Inhoud blog
  • Fietsen Schouwen-Duiveland
  • Kalimera, kalipera:
  • Nieuwe Europa-park achtbaan
  • Een picknicktafel voor elke buitenliefhebber
  • Inside Blinds bewijst veelzijdigheid met gordijnen
  • Ga voor een zonnige touch up met Bristol
  • Van New york naar landbouw op kasteeldomein
  • Michael Kors
  • Franke ziet het glas halfvol .. warm en gefilterd
  • Parador vakantieparken
  • Beosysteem 9000C
  • DEBA meubelen trekt alles uit de kast!
  • Het combi-shirt van Mayerline
  • Arte en Moooi openen deuren van Green House
  • Own Your Glow
  • La Biennale di Venezia
  • Weleda breidt manverzorging uit!
  • Aspria: technologische verzorging
  • Kartell & illycaffè
  • Water als centerpiece
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    27-11-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pode verrast met opvallend najardesign

    Dit najaar breidt Pode haar uitdagende lifestylecollectie verder uit met experimentele laktafels RENS, cirkelvormige verlichting OSUN en kraagvormige zetels COLLA. De nieuwe eyecatchers werden de voorbije weken getoond op de internationale podia : Dutch Design Dock 2019 (Nieuwegein), VT Wonen & Design Beurs Amsterdam, Maison & Objet Parijs, Design Centers in Brussel en Krefeld.

    You are my sunshine

    Bij gebrek aan natuurlijk zonlicht in de winter kunnen we met Osun van Pode de zon in huis halen. Drie verschillende ringen verwennen je interieur met een sterk staaltje lichtkunst. De armatuur wordt standaard met dimmer geleverd zodat je de lichtintensiteit kan aanpassen van timide corona tot een heuse ring of fire. Osun is een ontwerp van Michael Raasch en is gemaakt van stijlvol lavakleurig aluminium.

    Zit mijn kraagje goed?

    Creëer een oase van gezellige geborgenheid met de kraagvormige Colla zetels van de hand van Nederlandse designer Susanne de Graef. Een tweezit languit voor jezelf of als loveseat lekker dicht bij elkaar, je hebt de keuze uit een 2-,2,5 of 3-zitsbank. Kies je favoriete bekleding uit het Pode-stoffengamma. “Colla is een echte blikvanger, met grafische lijnen, zacht en comfortable.” – Susanne de Graef.

    Een sterk staaltje lakkunst

    De tafelserie Rens draagt terecht de naam van haar ontwerpers : Studio Rens (Renee Mennen en Stefanie van Keijsteren). De reeks komt voort uit experimenten die het duo uitvoerde in de lakfabriek van Pode voor DDW 2018 waarbij ze nieuwe grensverleggende lak- en coatingtechnieken ontwikkelden.

    De salontafels bestaan uit een houten blad, gecombineerd met een glazen blad dat gespikkeld gespoten is. De bijzettafel is beschikbaar in drie epoxykleuren die speciaal voor deze tafels ontwikkeld zijn. De salontafel is verkrijgbaar in twee formaten en beide leverbaar in twee kunstzinnige kleurenschema’s : Blue Ivory en Ivory Purple.

               

     









    27-11-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.An Lemmens brengt feestcollectie uit bij LolaLiza

    Belgisch kledingmerk LolaLiza draagt female empowerment hoog in het vaandel. Om hun feestcollectie nog meer kracht bij te zetten, ging het merk een samenwerking aan met An Lemmens. Van een glitter look tot een classy zwarte blazer jurk: de collectie die An Lemmens ontwierp voor LolaLiza heeft voor elke vrouw wat wils!

    De keuze voor An Lemmens was voor LolaLiza snel gemaakt. Met hun ‘Celebrating Women’-campagnes heeft het Belgisch label al meermaals getoond dat ze graag kiezen voor sterke vrouwen die zich inzetten voor anderen. “An Lemmens is iemand die perfect in dat plaatje past. Ze zet zich al jaren in tegen dierenleed, omdat geen enkel levend wezen massaproductie hoort te zijn. An is een powervrouw die dicht bij haar publiek staat én hen aanzet om van de wereld een betere plek te maken”, aldus Veerle De Taeye, marketing manager bij LolaLiza.

    Ook An Lemmens hoefde niet lang na te denken om zich aan de tekentafel van LolaLiza te nestelen: “LolaLiza is een Belgisch kledingmerk dat een groot publiek aanspreekt zonder haar eigenheid daarbij te verliezen. Daar kan ik me heel erg in vinden. Vroeger werd ik nogal vaak als niche bestempeld. Maar sinds ik mama ben geworden en programma’s presenteer met een uiteenlopend publiek, word ik al lang niet meer gezien als ‘dat meisje met de tattoos en piercings.”

    Leititia Noucana, design director bij LolaLiza : "Bij het ontwerpen van An's collectie vonden we het belangrijk om haar vrouwelijkheid en glamoureuze persoonlijkheid in de verf te zetten, en er tegelijk ook rekening mee te houden dat de collectie voor iedereen toegankelijk is."

    An ontwierp vijf kledingstukken voor de feestdagen. Van een glitter look tot een classy zwarte blazer jurk: een ideale outfit voor élke gelegenheid. En dat is ook precies wat het jurylid van Belgium’s Got Talent in gedachten had:

    "Feesten doe je op de dansvloer in een sexy jurk, maar even goed aan tafel tijdens een lekker etentje met vrienden in een comfortabele, feestelijke jumpsuit. Ik ben heel erg blij dat de getalenteerde zielen bij LolaLiza mijn ideeën zo goed konden vertalen in hun praktische uitvoering en kan niet wachten om mijn collectie in het straatbeeld te zien!" - An Lemmens

    De collectie van An Lemmens is vanaf 5 december exclusief verkrijgbaar bij geselecteerde LolaLiza-filialen en online via www.lolaliza.com







    27-11-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Corendon introduceert cashlees vliegen in België

    Corendon Dutch Airlines vliegt vanaf nu al haar vluchten cashless. Corendon accepteert pin, creditcard, Apple Pay en Samsung Pay en met deze wearables kan er tevens contactloos betaald worden. Hiermee is Corendon de eerste touroperator in België die op haar vluchten volledig cashless betalen aan boord aanbiedt. Met ingang van het huidige winterseizoen geldt cashless betalen voor alle vluchten van Corendon Dutch Airlines.

    De voordelen van cashless vliegen

    Afgelopen zomer is cashless betalen getest tijdens vluchten naar Macedonië. De resultaten zijn zeer positief ervaren; zowel door klanten als door de maatschappij zelf. Cashless betalen heeft voor klant en airline het voordeel van meer betaalgemak en een snellere en efficiëntere service aan boord. Voor Corendon heeft het als bijkomend voordeel dat het veiliger is voor personeel aangezien er geen waarde-transport meer plaatsvindt en pinbetalingen minder foutgevoelig zijn.

    Corendon is een toonaangevende touroperator, luchtvaartmaatschappij en hotelketen op de Nederlandse en Belgische reismarkt. In 2018 verzorgde Corendon met veel plezier de vakantie voor ruim 700.000 vakantiegangers naar tientallen zonbestemmingen binnen en buiten Europa. Naast het merk Corendon voert het bedrijf ook de reismerken GOfun, Stip Reizen, Maris Life, Crusj en Karin’s Choice. De luchtvaarttak van Corendon omvat Corendon Dutch Airlines, Corendon Airlines Europe en Corendon International Airlines met een vloot van in totaal 24 vliegtuigen.

    Corendon Hotels & Resorts biedt hotels en resorts in Nederland en Turkije en op Ibiza en Curaçao. In Amsterdam zijn dat het Corendon Village Hotel, het Corendon City Hotel en The College Hotel; een boutique hotel in het centrum van onze hoofdstad. In Turkije biedt Corendon vier hotels aan, op Ibiza staat ons Marble Stella Maris All Inclusive Resort en op Curaçao bevindt zich het Livingstone Jan Thiel Resort. Begin 2020 opent Corendon op Curaçao haar tweede hotel. Corendon staat sterk in de markt door de scherpe prijzen, het no-nonsense karakter en haar grote ervaring in reiswereld. De slogan van Corendon luidt niet voor niets: Altijd de beste vakantiedeals!

    27-11-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-11-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Collistar: toevoeging aan jeugdmoleculen

    Het beste in zijn meest geconcentreerde vorm voor de huid, dit is het geheim dat Collistar’s Pure Actives-lijn uniek maakt. De kostbare jeugdmoleculen betekenen een revolutie in de dermo-cosmetische benaderingen van huidproblemen. Een groot succes voor het Italiaanse schoonheidsbedrijf. Met ditmaal de focus op glycolzuur zijn twee geweldige, nieuwe producten toegevoegd aan het bestaande assortiment: Anti-Dark Spot Concentrate Glycolic Acid + Niacinamide en Glycolic Acid Peeling Lotion.

    De huid is het meest gevoelig een intelligente orgaan: in staat om te communiceren met de omgeving dankzij haar buitengewone systeem van receptoren. Tevens maakt dit de huid zo kwetsbaar, omdat het wordt blootgesteld aan allerlei soorten druk en stress. Dus waarom zouden wij haar niet behandelen met dezelfde actieve ingrediënten die de huid al herkent als huidvriendelijk?

    Met dit als uitgangspunt ontwikkelde Collistar in 2013 de Pure Actives: een huidverzorgingslijn die moleculen gebruikt die ook in de estetische geneeskunde worden gebruikt, maar dan in een zeer zuivere en geconcentreerde vorm. Alleen de meest essentiële ingrediënten voor de gezondheid en schoonheid van de huid, 100% veilig en biocompatibel: van hyaluronzuur tot collageen en van elastine tot glycolzuur. Collistar heeft deze vitale moleculen geïsoleerd in krachtige boosters op crème of concentraatbasis, enkel of in combinatie met de overige producten en geschikt voor gebruik als gepersonaliseerde behandeling

    Perfecte huid MET GLYCOLZUUR

    Glycolzuur, een veel voorkomend begrip in de familie van alfahydroxyzuren: het activeert de effectieve zelfregeneratie van de huid, waarbij het dode huidcellen aan het oppervlak verwijdert die het ademen van de huid bemoeilijken. Nieuwe cellen worden hierdoor gestimuleerd om hun plaats in te nemen. Het is de belichaming van een exfoliant: tot op heden is er niets effectiever op natuurlijke wijze ontwikkeld om zuurstof te geven, op te helderen en de huid er weer schitterend uit te laten zien.

    In het geval van de Pure Actives Glycolic Acid-lijn ging Collistar nog iets verder. Vanuit de noodzakelijkheid om te werken aan de werkzaamheid, zachtheid en volledige tolerantie van het ingrediënt, werd een uitgebalanceerd complex van hydroxyzuren bedacht, zorgvuldig geselecteerd op hun biocompabiliteit met de huid. Het glycolzuur wordt gecombineerd met amandelzuur, glyconzuur en lactobionzuur, voor een evenwichtige werking. De concentratie van het ingrediënt is zorgvuldig afgemeten om als ideale aanvulling op de dagelijkse schoonheidsroutine te fungeren. Het resultaat is een perfect uitgebalanceerde behandeling.

    GLYCOLIC ACID PEELING LOTION: resurfacing smoothing

    De nieuwe Peeling Lotion is een buitengewone multifunctionele en perfectionerende behandeling, geschikt voor alle huidleeftijden en alle huidtypen. Het kan ‘s morgens en ‘s avonds worden gebruikt na het reinigen en als voorbehandeling, omdat het de huid voorbereidt en ontvankelijk maakt. Het heeft dezelfde vloeibare, frisse textuur als een normale tonic, maar met als doel om geleidelijk te exfoliëren, de textuur te verbeteren, de teint egaal te maken, deze op te helderen en donkere pigmentatie te verminderen. Een subtiele en zachte behandeling dankzij de aanwezigheid van bisabolol, een kalmerend en verzachtend ingrediënt gewonnen uit kamille. Daarnaast werk het op alle soorten pigmentatievlekken, van verouderingstekenen tot aan micro-imperfecties zoals verwijde poriën en acnelittekens. Je gelaat ziet er weer stralend en helder uit. Flacon 165 ml - €27,50

    ANTI-DARK SPOT CONCENTRATE GLYCOLIC ACID + NIACINAMIDE

    Het product is gecreëerd met als doel om donkere pigmentvlekken op de huid lokaal te behandelen en komt in de vorm van een lichte, fluïde emulsie voor gemakkelijke applicatie. Vergeleken met de andere specialiteiten in deze lijn, is dit concentraat versterkt met Niacinamide, vitamine PP, een stof die het lichaam zelf ook kan produceren, onderdeel van het B-groepvitaminencomplex, waarvan het vermogen om in te werken op huidpigmentatie bekend is. Daarnaast remt het concentraat de overdracht van melanosomen naar keratineocyten en vermindert het zichtbare pigmentvlekken geleidelijk. Bij regelmatig gebruik in de ochtend en avond, voor een crème of serum, vermindert de intensiteit en grootte van pigmentvlekken veroorzaakt door zon, veroudering, hormonale veranderingen en/of acnelittekens. Tube 25 ml - €29,50

    De nieuwe Pure Actives Glycolic Acid producten zijn verkrijgbaar vanaf november 2019 bij ICI PARIS XL.

     

     





    26-11-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-11-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fall 2019 capsule collection ToomyXRossignol

    Tommy Hilfiger, which is owned by PVH Corp. [NYSE: PVH], announces the launch of the third premium winter collection in collaboration with Rossignol, a world leader in winter sports. The Fall-Winter 2019 TommyXRossignol collection follows the success of the previous collaborative capsules, with sportswear and accessories for men and women that unite high-performance activewear with modern style. TommyXRossignol will be available on tommy.com, at select TOMMY HILFIGER stores globally, at select global wholesale partners, in Rossignol stores, and on rossignol.com as of November 15, 2019.

    The third edition TommyXRossignol collection for men and women merges fashion with technical function for varsity-inspired designs. The refined technical activewear for the ski slopes features a signature red, white and blue color palette complemented by all-black styles, and the iconic logos of each brand. Looks are created in multiple high-performance fabrics that provide quick-dry, durable, breathable, ease of movement and insulating capabilities, and feature sealed seams, water-resistant zippers and Durable Water Resistant (DWR) coating.

    Men’s styles include ski jackets, ski overalls, softshell jackets, undergarment layers, ski pants, beanie, neck warmer, scarf and helmet. Women’s designs include ski jackets, softshell jackets, down jackets, ski pants, beanie, scarf, and leather mittens and ski gloves. The suggested retail prices for the styles range between €349 to €849 for outerwear and €109 and €439 for innerwear and pants, while accessories range between €69,90 and €129,90.

    With a brand portfolio that includes TOMMY HILFIGER and TOMMY JEANS, Tommy Hilfiger is one of the world’s most recognized premium designer lifestyle groups. Its focus is designing and marketing high-quality men’s tailored clothing and sportswear, women’s collection apparel and sportswear, kidswear, denim collections, underwear (including robes, sleepwear and loungewear), footwear and accessories. Through select licensees, Tommy Hilfiger offers complementary lifestyle products such as eyewear, watches, fragrance, swimwear, socks, small leather goods, home goods and luggage. The TOMMY JEANS product line consists of jeanswear and footwear for men and women, accessories, and fragrance. Merchandise under the TOMMY HILFIGER and TOMMY JEANS brands is available to consumers worldwide through an extensive network of TOMMY HILFIGER and TOMMY JEANS retail stores, leading specialty and department stores, select online retailers, and at tommy.com.







    25-11-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5 culturele parels net over de grens

    Noord-Brabant zet dit najaar volop in op cultuur en erfgoed. Noord-Brabant is de place to be voor liefhebbers van cultuur, geschiedenis en erfgoed, met tal van musea, paleizen en monumenten. Maar ieder jaar voegt de Nederlandse provincie nog enkele unieke belevingen toe aan haar reeds rijke aanbod. Zo leer je de geschiedenis van Breda kennen door middel van muurschilderingen, vaar je in ’s Hertogenbosch langs een eeuwenoud stelsel van waterlopen en wandel je via de Zuidwaterlinie langs 11 Brabantse vestingsteden. Met volgende 5 culturele parels zal je verblijf in Noord-Brabant alvast extra bijzonder worden.

    Storytelling in Breda – Blind Walls Gallery

    Er schuilt een heel verhaal achter de Brabantse stad Breda. Benieuwd naar dat verhaal? Dan kan je flaneren langs de Blind Walls Gallery. Sinds 2015 worden op zowel tijdelijke als permanente locaties in Breda muurschilderingen gemaakt die je laten kennismaken met het verleden, heden en de toekomst van de stad. Wees je eigen gids of luister naar een ervaren kenner en beleef een ultieme culturele activiteit in de Beste Binnenstand van Nederland.

    Boottochtje over de Binnendieze – ’s Hertogenbosch

    Een dagje ’s Hertogenbosch is niet compleet zonder een rondvaart over de Binnendieze. Het karakteristieke boottochtje op het eeuwenoude stelsel van alle waterlopen binnen de muren van Den Bosch is een echte publiekstrekker. Je vaart in het aardedonker onder gebouwen door, passeert eeuwenoude stadsmuren en je komt uit in het natuurgebied Het Bossche Broek. Na de vaartocht ben je duizenden verhalen rijker over de Noord-Brabantse hoofdstad.

    Wandel langs de Zuidwaterlinie – Noord-Brabant

    De Zuidwaterinie is de oudste, langste en meest gebruikte waterlinie van heel Nederland. De waterlinie loopt helemaal van Bergen op Zoom tot Grave, ideaal voor een indrukwekkend wandelpad. De wandeling langs de Zuidwaterlinie passeert langs 11 Brabantse vestigingsteden. Door een handige wandelgids stippel je zo je eigen route uit langs stoere forten, Brabantse gezelligheid en bijzondere natuur.

    Oudste stadspaleis van Nederland - Bergen op Zoom

    Het Markiezenhof is de schat van Bergen op Zoom. In de 15de eeuw diende het Markiezenhof als woonpaleis van de heren en markiezen van Bergen op Zoom. Vandaag de dag is dit één van de fraaiste stadspaleizen van West-Europa. Achter de imposante gevel vind je een complex van zalen, galerijen en traptorens. Als kers op de taart is er nog de prachtige binnentuin waar vaak hofconcerten worden gehouden.

    De relaties van Van Gogh – ’s Hertogenbosch

    Noord-Brabant wordt getypeerd door kunstenaar Vincent Van Gogh. Je vindt hem dan ook terug doorheen heel de provincie. Van Gogh was een man met vele sterke en langdurige relaties, maar wist echter ook mensen van zich te vervreemden. De tentoonstelling “Van Goghs Intimi” in het bekende Noordbrabants Museum werpt een blik op de personen die een belangrijke rol speelden in zowel het leven als het werk van Van Gogh. De tentoonstelling loopt tot en met 12 januari.







    25-11-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-11-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Keep the holidays fun wirh SUN68

    Rock a casual fun look that oozes class this holiday season. You want to impress your mother-in-law at the dinner table with your outfit, but you also want to be true to your personal style that your lover fell for? SUN68 has got you covered this holiday season!

    SUN68 combines classical garments with more casual styles, creating the perfect end of year look. The 'SUN68 style' is fun yet classy, casual yet high-end.

    Look up the definition of 'classy' and you'll find a handsome man dressed in shirt. The fun non-traditional prints of SUN68 give your classic shirt a personal twist.

    You feel more comfortable in a sweater? SUN68 has some gorgeous sweaters that will have you feeling luxurious while you're as comfortable as can be.

    And of course, the ladies are not being left behind this holiday season! SUN68 offers lace, velvet and some bling bling for all the individual ladies out there!









    24-11-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arket introduces Scented Peffume Oils

    With the launch of two roll-on perfume oils, ARKET now introduces a new way to experience its series of single ingredient scent concepts. Available online and in store from October, the oils are presented in purse-size 8.5ml glass bottles, ideal for travelling or for re-applying during the day.

    The launch features two of ARKET’s most popular signature scents, Geranium and Oakmoss, which are both clean and bright, capturing the essence of pure natural ingredients. ARKET perfume oils are highly concentrated and contain a nourishing and alcohol-free formula that’s developed to be softer on sensitive skin. The easily portable roll on bottles make it easy to apply a just-perfect amount of perfume on the neck and wrists.

    The Geranium and Oakmoss scents were first launched in 2017. Geranium has a soft and roselike fragrance with hints of citrus and mint; oakmoss is deep and earthy with fresh spicy tones, reminiscent of bark and green foliage. www.arket.com

    The price for the perfume oil is €19.







    24-11-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Off the beaten track: 5 toutes voor je volgende roadtrip

    Ontdek verborgen bestemmingen met een huurauto. Reis je het liefst naar originele bestemmingen en hou je van rust? Dan is een off the beaten track roadtrip echt iets voor jou! Nog geen reisbestemming in gedachten? Autohuurspecialist Sunny Cars heeft alvast vijf roadtrips met verborgen pareltjes in Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika, Portugal, Spanje en Griekenland voor je uitgestippeld.

    Van Noord tot Zuid: Nieuw-Zeeland

    Nieuw-Zeeland heeft tal van highlights te bieden, maar waarom niet verder kijken dan dat? Plan een roadtrip doorheen Nieuw-Zeeland en ontdek zowel de hidden gems van het Noordereiland als van het Zuidereiland. In het noordelijke Auckland bereik je langs 309 Road Coromandal Town. Een avontuurlijke rit langs machtige Kauri bomen en met een prachtig uitzicht op de Hauraki Gulf. Het Zuidereiland is een paradijs voor dierenliefhebbers. In Kaikoura vind je onder andere orka’s, dolfijnen en zeehonden. Als je geluk hebt zie je ook spelende zeehondenpups. Het meest zuidelijke puntje van Nieuw-Zeeland is Slope Point, een heerlijk ruig gebied. Voor een uitgebreide roadtrip doorheen Nieuw-Zeeland reken je best minstens vier weken.

    Het grote niets op de Zuid-Afrikaanse Noord-Kaap

    Het is geen geheim meer dat het enorme Krugerpark en grote steden zoals Johannesburg en Kaapstad de moeite waard zijn. Maar ook naast de klassieke roadtrips valt er in Zuid-Afrika heel wat te beleven. Begin je roadtrip eens op het meest zuidelijke punt van het Kaapse schiereiland, op de Kaap de Goede Hoop. Trek vervolgens noordwaarts richting het Ceres Mountain Fynbos Nature reserve. Een echte must see in het Zuid-Afrikaanse voorjaar, want dan staat de Kaapse Flora in volle bloei. Dwars door de savanne rijd je door naar je volgende stop: nationaal park Tankwha, de hotspot van biodiversiteit. Bij de Cederberg met zijn zandsteenformaties, uitgestrekte open vlaktes, diepe ravijnen, klaterende watervallen en traditionele muurschilderingen sluit je je alternatieve roadtrip af in stijl. Twee à drie weken is voldoende voor deze roadtrip in Zuid-Afrika!

    Alternatief Venetië in Portugal

    Dat Lissabon veel te bieden heeft, is algemeen geweten. Maar ook in de buurt vind je verborgen schatten. Vandaar dat het een aanrader is om een roadtrip te plannen doorheen Portugal. Bijvoorbeeld van Lissabon naar Porto Covo. Een mooi vertrekpunt is de pure schoonheid van hoofdstad Lissabon. Vervolgens staat er een uitkijkpunt op de planning dat je niet mag missen: Cabo Espichel. Om nog meer van de natuur te genieten volgt het natuurreservaat Estuário do Sado dat zich typeert door rijstvelden, ooievaarsnesten en dolfijnen. Iets verder vind je het afgelegen strand van Comporta met hippe strandtenten en heerlijke zandduinen. Comporta wordt niet voor niets het nieuwe Ibiza genoemd… Je tien-daagse roadtrip sluit je af in het fotogenieke vissersdorpje Porto Covo.

    De onbekende omstreken van Barcelona

    Ook buurland Spanje is een populaire toeristische bestemming, en dan vooral Barcelona. Deze Spaanse stad valt zo goed in de smaak dat toeristen de stad meestal niet verlaten. Een gemiste kans, want in de nabije omgeving is nochtans veel te ontdekken. Combineer je volgende trip naar het populaire Barcelona daarom met een roadrip doorheen Catalonië op zoek naar de mysterieuze omliggende bestemmingen. Biosfeerreservaat Terres de L’Ebre is er zo ééntje: flamingo’s spotten en heerlijk dineren in de vele charmante vissersdorpjes. Meer een wijnliefhebber? Dan rijd je best naar de Penedès. Wijngaarden, -musea en -barretjes vind je hier bij de vleet. Catalonië typeert zich ook door vele kunstenaars en genieën. Denk aan Picasso, Gaudi en Miro! Wil je dus de kunstzinnige tour op, dan is er voor jou de Route van de Genieën. Plak dus zeker een weekje extra aan je trip naar Barcelona.

    Fascinerende Minoïsche geschiedenis in Kreta

    Elk jaar trekken heel wat zonnekloppers naar de prachtige stranden van het Griekse eiland Kreta. Minstens even spectaculair zijn de overblijfselen uit de Minoïsche tijd. Deze driedaagse roadtrip begint bij de verbluffende archeologische site in Knossos en brengt je via interessante tussenstops naar het allermooiste strand van het hele eiland, Vai. Na een avontuurlijke autorit kom je vanuit Knossos in de hoogvlakte van Lassithi met honderden authentieke windmolens en de mythische Dikteon grot, waar Zeus geboren zou zijn. Na deze culturele uitstapjes is het tijd om te ontspannen op het luxueuze strand van Elounda. Van hieruit kan je met de boot naar het eiland Kalidonia varen om nadien je roadtrip langs de kust verder te zetten naar de havenstad Agios Nikolaos. Je eindigt je roadtrip in het paradijselijke Vai. Nergens in Griekenland vind je zoveel palmbomen als op dit strand.

    De juiste auto kiezen voor je roadtrip

    Al zin om een van deze prachtige roadtrips te plannen? Dan is het belangrijk om op tijd de juiste huurauto uit te kiezen. Autohuurspecialist Sunny Cars helpt je hierbij graag op weg. Tijdens een roadtrip breng je vaak een heleboel uren door in de auto. Dan is het wel handig als iedereen een comfortabel plekje heeft. Hou dus zeker rekening met het aantal personen en koffers die in de auto moeten passen. Verder is het goed om vooraf te bepalen of je liefst met een handgeschakelde auto of een automaat wilt rondrijden. Vooral in een linksrijdend land zal die automaat je heel wat kopzorgen besparen. Tot slot lijkt de kleinste en/of goedkoopste huurauto op het eerste gezicht misschien wel de beste budgetkeuze, toch is dat niet altijd het geval. In een bergachtig gebied rijdt een auto met meer paardenkracht net zuiniger omdat hij minder moeite heeft met de steile hellingen. Zo bespaar je een pak geld bij het tanken en kom je aan het einde van de rit dus vaak goedkoper uit met een grotere wagen.







    24-11-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-11-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beleef een luxueuze kerst in Keulen

    Althoff Grandhotel Schloss Bensberg serveert unieke culinaire belevingen tijdens de feestdagen. Kerst vieren in een kasteel met uitzicht op de Dom van Keulen, het klinkt als een romantische droom. In Althoff Grandhotel Schloss Bensberg wordt tijdens de feestdagen zowel de verbeelding als de smaak van de bezoekers geprikkeld tijdens een serie luxe-evenementen. In het met drie Michelinsterren bekroonde restaurant Vendôme serveert chef Joachim Wissler een spectaculair ‘Gastrosofisch’12-gangendiner, met daarin de populairste creaties van 2019. Verderop in het Barokke kasteel kun je genieten van Beethoven, Verdi en Mozart tijdens een luxe 4-gangendiner in het sfeervolle restaurant Jan Wellem. En ook voor de kleine kasteelbezoeker is er genoeg te doen tijdens de feestdagen.

    In het knusse Grandhotel Schloss Bensberg, op een boogscheut van Keulen, kun je je tijdens de feestdagen heerlijk laten verwennen. Zo heb je er de keuze uit verschillende arrangementen waarbij je een verblijf kunt combineren met een bezoek aan één van de toprestaurants in Schloss Bensberg. In het 84 kamers en 36 suites tellende hotel heb je de keuze uit de Italiaanse flair van Trattoria Enoteca, het stijlvolle restaurant Jan Wellem en het internationaal gerenommeerde Vendôme, dat behoort tot de 50 beste restaurants ter wereld volgens 'San Pellegrino World's 50 Best Restaurants'. Wij zetten alvast de meest bijzondere arrangementen voor je op een rij.

    Ervaar de culinaire hoogtepunten van 2019 in Vendôme. Van 27 tot en met 30 december schotelt chef Joachim Wissler je in restaurant Vendôme een 'gastrosofische' belevenis voor. Tijdens deze avonden reflecteert hij op 2019 en worden de populairste gerechten van het afgelopen jaar met elkaar gecombineerd terwijl de sommelier zorgt voor bijpassende wijnen. Ook Michelin weet de kunst van Wissler te waarderen en bekroonde het restaurant met drie sterren vanwege zijn pure producten, krachtige smaken en evenwichtige creaties.

    Verdwaal in de wereld van Rococo met Pasta Opera: Voor liefhebbers van opera is restaurant Jan Wellem op maandag 30 december de place-to-be. Terwijl je geniet van een verfijnd 4-gangendiner, worden klassiekers als Verdi’s Libiamoen Beethoven’s kwartet uit Fedilio vertolkt door Julia Regehr en haar vier vocale solisten die je Truffles of High Opera Culture presenteren. Laat je meeslepen door hun zangtalent en poëtische teksten en beleef de muzikale magie van rococo.

    Bewonder de Grand Finale van 2019 in de kasteeltuin: De laatste uren van 2019 zet je in Grandhotel Schloss Bensberg in met een champagnereceptie, gevolgd door culinaire verwennerij in een van de restaurants van het 18de-eeuwse kasteel. Het startschot voor het nieuwe jaar wordt gegeven met een spectaculaire vuurwerkshow in de kasteeltuin. Daarna dans je tot in de vroege uurtjes in de hal van het hotel, of onder begeleiding van een live band in de balzaal.

    Voor de kleinere hotelgasten is er tijdens deze gehele periode de kinderclub Kleine Kasteelgeestjes.

    Althoff Grand Hotel Schloss Bensberg is een vijfsterrenhotel gevestigd in Bergisch Gladbach, Keulen. Het voormalige paleis heeft een kenmerkende Barokke stijl en schilderachtige tuinen. In totaal telt het hotel 84 kamers en 36 suites met faciliteiten als een driesterren Michelin restaurant, met een modern menu van topchef Joachim Wissler. Het wordt wel het “nummer één restaurant van Duitsland” genoemd en heeft tevens een spa van 1.000 m2, met professionele beauty en wellness-voorzieningen en zwembad. Althoff Grand Hotel Schloss Bensberg verwelkomt zakelijke- als privé gasten





    23-11-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-11-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Corendon zet belangrijke stap richting diervriendelijk toerisme
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Corendon introduceert een nieuw dierenwelzijnsbeleid voor excursies. De reisorganisatie stopt met het aanbieden van excursies en andere attracties waar dierenleed in voorkomt. Daarmee zet Corendon een belangrijke eerste stap op gebied van dierenwelzijn in het toerisme. Het dierenwelzijnsbeleid is opgesteld in samenwerking met World Animal Protection (WAP), een organisatie die zich inzet voor bescherming van dieren wereldwijd.

    In veel toeristische attracties en excursies op vakantiebestemmingen worden dieren gebruikt ter vermaak van toeristen. Toeristen zijn zich vaak niet bewust van het dierenleed dat schuilgaat achter deze excursies. Dat rijden op olifanten niet meer kan, is bij veel mensen inmiddels bekend. Maar als je wilde dieren kan aaien, voeren of een foto met ze kan nemen, dan kan dat alleen als ze zijn getraind, afgericht of gedrogeerd. Dit proces gaat vaak gepaard met geweld en het vastbinden van de dieren. Dagelijks lijden er in totaal zo’n 550.000 wilde dieren voor het vermaak van toeristen.

    Wilde dieren horen in het wild. Corendon stopt daarom met het aanbieden van excursies waar er direct contact is met wilde dieren, ze opgesloten zitten in te kleine hokken of waarbij de dieren gebruikt worden voor entertainment van toeristen. Een voorbeeld hiervan zijn dolfinaria, waar dolfijnen en andere zeezoogdieren shows geven en kunstjes moeten doen. Dolfijnen zijn intelligente dieren die in het wild grote afstanden afleggen. Een klein bassin is een onnatuurlijke leefomgeving, wat zorgt voor stress en abnormaal gedrag. Hetzelfde geldt voor dierentuinen waarin wilde dieren vaak in onnatuurlijk kleine verblijven leven. Ook shows met wilde dieren, dierengevechten en excursies waarbij dieren worden gefokt of opgejaagd, zijn niet diervriendelijk. Deze worden ook uit het aanbod geschrapt.

    Atilay Uslu, oprichter van Corendon: “Excursies zijn belangrijk voor de toerismesector en vakantiegangers; qua beleving en qua inkomstenbron. Het nieuwe dierenwelzijnsbeleid van Corendon heeft daardoor op een groot aantal bestemmingen grote impact. Wij nemen daarom een jaar de tijd om deze excursies uit te faseren en ondersteunen de bestemmingen bij het opstellen van een alternatief excursieaanbod. Naast het feit dat we ons steentje willen bijdragen aan minder dierenleed op vakantiebestemmingen hopen wij een signaal af te geven aan onze klanten en de buitenwereld.”

    In het dierenwelzijnsbeleid wordt onderscheid gemaakt tussen wilde dieren en gedomesticeerde dieren. Gedomesticeerde dieren zijn paarden, (muil)ezels en kamelen en worden vaak gebruikt als vervoersmiddel voor mensen en goederen. Excursies met deze dieren worden nog wel aangeboden, mits het belang en welzijn van het dier voorop staat en de dieren goed worden verzorgd. Ook kunnen Corendon reizigers nog steeds genieten van wilde dieren in hun natuurlijke leefomgeving. Bijvoorbeeld door op safari te gaan, dolfijnen en walvissen te spotten in het wild (zonder ze te lokken of op te jagen) of door een educatieve eco-tour te doen.

    Excursies zijn een belangrijke inkomstenbron voor de toerismesector. Corendon biedt haar excursies aan via haar lokale agenten en daar gaat dit nieuwe beleid grote impact op hebben. De touroperator neemt daarom een jaar de tijd om samen met de lokale agenten de schadelijke excursies uit te faseren en ondersteunt hen bij het opstellen van een alternatief excursieaanbod. Het dierenwelzijnsbeleid is opgesteld in samenwerking met World Animal Protection, een internationale dierenbeschermingsorganisatie die zich inzet voor de wereldwijde bescherming van dieren. Door samen te werken met WAP, onze lokale agenten, onze klanten en zelf verantwoorde keuzes te maken met respect en begrip voor mensen, dieren en natuur, hoopt Corendon een voorbeeld te geven in het belang van verantwoord reizen. Zo probeert Corendon te waarborgen dat volgende generaties óók van al die prachtige plekken op aarde kunnen genieten.

     

     

    22-11-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    21-11-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Massageborstel

    Leonor Greyl ontwikkelde een lijn accessoires onder de naam ‘Les Indispensables’. Deze lijn maakt het aanbrengen van de producten makkelijker en optimaliseert hun doeltreffendheid.

    Dit jaar wordt de lijn vervolledigd met de lancering van een speciale massageborstel om tijdens het wassen te gebruiken. Hij reinigt en masseert de hoofdhuid, waardoor de shampoo beter emulgeert.

    Wat zijn de voordelen?

    De borstel verwijdert schilfers en vuilresten, terwijl hij de microcirculatie stimuleert voor een betere zuurstoftoevoer. Hij reinigt, ontspant en verzacht de hoofdhuid. Kortom, hij is een nieuwe bondgenoot voor gezond en glanzend haar die bovendien de hergroei stimuleert.

    Gebruik

    Breng de shampoo aan op de natte hoofdhuid, emulgeer met de vingers en masseer de hoofdhuid met de borstel gedurende minstens één minuut in cirkelvormige bewegingen. Spoel grondig af.

    Massageborstel - €24 - Afmetingen: diameter 9 cm / hoogte 6 cm - Recycleerbare borstel

    NOG MEER ‘ONMISBARE’ ACCESSOIRES VAN HET MERK

    Leonor Greyl kam: ideaal om het haar te ontklitten zonder het te breken. Deze kam met brede tanden kun je op elk moment van de dag gebruiken. Vooral aanbevolen bij het uitspoelen van een haarmasker.

    Leonor Greyl verzorgingsborstel: speciaal ontworpen om lang, dik of krullend haar zachtjes te ontklitten. Deze gladmakende borstel, gemaakt van everzwijnenhaar, herstelt de glans van het haar. Ook aan te raden om olie mee aan te brengen, vóór het wassen van het haar, voor een betere verdeling. 100% everzwijnenhaar.

    Leonor Greyl penseel: het accessoire van de professional – om thuis diepgaande verzorgingen en haarkleuringen mee uit te   voeren.

    VERKOOPPUNTEN

    www.leonorgreyl.com - L’Atelier de Coloration – Naamsestraat 65A, 1000 Brussel - Le Salon du Zoute – Kustlaan 58, 8300 Knokke-Heist





    21-11-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maison Dandoy: hofleverancier van Sinterklaas

    Bladeren vallen van de bomen, dagen worden korter, de lucht voelt frisser, de herfstvakantie is voorbij... Je kan het al raden: Sinterklaas staat voor de deur!

    Bij Maison Dandoy wachten we al maanden op de komst van Sinterklaas. Onze patissiers zijn koortsachtig in de weer en praten over niets anders, onze ovens draaien op volle toeren en onze speculoos en marsepein staan te trippelen van ongeduld. Eén keer per jaar verkleden ze zich voor deze speciale gelegenheid. Dan worden Sinterklaas, zijn ezel en onze speculoos één grote familie. We hopen dat jullie klaar zijn om te genieten van al dat lekkers...

    Volgens de traditie krijgen enkel de brave kinderen speculoos van Sinterklaas. Maar bij Maison Dandoy denken we aan iedereen. Jong, oud en ook zij die wel eens stout zijn geweest dit jaar…

    Kleine of grote figuurtjes, in zakjes of dozen, ons aanbod kent geen grenzen. Soms worden de lekkernijen zelfs vergezeld van suikerriet of chocolademunten. En zoals elk jaar vraagt Sinterklaas zich af hoe hij al die speculoos- en chocoladekruimels uit zijn baard zal krijgen.





    21-11-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-11-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weleda: baby buikjesolie en babypoeder

    Al bijna 100 jaar biedt Weleda 100% natuurlijke en biologische baby-verzorging. Weleda breidt haar baby-lijn nu uit met Baby Buikjesolie en Babypoeder.

    Baby Buikjesolie: Darmkrampjes zijn één van de meest voorkomende babykwaaltjes. Bijna elke baby heeft er weleens last van. Product specialist Kim Goppel: “Darmkrampjes ontstaan omdat de darmflora van baby’s nog niet geheel ontwikkeld is. Een preventieve, zacht verzorgende buikmassage met Baby Buikjesolie biedt verlichting. Puur natuurlijke amandelolie en natuurlijke etherische oliën zoals kardemom en majoraan ondersteunen de spijsvertering. Daarnaast brengt de geur van Roomse kamille je baby tot rust.”

    Babypoeder : Een andere aanwinst in de baby-lijn is Babypoeder. Babypoeder absorbeert vocht en verzorgt de gevoelige babyhuid.

    Kim: “Babypoeder is een talkpoeder dat zeer geschikt is voor de verzorging van de huidplooitjes van je baby. Hier blijft gemakkelijk vocht tussen zitten. Als je deze niet goed droogt gaat het broeien en ontstaan er smetplekjes. Met een beetje Babypoeder na het bad en droogdeppen voorkom je dit. Plantenextracten zoals Echinacea en Calendula verzorgen en ondersteunen het zelfherstellend vermogen van de huid.

    Babypoeder is ook zeer geschikt voor de verzorging van het naveltje. De eerste dagen is het belangrijk om het navelstompje goed schoon en droog te houden om infecties te voorkomen. Weleda Babypoeder verzorgt het navelstompje, zodat het er snel en mooi afvalt en helpt voorkomen dat het gaat ontsteken.”

    Weleda Babyverzorging

    Weleda Babyverzorging bevat uitsluitend heilzame, natuurlijke ingrediënten die de babyhuid verzorgen vanaf de eerste dag. De producten zijn samengesteld voor de meest gevoelige babyhuidjes en ontwikkeld in samenwerking met verloskundigen en apothekers.

    De productjes zijn vanaf 30 november beschikbaar.





    20-11-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uniek: met de kerstboot over de Moezel

    Bijzondere kerstbelevingen in Rijnland-Palts! Dat de Duitse kerstmarkten wereldvermaard zijn hoeft niemand meer uit te leggen. Maar in de Duitse deelstaat Rijnland-Palts kan je kerst pas echt op een originele manier vieren. Zo vervoert een speciale kerstboot je over de Moezel tussen de kerstmarkten van Traben-Trarbach en Bernkastel-Kues. In Koblenz bewonder je de kerstfeer vanuit de kabelbaan die boven de stad loopt. En in Bad Neuenahr combineren ze de kerstmarkt met een sfeervol lichtfestival. Dit alles maakt de kerstmarkten van Rijnland-Palts tot de meest magische van heel Duitsland. En dat op nog geen uurtje rijden van de Belgische grens. Bis bald!

    De ondergrondse kerstmarkt in de oude wijnkelders in Traben-Trarbach combineren met de sfeervolle kerstmarkt in Bernkastel-Kues? Het kan! Vier zaterdagen tijdens de kerstperiode brengt een boot je van de ene kerstmarkt naar de andere. Zo word je ondergedompeld in de wijnwereld van Traben-Trarbach en maak je kennis met één van de mooiste kerstmarkten van Duitsland: Bernkastel-Kues.

    Koblenz: Magische kerstviews vanop de kabelbaan: Vanop de kabelbaan heb je een subliem uitzicht op de prachtig verlichte stad. Tijdens het adventseizoen transformeert de Romeinse binnenstad tot een heus kerstparadijs met zo’n 100 kraampjes waar de geur van verse peperkoek, speculaas en glühwein door de straten zweeft.

    Bad Neuenahr: Het wondermooie Uferlichter-festival : In Bad Neuenahr staat er een lichtjesfestival op jou te wachten. Rondom de Kurgarten-brug op de rivier Ahr, drijven duizenden lichtjes die je een magische kerstsfeer bezorgen. Om het helemaal af te maken kan je genieten van culinaire hoogstandjes en bijpassende topwijnen, aangeboden door chef-koks en wijnboeren uit de regio. Kruis het weekend van 6 december dus maar aan in je agenda!

    Waldbreitbach: In de kerstperiode springen de lichtjes weer aan in het kerstdorp Waldbreitbach bij Neuwied. De uitblinker daar is zonder twijfel de grootste kribbe ter wereld, gemaakt van 1000 boomwortels. De kribbe veroverde zelfs een plaatsje in het Guiness World Book of Records. Daarbovenop drijft er op de rivier de Wied een imposante adventskrans met een doorsnede van 8 meter.

    Cochem: is een stadje met historische vakhuizen en het machtige kasteel Reichsburg dat majestueus boven de stad troont. Dat kasteel is tijdens de kerstperiode het decor voor een adembenemend en levendig kerstspel. Een verlichtte panoramische trein brengt je van de oude stad naar de wereldberoemde bezienswaardigheid.

    Illustraties dominique ketz





    20-11-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-11-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jessica van Humbeeck servert thee met magnesiumverhaal

    Thee is zoveel meer dan louter een drankje. Het biedt een moment van stilte na een drukke dag, verbindt mensen met elkaar, wordt gebruikt om gastvrijheid uit te drukken, is rijk aan antioxidanten en thee brengt ons brein tot rust. Dat weet ook thee-experte Jessica Van Humbeeck, die er rotsvast in gelooft dat er voor iedereen een perfect theerecept én een bijhorend theemoment bestaan die een heilzame werking hebben op lichaam én geest. Zeker wanneer de thee dan nog eens wordt bereid met het perfecte water. Water dat PH-neutraal is en bij voorkeur extra gezond. Zoals het water dat we dankzij waterbehandelingsspecialist BWT eenvoudigweg uit de kraan kunnen halen. Want de magnesiumfilters die BWT aanbiedt, filteren het kraanwater niet alleen, ze voegen er ook extra magnesium aan toe.

    Wat 5 jaar geleden begon als een hobby in de garage van Jessica, groeide intussen uit tot ‘Thee met een Verhaal’. Een succesverhaal. Want als gecertifieerd theesommelier heeft de amper 33 jaar oude Jessica Van Humbeeck niet alleen haar eigen theemerk uit de grond gestampt. Ze is ook zaakvoerster van 2 theespeciaalzaken in Aarschot en Oostende, schreef intussen het succesvolle boek ‘But First, Tea’, presenteert wekelijks een eigen theeprogramma op Eclips TV, adviseert restaurants en bistro’s, en is de drijvende kracht achter tal van theeceremonies, lezingen, cursussen en workshops over thee. Tel daarbij Jessica’s doortochten in de Radio 2-programma’s ‘Plage Préférée’ en ‘De Madammen’, bij MNM-dj Ann Reymen en in de talkshow ‘Van Gils & Gasten’, en het is niet verwonderlijk dat Jessica beschouwd wordt als dé theereferentie in Vlaanderen.

    Thee evangeliseren

    Het geheim achter het succesverhaal van Jessica? Pure passie. “Sowieso heb ik altijd al graag thee gedronken”, legt Jessica uit. “Als kind was dat mijn favoriete moment met mijn mama. Dan keken we samen naar een film onder een dekentje, met een lekker kopje thee. De laatste jaren is de passie voor thee alleen maar toegenomen, omdat thee mij persoonlijk geholpen heeft met mijn persoonlijk verhaal. Zes jaar geleden kreeg ik namelijk te kampen met een dubbele burn-out. Ik heb toen yoga geprobeerd, aromatherapie, gezonde voeding enzovoort, tot mijn psycholoog me vroeg om terug te gaan naar het moment waarop ik mij het meest kon ontspannen. En dat waren inderdaad die theemomenten met mijn mama. Ik heb een opleiding gevolgd bij de Britse theespecialist Jane Pettingrew, werd door de beroemde theemeesteres Mei Lan Hsiao ondergedompeld en ingewijd in de Chinese Tea Arts, ben heel actief op zoek gegaan naar pure theeën, zonder bewaarmiddelen, en heb in mijn garage een kleine theewinkel opgestart. Zo is de bal aan het rollen gegaan.

    Wanneer mensen mij vragen wat ik nu precies doe, of wanneer de vraag komt hoe je van thee een bedrijf kunt maken, zeg ik vaak “Ik verkoop geen thee, maar ik verkoop momenten theetijd”. Ik hou ervan om de verhalen van de thee te vertellen en beschouw het als mijn missie om thee te evangeliseren. Ik wil aantonen dat thee drinken mensen verbindt met elkaar, en dat het uitnodigt tot zelfreflectie. Dat thee niet uitsluitend voor mij de oplossing is om lichaam en geest in balans te brengen, maar voor iedereen. Ik geloof er inderdaad rotsvast in, dat er voor iedereen een perfecte thee én bijhorend theemoment bestaan. Zeker als je weet welke infusies en theesoorten het beste bij jou passen en met welk water je het perfecte kopje thee serveert om optimaal te kunnen genieten van de heilzame werking die thee heeft op lichaam en geest.”

    Hip, lekker en extra weldadig voor lichaam en geest

    Jessica deinst er niet voor terug om met thee te experimenteren. Zo tonen haar Fruity Tea Sangria, Golden Lemonade en Home made ice tea made easy-recepten aan dat thee echt wel hip en fun kan zijn. Al heeft ze, door haar persoonlijk verhaal, wel een expliciete voorkeur voor theerecepten en -mengelingen die naast lekker ook nog eens extra weldadig zijn voor lichaam en geest. Ze raadt Golden Tea en Time for Bed Tea aan voor wie tot rust wil komen, stelt matchathee en gember-citroengrasthee voor als je jezelf een boost wil geven, terwijl Blueberry Hill – een combinatie van witte thee en blauwe bessen, rijk aan antioxidanten – en Dance with me – een combinatie van rooibos, kamille en munt – een heuse aanrader is voor wie op zoek is naar concentratie.

    Maar een kopje ‘thee met een verhaal’ omvat meer dan alleen maar recepten en mengelingen van thee. “Thee bestaat voor 99% uit water”, legt Jessica uit. “Het is dan ook logisch dat de kwaliteit van het water een invloed heeft op de smaak, de kwaliteit en de effectiviteit van de inhoudsstoffen van de thee. Daarom dat ik aanraad om, als je leidingwater gebruikt voor je thee, dat water te filteren. Inzake kraantjeswaterfilters ben ik een grote voorstander van de magnesiumfilters van waterbehandelingsspecialist BWT. Want die verminderen niet alleen de hoeveelheid kalk en zware metalen in het water, en elimineren niet alleen onaangename smaken en geurtjes. Ze voegen aan het water extra magnesium toe – een must voor de smaak van thee en een extra boost voor lichaam en geest.”  

    Kraantjeswater voor thee? Sowieso filteren!

    “Als je gewoon leidingwater gebruikt voor je thee, is het belangrijk om dat te filteren”, gaat Jessica verder. “Het water bevat dan geen smaken die de smaak van thee of koffie kunnen beïnvloeden. Traditionele kraantjeswaterfilters verminderen de hoeveelheid kalk in kraantjeswater, halen er zware metalen als lood en koper uit, en zorgen ervoor dat substanties zoals chloor, die de smaak en de geur van het water aantasten, worden verwijderd. De magesiumwaterfilters van BWT gaan nog een stap verder door het kraantjeswater niet alleen te filteren, maar er tijdens het filterproces magnesium aan toe te voegen. Dat maakt het water niet enkel extra smaakvol, maar ook extra gezond.

    Magnesium zorgt namelijk voor een goed metabolisme, gezonde tanden, botten en spieren, het stimuleert het hart en geheugen en verhoogt onze weerstand. Magnesium zorgt er ook voor dat het water een bijna neutrale PH-waarde krijgt. “En ook dat is belangrijk voor de smaak en de mineralenbalans van het water”, vervolgt Jessica. “De PH-waarde of de zuurtegraad van het water bepaalt immers de voorkeur die het water heeft om zuurgevoelige ofwel basegevoelige mineralen op te lossen in het water. Water met een PH lager dan 7, zal bij voorkeur zuurgevoelige mineralen oplossen: ijzer, mangaan, kalk, nitraat, etc. Water met een PH hoger dan 7, zal bij voorkeur basegevoelige mineralen oplossen: vitamine B, complexe koolstofverbindingen, enz. PH-neutraal water heeft geen voorkeur voor een bepaald soort mineralen om op te lossen, en neemt alle essentiële mineralen en alle smaakmakers op.”

    Magnesiumwaterfilterfilters van BWT

    De magnesiumfilters van BWT zijn verkrijgbaar in de vorm van een waterkan – een zogenaamde ‘tafelfilter’ – en in de vorm van een permanente filter voor onder het aanrecht. De waterkan BWT Vida pink kiss past in de koelkast en is voorzien is van een ‘Easy-Control’-systeem dat automatisch aangeeft wanneer het filterpatroon vervangen moet worden. Daarnaast is er het Penguin-model, verkrijgbaar in het wit, groen, blauw, oranje en paars. Beide modellen waterkannen worden online verkocht via www.bwtwater.be. Verkrijgbaar vanaf: € 19,00

    De BWT AQA drink-filter is een permanentere oplossing die eenvoudig onder het keukenaanrecht kan worden geïnstalleerd. Je kan BWT AQA Drink hetzij aansluiten op een bestaande kraan, hetzij kopen in een set waar een nieuwe kraan inzit. Filters kunnen eveneens worden aangekocht via www.bwtwater.be.





    19-11-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-11-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Holland America Line: excusiee Club Orange programma
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Populaire premium programma van Holland America biedt nu ook gratis hut upgrades bij aanschaf van Club Orange! Het geliefde Club Orange programma van Holland America Line is vanaf nu beschikbaar op alle schepen van de vloot. Het nieuwste programma, momenteel al beschikbaar op negen schepen, biedt gasten extra luxe en service met prioriteitstoegang, exclusieve voorzieningen en speciale evenementen.

    De beschikbaarheid van Club Orange is per cruise gelimiteerd tot een beperkt aantal hutten en biedt o. a. hut upgrades binnen de geboekte categorie en een speciaal “Captain’s Choice” evenement aan boord. Gasten in de Neptune en Pinnacle Suites ontvangen alle voordelen van Club Orange (behalve de suite upgrade en het speciale evenement) zonder extra kosten. Alle Club Orange gasten hebben recht op extra privileges, waaronder privé eetgelegenheid, voorrang bij diverse services en een directe telefoonlijn met de conciërge.

    “Club Orange is al een grote favoriet aan boord. Het doet ons dan ook plezier dat we dit programma, met exclusieve services zoals prioriteitstoegang en privé eetgelegenheid, kunnen aanbieden op de gehele vloot, zodat nog meer gasten van de voordelen kunnen genieten,” aldus Orlando Ashford, President van Holland America Line. “Club Orange biedt exclusiviteit en onze gasten waarderen de manier waarop de extra’s van het programma hun cruise ervaring verrijken. Met de nieuw toegevoegde hut upgrade en het speciale evenement voor gasten die het programma hebben aangeschaft, is de toegevoegde waarde nog groter.”

    Nieuwe Club Orange voorzieningen

    Gasten die het Club Orange programma aanschaffen ontvangen een hut upgrade naar de best beschikbare hut binnen de geboekte categorie. De upgrade is op basis van beschikbaarheid op het moment van aanschaf van Club Orange. Een andere nieuwe toevoeging aan het programma is een uitnodiging voor een speciaal “Captain’s Choice” evenement aan boord. Dit evenement, speciaal voor Club Orange gasten, kan onder andere bestaan uit een rondleiding achter de schermen van het schip, exclusieve winkelmomenten aan boord of een kennismaking met muzikanten en artiesten aan boord onder het genot van een kopje koffie.

    Prioriteitstoegang

    Voordelen van het exclusieve Club Orange programma zijn onder andere voorrang bij in- en ontscheping, voorrang bij het aan wal gaan met tenders en voorrang bij reserveringen voor specialiteitenrestaurants aan boord. Club Orange gasten hebben ook prioriteit bij de Guest Services & Shore Excursions balie en tevens een directe telefoonlijn met de conciërge.

    Privé eetgelegenheid

    Op de meeste schepen is een deel van de Dining Room ingericht voor exclusief gebruik door Club Orange gasten tijdens ontbijt en diner. Op de Koningsdam en de Nieuw Statendam is elke dag een apart Club Orange restaurant beschikbaar voor ontbijt en diner. Dit restaurant biedt hetzelfde ontbijtmenu als het Pinnacle Grill restaurant en hetzelfde dinermenu als in de Dining Room. Op alle schepen worden dagelijks ook extra gerechten aangeboden, speciaal voor Club Orange gasten.

    Daarnaast kunnen Club Orange gasten genieten van de voordelen van een premium à la carte ontbijtmenu in de hut, een glas mousserende wijn bij het diner op de dag van inscheping, premium badjassen in de hut en een exclusieve Club Orange draagtas.

    De kosten voor het Club Orange programma bedragen €30 per persoon per dag op de Koningsdam en de Nieuw Statendam en €22 per persoon per dag op alle andere schepen. Kosten voor Club Orange gelden alleen voor de eerste en tweede passagier in de hut. Eventuele derde en vierde personen in dezelfde hut betalen geen extra kosten voor het programma. Club Orange kan alleen vooraf worden aangeschaft en is niet beschikbaar voor aanschaf aan boord.

    www.HollandAmerica.com

     

     

    18-11-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-11-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Feestekijk aperitieven met St Moret

    That time of the year again: een leuk en lekker menu bedenken voor de feestperiode. Je hoeft niet altijd uit te pakken met spectaculaire ingrediënten om een memorabel hapje op tafel te toveren. Met deze eenvoudige ingrediënten en zelfs koelkastrestjes maakte foodblogster- en styliste Marta Majewska 3 frisse starters.          

    "Restjeskoken is naast snel en budgetvriendelijk vooral uitdagend. Ik combineer op maandag en dinsdag mijn leftovers van het weekend met een pure kaas zoals St Môret®. Niet is zo leuk als je inner chef te challengen spaarzaam om te springen met 'verloren' etenswaren" - Marta Majewska

    RECEPTEN

    Geroosterde wortels met een dip van wortelloof en St Môret®

    Helemaal crazy for carrots en je weet niet goed wat te doen met die eenzame wortels in de koelkast? Tover een gezond en licht aperitiefhapje op tafel door de wortels te roosteren en te serveren met een dip op basis van een heerlijk verse kaas.

    Ingrediënten voor 4 p : 500 g wortels - 3 el olijfolie - 3 el honing - 15 g wortelloof - 150 g St Môret® natuur - 1/2 teen look

    Bereidingswijze

    Verwarm de oven voor op 180°C. Was de wortels - mét loof - schoon onder stromend koud water. Snij het loof van de wortels. Bekleed een bakplaat met bakpapier en verdeel de wortels over de bakplaat. Besprenkel de wortels met de olie en de honing en meng onder elkaar.

    Rooster de wortels ongeveer 60 minuten tot ze gaar zijn. Schep halverwege om. Doe het wortelloof, de St Môret® en de look in een blender en mix tot een gladde dip. Serveer de wortels op een leuk bord met de frisse dip.

    TIP: nog andere groenten over? Rooster ze samen met de wortels en serveer.  

    St Môret® Apérifrais rolletjes

    Voor deze aperitiefrolletjes heb je slechts 4 componenten nodig. Pluk kruiden uit eigen tuin en combineer met een minimum aan ingrediënten.

    Ingrediënten voor 8 rolletjes : 4 filodeeg vellen (van ongeveer 25 x 35 cm) - 200 g St Môret® Apérifrais Provençale - 5 el olijfolie - Verse kruiden (tijm, oregano, salie)

    Bereidingswijze

    Verwarm de oven voor op 180°C. Rol het filodeeg uit en snijd de vellen diagonaal in vieren. Neem 8 van de 16 vellen filodeeg en bestrijk ze met olijfolie. Bestrooi met de verse kruiden en leg er de overige 8 vellen bovenop.

    Leg telkens op een kort uiteinde van het deeg 5 St Môret® Apérifrais Provençale-kaasjes. Rol alle vellen vanaf onderaan strak op tot rolletjes. Kwast de rolletjes met wat olijfolie en bak gedurende 15 minuten in de voorverwarmde oven. Serveer warm.

    TIP: rol een restje paprika tussen het filodeeg. Ook lekker met verse tijm, basilicum of bieslook.        

    Easy PEASy taartjes met St Môret®, spinazie en erwten

    Hebben je kids de erwten van gisteren laten liggen op hun bord? Stop ze in een hartig jasje en laat ze smullen van deze schattige taartjes.

    Ingrediënten voor 16 taartjes : 1 rol bladerdeeg - 30 g verse spinazie 1 el olijfolie - 30 g erwten, gekookt - 100 g St Môret® natuur - 1 ei

    Bereidingswijze

    Verwarm de oven voor op 200°C. Verwarm de olijfolie in een diepe pan en laat de spinazie slinken. Snij 16 kleine rondjes uit het deeg. Schep een lepeltje St Môret® in het midden van elk rondje.

    Verdeel de spinazie en de erwten over de rondjes deeg. Bestrijk de uiteinden van het deeg met losgeklopt ei. Bak gedurende 15 minuten. Klaar!

    TIPS: Werk af met wat tuinkers en serveer. Lekker warm én koud! Tomaat of courgette over? Vervang de erwten en spinazie en geef er zo een mediterraanse toets aan.     







    17-11-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zalando Duurzame mode, kammelijk gemaakt:

    ZALANDO LANCEERT EERSTE DUURZAME MODECAMPAGNE

     

    Als het startpunt voor mode wil Zalando het haar klanten zo eenvoudig mogelijk maken om duurzame mode te shoppen, en de inspiratie en informatie waarnaar klanten op zoek zijn, aan te bieden op de website. Zalando biedt reeds duurzame mode aan van meer dan 240 lokale en internationale merken, en gaat dit de komende jaren nog meer uitbreiden. Na het introduceren van een duurzaamheidsfilter voor desktop en mobile, lanceert het modieuze techbedrijf nu de duurzame modecampagne Small Steps. Big Impact.

    Voor herfst/winter 2019 presenteert Zalando haar eerste duurzame modecampagne - een online campagne waarin een selectie duurzame, stijlvolle en veelzijdige mode-items gepromoot worden. Met meer dan 20.000 items van meer dan 240 merken, klein en groot, biedt Zalando een breed assortiment duurzame mode met als doel het klanten makkelijker te maken om duurzame mode te shoppen én begrijpen. Klanten kunnen nu hun favoriete duurzame items vinden via slimme filteropties, van vegan leer tot biologisch katoen.

    “Als een platform met meer dan 25 miljoen actieve klanten in 17 landen en meer dan 2.000 merken, weten we dat we de vraag naar duurzame mode en het aanbod ervan kunnen beïnvloeden. Door onze grootte in te zetten en samen te werken met belangrijke partners in de industrie, kunnen we het bewustzijn en de betrokkenheid bij duurzame mode vergroten. Hoewel ons huidige duurzame aanbod al een van de grootste in Europa is, zijn we nog maar net begonnen en enthousiast om ons duurzame assortiment nog verder uit te breiden." - Sara Diez, vice-president Womenswear bij Zalando.

    “Duurzaamheid is onderdeel van ons platform sinds 2016, maar met deze campagne willen we duurzame mode nog toegankelijker maken voor onze klanten. Uit research blijkt dat onze klanten wel interesse hebben in duurzame mode, maar zich vaak overweldigd voelen. Met onze campagne Small Steps. Big Impact willen we onze klanten aanmoedigen om duurzame keuzes te maken. We kozen er ook voor om samen te werken met influencers die een oprechte interesse hebben in duurzame mode.” zegt Jonny Ng, Director Marketing Strategy & Campaigns, Zalando.

    Zalando werkte voor deze campagne samen met @sissi_pohle, @wilson_oryema en @prosenkilde. Deze influencers werden niet enkel gekozen omwille van hun originele en inspirationele stijl, maar ook om hun passie en ideeën over de toekomst van duurzame mode.

    De campagnevideo’s, ‘Mijn Duurzame Stijlselectie,’ tonen de gesprekken tussen Sissi, Pernille en Wilson over hoe ze duurzame looks in hun persoonlijke stijl samenstellen. Ze hebben openhartige discussies over de duurzame modestukken die ze bij Zalando hebben gevonden, en hun favoriete merken. De drie influencers reflecteren over hun liefde voor gerecyclede stoffen, de founders van hun favoriete merken en hoe materiaalkeuze, herkomst en verwerking tot een kwalitatiever product leiden.    

    De campagne werd ontwikkeld in samenwerking met het creatieve bureau Sunshine. Elk onderdeel van de campagne is gemaakt met het oog op duurzaamheid. De set werd gemaakt van teruggewonnen en gerecycled hout, met modulaire elementen voor een maximum effect. Elk teamlid had een persoonlijke band met duurzaamheid en een oprechte interesse en passie voor het onderwerp.

    Duurzame mode, simpel en eenvoudig gemaakt. Kleine stappen. Grote impact.





    17-11-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-11-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het wordt een vegankerst met HEMA

    De feestmaand is in aantocht en dat betekent dat er weer een hoop cadeautjes gekocht gaan worden. Naast het geven en krijgen van een mooi ingepakt pakje, wil je zelf ook goed voor de dag komen op het diner, borrel of feest. Een glittertje hier of daar komt dan goed van pas.

    Glitter : HEMA zorgt voor een milieuvriendelijke kerst dit jaar. De producten bevatten namelijk biologisch afbreekbare glitters.

    100% vegan : Alle kerstproducten van HEMA zijn 100% vegan. Het kerstassortiment is vanaf 28 oktober verkrijgbaar bij HEMA of via hema.com.

    Shimmer | vanaf € 2,50 : De Shimmer collectie bestaat uit een Shower Mousse, Body Lotion, Handcrème, Hand- & Body Wash en Peel Off Face Mask met granaatappel- en blauwe bessen extract. Verder nog Bath Tablets, Face Scrub, Eau de Toilette, Hair Dryer, Surprise Cracker & Glitter Spray. Alle producten bevatten biologisch afbreekbare glitters en hebben een warme houtachtige geur.

    all in 1 glitz | € 4,75 : Deze glittergel is te gebruiken als highlighter of oogschaduw of als als klein accent op je schouders of decolleté. De glitters zijn biologisch afbreekbaar. Verkrijgbaar in de traditionele kerstkleuren goud, zilver en rood.

    Om je make-up in stijl aan te brengen in de decembermaand heeft HEMA een kwast met glitters in het handvat.

    De shimmering powder is de ultieme Kerst sparkle, accentueer je schouders, decolleté of gebruik het poeder als highlighter. De powder puff is verkrijgbaar in het goud en geeft een subtiele glans. Door het pompje is het makkelijk aan te brengen en wordt het gelijkmatig over de huid verdeelt.

    De glitter mascara is een top coat voor over je normale mascara. Dit geeft je mascara een gouden glitter finish voor een extra sprankelende oogopslag en maakt je look extra feestelijk.

    Een super cadeau om te geven en om te krijgen, een box vol beautyproducten als shower gel, body lotion en hand cream. Extra leuk je kunt de tubes zelf pimpen met bijgeleverde stickers.

    De Christmas cracker is een Engelse traditie en tijdens veel kerstdiners een grote hit. Leg ze vóór de maaltijd naast het bestek. Traditiegetrouw openen twee mensen de cracker gelijktijdig; de inhoud is voor degene die het buisje in handen heeft wanneer een van de uiteinden losgerukt is. Zodra ie is open getrokken of gedraaid komt er een kleine verrassing uit, in dit geval een handcrème en vijl.

    Tot in de late uurtjes geborreld? Een sheet masker met komkommer en groene thee extract kalmeert en hydrateert de huid, zodat je huid weer straalt voor het volgende feestje.

    Het all in one face palette is een veelzijdig palette. Het palette is zo samengesteld dat de kleuren zowel als oogschaduw, blusher, highlighter en bronzer gebruikt kunnen worden. De poeders hebben een crèmige textuur en voelen hierdoor licht op de huid. De poeders zijn makkelijk op te bouwen en te blenden.

    De goudkleurige hydrogel oogmaskers zijn verrijkt met aloë vera en hyaluronzuur. Het masker hydrateert de huid onder de ogen en geeft een frissere uitstraling.

    B.A.E. Eye Shadow Clutch | € 12,50

    Deze clutch vol oogschaduw, in trendy tinten, om een echte party look mee te creëren is in limited edition verkrijgbaar in twee varianten. Voor een warme look gebruik je het ‘Shine like the new year’ palette en ‘Party after midnight’ voor een coolere look. De oogschaduw is hoog gepigmenteerd en blend eenvoudig. Een perfect cadeau voor je lieve nicht, vriendin of buurmeisje.









    16-11-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 06/05-12/05 2024
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!