7, een eigen Fokker 50 ter beschikking. Dit turbo-proptoestel, dat een uitstekend operationeel track record heeft, wordt gevlogen door Denim Air. Denim Air voert als een all-round dienstenaanbieder vluchten uit voor tal van andere luchtvaartmaatschappijen.

     

    Met Vizion Air kan de klant zelf de bestemming, routing en uurroosters bepalen in functie van zijn eigen agenda. Er kan probleemloos worden opgestegen vanuit de luchthavens van Antwerpen, Brussels Airport, Oostende, Kortrijk, Charleroi, Luik, Luxemburg, Rijsel, Maastricht, Rotterdam, Amsterdam, Groningen, Eindhoven en tal van andere regionale luchthavens in Europa. Een projectleider van Vizion Air begeleidt de klant van A tot Z bij het charterproject. Het meest opvallende element is het feit dat de klant een persoonlijke toets kan geven aan de vlucht.

     

    De catering kan vrijuit worden gekozen, van een eenvoudige snack tot en met een gastronomisch driegangendiner van je favoriete chef op een hoogte van 21.000 voet. Het bedrijfslogo van de klant kan op de hoofdeinden van de stoelen worden aangebracht of zelfs op de buitenkant van het toestel. In plaats van de gewone passagiersterminal kan de check-in en boarding ook gebeuren via de General Aviation terminal.

     

    De Fokker 50 is een zeer betrouwbaar, comfortabel en milieuvriendelijk vliegtuig, want het brandstofverbruik is relatief beperkt. Het toestel biedt plaats aan 50 passagiers en kan ook heel wat bagage meenemen in het laadruim. De actieradius van de Fokker 50 laat toe om vanuit de Benelux heel wat Europese bestemmingen te bereiken. Het toestel kan ook gemakkelijk landen op kleinere luchthavens met korte landingsbanen. Dankzij de uitstekende vliegkarakteristieken van de Fokker 50 behoren zowat alle regionale luchthavens en kleine vliegvelden tot de mogelijke bestemmingen, waardoor de klant veel dichter bij zijn eindbestemming kan landen en weer opstijgen.

     

    Naast de à-la-carte-charters zal Vizion Air in beperkte mate aan particulieren ook lijnvluchten aanbieden en speciale charters organiseren in het kader van speciale sport- en cultuurevenementen.

     

    Naar Milaan in stijl

    Op 8 februari 2013 gaat Verdis opera Nabucco in première in de Scala van Milaan. Vizion Air legt die dag een vlucht in vanuit de luchthaven van Antwerpen. De passagiers worden met een limousine thuis opgehaald en naar de luchthaven gebracht. Bij aankomst in Milaan kunnen de passagiers zich in een kamer van het Four Seasons Hotel opfrissen en daar hun avondkledij aantrekken. Vooraleer naar het nabijgelegen opera gebouw te vertrekken, kan men nog even genieten van een fingerfood-buffet. Tijdens de pauze wordt een glas champagne aangeboden en na de voorstelling brengen limousines de passagiers opnieuw naar het vliegtuig. De dag wordt afgerond met een gastronomisch diner dat door een topchef wordt bereid.

     

    04-02-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michelin: Belgische Provinciekaarten

    Michelin introduceert haar eerste reeks wegenkaarten van de Belgische provincies

     

     

    Sinds januari 2013 is het Michelin aanbod van wegenkaarten voor België uitgebreid! Met de introductie van de nieuwe reeks “Province”, bestaande uit 9 provinciekaarten die alle Belgische provincies omvatten, richt Michelin zich op reizigers die graag in één oogopslag willen zien wat de belangrijkste routes en bezienswaardigheden zijn. De kaarten hebben een legenda in 4 talen (Nederlands, Frans, Engels, Duits). De schaal is 1:150.000. Ze zijn een handig hulpmiddel voor sportieve reizigers en gezinnen die voor een tocht of een weekend in hun culturele of sportieve erfgoed willen duiken.

     

    De cartografische inhoud besteedt veel aandacht aan recreatie en toeristische bezienswaardigheden. De sterren geven de toeristische bezienswaardigheden aan die bijzonder zijn voor de desbetreffende regio. Daarbij is gebruik gemaakt van de expertise van de redacteuren van de MICHELIN Groene Reisgids. De aanduidingen, waar de Michelin uitgaven hun reputatie aan danken, zijn een extra uitnodiging aan de reiziger en kunnen de basis vormen van mooie uitstapjes met het gezin.

    Michelin blijft trouw aan haar uitgangspunt van duurzame mobiliteit en promoot graag fietsroutes en groene wegen voor wandelaars en fietsliefhebbers. De kaarten bevatten 61 geklasseerde sites die tot het UNESCO Werelderfgoed behoren naast 56 provinciale domeinen.

     

    Extra aandacht is er voor SPORT EN RECREATIE: fietsroutes en groene wegen, provinciale domeinen, wandelgebieden, pretparken, campings, vakantieparken, badplaatsen, zwembaden, kuuroorden, renbanen, golfbanen, stadions, langlauf en skipistes, vogelreservaten, enz.

    PRAKTISCH zijn er talloze stadsplattegronden, detailkaarten van de havens van Antwerpen, Gent en Zeebrugge (met toegangswegen en kaainummers), tankstations en rustplaatsen langs snelwegen, enz.

    TOERISME: met sterren bekroonde plekken uit de MICHELIN Groene Reisgids, monumenten die tot het UNESCO Werelderfgoed behoren, toeristische monumenten (religieuze gebouwen, kastelen, vuurtorens, …), musea, panorama s, enz.

     

    Er zijn 9 titels die gezamenlijk alle Belgische provincies omvatten: West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Vlaams-Brabant & Waals-Brabant, Limburg, Luik, Luxemburg, Namen en Henegouwen.

     

    De kaarten “Province België” zijn sinds januari 2013 beschikbaar. De verkoopprijs per kaart bedraagt € 6,95 in België en € 6,76 in het Groothertogdom Luxemburg.

     

     

     





    04-02-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michelin & Le Chameau

    Michelin en Le Chameau: collectie Cérès laarzen van natuurlijk rubber.

     

     

     

    Michelin en Le Chameau brengen hun expertise samen om te beantwoorden aan de eisen van het platteland. Ze creëerden samen een nieuwe innovatieve collectie high-performance laarzen van natuurlijk rubber. Deze modellen hebben een unieke zool waarin de kwaliteit van Michelin landbouwbanden is gecombineerd met de expertise van Le Chameau.

     

    Een unieke zool onder laarzen die gemaakt zijn voor het platteland. De Cérès laarzen bieden grip, comfort en weerstand terwijl ze de bodem ontzien. Deze prestaties zijn te danken aan het unieke nokkenprofiel van de zool dat direct is geïnspireerd op het loopvlak van MICHELIN landbouwbanden die meer grip bieden, meer respect voor de bodem hebben en langer meegaan.

     

    Deze unieke zool levert de volgende voordelen: Grip op de grond: de grip is beter dankzij een groter contactoppervlak, tijdens het lopen heeft de laars voortdurend contact met de grond. Draagcomfort : een zelfreinigend profiel dat de aarde gemakkelijk lost tijdens het afrollen van de voet, de traditionele Le Chameau laarsvorm. Weerstand: tegen slijtage doordat druk gelijkmatig over de nokken wordt verdeeld en tegen beschadigingen.

     

    Michelin en Le Chameau: twee rubberexperts

    Le Chameau maakt sinds 1927 kwalitatief zeer goed schoeisel en gebruikt natuurlijke

    grondstoffen (met name rubber) voor de productie van laarzen, schoenen en outdoor

    kleding. Zo wordt de Le Chameau laars al meer dan 85 jaar met respect voor tradities en vakmanschap geproduceerd. Deze handgemaakte laars getuigt van excellentie en knowhow die door de kenners als een standaard wordt beschouwd.

    Michelin, dat in 1889 werd opgericht is leider op de bandenmarkt en wereldwijd de nummer één in landbouwbanden. Veiligheid, duurzaamheid en energiezuinigheid behoren tot de vaste eigenschappen van MICHELIN banden. Bovendien bieden ze de best mogelijke grip op de grond.

     

    De Cérès collectie bestaat uit een lederen laars die het comfort combineert van een ledergevoerde laars met de prestaties van een zool die samen met Michelin is ontwikkeld. De laars verschaft optimaal comfort voor dagelijks gebruik bij allerlei soorten activiteiten en onder alle weersomstandigheden. De met Jersey gevoerde laars is bijzonder comfortabel, weegt weinig en is slijtagebestendig. De met Jersey gevoerde enkellaars is een lichte en slijtagebestendige enkellaars die praktisch en comfortabel is. Hij is gemaakt om dagelijks bij het werken te gebruiken. De zool met Michelin technologieën draagt bij aan de prestaties van deze laars. De met  Jersey gevoerde veterlaarzen combineert het comfort van een Le Chameau laars met een innovatieve zool die samen met Michelin is ontwikkeld. De veters zorgen er voor dat de laars stevig om de voet sluit. De tong is waterdicht.

    De laarzen ontwikkeld door Michelin en Le Chameau zijn vanaf februari te koop via de meeste agrarische importeurs en dealers in België en in Luxemburg.

    04-02-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!