:-8)
Upignac Elsenexml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
UPIGNAC FAUCHON VALRHONA DANDOY URBANI
Kleine geschiedenis van een groot enseigne
Alles begint met een fantastische ligging, vlak bij de prachtige omgeving van de vijvers van Elsene
Twee jaar geleden wordt hier een winkel geopend die volledig gewijd is aan producten van het bekende enseigne Upignac, de onbetwistbare specialist in Belgische foie gras sinds 1984. Onder het enseigne Upignac Elsene groeit de mooi gelegen en druk bezochte winkel al snel uit tot het paradepaardje van het netwerk.
Naast het indrukwekkende assortiment foie gras van gans en eend biedt het bekende merk ook fijne kruidenierswaren van superieure kwaliteit aan. In de winkel van Elsene kan je niet alleen eend in alle denkbare gastronomische vormen krijgen, maar vind je ook een uitgebreide afdeling met wijn, champagne, speciale olijfolie en azijn, een breed assortiment thee en zeldzame specerijen, koffertjes met 100% ambachtelijk bereide chocolaatjes en de traditionele koekjes van Dandoy.
De oprichters worden verleid door een nieuw avontuur in de horecawereld en besluiten hun juweeltje over te laten aan Nathalie Stoop. Deze vertegenwoordigster van een familie die gespecialiseerd is in fijne kruidenierswaren en vestigingen heeft in Antwerpen en Luik, besluit het bevoorrechte partnership met Upignac te behouden en breidt haar aanbod uit met producten van het beroemde huis Fauchon in Parijs.
Nathalie Stoop is zich bewust van de liefde van haar stadsgenoten voor chocolade en besluit ook aan hen een andere volmaakte standaard qua verfijnde smaak aan te bieden met de voortreffelijke producten van het huis Valrhona.
Vanaf januari zal het ook mogelijk zijn om, los van de handelsactiviteit, in de Upignac-winkel van Elsene, die uitgerust is met een mooie professionele keuken, kookles te volgen. Deze lessen zijn gewijd aan de uitstekende producten die aangeboden worden door het huis. Door de samenwerking met Upignac en het grote merk Le Creuset, dat zopas zijn assortiment keukengerei uitgebreid heeft met een foie gras-reeks, kunnen de liefhebbers hier alle geheimen van de bereiding van dit mooie product ontdekken. Naast de meer algemene cursussen kunnen de echte zoetekauwen zich inwijden in de mysteries van banketgebak en Valrhona-chocolade dankzij de medewerking van de befaamde banketbakker Fabrice Collignon. RVH.
UPIGNAC ELSENE - Antoine Labarrestraat 47 1050 Elsene
Tel. : 02/647 76 47, info@upignacixelles.be
|