Inhoud blog
  • Van New york naar landbouw op kasteeldomein
  • Michael Kors
  • Franke ziet het glas halfvol .. warm en gefilterd
  • Parador vakantieparken
  • Beosysteem 9000C
  • DEBA meubelen trekt alles uit de kast!
  • Het combi-shirt van Mayerline
  • Arte en Moooi openen deuren van Green House
  • Own Your Glow
  • La Biennale di Venezia
  • Weleda breidt manverzorging uit!
  • Aspria: technologische verzorging
  • Kartell & illycaffè
  • Water als centerpiece
  • Artisano & Amato
  • Bell & Ross
  • Vier de lente met Belgische flair
  • Le Lame Lover
  • Moederdag
  • Veritas Care(s) about you
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    05-07-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.park inn vliegtuig
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Hotelbrand Park Inn heeft eigen vliegtuig.

     

     

    Park Inn,  de hotelbrand die de middenklasse van hotels binnen de Rezidorgroep vertegenwoordigt, beschikt vanaf nu over een eigen vliegtuig. In samenwerking met de Duitse lowcostmaatschappij “germanwings” werd een Airbus A319 van 142 plaatsen omgetoverd tot een prachtig kunstwerk, beschilderd met een mozaik van kleuren die eigen zijn aan Park Inn.

    Rood, blauw, geel en groen vormen een schitterend kleurenpalet, bovendien werd de Park Inn slogan “Dormez bien. Vivez bien” ofte “ Slaap zacht. Leef gelukkig” bovenop het mozaik aangebracht. De overeenkomst werd afgesloten voor een periode van drie jaar en de Airbus zal talrijke steden verbinden waar zich Park Inn hotels bevinden en o.m. regelmatig St. Petersburg, Stockholm, Berlijn, London, Zurich, Nice en andere luchthavens aandoen.

    Voor Kurt Ritter President en CEO van de Rezidorgroep is dit vliegtuig het symbool van de jeugd en het dynamisme dat de hotelbrand uitstraalt, en brengt het een bewijs van de veelzijdigheid die in de hotels en kamers aan bod komen. RVH.

    Eerder gepubliceerd op

    www.6minutes.be

    05-07-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kampioenschap barmannen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Wereldkampioenschappen Barmannen in Taiwan

     

    Het gezamenlijk objectief voor de 37ste nationale wedstrijd van Barmannen UBB, was de beste predinner cocktail bereiden en als Belgisch kampioen, de nationale kleuren verdedigen tijdens het wereldkampioenschap in Taiwan.

    Meer dan 30 cocktailspecialisten zorgden voor een geanimeerde wedstrijd die gelijktijdig met een workshop werd georganiseerd. De barmannen werden door twee jury’s beoordeeld op de techniek van hun werk, op de smaak en op de decoratie van hun cocktail.

    Sergio Pezzoli, reeeds IBA wereldkampioen in 2005,  kroonde zich tot Belgisch kampioen met zijn “L’Eau Rouge” waarvoor hij 4 cl Gin Bombay sapphire, 2 cl Crème de Banane Marie Bizard, 1 cl Campari en 1 geraspte grapefruitschil gebruikte. Olivier Pichon, Hotel Dolce La Hulpe Brussel, veroverde de tweede plaats met “Sueno Azul”. Hiervoor gebruikte hij 4.5 cl Vermouth Noilly Pat, 0,7 cl Crème de Banane Marie Brizard, 1 cl Manzanita Marie Brizard, 0,3 cl likeur Curaçao Blue Marie Brizard en 0,5 cl vers citroensap. Tony Dos Santos, Sodehotel La Woluwe, strandde met zijn “Papagaio Louro” op de derde plaats. Naast 2 cl Crème de Banane Marie Brizard, verwerkte hij ook 3 cl Rhum ambré Lamauny, 1 cl Campari en 1 cl vers limoensap in zijn cocktail. RVH.

    Eerder gepubliceerd op

    www.6minutes.be

     

    05-07-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.startbaan luchthaven antwerpen

    Uitbreiding startbaan Antwerpen.

     

     

    VLM Airlines is verheugd over de beslissing van de Vlaamse regering om de langverwachte veiligheidsstrook aan het einde van de startbaan aan te leggen, zodat de luchthaven van Antwerpen eindelijk voldoet aan de Internationale ICAO veiligheidsnormen die al sinds 2003 van kracht zijn.

    VLM Airlines is eveneens verheugd dat de Vlaamse Regering aan de Participatie Maatschappij Vlaanderen de opdracht geeft voor het afronden van de onderhandelingen tussen overheid en privé-partners over de oprichting van een PPS (Publiek Private Samenwerking) voor de luchthaven van Antwerpen.

     

    Het Consortium van privé-partners, waar VLM Airlines deel van uitmaakt, is steeds blijven geloven in de PPS constructie en staat al jarenlang  onverminderd  klaar om te investeren in deze luchthaven.  Allereerst zullen de nodige investeringen moeten gedaan worden voor het aanleggen van de veiligheidsstrook (RESA) aan de kant van de Krijgsbaan zodat de Luchthaven van Antwerpen voldoet aan de ICAO normen. Daarvoor is gekozen voor het omleggen van de Krijgsbaan en het aanleggen van een kleine tunnel. Verder zal geïnvesteerd worden in een actiever commercieel beleid om de luchthaven snel rendabel te maken. Daarbij hoort ook de ontwikkeling van nieuwe bedrijventerreinen voor luchthavengebonden activiteiten.

     

    VLM Airlines gelooft sterk in de toekomst van de Antwerpse luchthaven.  De lijn Antwerpen - London City kent een continue groei, en ook de vluchten naar Manchester, die eind vorig jaar werden gelanceerd kennen een groot succes. Het ziet ernaar uit dat de vooropgestelde doelstellingen op deze nieuwe route ruimschoots zullen worden behaald.

    De resultaten van het onderzoek dat door de Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland en VLM Airlines werd uitgevoerd, tonen duidelijk aan dat de Antwerpse zakenwereld nood heeft aan een regionale luchthaven die aan de eisen van de moderne zakenman voldoet.  

    VLM Airlines dankt in het bijzonder de ministers Kris Peeters en Dirk Van Mechelen en eveneens VOKA Kamer van Koophandel Antwerpen - Waasland voor hun volgehouden inzet in dit belangrijke economische dossier. RVH.

     

    Eerder gepubliceerd op

    www.6minutes.be

     

    05-07-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-07-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zomer vol muziek
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    *Coca-Cola brengt een zomer vol muziek*

     

     

    Coca-Cola's Soundwave is een innoverende site voor aanstormend talent en artiesten zonder contract. Een select gezelschap van muziekkenners, DJ's en bekende artiesten kiest elke maand haar favorieten uit. Op www.coca-cola.be worden er tijdens de zomer ook elke dag iTunes songs en een iPod weggegeven.

     

    Muziek en Coca-Cola, sinds mensenheugenis twee handen op één buik. Ook dit jaar pakt Coca-Cola opnieuw uit met een verrassend muziekprogramma: Soundwave! Dit wordt de grootste online talentenbank voor muzikanten in België. Jong aanstormend talent en muzikanten die nog geen contract op zak hebben, kunnen op de site hun nummers uploaden. Op de site kan iedereen de muziek ontdekken en beluisteren. Onder de selecterende experten bekende namen als Dave Peters, Leki, Axl Peleman, Tomaz, Maurice Engelen, DJ Wout, Eusebio (Plug), Balo (Starflam), Bernard Dobbeleire, François Defossez. Om het nieuwe talent bij een breed publiek bekend te maken, brengen de experten een maandelijkse podcast uit met alle beste nummers voorzien van commentaar.

    Op www.coca-cola.be kan je de ganse zomer lang en dit tot eind augustus elke minuut een iTunes song en elke dag een iPod 30gig winnen. Met de unieke codes op de verpakkingen van Coca-Cola, Coca-Cola light en Coke Zero kan je on line je kans wagen en je komt onmiddellijk te weten of je al dan niet bij de gelukkigen hoort. De promotie duurt 3 volle maanden en loopt 24 uur op 24, waardoor meer dan 100.000 mensen kunnen winnen. RVH.

     

     

    Eerder gepubliceerd op

    www.6minutes.be

    04-07-2007 om 20:16 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zomer vol prestige
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Een zomer vol prestige of… fun?

    Cabriolet of sportwagen, Europcar België heeft voor elk wat wils

     

     

     

    Met het oog op de zomervakantie breidt Europcar België haar fun- en prestigeaanbiedingen uit. Het fun-gamma biedt 2 originele en sportieve cabriolets aan die voor iedereen betaalbaar zijn. Het prestige-gamma richt zich met zijn 4X4s en luxe-cabriolets dan weer op een prijsbewust publiek.

     

    Het fun-gamma omvat de Renault Mégane Cabriolet en de EOS, de jongste cabriolet-telg van Volkswagen. Het prestige-gamma omvat de cabriolet Mercedes-Benz SLK, de luxueuze Class S en de 4X4 Mercedes-Benz ML, de Volvo XC 90 en de Volkswagen Touareg. Om aan alle soorten huuraanvragen voor één dag tot één jaar tegemoet te komen, trekt Europcar België de kaart van de diversiteit: meer dan 6000 voertuigen die onderverdeeld zijn in 11 categorieën en om de vier maanden vervangen worden om de veiligheid en het eigentijdse karakter ervan te garanderen. RVH.

    Eerder gepubliceerd op

    www.6minutes.be

     

    04-07-2007 om 20:15 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.bcd travel medic

    BCD Travel Medic opgericht in Brussel

     

    Wereldspeler BCD Travel lanceert haar nieuwe divisie BCD Travel Medic. Vanuit Brussel begeleidt deze gespecialiseerde afdeling medische transporten van klanten uit de medische dienstverlening en repatriëring. 

    Aangezien al heel wat organisaties en bedrijven interesse hebben betoond in deze nieuwe dienst, is BCD Travel ook dringend op zoek naar een aantal nieuwe medewerkers.

    BCD Travel België krijgt er dus een nieuw onderdeel bij. Een groot, wereldwijd contract met een belangrijke leverancier van hulpverlening heeft het hoofdkantoor doen beslissen om een aparte afdeling op te richten. Dit nieuw departement vindt onderdak in een kantoor in Brussel. Bij BCD Travel Medic verzorgt een team van specialisten de verplaatsingen van deze klanten. Zij genieten een speciale opleiding in medische terminologie, het reserveren van chartervluchten en lage kost luchtvaartmaatschappijen en het toepassen van speciale voorzieningen voor patiënten (draagberries, rolstoelen, zuurstof, enz...). Tevens zijn de openingsuren van het kantoor aangepast aan de noden van deze klanten. De vaste openingsuren zijn van 8u ‘s morgens tot 8u ‘s avonds en dat zeven dagen op zeven.

    Het team bestaat voorlopig uit 6 medewerkers maar zal binnenkort serieus worden uitgebreid door een wereldwijd contract met een belangrijke klant en grote interesse vanuit de markt om gebruik te maken van deze service. Geïnteresseerde medewerkers kunnen meer informatie over de vacatures terugvinden op www.bcdtravel.be/career of bellen naar 015/71 61 29. RVH.

    Eerder gepubliceerd op

    www.6minutes.be

     

    04-07-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    BCD Travel Medic opgericht in Brussel

     

    Wereldspeler BCD Travel lanceert haar nieuwe divisie BCD Travel Medic. Vanuit Brussel begeleidt deze gespecialiseerde afdeling medische transporten van klanten uit de medische dienstverlening en repatriëring. 

    Aangezien al heel wat organisaties en bedrijven interesse hebben betoond in deze nieuwe dienst, is BCD Travel ook dringend op zoek naar een aantal nieuwe medewerkers.

    BCD Travel België krijgt er dus een nieuw onderdeel bij. Een groot, wereldwijd contract met een belangrijke leverancier van hulpverlening heeft het hoofdkantoor doen beslissen om een aparte afdeling op te richten. Dit nieuw departement vindt onderdak in een kantoor in Brussel. Bij BCD Travel Medic verzorgt een team van specialisten de verplaatsingen van deze klanten. Zij genieten een speciale opleiding in medische terminologie, het reserveren van chartervluchten en lage kost luchtvaartmaatschappijen en het toepassen van speciale voorzieningen voor patiënten (draagberries, rolstoelen, zuurstof, enz...). Tevens zijn de openingsuren van het kantoor aangepast aan de noden van deze klanten. De vaste openingsuren zijn van 8u ‘s morgens tot 8u ‘s avonds en dat zeven dagen op zeven.

    Het team bestaat voorlopig uit 6 medewerkers maar zal binnenkort serieus worden uitgebreid door een wereldwijd contract met een belangrijke klant en grote interesse vanuit de markt om gebruik te maken van deze service. Geïnteresseerde medewerkers kunnen meer informatie over de vacatures terugvinden op www.bcdtravel.be/career of bellen naar 015/71 61 29. RVH.

    Eerder gepubliceerd op

    www.6minutes.be

     

    04-07-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-07-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    BCD MEETINGS & INCENTIVES BENOEMT TOPVERANTWOORDELIJKEN EMEA

     

    Na de uitbreiding in het VK eerder dit jaar kondigt BCD Meetings & Incentives (BCD M&I) twee topbenoemingen aan in zijn leidinggevende team voor de operaties in Europa.

     

    Vanaf 25 juni 2007 wordt Marc ter Haar, Senior Vice President, EMEA bij BCD M&I en treedt Shaun Casey in dienst als Managing Director, EMEA. Hij zal rechtstreeks rapporteren aan Marc. Marc draagt de verantwoordelijkheid voor het algemene bedrijfs- en financiële beheer van BCD M&I in Europa en zal rechtstreeks rapporteren aan president Scott Graf. Marc zal werken aan de ontwikkeling van de strategische koers van BCD M&I in Europa. Verder zal hij alle bedrijfsstrategieën in samenwerking met de ruimere BCD Travel-organisatie beheren en zal hij een sleutelrol spelen in de wereldwijde fusie- en overnamestrategieën van BCD M&I.

    Shaun zal verantwoordelijk zijn voor de sales, marketing en operations van BCD M&I binnen Europa. Alle huidige Europese country leaders van BCD M&I zullen rechtstreeks aan hem rapporteren.

    Scott Graf, president van BCD M&I, over de aankondiging van vandaag: “We blijven werken aan de uitbouw van een M&I-organisatie van wereldklasse. Daarom moeten we ook talent van wereldklasse aantrekken. De uiteenlopende talenten, ervaring en algemene businessknowhow die Marc en Shaun in BCD M&I injecteren, zullen meteen de nodige impact hebben op onze werknemers, leveranciers en klanten. En dit is trouwens nog maar de voorbode van ander opwindend nieuws. In de komende maanden zullen er nog andere belangrijke aankondigingen volgen: van de lancering van onze bedrijfstak voor eventproductie in Europa tot de baanbrekende resultaten die we voor onze klanten realiseren.” RVH.

     

    Eerder gepubliceerd op

    www.6minutes.be

     

    03-07-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-07-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vlaamse boerinnen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    Vlaamse Schoonste Boerinnen

     

    De schoonste Vlaamse boerinnen ruilden hun eigen erf even in voor een photoshoot aan Turkse Rivièra. De drie Schoonste Boerinnen van Vlaanderen keerden zopas terug uit Antalya (Turkije) waar ze net een exclusieve photo shoot achter de rug hebben. Deze trip was een van de prijzen die ze wonnen met de jongste Verkiezing van de Schoonste Boerin. Het programma bestond uit een professionele photo shoot onder leiding van de Gentse fotografe Ine Dehandschutter ( www.matuvu.nu ). Daarnaast was er uiteraard ook tijd voor ontspanning en cultuur in en rond de Turkse havenstad Antalya.

    Tijdens het bezoek aan de stad kregen de boerinnen-fotomodellen veel bekijks. Het enthousiasme van plaatselijke pers en de bevolking groeide nog toen ze begrepen dat deze dames in het dagelijkse leven boerinnen waren en niet zomaar "Missen". Landbouw is in Turkije een nog zeer belangrijke economische sector, maar ze heeft er vooral een traditioneel imago.

    Het resultaat van de photo-shoot zelf zal binnenkort te bewonderen zijn in de communicatie van John Deere, hoofdsponsor van dit event. De dames showden voor de camera de bijzonder hippe nieuwe kledingcollectie van het gekende tractorenmerk.

    De Vlaamse boerinnen genoten ook van het luxe-verwenleventje buiten het shooten. Kathleen Hens, winnares publieksprijs: "Het is hier zalig in de zon, eventjes ver weg van de dagelijkse beslommeringen, want het klinkt cliché, maar ik zou mijn "varkens" toch niet kunnen missen, hoor " RVH.

    Eerder gepubliceerd op

    www.6minutes.be

     

    02-07-2007 om 21:27 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.nieuwe zeeuwse mosselen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Nieuw seizoen Zeeuwse mosselen oogt beloftevol.

     

    De Zeeuwse mosselsector is positief na een eerste keuring in de mosselveiling van Yerseke. Na een absoluut rampjaar, kijken de mosselkwekers met meer vertrouwen naar het komende mosselseizoen. De bemonstering in de mosselveiling van Yerseke was ronduit veelbelovend. De meeste mosselen hebben voldoende vleesgewicht en zijn in tegenstelling tot vorig jaar,  vrij van krabbetjes. Verwacht wordt dat de eerste Zeeuwse mosselen volgende week in de winkel zullen liggen.

    Het mosselseizoen kende vorig jaar een absoluut dieptepunt. Een lang koud voorjaar, gevolgd door een hittegolf in juli, zorgde ervoor dat de kwaliteit van de mosselen te wensen overliet. Bovendien was er een serieuze schaarste waardoor de aanvoer tot 30 miljoen kilo beperkt bleef, de helft van de jaren daarvoor. De dure mosselen van bovendien een matige kwaliteit zorgden voor een flinke deuk in de kwalitatieve reputatie van de Zeeuwse mossel.

    Het tij lijkt gekeerd en de eerste keuringen wijzen op een voldoende tot goed vleesgewicht variërend tussen 25 en 28% wat voor veilingmeester Nico van Zantvoort erg bevredigend is aangezien het vleesgewicht de komende weken nog moet toenemen.

    Ondanks een verwacht positief seizoen is de positie van de mosselkweker voor de toekomst nog altijd onzeker. Allereerst is er de onvoorspelbare natuur als wisselvallige factor binnen de mosselkweek. Bovendien heeft ook de natuurregelgeving een beperkende invloed op de mogelijkheden om op mosselzaad te vissen. Grote delen van de Waddenzee zijn gesloten en mogen niet meer bevist worden, in het bijzonder het oostelijk deel van de Waddenzee. De mosselsector blijft evenwel niet bij de pakken zitten. De zoektocht naar nieuwe technieken is volop aan de gang. De mosselkwekers nemen hun verantwoordelijkheid voor een duurzame visserij door een deel van de mosselzaadval op te vissen en het overige deel te laten liggen voor de natuur. Maar omdat de natuur niet elk jaar dezelfde hoeveelheid mosselzaad levert, streeft de mosselsector naar een mindere afhankelijkheid van bodemzaad. Bij de ontwikkeling van nieuwe technieken hoort o.m. een ingenieus systeem met speciale touwen waaraan het mosselzaad zich vasthecht. Nog aparter zijn de hatcheries en nurseries. Dit zijn hoogtechnologische proefprojecten om zaad ‘op land’ te produceren. Een hatchery voor mosselen kan voor additioneel aanbod van zaad zorgen in jaren van schaarste. Deze techniek biedt daarnaast de mogelijkheid om de beschikbaarheid van zaad te realiseren onafhankelijk van de tijd van het jaar. RVH.

     Eerder gepubliceerd op

    www.6minutes.be

     

    02-07-2007 om 21:24 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Mosselpotten.

     

     

     

    Culinair specialist Demeyere kruipt uit zijn schelp en stelt zijn handige gamma mosselpotten voor: makkelijk om in te koken en mooi om in te serveren. Nog snel wat groenten snijden: ui, prei, wortel en selder zijn een must, en de mosselen spoelen, en over tien minuten ben je aan het smikkelen…

    Mossel natuur, in witte wijn, met look, curry of op Provencaalse wijze…met Demeyere smaken ze extra lekker. De mosselpotten zijn niet alleen een lust voor het oog, ze zijn ook  extra handig en gebruiksvriendelijk. Zo kan je de schelpen eenvoudigweg in het omkeerbare deksel verzamelen. En uiteraard zijn de roestvrijstalen mosselpotten van de beste kwaliteit.

    Het Demeyere assortiment omvat verschillende soorten en afmetingen, diameter van 18 tot 20 cm. Sommige zijn enkel geschikt om te serveren, andere kunnen dankzij de capsulebodem van 4mm dik ook als kookpot gebruikt worden. De mosselpotten waarin je kan koken zijn geschikt voor alle vuren, inclusief inductie. RVH.

     

    Eerder gepubliceerd op

    www.6minutes.be

     

    02-07-2007 om 20:17 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-06-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.o à la bouche
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Eerder gepubliceerd op

    www.6minutes.be

     

     

    ‘L’O à la Bouche’

     

     

    Tegen het majestueuze decor van de Maasvallei, tussen Namen en Dinant, op een steenworp van de Tuinen van Annevoie en de abdij Maredsous, heeft Olivier Vanden Branden verkozen zijn restaurant te openen. Het heet L’O à la Bouche, met een verwijzing naar zijn initialen.

     

    Deze aannemerszoon was al heel jong bezeten van het koken en richtte zich, zodra hij zijn middelbare-schoolopleiding had voltooid, op het culinaire beroep. Tijdens een stage in ‘La Pichelotte’ werd hij ontdekt door Pascal Silman – u weet wel, dezelfde die ooit voor het succes van ‘La Maison de Maître’ in het Conrad Hotel van Brussel zorgde. Dit heeft tot resultaat dat onze bijzonder jonge kok voor zijn verdere ontwikkeling al snel zijn weg vindt in een circuit dat menige chef bij ons hem zou benijden. Het begint in België, waar hij onder andere bij de banketbakker Mahieu werkt. Dan volgt Frankrijk natuurlijk, met een periode in het ‘Hôtel de Paris’ en het onuitwisbare stempel van Alain Ducasse, maar ook Engeland en daarna Spanje, waar hij voor het eerst de volledige verantwoordelijkheid van een ‘chef de cuisine’ op zich neemt. Na deze indrukwekkende loopbaan vraagt Olivier, amper 26 jaar, zich af of het nu wel zo interessant is altijd voor de anderen te werken. En dan biedt zich de gelegenheid aan een gebouw over te nemen dat zijn familie toebehoort.

     

    Een van de laatste gebouwen van het aardige dorp Bioul, dat een oude, ontwijde kapel omvat, maakt deel uit van een complex dat door de vader van Olivier wordt gerenoveerd. De juiste bestemming van deze mooie plek is gauw gevonden: het oude heiligdom vormt na een geringe ingreep een volmaakte toegangspoort voor een etablissement dat al even elegant als gastvrij overkomt. De moeder van onze kookkunstenaar doet de rest dankzij haar talent als binnenhuisarchitecte. Met z’n charmante camaïeu van nuances in beige en wit, afgewisseld met het groen van zorgvuldig gekozen planten, heeft L’O à la Bouche een bijzonder warme en gedistingeerde sfeer.

     

    Men wordt ontvangen door Aline, Oliviers zuster die op een vriendelijke manier de suggesties van een menu à la carte presenteert. De keuze uit twee à drie voorgerechten, twee à drie hoofdschotels en twee à drie desserts wordt om de drie weken vernieuwd en kost niet meer dan de bescheiden som van € 30!

     

    De keuken van Olivier Vanden Branden, die zich ‘Frans en mediterraan’ noemt, kenmerkt zich door uitgesproken smaken. De chef-kok is duidelijk niet bang zijn karakter te laten spreken in zijn gerechten. Deze zijn gebaseerd op eersterangsproducten, maar het culinaire concept van de heer des huizes berust eveneens op een evidente beheersing van de gaartijden. De sobere en eenvoudige, maar eveneens zeer elegante en appetijtelijke opmaak van de borden doet de gerechten volmaakt tot hun recht komen. Ze zijn bereid met evenveel vakkennis als inzicht, volgens het goede beginsel dat ‘de keuken de ware aard van de dingen respecteert’. Het wijnaanbod is ingedeeld in ‘klassieke’ en ‘zonnige’ selecties. Ze omvatten menige mooie verrassing en heel wat verleidelijke flessen die ruim onder de € 25 geprijsd zijn.

     

    Wij kozen voor Bretoense St. Jacobsvruchten met velouté van bloemkool en een ricotta met spinazie gevulde ravioli en garnituur van rivierkreeftjes. Volgde een wilde gebraden fazant met kardinaalsaus en garnituur van biet en vijgen, naast een everzwijnfilet, een croustillant van zwarte pens, mousseline van knolselder, opgevrolijkt door fantasiepeer en peperroomsaus. Het dessert, een huiscombinatie van peperkoek, jonagold en vanille-ijs was al evenmin te versmaden. Olivier heeft overduidelijk gastronomische kwaliteiten die af en toe nog iets verfijnd moeten worden wat niet wegneemt dat dit restaurant dat pas in november 2005 de deuren opende, talloze lekkerbekken zal betoveren.

     

    De schotels van ‘L’O à la Bouche’ kunnen ook worden afgehaald of kunnen eveneens bij u thuis bereid worden, want Olivier heeft reeds een flinke ervaring als thuiskok.

    Olivier Vanden Branden is onmiskenbaar een sympathieke chef, een enthousiaste, jonge keukenmeester die graag experimenteert en ruim smakenpalet aanbiedt. RVH.

    L’O à la Bouche - 24 rue de Fraire - 5537 Bioul - Tel.: 071-30 79 04

    30-06-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.sn brussels airlines

    Eerder gepubliceerd op

    www.6minutes.be

     

    DELHAIZE EN brussels airlines SLUITEN PARTNERSHIP

    Vliegen met de plus-kaart en boodschappen doen met Privilege mijlen

     

     

    Delhaize België en Brussels Airlines hebben een overeenkomst gesloten waardoor klanten nu Privilege mijlen kunnen inruilen voor plus-punten en plus-punten kunnen omzetten in Privilege mijlen. 700 mijlen kunnen omgeruild worden voor 500 plus-punten en bonnen van 5 euro kunnen omgezet worden in 700 Privilege mijlen. Zo wordt boodschappen doen of vliegen nog goedkoper. Hierdoor breiden de voordelen en partners verbonden met de plus-kaart en de Privilege kaart nog verder uit en kunnen de leden van nog meer aanbiedingen genieten.

     

    “Naast het omruilen van plus-punten voor Privilege mijlen, gaan we ook promotieacties voeren waardoor onze klanten bijvoorbeeld korting krijgen wanneer ze vluchten van Brussels Airlines boeken”, aldus Hilde Vanneste, Director Customer Care. “De samenwerking met Brussels Airlines is voortgevloeid uit de contacten die in het kader van Living Tomorrow werden gelegd. Living Tomorrow dient als kennisplatform voor de verschillende partners.”

     

    Om van deze voordelen te genieten, moet men enkel in het bezit zijn van een plus-kaart en een Privilege kaart. Beide zijn heel gemakkelijk te verkrijgen. Een plus-kaart kan men aanvragen bij het onthaal van Delhaize-winkels, Di en Tom&Co-winkels, bij Cash Fresh en bij Q8. De plus-kaart is gratis en biedt tal van voordelen.

     

    Lid worden van Privilege is eveneens gemakkelijk en gratis en biedt de mogelijkheid om mijlen te sparen om gratis het vliegtuig te nemen (exclusief taxen). Privilege mijlen omzetten in plus-punten kan via de website www.privilege.brusselsairlines.com of door het call center te bellen. Bonnen van 5 euro inruilen tegen 700 mijlen kan aan het onthaal van alle Delhaize supermarkten, AD en Proxy Delhaize, Cash Fresh, Di en Tom&Co-winkels. RVH.

     

     

     

    30-06-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.club world

    Eerder gepubliceerd op

    www.6minutes.be

     

     

     

    BRITISH AIRWAYS: NIEUWE CLUB WORLD VLIEGT OP NEW YORK

     

     

     

    Klanten van British Airways kunnen voortaan genieten van de Club World van de nieuwe generatie op 96 lijnvluchten per week tussen London Heathrow en New York JFK, nu de installatie van de cabine op de langevluchttoestellen van de maatschappij in een stroomversnelling is gekomen.

    De ingenieurs passen nu elke maand tot drie Boeing 747-toestellen aan met nieuwe, bredere bedden in business class en een  verbeterd entertainmentsysteem aan boord van het toestel.

     

    Elke Club World cabine op Boeing 747 lijnvluchten naar JFK telt 70 luxueuze bedden, zodat de klanten in een optimaal comfort kunnen werken, slapen of zich ontspannen.

     

    De British Airways Club World, ontworpen in samenwerking met toonaangevende designers, doet denken aan een exclusieve Londense club, voorzien van kwaliteitsstoffen en een warme persoonlijke verlichting, die een elegante en stijlvolle sfeer scheppen. RVH.

     

     

    30-06-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-06-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.bleu de toi
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Eerder gepubliceerd op

    www.6minutes.be

     

    BLEU DE TOI …

     

     

     

    In een van de oude herenhuizen die net aan de binnenkant van de eeuwenoude ommuring van Brussel vallen, bevindt zich een bijzonder intiem en sfeervol restaurant. Met overtuigde fierheid draagt Bleu de Toi reeds 15 jaar de omschrijving “ Brussels smulpaaphuisje”. Achter de benaming zelf, gaat een gans verhaal schuil, zowel effectief als symbolisch, maar vooral met een vleugje romantiek …

     

    De immense en adembenemende wateren uit de Stille Oceaan bieden een bijzonder intense Blauwe kleur staat het symbool voor een tijdloze zachtheid en eindeloze liefde, Bounty was het schip dat op deze wateren voer, toen er in 1789 muiterij uitbrak, B voor Brussel en vooral,  B voor Bintje, het uitgelezen product dat de originaliteit van het huis op zeer aparte wijze benadrukt.

     

    Bleu de Toi is het verhaal van Corine Ceulemans, die bij het verlaten van de hotelschool COOVI, onmiddellijk een onderkomen vindt in het restaurant Quincaillerie ten tijde van Antoine Pinto. Twee jaar ervaring rijker, besluit ze in 1992 met haar toenmalige partner, schilder Raymond Sersté, een eigen zaak op te starten. Een restaurant met gevoel, inhoud en een hart. Na 3 jaar zet ze op eigen benen de ontwikkeling verder en bouwt Bleu de Toi uit tot een restaurant waar authenticiteit, intimiteit en romantiek zegevieren, restaurant waar de keuken gerechten een enorme generositeit, smaak en rijkdom aan variatie uitstralen. Sinds 2.5 jaar kreeg Corine versterking van haar zus Françoise, die met eenzelfde enthousiasme dit “vrouwenrestaurant” een onbetwistbare allure meegeeft.

     

    Corine etaleert in Bleu de Toi, de liefde voor natuurlijke en dagverse producten die ze van haar grootouders meekreeg, ze groeide op zoals ze zelf zegt, temidden confituurpotten, rode kool met kaneelappel, gebraiseerd witloof en Vlaamse stoverij. Haar grootvader nam haar geregeld mee naar de markt en leerde haar kwalitatieve producten ontdekken. Haar kinderhartje verloor ze aan het “Bintje”, een aardappelsoort die in haar restaurant als rode draad doorheen talloze bereidingen loopt. Corine koopt haar Bintjes trouwens, nu bij de zoon van haar grootvaders leverancier.

    Corine’s liefde voor de keuken, bewijst dat elke kok een kunstenaar is. Corine’s kunstzinnig gevoel komt extra tot uiting in haar aanleg als decoratrice. Het diepblauwe kleurenpalet in het restaurant, weerspiegelt talloze gevoeles van geluk, liefde en spontaniteit. Gespijsd met de onontbeerlijke Brussel humor, dult Corine nochtans geen afwijkingen op de versheid van haar producten met een uitmuntende prijs-kwaliteit verhouding als resultaat.

     

    Betreden doe je Bleu de Toi via een piepklein sas, in de voorkamer ontdek je meteen authentieke muurstenen en vloertegels, naast een gans aparte deocratie waarin blauw de hoofdtoon vormt. Hier kunnen, net als in de leefkamer, slechts een 10-tal gasten worden bediend. De decoratieve marmeren schouw met haard biedt gezelligheid en charme. De tafeltjes voor twee,  kunnen overal makkelijk worden samengeschoven. Dezelfde  charme gaat verder op de eerste verdieping met een andere zaal in zonnerige tonen, tussen kook-rood en oker, een directe doorgang naar het teras, waar men tussen de klimplanten en talloze bloemen, op zonnige dagen een mediterane atmosfeer kan opsnuiven.

     

    Keuken voor twee:

     

    Net als voor het “blauw”, gaat ook achter het cijfer “2” enige symboliek schuil. Remember de tafeltjes voor twee. Eenvoud en generositeit, de keuken van Bleu de Toi accentueert zich sinds het begin op twee hoofdproducten die nog steeds bovenaan de affiche staan: gevulde bintjes en kreeftbereidingen. Het geheim van het fameuze “Bintje” dus, en fruitige aardappel vol vitaminen. In Bleu de Toi worden ze in de oven gebakken en vooral gevuld met diverse ingrediënten, van de meest rustieke tot de meest gerafineerde, maar liefst 17 in totaal. Toppers tussen deze bereidingen zijn nog steeds het ‘Bintje wijze Bleu de Toi’, aardappel gevuld met staartjes van rivierkreeft en verrijkt met een witte botersaus met dille en anderzijds het ‘Bintje op z’n Brussels’, aardappel gevuld met spekjes, crème en azijn!

    De andere specialiteit ‘kreeft’ biedt de gastronoom een keuze uit een achttal preparaties die even spectaculair, exotisch en smaakvol zijn als de Bintjes.

    Ook de andere gerechten houden rekening met de seizoenen en gasten die fijne bereidingen op prijs stellen. Ook hier een melange van gourmandische en typische gerechten doorweven met de meest exotische parfums. Dezelfde diversiteit trouwens in een onweerstaanbare dessertkaart met als onverbeterlijke toppers de ‘nougat Bleu de Toi’, nouga op orientaalse wijze met exotisch fruit, vanille ijs en verse munt, en anderzijds ‘ zwarte chocolade’ een delicatesse voor liefhebbers van pure chocolade.

     

    Corine deelt haar keukengeheimen met Evrard Thiebaut, die ondanks zijn jonge leeftijd zorgt voor een harmonieus samengaan van kruiden, smaken en parfums. Vis of vlees, kreeft of bintjes, alles getuigt van de liefde voor het vak en schenkt telkens weer voldoening aan de gasten die hier heerlijke degustatieve hoogtepunten beleven.

     

    Naast een voorbeeldige wijnkaart, serveert Bleu de Toi, witte en rode huiswijnen van château Martet Prémices de Martet en Bordeuax Sainte-Foy la Grande. Voor de roséwijn viel de keuze op een côte du Provence Cuvée Saint-Tropez. Deze wijnen kunnen per fles, per glas, en zelfs per symbolische centimeter worden gedronken.

     

    Dat Bleu de Toi de voorbij jaren uitgroeide tot een verplichte halte voor buitenlandse zakenlui en fijnproevers in het bijzonder, die én het unieke interieur, én de overheelrijke kaart willen degusteren, is vanzelfsprekend. RVH.

    Bleu de Toi – Alexianenstraat 73 – 1000 Brussel – tel 02/502 43 71

    29-06-2007 om 08:20 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.verozzo

    Zonwering uit de schaduw

     

    Verozo, de Belgische beroepsvereniging van rolluiken en –zonweringproducenten, stelt een nieuwe website voor: www.allesoverzonwering.com.

    Met deze service wil ze alle algemene informatie over het nut, de mogelijkheden en toepassingen van zonwering online zetten. Consumenten kunnen dus voortaan op deze website, een antwoord vinden op al hun vragen over zonwering. RVH.

     

     

     

    29-06-2007 om 08:17 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.sleepy

    Sleepy presenteert nieuw winkelconcept

     

     

    Bedtextiel inspirerend en toegankelijk gepresenteerd. Slaapspecialist Sleepy zit zelden stil – beetje vreemde paradox. Na de start met Saatchi & Saatchi en de lancering van hun nieuwe campagne ‘Het leven is beter in bed’ is het nu tijd om hun nieuwe winkelconcept voor te stellen. De vestiging in Merksem is de eerste die opnieuw werd ingericht.

    ‘Inspirerend’ en ‘toegankelijk’ zijn twee sleutelwoorden in het nieuwe concept.

    In de showroom staan bv. een aantal ‘opgemaakte bedden’. Het bedtextiel dat voor die presentaties is gebruikt, is ook vlak bij de opstelling uitgestald, zodat bezoekers niet op zoek hoeven te gaan.

    De andere producten worden uitgestald op de deurtjes van een kastenwand. Achter die deurtjes zit telkens de hele voorraad in alle beschikbare maten van het uitgestalde decor. Waar meestal de uitstalling volgens de afmetingen gebeurt, wordt het bedtextiel voortaan bij Sleepy volgens kleurthema gepresenteerd.

    Het materiaal van het bedtextiel is de tweede leidraad in de opstelling: het bedtextiel wordt gegroepeerd volgens prijskategorie, van basis kwalitatief katoen tot superdeluxe heerlijk satijn. RVH.

     

    29-06-2007 om 08:13 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de provence anders
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Eerder gepubliceerd op

    www.6minutes.be

     

    De Provence anders

     

     

     

    Bij het Davidsfonds/Leuven verschijnt binnenkort een sfeervolle wegwijzer over een veelzijdig stukje Frankrijk” De Provence anders” van Dominque Bauer en Daniela Simons.

     

    De Provence ! Een klein paradijs met evenveel contrasten als gezichten, waar smaken, geuren en kleuren oproepen tot genieten.

     

    Zon, een heerlijke keuken, de Mont ventoux, krekels en wijn. Aanvankelijk slechts een passage naar de Spaanse Costa Brava, maar vandaag uitgegroeid tot een zeer gegeerde vakantiebestemming en een plaats om steeds weer naartoe te gaan. Het landschap van de Provence is soms zacht, soms onherbergzaam, nu gekoesterd door de zon en dan weer desolaat onder de mistral. Haar keuken is bewonderenswaardig verfijnd en toch zuiders eenvoudig.

     

    Met de gedichten van Frederic Mistral als leidraad maak je van binnenuit kennis met de Provence, een wereld waarin de tijd traag wordt gesmaakt. ‘De Provence anders’ is een origineel reisboek voor al wie houdt van gastronomie, cultuur, geschiedenis en literatuur, wie graag markten bezoekt en geïnteresseerd is in lokale producten. Voor wie houdt van wandelen en fietsen of gewoon wil uitrusten in schilderachtige dorpjes of bij mooie landschappen wil wegdromen. De Provence, gewoonweg synoniem van eindeloos genieten.

     

    Dominque Bauer schreef dit boek als wegwijzer voor ter plaatse en als gids voor een imaginaire reis. De Provence is voor haar als een tweede ‘thuis’. Een origineel reisboek met sfeervolle foto’s van Daniela Simons.

     

    De Provence Anders

    Van Dominique Bauer en Daniela Somers

    Davidsfonds Uitgevrij leuven

    210 p  - €24.95

    ISBN 978 90 5823 4442

     

     

    29-06-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.metropole executive center
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Eerder gepubliceerd op

    www.6minutes.be

     

    METROPOLE EXECUTIVE CENTER.

     

     

     

     

     

     

    Hotel Métropole is een prestigezaak gebouwd in 1895 die haar uitmuntendheid reflecteert in het M.E.C, Metropole Executive Center, een onvermijdelijk ‘meeting point’ in hartje Brussel.

     

    Het Hotel Métropole is een onbetwistbare parel van Belle Epoque-architectuur met ingang in Empirestijl, receptie in Franse renaissance, Art-Nouveau glasramen, restaurant in Italiaanse barok, kamers in Art Déco en Lodewijk XIV, een geheel dat prachtig werd bewaard en gerenoveerd. Binnen deze mythische totaliteit, uniek in haar soort in de Europese hoofdstad, bevindt zich eveneens een hypermodern M.E.C.

     

    Dit pas geopende Meeting center, is in een afzonderlijke vleugel van het hotel gelegen en omvat in zijn totaliteit 22 zalen in een heldere en hedendaagse stijl met aangepaste infrastructuur en verspreid over twee verdiepingen.

    Het Métropole Executive Center biedt een heuse ‘à la carte’-service op maat van de klant. De salons hebben een capaciteit van 6 tot 70 personen met meerdere configuraties op vraag van de klant; er zijn twee grote, volledig uitgeruste auditoria, meerdere ontspanningsruimtes met een hedendaags, elegant en comfortabel meubilair. Bovendien bestaat de mogelijkheid om lunches of diners, buffet of met bediening aan tafel, samen te stellen waarbij men gebruikmaakt van alle infrastructuur en het personeel van het hotel.

     

    Hotel Métropole geniet van een unieke ligging aan het Brouckèreplein in hartje Brussel. Als extra troef kan men volop van Brussel genieten van zodra men het hotel verlaat, de architectuur, de culturele plekjes en boetieks, men staat gewoonweg temidden het bruisende stadsleven. Nieuw in dit ‘Grand Hotel’ is de exotische ontbijtruimte die naar het mystieke Indië verwijst. Het erg uitgebreide buffetontbijt zelf, is een exacte weerspiegeling van het globale Food&Beverage-management dat in Hotel Métropole wordt weergevonden.

     

    Het neusje van de culinaire zalm blijft natuurlijk restaurant L’Alban Chambon, een gastronomische restauarnt met een Italiaans barokinterieur. Dominique Michou, Meesterkok van België en Frankrijk, serveert er een tegelijk klassiek en hedendaagse Franse keuken van erg hoog niveau. RVH.

     

     

     

    29-06-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.chateau du mylord
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Eerder gepubliceerd op

    www.6minutes.be

     

    Le Château du Mylord.

     

     

    Het streven naar perfectie dat men in dit etablissement terugvindt heeft als enige bedoeling de gast een aangename totaalbeleving te bezorgen. Bovendien wordt het erg op prijs gesteld als men zich goed kleedt en enige moeite doet om elegant te zijn. Niet voor niets is het restaurant ‘Le Château du Mylord’ een ultieme ontdekking voor fijnproevers.

     

    De vakbouw doet aan de Tudorstijl denken, zoals die bloeide tijdens de regering van koningin Elizabeth I. Dit landhuis werd gebouwd door kolonel Gubbins of Kilfrusch, die ter plaatse Mylord genoemd werd. Hijzelf ligt weliswaar in Elsene begraven maar zijn echtgenote voor wie hij het kasteel in 1861 liet bouwen, was afkomstig van Ellezelles.

    Sinds 1981 is in deze adellijke woning het restaurant van de broers Thomaes gevestigd. Het park, 3 ha, is als monument geklasseerd en omvat eeuwenoude bomen en een prachtige stervormige rozentuin. Naast een reusachtige vijgenboom en bijenkorven vinden we diverse beeldhouwwerken van S. Ponette.

     

    Het restaurant strekt zich uit over twee eetzalen. De zaal ‘Marine’ verwijst naar de vele marines of zeeschappen die er aan de muur hangen, en net als de 18de eeuwse Delftse tegels van de monumentale schouw afkomstig zijn uit het kasteel van Saint-Hubert. De zaal ‘Gubbins’ biedt talrijke doeken van Belgische schilders uit het begin van vorige eeuw en een collectie Afrikaanse kunst. In de wintertuin waar alle mogelijke planten en bomen in reusachtige potten staan, is een rookhoek waar men gebruik kan maken van de humidors met Cubaanse en Dominicaanse sigaren, net als van een rijk voorziene whiskykast met flessen uit alle mogelijke landen.

     

    Om tot een gulle en serieuze keuken te komen, gebruiken de gebroeders Thomaes uitsluitend voedingswaren van de allerbeste kwaliteit. Absoluut alles is huisgemaakt, op basis van de grondstoffen die dagelijks vers worden aangeleverd. Dat gaat van brood tot fonds en het gebak. Elke handeling van de ruim 20 medewerkers in de keuken wordt bepaald door een lofwaardig respect voor het edele ambacht.

    Jean-Baptiste Thomaes volgt na zijn humaniora de cursussen van de COOVI in 1979.Hij komt als commis terecht in de Barbizon van Alain Leduc in Jezus-Eik maar besluit reeds in 1981 zijn eigen restaurant ‘Château du Mylord’ te openen. Sous-chef in de keuken is Didier Bourdaux die in 2002 zijn opleiding in hotelschool Ter Duinen afrondde. Aanvankelijk actief in De Karmeliet in Brugge doet hij in 2004 de overstap naar Le Château du Mylord en is sinds eind 2006, de rechterhand van Jean-Baptiste.

    Christophe Thomaes behaalt na zijn humanora, een licentie Nautische wetenschappen en wordt in 1982 koopvaardijofficier. In 1988 kiest hij toch voor de keuken van Château du Mylord en wijdt zich aan de patisserie en is ondertussen uitgegroeid tot een uitmuntende chef-patissier. Vincent, de jongste van de broers was tot voor kort meesterwijnkelner maar besloot onlangs om op eigen kracht verder te gaan.

     

    Jean-Baptise heeft daarom een beroep gedaan om Bart Lamon, die in 2003 bij Sopexa de titel van meestwijnkelner behaalde en in 2004 meesterwijnkelner van wereldwijnen werd. Na zijn opleiding in Koksijde was Bart o.m. actief in restaurant Rooden Scilt in Erps Kwerps en De Gouden Klokke in Waarmaarde. Lisbeth Sadoigne, Jean-Baptiste’s echtgenote, die hotelschool volgde in Doornik, heeft de leiding in de zaal.

     

    Lekkerbekken hebben in Château du Mylord naast een aanlokkelijke kaart, ook keuze uit vier menu’s: het menu seizoensdegustatie, de gastronomische degustatie, het menu Prestige et Tradition en tenslotte het menu Confiance. Bovendien kunnen de jongeren tot 28 jaar er op donderdagavond en zaterdagmiddag genieten van het menu Jonge Gastronomen.

    Ons aromarijk degustatiemenu startte met een micro-aperitiefmenu, een aaneenschakeling van een zestal proevertjes. Nadien kwamen o.m. langoustines met hoppescheuten, scheermesschelpen met champignons en Tripelkarmeliet en St Jacobsvruchten. De fijne tongreepjes kregen het gezelschap van hoppescheuten, witte Hoegaarden, kwarteleitjes en Mechelse bloemkool. Het Sisteronlamsvlees werd geserveerd met hoppebloempjes, verse erwtjes en Duvelsaus, terwijl de ravioli van Comtékaas het gezelschap kreeg van een carpaccio de cecina de buey en een Frasnoisegelei. Tot onze verrassing was de crème van bruine Leffe met caramelijs, slechts een voorbode van een micro-menu de mignardises. RVH.

     

    Restaurant Château du Mylord – rue Saint-Mortier 35 – 7890 Ellezelles – tel 068/ 54 26 02

    www.mylord.be

    29-06-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 06/05-12/05 2024
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!