Inhoud blog
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
  • Aspria: een goede ademhaling, levensbelangrijk!
  • Moederdag
  • Peugeot lanceert nieuwe stijlvolle Boreal molen
  • Freedom Moses
  • Door de gordijnen het licht zien
  • De gevelbekleding maakt de architectuur
  • Belgische labels
  • Juttu-winkel in Luik
  • Koning Comfort troont op het terras
  • Magic drops glow
  • Ontdek de Oostkantons in de lente
  • Unisa
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    16-04-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LolaLiza - kids ss18

     

    Watermeloenen, roze flamingo's en fleurige bloemen : het zomert in de meisjescollectie van LolaLiza. Tops en t-shirts met ludieke slogans en prints zorgen voor een flinke dosis fun.











    16-04-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moroccan vibes met Manutti

    : haal de Saharasferen naar je tuin

     

    » Sahara inspired craftmanship - » Unieke reeks loungestoelen en poefs - » Ongeëvenaard zitcomfort en duurzaamheid

    Het exotische Marokko spreekt tot ieders verbeelding en daar speelt Manutti handig op in. Dé Belgische specialist in outdoor furniture lanceert een gloednieuwe reeks exclusieve loungemeubels. Van weelderige woestijnnuances tot unieke vormen en duurzame texturen die moeiteloos uitmonden in sfeervolle ruimtes. Kortom: in no time waan je je meteen in jouw eigen Dream Desert...

    Tafelen aan Torsa - driepoot met natuursteenlook

    Een nieuwe telg in de Manutti-familie: de stijlvolle Torsa reeks. Slank, lichtvoetig met poten vervaardigd uit massieve teak leent de Torsa zich tot een verscheidenheid aan stijlen. Kies voor Scandinavische luxe met een monochroom tafelblad en je krijgt een intiem interieur dat toch modern en tijdloos oogt. Met de gesofisticeerde keramiekbladen in imitatiemarmer pronk je misschien het liefst outdoor tijdens een chic tuinfeest of pak uit met minerale bladen in keramiek voor een minimalistische input.

    Kobo – met oog voor handwerk in natuurlijke tinten

    Op het eerste zicht heeft de Kobo collectie een klassieke uitstraling, maar de hoge technische complexiteit toont al snel zijn karaktervol design. Dankzij het onzichtbare frame zijn alle ogen gericht op het gevlochten touw, dat met de hand geweven werd. Een knap staaltje ambachtelijk vlechtwerk dat elke regendruppel en temperatuur de baas kan met zijn uv-bestendig en waterafstotend synthetisch weefsel.

    De zit- en rugkussens hebben een goede vulling en kregen een innovatieve nanotechnologische coating, speciaal ontworpen om de vezels te beschermen tegen water, olie en vuil. Zowel de éénzit als de driezit in de collectie zijn het summum van rust en ontspanning dankzij de diepe, afgeronde zitting en diverse sierkussens, verkrijgbaar in verschillende nuances.

    Touch — het onmisbare accessoire

    In Marokkaanse sferen kunnen karaktervolle poefs niet ontbreken. Zo ook de nieuwe collectie Manutti poefs, waarmee je elke denkbare opstelling creëert. Het eenvoudige en pure design geeft je verbeelding alle ruimte: van één persoonlijke touch tot een groot loungegedeelte. Specifiek voor buitengebruik ontwikkeld en behandeld voor een optimale uv-resistentie, benadrukken de nieuwe Touch poufs de ongedwongen stijl van Manutti.

    Kenmerkend voor de ontwerpen is hun ontspannen allure zonder de formaliteit van een echte stoel. De poefs zijn verkrijgbaar in ronde en rechthoekige formaten en in diverse tinten. Met een dienblad erop kunnen de smallere modellen zelfs perfect dienst doen als een salontafeltje.

               

    Radius Chair – verrassend lijnenspel

    De Radius stoel laat niemand onverschillig. De comfortabele zitting en zijn pure vorm met omsluitende rug en geïntegreerde armleuningen maken van deze nieuwkomer een echte must have. Het technisch aspect triomfeert in het manueel vlechtwerk, maar een zwoel briesje kan perfect circuleren doorheen de strakgespannen constructie. Ideaal voor de zomermaanden!

    Een extra troef van het ontwerp is de bijzondere lichtheid ervan. De schelp van zachte draden die ook de armleuningen integreert en de malse zitting zorgen tevens voor eindeloos comfort. Een optioneel rugkussen verzorgt de heerlijke etentjes die uitmonden in lange natafelmomenten.

    Twist – outdoortapijten als blikvanger

    De outdoor rugs uit de Twist collectie stralen met hun handgeweven textuur en symmetrie een gevoel van eenvoud en puurheid uit. Deze oosters getinte tapijten met franjes doen jouw buiteninterieur verlangen naar warme zomeravonden.

    Het opzet: de monochrome kleuren zorgen voor een fijne structurele aanblik en geven je ruimte meer textuur. Dankzij de uiterst hoge kwaliteit is het vloerkleed ideaal voor outdoor. De stof textileen zorgt ervoor dat er geen druppel water opgenomen wordt. Tip: voor een Marokkaanse droomscène in je tuin, combineer je twee verschillende rugs op elkaar die overvloeien in een dubbele wow-effect.

    www.manutti.com

     

     

     

     









    16-04-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-04-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LolaLiza urban jungle

    LolaLiza maakt zich op voor een snikhete zomer. De ontwerpers lieten zich inspireren door zowel groene tropen als kurkdroge woestijnen : denk aan uitbundige bloemenprints en kleuren zoals zandgeel, kaki en baksteenrood. Laat je alvast warm maken voor de eerste zomerdagen met onderstaande selectie.

     







    15-04-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-04-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lee Cooper en Marcel Vanthilt lanceren 'cashcash' t-shirts

    Lee Cooper was een van de eerste jeansmerken die inspeelde op de link tussen muziek en fashion. Klinkende namen als Little Richard in de fifties, Serge Gainsbourg en Johnny Hallyday in de sixties, Rod Stewart, UB40, de Rolling Stones, de Beatles passeerden allemaal de revue. Rock ’n roll maakt deel uit van het DNA van Lee Cooper, zoveel is duidelijk.

    Anno 2018 debuteert de helmboswuivende frontman van Arbeid Adelt!, Marcel Vanthilt, op zijn 60ste als soloartiest met ‘CA$HCA$H’. Voor Lee Cooper dé aanleiding om de handen in elkaar te slaan met het icoon uit de Vlaamse muziekgeschiedenis. Samen brengen ze een capsulecollectie van T-shirts met eigenzinnige slogans uit het vlijmscherpe album als ‘STILINDEDANSSCHOOL’ en ‘BREEK’NBEENFLAMINGO’. Verkrijgbaar vanaf 15 april in de Lee Cooper verkooppunten voor €19.95.

    Sinds 1981 al maakt Marcel Vanthilt met de band ARBEID ADELT 45 en 33-toeren-platen. Het laatste album "Slik" (uit 2015) kreeg tal van lovende recensies en een nominatie voor een MIA in de categorie Nederlandstalig. Nu op z’n 60ste presenteert Vanthilt een eerste volwaardig album onder eigen naam: CA$HCA$H. Tien slijpschijfscherpe tracks, met markante observaties & onthullende visies in een geluidslandschap dat elektronisch gestoord is maar tegelijk catchy en aanstekelijk. Dit album is zijn brein: knisperend & knetterend, vrolijk & somber, eenzaam & massaal, dansbaar & intiem.







    14-04-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anita Care beach: unieke badmode voor het vrouwelijke figuur

    Elegant, bijzonder, veeleisend. Authentiek en expressief: Van een geraffineerd aangebrachte luxueuze print tot effen badpak met in elkaar geweven draperingen, de modellen van de nieuwe collectie ensceneren het vrouwelijke figuur volgens de regels der kunst en presenteren nieuwe bijzondere vormen en stijlen. Daarbij staat Uniqueness op de eerste plaats: Alle 11 series verleiden met een unieke charme die op individuele wijze is terug te vinden in elk afzonderlijk model.







    14-04-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-04-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anita Maternity: nieuwe borstvoedingsbeha's

    Romantische Miss Rose, klassieke Miss Lovely en luchtige Miss Anita.

    Deze zomer vinden alle jonge mama's wat wils bij Anita Maternity. Ze lanceren namelijk drie nieuwe voedingsbeha's : Miss Rose met vrolijke bloemenprint voor de romantische zielen, Miss Lovely voor mama's die houden van vrouwelijke, klassieke lingerie en Miss Anita voor zij die houden van lekker luchtig ondergoed tijdens de zomermaanden







    13-04-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.La redoute Interiors: garden party

    De zomer komt eraan! Dat betekent dat we weer optimaal van onze tuin gaan genieten. Tijd voor een gezellige picknick, een spetterend tuinfeest of om lekker onderuit te zakken in een hangmat. De decomerken van La Redoute: AM.PM en La Redoute Intérieurs zorgen voor een prachtige tuinaankleding. Dek de tuintafel met vrolijk servies, vlei je neer in een van de leuke stoelen en creëer een tropische sfeer met decoratiestukken in felle kleuren.







    13-04-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2018 wordt hét Smurfenjaar !
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De Smurfen alomtegenwoordig en vanaf 9 juni slaan ze hun dorp op in Brussel! “Het Smurfenavontuur”: een absolute must! Precies 60 jaar geleden verschenen de blauwe mannetjes voor het eerst in het stripblad “Spirou”, met Pierre Culliford, alias Peyo, als geestelijke vader.

    Om deze verjaardag waardig te vieren, werd 2018 dan ook uitgeroepen tot Smurfenjaar, met als smurf op de taart “Het Smurfenavontuur”, vanaf 9 juni in Brussels Expo.

    Een unieke ervaring die jong en oud zal smurfen

    “De Smurfenavontuur” leidt u binnen in de magische wereld van de blauwe mannetjes. Meer dan levensgrote decors, spectaculaire effecten … Kortom, een niet te missen ervaring om te delen met familie en vrienden.

    Een interactieve, ludieke en educatieve belevenistentoonstelling. “De bezoeker wordt omgetoverd tot een echte Smurf en doorloopt een interactief belevenisparcours van meer dan 1.500 m². Er is ook een educatief parcours met de waarden van de Smurfen en de 17 duurzame ontwikkelingsdoelstellingen van de VN en UNICEF,” aldus Chloé Beaufays, communicatieverantwoordelijke en woordvoerster van “Het Smurfenavontuur”. Paleis 4 van Brussels Expo wordt ingedeeld in 9 zones, met een belevenisparcours waarbij de bezoekers het dorp en het omliggende uitgestrekte bos kunnen verkennen. Een avontuur boordevol hoogtechnologische snufjes: augmented reality, videomapping, live motion capture…

    Op en top Smurfenparcours

    De bezoeker komt binnen via een gigantische strippagina en belandt midden in een bos. Hij begint steeds meer te krimpen, tot hij zo klein wordt als een Smurf. Dan arriveert hij in het fameuze dorp, waar hij kennismaakt met het leven van de Smurfen, via hologrammen en een 360°-applicatie. In het huis van Grote Smurf proeft hij van de toverdrank en verandert hij in een echte Smurf. In de verte is Gargamel bezig met de bouw van een helse machine. Opdracht: de machine vernietigen voor ze het dorp tot een onleefbare hel maakt. Daarvoor moet de bezoeker gevaren trotseren in een betoverd woud en de duivelse valstrikken vermijden die naar de schuilplaats leiden van de snode Gargamel. Om daarin te slagen, moeten de bezoekers en alle Smurfen samenwerken. Gelukkig kan iedereen ontsnappen op de rug van een ooievaar, die boven het bos vliegt. Wanneer de toverdrank is uitgewerkt, krijgt de bezoeker weer zijn normale grootte. Hij wordt in augmented reality uitgenodigd op het dorpsfeest en leert de Smurfendans.

    “De Smurfen dragen universele waarden uit (solidariteit, moed, verdraagzaamheid, werklust, respect voor natuur en milieu) die alle grenzen van leeftijd, geslacht en cultuur overstijgen. Het evenement zal dat ook uitstralen,” benadrukt Véronique Culliford, dochter van Peyo en CEO van IMPS, het bedrijf dat de rechten van de Smurfen beheert en dat zijn expertise zal leveren voor dit avontuur. Na Brussel vertrekt “Het Smurfenavontuur”voor een wereldtournee van 5 jaar.

    Dit jaar zult u overal Smurfen zien!

    Smurfen in de lucht… Eerst zal luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines op 24 maart haar vijfde icoonvliegtuig voorstellen, in de kleuren van België en de Smurfen. Na Scharlaken Rackham (Kuifje), Magritte, Drietand (Rode Duivels) en Amare (Tomorrowland) is het de beurt aan de blauwe mannetjes om een Airbus A320-vliegtuig van de Belgische maatschappij te tooien met hun kleur en goed humeur.

    Smurfen in de stad!

    Vervolgens zal er op 17 mei een Smurfenfresco onthuld worden in de buurt van het Brusselse Centraal Station en de Grote Markt, en zullen er 101 straatstenen uitgebeiteld worden met daarop de beeltenis van de Smurfen. Smurfenpasjes zullen ons naar de Grote Markt leiden, die voor de gelegenheid helemaal verlicht is in blauw. Meer info op de website : www.smurfexperience.com

    Sinds 1958 hebben de Smurfen de wereld veroverd, met meer dan 35 albums, verkocht in meer dan 70 landen, vier lange tekenfilms – waaronder “De Smurfen en het Verloren Dorp”, gemaakt in CGI-animatie (Computer-Generated Imagery) en vorig jaar te zien in de bioscoop, en een animatiereeks in 272 avontuurlijke afleveringen. De reeks werd geproduceerd door Hanna-Barbera en is te bekijken op een officiële Youtube-zender van de Smurfen, in maar liefst 41 talen. Verder zijn de personages van Peyo ook te bewonderen in een aantal pretparken in Maleisië, Dubai, Minnesota (VS) en binnenkort Moskou

    April : Verrassingsgeschenk van de Smurfen, naar aanleiding van de 60e verjaardag van het Atomium

    Mei : • Peyo-tentoonstelling in Parijs – “Espace Wallonie-Bruxelles” , De Smurfen mascotte van de 20 km van Brussel en Presentatie van een Smurfenfresco in Brussel (vlak bij de Grote Markt en het Brusselse Centraal Station)

    Juni : Officiële start van “Het Smurfenavontuur”

    Augustus : Lancering van de 37e strip “De Smurfen en de Draak van het Meer” en De Smurfen mascotte van de Memorial Vandamme

    September : De Smurfen op het Feest van het Stripverhaal

    Oktober : Publicatie van een erfgoedboek over het oeuvre van Peyo en Verjaardag van de Smurfen

     

    13-04-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.La Redoute: feestcollectie

    Wie op zoek is naar een outfit voor een verjaardagsbarbecue of chique trouwfeest, zit met La Redoute Collections helemaal goed. Trek de aandacht naar je toe met showstopping pieces als een fushia mini-jurk, een heldergroene rok met franjes of een bustier top met grote strik. Een loszittend broekpak vormt een modieus alternatief voor de klassieke jurk. Trendsetters kiezen voor een tea dress met split in de mouwen, dé must-have van het voorjaar.











    13-04-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LolaLiza: nautical flowers

     

    LolaLiza steekt dit seizoen de populaire floral- en marinetrend in een nieuw jasje. Samen zorgen ze voor een collectie vol veelzijdige musthave items. Perfect voor een lentefeest, een 'casual' drankje onder vrienden of een zomerse barbecue.











    13-04-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-04-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vijf keer tijdswinst in je huishouden

    » Gedaan met thuis rushen na een drukke werkdag -» Whirlpool en Bauknecht zorgen voor een superefficiënt huishouden dankzij deze vijf toestellen

    De rush van de werkdag is nog niet helemaal verteerd als we thuiskomen en daar liggen ze al te wachten: de huishoudelijke taken. Opnieuw rushen dus. Maar wat als je huishoudtoestellen nu eens tijdwinst opleveren in plaats van tijd kosten? Met aandacht voor intuïtief gebruik verlies je voortaan geen tijd meer dankzij deze vijf slimme en efficiënte huishoudtoestellen van Bauknecht en Whirlpool.

    Genoeg body voor al je boodschappen

    Het begint al bij de boodschappen: snel snel door de winkelgangen, de overvolle kar in de koffer laden, het drukke verkeer op weg naar huis en dan... het ergste: alles in de koelkast krijgen. Met de Space400 koelkast van Whirlpool is dat voortaan een eitje. Met een breedte van 70 cm heeft hij bijna 40% meer ruimte dan een doorsnee inbouwmodel. En met een inhoud van 400L is er genoeg plaats voor zelfs de langste boodschappenlijst.

    Handig opbergen

    Whirlpool bedacht voor de Space400 enkele handige extra’s om je spullen nog overzichtelijker op te bergen. Zo vind je boven de extrabrede groente- en fruitla twee twin-lades waarin je kleinere spullen of kleiner fruit en groenten snel terugvindt. Met de telescopische glijders trek je alle lades vlot en volledig uit. Het slimme accessoire om flessen op te bergen zorgt er dan weer voor dat je je drankflessen horizontaal kunt bewaren, wat veel plaats bespaart. De flessen liggen bovendien altijd een beetje schuin om lekken te vermijden. Geen flessen te koelen? Haal het accessoire weg en je hebt extra opbergruimte.

    En last but not least: de 6th Sense Freshcontrol en 6th Sense Freezecontrol zorgen voor de perfecte vochtigheid en temperatuur om de inhoud van je koelkast tot twee keer langer vers te houden.

    Stressvrij koken

    Alles netjes opgebergd: klaar om te koken. En dat liefst zo snel en efficiënt mogelijk. Zo gepiept met de Active Cook kookplaat van Bauknecht. De slimme kookplaat bevat maar liefst 63 stappenplannen voor populaire kookmethodes, zoals stomen, grillen of bakken. De ActiveSense-sensoren brengen pot of pan op de juiste temperatuur en de display toont je wat te doen. De kookplaat zelf is opgedeeld in acht onafhankelijke zones die je precies kunt controleren met 18 mogelijke standen. Stressvrij koken verzekerd!

    De perfecte kookhulp

    Verlies vooral ook geen tijd in het verzamelen van de juiste potten, pannen, grillplaten, friteuses en wat nog meer. De microgolfoven Supreme Chef van Whirlpool is een veelzijdig toestel dat essentiële kookfuncties perfect combineert. Deze kookassistent past tot vijf bereidingswijzen toe, afhankelijk van het model. Zo kan je stomen, grillen, ontdooien en opwarmen. Daarnaast bevat de microgolfoven een ovenfunctie en een Dual Crisp-systeem voor de krokantste bereidingen zoals heerlijke frietjes. Het digitale kookboekje, dat bereidingswijzen onthoudt, zorgt ervoor dat je hyperefficiënt kookt.

    Afwassen in een oogwenk

    Je bent goed op weg om de meest efficiënte avond van je huishouden neer te zetten. Maar dan valt je oog op de berg afwas, die als een schaduw boven de rest van je avond hangt.

    Geen paniek. De Supreme Clean vaatwasser van Whirlpool maakt van afwassen een feest. Het PowerClean Pro-systeem doet zelfs het hardnekkigste vuil verdwijnen dankzij de hogedruksproeiers waardoor vooraf afspoelen niet meer nodig is. Ook achteraf bespaar je tijd: de PowerDry-functie maakt alles meteen kastdroog (zelfs de plastic opbergdozen kun je meteen wegzetten). In één uur tijd blinkt je mise-en-place weer als nieuw. Dat maakt de Supreme Clean gegarandeerd de snelste thuis.

    Korte wasprogramma’s to the rescue

    Terwijl je net in de zetel neerploft, blijken de turnkleren van zoonlief niet gewassen te zijn. En hij heeft ze toch wel net morgenochtend absoluut nodig. Maar ondertussen weet je: no stress, Natis van Bauknecht klaart de klus snel. Het Antistain 45’-programma is bijzonder snel en supereffectief. Het programma slaagt erin dertig veelvoorkomende vlekken te verwijderen in amper 45 minuten, en dat op 45 °C; zonder dat je de vlek hoeft voor te behandelen met een specifieke vlekkenverwijderaar.









    12-04-2018 om 07:46 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anita Care breidt gamma uit met serie Amica
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Klassiek, vrouwelijk en functioneel. Een klassiek design, een vrouwelijke uitstraling en tegelijkertijd hoogfunctioneel – de prothesebeha Amica zorgt elke dag voor een stijlvolle verschijning met een geweldig draagcomfort. Blikvanger is het gebloemde borduurwerk in de semi-transparante bovencup. Omzoomd door een ondoorzichtige strook aan de zijden die doorloopt in de gepolsterde schouderbandjes, vallen de cups op door hun bekoorlijke lichte optiek. De driedelige cups zijn aan de onderkant gevoerd met niet-elastisch materiaal en geven daardoor een goede steun. In het decolleté past de elastische strook zich perfect aan de borst aan.

    Materiaal: functioneel materiaal met een hoog aandeel Elastan in de cup en in het rugpand, moulded prothesehoesjes van tule

    Modellen: prothesebeha 5764X, tailleslip+ 1514

    Kleuren: antraciet, crystal

    12-04-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-04-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sleeplife: water paint florals

    Vorig seizoen eisten ze al een hoofdrol op en komend seizoen blíjven ze een hoogvlieger. Ja hoor, ook in de woontrends voor de lente/zomer 2018 sieren bloemen- en plantenprints menig dekbedovertrek. De bloemenmotieven lijken handgeschilderd met waterverf. De aquarel-achtige afwerkingen en uitvloeiende randen geven niet alleen een abstract effect aan de uitgesproken bloesems. Ze ademen ook een en al zachtheid. Voel je het nog niet meteen? Wacht tot je het Oilily-dekbedovertrek Rose Dust Pink ziet. Het merk combineert de zachtheid van de waterachtige randen met frivole jeugdigheid van de rood-oranje tinten tegen een witte achtergrond. Bedlinnen met een karakter om meteen voor te smelten. Wij zijn er al helemaal weg van. Jij ook?

    Producteigenschappen: 100% katoensatijn van hoge kwaliteit - wassen tot 60 graden - geschikt voor de droogtrommel, eenvoudig te strijken - handige instopstrook - inclusief 1 kussensloop voor 1-persoons en 2 kussenslopen voor 2-persoons - geschikt voor dekbedden van 200, 210 of 220 cm lang







    11-04-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mini Woody: vliegtuigen, luchtballonnen en lekkere aardbeien

    Tijdloos en stijlvol, zo kunnen we Mini Woody omschrijven. De collectie voor baby’s van 0 tot 12 maanden, vertaalt zich in blauw, roze en lichtgrijs, in combinatie met wit.

    Het roze thema is gelinkt aan heerlijke aardbeien en witte bloemen, een motief dat ook als all-over print bestaat. Op de blauwe outfits prijkt een vliegtuigje dat onze kleine prinsjes meeneemt naar droomland. Het wit-grijze thema is een mixed thema met luchtballonnen voor stoere avonturiers in de kiem en aardbeien voor de meisjesoutfits die versierd zijn met ruches. De Mini Woody collectie bestaat uit kruippakjes met sluiting vooraan of achteraan, shortjes en T-shirts, jasjes met een kap, T-shirts met lange mouwen en lange broeken in jeanslook voor een stoer effect. Voor de mini-meisjes zijn er jurkjes met een nostalgisch kraagje en een bijhorend pamperbroekje met ruches, jasjes in A-lijn, tunieken met een volant en een legging en de bijhorende bodywear. Accessoires zoals badcapes, dekbedovertrekken, slaapzakken, slabbetjes, mutsen, sokjes en pantoffels vormen dan weer gedroomde geboortegeschenken.









    11-04-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-04-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deliveroo en Godiva vieren de verjaardag van koning Filip
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Op 15 april is onze koning Filip jarig. Deliveroo viert dit graag samen met het koningshuis en lanceert een 'King’s Birthday chocolate box'. In samenwerking met Godiva werden er extra feestelijke pralines gemaakt.

    Godiva, één van de gebrevetteerde hofleveranciers van België, heeft exclusief voor Deliveroo een doos met pralines ontworpen met vijf nieuwe, feestelijke pralines. Elke praline vertelt een verhaal over het Belgische koningshuis.

    • Coeur blanc et noir: een referentie naar La Grande Place, het hart van Brussel
    • Truffe Crème Brulée (Elisabeth): werd gemaakt ter gelegenheid van de geboorte van prinses Elisabeth, onze toekomstige koningin
    • Truffe Mathilde: een speciale creatie voor het huwelijk van Koning Filip en Koningin Mathilde
    • Écusson Lait: de praline representeert het wapen van België. De leeuw is het symbool van kracht
    • Lady Noir: een praline van donkere chocolade met de beeltenis van Lady Godiva

    De doos met koninklijke pralines zal tijdens de week van de verjaardag van koning Filip (9 tot 15 april) exclusief verkrijgbaar zijn op Deliveroo.

    10-04-2018 om 21:14 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aquilibi opent eenvolledig nieuwe zone voor kinderen ...

    Aqualibi opent een volledig nieuwe zone voor kinderen die niet kunnen zwemmen en werd compleet geherthematiseerd in een Caraïbische sfeer ...

     

    ... en de eerste wereld van Walibi, Exotic World, opent de deuren! Groot nieuws in Walibi en Aqualibi ! Naast een volledige herthematisering in Caraïbische stijl en een gloednieuwe zone van 700 m² voor kinderen die nog niet kunnen zwemmen voor Aqualibi, opent Walibi haar eerste nieuwe wereld van Walibi, Exotic World. Een investering van maar liefst 12 miljoen euro, op de 100 miljoen voorzien in het investeringsplan voor de komende vijf jaar.

    Aqualibi, ondergedompeld worden in een Caraïbische sfeer

    Het waterpark Aqualibi opent morgen de deuren met een complete herthematisering in Caraïbische stijl en met een gloednieuwe zone van 700 m² voor kinderen die nog niet kunnen zwemmen, Kiddie Bay. Een primeur voor Aqualibi! De hernieuwde zones werden vandaag feestelijk geopend in een tropische sfeer. In totaal werd 4,2 miljoen euro geïnvesteerd in deze nieuwigheden.

    Walibi, de onweerstaanbare aantrekkingskracht van Exotic World

    Walibi stelt Exotic World voor, de eerste nieuwe wereld van het pretpark, geïnspireerd op een exotisch tiki-thema met aangepaste decoratie en beplanting. In het hartje van deze zone bevindt zich Tiki-Waka, de family funcoaster voor kinderen vanaf 1 meter. Deze attractie van de Duitse attractiebouwer Gerstlauer, die wegens de slechte weersomstandigheden van de afgelopen weken niet voor 7 april opent, is meer dan 20 meter hoog en bereikt een snelheid tot 55 km/uur op een parcours van bijna 600 meter lang. Daarnaast is er ook Tiki-Trail, een avonturenparcours over de funcoaster. In totaal werd 7,8 miljoen euro geïnvesteerd in Exotic World.

    “Wij zijn zeer verheugd de eerste belangrijke fase van ons investeringsplan te kunnen presenteren. Zowel Walibi als Aqualibi slaan hiermee de weg in van nog meer beleving door nog meer thematisering, en met Exotic World is de eerste van de vele nieuwe belevingswerelden in Walibi een feit. Met de belangrijke nieuwigheden, de originele funcoaster Tiki-Waka in Walibi en de kinderzone Kiddie Bay voor kinderen die nog niet kunnen zwemmen in Aqualibi, hebben recente en minder recente bezoekers alweer redenen te over om beide parken opnieuw te bezoeken,” verklaart Jean-Christophe Parent, Algemeen Directeur van Walibi en Aqualibi.

    Walibi Belgium is hét pretpark vol sensationele attracties voor de hele familie ! Walibi is in 1975 ontstaan en maakt sinds 2006 deel uit van Compagnie des Alpes. In 2016 werd PULSAR gebouwd, de splashcoaster die werd verkozen tot Beste Nieuwe Attractie ter wereld. De bouw van deze wereldpremiere was ook de start van het investeringsplan van 100 miljoen euro dat het park de komende jaren zal transformeren dankzij de bouw van acht Worlds of Walibi. Vorig jaar werd Walibi verkozen tot Beste Pretpark van België tijdens de Diamond Themepark Awards.

    Sinds 1987 kunnen de bezoekers van Aqualibi genieten van tropische temperaturen in het grootste waterpark van België. In 2011 werd het waterpark volledig opnieuw heropgebouwd, met onder andere extra glijbanen en een zone voor kids, Mini Beach. In 2015 werd “high-speed free fall” glijbaan Flash de zevende sensationele glijbaan van het waterpark. Vorig jaar werd Aqualibi verkozen tot Beste Waterpark van België tijdens de Diamond Themepark Awards.

     







    10-04-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-04-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voorbereidingen Internationaal Kortfilm Festival Beveren begonnen

    Vanaf 23 tot 25 november is het eindelijk zover: het Internationaal Kortfilm Festival Beveren opent opnieuw voor de tweede keer zijn deuren. Toen het filmfestival vorig jaar van start ging, mocht de organisatie al rekenen op meer dan 400 inzendingen, waarvan de beste kortfilms werden weerhouden om 5 dagen lang voor het grote publiek te worden vertoond. Dit jaar verhuist het hele evenement naar een andere locatie en wordt er gerekend op een nog sterkere selectie, met een hoger publieksaantal, een compacter programma van 3 dagen, steun van de gemeente Beveren zelf én een rits aan bekende en minder bekende gasten en juryleden.

    Wij willen nieuwe mogelijkheden aanreiken

    Het IKFest Beveren is een initiatief van Pixure Center of Creativity, een groep filmmakers die besloten heeft om zijn diensten aan te wenden om derde partijen de kans te geven hun eigen projecten te realiseren. Daarbij volgt Pixure ook een duidelijke visie: slechte, negatieve, ongezonde of discriminerende dingen, personen of instanties kunnen enkel tevergeefs komen aankloppen. Pixure gelooft immers in een gezonde, vriendelijke, positieve en inclusieve (film)sfeer waarin iedereen die dat wilt een plaats heeft en kan gedijen. Momenteel is de procedure waarbij de kortfilms worden geselecteerd al bezig, maar kunnen er nog steeds kortfilms ingestuurd worden. Om voor een nog dynamischer festival te zorgen, zullen de uitgekozen werkjes worden verspreid over 3 in plaats van over 5 dagen, zonder dat daartoe aan kwaliteit of kwantiteit zal ingeboet worden.

    We leggen onze winnaars in de watten

    Met kortfilms valt er buiten (h)erkenning, prestige en hier en daar een prijs helaas weinig te verdienen; meteen een van de reden waarom Pixure heeft beslist zijn filmfestival op die kunstvorm te richten. De vaardigheid om binnen een tijdsspanne van 20 (voor korte animatiefilms), 30 (voor korte documentaires en filmclubs) of 50 (voor nationale en internationale kortfilms) minuten een volledig verhaal te vertellen, vergt vaak een uitzonderlijk gevoel voor timing en montage, waardoor kortfilms een unieke plaats bekleden binnen het filmlandschap.

    Op de slotdag van het IKFest Beveren zal de jury, die voornamelijk bestaat uit filmprofessionals, de volgende prijzen uitreiken: Beste internationale kortfilm, Beste nationale kortfilm, Beste korte animatiefilm, Beste korte animatiefilm door studenten, Beste korte documentaire en een Publieksprijs

    Acteercursus

    In samenwerking met de Badass Intensive Acting Studios biedt het festival de deelnemers een korting aan op de acteercursussen en workshops die door Badass pr in binnen- en buitenland worden georganiseerd. Meer, zelfs: de winnaars krijgen vouchers om gratis deel te nemen aan een cursus, of om een van hun acteurs lessen te laten volgen. Op die manier willen we ook de mensen voor de camera een kans geven om zichzelf verder te bekwamen in hun stiel. Bij Badass Intensive Acting wordt er vooral aandacht besteed aan acteren voor de camera, terwijl de cursisten de mogelijkheid krijgen om hun eigen weg te vinden tussen acteertechnieken van grootheden als Adler, Chance, Chekhov, Chubbuck, Hagen, Macy en Memet, Meisner en Stanislavski. Meer info: www.intensiveacting.com

    Catering

    Wie een filmfestival bezoekt, blijft daar soms wel een tijdje rondhangen. Logisch, dus, dat er ook aan de kleine (of grote) honger moet gedacht worden. Hoewel er in de buurt van onze locatie heel wat eetzaken zijn, hebben we daarom ook nu weer voor hapjes op het festival zelf gezorgd. Daarbij ook een aantal gezonde en vegetarische alternatieven, zodat de letterlijke broeksriem ook na drie dagen festivalitis nog kan passen. De catering wordt verzorgd door Tafel van de Heilige Geest uit… Beveren, natuurlijk! Meer info: www.heiligegeest.be

    Eigen projecten

    De beste gidsen hebben zelf de nodige ervaring achter de kiezen en blijven ook hun eigen bekwaamheden voortdurend aanscherpen. Daarom – en omdat de honger om zelf ook creatief te zijn geregeld moet gestild worden – maakt Pixure ook zijn eigen kortfilms. De opnames voor Korsakov staan al gepland en binnenkort zal de organisatie zelfs uitpakken met een speelfilm. Zou je graag met de bezetting of met de crew spreken, of een opname willen bijwonen? Ook dan kan je terecht bij Badass pr! Meer info: www.pixure.be

    Festivalbier: Kenners weten het al lang: heel wat van 's werelds beste bieren zijn te vinden in microbrouwerijen. Ook voor het Internationaal Kortfilm Festival Beveren wilden we speciaal én plaatselijk bier kunnen serveren en daarom heeft microbrouwerij Stanium, dat ook verantwoordelijk is voor Stanium Saison, Stanium Saison Classic en Stanium Foncé een exclusief festivalbier bedacht: het lichte en donkere Festanium. www.stanium.be

    Festivalijs: Tijdens het filmfestival zullen we allerlei lekkere drankjes en hapjes serveren, maar voor deze tweede editie wilden we nog een stap verder gaan en lieten we een eigen festivalijs ontwikkelen door het gloednieuwe Bs Cream. Dat zal ook al op het prestigieuze – en erg grappige – Brussels International Fantastic Film Festival uitpakken met zijn zwarte Black Metal Ice Cream, terwijl we voor het IKFest Beveren een speciale smaak voor ogen hebben… www.bscream.online

    Netwerkevenementen

    In aanloop van het Internationaal Kortfilm Festival Beveren, zal Pixure een aantal netwerkevenementen en workshops organiseren waarin dieper wordt ingegaan op allerlei aspecten van filmcreatie. www.filmfestivalbeveren.be

    09-04-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anita Active lanceert Outer Top: stylish, functioneel, krachtig

    Een modern layering met extra functie: De elegante performance outer top met ritssluiting in het voorpand is niet alleen een fashion highlight voor sportieve vrouwen, die houden van een laag decolleté. In combinatie met een Anita sportbeha zorgt het tevens voor een aanzienlijke support-upgrade. Wordt de performance outer top over een sportbeha met

    Maximum Support gedragen, geeft het extra steun: Maximum Support Plus. Een functioneel pluspunt, vooral voor sportieve vrouwen met een grotere cupmaat. Ook bij sporten met extreme op en neer bewegingen zoals paardrijden, is de top een waardevol add-on. Net als alle andere Anita sportbeha's is ook deze top voorzien van voelbare performance extraatjes. De top is gemaakt van stevig kettingtricot met geïntegreerde gaatjes en zorgt voor een perfecte steun en een prettig lichaamsklimaat.

    Ondersteunend en vormgevend is de werking van de aan de zijden aangebrachte strook, die loopt van de schouderbanden tot aan de onderborst. De T-back zorgt voor extra steun bij een optimale bewegingsvrijheid. De sluiting in een sportieve dynamische stijl van exclusief voor Anita ontwikkeld materiaal, is praktisch en prettig in het gebruik: eerst wordt de top met een haakje gefixeerd om vervolgens de rits te kunnen sluiten op een zachte onderlaag. De performance outer top kan met alle Anita sportbeha's worden gecombineerd tot een sterk duo.







    09-04-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-04-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Seabourn Ovation

    het nieuwe ultraluxeschip met 296 suites, 5 restaurants, 7 open-bars en 24u roomservice

     

    Geniet aan boord onder meer van huisgemaakte ‘gelati’ of een van de 90 topwijnen. Seabourn, ’s werelds beste ultraluxe cruisemaatschappij, biedt een uitzonderlijk scala van eetgelegenheden aan boord van het nieuwste schip Seabourn Ovation dat komende mei wordt gelanceerd. Het vijfde ultraluxe schip in de Seabourn vloot biedt in vijf restaurants een culinair aanbod van wereldklasse. Iedere gelegenheid is in lijn met de hoge kwaliteit en inventiviteit waarmee de rederij lof heeft ontvangen van culinaire criticasters.

    Het hoge culinaire niveau van Seabourn kan de concurrentie aan met de beste restaurants ter wereld en Seabourn Ovation is hierop geen uitzondering. De getrainde chefs bereiden gastronomische gerechten met het gebruik van verse seizoensingrediënten en halen inspiratie uit regionale smaken. Alle gerechten zijn zorgvuldig bereid en gepresenteerd vanuit een artistiek oogpunt.

    Het menu aan boord van Seabourn Ovation

    • Verse ijsjes (Artisan Gelato): Het schip biedt een nieuw aanbod van ambachtelijk ijs op melk- en fruitbasis. Deze wordt dagelijks vers gemaakt en op het hele schip geserveerd. De chefs van Seabourn zijn opgeleid aan de Carpigiani Universiteit in Bologna dat wereldwijd bekend staat als de thuisbasis van vooraanstaande ijsproducenten. Gasten kunnen uit tal van smaken kiezen met een dagelijkse speciale smaak op basis van de locatie van waar het schip zich bevindt. Bijvoorbeeld het gebruik van citroenen wanneer de Amalfi kust wordt bezocht.
    • The Grill by Thomas Keller: The Grill serveert een tijdloos menu met nieuwe versies van iconische gerechten in een ambiance geïnspireerd op een Amerikaanse restaurant uit de jaren ’50 en ’60. De Seabourn chefs zijn allemaal getraind door chef Keller om een ongeëvenaarde diner ervaring te verzorgen. De wijnkaart, persoonlijk samengesteld door Keller, bestaat uit meer dan 90 lokale wijnen en oude wereld labels inclusief enkele zeldzame wijnen.
    • Sushi: Geraffineerd en uniek met een eigen identiteit, Sushi is een uitstekende plek voor verse sushi van hoge kwaliteit gemaakt met de beste ingrediënten. Er zijn zowel koude als warme gerechten en het sake menu biedt bijzondere selecties. Het restaurant biedt ook Bento boxen voor de lunch en gasten kunnen de sushi chefs in actie zien.
    • The Restaurant: Deze gelegenheid biedt fine-dining aan de gasten. Het uitgebreide menu biedt smakelijke gerechten bereid door het culinaire expertteam. Kies een voorgerecht, hoofdgerecht (ook vegetarische opties) en een dessert met selecties zoals Zwarte Truffel Risotto & Gepocheerd Ei, Op Houtskool Geroosterde Iberico Karbonade, Knapperige Polenta en Cake van Paddestoel, en een Soufflé van Kokosnoot. . Op bepaalde avonden biedt The Restaurant gerechten van Thomas Keller. Er is ook een uitgebreid premium wijnaanbod dat gepresenteerd wordt in een elegante glazen muur.
    • The Collonnade: Dit casual restaurant biedt zowel buiten,- als binnen zitplaatsen en is dé plek voor ontbijt, lunch en diner. Het wordt in een open keuken bereid en er is bediening aan tafel of men heeft de keuze omzelf naar het buffet te gaan. Op speciale thema avonden zijn er familie-stijl diners die een hommage zijn aan de Amerikaanse opvoeding van Chef Keller.
    • The Patio: casual aan het zwembad: Ontspannend, casual en vlakbij het zwembad, The Patio biedt lunchbuffetten en een volledig menu met salades, pasta’s, soep, grillspecialiteiten plus vers gebakken pizza.
    • 24-uur roomservice: Ovation biedt een uitgebreid 24-uurs roomservice menu voor ontbijt, lunch en diner inclusief gerechten van The Restaurant. Gasten genieten hiervan in hun suite of op hun privé veranda.
    • Cocktail Hour: Ovation biedt in zeven lounges en bars een open-bar beleid zodat gasten nooit een rekening hoeven af te tekenen. Sommige gelegenheden bieden cocktails die exclusief voor Seabourn zijn gecreëerd door de wereldberoemde mixologist Brian van Flandern.
    • Vers geroosterde koffiebonen in Seabourn Square: Op Seabourn Sqaure, in het hart van het schip, worden vers gebakken ontbijt-items en middagsnacks aangeboden. De baristas aan boord roosteren de koffiebonen dagelijks vers en er is een groot aanbod van koffiespecialiteiten en theeselecties.
    • Afternoon Tea: Iedere dag wordt Afternoon Tea in The Observation Bar geserveerd en voor veel gasten is dit een ritueel. Erbij worden zoetigheden zoals scones en vers gebakken koekjes geserveerd.

    Gasten van Seabourn kunnen dineren wanneer en met wie zij willen en in de restaurants van hun keuze.

     

     

     





    08-04-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-04-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op vakantie in het voorjaar met Pierre & Vacances

    Het voorjaar is de ideale periode om nog een allerlaatste keer de zachte sneeuw op te zoeken of al een eerste duik te nemen in verkwikkend water. Op voorwaarde dat de lentezon van de partij is, natuurlijk! Bovendien maakt Pierre & Vacances het de vakantiegangers nóg makkelijker, met flexibele aankomst-en vertrekdata, voor een verblijf volledig op maat. Zet de koffers dus maar al klaar!

    NIEUW!

    Nog een laatste, welverdiende verpozing tussen de bergen. De eerste stralen van de zachte voorjaarszon vallen op een diep sneeuwtapijt, terwijl de drukte wegebt en de dagen lengen … dat zijn dé ingrediënten voor een verkwikkende vakantie. De ‘Make my day’-activiteiten van Pierre & Vacances staan bovendien garant voor onvergetelijke herinneringen!

    Sinds deze winter zijn vakantiegangers bij Pierre & Vacances aan het goede adres voor buitengewone, onvergetelijke momenten tussen de bergen. Nieuwe ervaringen, prikkels voor alle zintuigen, een stevige dosis adrenaline of de eigen grenzen verleggen … Beleef een vakantie in de bergen op een andere manier, met een brede waaier aan bijzondere activiteiten voor jong en oud.

    Op het menu: een ritje met de e-fat bike, lasergamen, een gezellige avond in de Village Igloo, een tocht op de sneeuwscooter of een bezoek aan Camp Inuit in Avoriaz. Wie te vinden is voor een sneeuwballengevecht, een afdaling op de airboard of aan een biatlon wil deelnemen is dan weer in Arc 1950 aan het goede adres. In Val Thorens steelt de Dynafit Snow Leopard Track de show …

    Résidence premium Arc 1950 Le Village*****-in Arc 1950 : Dit autovrije vijfsterrendorp in het hart van Paradiski is uniek in Europa. Gedaan met wandelen naar de pistes. Eenmaal de deur van de residentie uit, kunnen de gasten meteen de latten aanbinden. De accommodaties zijn ingericht met warme kleuren, en het gebruik van hout schept een gezellige sfeer. De residentie telt bovendien zowel binnen-als buitenzwembaden, naast een prachtige Deep Nature® Spa. Vanaf € 795 voor een verblijf van 16 tot 23 april ineen appartement voor vier personen.

    DE LENTE VIEREN … ONDER DE ZON!

    Wie de eerste zonnestralen wil meepikken aan de Franse kust of elders in het buitenland zit ook goed bij Pierre & Vacances. Uit de meer dan 260 Pierre & Vacances-bestemmingen vinden iedereen de perfecte plaats om de vakantie door te brengen.

    Village Belle Dune**** in Noord-Picardië : Dit bruisende dorp aan het water, onder de tropische zon en in een typisch Caraïbische stijl beschikt over een prachtig waterpark, een restaurant met lokale specialiteiten en een grillrestaurant aan het strand. En er is meer! Er valt nóg meer te ontdekken dankzij de Pass Animation+ voor gezinnen: onbeperkte toegang tot de Kids Clubs voor 3-tot 17-jarigen, watersport voor de ouders. Bovendien zijn culinaire activiteiten en een gezinsmenu inbegrepen. Ideaal om van de lokale cultuur te proeven! Vanaf € 670 voor een verblijf van 9 tot 16 april in een studio voor vier personen.

    Village Sainte Luce*** op Martinique : In dit groene dorp, tussen de zee, de duinen en de meren van Baie de Somme, ligt een verwarmd waterpretpark van 700 m² en een golfbaan met 18 holes. Vanaf € 1.068 per persoon voor een verblijf van 13 tot 20 april in een 2/3-persoonsstudio.

    Résidence premium Bom Sucesso***** in Portugal : Deze vijfsterrenresidentie wordt omringd door 150 hectare weelderig groen en telt naast luxeappartementen ook prachtige villa’s met privézwembad. Tal van ontspanningsvoorzieningen vervolledigen het aanbod: tennisvelden, een golfterrein, een ontdekkingszwembad voor verfrissing enz. Vanaf € 720 voor een verblijf van 16 tot 23 april in een appartement voor twee personen

    Pierre & Vacances werd in 1967 opgericht in Avoriaz en is inmiddels uitgegroeid tot Europees marktleider in vakanties. Het toonaangevende merk van de groep Pierre & Vacances -Center Parcs staat al 50 jaar lang garant voor unieke vakanties zonder zorgen, waar vrijheid, schoonheid, natuur en plezier centraal staan. Omringd door de mooiste badplaatsen, de spectaculairste bergtoppen of de rust van het platteland, kunnen elk jaar meer dan twee miljoen vakantiegangers bij Pierre & Vacances terecht voor drie specifieke vakantie-ervaringen: premiumresidenties voor een buitengewoon verblijf, badend in luxe en rust; vakantiedorpen met een brede waaier aan activiteiten, waterparken en Kids Clubs voor kinderen en jongeren; residenties, appartementen en huizen op toplocaties en met alle nodige voorzieningen. Met meer dan 260 bestemmingen en bijna 20.000 accommodaties op het Franse vasteland, de Antillen, de Balearen, de Canarische eilanden, Kreta, Madeira of Mauritius, of in Griekenland, Italië, Kroatië, Montenegro, Portugal of Spanje is Pierre & Vacances al een bestemming op zich.

     

    07-04-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!