Inhoud blog
  • Van New york naar landbouw op kasteeldomein
  • Michael Kors
  • Franke ziet het glas halfvol .. warm en gefilterd
  • Parador vakantieparken
  • Beosysteem 9000C
  • DEBA meubelen trekt alles uit de kast!
  • Het combi-shirt van Mayerline
  • Arte en Moooi openen deuren van Green House
  • Own Your Glow
  • La Biennale di Venezia
  • Weleda breidt manverzorging uit!
  • Aspria: technologische verzorging
  • Kartell & illycaffè
  • Water als centerpiece
  • Artisano & Amato
  • Bell & Ross
  • Vier de lente met Belgische flair
  • Le Lame Lover
  • Moederdag
  • Veritas Care(s) about you
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    21-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.batibouw somfy

    SOMFY:

    Met SMOOVE en TELIS 16 RTS wordt je huis bedienen een koud kunstje

     

     

     

     

    De specialist in automatisatie, motorisatie en alarmsystemen pakt uit met twee nieuwigheden: Smoove en Telis 16 RTS. 

     

    SMOOVE: DRAADLOZE WANDBEDIENING MET AANRAAKSCHERM

    Op basis van zijn sensitive-technologie ontwikkelde Somfy zijn Smoove, een draadloze wandbediening met touchscreen om zowel verticale (rolluiken, zonneblinden en garagepoorten) als horizontale barrières (gordijnen, klapluiken, deuren,,…) te besturen. Smoove is compatibel met de systemen RTS en io-homecontrol®. Door het schermpje aan te raken, open en sluit je garagepoorten, zonneblinden, gordijnen en poorten zo veel je maar wil. Op alle modellen zit een ‘my’-toets, waarmee de gebruiker zijn favoriete positie kan programmeren.

     

    TELIS 16 RTS: LCD-AFSTANDSBEDIENING TOT 16 KANALEN

     

    Somfy heeft een nieuwe afstandsbediening ontwikkeld die tot 16 kanalen aankan. Met Telis 16 RTS kun je alle ramen en deuren van een huis bedienen en per zone tot 16 gemotoriseerde groepen creëren. Met één druk op de knop openen, sluiten of blokkeren alle producten uit eenzelfde groep in de gewenste stand dankzij de ‘my’-toets. Telis 16 RTS werkt op radiogolven die zonder hindernissen een reikwijdte hebben van 200 meter.

     

    De afstandsbediening is niet alleen ergonomisch en gebruiksvriendelijk, ze heeft nog veel meer in huis. Zo is Telis 16 RTS uitgerust met een LCD-scherm dat alle producten weergeeft in de vorm van een pictogram. Zijn gebruiksgemak en ergonomisch design maken van Telis 16 RTS een product dat voor iedereen toegankelijk is. RVH.

    www.somfy.be





    21-02-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.batibouw siematic

    Fonkelnieuwe keukenconcepten in jubileumjaar SieMatic

     

     

     

     

    Het Duitse keukenicoon SieMatic bestaat 50 jaar en dat gaat op Batibouw natuurlijk niet onopgemerkt voorbij. Nooit eerder was er zo veel nieuws te zien op de stand, van de legendarische SieMatic 6006 remake tot het ultracompacte ‘Urban Cube’ concept. Als centrale thema kiest SieMatic voor ‘kleur’. Vertrekkend van het pure contrast wit-zwart, maar met een uitgebreid aanbod van kleuren om in elk interieur de gewenste sfeer op te roepen.

     

    In 1960 bracht SieMatic met de eerste greeploze keuken een revolutie op gang: de 6006 was de eerste volledig uitgeruste keuken volgens het greeploze concept en heeft sindsdien altijd de toon gezet in het typische SieMatic design, snel uitgroeiend van trend tot norm. Kortom, op Batibouw kan je even wegdromen bij de retro van de 6006, verrast worden door het innovatieve Urban Cube keukeneiland of de mogelijkheden van multimedia ontdekken in de intussen welbekende S2. Als klap op de vuurpijl staat de nieuwe SieMatic BeauxArts in première te pronken. Rode draad doorheen dat alles: tijdloos design naast functioneel comfort.

     

    De 6006 neemt verschillende designkenmerken van de pioniersversie over. De boven en onder afgeronde fronten bijvoorbeeld, maar dan met een eigentijds ‘1 cm’ motief aan de zijkanten en de werkbladen. De SieMatic BeauxArts.02: “grace & elegance” wordt een tweede blikvanger en een revelatie die op Batibouw voor het eerst in België onthuld wordt. De Urban Cube werd ontworpen om in stedelijke of beperkte ruimtes toch de typische SieMatic uitstraling en topkwaliteit in huis te halen. Van ontwerp is de Urban Cube synoniem van ultieme plaatsefficiëntie. RVH.

    info@siematic.be

     





    21-02-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.batibouw velux

    VELUX® wordt 70 in 2011!

    Batibouw in teken van topdesign en innovaties

     

     

     

    Voor VELUX® is Batibouw het startschot van een feestjaar. De marktleider in dakvensters bestaat 70 jaar en zet vandaag de toon in alle hoeken van de wereld. En dat wordt gevierd met een aantal opmerkelijke nieuwigheden. Niet alleen qua functionaliteit en comfort, ook op het vlak van design gooit VELUX hoge ogen tijdens Batibouw 2011.

     

    De in 2010 gelanceerde “Lichttunnel by Lovegrove” geeft een designgevoel aan daglicht. VELUX® introduceerde de lichttunnel voor het eerst in 2005, als oplossing voor de vaak sombere plaatsen waar de installatie van (dak)ramen moeilijk of onmogelijk is (zoals gangen, trappenhuizen en badkamers). VELUX nam internationaal erkende ontwerper Ross Lovegrove in de arm om zijn lichttunnel een nieuwe look aan te meten. Het resultaat: een futuristische en toch tijdloze plafondsierring en lichtdiffusor in de vorm van een luchtbel met pendel om de hanghoogte te regelen. Het unieke concept werd bekroond met de prestigieuze Red Dot Design Award 2010.

     

    Het succes van Lovegrove’s ontwerp smaakte duidelijk naar meer. Op Batibouw 2011 onthult VELUX® het resultaat van een nieuwe samenwerking met een gerenommeerd designer: Karim Rashid. Deze flamboyante ontwerper is een van de meest productieve in zijn metier, met meer dan 3000 ontwerpen en maar liefst 300 awards achter zijn naam. Rashid zal voor VELUX de gordijnen een nieuwe, aparte uitstraling geven. Hij zweert bij kleuren, frisheid en moderniteit, met “Blobisme” of bubbels als zijn handelsmerk. Bij de lange lijst van gerenommeerde klanten vinden we Prada, Sony en Swarovski, Cappellini, Alessi - en nu VELUX.

     

    In veel gebouwen, vooral in trappenhuizen van flatgebouwen of kantoren is rookventilatie wettelijk verplicht. Het VELUX® ontrokingssysteem voor platte daken heeft zowel binnen als buiten dezelfde look als het standaard platdakvenster, laat net zoveel daglicht toe en biedt een zelfde esthetische uitzicht. Wanneer de geïntegreerde rookventilatiemotor wordt geactiveerd door het breken van het glas van het bedieningskastje of door de rookdetector, opent het venster tot 50 cm waardoor rook en hitte snel kunnen ontsnappen. Voor dagdagelijkse ventilatie, kan het venster openen tot 15 cm. De motor is zowel in open als gesloten positie volledig

    verborgen. Het VELUX ontrokingssysteem voor platte daken is uitgebreid getest en gecertificeerd conform de Europese EN 12101-2 norm inzake brandveiligheid en de Belgische norm NBN S 21-208-3 betreffende de beheersing van rook en warmte.

     

    VELUX® ontwikkelde een inbraakwerende variant van het platdakvenster. Gecertificeerd volgens de normen ENV1627-1630 en met weerstandsklasse 2 certificering, kunnen de ramen inbraakpogingen weerstaan van ten minste drie minuten, ongeacht het materiaal van de afdekschelp (acryl of polycarbonaat). Het enige zichtbare verschil met het gewone platdakvenster is het aantal schroeven in de

    vleugelprofielen. De onderliggende veiligheidsbeglazing bestaat uit twee lagen van 3 mm glas en vier lagen PVB-folie.

     

    Isolatie en veiligheid, maar ook comfort staat centraal bij de superisolerende beglazing van VELUX®. De drievoudige Energy Star beglazing wordt voortaan standaard uitgerust met een antidauw coating (aan de buitenkant) die zorgt voor 75% langer helder zicht naar buiten. In combinatie met het nachtelijk afkoeleffect ontstaat

    er meer dauw op superisolerend glas, omdat de buitenkant kouder is dan bij gewone beglazing. De ultradunne, onzichtbare coating (300 keer dunner dan een menselijke haar) zorgt dat dit buitenste glasvlak lichtjes opwarmt, met minder dauw tot gevolg. De dauw die zich toch nog vormt, zal door de coating bovendien dunner zijn en dus sneller opdrogen bij het opkomen van de zon.

     

    Het rolluik op zonne-energie werd ontwikkeld met het oog op maximaal comfort en veiligheid. Gemaakt van stevige geïsoleerde aluminiumlamellen, zorgt het rolluik voor de beste verduistering, akoestische én thermische isolatie in winter en zomer. Het rolluik kan geplaatst worden op alle manuele en SOLAR dakvensters, en werkt draadloos met de bijgeleverde afstandsbediening. Een bestaand dakvenster kan dus perfect, zonder enige bekabeling, uitgerust worden met een rolluik. Wat ook resulteert in een snelle en eenvoudige plaatsing.

    www.velux.be 

     





    20-02-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Walibi ... de parken
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    WALIBI: de parken

     

     

     

    WALIBI BELGIUM

    Ligging: Waver, 14 km ten zuiden van Brussel

    Openingsjaar: 1975 (Walibi Waver) – 2001 (Six Flags Belgium) – 2005 (Walibi Belgium) - Oppervlakte: 62 hectaren

    Bijzondere kenmerken: Walibi Belgium, de historische bakermat van het Walibi merk, is het meest complete pretpark van België met meer dan 40 attracties voor alle leeftijden, waaronder 5 achtbanen, 1 4D-cinema, 1 giant drop, 2 waterattracties, 16 attracties voor kinderen en 1 tropisch waterpark, Aqualibi. Walibi staat tevens bekend omwille van zijn exclusieve shows.

     

    WALIBI HOLLAND

    Ligging: In de provincie Flevoland, in Biddinghuizen (ten noordoosten van Amsterdam)

    Openingsjaar: 1971 (Flevohof), 1994 (Walibi Flevo), 2000 (Six Flags Holland), 2005 (Walibi) - Oppervlakte: 120 hectaren, waarvan 40 voor het themapark, 20 voor het vakantiepark en 60 voor het evenemententerrein

    Bijzondere kenmerken: Het park telt 41 attracties, met een goede mix van sensationele attracties en meer gezinsgerichte attracties. Ook waterpret is alomtegenwoordig. Walibi Holland heeft een uitgebreide knowhow ontwikkeld in de organisatie van privé- of bedrijfsfeesten, die kunnen gaan tot 20.000 personen! Het park onderscheidt zich eveneens door zijn vakantiepark, met kampeervoorzieningen en bungalows, en zijn evenemententerrein waar o.a. rockfestivals plaatsvinden.

     

    WALIBI RHONE-ALPES

    Ligging: Les Avenières, tussen Lyon en Chambéry, vlak bij de snelweg A43

    Openingsjaar: 1979 (SAS Avenir Land) - Oppervlakte: 30 hectaren

    Bijzondere kenmerken: Walibi Rhône-Alpes is een themapark met 21 landattracties, een watergebied van 13 000 m² met het beroemde Pirateneiland, glijbanen, een golfslagbad, themabaden, shows, een miniboerderij, restaurants en winkeltjes.

     

     

    WALIBI AQUITAINE

    Ligging: Roquefort nabij Agen, vlak bij de snelweg A62, Bordeaux-Toulouse

    Openingsjaar: 1992 - Oppervlakte: 30 hectaren

    Bijzondere kenmerken: het attractiepark Walibi Aquitaine bevindt zich op een weelderig groen terrein van 30 hectaren groot, dat wordt gedomineerd door een authentiek kasteel uit de 18e eeuw. In Walibi Aquitaine, met zijn 19 attracties, spectaculaire shows en talloze evenementen, beleeft iedereen gegarandeerd een onvergetelijke dag vol emotie, spanning en plezier! RVH.

    www.walibi.com

    18-02-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Walibi ... de personages
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Walibi: de personages

     

     

     

     

    Met de creatie van de nieuwe wereld, die van Walibi een grote naam moet maken in de Europese entertainmentsector, gaat een investering gepaard van 15 miljoen euro: ruim 11 miljoen tot nog toe en meer dan 3 miljoen in 2012.

     

    Walibi - leeftijd: 15 jaar - soort: kangoeroe. Kwaliteiten: dapper, energie, humor, songwriter. Gebreken: ongeduld en naïviteit

    Walibi is ervan overtuigd dat muziek en levenslust de wereld kunnen veranderen. Hij droomt ervan de grijze, kille wereld van Monotowny wat meer de kleuren van Shimmeria te geven. Een uitzonderlijk leider, maar zijn neiging om alleen de positieve kant van de dingen te zien, speelt hem soms parten...

     

    Squad - leeftijd: 15 jaar - soort: kangoeroe. Heeft nauwelijks kwaliteiten, maar ontelbare gebreken.

    Squad is niet alleen de tweelingbroer van Walibi, hij is ook zijn tegenhanger! Squad mag dan de vreselijkste gebreken hebben die maar denkbaar zijn, hij is ook een ongeëvenaard gitarist, die zelfs de concurrentie met Haaz aankan. Individualist in hart en nieren, deinst hij nergens voor terug …

     

    Sara Fox - leeftijd: 24 jaar - soort: wijfjesvos. Kwaliteiten: organisatietalent, zakelijk inzicht, ambitie. Gebreken: organisatietalent, zakelijk inzicht, ambitie.

    Een geduchte zakenvrouw ontwikkeld die direct de enorme mogelijkheden zag van W.A.B en wierp zich op als impresario van de groep.

     

    Linaa - leeftijd: 7 jaar - soort: mus. Kwaliteiten: doorzettingsvermogen, lef, onafhankelijkheid. Gebreken: koppigheid, onbescheidenheid, sluwheid.

    Het piepjonge musje is de vurigste fan van W.A.B. Voor niets ter wereld wil ze een concert van hen missen. Droomt ooit Fibi op te volgen als zangeres!

     

    Fibi  - leeftijd: onbekend - soort: waternimf. Kwaliteiten: schoonheid, edelmoedigheid, intelligentie, moed. Gebreken: soms grillig, nieuwsgierigheid, koppig.

    Geboren en getogen in Shimmeria is ze een wonderlijk wezen dat over een aantal vermogens beschikt waarvan ze zich in geval van nood bedient.

     

    Haaz - leeftijd: 14 jaar - soort: jachtluipaard. Kwaliteiten: gitaarvirtuoos. Gebreken: enig kind

    Deze jonge luipaard verzet zich weliswaar tegen het starre systeem van Monotowny, maar is ook een uitzonderlijke gitarist. Is stapelverliefd op Fibi.

     

    Zenko - leeftijd: 16 jaar - soort: gorilla. Kwaliteiten: perfect, altijd goedgehumeurd, wonderdrummer. Gebrek: ziekelijk verlegen.

    Zenko is opgeruimd van aard en kan dus slecht tegen de strenge regels van Monotowny.

     

    Vita Drakovitz - leftijd: 145.679 jaar - soort: draak. Kwaliteit: een hart van goud onder een onstuimig karakter. Gebrek: gierig.

    Vita Drakovitz is een oude, astmatische wijfjesdraak, stijf van de reumatiek, wat haar niet belet in drift te ontsteken als er maar even iets tegenzit... Ze is uitbaatster van de populairste kroeg van Shimmeria, De Psyke, waar W.A.B geregeld concerten geeft.

     

    Loco - leeftijd: 15 jaar - soort: stier. Kwaliteit: onvoorwaardelijke trouw aan Motiv. Gebreken: zelfingenomen, populair, onnozel.

    Loco is niet in staat om zelf ook maar de kleinste beslissing te nemen: hij doet altijd wat Motiv doet. Voor Motiv heeft hij een grenzeloze bewondering.

     

    Motiv - leeftijd: 13 jaar - soort: raaf. Kwaliteiten: onverschrokken, vrijmoedig. Gebreken: nerveus, boosaardig, schijnheilig, cynisch.

    Als waar grootmeester in het ruzie zoeken schept Motiv er een boosaardig genoegen in tweedracht te zaaien waar hij ook maar komt. Harteloos en gewetenloos. RVH.

    www.walibi.com


    17-02-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Walibi... het verhaal
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Walibi: het verhaal …

     

     

     

    Walibi en Squad zijn twee kangoeroebroers die als dag en nacht van elkaar verschillen. De eerste is een spontaan en dromerig type, de tweede is alleen maar uit op aandacht en roem. Beiden wonen in Monotowny, een wereld zonder fantasie en humor. Het leven van de inwoners ligt al vanaf hun geboorte vast, afhankelijk van de soort waartoe ze behoren: de papegaaien worden journalisten, de honden politieagenten, de beren taxichauffeurs... En alleen de vogels mogen zingen. O, wee… degene die afwijkt van het rechte pad dat hij moet volgen!

     

    Walibi en Squad leken gedoemd tot een eentonig bestaan... Tot de dag waarop ze een kaart in handen krijgen die hen naar Shimmeria brengt, een geheimzinnig oord bevolkt met wonderlijke wezens. In deze parallelwereld, waarin de magie regeert, ontdekken de twee broers de vrijheid van het muzikantenbestaan. Voor hen een ware openbaring: niets belet hen nu meer om hun eigen muzikale avonturen te beleven!

     

    Walibi richt zijn eigen groep op: W.A.B, Squad blijft niet achter en komt met The SkunX, een trio dat ‘dark rock’ muziek speelt... W.A.B aan de ene kant, The SkunX aan de andere. Twee groepen, onder aanvoering van twee broers die elkaars rivalen zijn. De muzikale battle kan beginnen... RVH.

    www.walibi.com

    16-02-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Traditionele Vlaamse streekproducten

    Opnieuw vier traditionele Vlaamse producten erkend als Vlaams streekproduct

     

     

     

     

    De stilaan lange lijst van erkende Vlaamse traditionele streekproducten krijgt er opnieuw vier producten bij. De Beoordelingscommssie Vlaamse Streekproducten, die drie maal per jaar de erkenningsaanvragen doorneemt, oordeelde tijdens de afgelopen bijeenkomst dat vier aanvragen alle vijf de voorwaarden voor erkenning met brio doorstaan hebben.


    Het natuurlijk mineraalwater uit de Vlaamse Ardennen, Kempense koffie, Moese patat en Belgische Elixir mogen daarom voortaan het Vlaams erkenningslabel STREEKPRODUCT.BE dragen.


    Natuurlijk mineraalwater uit de Vlaamse Ardennen


    De Vlaamse Ardennen zijn een bronrijk gebied. In 1897 ging de kasteelheer van kasteel Pierre Blanche op zoek naar waterwinning op zijn domein in Scheldewindeke. Het water uit de natuurlijk opwellende bronnen van Ginstberg werd dan ook meteen gebotteld en gecommercialiseerd.


    Uit een hydrologische studie uit 1936 blijkt dat de hoogvlaktes rondom Scheldewindeke de Ginstbergbronnen “spijsen” en dat het grondwater gefilterd wordt door lagen kalkachtige zandsteen en keizand.

    Het bronwater van Ginstberg is een natuurlijk mineraalwater. Dit garandeert een constante kwaliteit en samenstelling.


    Kempense koffie


    Bij Huis Manendonckx brandt men reeds 4 generaties lang en op dezelfde plek in Geel Kempense koffie. Slechts één mengeling, van het huis, met 7 soorten Arabica-koffiebonen, wordt trapsgewijs gebrand in een cilindertrommel uit 1933. Het langzame branden tot een maximum van 230°C zorgt voor een “mild” gebrande koffie.
    Er wordt wekelijks gebrand in de Schoolsteeg, de pakjes Kempense koffie zijn dan ook nooit ouder dan 14 dagen. De typische verpakking uit de jaren ’20 verraadt de lange traditie!

     

    Moese patat


    In Oost-Vlaanderen neemt de aardappelteelt reeds lang een belangrijke plaats in. De vroege aardappelen waren de specialiteit van het Waasland, Dendermonde en Moerzeke. De vroege aardappelen van Moerzeke, geteeld in een vruchtbare bocht van de Schelde, hadden naam en faam. Iedereen met een tuin verdiende er een centje aan. Plaatselijke koopmannen, geholpen door “facteurs”, verdeelden de vroege aardappelen op hun beurt naar Gent, Mechelen, Brussel, … .


    Door het succes werd er dan ook gezocht om de oogst nog te vervroegen. Vroeger en nu poot men de aardappelen voor de openluchtteelt rond 19 maart, met Sint-Jozef. Onder koud glas durft men al in januari poten. Tussenin wordt ook nog onder plastiek folie geteeld. Zo wordt de oogst gespreid en kan men van half april tot de eerste week van augustus Moese patatten kopen.

    Op het bedrijf van Agra Claessens teelt men onder andere nog de traditionele “witte eersteling” als de allereerste primeur. Je kan er ter plaatste per kilo je Moese patat gaan kopen!


    Belgische Elixir


    Rond 1900 was Elixir een hype in België. Van een geneesmiddel bij de apotheker werd het tot een likeur die bijna elke Belgische likeurstoker op de markt bracht. De elixir behield echter zijn aureool van gezond en geneeskrachtig, buikpijn bij vrouwen en paarden werd verzacht door dit kruidendrankje.


    Elixir is een gearomatiseerde en gekleurde likeur. Belgische elixir heeft een uitgesproken anijsaroma en de mooie gele kleur van saffraan.


    Bij de Elixir de Roulers verwijst niet alleen het etiket naar een lange traditie, ook de Franse naam klinkt heerlijk ouderwets. Reeds sinds 1871 maakte deze elixir deel uit van het gamma van de Stoomstokerij Sint-Michiel van de familie Vyncke-Daels te Roeselare. Vandaag maakt de familie nog steeds dezelfde blend die vervolgens kan rijpen op eiken vaten. RVH.

    www.streekproducten.be

     













    16-02-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Walibi !!!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Walibi onthult nieuw Europees entertainmentmerk

     

     

     

     

    Walibi opent de deuren van een nieuwe fantasierijke wereld. Het merk bouwt voort op zijn 35 jaar ervaring en wil een Europees topmerk worden op het vlak van gezinsontspanning.

     

    Walibi schrijft een nieuw hoofdstuk in zijn reeds rijke geschiedenis als grote speler inzake gezinsrecreatie in Europa. Het merk Walibi, dat sinds 2006 deel uitmaakt van Compagnie des Alpes, is bekend door zijn vier attractieparken: Walibi Aquitaine en Walibi Rhône-Alpes (Frankrijk), Walibi World (Nederland) en Walibi Belgium (België), die samen elk jaar goed zijn voor ongeveer 2,8 miljoen bezoekers. Het Belgische park in Waver is de historische bakermat van het merk met de kangoeroe, waar gezinnen al 35 jaar met plezier naartoe komen. Dankzij deze lange ervaring en de enorme bekendheid bij vele generaties bezoekers, opent Walibi nu de deuren van een nieuwe fantasiewereld. Een wereld die veel verder gaat dan de pretparken en die de ambitie van de groep Compagnie des Alpes om haar merknamen op te waarderen kracht bijzet. Op die manier wil ze haar groeipotentieel vergroten en haar expansiecapaciteit versterken. De ambitie is om van Walibi binnen Europa een omnipresent topmerk voor families te maken.

     

    De nieuwe Walibi-wereld is het resultaat van een project dat drie jaar geleden werd gestart om het merk Walibi te moderniseren en haar horizon te verruimen tot buiten de grenzen van haar attractieparken. Vandaag draait het merk rond een reeks figuren die zijn ontsproten aan de verbeelding van een projectteam binnen de Groep CDA. De beroemde kangoeroe Walibi kreeg een moderne look aangemeten die aansluit bij de belevingswereld van 8- tot 12-jarigen, en hij verzamelde een opmerkelijke groep vrienden om zich heen: Haaz de geslepen jachtluipaard, Zenko de artistieke gorilla en Fibi de mooie waternimf. Samen besluiten ze een poprockgroep op te richten, W.A.B (Walibi’s Adventure Band), om wat leven in de brouwerij te brengen in het saaie wereldje van Monotowny. Maar ze vinden allerlei hindernissen op hun weg naar het succes, zoals de jaloerse Squad, de tweelingbroer van Walibi, die met The SkunX een rivaliserende band sticht.

     

    Tijdens hun creatieve en wonderlijke zoektocht komen de vier helden ook in contact met de fabelachtige wezens uit de fantasiewereld van Shimmeria… Dit rijke universum, waar kinderen en jonge tieners zich makkelijk mee zullen identificeren, heeft muziek als rode draad. De twee rivaliserende rockbands, W.A.B en The SkunX geven zich over aan meedogenloze muzikale duels, musicbattles, waarover het publiek zeker zijn woordje zal meepraten. Bezoekers kunnen op www.walibi.com nu reeds hun kamp kiezen: houden ze eerder van het lied “Hello World” van de Walibi-band of van het getikte punkrocknummer “We are The SkunX” van Squad en zijn makkers?

     

    Vanaf 9 april 2011 kunnen families dan eindelijk in levenden lijve kennismaken met hun helden in de 4 parken, hun liveoptredens in de verbazingwekkende shows ontdekken, en samen met Walibi en zijn groep een heus 4D-avontuur beleven. RVH.

    www.walibi.com

    15-02-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jonesses
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    DVD & Blu-ray release 'The Joneses' op 1 maart 2011

                                     

      

     

    Satirische komedie met Demi Moore en David Duchovny

    Op 1 maart komt The Joneses uit  op DVD en Blu-ray, een hilarische en scherpe satire over de huidige consumptiemaatschappij. In de hoofdrollen: Demi  Moore (A  Few Good Men, G.I. Jane, Ghost) en  David  Duchovny (Californication, The X-Files).

     

    Ze lijken het perfecte gezin: Steve en Kate Jones, met hun prachtige  tienerkinderen Jenn en Mick. In hun chique buurt kijkt iedereen tegen  hen op. Kate is de ultieme trendsetter, Steve is een succesvolle zakenman en Jenn en Mick zijn de  populairste kids  van  hun  school.  Terwijl  hun vrienden, kennissen en  buren proberen  om de  Joneses bij  te houden,  is niemand voorbereid op de waarheid over deze schijnbaar perfecte familie…

     

    The Joneses is het regiedebuut van Derrick Borte, een voormalig  topsurfer en grafisch kunstenaar voor merken als Billabong en Rip Curl. Hij  schreef het scenario,  regisseerde  en  produceerde  deze  film  die  niet  alleen wereldsterren Demi  Moore en  David Duchovny kon bekoren, maar  wereldwijd positieve recenties kreeg. RVH.

     

    15-02-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gaston Gallens
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Gaston Gellens benoemd tot Algemeen Directeur van het Radisson Blu Royal Hotel in Brussel

     

     

     

     

    Gaston Gellens, van Belgische afkomst, startte op 3 februari als Algemeen Directeur van het Radisson Blu Royal Hotel in Brussel.

     

    Gaston bouwde de laatste 25 jaar een uitgebreide ervaring in de hotelindustrie op. Hij begon zijn professionele carrière bij Hilton in Nederland. In 1989 zette hij de stap naar Rezidor waar hij begon als F&B Manager bij de openingen van de Radisson Blu Hotels in Brussel en Amsterdam. De volgende jaren werkte hij voor Radisson Blu achtereenvolgens in Londen, Koeweit, Helsinki, Stockholm, Sint-Petersburg. Hij bekleedde verschillende posities als Algemeen Directeur op hotelniveau en als Regionaal Directeur van verschillende regio’s.

     

    In zijn laatste functie werkte hij sinds eind 2007 als Algemeen Directeur van het Radisson Blu Hotel in Berlijn gecombineerd met een verantwoordelijkheid als District Directeur in Duitsland.

     

    Gaston heeft een graduaatdiploma in Hotel Management van het PIVA in Antwerpen.

    Hij volgde ook het General Manager Programme aan de Cornell University in Ithaca, New York en is een actief lesgever en coach in de Rezidor Business School. Hij spreekt Nederlands, Frans, Engels en Duits.

    Als Algemeen Directeur van het Radisson Blu Royal Hotel in Brussel is hij voortaan verantwoordelijk voor het dagelijks beheer van het hotel. RVH.

     www.rezidor.com.

    14-02-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ecologische kookpotten

    Nieuw: BergHOFF, ecologische kookpotten met unieke antikleeflaag

     

     

     

     

    BergHOFF introduceert de revolutionaire Virgo kookpotten en pannen: een stoere body met stevige grepen en een glazen deksel.

    De Virgo lijn van BergHOFF heeft een  innovatieve keramische en hittebestendige coating die gebruiksvriendelijkheid perfect combineert met antikleefeigenschappen. De perfecte kookpotten en pannen om gezond eten te bereiden zonder het milieu uit het oog te verliezen.

     

     

    De klassieke anti-aanbakpannen bevatten schadelijke stoffen die vrijkomen bij oververhitting. Om de antikleeflaag te produceren zijn bovendien chemische stoffen gebruikt die zeer schadelijk zijn voor mens en milieu. BergHOFF heeft reeds jaren geleden besloten om over te schakelen op de Ferno-keramische coating.

    Ferno-keramische coating  is geen gewone antikleeflaag: het is een gezond en milieuvriendelijk alternatief voor de traditionele antiaanbaklagen. Ferno-keramische coating is immers PTFE-vrij (poly-tetra-fluor-etheen), gebruikt geen PFOA  (perfluor octaanzuur ) als grondstof, laat geen giftige gassen vrij bij het bakken op hoge temperatuur, verbruikt minder energie tijdens het productieproces én kampt niet met oververhittingsproblemen. BergHOFF is zijn tijd ver vooruit door deze PFOA’s uit zijn pannen te weren.

     

    De kookpotten zijn vervaardigd uit gegoten aluminium, een materiaal dat de warmteverspreiding in de kookpot gelijkmatig laat verlopen, waardoor ingrediënten onderaan de kookpot niet sneller zullen garen dan bovenliggende voedingswaren. Ook de warmte blijft lang behouden. Dankzij de speciale gaatjes in de rand, is het mogelijk om water en andere vloeistoffen af te gieten terwijl het deksel nog op de pot/pan zit.

     

    De “Virgo White” en “Virgo Dark” zijn gemaakt uit gegoten aluminium en voorzien van een keramische coating: white silicone coating of een aubergine silicone coating aan de buitenzijde. De vurige hobbykok kan kiezen voor de oranje met rode schaduw kookpotten om je kookervaring extra pittig te maken. Het ontwerp en de kleuren passen in zowel een landelijk geïnspireerd interieur als in een design keuken. De reeks bestaat uit 4 kookpotten, 2 pannen met deksel, 3 bakpannen en 2 grill pannen.

    Deze kookpotten zijn ook in inox verkrijgbaar, meer precies in 18/10 roestvrij staal, met een revolutionaire zeslagige bodem. RVH.

    www.berghoffworldwide.com  





    13-02-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jetstar

    Jetstar-netwerk opgenomen in tarifaire producten van oneworld

     

     

     

     

    Jetstar, de Australische lagetarievenmaatschappij die reeds meerdere awards in de wacht sleepte, wordt binnenkort geïntegreerd in enkele zeer populaire tarieven, die worden aangeboden door oneworld®, de meest kwalitatieve van alle luchtvaartallianties. Hierdoor breidt oneworld zijn dekking in het Australaziatisch deel van de wereld flink uit.

     

    Vanaf 1 februari zullen de vluchten, die door Jetstar (JQ) worden uitgevoerd en die worden aangeboden onder het codeshare-akkoord met het oneworld-lid Qantas (QF), geboekt kunnen worden via het oneworld Explorer round-the-world tarief en de oneworld Circle Pacific, Circle Asia & South West Pacific en Circle Trip Explorer multi-continent pakketten. Qantas deelt vluchtcodes met quasi alle Jetstar-vluchten. Hierdoor dekt deze regeling bijna het volledige vluchtaanbod van de Jetstar in Australia en Nieuw-Zeeland.

     

    oneworld Explorer is ‘s werelds populairste wereldreistarief. Het unieke eraan is dat de prijs bepaald wordt op basis van het aantal bezochte continenten, in plaats van het aantal gevlogen kilometers, waardoor het plannen van de reis heel eenvoudig en flexibel wordt. Het was ook het allereerste alliantietarief dat via het internet kon worden geboekt dankzij een gebruiksvriendelijk on-line planninginstrument.

     

    Voor de instap- en alle andere oneworld-tarieven – of voor een specifieke prijsofferte voor een op maat gemaakte oneworld Explorer reis – kan men terecht op oneworld.com. RVH.

    13-02-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Neckermann zomer 2011

    Neckermann zomer 2011:

     

     

     

     

    Neckermann wil in 2011 meer dan ooit inspelen op de noden van de klant, vandaar dat de nieuwigheden voor zomer 2011 verdeeld zijn in drie grote hoofdstukken: budget, families en koppels. Als een klant zijn vakantiekeuze maakt, is hij zeker van 2 dingen, nl. hoeveel budget hij heeft voor zijn vakantie en met wie hij op vakantie vertrekt.

     

    Budget: Neckermann biedt al meer dan dertig jaar vakanties aan tegen de scherpste prijzen. Dat kan door zonder tussenstappen werken en een aanbod dat enkel verkocht wordt via de drie vertrouwde kanalen: 92 Vakantiewinkels, Vakantielijn en neckermann.be. Neckermann behoort tot een internationale groep met centrale inkopers en eigen vluchten, wat kostenbesparend werkt. Dankzij deze basisfilosofie is Neckermann voor de prijsbewuste vakantieganger dé uitgelezen touroperator. Om dit nog eens extra te onderstrepen, lanceert de touroperator 'de laagste prijsgarantie': vind je dezelfde vakantie elders tegen een lagere prijs, dan betaalt men het verschil terug.

     

    Families: Neckermann is dé touroperator met het ruimste familie- en kindvriendelijke aanbod op de markt. Vroeg boeken voor gezinnen loont, kinderen kunnen al vanaf € 149 mee op vliegvakantie of zelfs volledig gratis op autovakantie. Daarenboven kan de klant kiezen uit de grootste keuze aan all inclusive hotels met de meest uitgebreide faciliteiten, van miniclubs en familiekamers tot de modernste aquaparken.

     

    Koppels: Neckermann denkt ook aan wie zonder kinderen reist. Met vernieuwde rondreizen op exotische bestemmingen, nieuwe wereldreizen in oa. Zuid-Amerika, maar ook relaxhotels op autobestemmingen in Europa, de beste all inclusive hotels aan de Middellandse Zee of de Turkse Rivièra, cruises en citytrips. RVH.

    12-02-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eric De Neef
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Rezidor benoemt Eric De Neef tot Senior Vice President Park Inn by Radisson vanaf 1 februari 2011

     

     

     

    Eric De Neef, van Belgische afkomst, heeft een uitgebreide ervaring in de hotelindustrie, zowel op operationeel gebied als op corporate senior management posities doorheen Europa gedurende de laatste 25 jaar.

     

    Na zijn eerste professionele ervaring, werd hij in 1987 aangenomen bij Accor en in 1988 benoemd tot Directeur van het Novotel Brugge Zuid. Begin 1993, ging hij van start bij Sofitel als Algemeen Directeur van het Sofitel Brussels Toison d’Or Hotel. In 1999 werd hij benoemd tot Operations Director Accor voor Brussel en Wallonië. In 2002 verhuisde hij naar Parijs om er de verantwoordelijkheid voor de algemene marketing strategie van het Mercure merk op zich te nemen. In 2005 begon hij in Duitsland als Managing Director Mercure.

     

    In zijn laatste functie bij Accor werkte hij sinds januari 2008 als Managing Director All Seasons, Mercure en M Gallery Hotels in Frankrijk in het hoofdkantoor van Accor in Parijs. In deze positie was hij verantwoordelijk voor het bepalen van de globale strategie voor de drie merken, met een totaal van 325 hotels.

     

    Eric heeft een graduaatdiploma in Hotel Management van het CERIA – IPIAT in Brussel en spreekt Nederlands, Frans, Engels en Duits.

     

    Eric wordt lid van het Uitvoerend Comité en zal rapporteren aan Jacques Dubois, Senior Vice President & COO.

     

    Eric zal verantwoordelijk zijn voor de uitbouw en het beheer van Park Inn by Radisson, een fris en energiek midden segment hotelmerk. Park Inn by Radisson biedt het essentiële van een goede hotelervaring in zijn klasse: een warm en informeel onthaal, perfecte properheid én gebruiksgemak. Park Inn by Radisson heeft momenteel bijna 140 hotels in beheer en onder ontwikkeling met meer dan 25.400 kamers doorheen Europa, Midden-Oosten en Afrika.

     

    In België beheert Rezidor momenteel 2 Park Inn hotels : het Park Inn Liège Airport in Bierset en het Park Inn Antwerpen. 2011 wordt een druk jaar voor Park Inn in België en Luxemburg: in maart gaat het Park Inn Brussels Midi open, in april het Park Inn Luxembourg City en in mei tenslotte doet het Park Inn Leuven zijn deuren open. Recent werd ook het contract getekend voor de bouw van het Park Inn Lille Grand Stade in Rijsel, net over de Franse grens. Dit laatste voorziet te openen in 2012. RVH.

    www.rezidor.com.

    11-02-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bloemzeef
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    In de zevende hemel…

    Ergonomische Cuisipro-bloemzeef maakt komaf met knoeien in de keuken

     

     

     

     

    Meer bloem naast dan in de kom? Dat is voortaan verleden tijd met de nieuwe Cuisipro-zeef. Het zeefmechanisme laat je niet alleen gericht zeven, maar laat je ook gemakkelijk én snel grote hoeveelheden bloem klontervrij maken. Uiteraard kan je net zo eenvoudig poedersuiker doseren of cacao fijn maken.

     

    Door bloem te zeven, verwijder je niet alleen de klonters maar maak je de bloem ook luchtig. Daardoor kan je de bloem beter onder het deeg mengen. De nieuwe zeef van

    Cuisipro ligt, dankzij zijn ergonomische vorm, perfect in de hand. Je kan de zeef ook vlot met één hand bedienen, zodat je met de andere hand de bloem kan vermengen onder het deeg. Met het uitgekiende zeefoppervlak kan je heel gericht zeven en blijf je dus mooi boven de kom.

     

    Extra handig: je kan de zeef aan je kom hangen, zodat je je handen vrij hebt om ingrediënten toe te voegen. Ook kan je grote hoeveelheden bloem rechtstreeks uit een zak scheppen zonder dat je extra keukenhulp nodig hebt. Bovendien gaat het snel vooruit: de grote schraper beweegt langs het volledige zeefoppervlak waardoor de zeef optimaal benut wordt. RVH.

    www.cuisipro.com  | www.demeyere.be 

     

    10-02-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koken in open lucht

    Koken in open lucht.

     

     

     

     

    Binnen zitten als het buiten zomert? Dat is buiten Demeyere gerekend! Met zijn uitgebreid culinair aanbod heb je alles voor handen om te koken in openlucht. Een sterrenmenu voor familie? Of een gezellig hapje voor vrienden? Demeyere maakt outdoor cooking leuk en lekker. Neem je grillpan, rookset of teppanyaki mee naar buiten en verras je gasten met net dat ietsje extra.

     

    De roestvrijstalen grillpan van Demeyere is ideaal voor het grillen van groenten of vlees. Even lekker als rechtstreeks op het rooster van de klassieke barbecue en vaak ook handig, zeker bij het grillen van lichtere vissoorten of gemarineerde ingrediënten.

    De teppanyaki van Demeyere kan je gebruiken op twee kookzones van het fornuis of in de oven, maar leent zich even goed voor outdoor cooking. Met deze Japanse methode maak je een volledige maaltijd klaar op  één plaat. Bak eerst het vlees of de vis aan en voeg daarna groenten, kruiden en saus toe. Extra handig: je kan de teppanyaki zo op tafel zetten. Plezier gegarandeerd! Daarnaast kan je de teppanyaki ook gebruiken voor  la plancha-gerechten.

     

    Ook met de wok kan je aan de slag op de barbecue of in de buitenkeuken. Een heerlijk wokgerecht smaakt altijd, maar je kan de wokpan ook gebruiken voor een bijgerechtje met groentjes, noedels, een sausje zo smaakt het barbecuefestijn nog meer. Dankzij het speciale 7 lagenmateriaal tot aan de rand is de warmtespreiding in de wok optimaal.

     

    Roken is een gezonde manier om smaak toe te voegen, zonder het gebruik van vetten, zout of olie. Anders gezegd: lekker, caloriearm en daardoor populair. Roken met de Demeyere rookset kan echt overal: binnen, op alle soorten fornuizen, maar net zo goed buiten, op de barbecue, de outdoor kitchen of het kampvuur. Om te roken heb je geen hoog vuur nodig, dus je kan perfect roken wanneer de barbecue nog aan het opwarmen is (wel wachten tot de vlammen gedoofd zijn) of wanneer hij aan het afkoelen is. Vlees, vis of gevogelte zijn heerlijk sappig bij bereiding in de rookset, maar zet ook eens een camembert (gewoon met de onderkant van het doosje) op het rookrooster en haal de broodstengels boven.

    Roken gebeurt met rookhout, waaraan je eventueel droge kruiden of specerijen kan toevoegen. Deze geven meer rook af dan houtschilfers alleen, dus ideaal om buiten mee te experimenteren. De rookset van Demeyere is zo ontwikkeld dat iedereen eenvoudig en efficiënt kan roken. RVH.

    www.demeyere.be

     







    10-02-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bulgaarse wijnen

    Nieuwe deskundigen voor de Bulgaarse wijnen

     

     

     

     

    Een bladzijde van de geschiedenis van de Bulgaarse wijnbouw wordt omgeslagen en meteen worden ook nieuwe toekomstperspectieven geopend voor Domaine Boyar International. Margarit Todorov, stichter van het bedrijf en zonder twijfel één van de grootste krachten achter de export van de wijnen uit zijn land, gaat namelijk met pensioen en geeft de fakkel door aan een beloftevol jong duo : Evgeni Haramliysky en Vladislav Tanchev.

     

    Het bedrijf Domaine Boyar werd in 1991 in Sofia door Margo Todorov opgericht en had als doel de Bulgaarse wijn op de exportmarkt te brengen. Van bij de oprichting werd in Londen een bureau geopend dat de commercialisering naar West-Europa moest coördineren. In 1995 verkocht het bedrijf niet minder dan 13 miljoen flessen in het Verenigd Koninkrijk, terwijl het ook beloftevolle markten zoals Canada en Japan aanboorde en verder niet aarzelde om in Duitsland en België kantoren te openen.

     

    Ondanks de crisis, slaagde Domaine Boyar International erin om zijn marktaandeel te bewaren en noteerde het de voorbije twee jaar zelfs een lichte stijging, zowel op het vlak van volume als op het vlak van waarde. Eén van hun strategieën was dit jaar om wijnbouwers met de beste druiven een prijs toe te kennen.

     

    Vandaag de dag is Boyar Estates immers de grootste producent en leverancier van Bulgaarse wijn ter wereld. Het bedrijf is eigenaar van de merken Domaine Boyar, Blueridge, Quantum, Solitaire, Oravinifera en Cluster, en bezit wijnbouwcomplexen in verschillende streken van Bulgarije, goed voor een waaier aan druivensoorten. Laten we ook nog benadrukken dat het complex Shumen dankzij een zeer grote stijging van de vraag in 2010, goed voor een groei van 26%, onlangs terug in werking werd gebracht.

     

    Dit jaar zal Domaine Boyar ook beginnen met de import van een reeks tweede klasse wijnen uit onder andere Zuid-Afrika, Nieuw-Zeeland, Italië en Australië. Deze komen zich voegen aan de Lanson champagne die reeds door het bedrijf in Bulgarije geïmporteerd wordt. RVH.



    09-02-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tignes de stoutmoedige
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    « DE STOUTMOEDIGE » VERRAST

     

     

     

     

    Een schitterend idee om het seizoen in stijl af te sluiten, in Tignes, daar skiet men nog na iedereen!

     

    Tignes, « de stoutmoedige », geeft er op het einde van het seizoen nog een lap op! Met enkele fantastische buitenkansjes weet het hipste skistation van Frankrijk de laatste skiaddicts van het seizoen nog te verleiden. Want inderdaad, in Tignes is sneeuwzekerheid een feit tot en met 8 mei. Het is waar dat men in Tignes nog skiet na iedereen!

     

    In het hartje van de Savoie, in de noordelijke Alpen, verwelkomt skistation Tignes zijn gasten winter en zomer. Freeride, mountainbiken, golf, kuuroord, … alles in een internationale en kosmopolitische sfeer. Tignes is ook het station van de Winter X Games Europe, de onmisbare afspraak voor liefhebbers van freestyle-ski en -snowboard! De volgende Winter X Games Europe in Tignes vinden plaats van 1 tot 18 maart 2011. Tignes: gewoon buitengewoon.

     

    Lente op de latten : Tignes in de lente… je waant je in de winter ! In Tignes ligt er nog sneeuw tot ver in de lente, waardoor het hipste skistation van Frankrijk kwaliteitsvolle winterpret kan verzekeren tegen prijzen die smelten als sneeuw voor de zon. Tignes biedt sneeuwzekerheid tot 8 mei 2011: ideaal om nog te genieten van winterpret, in optimale sneeuwomstandigheden maar in een heerlijk zonnig klimaat. Of flirt je liever met de eeuwige sneeuw van de gletsjer la Grande Motte?

    Superdeal « Happy end » Tignes eindigt inderdaad in schoonheid. RVH.

    www.tignes-winter-madness.com

    08-02-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kordula Schloesser

    KORDULA SCHLOESSER BENOEMD TOT ALGEMEEN DIRECTEUR PARK INN LUXEMBOURG CITY

     

     

     

     

    Kordula Schloesser werd benoemd tot Algemeen Directeur van het nieuwe Park Inn Luxembourg City dat zijn deuren opent in april 2011.

     

    Kordula Schloesser, van Duitse afkomst, heeft een jarenlange ervaring in de hotelsector. De voorbije 25 jaar werkte ze op verschillende posities in verscheidene internationale hotelketens in Duitsland.

     

    Begin juni 2008 begon Kordula bij de Rezidor Hotel Groep als Adjunct-Algemeen Directeur van het Radisson Blu Hotel in Frankfurt waar ze ook in het mentor-mentee programma, het interne promotieprogramma van Rezidor stapte. Als resultaat hiervan werd ze in juni 2009 benoemd tot Algemeen Directeur van het Park Inn hotel in Telford in het Verenigd Koninkrijk. Een jaar later, in mei 2010 werd ze Algemeen directeur van het Park Inn Saint-Helen’s in Dublin.

    Nu komt ze naar Luxemburg en zal er de opening van het nieuwe Park Inn Luxembourg City voor haar rekening nemen. Kordula praat Duits, Engels en Spaans.

     

    Park Inn by Radisson is een fris en energiek midden segment hotelmerk – globaal in aanpak, locaal in grootte en beheer. Park Inn by Radisson biedt het essentiële van een goede hotelervaring in zijn klasse: een warm en informeel onthaal, perfecte properheid én gebruiksgemak.

     

    Het Park Inn Luxembourg City voorziet te openen in april 2011. Het hotel geniet van een uiterst goede locatie in de rue de la Gare in het stadscentrum en dicht bij het centraal station van Luxemburg. Naast de 99 kleurrijke kamers, zal het ook een bar, 3 vergaderzalen, een fitnessruimte en een parking bieden. Op het gelijkvloers zullen winkels gehuisvest zijn. RVH.

    www.parkinn.com

     





    07-02-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moulinex is back!

    Moulinex is back!

     

     

     

     

    Na 10 jaar afwezigheid is het revolutionaire merk terug op de Belgische markt, kwaliteitsvoller en in lijn met de verwachtingen van de consument.

     

    Het merk Moulinex behoort tot het collectieve geheugen. Iedereen kent en waardeert dit mythische merk dat er steeds naar gestreefd heeft om ons het leven makkelijker te maken met eenvoudige, innoverende, snelle en efficiënte producten. Om tijd te sparen en te genieten van het leven!

     

    Sinds zijn oprichting en vervolgens via de overname door de groep SEB in 2001 heeft Moulinex een bevoorrechte plaats in de sector van keukenbereidingen ingenomen. Moulinex volgt steeds de nieuwe trends en is erin geslaagd zich aan te passen aan de verschillende revoluties die de consumptiemaatschappij in de 20ste en 21ste eeuw heeft ondergaan: vereenvoudiging van het keukengerei, de komst van de elektrische huishoudtoestellen, de evolutie van de sociale rol van de vrouw die steeds meer op zoek gaat naar vrijheid, de globalisering van de markten…

     

    Na 10 jaar afwezigheid op de Belgische markt, is de naambekendheid Moulinex bij de consumenten nog steeds hoger dan 91%. Het merk komt terug met heel wat innoverende producten en een ambitieuze doelstelling: de Belgische markt opnieuw veroveren!

     

    Blikvanger temidden de meer dan zestig innoverende producten voor de keuken is de nieuwe, bijzondere collectie Red Ruby. Het is een complete collectie moderne, praktische en multifunctionele toestellen met een schitterend en erg trendy design. De gemetalliseerde en gestileerde afwerkingen in rood roestvrij staal zorgen voor een frisse, originele inslag … en geven de keuken als extraatje een “spicy & flashy” accent. Het design van Red Ruby is vloeiend, puur, fijn en gedurfd, en straalt jeugdigheid en leven uit! Ze kunnen opgesplitst in 4 grote families: iconische producten in een nieuw jasje, innovaties die je het leven makkelijker maken, unieke klassiekers voor je keukenbereidingen en compacte toestellen afgestemd op de gezinstrend.

     

    De legendarische Moulinette maakt zijn comeback, met een nieuwe look en voorzien van nieuwe functies! Hij is in het goede gezelschap van heel wat andere schitterende kwaliteitsproducten die allemaal even snel, efficiënt en gebruiksvriendelijk zijn. De toestellen zijn ergonomisch, gemakkelijk op te bergen en te reinigen. Met Red Ruby overstijgt Moulinex de grenzen van culinaire creativiteit en maakt zo het leven nog gemakkelijker. Geen tijd meer te verliezen: proeven en genieten is de boodschap.

     

    Dankzij zijn historische expertise speelt Moulinex ook vandaag in op de actuele trends met nieuwe waarden: easy, tasty, energetic en intuitive. De producten van het gamma 2011 met een nieuw kwalitatief design positioneren zich in het midden en hogere marktsegment en zijn in talloze speciaalzaken, groothandel en detailhandel te verkrijgen. RVH.







    07-02-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 06/05-12/05 2024
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!