:!:
Professioneel gepruttelxml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
Nooit meer stoofpotjes die aanbranden, gebraden die taai worden of rijstpappen die zwart kleuren. Met de nieuwe reeks conische pannen van Demeyere sputtert geen enkel suddergerecht nog tegen.
De bodems en zijkanten van deze multifunctionele pannen zijn dan ook technologisch uitgekiend voor een gelijkmatige verdeling van de warmte. Kortom, nog nooit klonk gepruttel zo professioneel.
Het ingenieuze van de conische sudderpannen van Demeyere zit hem in het materiaal, waarbij de dikte is aangepast aan het typische kookproces: sudderen of traag garen op lage temperatuur. De pannen zijn tot aan de rand vervaardigd van het unieke 7-PlyMaterial® en verzekeren zo een gelijkmatige verdeling van de warmte. Dit maakt hen ideaal voor stoofpotjes en suddergerechten, maar ook voor het aanbraden van vlees en aanbakken van groenten, het bereiden van rijstpap of het smelten van chocolade.
Voor een optimaal behoud van de warmte worden de conische sudderpannen geleverd met een deksel. De sudderpannen van de reeks Apollo, Mistral en Sirocco zijn voorzien van een glazen Pyrex-deksel, die van de serie Atlantis hebben een deksel uit roestvrij staal. RVH.
Eerder gepubliceerd op
www.6minutes.be
|