Holland America Line
Wereldvermaarde Australische chef Mark Best vervoegt Holland America Line’s prestigieuze Culinary Council:
Holland America Line heeft sinds 2010 een Culinaire Raad (Culinary Council) die bestaat uit internationaal bekende top chefs, waaronder Jonnie Boer van het drie sterren restaurant De Librije in Zwolle. Deze raad adviseert Holland America Line omtrent haar menu’s en food concepten aan boord van haar 15 schepen. Onlangs vervoegde de Australische top chef Mark Best zich tot deze Culinaire Raad tijdens een welkom event aan boord van het ms Amsterdam in de haven van Sydney. Het ms Amsterdam is momenteel bezig met een 115 dagen durende wereldcruise. Met Best’ zijn expertise is de Culinary Council weer een stukje sterker geworden. Hij zal een selectie van zijn Frans-geïnspireerde signature gerechten toevoegen aan Holland America Line’s menu’s en met de voorzittende chef Rudi Sodamin en de andere council leden het Culinaire Concept van Holland America Line verder vormgeven.
Bouw nieuw Pinaccle Class schip Holland America Line gestart voor oplevering februari 2016: Op 4 februari jongstleden vierde Holland America Line de start van de bouw van een nieuw Pinaccle Class schip. Het schip wordt gebouwd door de Italiaanse scheepsbouwer Fincantieri in Italie. Zij bouwden eerder al 14 andere schepen voor de rederij. De laatste dateert van juli 2010 en betrof het ms Nieuw Amsterdam. Het nieuw te bouwen schip moet opgeleverd worden in februari 2016 en zal het grootste schip van Holland America Line’s vloot worden met ruimte voor 2.648 passagiers.
|