Inhoud blog
  • Weleda breidt manverzorging uit!
  • Aspria: technologische verzorging
  • Kartell & illycaffè
  • Water als centerpiece
  • Artisano & Amato
  • Bell & Ross
  • Vier de lente met Belgische flair
  • Le Lame Lover
  • Moederdag
  • Veritas Care(s) about you
  • gespot op light+ Building
  • Ga voor een tijdloze, duurzame zomer met Aware
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    02-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cityjet

    CityJet opent directe-transferdienst op London City Airport

     

     

     

     

    CityJet, de regionale luchtvaartmaatschappij die vooral gekend is voor haar vluchten van en naar het hart van Londen, heeft een Direct Transfer Facility geopend op London City Airport. Dit nieuwe initiatief speelt in op het toenemende aantal passagiers die via Londen City Airport doorvliegen naar andere bestemmingen van het groeiend Europese netwerk van CityJet.  De aankondiging van de Direct Transfer Facility valt samen met de lancering van de nieuwe CityJet-routes naar Firenze, Avignon en Toulon. Daarnaast biedt CityJet deze zomer opnieuw de seizoenroutes aan naar de populaire bestemmingen Deauville en Brive vanuit London City.

     

    Passagiers die in London City Airport een aansluitende vlucht moeten nemen, kunnen direct naar de nieuwe CityJet Transfer Desk gaan, die zich net naast de grenscontrole bevindt. De reizigers worden persoonlijk begeleid langs de grens- en veiligheidscontrole en nadien rechtstreeks naar de vertrekhal of de gate voor hun volgende vlucht. Deze passagiers kunnen in de luchthaven van vertrek hun bagage voortaan ook onmiddellijk naar hun eindbestemming laten inchecken.

     

    Bij reizigers uit de Benelux zullen vooral de aansluitende vluchten naar Dundee, Dublin en Edinburgh in de smaak vallen, temeer omdat deze bestemmingen zeer gewaardeerd worden door een groeiend aantal golfers.  Bijkomend voordeel is dat CityJet geen extra kosten aanrekent voor het vervoer van golftassen en clubs. Die mogen geheel gratis mee.

    Klanten die de nieuwe CityJet Transfer Facility al hebben ervaren, zijn echt onder de indruk. Ze hebben vooral lof voor de snelheid en efficiëntie. Met een overstaptijd van slechts 30 minuten voor sommige vluchten kan CityJet echt stellen dat wij onze passagiers een van de vlotste en efficiëntste transferprocedures aanbieden, waardoor ze hun tijdsgebruik kunnen maximaliseren aldus Christine Ourmières, CEO van CityJet.

     

    Richard Gooding, CEO van London City Airport, voegde eraan toe: “Deze nieuwe dienstverlening is uitstekend nieuws voor de reizigers, want het draagt ook bij tot de ondersteuning van de nieuwe routes die door CityJet worden geopend”. RVH.

    www.cityjet.com

                                   

    02-03-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Corendon hervat vluchten naar Egypte

    Corendon hervat vluchten naar Egypte

     

     

     

     

    Touroperator Corendon herstart zijn activiteiten in Egypte en zal vanaf 19 maart weer 3 keer per week vliegen op de populaire zonbestemming. Vanaf 19 maart vliegt Corendon iedere woensdag en zaterdag vanuit Amsterdam naar de populaire badplaats Hurghada. Vanaf 23 maart vliegt Corendon ook weer naar Luxor, de startlocatie van alle Nijlcruises. Tegelijk lanceert Corendon een aantal super promoties.

     

    “Wij zijn verheugd dat we Egypte weer kunnen aanbieden aan onze klanten. Wij geloven in Egypte als zon- en cultuurbestemming. Voordat het onrustig werd in Caïro hadden we iedere week een vliegtuig vol naar de stad Luxor met allemaal klanten die wilden genieten van een prachtige Nijlcruise. Die mogelijkheid kunnen we vanaf 23 maart gelukkig weer aanbieden. Voor de Nijlcruises bieden we speciale inkoopprijzen aan zodat een 8-daagse Nijlcruise al boekbaar is vanaf 349 euro per persoon. Egypte is nu eenmaal een bestemming die niet weg te denken is voor de Belgische en Nederlandse vakantieganger”, aldus Atilay Uslu, CEO Corendon Vliegvakanties. Maar nu gaat Corendon zich eerst focussen op de last minute verkoop. De hotels in Hurghada en El Gouna willen graag weer Belgen en Nederlanders ontvangen. En dus kan iedereen nu optimaal profiteren van zogenaamde opstartkortingen en super last minutes.

     

    Vertrekt men in de periode van 19 maart t/m 1 mei dan heeft Corendon een aantal super aanbiedingen voor haar gasten in petto. Er kan al een 8-daagse zonvakantie worden geboekt vanaf 399 euro p.p. Klanten die na 1 mei vertrekken ontvangen een korting van maar liefst 100 euro per persoon per boeking. Snel beslissen is de boodschap, want deze kortingen zijn geldig t/m 28 februari. RVH.

    www.corendon.be/actie 

    01-03-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BBQ time Broil king souvereign

    Broil King Sovereign 90, alles wat een barbecue moet hebben

     

     

     

    Barbecueën is een feest. Barbecueën is vrienden en familie uitnodigen en verwennen. Hierbij horen perfect klaargemaakte gerechten, het handelsmerk van Broil King: het best mogelijke bakresultaat.

     

    Elke Broil King heeft een diepe en hoge, goed isolerende braadbak. Dit zorgt voor een optimale warmteverdeling; maakt het mogelijk om zelfs een grote kalkoen te bereiden; en zelfs indien het deksel regelmatig geopend wordt zal er geen koude luchtstroom naar de roosters gaan.

    Elke Broil King heeft grote inox warmteverdelers die het volledige braadoppervlak bedekken; 95% van de vleessappen worden hierdoor opgevangen en verdampen wat de smaak en het aroma ten goede komt.

     

    De echte steak house ruiten krijg je alleen als je bakt op de technisch perfect ontworpen gietijzeren braadroosters van Broil King. Draai je deze braadroosters om dan heb je braadroosters met groefjes waarin de vleessappen opgevangen worden. De roosterstaven zijn zeer dicht bij elkaar geplaatst wat voor betere warmteverdeling zorgt en het grillen van kleinere stukjes vlees en groenten mogelijk maakt. Gietijzer houdt de warmte het beste vast en garandeert het best mogelijke bakresultaat.

     

    Elke Broil King heeft roestvrij stalen branders die speciaal ontworpen zijn om een optimale warmteverdeling te garanderen. Met de Broil King branders heeft de volledige oppervlakte per bakzone dezelfde temperatuur. Dus geen té hete achterzone en té koude frontzone.

    De Broil King Sovereign 90 heeft bovenop al deze voordelen nog een zijbrander, spitbrander en braadspit met elektrische motor. RVH.

    www.barbecuespecialist.be







    01-03-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ovyta omega 3
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Een Ovyta Omega 3 ei: streven naar optimale gezondheid

     

     

     

    Eieren worden vaak in een negatief daglicht geplaatst omdat een eidooier cholesterol bevat. Maar een ei is veel meer dan cholesterol alleen. Door op een natuurlijke manier lijnzaadolie toe te voegen aan het kippenvoeder, hebben OVYTA Omega 3 eieren 40% minder verzadigde vertzuren en 8 keer meer Omega 3 vetzuren dan een standaard ei. Drie eieren per week is aan te bevelen want ze vormen een goede basis voor een gezonde voeding en bovendien bevatten ze max. 152 kcal. Het zijn dus absoluut geen dikmakers.

     

    Eieren kregen een slechte naam omdat het eten van veel cholesterol tot hart- en vaatziekten zou kunnen leiden. Sinds 2003 weten we dat een te hoog cholesterolgehalte in het bloed ongezond is, maar niet alleen veroorzaakt wordt door voedingscholesterol.  Andere factoren zoals erfelijke aanleg en het gebruik van verzadigde vetten vormen een hoger risico op het ontstaan van hart-en vaatziekten dan de cholesterol aanwezig in eieren.

     

    Eieren zijn evenwel rijk aan vitamine A en D, vitamine B2, B6, B12 en foliumzuur. Ook mineralen zoals ijzer, fosfor, zink en selenium zijn aanwezig in eieren. Ze vervullen belangrijke metabole functies in het lichaam.

     

    In een gezonde voeding waar variatie, evenwicht en gematigdheid centraal staan, is het aanbevolen om 3 eieren per week te eten. En de lekkere smaak en de mooie oranje dooier van OVYTA Omega 3 eieren zorgen er voor dat een OVYTA Omega 3 ei niet te versmaden is en een aantrekkelijk eiwitrijk alternatief kan zijn voor een portie vlees bij personen die van hun vleesverbruik willen afzien. RVH.

    www.ovyta.be

    28-02-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BBQ time

    Binnenkort weer BBQ-time!

    Broil King assortiment:

     

     

    Broil King Porta-Chef Pro

     

    Deze nieuwe compacte gasbarbecue wordt geleverd met afklikbare poten en zijtafels. Je kan hem dus mét of zonder de poten gebruiken, dus ook als tafelmodel. Naast handig om mee te nemen op vakantie of pick-nick is deze barbecue zeer geschikt om te gebruiken op bijvoorbeeld het balkon van een appartement. Na gebruik kan deze barbecue compact opgeborgen worden.

    De Broil King Porta-Chef Pro wordt geleverd met een geëmailleerd gietijzeren braadrooster. Hierdoor garandeert Broil King u een perfect bakresultaat. Deze barbecue is ook uitgerust met een warmhoudrooster, ook ideaal om bv. groenten te bakken.

     

    Haute Cuisine: De Broil King Imperial 90XL, het parade paard van Broil King

     

    Deze ultieme bakmachine is een bereikbare droom voor de echte foodies. Door de 2 braadbakken krijg je een uitzonderlijke flexibiliteit in bakmogelijkheden. U kan werken met 2 grote temperatuur zones; u kan smaakvermenging vermijden door vlees en vis in afzonderlijke ovens te bereiden; u kan bakken aan het spit in de grote oven en tegelijkertijd rechtstreeks grillen op het gietijzer braadrooster van de kleinere oven en daarbovenop kan je tegelijkertijd nog groenten bereiden op het warmhoudrooster van die kleinere oven.

     

    Ben je maar met 2 kan je snel iets bereiden in de kleine oven. Ben je met meer personen gebruik je de grote oven. Geef je een feestje dan beschik je over een extreem groot braadoppervlak. Een barbecue is nooit te groot.

    Deze barbecue heeft ook vele opbergmogelijkheden. Er is een opbergschuif in de rechter zijtafel, 2 opbergschuiven in de rolwagen en een grote 10,5 kg propaanfles kan gemakkelijk uit het zicht in deze rolwagen opgeborgen worden. RVH.

    www.barbecuespecialist.be

     

     

     





    28-02-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sauzen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De sauzen van Uncle Ben’s®

     

     

     

    Uncle Ben’s® sinds jaar en dag bekend om zijn rijst, ontwikkelt sinds 1992 eveneens een gamma van gebruiksklare, gevarieerde en smaakvolle sauzen die als zodanig of als basis voor uw eigen recepten kunnen worden gebruikt.

     

    Alle Uncle Ben’s® sauzen worden bereid met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten die een optimale smaak en authenticiteit garanderen. Met dit gamma kan u culinair 'op reis vertrekken' en een bezoekje brengen aan klassieke en exotische keukens. Er is voor ieder wat wils! De sauzen passen perfect bij rijst. De sauzen, zoet, medium of pikant, zijn 100 % natuurlijk en zijn vrij van kleurstoffen en bewaarmiddelen: zoetzuur, zoetzuur extra ananas, zoetzuur medium hot, provençale, milde curry, assortiment verrijkt met Thai sweet Chili en Coconut Curry.

     

    Uncle Ben’s® engageert zich met zijn Nutritioneel Charter

    Moderne consumenten streven naar een gezonde en evenwichtige levensstijl. Uncle Ben’s® speelt hierop in met een nieuw Nutritioneel Charter, opgebouwd rond: natuurlijke ingrediënten (natuurlijke bewaarmiddelen, kleurstoffen en smaakstoffen), gezonde rijst, duidelijke informatie en een beperking van de ecologische voetafdruk.

    Natuurlijker : De natuur biedt ons een brede waaier van smaken. Waarom er dan nog zelf uitvinden ? Via zijn nieuwe charter verbindt Uncle Ben’s® zich ertoe om uitsluitend natuurlijke bewaarmiddelen, kleurstoffen en aroma’s in zijn producten te gebruiken.

    Smakelijker : We hebben de neiging te zout te eten. Uncle Ben's® wil steeds smakelijkere recepten ontwikkelen en tegelijk het zoutgehalte in zijn gerechten verlagen. Uncle Ben’s® werkt uitsluitend met ingrediënten van topkwaliteit om zijn consumenten het allerbeste te kunnen bieden.

    Duidelijker : Dat de ingrediënten samen een gezond en smakelijk geheel vormen, moet al op de verpakking te zien zijn. Het label vermeldt het logo "geen kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of bewaarmiddelen" en belangrijke voedingsinformatie zoals de hoeveelheid calorieën, suikers, (verzadigde) vetstoffen en zout per portie.

    Kleinere ecologische voetafdruk : Het milieubewustzijn beperkt zich niet tot de keuze van ingrediënten, maar bepaalt ook die van de verpakkingen: meer dan 90% ervan is recycleerbaar. Uncle Ben’s® streeft naar een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk. Bij de aankoop van grondstoffen houdt het merk ook rekening met de sociaal-economische situatie van de partners-landbouwers en stimuleert het plaatselijke initiatieven. RVH.

     

     

     

    26-02-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.batibouw tulikivi

    NIEUW OP BATIBOUW : TULIKIVI C 10

     

     

     

     

    Het electronische kachelregelsysteem C10 van Tulikivi regelt automatisch de luchttoevoer voor een maximaal comfort, het hoogste rendement en de laagste emissies. Een temperatuursonde in de kachel meet de verbrandingstemperatuur voortdurend en past de luchttoevoer aan via een luchtregelklep. Deze electrische klep kan zowel naast de kachel (bv verwerkt in een speksteen bank), als achter of onder de kachel geplaatst worden, afhankelijk van de plaatsing van de luchttoevoer.

     

    De besturingsdisplay geeft bovendien aan wanneer het tijd is om brandhout toe te voegen en wanneer de speksteenmassa voldoende warmte heeft opgeslaan. Daarmee wordt voorkomen dat de gebruiker het verbrandingsproces verstoort door te vroeg hout te laden. En ook wordt voorkomen dat de kachel te sterk wordt opgewarmd, waardoor het verbrandingsrendement zou verminderen. Hiermee kan de warmte-accumulatie dus optimaal geregeld worden, wat voor de gebruiker ook erg praktisch is.

     

    Met de nieuwe electronische sturing C10 van Tulikivi haalt de gebruiker dan ook absoluut méér uit een massieve speksteenkachel : meer comfort, meer rendement, meer milieukwaliteit. RVH.

    Consumenten-info: Dutry & Co N.V. – Tel 056 77 60 90 - info@dutry.com





    26-02-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.batibouw monier
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    MONIER trekt op Batibouw 2011 resoluut de kaart van de dak(pan)innovatie.

     

     

    Monier, de grootste dakpannenproducent ter wereld, stelt op Batibouw 2011 tal van nieuwigheden voor. Zo worden vooral de luchtzuiverende betondakpan Auranox en de nieuwe productlijn zonnecollectoren en fotovoltaïsche installaties InnoSol en InnoPower in de spotlights gesteld - innovaties die MONIERs niet aflatende bekommernis om het milieu onderstrepen. Ook het nieuwe kleidakpanmodel Signy krijgt extra aandacht toebedeeld. Net als Figaroll Plus, dé innovatie inzake ventilatietechniek voor bouwknopen op het dak.

    De luchtzuiverende betondakpan Auranox®

    Toenemende luchtvervuiling belast ons leefmilieu. Vooral in dichtbevolkte gebieden vertaalt dat zich in een hoge hoeveelheden fijn stof en een verhoogde concentratie stikstofoxide in de lucht, twee belangrijke boosdoeners voor mensen met allergieën of aandoeningen aan de luchtwegen. Vanaf nu kunt u bij nieuwbouw of renovatie uw steentje (of beter uw dakpan) bijdragen aan de kwaliteit van ons leefmilieu door te kiezen voor  de Auranox®-dakpan van MONIER: een betondakpan die net werkt als de katalysator van uw auto. Auranox®, de luchtzuiverende betondakpan, filtert stikstofoxide uit de lucht en zet deze om in onschadelijk nitraat. RVH.

    www.monier.be  

    26-02-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.faber

    Met Faber kies je voor vuur of voor VUUR op Batibouw

     

     

     

    Ook dit jaar weer warmte en gezelligheid op de Batibouw-stand van Faber. Komende editie van de bouwbeurs pakt Faber opnieuw verrassend uit met ijzersterke en vuurvaste nieuwigheden. Het grote publiek zal kennis maken met de revolutionaire gasbrander Step Burner®, die stapsgewijs verwarmen mogelijk maakt. Daarnaast stelt Faber op Batibouw ‘Logic’ en ‘Logic de Luxe’ voor: twee nieuwe, strakke modellen in de collectie Natural Fires gashaarden.


    Met Step Burner® introduceert Faber een nieuw type brander, die op een unieke manier regelbaar is. Of je nu veel of weinig warmte wenst in huis, de sfeerhaarden met Step Burner® laten altijd een prachtig vlammenspel zien. Dankzij de innovatieve Step Burner® kunnen nu dus ook de bewoners van goed geïsoleerde woningen in alle seizoenen genieten van een gashaard. Faber implementeert de Step Burner® in de modellen waar de brander best tot zijn recht komt:


    Met Logic en Logic de Luxe lanceert Faber binnen de collectie Natural Fires een eigentijdse, frameloze inbouwhaard die past in ieder interieur. Met hun smal en strak design zijn deze gashaarden ideale sfeerbrengers, bijvoorbeeld in de keuken. Het model Logic kan eenvoudig bediend worden aan de voorzijde. De optionele afstandsbediening zorgt voor extra gemak bij het gebruik. De Logic de Luxe oogt nog iets strakker en heeft aan de voorkant geen lade. Dit model is voor extra comfort standaard voorzien van een ‘de luxe’ afstandsbediening met elektronische ontsteking, timer en een thermostaat die zorgt voor een constante temperatuur. RVH.

    www.faber.be

    26-02-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.batibouw danskan

    Dan Skan

     

     

    De Deense producent Dan Skan brengt 2 nieuwe reeksen “intelligente” haardkachels op de markt met een uitgesproken gestroomlijnde design : de D & M Series. Ze vallen op door de grote gebogen deuren die volledig uit ceramisch glas zijn gemaakt en door het absoluut ontbreken van uitstekende onderdelen.

     

    Deze verstandige houtkachels regelen automatisch de benodigde primaire, secondaire en tertiaire luchttoevoer door middel van een bimetaalveer. Deze regeling volgt de stooktemperatuur, wat het houtverbruik sterk vermindert en de uitstoot tot een minimum herleidt. De gebruiker hoeft de verbrandingslucht dus zelf niet meer te regelen. Buitenluchtaanvoer is standaard voorzien. De glasdeuren worden met voorverwarmde lucht schoongespoeld en sluiten automatisch zoals het portier van een wagen. Alle modellen beschikken onderaan over een handige opberglade.

     

    De M-serie biedt bovendien ook zijdelings een bijzonder mooi vuurzicht, waarbij alle glasdeuren even schoon blijven. De koude handgreep in hout (notelaar) biedt deze serie een extra exclusief aanzicht.

     

    Opmerkelijke opties bij vele modellen van beide series zijn : een ruimte voor extra warmte-accumulerende massa, een ingebouwd draaiplateau en een aan de kachelvorm aangepaste vloerplaat in glas. Vele bekledingen zijn mogelijk in diverse kleuren staal en ceramiek, speksteen en ook zandsteen. Deze laatste steensoort is een echte hit omdat de nerven de steen een houten uitzicht bieden. RVH.

    Consumenten-info: Dutry & Co N.V. – Tel 056 77 60 90 - info@dutry.com





    26-02-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.batibouw aiphone

    AIPHONE : de meest innovatieve parlofonie-, videofonie- en intercomsystemen

     

     

    AIPHONE is een wereldwijd bekend merk van communicatiesystemen. De parlofonie- en videofoniesystemen van AIPHONE zijn ontwikkeld om de communicatie tussen gastheer en bezoeker te optimaliseren. Centraal bij deze wereldwijd gerenommeerde producten staan veiligheid, gebruikscomfort en technologische innovatie. Al meer dan vijftig jaar is CCI NV op de Belgische markt de exclusieve invoerder van dit merk. CCI is verheugd om op Batibouw 2011 enkele nieuwe, innovatieve systemen voor te stellen in het AIPHONE-gamma.

     

    AIPHONE GT VIZOCAM PLUS systeem, ideaal voor appartementen, kantoren en groepswoningbouw. GT VIZOCAM PLUS is de nieuwe generatie handenvrije kleurenvideofonie. Voor het concept van de gloednieuwe GT serie beoogde men een handenvrij videofoniesysteem te ontwikkelen met een universele deurpost en monitor, dat voor elk type constructie kan dienen.

     

    De gepatenteerde VIZOCAM technologie met zijn panoramisch 170° breedhoekbeeld wordt nu ook op het GT systeem toegepast. Dankzij deze nieuwe norm in de videofonie wordt de volledige inkomzone in beeld gebracht en kan de bezoeker zich niet meer verbergen voor het oog van de camera.

     

    Naast het standaard modulaire model is de deurpost nu ook beschikbaar in een inox design uitvoering. Bij een modulaire samenstelling kan de deurpost volledig naar wens worden geconfigureerd, met klassieke beldrukknoppen of met een digitaal naamzoeksysteem. RVH.

    info@ccinv.be

     

    26-02-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uncle ben's
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Thai Sweet Chili en Coconut Curry, twee nieuwe sauzen van UNCLE BEN'S®

    Tover in een handomdraai heerlijke en kleurrijke Thaise schotels op tafel!

     

     

     

     

    Uncle Ben’s®, de pionier en de expert op de rijstmarkt, ontwikkelt eveneens gevarieerde, smakelijke en gebruiksklare sauzen. Met de twee nieuwe Thai Sweet Chili en Coconut Curry sauzen van Uncle Ben’s® brengt u in een handomdraai de Aziatische keuken op uw tafel! Verras uw tafelgenoten met een heerlijke maaltijd die u in een oogwenk kunt klaarmaken! Deze twee gebruiksklare Thaise sauzen respecteren het voedingscharter van Uncle Ben’s®: ze bevatten geen kunstmatige kleur- en bewaarmiddelen of smaakstoffen.

     

    De Thaise keuken, een genot voor de smaakpapillen. Tijdens het bereiden en het smullen van exotische maaltijden gaan we ons altijd wel weer even op een andere plek wanen. Proeven van de geuren, kleuren en tradities van buitenlandse recepten betekent altijd weer een beetje reizen… Als Belgen zich wagen aan het bereiden van internationale gerechten, dan is de Aziatische keuken het populairst: deze gevarieerde en verfijnde keuken is goed voor 66% van de uitheemse gerechten die we thuis bereiden. Het meest wenden we ons tot de Chinese keuken (34%), gevolgd door de Thaise (8%), de Japanse (8%) en de Vietnamese (7%).

     

    De keukens en smaken van de wereld vormen een inspiratiebron voor Uncle Ben’s® die een ruime waaier aan sauzen van over de hele wereld biedt. De nieuwe Thai Sweet Chili en Coconut Curry sauzen brengen de Thaise keuken binnen handbereik.

     

    De Thaise keuken staat bekend om zijn gebruik van specerijen en kruiden. Toch mogen de kruiden in een Thais gerecht niet de bovenhand nemen. Alles draait om het vinden van een evenwicht tussen de verschillende smaken, texturen en zelfs de kleuren van de gerechten op het menu. Hoewel de Thaise keuken op bepaalde gebieden sterk gelijkt op de Chinese, Indische en Birmaanse keuken, onderscheidt ze zich door haar originele smaken en ingrediënten: citroengras, Thaise basilicum, korianderblad, Thais limoenblad, tamarinde, curcuma, rode peper, gember, curry en munt.

     

    Thai Sweet Chili saus, ultieme Thaise verfijning!

    Uncle Ben’s® wendt al zijn culinaire knowhow aan en laat zich inspireren door Thailand in deze tegelijkertijd zoete en pikante saus met knapperige groenten, gekruid met rode pepers en een frisse toets citroengras.

     

    Coconut Curry saus, een ware lekkernij voor een maaltijd die in een handomdraai klaar is! Uncle Ben’s® is een onbetwistbare expert op het gebied van lokale smaken en lanceert een nieuwe, mild gekruide kokoskerriesaus met groenten en bamboescheuten. Een echte lekkernij die u even in Thailand doet wanen... Uw tafelgenoten verrassen was nooit zo eenvoudig! RVH.

    25-02-2011 om 22:17 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.batibouw ddg
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    DDG stelt voor op Batibouw 2011:

    ECO-PLANUS, een energiezuinige cv-haard die de hele woning verwarmt

     

     



    Het Belgische bedrijf DDG brengt een gloednieuwe cv-haard op de markt: de ECO-PLANUS. CV-haarden zijn kachels of inbouwhaarden die aangesloten worden op de centrale verwarming. De ECO-PLANUS levert niet alleen gezelligheid, warmte en vlammenspel, maar verwarmt ook de hele woning. Bovendien is hij uiterst zuinig en milieuvriendelijk. De ECO-PLANUS van DDG is een voorloper op de algemene trend in Europa naar milieuvriendelijke verwarming van kleinere, compacte en beter geïsoleerde woningen.


    “Het principe is eenvoudig. In een houtkachel wordt een spiraal aangebracht. Dat systeem sluit je aan op de waterleiding van de centrale verwarming. Zo verwarm je met een kachel of haard een volledige woning. En het gezellige vlammenspel, dat krijg je er gratis bij.” vertelt ingenieur en zaakvoerder Daniël De Glas.


    De ECO-PLANUS is eenvoudig en tegelijk goed doordacht. Want deze cv-haarden branden op alle vaste brandstoffen zoals hout, steenkool, cokes en futurex. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende modellen afhankelijk van de decoratieve wensen van de klant en de mogelijkheden van de ruimte.


    Met de ECO-PLANUS is er geen warmteverlies en dus ook geen energieverspilling. Door de hogere verbrandingstemperatuur haalt deze hydroconvector een rendement dat hoger dan 80 procent ligt. De kachel verdeelt de warmte optimaal tussen directe stralingswarmte (1/3de) en de warmte voor de centrale verwarming. RVH.

    getinfo@ddg.be

    25-02-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.batibouw saint gobain

    Groep SAINT-GOBAIN bundelt knowhow voor totaalconcepten rond passief bouwen

    Maquette voorgesteld op BATIBOUW

     

     

     

    Voor het eerst groeperen de Saint-Gobain zusterbedrijven Isover, Gyproc, Saint-Gobain Glass, Weber/Beamix en Saint Gobain Solar Systems hun topproducten in totaalconcepten voor passief bouwen. Op Batibouw kan je alvast de maquette en de toekomstgerichte oplossingen bekijken. Ter demonstratie zal in de loop van 2011 vervolgens ook op de Baraque Fraiture een passiefhuis gebouwd worden dat ook ‘online’ gevolgd zal kunnen worden. Het project wordt gerealiseerd in samenwerking met TT architecten en A33 architecten.

     

    Lage-energiewoningen zijn momenteel sterk in opkomst. Toch lijkt de toekomst meer en meer voor het passiefconcept weggelegd, met de systematische verstrenging van de regelgeving. De Europese richtlijn hieromtrent is klaar en duidelijk : vanaf 2021 mogen er enkel nog ‘bijnanul-energie woningen’ gebouwd worden. Een passiefhuis heeft een hoog niveau aan thermische isolatie met minimale koudebruggen, een goede luchtdichting en gebruikt passieve zonne- en warmtewinsten om aan de vooropgestelde eisen te voldoen. Als gevolg hiervan kunnen hernieuwbare energiebronnen ingezet worden om aan de overblijvende energiebehoefte te voldoen.

     

    Saint-Gobain zet dit nu ook in de praktijk om, met de expertise van vijf bedrijven die ideaal geplaatst zijn om de schil en de structuur van het passiefconcept in te vullen. RVH.

    www.isover.be

     

     





    25-02-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.batibouw witte trap

    Uniek in Europa: “Thin White” – Corian trap

    Batibouw gaat exclusief met trappen van Genico

     

     

     

     

    Met de “Thin White”, een exclusieve trap opgebouwd uit Corian®, brengt           Batibouw een Europese primeur. Corian® is een massief oppervlaktemateriaal dat zich uitstekend leent voor veelzijdige ontwerptechnieken.

    Na het grote succes van de “Pure White” en de “Wallclimber Pure White” ging de  firma Genico uit Ruiselede, gespecialiseerd in designtrappen, op zoek naar een nieuw budgetvriendelijker model, met het ontwerp van de “Thin White” is dit dan ook geslaagd.

     

    Corian® is een combinatie van natuurlijke mineralen, pigmenten en zuiver acrylpolymeer. Het functionele, maar vooral buitengewoon duurzame materiaal werd uitgevonden en geproduceerd door de firma DuPont. Tot op heden werd het product hoofdzakelijk verwerkt in badkamertoepassingen of keukenbladen.

     

    Door Corian® te verwerken tot een designtrap, bracht trappen Genico een volledig nieuw concept op de markt dat uniek is in Europa. De populariteit van open, lichte trappen blijft toenemen, in de woning wilt men een unieke trap die deel uitmaakt van het moderne interieur. Trappen Genico profileert zich reeds jaren op de markt van designtrappen en omarmt het idee dat een trap mag en moet gezien worden. De “Thin White” is ontstaan door de blijvende zoektocht naar een uniek ontwerp dat naadloos aansluit bij het volledige interieur. RVH.

    www.genico.be

     





    25-02-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.batibouw general

    Maximaal comfort uit duurzame GENERAL energie

    Sunstage ‘Green Hybrid’ is nieuwe blikvanger bij Japanse marktleider

     

     

     

     

    De Japanse warmtepompspecialist General heeft de wind in de zeilen. Op Batibouw 2011 pakt het merk opnieuw uit met een innovatie. De Green Hybrid, een hybride combinatie van een Waterstage lucht-water warmtepomp en Sunstage zonnecollectoren, koppelt ongekende prestaties aan een minimale ecologische afdruk. General maakt zich sterk daarmee de absolute top in duurzame energie aan te bieden.

     

    Om de toekomstgerichte technologie in de kijker te zetten haalt Thercon, exclusief verdeler van General voor de Benelux, alles uit de kast. Van opmerkelijke live demonstraties in het verleden tot de spraakmakende website LiveHeatPump.be. Hier kan iedereen in real time zien hoe 5 warmtepompen verspreid over de Benelux presteren, in vergelijking met een condenserende gasketel. Een van deze 5 vijf systemen (Morlanwelz) is bovendien een preproductiemodel van de Sunstage Green Hybrid, die nu in première wordt voorgesteld op Batibouw.

     

    De zonnecollectoren van de Green Hybrid halen de maximale energie uit de zon voor de afgifte van sanitair warm water, terwijl de warmtepomp warm water afgeeft aan de vloerverwarming en radiatoren. Op zonarme dagen springt de warmtepomp ook automatisch bij voor het leveren van sanitair warm water. De centrale boiler vormt de kern van dit hybride systeem. De Green Hybrid heeft een 300 of 500 liter versie en kan daarmee moeiteloos op elk moment voor de warmwaterbehoefte zorgen. RVH.

    www.thercon.be 

     





    25-02-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.batibouw kalfire
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Hybride van Kal-fire: gashaard met ledverlichting

     

     

     

     

    Kal-fire presenteert op Batibouw de Fairo Hybride: een gashaard met een nieuwe techniek die door Kal-fire als eerste in gashaarden wordt toegepast. Doordat in de houtstammetjes gaskanalen zijn aangebracht en doordat met ledverlichting een gloeiend effect op de stookbodem wordt gerealiseerd, wordt het beeld van een houtvuur geperfectioneerd. Het resultaat is een zeer realistisch vuur.

     

    Ook wanneer met weinig gas gestookt wordt geeft de Kal-Fire Fairo Hybride een mooi vuurbeeld. Bij een geringe warmteafgifte van 4 kW heeft men al een sfeervol vlammenbeeld. Voor grotere ruimtes is een 8 kW versie leverbaar. Ter vergelijking: een traditionele gashaard met hetzelfde vuurbeeld verbruikt al snel 12 kW. Met de Fairo Hybride bespaart men dus energie. RVH.

    www.kal-fire.nl

    25-02-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.batibouw brabantia

    Brabantia geeft naturel interieur eigentijds accent met nieuwe kleur taupe

     

     

     

     

    Met de nieuwe kleur ‘taupe’ combineert Brabantia een natuurlijke look met stedelijke elegantie. Geen bruin, geen grijs maar een verrassend accent voor wie houdt van naturel in huis. Inspirerend ook, want zowel keuken als badkamer en leefruimte lenen zich tot een tintje taupe.

     

    Voor de nieuwe kleur liet Brabantia zich inspireren door donkere houtsoorten zoals mahonie, walnoot en iroko. taupe is ontwikkeld als aanvulling voor interieurs met een natuurlijke look. Deze zachte tint zorgt voor een eigentijds accent en past perfect binnen gentegreerde leefruimtes, waar keuken en huiskamer samenkomen.

     

    Maar ook in badkamers met donker hout of een neutrale look komt taupe helemaal tot zijn recht. Niet te opvallend, maar wel leuk genoeg om in het oog te springen!

     

    Met taupe krijgen de afvalverzamelaars van Brabantia er een stijlvolle kleur bij. Naast de touch Bin 30 l, met mat stalen deksel en een coating tegen vingerafdrukken, brengt Brabantia ook vijf pedaalemmers in taupe uit: 5 l, 12 l, 20 l, 20 l slimline en 30 l. Zo kan je afval stijlvol  en snel verwijderen, want met de handige afvalzakken met trekbandsluiting is deze klus in een handomdraai geklaard.

    Nieuw zijn ook de voorraadbussen en broodtrommel in taupe. Je kan kiezen uit een voorraadbus (1,4 l), vensterbus (1,4 l) en beschuitbus (1,7 l). voor alle producten geeft Brabantia 10 jaar garantie. RVH.

    www.brabantia.com

     





    24-02-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.batibouw anyway

    DRESS-A-WAY, dressings op maat

     

     

     

     

    De Belgische fabrikant ANYWAYdoors, bekend om zijn technische verfijning en strakke belijning, stelt tijdens Batibouw DRESS-A-WAY voor: een nieuw, modulair dressingconcept.

     

    Met het nieuwe merk DRESS-A-WAY geeft ANYWAYdoors zijn ambities verder vorm. Het modulaire maatkastconcept vult het bestaande assortiment van deuren op maat professioneel aan. Commercieel Adviseur Koen Dries:“We kregen van onze consumenten steeds meer de vraag naar eigentijdse dressings. Omdat we alle technische expertise in huis hebben, was de stap snel gezet. DRESS-A-WAY is een modulair concept, aanpasbaar op maat van de klant.”

     

    In Europa zijn er maar enkele spelers op de markt met dergelijke kwalitatieve dressingconcepten. DRESS-AWAY is ontworpen als gesloten kastsysteem met zelfsluitende draaideuren, waarvan het sobere design in lijn ligt met de strakke deuren van ANYWAYdoors.

     

    De technische verfijning loopt door tot in de details. Zo is er een onzichtbare ventilatiekier tussen deur en kast, is er een geïntegreerde deurdemper die de zelfsluitende deur opvangt als ze zich magnetisch sluit en is het handgreepprofiel onzichtbaar verwerkt in de volledige hoogte van het aluminium deurframe. Kortom, met ANYWAYdoors teken je voortaan – van deur tot kast – voor stijlvolle én slimme interieuroplossingen. RVH.

    www.dressaway.com



    24-02-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.batibouw isover
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    ISOVER: “Muur- en gevelisolatie wordt absolute noodzaak”

    Oudere woningen bieden enorm potentieel

     

     

     

     

    50% van de huizen in Vlaanderen heeft geen isolatie in de muren. In Wallonië klimt dat cijfer zelfs naar 65%. Nochtans is een goed geïsoleerde schil een eerste voorwaarde voor energiebesparing en klimaatcomfort, stelt men bij Saint-Gobain Isover. De marktleider in glaswol presenteert op Batibouw zijn allesomvattend aanbod voor muur- en gevelisolatie, voor renovatie én nieuwbouw.

     

    De komende jaren zal na-isolatie van muren steeds belangrijker worden. Denk maar aan de almaar strenger wordende EPB-norm voor nieuwbouw en het EPC (EnergiePrestatie Certificaat) als objectief waardecriterium voor een bestaande woning. Als we het 2020-programma willen waarmaken, dan wordt het hoog tijd om de muren en gevels massaal te gaan isoleren, zegt Isover. De oudere woningen bieden alvast een enorm potentieel.

     

    ISOVER heeft de laatste jaren geïnvesteerd in ontwikkeling om voor iedere situatie een oplossing te bieden. Om de muren van je bestaande woning te isoleren, bestaan er verschillende manieren. De snelste, minst ingrijpende en goedkoopste oplossing is glaswolvlokken in de lege spouw te blazen.

     

    De spouwtechniek is echter niet altijd mogelijk. Een bestaande buitenmuur (met weinig of geen isolatie) kan ook bijkomende geïsoleerd worden langs de buitenkant of langs de binnenkant. Isoleren langs de buitenkant heeft als voordeel dat de volledige buitenmuur ingepakt wordt. Het geeft ook de gelegenheid om de look van de woning op te frissen, met keuze uit allerhande gevelmaterialen. Is buitenisolatie niet mogelijk, bijvoorbeeld omwille van de bouwvoorschriften, dan kan je nog altijd isoleren langs de binnenkant. Troef is dat je dit kamer per kamer kan aanpakken, bijvoorbeeld wanneer de binnendecoratie wordt opgefrist. RVH.

    www.isover.be

     

    24-02-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!