Inhoud blog
  • DEBA meubelen trekt alles uit de kast!
  • Het combi-shirt van Mayerline
  • Arte en Moooi openen deuren van Green House
  • Own Your Glow
  • La Biennale di Venezia
  • Weleda breidt manverzorging uit!
  • Aspria: technologische verzorging
  • Kartell & illycaffè
  • Water als centerpiece
  • Artisano & Amato
  • Bell & Ross
  • Vier de lente met Belgische flair
  • Le Lame Lover
  • Moederdag
  • Veritas Care(s) about you
  • gespot op light+ Building
  • Ga voor een tijdloze, duurzame zomer met Aware
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    01-09-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.stijlvolle koffie en thepauzes

    Stijlvolle koffie- en theepauzes met de BergHOFF Neo, Virgo en Studio accessoires

     

     

     

    BergHOFF Belgium verdeelt exclusief de BergHOFF kookartikelen in de Benelux. BergHOFF ontwerpt, ontwikkelt en produceert keuken- en tafeluitrusting verdeeld over 8 productgroepen. Die categorieën zijn: kookpotten, messen, bestek, kristal, porselein, accessoires, kleine elektrische artikelen en barbecue.

    Kostenbewuste productiemethoden en samenwerking met gerenommeerde ontwerpers stellen BergHOFF in staat om designartikelen bereikbaar te maken voor het grote publiek. Talrijke ontwerpen werden bekroond met internationale prijzen.

     

    Heeft u uw koffie of thee liever op z’n Italiaans? De Studio koffie- & theezet beantwoordt aan die wens. Dat hij doorzichtig is en gemaakt uit hittebestendig glas, zijn extra troeven. Zet hem gerust waar iedereen het kan zien, want ook deze mag er meer dan wezen. Schoonmaken doe je gerust in de vaatwasser.

     

    Neo staat voor een stijlvol, strak design, gekoppeld aan originaliteit en gebruiksgemak. Het niet alledaags koffielepeltje en het horizontale oortje (tegelijk houder voor het lepeltje) aan de koffietas zijn daar de beste voorbeelden van. Aan het einde van een avondje tafelen de gasten nog een laatste keer verwennen? Neo is the way to go!

     

    Slow coffee neemt volop de plaats in van die snelle tas koffie tussendoor. Koffiepersers zijn dus weer helemaal hot & happening. De bergHOFF koffiepers is er in twee formaten: 800 ml en 1l.

     

    Het is niet al koffie wat de klok slaat, natuurlijk. Ook theedrinkers worden op hun wenken bediend. Ook hier heeft de Neo-collectie alles wat u verlangt voor die heerlijke tas thee. De gietijzeren theepotten zijn uiterst duurzaam, houden de warmte goed binnen de pot en passen bovendien op elke tafel en in ieders interieur. De Virgo fluitketel is nog zo’n pareltje. De roestvrijstalen fluitketel combineert wit met zilverkleur en past op elk fornuis.





    01-09-2013 om 20:41 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-08-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bruce lee
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Bruce Lee: 40th Anniversary Commemorative Edition

     

     

    Op 29 juni 2013 stierf de 67-jarige Jim Kelly aan de gevolgen van kanker. Kelly, een prijzenwinnende tennisser en karateka, was de allereerste gekleurde filmster in het vechtkunstengenre en kende zijn doorbraak toen hij aan de zijde van Bruce Lee mocht schitteren in Enter the Dragon. Op 20 juli 2013, was het exact 40 jaar geleden dat een van de grootste legenden uit de vechtkunstwereld, Lee Jun Fan, bij de buitenwacht beter bekend als Bruce Lee, het leven liet.

    De man liet niet alleen een eigen stijl, maar o.a. ook een tv-serie, een aantal geweldige films, een school en een filosofie achter. Bij Excesso Entertainment vonden we dan ook dat er maar een manier was om zowel de grootste vechtkunstster die de aarde ooit heeft gekend als de pas overleden Jim Kelly te eren op de ene manier die we kunnen: het uitgeven van al zijn films in een ‘boxed set’ die volgeladen is met bonusmateriaal.

     

    Bruce Lee werd geboren in San Francisco, maar groeide op in Hong Kong. Daar was hij in meer dan een opzicht een probleemkind. Zo studeerde hij vanaf zijn dertiende wing chun onder de mythische grootmeester Yip Man, maar werd hij na een jaar uit de groepslessen gesloten omdat men daar ontdekt had dat zijn moeder blank was. Ondertussen bleef hij op school het ene na het andere gevecht veroorzaken en toen het ernaar uit begon te zien dat zijn leven daardoor in gevaar was, verhuisde hij als achtienjarige opnieuw naar de Verenigde Staten, waar hij uiteindelijk geschiedenis zou schrijven.

     

    Badass pr heeft een speciale band met Bruce Lee: we studeren al jaren ‘concepts of jeet kune do’, kennen Danny Inosanto (een van de drie mensen die door Lee werden uitgekozen om zijn filosofie verder te zetten) en Tim Tackett (een andere bekende JKD-instructeur) en speculeerden met hen over Bruce Lee’s dood. Die zou er zijn gekomen na een allergische reactie op het medicijn Equagesic (of volgens sommigen, op cannabis). Op onze voorzichtig geformuleerde vragen kregen we echter telkens hetzelfde cryptische antwoord: ‘Linda [Bruce Lee’s vrouw] wil niet dat we erover praten.’ Was het dan toch een moord die beraamd was door de triaden (de Chinese maffia, die niet kon appreciëren dat Bruce Lee les gaf aan studenten van niet-Aziatische oorsprong)? Een familievloek? Kwam het omdat hij zo hard had getraind dat hij nog maar 3% lichaamsvet had? Of had het magazine Black Belt het in 1985 toch bij het rechte eind toen het postuleerde dat het om een verlate reactie van dim mak (de ‘doodaanval’) ging? Wellicht zullen we het nooit zeker weten, maar wat wel duidelijk is: de volgende films zijn absoluut verplicht kijkvoer, zowel voor mensen die geïnteresseerd zijn in krijgskunsten als voor filmfans!

     

    De Bruce Lee 40th Anniversary Commemorative Edition bevat de volgende films:

    The Big Boss (1971): In zijn eerste hoofdrol speelt Bruce Lee de arbeider Cheng, die vanuit China naar Thailand verhuisd om daar bij zijn oom te gaan wonen en in een ijsfabriek te gaan werken. Wanneer er daar een blok ijs breekt, valt er een wit poeder uit. Een aantal van Chengs neven wordt daarop bij de manager van de fabriek gevraagd, maar wanneer ze weigeren om hun steun te verlenen, worden ze vermoord.

     

    Fist of Fury (1972) – 92% op rottentomatoes.com: Het begin van de twintigste eeuw. Chen Zhen (Bruce Lee) keert terug naar zijn oude vechtkunstschool om daar met zijn verloofde te trouwen, maar komt bij aankomst te weten dat zijn vroegere meester, Huo Yanjia, is gestorven – een gebeuren dat Chen diep raakt. Tijdens de daaropvolgende begrafenis dagen op de koop toe enkele studenten van de nabijgelegen Japanse dojo op. Na hun pesterijen bezoekt Chen hen zelf om ze een collectief lesje te leren.

     

    Way of the Dragon (1972) – 100% op rottentomatoes.com: Tang Lung (Bruce Lee) wordt door zijn familie vanuit Hong Kong naar Rome gestuurd om het restaurant van oom Wang (Wang Chung-hsin) en nichtje Chen Ching-hua (Nora Miao) te helpen beschermen tegen de lokale maffia. Eenmaal aangekomen, begint Tang het personeel ‘Chinees boksen’ aan te leren, maar wordt hij al snel zelf een doelwit...

     

    Enter the Dragon (1973) – 95% op rottentomatoes.com: Shaolinmeester Lee (Bruce Lee) wordt door de mysterieuze Mr. Han uitgenodigd om deel te nemen aan een vechtkunsttoernooi op diens eiland. Al snel wordt hij benaderd door de Britse spion Braithwaite (Geoffrey Weeks), die Lee vertelt dat Mr. Han ervan wordt verdacht bezig te zijn met drughandel en prostitutie. Omdat het eiland gedeeltelijk buiten internationaal toezicht staat, wordt Lee gevraagd om contact te maken met undercoveragente Mei Ling (Betty Chung) en uit te zoeken wat er precies aan de hand is. Voor hij vertrekt, krijgt Lee bovendien van zijn leraar te horen dat Hans lijfwacht, O’Hara (Robert Wall), verantwoordelijk eens voor de dood van Lee’s zus, Su Lin...

     

    Game of Death (1978) – 75% op rottentomatoes.com: Het oorspronkelijk verhaal: Billy Lo (Bruce Lee en een paar dubbelgangers) is een filmacteur en vechtkunstkampioen op rust die door een bende criminelen onder leiding van de kwaadaardige Steiner (Hugh O’Brian) wordt lastig gevallen. Wanneer blijkt dat Billy zich niet zal laten intimideren, geeft de baas van het syndicaat, Dr. Land (Dean Jagger), de opdracht om hem te doden. Een van zijn moordenaars (Mel Novak) weet zich, vermomd als stuntman, op de set van Lo’s nieuwste film te begeven en schiet hem neer alvorens te ontsnappen. De kogel doorboort Billy’s gezicht, maar zonder hem te doden. De acteur gebruikt de daaropvolgende chirurgische ingreep om zijn eigen dood in scène te zetten en besluit om zich te vermommen zodat hij wraak kan nemen op de bende. Wanneer zijn verloofde (Colleen Camp) wordt gekidnapt, beseft hij echter dat hij voortijdig zal moeten onthullen wie hij is...

     

    Game of Death II (1981): Nadat vechtkunsfilmster Billy Lo (Bruce Lee) wordt vermoord, trekt diens broer, Bobby (Tai Chung Kim) naar Korea om wraak te nemen op de moordenaars... Na Game of Death was er enorm veel vraag naar meer kungfufilms. De grootste ster, Bruce Lee, was inmiddels echter gestorven. Om toch nog een laatste film te kunnen maken, gebruikte regisseur See-Yuen Ng archivebeelden van Lee. Het resultaat voelt wat gekunsteld aan, maar wij vonden dat ook deze film voor de volledigheid niet mocht ontbreken!

     

    Bruce Lee: The Man, The Legend en The Legend: The Man, The Legend was de eerste documentaire die werd gemaakt na de dood van Bruce Lee. Verwacht geen overdaad aan interviews, maar wel echte, emotioneel geladen beelden van zijn begrafenis, beelden uit ’s mans films, meer over waar hij echt voor stond, enzovoort. Daarbij krijg je ook nog eens de volledige The Legend, de tweede spraakmakende documentaire Bruce Lee, The Legend, die enkele jaren later verscheen. Een heel inzichtvolle, sobere kijk op een legende.

     

    Bruce Lee: 40th Anniversary Commemorative Edition is o.m. te koop in Mediamarkt, Saturn, FNAC, Free Record Shop en online via BOL.com, FRS.nl en Proxis. Een absoluut buitenkansje!

    16-08-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-08-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Benjamin Britten

    100e geboortedag van Benjamin Britten, 22 november

     

    Deze meesterlijke 20e-eeuwse musicus wordt in 2013 in heel Groot-Brittannië en de rest van de wereld herdacht, maar vooral in Aldeburgh, het kustplaatsje in Suffolk (Oost-Engeland), waar hij bijna zijn hele leven doorbracht. Gedurende 2013 zal zijn beroemdste opera, Peter Grimes, in operahuizen en concertgebouwen over de hele wereld worden uitgevoerd, van Bogota tot aan Berlijn, van Tenerife tot aan Tokio, en van Salt Lake City tot aan Stockholm.

    Toch gaat er niets boven een belevenis van dit meesterwerk in Aldeburgh zelf, de plek die er immers de inspiratie toe vormde, waar Britten 30 jaar lang woonde en componeerde. Dit is het perfecte jaar om het Suffolk van Britten te verkennen, dat ook de schilders Constable en Gainsborough inspireerde: een adembenemend landschap, wilde zeevogels, schitterende staaltjes van gotische architectuur en pittoreske vissersdorpjes. www.aldeburgh.co.uk, www.britten100.org

    15-08-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-08-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trajector Intermezzo

    Trajector Intermezzo  ‘Rematch’  in Hotel BLOOM!

     

     

     

    Op 7 en 8 september 2013 komt Trajector opnieuw naar Brussel na haar eerste aantreden in de Belgische hoofdstad in 2010. Trajector Intermezzo is een initiatief van Hotel BLOOM! en Centrifugal Projects dat dit jaar samenvalt met het openingsweekend van de jaarlijkse Brussels Art Days. Na Trajector Intermezzo  in april zal dit nieuwe initiatief van Trajector Art Fair en Hotel BLOOM! opnieuw haar inspiratie halen uit de vroegere Trajector Art Fairs en Art’n BLOOM! evenementen.

     

    Trajector Intermezzo wil de aandacht vestigen op de individuele kunstenaar en niet op de projecten, initiatieven en galerijen die eerder al aan bod kwamen bij de bekendere Trajector Art Fairs. Trajector Intermezzo zal een 25-tal opkomende internationale kunstenaars de gelegenheid geven om hun solo- of duoproject aan het Brusselse publiek voor te stellen. Verwacht u alvast aan een hoog staaltje eigentijdse, moderne kunst! Bovendien zal Trajector Intermezzo deze keer een klein aantal curatorprojecten voorstellen die volledig passen in het unieke kader van Hotel BLOOM!

      

    De focus van het klassieke Trajector Art Fair-concept heeft nooit op de commerciële galerijensector gelegen maar des te meer op ruimteprojecten, initiatieven van kunstenaars zelf en onafhankelijke curatorprojecten die een belangrijk platform en oefenterrein kunnen bieden aan opkomende eigentijdse artiesten van over de hele wereld. Terwijl er een loopje genomen wordt met de rol van vzw’s, ruimteprojecten en zelfstandige curatoren binnen het commerciële kunstcircuit, kiest Trajector steevast voor de originele hoek en zorgt het voor een kunstmarkt in een Brussels top design hotel. Ironisch, kritisch of zuiver commercieel? Laten we daar de kunstenaars en het publiek zelf over oordelen. Eén ding is zeker, Trajector Intermezzo gaat gewoon door op haar eigen typische elan.  

     

    Juist zoals bij de eerste tentoonstelling van Trajector Intermezzo, zullen bij Trajector Intermezzo ‘Rematch’ alle schijnwerpers gericht worden op het concept ‘hotel’. Kunstwerken en voorstellingen zullen in dit geval volledig in de lijn liggen met het unieke kader van Hotel BLOOM! 

     

    Trajector Intermezzo ‘Rematch’ voorziet plaats voor zowel solo- als duovoorstellingen in de gastenkamers op de eerste verdieping van Hotel BLOOM! Met een volledig nieuwe affiche, bestaande uit internationale namen uit de kunstwereld, belooft Trajector Intermezzo ‘Rematch’ al even hoge toppen te scheren als tijdens haar aantreden in april.

    Op het programma staan voorstellingen van Amerikaanse, Belgische, Britse, Canadese, Chinese, Deense, Nederlandse, Franse, Duitse, Ierse, Japanse, Noorse, Spaanse, Zweedse en Zwitserse kunstenaars. Alsof dat allemaal nog niet kosmopolitisch genoeg is, zijn zij een weerspiegeling van onze moderne wereld door te leven en/of te werken op de meest uiteenlopende locaties zoals Brussel, Parijs, Londen, Amsterdam, Berlijn, Antwerpen en Zurich. 

    12-08-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-08-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kriekenbier
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    NIEUWE KRIEKENOOGST EINDELIJK AANGEKOMEN IN BROUWERIJ VAN BELLE-VUE

     

     

    In het jaar van de 100ste verjaardag van Belle-Vue lieten de krieken echt lang op zich wachten, door de opeenvolgende periodes van koude en droge hitte moesten we er dit jaar echt lang op wachten, maar de nieuwe krieken zijn vandaag aangekomen in de brouwerij van Belle-Vue en bovendien zijn ze van uitstekende kwaliteit!

     

    Enkele tientallen tonnen vers geplukte krieken van de variëteiten Gorsem en Kelleris werden in gekoelde vrachtwagens uit Tienen naar de brouwerij Belle-Vue gebracht. De krieken werden in de brouwerij van Belle-Vue afgeladen en meteen toegevoegd aan de lambiek. Zo wordt de Kriek Lambiek gemaakt die de basis vormt voor de Belle-Vue kriekbieren: de meest populaire van het land. Dit jaar is bovendien heel speciaal voor Belle-Vue, want de brouwerij viert zijn 100-jarig bestaan.

    “Ieder jaar is het weer met spanning uitkijken naar de kriekenoogst, een belangrijk moment voor onze brouwerij. We hebben dit jaar inderdaad wat langer moeten wachten, maar de zon van de afgelopen weken heeft ervoor gezorgd dat we niet alleen verwend zijn op het vlak van kwaliteit, de oogst heeft dit jaar ook mooie hoeveelheden opgeleverd,” aldus brouwerijmanager Tom Dumortier.

     

    Authentieke en typisch Brusselse know-how

    De geschiedenis van Belle-Vue start in 1913 in Brussel, toen Philémon Vanden Stock begon met het “versnijden” van lambiek. Uit verschillende soorten lambiek van meerdere producenten ontwikkelde hij geuze. Ook vandaag nog worden alle Belle-Vue bieren gebrouwen op basis van lambiek, een bier van spontane gisting. Voor de Belle-Vue kriekbieren voegen onze meesterbrouwers krieken toe aan de lambiek, die spontaan gist dankzij de natuurlijke gistcellen die in de lucht aanwezig zijn. Voor de heerlijke kriekbieren van Belle-Vue worden maar liefst 80 kg krieken toegevoegd per 600 liter lambiek.

     

    Het schudden van de krieken

    De kwaliteitskrieken die worden geselecteerd voor de kriekbieren van Belle-Vue komen uit de streek van Tienen. Vooraleer zij de brouwerij bereiken, hebben de krieken al een hele weg afgelegd. De dag voor de levering (er gaat zo’n twaalf uur over van het oogsten tot de levering aan de brouwerij), worden de kriekenbomen “geschud” met een mechanische “arm”. De krieken vallen bij het schudden op een dekzeil dat wordt opgerold en vervolgens wordt geledigd in grote tonnen met water. De krieken zinken dan naar de bodem van de ton, terwijl de takjes en bladeren komen bovendrijven. Deze techniek zorgt ervoor dat de krieken in optimale omstandigheden geoogst worden. Nadien worden de krieken voorzichtig vervoerd in blauwe plastieken tonnetjes, en worden ze bij levering aan de brouwerij meteen verwerkt in de lambiek. Na 6 maanden rijping ontstaat zo de Kriek Belle-Vue, met zijn prachtige robijnrode kleur en fruitige smaak.

     

    1913 – 2013

    Dit jaar is voor Belle-Vue heel bijzonder, want de brouwerij viert zijn 100ste verjaardag. Voor deze gelegenheid tekenen de gekende Belle-Vue karakters Jos en Jef graag weer present. Ze figureren niet alleen op de verpakkingen, maar hebben ook de aftrap gegeven voor de match tussen Anderlecht (RSCA) en Standard op 5 mei laatstleden. Tijdens deze match droegen de spelers van RSCA ook de originele uitrusting die gedragen werd tijdens het eerste voetbalseizoen waarin Belle-Vue als sponsor van de club optrad. Hiermee werd de aanwezigheid van Belle-Vue tussen 1973 en 1981 als hoofdsponsor van paars-wit herdacht.

     

    Philemon Vandenstock legde in 1913 de basis voor de huidige brouwerij Belle-Vue. Maar de geschiedenis van de Geuze bieren gaat terug tot in de middeleeuwen. Deze authentieke Lambiek bieren werden toen al in de Zennevallei gebrouwen. Kenmerkend voor Geuze bieren is het gebruik van 30% tarwe, een spontane gisting en een versnijding van jonge en oude Lambieken. De spontane gisting met de gistcellen uit de lucht rondom de Zennevallei geeft de Geuze bieren hun typische zurige smaak. Lambiek is het basisbier dat in eikenhouten vaten rijpt. Na één jaar spreekt men van een jonge Lambiek. Er worden vier Belle-Vue bieren gebrouwen, die worden geserveerd in de traditionele Belle-Vue glazen aan een temperatuur tussen 2° en 3°C. In 2013 viert Belle-Vue zijn 100-jarig bestaan.

    www.ab-inbev.be  

     

     

    10-08-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-08-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Neuzebier
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ondernemende broer en zus Rutten slaan de handen in elkaar. Het idee kwam er tussen pot en pint tijdens één van de vele familiefeestjes. Luc Rutten van “Drankendiscount ’t Bakske” uit Tessenderlo heeft zijn eigen bier laten brouwen, en het zal geschonken worden in glazen van zijn zus Hilde Rutten  van “Berghoff Belgium” uit Lummen.

     

    “Neuzebier” is de oudste Limburgse tripel. Voor het eerst gebrouwen door Jo Billen uit Wellen in 1984. In zijn achterkeuken experimenteerde hij met een zelf in elkaar geknutselde brouwinstallatie. Toen in 1996 de objectieve bierproevers “De Limburgse Neus”, onder voorzitterschap van René Heselmans, tien jaar bestonden, werd het recept voor het eerst op grote schaal gebouwen. Bij brouwerij St. Jozef in Opitter werd een brouwsel gemaakt van 7000L. Deze brouwerij was toen nog een echte pils brouwerij waar men geen nagisting kon geven aan deze tripel.

     

    Dat is nu wel anders. Bij brouwerij Anders in Halen, waar het bier nu gebrouwen is, kunnen we met kleinere hoeveelheden van 2000 L werken en kan men wel voor een nagisting zorgen. Het bier zal dus ietsjes anders zijn en ook ietsje straffer… een kleine 8° vol.alc..

     

    Naast tarwe en hop bevat het bier ook nog een kruidenmengeling (deze vind je terug op het rugetiket) die het bier een speciale zachte, maar toch pittige smaak geven. Bij brouwerij Anders hadden ze zo een gek recept met al die kruiden nog niet gezien. Het kruidenmengsel heb ik dus zelf in de brouwketel gekieperd.  Ze zijn wel heel zorgzaam omgegaan met het recept en hebben zelfs de waterhardheid aangepast, omdat het verschil tussen water van Opitter en water van Halen erg groot is.

    Je hebt vast wel gemerkt dat het een Limburgs verhaal is. De naam “Neuzebier” is afgeleid uit de geografische ligging van Tessenderlo, namelijk de neus van Limburg.

     

     

     

    09-08-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-08-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Provincie Oost Vlaanderen zoekt ...

    Oost-Vlaamse fiets- en wandelnetwerken zoeken enthousiaste peters en meters

     

     

     

    Voor het controleren van de wandel- en fietsnetwerken in de regio's Leiestreek, Meetjesland, Scheldeland, Vlaamse Ardennen en Waasland zoekt Toerisme Oost-Vlaanderen enthousiaste peters en meters.

     

    Drie keer per jaar controleren zij een lus op een van de netwerken en brengen zij verslag uit over foutieve of ontbrekende bewegwijzering, wegonderbrekingen, of andere problemen op het traject. Zo bouwen zij mee aan de kwaliteit van de Oost-Vlaamse fiets- en wandeltrajecten.

     

    De Oost-Vlaamse netwerken van Toerisme Oost-Vlaanderen tellen ruim 3.500 km fietstraject en 560 km wandelwegen, samen goed voor 18.500 bordjes. Om deze bewegwijzering op punt te houden en gebreken zo snel mogelijk te detecteren en op te losssen, zijn een paar honderd peters en meters nodig.

    Geïnteresserden vinden het  inschrijvingsformulier op http://www.tov.be/kandidaat

     

     

    06-08-2013 om 20:46 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.eat! Brussels

    eat! BRUSSELS – Het Brusselse Restaurantfestival

     

     

     

    4 dagen lang, van 12 tot 15 september 2013, komen meer dan 30 restaurateurs uit de 19 gemeentes van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest alsook verschillende partnerregio’s van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest samen in het Ter Kamerenbos. Tijdens eat! BRUSSELS delen ze hun knowhow en passie voor lekkere producten met fijnproevers en lekkerbekken die steeds op zoek zijn naar uitmuntende kwaliteit, ontdekkingen, traditie maar ook naar nieuwe smaaksensaties en - avonturen.

     

    eat! BRUSSELS bracht tijdens haar eerste editie in 2012 zo’n 30 restaurateurs en op initiatief van de directie Externe Betrekkingen van de Gewestelijke Overheidsdienst Brussel 7 partnerregio’s samen. eat! BRUSSELS geeft een mooi beeld van de diversiteit die Brussel rijk is. Op het menu, een smeltkroes aan ontdekkingen uit de 4 windstreken. Restaurants en producten uit Europa, Afrika, Azië, het Oosten, Frankrijk en België gaan zo creatief mogelijk te werk om alle bezoekers, jong en oud, te verrassen en te verwennen. En dankzij de kleinere porties kan de bezoeker in één maaltijd van meerdere keukens genieten en als het ware dus een reis maken langsheen een resem verschillende kookculturen.

     

    Net als vorig jaar werd er ook voor deze editie van eat! BRUSSELS beslist om te werken met recyclebaar materiaal en een individueel systeem voor afvalbeheer. Het bestek en de bordjes van het festival zijn volledig biologisch afbreekbaar, de verschillende types glazen zijn van herbruikbare materialen terwijl de samenwerking met VIVAQUA het mogelijk maakt om geen plastic flessen te gebruiken maar het hele festival lang te werken met grote «karaffen» water die overal terug te vinden zijn.

     

    Op het programma: donderdag 12 september 2013, ‘Corporate evening’: speciale avond voor de leden van BECI, AMCHAM met live jazzmuziek. Vrijdag 13 september 2013 van 17u00 tot 23u00 open voor het grote publiek met live coverband, zaterdag 14 september 2013 van 11u00 tot 23u00 open voor grote publiek met live coverband en zondag 15 september 2013 van 11u00 tot 20u00.  

     

    De toegang tot eat! BRUSSELS is gratis met ingang aan de Gespanhoek in het Ter Kamerenbos. Het festival vindt plaats op het grasplein voor het meer van de Chalet Robinson. Hapjes en drankjes worden verkregen door middel van jetons die in voorverkoop op www.eatbrussels.be en ter plaatse te koop zullen worden aangeboden. De site is toegankelijk voor mindervaliden.

    www.eatbrussels.be

     

     

     

     

     

     

     

    06-08-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uma Thurman

    Uma Thurman, nieuwe ster van Campari® Calendar 2014

     

     

     

    Campari® kondigde officieel aan dat Uma Thurman de nieuwe ster wordt van de Campari® Calendar 2014, in een fotografie van Koto Bolofo. De actrice vertolkt daarin het thema ‘Worldwide Celebrations’, waarbij elke maand een ander feest of festival van uiteenlopende culturen in de kijker staat. Het is Campari’s interpretatie van de toenemende cultuurglobalisering, en dat met als leidmotieven ‘stijl, passie en charisma’.


    Uma Thurman, bekend van Hollywood kaskrakers als Pulp Fiction en Kill Bill, volgt in de voetsporen van Campari stijliconen als Salma Hayek, Eva Mendes, Jessica Alba, Milla Jovovich en Penelope Cruz. Over haar hoofdrol in de nieuwe Campari Calender zegt Thurman: “Het is geweldig om deel uit te maken van dé blikvanger van zo’n iconisch merk! Vooral het thema van dit jaar staat me erg aan: stijl en passie als een reis rond de wereld, die ik ook nog eens mag delen met Camparifans wereldwijd. Elke maand is Koto erin geslaagd de essentie van ’feesten’ vast te leggen, met een ongelooflijk gevoel voor intrigerende, inspirerende en dynamische beelden.”


    Fotograaf van dienst is Koto Bolofo. Hij wordt alom geprezen om zijn krachtige portretfotografie, innovatieve modeshots en tal van kortfilms. Onder meer Vogue, Vanity Fair en GQ deden al een beroep op hem voor prestigieuze projecten, voor Louis Vuitton en Dior bokste hij al meerdere reclamecampagnes in elkaar. Hij is geboren in Zuid-Afrika, opgegroeid in Groot-Brittannië en momenteel inwoner van Frankrijk. Deze wereldburger Koto Bolofo weet als geen ander het thema van de 15de Campari Calendar vast te leggen op de gevoelige plaat.

    Het handelsmerk van Bolofo is een levendige en dynamische beeldtaal. En die past perfect in de visie van Campari, dat in zijn nieuwe kalender een ‘venster op de wereld’ wil bieden. Koto Bolofo: “Het opzet en doel van de Campari Calendar komt helemaal overeen met wat ik in mijn werk nastreef: beelden maken die iets doén! Dat ik mag werken met een mooie en getalenteerde actrice als Uma Thurman is een hele eer, en het heeft me de inspiratie gegeven om steeds verder te gaan, om op een uitdagende manier op zoek te gaan naar stijl en passie binnen de gekozen thematiek.”


    Bob Kunze-Concewitz, CEO van Gruppo Campari : "De Campari Calender 2014 zet een nieuwe stap in zijn bestaan en verlegt zijn grenzen met nog meer stimulerende, nog krachtigere beelden. Elke maand willen we de verbeelding prikkelen en sturen de mensen op een wereldwijde ‘feestelijke’ ontdekkingsreis. We kunnen haast niet wachten om hem later dit jaar aan het publiek te tonen!”








    06-08-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-08-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Element collectie

    Element is de nieuwe behangcollectie van Superfresco Easy, een merk dat trends en gebruiksgemak perfect met elkaar combineert. Deze sublieme collectie heeft een rustige en ontspannen uitstraling met weelderige texturen en tactiele afwerkingen met effecten van zachte stoffen en organische patronen.

     

    Een zacht neutraal kleurenpallet in steen, paddenstoel, houtskool en grijs in combinatie met korenbloem, peer en roos, creëren een gastvrije relaxe sfeer. Met zes easy living dessins, ondersteund door twee organische uni’s heeft deze collectie alle elementen om op een eenvoudige wijze een mooie woonruimte te creëren. De Superfresco Easy collectie is een revolutionair behang, ontworpen om de ideeën die er heersen over behangen te overwinnen en dus de behangklus te vereenvoudigen. Element heeft de “paste the wall” techniek wat betekent dat er geen behangtafel nodig is, geen plakkerig papier, geen rotzooi. Het behang kan eenvoudig tegen de wand worden geplakt; verder is het volledig afhaalbaar. Het is snel en gemakkelijk op te hangen, dit betekent dat je de klus in de helft van de tijd kunt doen in vergelijking tot traditioneel behangen.

     

    Het aanbod van kleuren en dessins strekt zich uit over willow, virtue, twine, empathy, jacquard, calico en alaska. De afmeting blijft met 10m X 52 cm traditioneel met een verkoopadviesprijs van 24€ per rol, btw inbegrepen. Te koop via www.grahambrown.nl

     

     





    05-08-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-08-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koele Hugo
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    ‘Koele Hugo’ verovert Belgische harten

     

     

     

    Typisch Zuid-Tirools aperitief belooft het zomerdrankje van 2013 te worden. Naar de fotogalerij

    Naar de fotogalerij

    Aperol Spritz, cava of gin tonic zijn zo passé. Deze zomer kiezen trendsetters voor een nieuw aperitief: Hugo. De verfrissende mix van vlierbloesemsiroop, bubbels (ook uit Zuid-Tirol, uiteraard), bruiswater, een schijfje citroen en muntblaadjes is afkomstig uit Zuid-Tirol, in het noorden van Italië. Hugo is immers ten voeten uit waar Zuid-Tirol voor staat: een hype mediterane aperitiefcultuur, maar dan met een egdy etnic kantje: vlierbloesemsiroop.


    Eerder dit jaar werd Hugo al getipt als hét zomerdrankje van 2013. Dat komt goed uit bij de huidige hittegolf! Zelf Hugo maken doe je zo: Giet 2cl vlierbloesemsiroop op 2 ijsblokjes in een koud wijnglas. Voeg er 15cl prosecco aan toe en vul aan met 10cl bruiswater. Afwerken met een schijfje citroen en wat muntblaadjes en klaar!
    Tip van de barman: zorg dat alle ingrediënten goed koel zijn voor extra verfrissing.

     

    04-08-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op wereldreis

    Op wereldreis met Holland America Line in 2014

     

    Op vier januari 2014 luidt het ms Amsterdam (1.380 passagiers) onder de naam ‘The Grand World Voyage’ het nieuwe jaar in met een reis van maar liefst 113 dagen. Gedurende de reis worden 38 havens in vijf continenten aangedaan. The Grand World Voyage is één van de vier grote cruisereizen die Holland America Line in 2014 maakt. Het ms Amsterdam en het ms Prinsendam (835 passagiers) varen beiden twee speciale routes  die prachtige bestemmingen aandoen zoals Seoul (Zuid-Korea), Bejing (China), Singapore, Sydney (Australië) en Honolulu (Hawaï). Wie tijd heeft en van cruisen houdt, mag deze reis niet missen!

     

    “Onze ‘Grand Voyages’ zijn een droom voor iedere reiziger omdat ze de mogelijkheid bieden om bestemmingen van over de hele wereld te ontdekken”, zegt Richard Meadows, executive vice president marketing, sales en gastenprogramma’s bij Holland America Line. “Afrika is onderdeel van twee ‘Grand Voyages’ en er zijn tal van nieuwe unieke mogelijkheden voor zowel onze vaste als nieuwe gasten”.

     

    Op vier januari 2014 vertrekt het ms Amsterdam, voor een 113-daagse rondreis, vanaf Fort Lauderdale (USA). De reis begint met een oversteek van het Panama Kanaal gevolgd door twee nachten in Peru. Het ms Amsterdam vervolgt haar weg langs de oostkust van Australië naar Micronesië, het Verre Oosten en de Indische Oceaan. Om het nog spannender te maken wordt ook Afrika aangedaan en de oversteek gemaakt naar het Caribisch gebied. Een geweldige reis: van een bezoek aan Machu Picchu (Peru) tot aan snorkelen bij de Great Barrier Reef (Australië). Van winkelen op de avondmarkt in Hong Kong (China) tot aan een safari in Kaap Hoorn (Zuid-Afrika). Wie nog langer wenst te verblijven kan de reis verlengen met extra nachten in Papeete (Tahiti), Victoria (Australië), de Seychelles eilanden en Singapore. Liever korter weg? Er zijn cruise opties beschikbaar van 20 tot 86 dagen. Het ms Amsterdam sluit het jaar af met een 78-daagse cruise door de Stille Zuidzee naar het Verre Oosten.

     

    Zuid Amerika & Antarctica in één

    Op vijf januari 2014 keert het ms Prinsendam terug naar Zuid-Amerika, Antarctica en de Amazone met een 68-daagse rondreis vanaf Fort Lauderdale (USA) onder de naam ‘Grand South America and Antarctica Voyage’. Na de oversteek van het Panama kanaal bereikt het ms Prinsendam de kust van Zuid Amerika. Tijdens de reis vaart het ms Prinsendam zeven dagen over de Amazone en vier dagen over de Antarctische Oceaan met bezoeken aan Manaus, Rio de Janeiro (Brazilië), Buenos Aires (Argentinië) en Callao (Peru). Gasten die korter mee willen, kunnen kiezen voor een 32- of 36-daagse cruise tussen Fort Lauderdale en Buenos Aires.

     

    Afrikaanse en Mediterrane sferen met het ms Prinsendam

    Na Zuid-Amerika en Antarctica vertrekt het ms Prinsendam op een 57-daagse cruise naar Afrika over de Middellandse zee. Deze ‘Grand Africa and Mediterranen Voyage’ vertrekt van Fort Lauderdale (USA) naar Civitavecchia (Rome, Italië). Onderweg doet het ms Prinsendam eerst het Caribische gebied aan. Erna vaart ze door naar Kaapverdië, Gambia en Dakar (Afrika) alsook de Canarische Eilanden. Ook  Noord Afrika, Spanje, Italië, Montenegro, Kroatië, Griekenland en Turkije komen nog aan bod. Bezoek de Rotskoepel in Jeruzalem (Israel) of breng een bezoek aan de Giza Piramides in Alexandrië (Egypte). Wie korter mee wil, kan ook kiezen voor een cruise van 27 dagen met vertrek van Fort Lauderdale naar Barcelona  of 30 dagen met vertrek van Barcelona naar Civitavecchia.

     

    De ‘Grand Voyages’ van Holland America Line maken een lange vakantie toegankelijk en betaalbaar. Aan wal kunnen gasten kiezen uit diverse excursies van privétochten met de auto tot aan het bezoeken van lokale dorpen. Ook aan boord valt er veel te beleven. Heerlijk uitwaaien en relaxen in de Greenhouse Spa, kookdemonstraties volgen van een erkend Chef in de Culinary Art Center, leren hoe een foto te bewerken of simpelweg relaxen op het dek.

    04-08-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-08-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Holland America Line
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Holland America Line gaat tropisch!

     

     

     

    Het cruiseseizoen door het Caribisch gebied is geopend. Holland America Line biedt met haar middelgrote schepen, routes tot 25 dagen en twee opstaphavens een mooi tropisch programma. Acht schepen van Holland America Line bieden unieke rondreizen aan, met vertrek vanaf Tampa of Fort Lauderdale (Verenigde Staten), allen met een stop bij het privé-eiland Half Moon Cay.

     

    Van oktober 2013 tot april 2014 varen het ms Eurodam (2.104 passagiers), ms Maasdam (1.258 passagiers), ms Nieuw Amsterdam (2.106 passagiers), ms Noordam (1.972 passagiers), ms Ryndam (1.260 passagiers), ms Veendam (1.350 passagiers), ms Westerdam (1.916 passagiers) en het ms Zuiderdam (1.916 passagiers) ruim honderd cruises die variëren van 7, 10, 11 tot 14-dagen. Het is mogelijk  verschillende routes te combineren tot een uitgebreide cruise van 25 dagen. De routes beslaan het hele Caribische gebied, met uitzondering van het noorden en inclusief de oversteek van het Panamakanaal.

     

    Het ms Eurodam keert terug naar het Caribisch gebied met een alternatieve route. De 7-daagse cruise omvat zowel het oosten als het westen van het Caribisch gebied. Naast de eilanden St. Thomas (Britse Maagdeneilanden) en het privé-eiland van Holland America Line; Half Moon Cay, worden ook de Kaaiman eilanden, Key West (Verenigde Staten) en Jamaica aangedaan.

     

    Het ms Maasdam biedt met 10, 11 en 14-daagse cruises de meest gevarieerde en onontdekte routes aan. Met bestemmingen als Dominica (Bovenwindse Eilanden) en Tortola (Britse Maagdeneilanden). Gasten die het zuiden van de regio op de agenda hebben staan, kunnen kiezen voor een 11-daagse cruise naar de eilanden St. Maarten, St. Kitts, St. Vincent, Barbados, Martinique en St. Croix. Het ms Nieuw Amsterdam doet naast deze bovenwindse eilanden ook Cozumel (Mexico) en Mexico aan.

     

    Het ms Noordam bezoekt met haar 10-daagse cruise de Nederlandse ABC eilanden Aruba, Bonaire en Curaçao, evenals Half Moon Cay, Grand Turk en Santa Bárbara de Samaná (Dominicaanse Republiek). Het ms Ryndam maakt als enige schip een rondreis vanuit Tampa voor een 7 of 14-daagse cruise, met stops bij onder andere Mahogany Bay (Honduras), Santo Tomas de Castilla (Guatemala) en Costa Maya (Mexico).

     

    Nieuw in het Caribisch gebied is de cruise met het ms Veendam. Deze 7-daagse rondreis vanaf  Fort Lauderdale vertrekt op 24 april 2014. Hierbij wordt het oosten van het Caribisch gebied bezocht inclusief stops bij  Grand Turk, Turks en Caicos, San Juan (Puerto Rico), St. Thomas ( Britse Maagdeneilanden) en Half Moon Cay.

     

    Het ms Westerdam maakt in het cruiseseizoen meerdere 7-daagse rondreizen vanuit Fort Lauderdale, met stops bij Grand Turk, San Juan, St. Maarten en Half Moon Cay. Ook het ms Zuiderdam maakt 10 en 11-daagse rondreizen met vertrek en aankomst in Fort Lauderdale. Tijdens deze cruises wordt het zuidelijke deel van het Caribisch gebied ontdekt met een gedeeltelijke doorgang door het Panamakanaal.

    03-08-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-08-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schiphol

    SCHIPHOL POSITIEF BEOORDEELD IN VERGELIJKEND ONDERZOEK VAN  LUCHTHAVENS.

     

     

    Wie met het vliegtuig op reis gaat, zoekt vaak naar het goedkoopste ticket. Maar er is nog een andere kostenbepalende factor waar we niet altijd op letten. Sommige luchthavens zijn namelijk goedkoper dan andere en het kan best dat vliegen vanaf een buitenlandse luchthaven goedkoper is. Een onderzoek van de Nederlandse Consumentenbond toont aan dat Amsterdam Airport Schiphol op dat vlak heel goed scoort. Bij dat onderzoek werden Brussels Airport en verschillende dichtbije buitenlandse luchthavens onder de loep genomen, o.a. Düsseldorf, Rotterdam, Eindhoven en Schiphol.

     

    Vanuit Schiphol kun je een paar honderd bestemmingen rechtstreeks bereiken. Dat komt omdat ruim 90 luchtvaartmaatschappijen Schiphol gebruiken als vertrekplaats naar meer dan 300 bestemmingen zowel binnen als buiten Europa. Het onderzoek toont echter aan dat het juist belangrijk is om te kijken wat luchthavens bieden alvorens aan boord van het vliegtuig te gaan.

     

    Betaalparkings: Je wagen parkeren op een luchthaven is altijd een dure aangelegenheid. Maar op Schiphol vallen de parkeerkosten best mee, zeker vanaf zeven dagen wat toch de minimumduur is van een doorsnee vakantie. Als je tijdig boekt, betaal je in Schiphol vanaf € 49,50 voor een week, een pak minder dan in Brussel, waar je € 86 voor een week kwijt bent. Andere weektarieven: Eindhoven: € 53, Rotterdam € 55, Düsseldorf € 39.

     

    Een drankje en een hapje voor vertrek

    Je vakantie begint vaak al op de luchthaven en op Schiphol word je verwend met een brede waaier aan faciliteiten. Er zijn niet alleen winkels, restaurants en bars maar ook een museum, bibliotheek, spa en zelfs een heus park. De Consumentenbond heeft ook op dit terrein de prijzen vergeleken. Wat kost een koffie? Brussels Airport: € 3,30 (op alle locaties), Schiphol: € 0,50 (in zelfbediening), Düsseldorf: € 1 (in een fastfood restaurant). Wat kost een pintje van het vat? Brussels Airport: € 3,50, Schiphol: € 3, Düsseldorf € 4. Wat kost een cola? Brussels Airport: € 2,50 (uit drankautomaat), Schiphol: € 1,75 en Düsseldorf € 0,99 (supermarkt). Deze prijzen tonen duidelijk aan dat je in de ene luchthaven meer vakantie-euro’s nodig hebt dan in de andere.

     

    Een vliegreis met start in Amsterdam Airport Schiphol is voor Belgische reizigers zeker het overwegen waard. Met tal van faciliteiten, ook voor kinderen, is Schiphol meer dan een luchthaven. Daarenboven zijn er ook heel concrete, materiële voordelen: een groter aanbod van rechtstreekse vluchten zonder tijdrovende tussenstops, goedkope parkeermogelijkheden én voldoende kansen om de wachttijd op de luchthaven op een leuke en prijsgunstige manier door te brengen. Voeg dat allemaal bij de gunstige ticketprijzen waardoor Schiphol op zijn minst het overwegen waard is om een vakantie te starten. www.schiphol.nl 

     

    02-08-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-08-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FFO opnet tweemaal Vlaams
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    FFO OPENT TWEEMAAL VLAAMS: LOS FLAMENCOS EN BORGMAN

     

    De 7de editie van Filmfestival Oostende start dit jaar met twee nieuwe Vlaamse films. De komedie ‘Los Flamencos’ van regisseur Daniël Lambo is de openingsfilm van het festival. De Vlaamse coproductie ‘Borgman’ van Alex van Warmerdam, met vier Vlaamse acteurs in de hoofdcast, opent de eerste editie van de internationale competitie LOOK!.  Net zoals de voorbije jaren krijgt talent van eigen bodem opnieuw een prominente plaats tijdens het festival.

    Op vrijdag 6 september opent ‘Los Flamencos’ het festival in aanwezigheid van cast en crew. Deze nieuwe langspeelfilm van Daniël Lambo (‘Dry Branches of Iran’, ‘Traumland’) is een verrassende komedie over het leven, de dood en drie broers op zoek naar wat geluk. Turnhout is het decor voor dit Vlaamse crimineel-filmavontuur.

    Peter Van den Eede, Herwig Ilegems en Mark Verstraete spelen de drie bejaarde broers Fleminckx die een bankoverval plannen om naar Mexico te kunnen. Andere rollen zijn weggelegd voor Sien Eggers, Koen De Bouw, Jonas Van Geel, Kim Hertogs, Iwein Segers en Philippe Geubels. De film wordt verdeeld door KFD en komt op 11 september uit in de bioscoop. ‘Los Flamencos’ is een productie van Tomas Leyers voor het productiehuis Minds Meet met de steun van het VAF/Filmfonds en VTM.

    Op zaterdag 7 september opent de absurde komedie ‘Borgman’ de nieuwe internationale competitie LOOK!, waar de artistiek ondersteunende categorieën, zoals D.O.P en Production Design, gehuldigd worden. De film gooide eerder al hoge ogen in Cannes. Camiel Borgman arriveert als een buitenstaander in de omheinde lanen van een villawijk. Zijn komst is het begin van een reeks verontrustende gebeurtenissen rond de zorgvuldig opgetrokken façade van een arrogant, welgesteld echtpaar, hun drie kinderen en het kindermeisje. De film wordt vertoond in aanwezigheid van de cast en regisseur Alex van Warmerdam.

    ‘Borgman’ heeft een uitgebreide Vlaamse cast met hoofdrollen voor Jan Bijvoet, Jeroen Perceval, Tom Dewispelaere en Gene Bervoets. De film is een coproductie tussen het Brusselse productiehuis Epidemic van Koen Mortier en Eurydice Gysel, het Nederlandse Graniet Film en het Deense Angel Films. De film kwam mede tot stand met steun van het VAF/Filmfonds en wordt in België verdeeld door Cinéart. ‘Borgman’ is vanaf 18 september in de zalen te zien.

    Naast 'Borgman' heeft Nikolaj Nikitin, curator van de LOOK!-competitie nog 5 andere visueel opvallende internationale films geselecteerd. De winnaar van de LOOK! Competitie wordt op 13 september bekendgemaakt. Filmfestival Oostende loopt van 6 tot 14 september 2013. Tijdens het festival worden ook voor de vierde keer de Ensors uitgereikt.

    01-08-2013 om 20:42 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EF education first

    EF Education First

     

     

     

    De wereldleider in taalonderwijs in het buitland, EF Education First, biedt gratis 5000 beurzen aan om een online Engels te leren, met een waarde van € 750 000. Dit succesvolle initiatief maakt deel uit van het actieplan om het Engels en de competiviteit van jongeren op de Belgische arbeidsmarkt te versterken.

     

    De vraag naar een goede talenkennis groeit voortdurend in alle sectoren. Als gevolg hiervan zien vele werkzoekende die een onvoldoende talenkennis hebben hun kansen verminderen. Er wordt geschat dat 9 van de 10 geschoolde banen een goed gebruik van de Engelse taal vereisen, terwijl slechts 1 op de 3 volwassenen voelt vloeiend te zijn in deze taal. Gezien de toenemende behoefte om te verhuizen naar een vreemd land om een geschikte baan te vinden, blijft een talenkennis essentiëel. Waaronder ook het Engels.

     

    Gezien de sterke vraag op de arbeidsmarkt, biedt EF Education First 5000 beurzen aan om het Engels online te leren. Hiernaast worden er ook specifieke programma’s georganiseerd voor studenten en professionals die hun toegang tot de arbeidsmarkt willen vergemakkelijk en hun achtergrond willen versterken. Elke beurs dekt de kosten van een 3 maanden-cursus bij de EF Englishtown online-school. Deze beurzen zijn beschikbaar voor iedereen die in België woonachtig is. Voor meer informatie kan je terecht op de website: www.ef.be/bourses. Met de ondersteuning van een dergelijk initiatief en de nieuwe aanpak van de opleiding Engels zorgt EF Education First om de concurrentiepositie van de Belgische afgestudeerden en professionals te verbeteren. In dit opzicht heeft de organisatie ook een ander programma, namelijk Career Plus. Dit programma is geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging in het buitenland en carrière-georiënteerde taalcursussen.

     

    Deze training wordt ondersteund door internationaal geronommeerde bedrijven zoals Adecco UK, Randstad Work Solutions, Hays, Manpower, Venn Group en Brook Street. “ Al 25 jaar is België van strategisch belang voor EF Education First en nu willen we de concurrentiepositie van jongeren en de zoektocht naar een baan ontwikkelen. Hierdoor hebben voor 5000 beurzen ter beschikking gesteld! “” vertelt Thibaut Hardelay, CEO van EF Education First België, enthousiast.

     

    01-08-2013 om 20:40 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    31-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duinenwater Knokke Heist

    Duinenwater in Knokke-Heist

    Een groots stedenbouwkundig project

     

     

    Na meer dan 12 jaar en dankzij een samenwerkingsovereenkomst tussen de gemeente Knokke-Heist en de ontwikkelingsmaatschappij Van Wellen krijgt het vastgoedproject Duinenwater stilaan vorm. Dit unieke project is opgebouwd rondom het Duinenwatermeer dat het hart en de ziel vormt van deze nieuwe buurt. Een 12 hectare groot meer met wandelpaden langs de oevers, een schitterend watersportcomplex met fitnesscentrum en de Lake Side Paradise Club waar de liefhebbers terecht kunnen om te waterskiën, te surfen en te duiken… Hier wordt volgend jaar ook gestart met de aanleg van de 2de golf van Knokke.

     

    Maar Duinenwater, totale oppervlakte 38 ha – 26 ha grond en 12 ha meer, is in de eerste plaats een volledige nieuwe woonwijk met villa’s, appartementenvilla’s, koppelwoningen, betaalbare appartementen, een woonzorgcentrum dat zal worden uitgebaat door een marktleider uit de sector en enkele winkels.

     

    Het project vertoont een opmerkelijke parallel met de Compagnie du Zoute. Op 1 mei 1908 hield de familie Lippens de Compagnie du Zoute boven de doopvont. Hun bedoeling was om een nieuwe villawijk te creëren in Het Zoute. Tezelfdertijd werden ook een aantal initiatieven genomen om het toerisme te ondersteunen en te promoten, zoals de aanleg van de Royal Zoute Golf Club en de tennisterreinen. De kopers konden alleen bouwen binnen de strikte architecturale en stedenbouwkundige voorschriften van de Compagnie, die nauwlettend toekeek op de kwaliteit van de villa’s en het behoud van een evenwichtig geheel. Deze vernieuwende visie leidde tot het Knokke dat we vandaag kennen: een unieke kustplaats met een uitzonderlijke combinatie van natuur (de groene ruimte en de Zwinbosjes), recreatieve infrastructuur en een typische bouwstijl.

     

    Duinenwater, een eeuw later, kreeg eveneens een urbanistisch-architecturale visie mee en voegt nieuwe impulsen toe aan de verdere uitbouw van het toerisme van de gemeente. Duinenwater voegt een nieuw gehucht toe aan Knokke-Heist. Het globaal opgemaakt masterplan heeft een specifiek doel voor ogen, namelijk: het maken van een nieuwe leefbare en attractieve “plek”. Een plek met een sterke openbare infrastructuur, met mooie publieke plaatsen, met ontspanningsmogelijkheden en met kleinschalige charmante woningen in een rustige groene omgeving.

     

    Voetpaden omzoomd met bomen ontsluiten de mooi aangelegde tuinen en garagepoorten worden uit het straatbeeld geweerd. Nauwe gebogen lanen, gezellige publieke pleintjes, een netwerk van wandelcircuits en de aanleg van een nieuwe golf dragen allemaal bij tot een aangename en aantrekkelijke omgeving met een eigen identiteit en karakter.

    De architecturale code bepaalt het uitzicht van de gebouwen en zal een gevoel van harmonie, belangrijkheid en herkenbaarheid uitstralen (schaal, witte muren, hellende daken met gebakken pannen of riet, houten porches, grote uitkragingen, kroonlijsten,

    vakwerken en sokkels, enz.). Net als in Knokke is de harmonie van het samenbrengen van doordachte individuele architectuur hier de leidraad bij het verwezenlijken van de plannen.

     

    Duinenwater creëert een nieuwe buurt en biedt een woonkwaliteit met een gevoel van ontspanning. Een boeiende en charmante plek, zoals Het Zoute en Duinbergen, twee andere succesvolle buurten in Knokke-Heist. Aangezien Knokke er prat op kan gaan een kunststad te zijn, kreeg elke straat in Duinenwater de naam van een van de bekende schilders die in de meest prestigieuze van alle Belgische badplaatsen hebben verbleven.

    De ‘Put de Cloedt’ kent vanwege zijn watersportinrichting al langer succes. Door de toegankelijke prijzen en de brede waaier aan verkrijgbare producten is Duinenwater zeer in trek bij toekomstige eigenaars. Om onrechtmatige speculatie tegen te gaan geldt voor de kopers van een perceel de verplichting om binnen de drie jaar te bouwen.

     

    Tijdens de maanden juli en augustus kunnen geïnteresseerden 62 opendeurdagen lang terecht op het infopunt van Immo BiS. (net naast het station). Buiten de grote vakantie is het infopunt open op alle zater-, zon-en feestdagen.

    www.immobis.be

     

    31-07-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.eat Brussels

    eat! BRUSSELS – Het Brusselse Restaurantfestival

     

     

     

    4 dagen lang, van 12 tot 15 september 2013, komen meer dan 30 restaurateurs uit de 19 gemeentes van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest alsook verschillende partnerregio’s van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest samen in het Ter Kamerenbos. Tijdens eat! BRUSSELS delen ze hun knowhow en passie voor lekkere producten met fijnproevers en lekkerbekken die steeds op zoek zijn naar uitmuntende kwaliteit, ontdekkingen, traditie maar ook naar nieuwe smaaksensaties en - avonturen.

     

    eat! BRUSSELS bracht tijdens haar eerste editie in 2012 zo’n 30 restaurateurs en op initiatief van de directie Externe Betrekkingen van de Gewestelijke Overheidsdienst Brussel 7 partnerregio’s samen. eat! BRUSSELS geeft een mooi beeld van de diversiteit die Brussel rijk is. Op het menu, een smeltkroes aan ontdekkingen uit de 4 windstreken. Restaurants en producten uit Europa, Afrika, Azië, het Oosten, Frankrijk en België gaan zo creatief mogelijk te werk om alle bezoekers, jong en oud, te verrassen en te verwennen. En dankzij de kleinere porties kan de bezoeker in één maaltijd van meerdere keukens genieten en als het ware dus een reis maken langsheen een resem verschillende kookculturen.

     

    Net als vorig jaar werd er ook voor deze editie van eat! BRUSSELS beslist om te werken met recycleerbaar materiaal en een individueel systeem voor afvalbeheer. Het bestek en de bordjes van het festival zijn volledig biologisch afbreekbaar, de verschillende types glazen zijn van herbruikbare materialen terwijl de samenwerking met VIVAQUA het mogelijk maakt om geen plastic flessen te gebruiken maar het hele festival lang te werken met grote «karaffen» water die overal terug te vinden zijn.

     

    Op het programma: donderdag 12 september 2013, ‘Corporate evening’: speciale avond voor de leden van BECI, AMCHAM met live jazzmuziek. Vrijdag 13 september 2013 van 17u00 tot 23u00 open voor het grote publiek met live coverband, zaterdag 14 september 2013 van 11u00 tot 23u00 open voor grote publiek met live coverband en zondag 15 september 2013 van 11u00 tot 20u00.  

     

    De toegang tot eat! BRUSSELS is gratis met ingang aan de Gespanhoek in het Ter Kamerenbos. Het festival vindt plaats op het grasplein voor het meer van de Chalet Robinson. Hapjes en drankjes worden verkregen door middel van jetons die in voorverkoop op www.eatbrussels.be en ter plaatse te koop zullen worden aangeboden. De site is toegankelijk voor mindervaliden.

    www.eatbrussels.be

     

     

     

     

     

     

    31-07-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arke Fly

    ArkeFly: Star Class 

     

     

    De Nederlandse low-cost luchtvaartmaatschappij ArkeFly introduceert een extra klasse ‘’Star Class’’ aan boord van hun vliegtuigen. ArkeFly biedt dagelijks rechtstreekse vluchten aan naar Curaçao vanaf Amsterdam Airport Schiphol.

     

    Vanaf 24 april 2014 kan er op vluchten naar Curaçao, gekozen worden voor Star Class stoelen. Als passagier met een Star Class ticket geniet je van een aantal voordelen. Zo kun je 40 kilo aan ruimbagage meenemen, mag je als eerste aan boord van het vliegtuig, heb je al bij het inchecken een eigen incheckbalie, geniet je van meer beenruimte (114cm) en zijn alle hapjes en drankjes inbegrepen. Ook zal het Persoonlijk Entertainment Programma inclusief deze klasse worden en ontvang je tijdens de vlucht een uitgebreidere verzorgingskit en kranten.

     

    Anderzijds heeft Curaçao Airport Holding (CAH) als doel gesteld om de huidige Curaçao International Airport en haar omgeving tot een hub te maken die hoogwaardig is met milieuvriendelijke, hightech en innovatieve producten en diensten. CAH is op zoek naar partners die hen helpt bij de ontwikkeling van het te vernieuwen Curaçao Airport City. Via een persbericht laat het CAH weten dat het huidige Curaçao International Airport openstaat voor advies van adviseurs op het gebied van infrastructuur, om voorgenoemde luchthaven om te dopen naar Curaçao Airport City, een nieuwe duurzame hub. Adviseurs kunnen tot 9 augustus hun adviezen uitbrengen. www.ca-holding.com

    30-07-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Culinaire workshops

    Hoogstaande culinaire workshops aan boord van de Seabourn cruises

     

     

     

    Seabourn verwelkomt enkele gerenommeerde chef-koks en een award-winnende wijnproducent aan boord, als onderdeel van het nieuwe ‘Seabourn Conversations’ programma. Deze culinaire sterren zullen op vier Seabourn schepen de gasten laten genieten van kookdemonstraties en wijnproeverijen en gaan mee aan tafel of op excursie. Er is dus voldoende gelegenheid om vragen te stellen, tips te krijgen of ervaringen te delen.

     

    “Wij zijn vereerd om deze bijzondere mensen te verwelkomen aan boord van onze schepen,” zegt John Delaney, senior vice president, marketing en sales bij Seabourn. “Mooie gerechten en goede wijnen zijn een belangrijk onderdeel van onze Seabourn cruises. Met dit programma gaan onze gasten zeker genieten van de kennis en inzichten van deze culinaire sterren.”

     

    Het ‘Seabourn Conversations’ programma start met Lars Kronmark, uitvoerend instructeur bij het Culinary Institute of America in Greystone (VS). Hij is van 4 tot 25 juli 2013 te gast op de Seabourn Pride  tijdens de ‘Midnight Sun’ cruise. Jeremy Bloor, uitvoerend chef bij het OXO Tower Restaurant in London (UK), vaart van 3 tot 24 september 2013 samen met wijn producent Gary Eberle van Eberle Winery in Paso Robles (VS). Zij zijn 21 dagen te gast op de Seabourn Sojourn en varen van Dover (UK) via Reykjavik (IJsland) en Qaqortoq (Groenland) naar Montreal (Canada).

     

    Als volgende gast gaat chef patisserie Kaushik Chowdhury – van het Fairmont Dubai Hotel (VAE) – aan boord van de Seabourn Odyssey van 12 tot 30 oktober 2013. Tot slot is chef-kok en schrijver Marisol Simon van 7 tot 25 november te gast op de Seabourn Legend. Hij vaart 18 dagen mee met de ‘Wonders of Arabia and India’ cruise. Het uitnodigen van bovengenoemde chef-koks is een onderdeel van het nieuwe ‘Seabourn Conversations’ programma. Naast het culinaire thema wordt ook aandacht besteed aan andere thema’s zoals kunst, cultuur, geschiedenis, beroemdheden en wetenschap.

     

    De kleinschalige schepen van Seabourn bezoeken meer dan 100 bestemmingen over de hele wereld met cruises van 7 tot 100 dagen. Wie met Seabourn reist, voelt zich zeker thuis met de ruime, zorgvuldig ingerichte suites, uitstekende diners, open bars met uitstekende wijnen en een ontspannen, gezellige sfeer.

    www.seabourn.com

     

    29-07-2013 om 16:43 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!