Inhoud blog
  • All-over natuursteen
  • Terug naar school
  • Betoverende elegantie
  • Aalto tafels en banken
  • Buiten water?
  • Watches & wonders: drie elegante meesterwerken
  • Swatch Neon collectie keert terug
  • Olympéa Le Parfum
  • Invictus Parfum
  • Quick Step presenteert baanbrekende vloerencategorie Lumic
  • Citizen super Titanium
  • Alpina lanceert revolutionaire horloges
  • By the numbers
  • Schakelaar of street art?
  • Tour d'Anvers
  • Fietsen Schouwen-Duiveland
  • Kalimera, kalipera:
  • Nieuwe Europa-park achtbaan
  • Een picknicktafel voor elke buitenliefhebber
  • Inside Blinds bewijst veelzijdigheid met gordijnen
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    10-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weber

    Weber Barbecues bekennen kleur voor zomer 2009

     

     

     

    Zwart of inox, dat zijn de traditionele kleuren van de meeste barbecues. Weber brengt daar met de collectie voor zomer 2009 radicaal verandering in, met een kleurengamma dat van uw Weber naast een ideale buitenkeuken ook een opvallend kleuraccent in de buitenkamer maakt. De tuin wordt inderdaad meer en meer buitenkamer, en de eisen en verlangens die men koestert voor het interieur, gelden daarom ook steeds meer voor het exterieur.

     

    Van oudsher zijn Weber barbecues (‘born in Chicago in 1952’) gemaakt uit het beste staal. Dat krijgt dan een beschermlaag in email, dat bij 870°C wordt ingebakken. Die beschermlaag is in de eerste plaats functioneel: ze zorgt voor een uitstekende warmteweerkaatsing en bescherming tegen roest, en is bovendien zeer makkelijk te onderhouden. Weber neemt het email een stap verder en gebruikt zijn expertise in het emailleren nu ook om uw barbecue een mooie kleur te geven.

     

    De eerste voorzet werd vorig jaar al gegeven, met de Smokey Joe Gold in trendy turquoise en de koperkleurige One Touch Gold. Nu komt er een heel kleurenpalet op ons af, met namen die recht uit de natuur geplukt zijn: vijgenrood, parelgrijs, kastanjebruin, rozemarijngroen, azuurblauw, laguneblauw en de absolute blikvanger: appelgroen (beeld u in: een Granny Smith met een diameter van 57 cm)!

     

    Deze nieuwe kleuren zorgen ervoor dat de buitenkeuken zich harmonieus in de omgeving integreert, of er juist met een fel contrast uitspringt. Dat geldt voor de gasbarbecues uit de series Genesis en Summit, en uiteraard ook voor de houtskoolbarbecues van de series One Touch Gold, Smokey Joe Gold en One Touch Platinum.  RVH.

    www.graham.be - www.weber.eu






    10-03-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.familiefeesten

     

     

    FAMILIEFEESTEN MET EURO RELAIS

    Charmante groepswoningen voor een korte break

     

    Het is hartje winter maar de dagen worden al langer en binnenkort voelen we de eerste lentekriebels. De tijd dat we opnieuw deuren en ramen opengooien, dat we er weer op uittrekken is niet meer veraf. Binnenkort dient zich trouwens meer dan één gelegenheid aan om dat te doen: communie- en lentefeesten, familiefeesten, uitstappen met vrienden of met meerdere gezinnen.

     

    En dus gaat iedereen nu reeds op zoek naar een huis op de buiten, aan zee, in de bergen waar voldoende ruimte is om de feestvierders, de grote of kleine families, de vriendenverenigingen en alle anderen die er om eender welke reden samen op uittrekken te herbergen.

     

    Drie generaties, meerdere gezinnen, feest of zomaar

    Zo kom je beslist bij Euro Relais terecht dat het groepshuis of vakantiehuis waar jij naartoe op zoek bent beslist in zijn aanbod heeft. Ga je een weekend weg, ergens dichtbij met grootouders, kinderen en kleinkinderen of wil je tegelijk met bevriende families vakantie nemen dan biedt Euro Relais een reeks charmante groepshuizen, ondermeer in België, Nederland en Noord-Frankrijk. Wordt het een heuse familiereünie, bijvoorbeeld naar aanleiding van een 25-jarig huwelijk of een 60ste verjaardag, dan biedt Euro Relais eveneens oplossingen, zelfs voor grote groepen, tot wel 118 personen. Het decor is dan een groot kasteel, een luxe landhuis of een rustig gelegen boerderij op de buiten.

    Euro Relais heeft in 17 Europese landen maar liefst 5.000 vakantiewoningen voor zes personen of meer, ideaal voor een weekend of midweek dichtbij huis, een zomervakantie in het zuiden van Europa of een weekje skiën.

     

    Bij familie- en andere feesten hoort altijd eten en drinken. Wil je jezelf de moeite besparen van het zoeken naar catering, naar lekkere dingen dan kan je beroep doen op de suggesties van Euro Relais. Op de website vind je die informatie per huis bij de regio-informatie onder het kopje ‘Restaurants’.

     

    Enkele Suggesties

    Château du Risdoux ligt in Champagne-Ardennes, op de oever van de Maas, 15 km van de Belgische grens en biedt ruimte voor 18 personen. Het kasteel dateert uit de 17de eeuw, is volledig gerenoveerd en elke ruimte heeft zijn eigen boeiend verhaal. Het privé-landgoed bestaat uit 6 ha vallei en 200 ha bossen.

    Landgoed de Gun ligt in Nederlands Limburg en biedt plaats aan 16 gasten. Het is een kasteelboerderij waarvan de sporen teruggaan tot 1321. RVH.

    www.eurorelais.be





    10-03-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kruidvat: treintickets

    VOORDELIGE TREINTICKETS BIJ KRUIDVAT

     

     

     

    Kruidvat stunt alweer en ditmaal door de verkoop van supervoordelige treinkaartjes. In samenwerking met de NMBS kunt u van 10 tot 22 maart goedkope treintickets krijgen in uw Kruidvatwinkel.

    Een dagje heen en terug met de trein voor slechts 8,99 euro!

     

    De biljetten zijn te koop van 10 tot en met 22 maart. Ze zijn dagelijks te gebruiken tot en met 30 juni. Het treinbiljet geeft recht op een heen-en terugreis in tweede klasse op dezelfde dag voor 1 reiziger. U reist van maandag tot en met vrijdag vanaf 9 uur ’s ochtends. In het weekend is er zelfs helemaal geen tijdsbeperking! Ideaal dus om een dagje te gaan shoppen!

    U kunt maximaal vier biljetten per persoon kopen en op=op.

     

    Zoals steeds maakt Kruidvat haar motto: Steeds verrassend, altijd voordelig’ meer dan waar. Bij Kruidvat betaalt u slechts 8.99 euro terwijl u in de stations de volle prijs van maximum 38,80 euro betaalt. Voor een weekendbiljet betaalt u bij de NMBS maximum 20,20 euro.

     

    Kids for free!

    En de kleintjes kunnen ook mee. Maximum vier kinderen onder de 12 jaar reizen gratis vergezeld van een betalende reiziger ouder dan 12 jaar. Zo wordt een daguitstapje naar de zoo bijvoorbeeld extra voordelig! RVH.

    www.kruidvat.be/nmbs en www.nmbs.be 

     

    10-03-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.petit Fute Savoie
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Savoie

     

     

    Cijfermatig bevolken 350 000 inwoners de Savoie over een oppervlakte van 6267km² technisch verdeeld over 7 regio’s en 37 kantons …Een verdeling die meer dan 200 jaar geleden werd opgestart en nog steeds niet is beëindigd door de talloze historische en politieke wijzigingen die hier worden weergevonden.

     

    Historisch is de Savoie inderdaad belangrijk omdat het pas in 1800 en departement werd en vroeger als een onafhankelijke staat met oosterse roots werd aanzien. Dat de bezoekers hier kunnen kennismaken met een overdonderend verleden en aanzien dat meer dan eens met geweld werd afgedwongen verbaast niemand.

     

    Dit patrimonium, de cultuur en tradities vormen een uitnodiging tot ontdekken. Petit Futé biedt een uitgelezen kans om deze items op een individuele manier te ervaren, de smalle bergwegeltjes zijn voor ‘bustoeristen’ ontoegankelijk en net daar liggen de meest intense bezienswaardigheden te wachten.

     

    Petit Futé

    Savoie 2009

    6de editie – 288 blz.

    10-03-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.lentecollectie

    Lentecollectie 2009

     

     

     

     

     

    De meest prachtige kleuren en vormen in de mode zijn vaak geïnspireerd door bloemen. Bloemen staan niet alleen voor de lente maar zijn ook het eeuwige symbool voor verleiding en romantiek in het leven. Daarom heeft Hunkemöller deze lente gekozen voor bloemen als basisthema voor de nieuwe collectie.

    Vrolijke prints van grote, expressieve bloemen en kleine tuinbloemen laten de lente tot leven komen in de voorjaarscollectie. Je kunt de stof bijna ruiken! Ook de kleuren van de collectie zijn geïnspireerd door bloemen. Dit is uitgewerkt in de meest heldere nuances leliewit voor de bruidscollectie, prachtige pastels van rozen en narcissen voor lingerie en home wear, en uitbundige felle kleuren voor badkleding, geïnspireerd door exotische orchideeën.

     

    Puur wit

    Er zullen dit seizoen een aantal bruidscollecties worden opgenomen, bijvoorbeeld de “Valerie Margriet” die geheel van prachtig kant met bloemenprint is gemaakt, en de “Claudia”, een klassieke bruidscollectie met guêpières en lingerie, die ook gedragen kan worden voor minder formele gelegenheden. Wit kant met borduursel van beige bloemen zorgt voor een subtiele nuance op de onschuldige witte lingerie. RVH.

    Info Consumenten : 03.232.66.50

     







    09-03-2009 om 09:52 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Willem vander Zee
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Willem van der Zee benoemd tot District Directeur Rezidor Benelux

     

     

     

    Willem van der Zee werd gepromoveerd tot District Directeur voor alle Rezidor hotels in de Benelux. Hij blijft gebaseerd in het Radisson SAS Royal Hotel in Brussel waar hij de leiding behoudt.

     

    Willem van der Zee (°1967, Nederland) heeft een solide achtergrond in het hotelwezen. In 1991 startte hij als Restaurant Manager in het Radisson SAS Royal Hotel in Brussel. Na verscheidene operationele posities in Europa, kwam hij in 1998 terug naar het Radisson SAS Royal Hotel in Brussel. In 2000 werd hij benoemd tot Algemeen Directeur van het Radisson SAS Balmoral Hotel in Spa. En 2 jaar later werd hij met de opening van het Radisson SAS Palace Hotel als City General Manager verantwoordelijk voor beide Radisson SAS Hotels in Spa. Eind 2006 kwam hij terug naar zijn oude thuishaven aan de Wolvengracht in Brussel als Algemeen Directeur van het Radisson SAS Royal Hotel.

    Vanaf 26 februari 2009 zal hij, als District Directeur Rezidor Benelux, de bijkomende verantwoordelijkheid hebben over de 9 Radisson SAS hotels en de 2 Park Inn hotels in België en Nederland. Hij volgt Han Oldenburger op die Regionaal Directeur Ierland geworden is.

     

    Willem van der Zee: « Deze nieuwe positie is een echte uitdaging voor mij in deze constant evoluerende Rezidor Groep en gezien de huidige economische omstandigheden. Ik ben er echter van overtuigd samen met het hele team te kunnen slagen. » RVH.

    09-03-2009 om 09:47 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lufthansa Italia

    Lufthansa Italia huldigde vandaag eerste rechtstreekse vlucht Brussel–Milaan in.

     

     

     

     De eerste rechtstreekse vlucht tussen Brussel en Milaan, uitgevoerd door Lufthansa Italia, werd gelanceerd met een officiële plechtigheid waarop het lint werd doorgeknipt in de aanwezigheid van lokale autoriteiten en een schare eregasten.  Lufthansa Italia biedt  nieuwe dagelijkse rechtstreekse vluchten aan die Brussel verbinden met de Noord-Italiaanse businesshoofdstad. Op die manier krijgen de passagiers meer flexibiliteit in het kiezen van hun reisschema.

     

    LH1810 arriveerde vandaag op Brussels National Airport om 10.20 uur en vertrok als

    LH1811 om 11.00 uur. De tijdtabellen voor de dienstregeling Brussel-Milaan werden zodanig uitgewerkt dat de passagiers het maximum kunnen halen uit het verblijf op hun bestemming.

     

    “We zijn trots dat we deze eerste Lufthansa Italia-vlucht kunnen verwelkomen op Brussels National Airport. Het feit dat we één van de acht Lufthansa Italia bestemmingen zijn, toont het belang van Brussel aan binnen de businessstrategie van Lufthansa. Vanaf vandaag zullen we onze aanwezigheid in België nog versterken en zullen we 21 wekelijkse vluchten uitvoeren met de gebruikelijke hoge normen qua dienstverlening en producten,” verklaarde Claus Becker, Lufthansa General Manager Passenger Sales Frankrijk en Benelux.

     

    De start van Lufthansa Italia was bijzonder succesvol; de eerste twee routes naar Parijs en Barcelona werden al opgestart in februari. “Met Lufthansa Italia onderstreept de maatschappij haar uitmuntende positie als toonaangevende internationale vervoersmaatschappij in België en de hele Europese regio. We zijn heel blij dat ons nieuwe aanbod goed werd onthaald door onze klanten; dit wordt onderstreept door de positieve boekingsprognoses voor alle trajecten van Lufthansa Italia,” voegde Claus Becker eraan toe. RVH.

    Tickets voor dit traject zijn verkrijgbaar vanaf 99 euro op www.lufthansa.com , alsook in elk reisagentschap.







    09-03-2009 om 09:34 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Mulhouse

     

     

     

     

    Een quasi ongerept verleden herleeft in het historische stadscentrum, getooid met mooie bouwwerken van zowel publieke als private origine. De stad biedt evenzeer een collectie ‘technische’ musea, uniek in Europa.

     

    De gids Petit Futé Mulhouse heeft tevens oog  voor het boeiende culturele leven, de vele uitrustingen op sportief vlak  en de erg aantrekkelijke, natuurlijke omgeving.

    Het Middeleeuws centrum, bij herhaling het Franse Manchester van de 19de eeuw genoemd, verwent wandelaars, levensgenieters … kortom iedereen die oog en oor heeft voor de vele levensverhalen en anekdotes die de historische stenen kwijt willen, vindt in Mulhouse een of ander aantrekkingspunt.

     

    Petit Futé Mulhouse 2009

    12de herwerkte uitgave

    264 blz. met stadsplan en stratenindex

     

    09-03-2009 om 09:31 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Petit Fute Lissabon
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Lissabon

     

     

    De legende wil dat Ulysse Lissabon zou gesticht hebben, alhoewel de diepere origine van de Portugese hoofdstad uit de Fenisische periode stamt en dus in wezen meer dan 3000 jaar oud is. De stad werd ‘Alis Ubbo’ gedoopt wat zoveel betekent als ‘heerlijk hert’.

     

    Door de eeuwen heen heeft de stad zich verder ontwikkeld en werd meer dan eens een centrum van hoogstaande culturele feesten en economische voorspoed. Een enorme aardbeving vernielde in 1755 nagenoeg de ganse stad. Europese culturele hoofdstad in 1994, was ze in 1998, gastvrouw van de laatste wereldtentoonstelling van de 20ste eeuw. De site van de tentoonstelling herbergt talloze woongelegenheden en een uitgebreid stijlvol shoppingcentrum.

    De gids brengt een fotografische weergave van het leven van alledag, de sfeer en de charmes van de stad. Het is een mierennest waarbij huizen uit de 18 en 19de eeuw aanleunen tegen de meest moderne buildings, waar de jongeren beloftevolle toekomstperspectieven uittekenen, een stad waar het heerlijk wandelen is …

    Petit Futé

    Lisbonne 2009-2010

    5de editie – 360 blz.

    met apart stadsplan

    11.95€

    09-03-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Petit Fute Praag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Praag

     

     

    Voor het eerst besteedt Petit Futé aandacht aan dit nieuwe Europese  en toeristische El Dorado. De talrijke monumenten en musea brengen getuigenis van een beroerd verleden en begeesteren quasi onmiddellijk de vele toeristen.

     

    De stad beschikt over een uiteenlopende verzameling van architecturale pareltjes die getuigen van hoogconjunctuur en diepmenselijke ellende. De renaissance en de barok brachten voorspoed en ontzag waarvan de grondvesten nog steeds in talrijke indrukwekkende kastelen en burchten worden weergevonden. Kleurrijke woningen omgorden dan weer oude geplaveide straten terwijl barokke beelden de bruggen over de Vltava sieren.

     

    Te bezoeken kunstwerken zijn alleszins de kerk van Sint Nicolaas en het klooster Brejnov. De omringende heuvels zijn niet alleen de groene longen van de  stad, maar geven een perfect uitzicht over de indrukwekkende stroom. Bovendien roepen ze tegelijkertijd, dankzij het onbeperkt vergezicht, een intense verbeelding op van het roemrijke Praag. RVH.

     

    Petit Futé

    Praag 2009-2010 

    1 ste editie – 288 blz.

    met apart stadsplan

    €11.95

    08-03-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    06-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Petit Futé Rome
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Rome

     

     

     

    De Italiaanse hoofdstad is een museum onder open lucht. Een assortiment unieke architecturale bouwwerken brengt getuigenis van drie periodes die niet alleen de Italiaanse maar de ganse wereldgeschiedenis in kaart brachten. Nog steeds worden we getroffen door de restanten van het Antieke Rome, de bouwwerken van het Rome van de Pausen en de monumenten van het Moderne Rome.

    Het Colisseum, de Sixtijnse kapel en het monument van Victor Emmanuel II zijn maar enkele typische voorbeelden.

     

    Rome opteerde doelbewust voor een modernere ontwikkeling, getuigenissen die we terugvinden in het zakelijke Rome, de modewereld en de gastronomische rijkdom.

     

    Rome is gewoonweg een aangename stad om te leven en te wonen, om het bruisende nachtleven te ontdekken. Ongeacht of men deelneemt aan een feilloos uitgedokterde groepsreis of de stad op eigen houtje wil ontdekken, Rome tooit zich elk jaargetijde op haar mooist om de vele toeristen telkenmale opnieuw te behagen. RVH.

     

    Petit Futé

    Rome 2009-2010

    7de editie - 384 blz.

    met apart stadsplan

    €12.95

    06-03-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Petit Fute Corsica
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Corsica

     

     

     

    Corsica is veel meer dan een godvergeten eiland, het is een langgerekte bergketen waarvan de fundamenten op de bodem van de Middellandse zee berusten.

     

    De 13de herziene editie van de gids Petit Futé belicht niet alleen de indrukwekkende rotskusten, het land van Balange of de golf van Ajaccio, maar stelt vooral enkele nieuwe items in het daglicht.

     

    Tot de specifieke kenmerken van het eiland behoren de ontelbare wandelpaden, de maquis en de dichte bossen. Bovendien heeft de gids evenzeer oog voor de diverse sportmogelijkheden in een uitzonderlijke groene en ecologische omgeving evenals voor enkele verrassende schitterende eilandsites. RVH.

     

    Petit Futé

    Corsica

    444 blz

    € 11

    05-03-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Petit Futé Tours
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Andalousië

     

     

     

    Aan de symbolische voordeur van Afrika ligt een legendarische en karaktervolle regio. Andalousië is een regio bij uitstek vol natuurlijke tegenstellingen: regenrijke gebieden, barre, bergachtige hoogte en dorre woestijngebieden.

     

    Het woord ‘onmogelijk’ bestaat niet in de Andalousische nomenclatuur, je kan er skiën nabij Grenada in de Siërra Nevada, maar evenzeer zonnebaden aan quasi exotische stranden.

     

    Naast eindeloze sport- en strandgenoegens biedt de provincie Andalousië evenzeer een onverwoestbare culturele trilogie: Grenada, Sevilla en Cordoba.

    Veel meer nog ontdek je in de nieuwste Petit Futé gids over Andalousië.

     

    Petit Futé 2009-2010

    Andalousië

    Met mini-dvd

    528 blz. – 7de editie

    €12.95

     

    04-03-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'t lijntje ...

    Brabantia houdt je aan het lijntje...

     

     

    Wel Was. Geen Was. De nieuwe beschermbox tovert het Wanddroogrek WallFix zo weg. Gebruiksklaar in een handomdraai. En voldoende waslijn voor een hele machine. Met het inklapbare wanddroogrek van Brabantia was drogen nog nooit zo gemakkelijk. Weer of geen weer. Maar de kans dat je ooit iets te zien krijgt van zo veel gebruiksgemak, is klein. Want de nieuwe beschermbox maakt het wanddroogrek aan de muur haast onzichtbaar...

     

    De troeven van het wanddroogrek WallFix, dat Brabantia twee jaar geleden lanceerde, zijn intussen gekend. Het is een handige manier om je wasgoed in de zon en frisse buitenlucht te laten drogen, zonder veel plaats in te nemen. In je tuin, op je balkon, onder je dakterras, de WallFix is met  één handbeweging te openen en onthult uitgeklapt 24 meter drooglijn, genoeg voor een volledige machinelading. Uiteraard kan je de WallFix ook in de garage, berging of wasplaats aan de muur bevestigen, zodat je ook bij regen gemakkelijk de was kan drogen. Met buitenlijnen van 120 cm lang is de WallFix geschikt voor grote stukken wasgoed. 

     

    Wanneer je het wanddroogrek niet gebruikt, kan je het tot een compacte, ruimtebesparende unit inklappen. De waslijnen droog en schoon houden kan met een stijlvol design, Brabantia ontwikkelde een beschermbox voor de WallFix. Dit duurzame opbergsysteem, in mat geborsteld roestvast staal met zwarte details, is even discreet als praktisch. Wasknijpers zijn altijd binnen handbereik door het handig wasknijpertasje. RVH.

     







    03-03-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Celebrity Eclipse

    Celebrity Eclipse reserveren vanaf 10 maart

     

     

     

     

     

    Op 10 maart as. starten de boekingen voor Celebrity Eclipse, het derde schip van de Solstice-klasse en het eerste schip van Celebrity Cruises dat een seizoen lang vanuit Southampton zal varen. De beslissing is ingegeven door de sterke groei van de cruisemarkt in Groot-Brittannië.

     

    Celebrity Eclipse zal vanuit de Zuid-Engelse haven gedurende het zomerseizoen 2010 26 cruises en vijf routes aanbieden van een korte vierdaagse trip naar Cork tot een cruise van zestien nachten richting oostelijke Middellandse Zee. Nieuwe aanloophavens worden Toulon, Malaga en Cagliari. Op haar 14 nachtencruise naar Spanje en de Middellandse Zee zal Celebrity Eclipse onder meer overnachten in Palma de Mallorca. Op de 14 nachtencruises naar Scandinavië en Rusland gebeurt hetzelfde in St. Petersburg en Kopenhagen.

     

    In het zomerseizoen 2010 zal Celebrity Cruises haar drie nieuwe schepen van de Solstice-klasse in Europa laten varen. Daarmee geeft de rederij duidelijk aan dat ze buiten Noord-Amerika wil groeien. Celebrity Solstice en Celebrity Equinox, de zusterschepen van Celebrity Eclipse, zullen in 2010 net als deze zomer vanuit Civitavecchia (Rome) cruises in het Middellandse Zeegebied verzorgen.

     

    Cruises met Celebrity Eclipse zijn te boeken vanaf 10 maart. Leden van de Captain’s Club, het getrouwheidsprogramma van Celebrity Cruises, krijgen al vanaf 3 maart de mogelijkheid om hun cruise te reserveren. RVH.

    www.cruiseconnection.be  en www.celebritycruises.be

     

    03-03-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Petit Futé Andalousie
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Andalousië

     

     

     

    Aan de symbolische voordeur van Afrika ligt een legendarische en karaktervolle regio. Andalousië is een regio bij uitstek vol natuurlijke tegenstellingen: regenrijke gebieden, barre, bergachtige hoogte en dorre woestijngebieden.

     

    Het woord ‘onmogelijk’ bestaat niet in de Andalousische nomenclatuur, je kan er skiën nabij Grenada in de Siërra Nevada, maar evenzeer zonnebaden aan quasi exotische stranden.

     

    Naast eindeloze sport- en strandgenoegens biedt de provincie Andalousië evenzeer een onverwoestbare culturele trilogie: Grenada, Sevilla en Cordoba.

    Veel meer nog ontdek je in de nieuwste Petit Futé gids over Andalousië.

     

    Petit Futé 2009-2010

    Andalousië

    Met mini-dvd

    528 blz. – 7de editie

    €12.95

     

    02-03-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.petit Futé Paris Seniors
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Paris Seniors

     

     

     

    Een gids op maat van de senioren die eindelijk de kans biedt om de lichtstad op een eigen ritme te ontdekken. Een gids die een blik biedt op het dagelijkse leven van de Franse hoofdstad waarbij zowel sportmogelijkheden, musea en het uitgangsleven aan bod komen.

     

    Petit Futé Paris seniors heeft ook oog voor het praktische leven van alledag zoals gezondheid, verzekeringen, leveringen aan huis, pensioen, de nieuwe technologieën, vrije tijd en mogelijkheden om deze zinvol te beleven.

     

    Ook een aparte bijdrage over nuttige adressen en talloze referenties is in de gids opgenomen.

     

    Petit Futé

    Paris Seniors 2009

    2de uitgave – 264 blz.

    01-03-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lais Lenski

     

    Laïs Lenski CD-voorstelling

     

     

     

    Op 16 april stelt 'LAÏS LENSKI' zijn eerste cd voor in het Zuiderpershuis in Antwerpen. De dames van Laïs maken muziek samen met Simon Lenski. Dat niemand eerder op het idee gekomen is.

    De wonderlijke papieren, fluwelen, fluwijnen, satijnen stemmen van Laïs gecombineerd met de bijna religieuze (maar dan toch ook weer bijwijlen demonische) cello van Lenski (zie ook DAAU en Prima Donkey) leveren een plaat op die eigenlijk maar één titel kon hebben: LAÏS LENSKI.

     

    De samenwerking zat er al langer aan te komen. Zowel Simon Lenski als Jorunn Bauweraerts, Annelies Brosens en Nathalie Delcroix bewogen zich al jaren in omgevingen die folk, traditionals, polyfonie en meerstemmige schoonheid aanbaden, - maar die ook open stonden voor het experiment - en van het één moest het ander komen. Kon vrijwel niet anders. Maar dat het resultaat zo vreselijk mooi zou zijn, dat viel niet te voorspellen.

     

    Op LAÏS LENSKI gaan zowel Laïs als Lenski een heel eind verder dan hun muzikale loopbaan tot dusver liet vermoeden. Tien tracks zijn het geworden. Tien nummers die recht naar de keel grijpen.

    Noem het neo-folk, noem het filmmuziek, zie het als avant-garde klassiek of gregoriaans. Noem het nachtmuziek voor op grauwe wintermiddagen. Denk aan vanalles en nog wat, maar laat de klassieke referenties varen. Hier zijn de referenties zowel middeleeuws als postmodern als eigenaardig. 2001 A Space Odyssey, Ijsland, de Vlaamse killing fields, Nick Cave als je wil, swamp blues, het Nederlands, oud-Frans, Albion. Magnolia. David Lynch. Scifi folk. Op LAÏS LENSKI staat louter uitgepuurde, intelligente sferische muziek. Muziek die het huis vult. En uw hart. En uw gedachten. RVH.

    www.lais.be

    Tickets via www.musicmail.be

     

     

     





    01-03-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Egypte

     

     

     

    Egypte beleven is luisteren naar de immense stadsgeluiden, je oor te luisteren leggen bij het imposante ritme van de claxons en de aanbevelingskreten van de kooplui in de enorme soukhs. Om de geluiden te ontvluchten, trek je gewoonweg de woestijn in …

     

    Toch voelt men overal in Egypte de enorme levensdrang die de bevolking stimuleert. Van Amon tot Yahvé, van Allah tot God, iedereen hecht zich vol overtuiging aan het liedje van Akhenaton: “ Alle leven ligt in jouw handen …”

     

    Deze en tal van andere facetten van het immense Egypte en zijn bevolking zitten vervat in de nieuwste editie van de Egypte-gids.

    Een wereld boordevol  tegenstellingen en parallellen, maar vooral levenslust. RVH

     

    Petit Futé 2009-2010

    Egypte

    Met mini-dvd

    476 blz. – 9de editie

    €12.95

    28-02-2009 om 15:28 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Discovery collection
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    NEUHAUS LANCEERT DE "DISCOVERY COLLECTION"

     

     

     

    Het historische savoir faire van een chocolatier die kiest voor de toekomst. Om zonder dralen te ontdekken...

     

    Met zijn nieuwe "Discovery Collection" richt Neuhaus zich op de 21ste eeuw en creëert zeven nieuwe pralines met subtiele smaken en elegante, geraffineerde vormen. De pralines kregen stuk voor stuk een naam die eer bewijst aan mannen, vrouwen en plaatsen die een sleutelrol speelden in de geschiedenis van Neuhaus, en die de link leggen tussen de vakkennis van toen en de creativiteit van vandaag. 

     

    De "Discovery Collection" biedt echt chocoladeplezier met subtiele smaken, kleine pralines waardoor men meer dan eentje kan proeven. Ze zijn bovendien visueel aantrekkelijk en heerlijk romig in de mond... De selectie van de ingrediënten, hun kwaliteit en de afwerking van de pralines getuigen van de vakkennis van Neuhaus.

     

    De pralines

    *  Jean: Jean Neuhaus Jr was de uitvinder van de praline in 1912. "Jean" bestaat uit ganache van intens pure chocolade uit Peru (64%).

    * Grand Place: op een steenworp van de eerste Neuhauswinkel. De praline "Grand Place" bestaat uit een intens donkere ganache met een vleugje Nigella.

    *  Galerie: De allereerste Neuhauswinkel was gevestigd in de Koninginnegalerij en hier werden ook de praline en de ballotin uitgevonden. "Galerie" is een praline met een aroma van karamel die net is gemaakt op de oude wijze, in koperen ketels.

    * Frédéric: Frédéric, zoon van de stichter, breidt het gamma van chocolade versnaperingen en snoepgoed gevoelig uit. "Frédéric" is een heerlijk romige ganache met vers gebrande hazelnootjes.

    *  Louise: echtgenote van Jean Neuhaus, ligt aan de basis van de uitvinding van de ballotin.  Deze praline bestaat uit ganache van melkchocolade uit Java, met een heerlijk pure melksmaak.

    * Suzanne: dochter van Louise en Jean Neuhaus Jr, en een bekende zangeres. Aan Suzanne danken we de Manon-pralines, omwille van het grote succes dat ze kende met de opvoeringen van de opera Manon Lescaut in de Munt. Deze combinatie van praliné en ganache met framboos staat garant voor een subtiele frisse toets.

    * Adelson: Adelson De Gavre trouwde met Suzanne Neuhaus en creëerde het recept van de pralines Caprice en Tentation. "Adelson" is een praliné 'op oude wijze', een authentieke mix van hazelnootjes, amandelen en suiker.

     

    De Discovery Collection krijgt binnenkort een waardige verpakking: een ultra-elegant en trendy doosje dat er een fantastisch cadeau van maakt. De pralines zijn beschikbaar vanaf half april in alle Neuhauswinkels. RVH.

     

    28-02-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 13/05-19/05 2024
  • 06/05-12/05 2024
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!