Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    07-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brussels airlines verlaagt brandstoftoeslag

    Brussels Airlines verlaagt brandstoftoeslag

     

     

     

     

    Inspelend op de recente verlaging van olieprijzen, verlaagt Brussels Airlines de brandstoftoeslag op haar Europese vluchten met 5 euro per trajekt  en met 15 euro per trajekt op haar long haul vluchten naar Afrika.

     

    Dankzij de prijsdaling van de ruwe olie en de vliegtuigbrandstof is Brussels Airlines nu in de mogelijkheid om haar brandstoftoeslag op vliegtuigreizen te verminderen. Dit gebeurt ondanks het feit dat de gemiddelde brandstofprijzen nog altijd veel duurder zijn dan een jaar geleden.

     

    De brandstoftoeslag voor Europese vluchten (inclusief de routes naar Tel Aviv en Moskou) daalt met 5 euro per trajekt en bedraagt voortaan 32 euro. Voor lange afstandsvluchten naar Afrika verlaagt de brandstoftoeslag met 15 euro per trajekt. De toeslag voor een lange afstandsvlucht is voortaan 100 euro. De nieuwe bedragen zijn geldig voor alle tickets uitgegeven voor vluchten vanaf 4 november 2008. RVH.

     

    07-11-2008 om 18:15 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Magimix gold

    Magimix Gold

     

     

     

    De grote klassiekers van Magimix zijn nu getooid met het schitterendste goud en het elegantste zwart, waardoor de keuken een betoverend chic cachet krijgt.

    Duo Plus XL is het summum van elegantie en verenigt drie functies: sapcentrifuge, SmoothieMix en citruspers. Dankzij een gepatenteerde extragrote toevoergoot is de Duo Plus XL geschikt voor het invoeren van hele vruchten en groenten. Met een vermogen van 400w en roestvrijstalen zeef kan het sap direct in het glas vloeien, erg aanlokkelijk is het feit dat alle accessoires in de vaatwasmachine kunnen

     

    De CS 5200 is elegant en mooi. Hier krijgt de consument 3 keukenmachines in één enkel toestel: de grote kom is perfect voor alle voorbereidingen, terwijl de midi-kom zowel voor raspen als snipperen geschikt is. Als toebehoren vinden we 3 schijven, metaalmes, citruspers en een set creatief koken. Naast de hulpstukken wordt ook een receptenboek bijgeleverd. RVH.

    www.magimix.com

     







    07-11-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met de ski's aan de voeten

     

     

    Met de ski’s aan de voeten naar de skiliften!

     

     

     

    PV-Holidays biedt talrijke residenties die onmiddellijk op de skipistes uitgeven. Met een sneeuwgarantie er bovenop!

     

    PV-Holidays biedt 35 bestemmingen en een honderdtal residenties waarvan bijna 70% onmiddellijk op de skipistes uitgeven, waardoor het wintersportplezier elke morgen begint voor de ingang van uw residentie! Met de ski’s op de schouder het skistation doorkruisen, de auto of de bus nemen om de skiliften te bereiken, valpartijen op ijsgladde trappen: dat behoort nu allemaal tot het verleden!

     

    PV-Holidays biedt ook een sneeuwgarantie op de merken “Pierre & Vacances” en “Maeva”: “Snow or your money back”! Wanneer er voor uw vertrek geen of te veel sneeuw ligt en u moet annuleren, dan wordt dit u vergoed.

    Op de site www.pv-holidays.be ontdekt u in enkele muisklikken de mooiste verblijven in residenties die rechtstreeks op de skipistes uitgeven. PV-Holidays is meer dan ooit synoniem van zorgeloze wintervakantie.Onbeperkt skiën! Wintersportfanaten die vanaf de eerste tot de laatste minuut willen genieten van bergen en sneeuw, kunnen meer tijd doorbrengen op de pistes.

     

    Skiën in stijl! Skischoenen zijn stijf en niet meteen de meest comfortabele en elegante manier om zich te voet te verplaatsen. Met de ski’s aan uw voeten begint en eindigt het plezier aan de deur van uw residentie. RVH.

     

     

    07-11-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Le Creuset
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Nieuwe collecties van Le Creuset

     

     

     

    Le Creuset betekent een garantie van hoogwaardig en esthetisch keukengerei. Meer dan gelijk welke andere reeks beantwoordt het assortiment in geëmailleerd aardewerk van Le Creuset aan de behoefte aan kwalitatief kookgerei dat tegelijk elegant en praktisch is. Op het gebied van gastronomie wil het oog ook wat.

    Le Creuset is zich bewust van dit fenomeen en maakt er een erezaak van om producten te ontwerpen die men niet hoeft te verbergen. Dankzij de geraffineerde lijn mag het keramiek van Le Creuset zeker aan tafel gezien worden.

    Het maakt deel uit van het tafelservies en is in twee kleuren verkrijgbaar: kersenrood om de smaakpapillen te stimuleren en  ‘dune’  voor een meer serene sfeer.

     

    Het assortiment aardewerk van Le Creuset is onmisbaar in gelijk welke keuken en is in 17 vormen verkrijgbaar. Het telt niet minder dan 34 referenties. Het begeleidt de gastronomen op ieder moment en vormt een aanvulling op de vermaarde mini braad-/stoofpannen van Le Creuset. Deze nieuwe collectie vrolijkt een tafel bij elke gelegenheid op, gaande van een gewone gezinsmaaltijd tot een diner bij kaarslicht.

    Verkrijgbaar vanaf november 2008, bij de betere warenhuizen en gespecialiseerde detailhandel. RVH.

    www. lecreuset.com

     

    06-11-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Talking Krazy

    Flap het eruit met de ‘Talkin Krazy’ baskets van Reebok

     

     

     

     

    Wil je aan de hele wereld alles kwijt over jezelf en wat je bezig houdt zonder één woord te zeggen? Geen probleem, je schoenen doen het voor jou. Reebok lanceert immers zijn nieuwste ATR ‘Talkin Krazy’ basketbalschoenen die voor 90 euro de jouwe worden.

    En waarop je alle mogelijke boodschappen kwijt wil. Niet te lang nadenken, gewoon doen en wissen indien niet meer van toepassing.

     

    Reebok tilt het begrip “talking trash” op een heel ander niveau. De Reebok ATR ‘Talkin’ Krazy’ heeft een bovenwerk met een uitwisbare laag waar je kan op tekenen of schrijven. Je kan je artistieke ontboezemingen moeiteloos uitwissen om weer opnieuw te beginnen. De Talkin Krazy wordt verkocht met een uitwisbare stift.

     

    “Zo lang de basket al bestaat, wordt erop geschreven, maar dankzij de Talkin Krazy heeft de consument de kans om zich steeds opnieuw op een andere manier uit te drukken,”  zegt John Lynch, Vice President marketing US voor Reebok. RVH.

    Consumer info: 02/477 19 70

     





    03-11-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.msc cruises
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    MSC CROCIERE lanceert nieuw logo

     

     

     

     

    MSC Crociere lanceerde een nieuw logo ten einde de visibiliteit van de maatschappij een sterker imago te bezorgen.

    Het nieuwe logo wordt wereldwijd gebruikt en wil het cruisebedrijf een grotere uitstraling meegeven en zich als de meest moderne vloot profileren.

     

    Het in de vaart brengen van de schip MSC Fantasia, in december in Napels, is het 10de schip, terwijl volgend jaar ook de MSC Magnifica in gebruik wordt genomen. Op de Aker Ship Yard in St Nazaire, zijn momenteel twee schepen in opbouw, de MSC Meraviglia en de MSC Favolosa, die in 2011 en 2012 in vaart komen. RVH.

    www.msccruises.be  www.msccrociere.it

     

    02-11-2008 om 21:18 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    DE BLAADJES VAN LEONIDAS:

    GEGARANDEERD VERFIJND EN SUBTIEL!

     

     

     

    Laat u meevoeren door de herfstbladeren… van Leonidas… Voor deze gelegenheid heeft Leonidas zich weer overtroffen met de creatie van de BLAADJES, een product van het grootste raffinement bestaande uit een nougatine van gedroogd fruit omhuld met chocolade.

    Deze verwennerij is verkrijgbaar in twee varianten: enerzijds gebrande pistachenoten omhuld met melkchocolade en anderzijds gebrande amandelen omhuld met fondant chocolade. De BLAADJES zijn een goddelijke combinatie met een pousse café, maar

    vormen ook een verfijnde afsluiting van het diner, geserveerd als dessert.

     

    Ongeacht de manier waarop er van genoten wordt, één ding is zeker: de BLAADJES zullen ongetwijfeld een tongstrelende ervaring zijn voor de liefhebbers van smaak en verfijning. Waar de één de laarzen aan de voeten trekt voor een stevige boswandeling en zich laat verleiden door de 1001 charmes en kleuren van dit seizoen, gaat de ander knus bij het eerste herfsthaardvuur zitten voor een moment van verrukking met de chocolade van Leonidas.

    Want hoewel de zon zich bij tijd en wijle nog wel laat zien, heeft de eerste frisse dag zich al aangediend. Wat biedt er dan meer troost en gezelligheid dan een warm drankje met een nieuwe creatie van de favoriete chocolademeester van de Belgen, Leonidas. RVH.

     





    02-11-2008 om 21:15 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    louis delhaize opent supermarkt op Brussels Airport

     

     

     

     

    Vanaf vandaag kan de passagier in de aankomsthal van de luchthaven shoppen in een volwaardige supermarkt. De splinternieuwe winkel van 400m² van de keten louis delhaize wordt uitgebaat door Press Shop / Relay. De supermarkt opent elke ochtend om 7.00 uur de deuren en sluit pas om 22.00 uur ’s avonds, inclusief op zon- en feestdagen.

     

    De nieuwe supermarkt bevindt zich naast het Quick restaurant in de aankomsthal, op slechts enkele passen van de douanedoorgang, waar aankomende reizigers het land binnenkomen en waar zich dagelijks duizenden familieleden, vrienden en taxidiensten bevinden om hen op te wachten.

     

    Levensmiddelen en verse producten maken een belangrijk deel uit van het winkelaanbod in louis delhaize op de luchthaven. Ook de vele wachtenden en taxichauffeurs doen er hun voordeel bij. Aangezien de nieuwe winkel dezelfde prijzen hanteert als een vergelijkbare supermarkt buiten de luchthaven, is hij ook goed nieuws voor de vele duizenden luchthavenmedewerkers. Dit laat hen toe voortaan inkopen te doen voor het avondmaal vóór ze in de auto of op de bus stappen, wat hen een avondlijke winkelrit bespaart.

     

    De komst van een full service warenhuis beantwoordt aan de reële behoeften van elk van deze  doelgroepen: een ruime keuze, gebruiksgemak, beschikbaarheid, comfort, nabijheid en een snel aankoopproces. Op het vlak van dienstverlening voorziet louis delhaize ook een stomerij/pressing service, het herladen van telefoonkaarten, verhuur en verkoop van dvd’s, een collectepunt voor 3 Suisses en een volwaardig postpunt. RVH.

     

    02-11-2008 om 21:06 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.julebord
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

    Julebord in het Radisson SAS EU Hotel in Brussel

     

     

     

     

     

    Het Radisson SAS EU Hotel aan het Luxemburgplein in Brussel viert Kerstmis volgens Scandinavische gewoonte met een typische Julebord. Van maandag 1 december tot en met vrijdag 19 december 2008 kan je er terecht voor een typisch Scandinavisch kerstdecor.

     

    Executive Chef Frédéric Fourneaux laat zich voor deze veertiendaagse assisteren door Thomas Jensen, Executive Chef van het Fisk restaurant in het Radisson SAS Sky City Hotel in Stockholm.

    Beiden zullen het Willards restaurant omtoveren tot een authentiek feestelijk en exclusief Scandinavisch kerstdecor met op het buffet koude en warme voor- en hoofdgerechten en lekkere desserts. Specialiteiten zijn Karry, Sherry, Tomata Sild, Gammeldags Sursild (verschillende soorten gemarineerde haring), Kogt Glaseret Torsk (forel), Lun Liverpostej (warme leverpastei), Lune ”Gammeldags Frikadeller (warme gehaktballen op grootmoeders wijze), Juleskinke (kerstmisham), Andefileter (eendefilets) en Risengrod Med Smor Og Kannelsukker (rijstpudding met boter, gember en kaneelsuiker).

     

    Gasten kunnen tijdens deze veertiendaagse een weekend in Stockholm winnen. Het traditionele Zweedse kerstbuffet wordt van 1 tot en met 19 december iedere middag en avond van maandag tot vrijdag aangeboden aan de prijs van 49 EUR per persoon, twee Carlsberg en één Schnaps inbegrepen. Op 24 en 25 december kan men ’s avonds kerstmis vieren volgens dezelfde formule. Op 31 december kan men met een extra glas champagne de overgang van oud naar nieuw vieren aan 69 EUR per persoon.

    Groepsreservaties zijn mogelijk, ook tijdens het weekend - tel. 02/626.81.30. RVH.

    www.radissonsas.com.

     

    30-10-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blue Air

     

    Blue Air start met lagetarievenvluchten van Brussels Airport naar London Stansted

     

     

     

     

    De Roemeense lagetarievenmaatschappij Blue Air vliegt sinds 2005 vijf keer per week van Brussel en Boekarest. Vanaf het winterseizoen breidt Blue Air zijn aanbod vanaf Brussels Airport uit met drie budgetvluchten per week naar London Stansted.

     

    Vanaf 26 oktober 2008 verzorgt Blue Air 2 vluchten per week (op woensdag en zondag), vanaf 11 december 2008 komt daar een derde wekelijkse vlucht bij op donderdag. Tickets op de Brussel-Londen route zijn er al vanaf 66 euro, enkele reis, alle taksen inbegrepen.

     

    Blue Air begon drie en een half jaar geleden, bij de start van het zomerseizoen 2005, met vluchten op de Benelux. Blue Air werkt in België nauw samen met Maxitours en kent jaar na jaar een stevige groei. Wie met Blue Air vliegt, combineert een laag tarief met alle comfort dat vliegen vanaf Brussels Airport biedt. Een vertegenwoordiger van Blue Air is voltijds op de luchthaven aanwezig. RVH.

    www.blueair-web.com

    22-10-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VideoForever
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    VideoForever brengt souvenirs weer tot leven

     

     

     

     

     

    Elke familie heeft haar geschiedenis en haar verhalen. Kleine anekdotes ook, vastgelegd op dragers van vroeger die onbruik zijn geraakt, zoals super-8-filmstrips of HI8-casstetes.

    VideoForever, sterk aanwezig in Frankrijk, biedt nu ook het Belgische publiek de mogelijheid zijn filmopnames, videocassettes of dia’s zorgvuldig weggeborgen in kasten en op zolders, een tweede jeugd te bezorgen. VideoForever is bovendien de enige in Europa die zijn klanten een preview van hun films voorstelt via het internet.

     

    Beeld u eens in hoe leuk het zou zijn, comfortabel onderuitgezakt voor uw tv- of computerscherm, om het huwelijk van tante Jeanne, de eerste pasjes van Janneman of het familiefeest van mei 1967 nog eens vanop de eerst rij mee te maken …

    Met zijn digitale spitstechnologie brengt VideoForever dit affectieve patrimonium boordevol emoties opnieuw tot leven op een dvd die door de klant naar wens kan worden gepersonaliseerd. RVH.

    www.videoforever.be

    18-10-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (8 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Riesling open 15 en slot

    Cruisen

     

     

     

    Een bezoekje aan de wijnregio van de Moezel, kan je op een perfecte manier afronden met een unieke cruise op de rivier aan boord van de Princesse Marie Astrid. Dit ruim 60-meter lange schip kan ruim 500 passagiers vervoeren, nagenoeg 280 op het achter- en bovendek, en zowat 220 passagiers binnenin.

     

    De Luxemburgse toeristische diensten bieden hier de mogelijkheid om zowaar temidden het indrukwekkende decor van eindeloze wijngaarden een gastronomisch en oenologisch hoogtepunt te beleven. Cruisen in Luxemburg lijkt een droom maar is keiharde realiteit aan boord van dit luxeschip. Cruisen kan zelfs in beide richtingen en ook de kaart van het restaurant laat vele keuzemogelijkheden.

    Naast de dagsuggesties zijn er menu’s aan 24, 32 en 45 Euro, bij elk van de bereidingen wordt bovendien ruime aandacht besteed aan de seizoenproducten, telkenmale met een vleugje Luxemburgse heimat.

     

    Cruisen op de Moezel is trouwens de ultieme bekroning van een leuke trip en een onuitgegeven nabij-vakantie. RVH.

     

     

     

    Toeristische dienst van het Groot Hertogdom Luxemburg

    Kortenberglaan 75 – 1000 Brussel

    info@visitluxembourg.be  - www.visitluxembourg.lu

     

    Luxemburgse wijnen en crémants

    www.vins-cremants.lu - www.verrassendlekker.lu

     

    Info Spoorwegen

    www.nmbs.be









    18-10-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cintrée curvex
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Cintrée Curvex 9980 HS

     

     

     

     

     

    De mechanische Jumping hours met automatische opwindfuctie van Franck Muller is verrijkt met datum- en maanweergave en verschijnt bovendien in een unieke uitvoering. De code 9880 staat namelijk voor de nieuwe, grotere maat waarin de Cintréé Curex-kast nu voor de dag komt.

     

    Het venstertje met verspringend uur bij de 12 en het ronde raampje voor datum en maanfases bij de 6 verlenen dit horloge een verfijnde en geavanceerde uitstraling. Traditie en vooruitgang vloeien samen in de kleuren vande wijzerplaat. Het verleden komt tot leven in het zilver en zwart, terwijl het heden tot uiting komt in het chocoladebruin. RVH

    17-10-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Riesling open / 14

    Bamberg:

     

     

     

    Een andere verrassende ontdekking in Ehnen, eveneens op de Moezelboorden is het hotel restaurant Bamberg dat zich opmaakt om zijn eeuwfeest te vieren. Het is een erg cosy onderkomen met een stijlvol en decoratief decor waarin chef Gerard Bamberg traditionele gerechten serveert. Gerard is reeds de vierde generatie die deze halteplaats uitbaat en is ervan overtuigd dat net door de oude recepten, het hotel nog vele decennia zal overleven.

     

    Waar men meer dan eens naar de basisproducten moet zoeken, verrast Gerard zonder meer. De bisque d’homard bood uitzonderlijk veel kreeft, terwijl de ‘pied de porc’ zowaar een uitbundige groentenkrans meekreeg. Opgediend op rustieke tafels verdoken onder gesteven tafelrokken, bekleed met extra parelwitte tafellakens, glom het zilver met meer dan een vleugje romantisme. Genieten is hier het ordewoord, dat toeristen en fijnproevers hier eindeloos toeven is best te begrijpen.

     

    Samen met het wijnmuseum zorgt restaurant Bamburg voor een schitterend moment vol traditie en nostalgie, momentopname die aantoont dat het leven bijzonder aangenaam kan zijn. RVH.

     

     

     

     

    Toeristische dienst van het Groot Hertogdom Luxemburg

    Kortenberglaan 75 – 1000 Brussel

    info@visitluxembourg.be  - www.visitluxembourg.lu

     

    Luxemburgse wijnen en crémants

    www.vins-cremants.lu - www.verrassendlekker.lu

     

    Info Spoorwegen

    www.nmbs.be

     

     







    17-10-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mobile booster

    Mobile Booster levert reservestroom voor elektrische zaktoestellen op verplaatsing.

     

     

     

     

    Drie nieuwe reservebatterijen van SANYO voorzien oplaadbare zakelektronica van stroom tijdens het reizen. SANYO breidt het Eneloop gamma uit met drie nieuwe Mobile Boosters, reservebatterijen met een modern design die stroom voorzien voor       elektronische zakapparatuur die normaal via USB opladen. Een van de laders       (KBC-E1S) gebruikt twee AA Eneloop batterijen als reservoir, de revolutionaire oplaadbare nikkel-metaalhydride batterij die klaar voor gebruik verkocht wordt. De andere twee Boosters (KBC-L2S en KBC-L3S) bevatten een lithium-ion accu met een grote capaciteit. Hiermee herlaadt u de zakelektronica die zelf veel stroom vraagt. Eens de booster via de USB-poort van uw computer of met de AC-stroomadapter opgeladen is, zijn deze nikkel-metaalhydride of lithium-ion batterijen de ideale noodoplossing wanneer u onderweg zonder stroom dreigt te vallen.

     

    De drie Mobile Boosters, compleet met USB-minikabel, zijn een logische aanvulling van het Eneloop productgamma dat bestaat uit herlaadbare batterijen en laders waarmee de consument actief bijdraagt aan de bescherming van het milieu. Eneloop won reeds meerdere internationale prijzen en berust op het concept van het recycleren (“loopen”) van energie. RVH.

    www.eneloop.info - www.sanyo.be - www.sanyo.nl

     

     

     





    16-10-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Wijnmuseum

     

     

     

    Met een dergelijke rijkdom aan producten zou het onnatuurlijk blijken mocht de regio niet over een eigen wijnmuseum beschikken. In een prachtige, gerestaureerde oude hoeve, die in de 18de en 19de eeuw dienst deed als wijnkelder, werd in Ehnen het museum ondergebracht. De restauratie gebeurde op kosten van de Luxemburgse staat en het gebouw doet tevens dienst als cultureel centrum. Gelegen aan de voet van uitgestrekte wijngaarden, langsheen de Moezelboorden, is het een aangename pleisterplaats.

     

    Het museum geeft een perfecte weerspiegeling van de noeste werkzaamheden die wijnboeren vroeger moesten verrichten. Aan de hand van een uitgebreide collectie werktuigen kan men trouwens kennismaken met de evolutie binnen dit beroep.

    Een modelwijngaard waarbij alle wijnplantvariëteiten uit het Groot Hertogdom aan bod komen, zorgt onder het toeziend oog van een oude helikopter die in voorbije decennia de wijngaarden besproeide, voor een geladen oogst.

     

    Een bezoek aan dit museum moet natuurlijk worden afgerond met een proeverij van regionale producten. Deze schitterende binnenkoer is een gedroomd decor en tevens een uitnodiging om de smalle steegjes van Ehnen te ontdekken. Eens te meer een uitnodigend en leerrijk wandeldomein. Van 1 april tot 31 oktober, dagelijks te bezoeken behalve op maandag. De andere maanden enkel op afspraak. RVH.

     

     

     

     

    Toeristische dienst van het Groot Hertogdom Luxemburg

    Kortenberglaan 75 – 1000 Brussel

    info@visitluxembourg.be  - www.visitluxembourg.lu

     

    Luxemburgse wijnen en crémants

    www.vins-cremants.lu - www.verrassendlekker.lu

     

    Info Spoorwegen

    www.nmbs.be

     








    16-10-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Xacte camcorder

    Xacti HD1010 camcorder

     

     

     

     

    Ga op zoek naar de mooiste beelden in Full HD met de nieuwe Xacti HD1010 camcorder, het nieuwste wonder van Sanyo. Deze zeer compacte en lichte HD1010 combineert scherpe optische prestaties met gebruiksgemak en laat als "Dual Camera" toe om zowel video's als foto's te maken van een uitmuntende kwaliteit. Hij is uitgerust met een 4 megapixels HD-CMOS ontvanger van hoge kwaliteit en met een resolutie van 1920x1080 pixels. De video's en foto's worden op SD kaart opgeslagen.

     

    De HD1010 neemt op in Full HD kwaliteit (1920x1080 pixels) en in mode 1080 progressive (tot 30 beelden per seconde). Een tot 14 Mbps snelle gegevensoverdracht en een geïntegreerde codec algoritme garanderen een zeer vloeiende en optimale weergave van de gemaakte opnamen.

     

    Met een SD kaart van 8 gigabyte kan een opname van meer dan 80 minuten gemaakt worden in het formaat MPEG-4 AVC/H.264. In het standaard formaat is op zo'n 8 GB SD kaart zelfs een opname tot 11 uur mogelijk...

     

    De camcorder kan eveneens worden uitgerust met verschillende accessoires (flash, video licht of externe microfoon). Er zijn ook meerdere lenzen optioneel beschikbaar: een telefoto lens (1,6x), een groothoeklens (0,7x) en een semi-fisheye (0,4x). De software "Nero 8 Essentials for SANYO" laat bovendien toe om foto's en video's te bewerken. RVH.

     

     





    15-10-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verlichtend advies

    Delta Light® geeft verlichtend advies

    Iedereen welkom tijdens adviesdagen van 24 tot 27 oktober 2008

     

     

    Welke armaturen kies je? Hoe schat je het lichteffect in? En wat met de kleurtemperatuur? Bij functionele én sfeervolle verlichting komt vandaag heel wat kijken. En dan is professioneel advies mooi meegenomen. Van vrijdag 24 oktober tot en met maandag 27 oktober zet Delta Light® in Wevelgem, ontwerper van architecturale verlichting, zijn deuren alvast wijd open voor het grote publiek. Ideaal om te combineren met een uitstap naar de biënnale
    INTERIEUR 08.

     

    Het aanbod van Delta Light® aan verlichtingsarmaturen in hedendaags design is enorm. Maar voor een mooie uitlichting hou je best ook rekening met een ritmische positionering, het lichteffect, de kleurweergave en kleurtemperatuur. In een lichtplan worden al deze functionele én decoratieve aspecten van verlichting in kaart gebracht. De wisselwerking tussen wand-, plafond- en vloerarmaturen garandeert de juiste ‘lichtsfeer’ of functionaliteit: algemeen, accentuerend (of oriënterend) of sfeerscheppend.

     

    Van vrijdag 24 tot en met maandag 27 oktober, van 10 tot 19 uur, zet Delta Light® zijn deuren open voor het grote publiek. Ideaal dus om het volledige assortiment te ontdekken, creatieve ideeën op te doen én deskundig advies te krijgen. Interessant: van 17 tot 26 oktober vindt in Kortrijk de tweejaarlijkse biënnale INTERIEUR 08 plaats. Ideaal om in dat laatste weekend een kijkje te nemen – Delta Light® stelt zijn nieuwigheden voor op stand 603 in hal 6 – én tegelijk te combineren met professioneel advies tijdens de adviesdagen. RVH.

    www.deltalight.com                                                 

    15-10-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Riesling open / 12

    Schumacher

     

     

     

    Wijnhuis dat ahw. symbool staat voor het charter van de individuele wijnboeren. Het is de bedoeling om via dit charter een natuurlijke, vaste kwaliteit te bereiken mede door de eerder beperkte omvang van de exploitatie, maar tevens door duidelijke  productielimieten op te leggen. Ondertekenaars moeten zich beperken tot maximum 60 hectoliter per hectare met een natuurlijk alcoholpercentage van 12°. Aspecten die zeer duidelijk het kwalitatieve onderlijnen.

     

    Diverse producenten ondertekenden reeds het charter, maar het is aldus de h Schumacher de bedoeling dat op relatief korte termijn het overgrote deel van de individuele wijnbouwers dit charter onderschrijft.

     

    Jaarlijks wordt ook een traditioneel wijnmenu gepresenteerd waaraan meer dan 70 personen deelnemen. Oude gerechten gebaseerd om erg streekgebonden producten worden opgediend en verwijzen naar de tradities uit vervlogen tijden. Het menu zelf kost amper 14 euro, maar de deelnemers moeten hun drank extra betalen, een leuke bedoening aldus onze gesprekspartner maar tevens een ideale kans om de kwaliteit van de nieuwe wijnen uit te testen bij het grote publiek. RVH.

     

     

     

     

    Toeristische dienst van het Groot Hertogdom Luxemburg

    Kortenberglaan 75 – 1000 Brussel

    info@visitluxembourg.be  - www.visitluxembourg.lu

     

    Luxemburgse wijnen en crémants

    www.vins-cremants.lu - www.verrassendlekker.lu

     

    Info Spoorwegen

    www.nmbs.be

     







    15-10-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Byphasse

    BYPHASSE

     

     

     

     

    Het merk Byphasse gooit al 8 jaar lang hoge ogen in meer dan 50 landen. Na eerst in Europa aanwezig te zijn geweest (Frankrijk, Spanje, Portugal, de Oost-Europese landen, Rusland, enz) wordt het nu ook verkocht in Azië, Afrika en de Overzeese gebieden. De procuetn worden verkocht in winkels en soms ook bij de apotheker.

    De eenvoudige en aantrekkelijke verpakking, de kwaliteitsingrediënten en de onklopbare prijzen maken van Byphasse een merk ‘dat telt’ en dat vanaf nu ook in België zijn introductie doet bij Trafic.

     

    De herfst is het seizoen bij uitstek om het nieuwe gamma te introduceren, een collectie verzorgingsproducten voor volwassenen, kinderen en baby’s. Dit gamma bestaat uit niet minder dan 50 referenties die iedereen zich kan veroorloven. Je vindt er alle nodige producten voor de verzorging van lichaam, haar en gelaat van volwassenen en kinderen en bovendien een volledig gamma verzorgingsproducten voor de baby.

    De producten zijn getest en voldoen aan de Europese en nationale normen, ze zitten bovendien in een verzorgde en informatieve verpakking. RVH.











    14-10-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!