Inhoud blog
  • Van New york naar landbouw op kasteeldomein
  • Michael Kors
  • Franke ziet het glas halfvol .. warm en gefilterd
  • Parador vakantieparken
  • Beosysteem 9000C
  • DEBA meubelen trekt alles uit de kast!
  • Het combi-shirt van Mayerline
  • Arte en Moooi openen deuren van Green House
  • Own Your Glow
  • La Biennale di Venezia
  • Weleda breidt manverzorging uit!
  • Aspria: technologische verzorging
  • Kartell & illycaffè
  • Water als centerpiece
  • Artisano & Amato
  • Bell & Ross
  • Vier de lente met Belgische flair
  • Le Lame Lover
  • Moederdag
  • Veritas Care(s) about you
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    06-07-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Novotel Breaks

    NOVOTEL “BREAKS!”

     

     

     

    Novotel lanceert twee nieuwe formules. ‘City Breaks’ biedt in meer dan 140 bestemmingen een erg aantrekklijke mini-vakantie aan en omvat twee overnachtingen in dubbelkamer met ontbijt, toegangen tot fitness, zwembad, spa en de mogelijkheden tot verlaat vertrek (17 uur). Meerdere hotels bieden bovendien de mogelijkheid om 2 kinderen beneden de 16 jaar, gratis in de kamer van de ouders te laten overnachten.

    Anderzijds bieden meer dan 220 hotels in Europa het project ‘Novotel early breaks’ aan. Klanten die minimaal 14 dagen vooraf reserveren krijgen in deze formule een all-inclusive formule en bieden als dusdanig talloze mogelijkheden om aan een zeer aantrekkelijk tarief, in gans Europa sportwedstrijden bij te wonen, familie te bezoeken of gewoon een concertje mee te pikken. RVH.

     Eerder gepubliceerd op

    www.6minutes.be

    06-07-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.haring in het land, dokter aan de kant
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Haring in het land, dokter aan de kant.

     

     

    Vis, en dan vooral vette vis zoals haring, is gezond. Het nieuwe seizoen van Hollandse Nieuwe is zopas van start gegaan waarbij het Nederlands Visbureau zorgt voor nieuwe recepten maar tevens voor drie goede redenen om haring te eten.

    Niet alleen in de strijd tegen diabetes is haring eten zinvol, regelmatig vette vis consumeren helpt ook om het risico op hart- en vaatziekten sterk te reduceren, en zelfs dementie. Niet onbelangrijk is dat omega-3-vetzuren van nature eigenlijk alleen in vis voorkomen, en dan voornamelijk in vette vis zoals haring. Nog een goede reden dus om vis te eten. Zeker als je weet dat de comsumptie van omega-3-vetzuren in ons land vandaag te laag ligt.

    Vet heeft vandaag zo’n negatieve bijklank dat we haast zouden vergeten wat voor een belangrijke voedingsstof het is. Meer bepaald de vetten uit vis hebben een positief effect op onze gezondheid. Vet is een belangrijke bron van energie en bestaat uit vetzuren die nodig zijn bij het vormen van lichaamsweefsel. Deze vetzuren zijn bouwstenen voor onze cellen en helpen die cellen ook te beschermen tegen ongewenste indringers. Wel is het belangrijk de juiste vetten te kiezen. Veel dierlijke producten zoals vet vlees en volvette zuivel, leveren verzadigd vet. Te veel verzadigd vet verhoogt echter het cholesterolgehalte. Vette vis vormt een uitzondering omdat hij, net als plantaardige producten als olie, juist veel onverzadigde vetten bevat. En net deze vetten zijn een goed wapen in de strijd tegen hart- en vaatziektes.

     

    Snacks met Hollandse Nieuwe zijn ideaal voor een gezonde lunch. Tot de suggestieve lekkere, makkelijke en gezonde snacks behoren trendy hapjes met Hollandse Nieuwe, een boerensandwich met Hollandse Nieuwe en radijs en de Blinisandwich met Hollandse Nieuwe.

    Voor een brunch- of lunchgerecht voor 4 personen ‘Blinisandwich met Hollandse Nieuwe’ heeft men volgende ingredienten nodig: 4 Hollandse Nieuwe, 150 g Griekse yoghurt, 3 eetlepels geraspte mierikswortel, 1 eetlepel fijngehakte dille, zout, versgemalen zwarte peper, ½ pak pannenkoekenmix, 3 eetlepels olijfolie, 1 snackkomkommer of ½ gewone komkommer in plakjes, 25 g fijne rucola of veldsla.

    Bereiding:

    Snijd de maatjes in repen van 2 à 3 cm. Roer in een kommetje de yoghurt met de mierikswortel en dille tot een sausje en breng op smaak met zout en peper. Bereid de pannenkoekenmix volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit een beetje olijfolie in een pan en schep met een juslepel 3 bergjes beslag in de pan. Bak de blini’s of pannenkoekjes tot de bovenkant droog is, keer ze om en bak ook de onderkant goudbruin. Bak zo nog 3 porties blini’s. Leg op vier borden een blini, schep er wat mierikswortelyoghurt op en verdeel de helft van het maatje en komkomkommer erover. Maal er wat peper bovenop. Leg een volgende laag blini, schep er weer wat mierikswortelyoghurt op en verdeel de rest van het maatje en komkommer erover. Dek af met de laatste blini. Garneer met een flinke toef rucola of veldsla op de bovenste blini. Smakelijk. RVH.

     

    Eerder gepubliceerd op

    www.6minutes.be

    06-07-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.mercure hotels

    Mercure hotels: vernieuwde website

     

     

     

    De website van de Mercure-hotels, een van de hotelbrands van de Accor-groep, werd volledig vernieuwd. Het is de bedoeling om belangstellenden op een snelle en erg efficiënte manier, een volledig overzicht te bieden van alle mogelijkheden die door deze hotelbrand worden aangeboden.

    De website beantwoordt bovendien aan alle verwachtingen van de internetgebruiker. Via een dynamisch interactief gebeuren kan de bezoeker nuttige informatie inwinnen over de onmiddellijke omgeving van het hotel, terwijl anderzijds zowel de leisure als de business reservaties snel en feilloos verlopen. www.mercurehotels.com RVH

    Eerder gepubliceerd op

    www.6minutes.be

    06-07-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.osteoporose

     

    *Coca-Cola brengt een zomer vol muziek*

     

     

    Coca-Cola's Soundwave is een innoverende site voor aanstormend talent en artiesten zonder contract. Een select gezelschap van muziekkenners, DJ's en bekende artiesten kiest elke maand haar favorieten uit. Op www.coca-cola.be worden er tijdens de zomer ook elke dag iTunes songs en een iPod weggegeven.

     

    Muziek en Coca-Cola, sinds mensenheugenis twee handen op één buik. Ook dit jaar pakt Coca-Cola opnieuw uit met een verrassend muziekprogramma: Soundwave! Dit wordt de grootste online talentenbank voor muzikanten in België. Jong aanstormend talent en muzikanten die nog geen contract op zak hebben, kunnen op de site hun nummers uploaden. Op de site kan iedereen de muziek ontdekken en beluisteren. Onder de selecterende experten bekende namen als Dave Peters, Leki, Axl Peleman, Tomaz, Maurice Engelen, DJ Wout, Eusebio (Plug), Balo (Starflam), Bernard Dobbeleire, François Defossez. Om het nieuwe talent bij een breed publiek bekend te maken, brengen de experten een maandelijkse podcast uit met alle beste nummers voorzien van commentaar.

    Op www.coca-cola.be kan je de ganse zomer lang en dit tot eind augustus elke minuut een iTunes song en elke dag een iPod 30gig winnen. Met de unieke codes op de verpakkingen van Coca-Cola, Coca-Cola light en Coke Zero kan je on line je kans wagen en je komt onmiddellijk te weten of je al dan niet bij de gelukkigen hoort. De promotie duurt 3 volle maanden en loopt 24 uur op 24, waardoor meer dan 100.000 mensen kunnen winnen. RVH.

     

     

    Eerder gepubliceerd op

    www.6minutes.be

    06-07-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.sudderpotten
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Professioneel gepruttel

     

     

    Nooit meer stoofpotjes die aanbranden, gebraden die taai worden of rijstpappen die zwart kleuren. Met de nieuwe reeks conische pannen van Demeyere sputtert geen enkel suddergerecht nog tegen.

    De bodems en zijkanten van deze multifunctionele pannen zijn dan ook technologisch uitgekiend voor een gelijkmatige verdeling van de warmte. Kortom, nog nooit klonk gepruttel zo professioneel.

    Het ingenieuze van de conische sudderpannen van Demeyere zit hem in het materiaal, waarbij de dikte is aangepast aan het typische kookproces: sudderen of traag garen op lage temperatuur. De pannen zijn tot aan de rand vervaardigd van het unieke 7-PlyMaterial® en verzekeren zo een gelijkmatige verdeling van de warmte. Dit maakt hen ideaal voor stoofpotjes en suddergerechten, maar ook voor het aanbraden van vlees en aanbakken van groenten, het bereiden van rijstpap of het smelten van chocolade.

    Voor een optimaal behoud van de warmte worden de conische sudderpannen geleverd met een deksel. De sudderpannen van de reeks Apollo, Mistral en Sirocco zijn voorzien van een glazen Pyrex-deksel, die van de serie Atlantis hebben een deksel uit roestvrij staal. RVH.

    Eerder gepubliceerd op

    www.6minutes.be

     

     

    06-07-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.petit fute wallonie
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Le Petit Futé ‘Wallonie!’

     

     

    Net voor het aanbreken van de grote vakantie rolde bij uitgeverij Editions Neocity, de Franstalige gids ‘Le Petit Futé – Wallonie’ van de persen. Een gids die een veelvoud van interessante details tentoonspreidt. De Nederlandstalige versie wordt voor het vroege najaar aangekondigd.

     

    De vorige editie gaat terug naar 2004, zodat de gids quasi volledig diende herschreven. Auteur Bernard Dubrulle neemt de reiziger mee op een ietwat gedurfde maar alleszins aanlokkelijke en interessante ontdekking van de Waalse folklore, de traditionele feesten en lokale kwalitatieve producten. De voorliefde van de auteur voor o.m. lokale bieren vloeit rijkelijk doorheen dit prachtig naslagwerk.

    Wallonië heeft een enorm toeristisch potentieel dat in 4 hoofdstukken wordt uitgediept. De inleiding schetst de diverse mogelijkheden en basisgegevens. Het aanbod van de 42 toeristische diensten die in Wallonië actief zijn wordt in deel 2 uitvoerig toegelicht. Elk van deze diensten beschikt over een niet te missen item, een opmerkelijk item en een unieke ontdekking. Deel 3 brengt een adressenregister waarin verblijfsmogelijkheden, leuke culinaire adressen, kunst en ambacht maar ook regionale specialiteiten worden weerhouden. Deel 4 tenslotte zorgt voor een aantal praktische tips.

    Op 456 bladzijden tekent Le Petit Futé – Wallonie, een perfect beeld van de 1310 toeristische items, 771 nuttige adressen en illustreert het geheel met ruim 200 foto’s. RVH.

     

    Le Petit Futé – Wallonie

    Uitgeverij Editions Neocity Brussel

    456 blz – kostprijs 13€

    auteur Bernard Dubrulle – Fotografie Jean-Luc Flémal

    Eerder gepubliceerd op

    www.6minutes.be

     

    06-07-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.petit fute wallonie
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Le Petit Futé ‘Wallonie!’

     

     

    Net voor het aanbreken van de grote vakantie rolde bij uitgeverij Editions Neocity, de Franstalige gids ‘Le Petit Futé – Wallonie’ van de persen. Een gids die een veelvoud van interessante details tentoonspreidt. De Nederlandstalige versie wordt voor het vroege najaar aangekondigd.

     

    De vorige editie gaat terug naar 2004, zodat de gids quasi volledig diende herschreven. Auteur Bernard Dubrulle neemt de reiziger mee op een ietwat gedurfde maar alleszins aanlokkelijke en interessante ontdekking van de Waalse folklore, de traditionele feesten en lokale kwalitatieve producten. De voorliefde van de auteur voor o.m. lokale bieren vloeit rijkelijk doorheen dit prachtig naslagwerk.

    Wallonië heeft een enorm toeristisch potentieel dat in 4 hoofdstukken wordt uitgediept. De inleiding schetst de diverse mogelijkheden en basisgegevens. Het aanbod van de 42 toeristische diensten die in Wallonië actief zijn wordt in deel 2 uitvoerig toegelicht. Elk van deze diensten beschikt over een niet te missen item, een opmerkelijk item en een unieke ontdekking. Deel 3 brengt een adressenregister waarin verblijfsmogelijkheden, leuke culinaire adressen, kunst en ambacht maar ook regionale specialiteiten worden weerhouden. Deel 4 tenslotte zorgt voor een aantal praktische tips.

    Op 456 bladzijden tekent Le Petit Futé – Wallonie, een perfect beeld van de 1310 toeristische items, 771 nuttige adressen en illustreert het geheel met ruim 200 foto’s. RVH.

     

    Le Petit Futé – Wallonie

    Uitgeverij Editions Neocity Brussel

    456 blz – kostprijs 13€

    auteur Bernard Dubrulle – Fotografie Jean-Luc Flémal

    Eerder gepubliceerd op

    www.6minutes.be

     

     

     

     

     

    06-07-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.sudderpot
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Professioneel gepruttel

     

     

    Nooit meer stoofpotjes die aanbranden, gebraden die taai worden of rijstpappen die zwart kleuren. Met de nieuwe reeks conische pannen van Demeyere sputtert geen enkel suddergerecht nog tegen.

    De bodems en zijkanten van deze multifunctionele pannen zijn dan ook technologisch uitgekiend voor een gelijkmatige verdeling van de warmte. Kortom, nog nooit klonk gepruttel zo professioneel.

    Het ingenieuze van de conische sudderpannen van Demeyere zit hem in het materiaal, waarbij de dikte is aangepast aan het typische kookproces: sudderen of traag garen op lage temperatuur. De pannen zijn tot aan de rand vervaardigd van het unieke 7-PlyMaterial® en verzekeren zo een gelijkmatige verdeling van de warmte. Dit maakt hen ideaal voor stoofpotjes en suddergerechten, maar ook voor het aanbraden van vlees en aanbakken van groenten, het bereiden van rijstpap of het smelten van chocolade.

    Voor een optimaal behoud van de warmte worden de conische sudderpannen geleverd met een deksel. De sudderpannen van de reeks Apollo, Mistral en Sirocco zijn voorzien van een glazen Pyrex-deksel, die van de serie Atlantis hebben een deksel uit roestvrij staal. RVH.

    Eerder gepubliceerd op

    www.6minutes.be

     

    06-07-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-07-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.park inn vliegtuig
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Hotelbrand Park Inn heeft eigen vliegtuig.

     

     

    Park Inn,  de hotelbrand die de middenklasse van hotels binnen de Rezidorgroep vertegenwoordigt, beschikt vanaf nu over een eigen vliegtuig. In samenwerking met de Duitse lowcostmaatschappij “germanwings” werd een Airbus A319 van 142 plaatsen omgetoverd tot een prachtig kunstwerk, beschilderd met een mozaik van kleuren die eigen zijn aan Park Inn.

    Rood, blauw, geel en groen vormen een schitterend kleurenpalet, bovendien werd de Park Inn slogan “Dormez bien. Vivez bien” ofte “ Slaap zacht. Leef gelukkig” bovenop het mozaik aangebracht. De overeenkomst werd afgesloten voor een periode van drie jaar en de Airbus zal talrijke steden verbinden waar zich Park Inn hotels bevinden en o.m. regelmatig St. Petersburg, Stockholm, Berlijn, London, Zurich, Nice en andere luchthavens aandoen.

    Voor Kurt Ritter President en CEO van de Rezidorgroep is dit vliegtuig het symbool van de jeugd en het dynamisme dat de hotelbrand uitstraalt, en brengt het een bewijs van de veelzijdigheid die in de hotels en kamers aan bod komen. RVH.

    Eerder gepubliceerd op

    www.6minutes.be

    05-07-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kampioenschap barmannen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Wereldkampioenschappen Barmannen in Taiwan

     

    Het gezamenlijk objectief voor de 37ste nationale wedstrijd van Barmannen UBB, was de beste predinner cocktail bereiden en als Belgisch kampioen, de nationale kleuren verdedigen tijdens het wereldkampioenschap in Taiwan.

    Meer dan 30 cocktailspecialisten zorgden voor een geanimeerde wedstrijd die gelijktijdig met een workshop werd georganiseerd. De barmannen werden door twee jury’s beoordeeld op de techniek van hun werk, op de smaak en op de decoratie van hun cocktail.

    Sergio Pezzoli, reeeds IBA wereldkampioen in 2005,  kroonde zich tot Belgisch kampioen met zijn “L’Eau Rouge” waarvoor hij 4 cl Gin Bombay sapphire, 2 cl Crème de Banane Marie Bizard, 1 cl Campari en 1 geraspte grapefruitschil gebruikte. Olivier Pichon, Hotel Dolce La Hulpe Brussel, veroverde de tweede plaats met “Sueno Azul”. Hiervoor gebruikte hij 4.5 cl Vermouth Noilly Pat, 0,7 cl Crème de Banane Marie Brizard, 1 cl Manzanita Marie Brizard, 0,3 cl likeur Curaçao Blue Marie Brizard en 0,5 cl vers citroensap. Tony Dos Santos, Sodehotel La Woluwe, strandde met zijn “Papagaio Louro” op de derde plaats. Naast 2 cl Crème de Banane Marie Brizard, verwerkte hij ook 3 cl Rhum ambré Lamauny, 1 cl Campari en 1 cl vers limoensap in zijn cocktail. RVH.

    Eerder gepubliceerd op

    www.6minutes.be

     

    05-07-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.startbaan luchthaven antwerpen

    Uitbreiding startbaan Antwerpen.

     

     

    VLM Airlines is verheugd over de beslissing van de Vlaamse regering om de langverwachte veiligheidsstrook aan het einde van de startbaan aan te leggen, zodat de luchthaven van Antwerpen eindelijk voldoet aan de Internationale ICAO veiligheidsnormen die al sinds 2003 van kracht zijn.

    VLM Airlines is eveneens verheugd dat de Vlaamse Regering aan de Participatie Maatschappij Vlaanderen de opdracht geeft voor het afronden van de onderhandelingen tussen overheid en privé-partners over de oprichting van een PPS (Publiek Private Samenwerking) voor de luchthaven van Antwerpen.

     

    Het Consortium van privé-partners, waar VLM Airlines deel van uitmaakt, is steeds blijven geloven in de PPS constructie en staat al jarenlang  onverminderd  klaar om te investeren in deze luchthaven.  Allereerst zullen de nodige investeringen moeten gedaan worden voor het aanleggen van de veiligheidsstrook (RESA) aan de kant van de Krijgsbaan zodat de Luchthaven van Antwerpen voldoet aan de ICAO normen. Daarvoor is gekozen voor het omleggen van de Krijgsbaan en het aanleggen van een kleine tunnel. Verder zal geïnvesteerd worden in een actiever commercieel beleid om de luchthaven snel rendabel te maken. Daarbij hoort ook de ontwikkeling van nieuwe bedrijventerreinen voor luchthavengebonden activiteiten.

     

    VLM Airlines gelooft sterk in de toekomst van de Antwerpse luchthaven.  De lijn Antwerpen - London City kent een continue groei, en ook de vluchten naar Manchester, die eind vorig jaar werden gelanceerd kennen een groot succes. Het ziet ernaar uit dat de vooropgestelde doelstellingen op deze nieuwe route ruimschoots zullen worden behaald.

    De resultaten van het onderzoek dat door de Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland en VLM Airlines werd uitgevoerd, tonen duidelijk aan dat de Antwerpse zakenwereld nood heeft aan een regionale luchthaven die aan de eisen van de moderne zakenman voldoet.  

    VLM Airlines dankt in het bijzonder de ministers Kris Peeters en Dirk Van Mechelen en eveneens VOKA Kamer van Koophandel Antwerpen - Waasland voor hun volgehouden inzet in dit belangrijke economische dossier. RVH.

     

    Eerder gepubliceerd op

    www.6minutes.be

     

    05-07-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-07-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zomer vol muziek
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    *Coca-Cola brengt een zomer vol muziek*

     

     

    Coca-Cola's Soundwave is een innoverende site voor aanstormend talent en artiesten zonder contract. Een select gezelschap van muziekkenners, DJ's en bekende artiesten kiest elke maand haar favorieten uit. Op www.coca-cola.be worden er tijdens de zomer ook elke dag iTunes songs en een iPod weggegeven.

     

    Muziek en Coca-Cola, sinds mensenheugenis twee handen op één buik. Ook dit jaar pakt Coca-Cola opnieuw uit met een verrassend muziekprogramma: Soundwave! Dit wordt de grootste online talentenbank voor muzikanten in België. Jong aanstormend talent en muzikanten die nog geen contract op zak hebben, kunnen op de site hun nummers uploaden. Op de site kan iedereen de muziek ontdekken en beluisteren. Onder de selecterende experten bekende namen als Dave Peters, Leki, Axl Peleman, Tomaz, Maurice Engelen, DJ Wout, Eusebio (Plug), Balo (Starflam), Bernard Dobbeleire, François Defossez. Om het nieuwe talent bij een breed publiek bekend te maken, brengen de experten een maandelijkse podcast uit met alle beste nummers voorzien van commentaar.

    Op www.coca-cola.be kan je de ganse zomer lang en dit tot eind augustus elke minuut een iTunes song en elke dag een iPod 30gig winnen. Met de unieke codes op de verpakkingen van Coca-Cola, Coca-Cola light en Coke Zero kan je on line je kans wagen en je komt onmiddellijk te weten of je al dan niet bij de gelukkigen hoort. De promotie duurt 3 volle maanden en loopt 24 uur op 24, waardoor meer dan 100.000 mensen kunnen winnen. RVH.

     

     

    Eerder gepubliceerd op

    www.6minutes.be

    04-07-2007 om 20:16 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zomer vol prestige
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Een zomer vol prestige of… fun?

    Cabriolet of sportwagen, Europcar België heeft voor elk wat wils

     

     

     

    Met het oog op de zomervakantie breidt Europcar België haar fun- en prestigeaanbiedingen uit. Het fun-gamma biedt 2 originele en sportieve cabriolets aan die voor iedereen betaalbaar zijn. Het prestige-gamma richt zich met zijn 4X4s en luxe-cabriolets dan weer op een prijsbewust publiek.

     

    Het fun-gamma omvat de Renault Mégane Cabriolet en de EOS, de jongste cabriolet-telg van Volkswagen. Het prestige-gamma omvat de cabriolet Mercedes-Benz SLK, de luxueuze Class S en de 4X4 Mercedes-Benz ML, de Volvo XC 90 en de Volkswagen Touareg. Om aan alle soorten huuraanvragen voor één dag tot één jaar tegemoet te komen, trekt Europcar België de kaart van de diversiteit: meer dan 6000 voertuigen die onderverdeeld zijn in 11 categorieën en om de vier maanden vervangen worden om de veiligheid en het eigentijdse karakter ervan te garanderen. RVH.

    Eerder gepubliceerd op

    www.6minutes.be

     

    04-07-2007 om 20:15 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.bcd travel medic

    BCD Travel Medic opgericht in Brussel

     

    Wereldspeler BCD Travel lanceert haar nieuwe divisie BCD Travel Medic. Vanuit Brussel begeleidt deze gespecialiseerde afdeling medische transporten van klanten uit de medische dienstverlening en repatriëring. 

    Aangezien al heel wat organisaties en bedrijven interesse hebben betoond in deze nieuwe dienst, is BCD Travel ook dringend op zoek naar een aantal nieuwe medewerkers.

    BCD Travel België krijgt er dus een nieuw onderdeel bij. Een groot, wereldwijd contract met een belangrijke leverancier van hulpverlening heeft het hoofdkantoor doen beslissen om een aparte afdeling op te richten. Dit nieuw departement vindt onderdak in een kantoor in Brussel. Bij BCD Travel Medic verzorgt een team van specialisten de verplaatsingen van deze klanten. Zij genieten een speciale opleiding in medische terminologie, het reserveren van chartervluchten en lage kost luchtvaartmaatschappijen en het toepassen van speciale voorzieningen voor patiënten (draagberries, rolstoelen, zuurstof, enz...). Tevens zijn de openingsuren van het kantoor aangepast aan de noden van deze klanten. De vaste openingsuren zijn van 8u ‘s morgens tot 8u ‘s avonds en dat zeven dagen op zeven.

    Het team bestaat voorlopig uit 6 medewerkers maar zal binnenkort serieus worden uitgebreid door een wereldwijd contract met een belangrijke klant en grote interesse vanuit de markt om gebruik te maken van deze service. Geïnteresseerde medewerkers kunnen meer informatie over de vacatures terugvinden op www.bcdtravel.be/career of bellen naar 015/71 61 29. RVH.

    Eerder gepubliceerd op

    www.6minutes.be

     

    04-07-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    BCD Travel Medic opgericht in Brussel

     

    Wereldspeler BCD Travel lanceert haar nieuwe divisie BCD Travel Medic. Vanuit Brussel begeleidt deze gespecialiseerde afdeling medische transporten van klanten uit de medische dienstverlening en repatriëring. 

    Aangezien al heel wat organisaties en bedrijven interesse hebben betoond in deze nieuwe dienst, is BCD Travel ook dringend op zoek naar een aantal nieuwe medewerkers.

    BCD Travel België krijgt er dus een nieuw onderdeel bij. Een groot, wereldwijd contract met een belangrijke leverancier van hulpverlening heeft het hoofdkantoor doen beslissen om een aparte afdeling op te richten. Dit nieuw departement vindt onderdak in een kantoor in Brussel. Bij BCD Travel Medic verzorgt een team van specialisten de verplaatsingen van deze klanten. Zij genieten een speciale opleiding in medische terminologie, het reserveren van chartervluchten en lage kost luchtvaartmaatschappijen en het toepassen van speciale voorzieningen voor patiënten (draagberries, rolstoelen, zuurstof, enz...). Tevens zijn de openingsuren van het kantoor aangepast aan de noden van deze klanten. De vaste openingsuren zijn van 8u ‘s morgens tot 8u ‘s avonds en dat zeven dagen op zeven.

    Het team bestaat voorlopig uit 6 medewerkers maar zal binnenkort serieus worden uitgebreid door een wereldwijd contract met een belangrijke klant en grote interesse vanuit de markt om gebruik te maken van deze service. Geïnteresseerde medewerkers kunnen meer informatie over de vacatures terugvinden op www.bcdtravel.be/career of bellen naar 015/71 61 29. RVH.

    Eerder gepubliceerd op

    www.6minutes.be

     

    04-07-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-07-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    BCD MEETINGS & INCENTIVES BENOEMT TOPVERANTWOORDELIJKEN EMEA

     

    Na de uitbreiding in het VK eerder dit jaar kondigt BCD Meetings & Incentives (BCD M&I) twee topbenoemingen aan in zijn leidinggevende team voor de operaties in Europa.

     

    Vanaf 25 juni 2007 wordt Marc ter Haar, Senior Vice President, EMEA bij BCD M&I en treedt Shaun Casey in dienst als Managing Director, EMEA. Hij zal rechtstreeks rapporteren aan Marc. Marc draagt de verantwoordelijkheid voor het algemene bedrijfs- en financiële beheer van BCD M&I in Europa en zal rechtstreeks rapporteren aan president Scott Graf. Marc zal werken aan de ontwikkeling van de strategische koers van BCD M&I in Europa. Verder zal hij alle bedrijfsstrategieën in samenwerking met de ruimere BCD Travel-organisatie beheren en zal hij een sleutelrol spelen in de wereldwijde fusie- en overnamestrategieën van BCD M&I.

    Shaun zal verantwoordelijk zijn voor de sales, marketing en operations van BCD M&I binnen Europa. Alle huidige Europese country leaders van BCD M&I zullen rechtstreeks aan hem rapporteren.

    Scott Graf, president van BCD M&I, over de aankondiging van vandaag: “We blijven werken aan de uitbouw van een M&I-organisatie van wereldklasse. Daarom moeten we ook talent van wereldklasse aantrekken. De uiteenlopende talenten, ervaring en algemene businessknowhow die Marc en Shaun in BCD M&I injecteren, zullen meteen de nodige impact hebben op onze werknemers, leveranciers en klanten. En dit is trouwens nog maar de voorbode van ander opwindend nieuws. In de komende maanden zullen er nog andere belangrijke aankondigingen volgen: van de lancering van onze bedrijfstak voor eventproductie in Europa tot de baanbrekende resultaten die we voor onze klanten realiseren.” RVH.

     

    Eerder gepubliceerd op

    www.6minutes.be

     

    03-07-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-07-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vlaamse boerinnen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    Vlaamse Schoonste Boerinnen

     

    De schoonste Vlaamse boerinnen ruilden hun eigen erf even in voor een photoshoot aan Turkse Rivièra. De drie Schoonste Boerinnen van Vlaanderen keerden zopas terug uit Antalya (Turkije) waar ze net een exclusieve photo shoot achter de rug hebben. Deze trip was een van de prijzen die ze wonnen met de jongste Verkiezing van de Schoonste Boerin. Het programma bestond uit een professionele photo shoot onder leiding van de Gentse fotografe Ine Dehandschutter ( www.matuvu.nu ). Daarnaast was er uiteraard ook tijd voor ontspanning en cultuur in en rond de Turkse havenstad Antalya.

    Tijdens het bezoek aan de stad kregen de boerinnen-fotomodellen veel bekijks. Het enthousiasme van plaatselijke pers en de bevolking groeide nog toen ze begrepen dat deze dames in het dagelijkse leven boerinnen waren en niet zomaar "Missen". Landbouw is in Turkije een nog zeer belangrijke economische sector, maar ze heeft er vooral een traditioneel imago.

    Het resultaat van de photo-shoot zelf zal binnenkort te bewonderen zijn in de communicatie van John Deere, hoofdsponsor van dit event. De dames showden voor de camera de bijzonder hippe nieuwe kledingcollectie van het gekende tractorenmerk.

    De Vlaamse boerinnen genoten ook van het luxe-verwenleventje buiten het shooten. Kathleen Hens, winnares publieksprijs: "Het is hier zalig in de zon, eventjes ver weg van de dagelijkse beslommeringen, want het klinkt cliché, maar ik zou mijn "varkens" toch niet kunnen missen, hoor " RVH.

    Eerder gepubliceerd op

    www.6minutes.be

     

    02-07-2007 om 21:27 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.nieuwe zeeuwse mosselen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Nieuw seizoen Zeeuwse mosselen oogt beloftevol.

     

    De Zeeuwse mosselsector is positief na een eerste keuring in de mosselveiling van Yerseke. Na een absoluut rampjaar, kijken de mosselkwekers met meer vertrouwen naar het komende mosselseizoen. De bemonstering in de mosselveiling van Yerseke was ronduit veelbelovend. De meeste mosselen hebben voldoende vleesgewicht en zijn in tegenstelling tot vorig jaar,  vrij van krabbetjes. Verwacht wordt dat de eerste Zeeuwse mosselen volgende week in de winkel zullen liggen.

    Het mosselseizoen kende vorig jaar een absoluut dieptepunt. Een lang koud voorjaar, gevolgd door een hittegolf in juli, zorgde ervoor dat de kwaliteit van de mosselen te wensen overliet. Bovendien was er een serieuze schaarste waardoor de aanvoer tot 30 miljoen kilo beperkt bleef, de helft van de jaren daarvoor. De dure mosselen van bovendien een matige kwaliteit zorgden voor een flinke deuk in de kwalitatieve reputatie van de Zeeuwse mossel.

    Het tij lijkt gekeerd en de eerste keuringen wijzen op een voldoende tot goed vleesgewicht variërend tussen 25 en 28% wat voor veilingmeester Nico van Zantvoort erg bevredigend is aangezien het vleesgewicht de komende weken nog moet toenemen.

    Ondanks een verwacht positief seizoen is de positie van de mosselkweker voor de toekomst nog altijd onzeker. Allereerst is er de onvoorspelbare natuur als wisselvallige factor binnen de mosselkweek. Bovendien heeft ook de natuurregelgeving een beperkende invloed op de mogelijkheden om op mosselzaad te vissen. Grote delen van de Waddenzee zijn gesloten en mogen niet meer bevist worden, in het bijzonder het oostelijk deel van de Waddenzee. De mosselsector blijft evenwel niet bij de pakken zitten. De zoektocht naar nieuwe technieken is volop aan de gang. De mosselkwekers nemen hun verantwoordelijkheid voor een duurzame visserij door een deel van de mosselzaadval op te vissen en het overige deel te laten liggen voor de natuur. Maar omdat de natuur niet elk jaar dezelfde hoeveelheid mosselzaad levert, streeft de mosselsector naar een mindere afhankelijkheid van bodemzaad. Bij de ontwikkeling van nieuwe technieken hoort o.m. een ingenieus systeem met speciale touwen waaraan het mosselzaad zich vasthecht. Nog aparter zijn de hatcheries en nurseries. Dit zijn hoogtechnologische proefprojecten om zaad ‘op land’ te produceren. Een hatchery voor mosselen kan voor additioneel aanbod van zaad zorgen in jaren van schaarste. Deze techniek biedt daarnaast de mogelijkheid om de beschikbaarheid van zaad te realiseren onafhankelijk van de tijd van het jaar. RVH.

     Eerder gepubliceerd op

    www.6minutes.be

     

    02-07-2007 om 21:24 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Mosselpotten.

     

     

     

    Culinair specialist Demeyere kruipt uit zijn schelp en stelt zijn handige gamma mosselpotten voor: makkelijk om in te koken en mooi om in te serveren. Nog snel wat groenten snijden: ui, prei, wortel en selder zijn een must, en de mosselen spoelen, en over tien minuten ben je aan het smikkelen…

    Mossel natuur, in witte wijn, met look, curry of op Provencaalse wijze…met Demeyere smaken ze extra lekker. De mosselpotten zijn niet alleen een lust voor het oog, ze zijn ook  extra handig en gebruiksvriendelijk. Zo kan je de schelpen eenvoudigweg in het omkeerbare deksel verzamelen. En uiteraard zijn de roestvrijstalen mosselpotten van de beste kwaliteit.

    Het Demeyere assortiment omvat verschillende soorten en afmetingen, diameter van 18 tot 20 cm. Sommige zijn enkel geschikt om te serveren, andere kunnen dankzij de capsulebodem van 4mm dik ook als kookpot gebruikt worden. De mosselpotten waarin je kan koken zijn geschikt voor alle vuren, inclusief inductie. RVH.

     

    Eerder gepubliceerd op

    www.6minutes.be

     

    02-07-2007 om 20:17 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-06-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.o à la bouche
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Eerder gepubliceerd op

    www.6minutes.be

     

     

    ‘L’O à la Bouche’

     

     

    Tegen het majestueuze decor van de Maasvallei, tussen Namen en Dinant, op een steenworp van de Tuinen van Annevoie en de abdij Maredsous, heeft Olivier Vanden Branden verkozen zijn restaurant te openen. Het heet L’O à la Bouche, met een verwijzing naar zijn initialen.

     

    Deze aannemerszoon was al heel jong bezeten van het koken en richtte zich, zodra hij zijn middelbare-schoolopleiding had voltooid, op het culinaire beroep. Tijdens een stage in ‘La Pichelotte’ werd hij ontdekt door Pascal Silman – u weet wel, dezelfde die ooit voor het succes van ‘La Maison de Maître’ in het Conrad Hotel van Brussel zorgde. Dit heeft tot resultaat dat onze bijzonder jonge kok voor zijn verdere ontwikkeling al snel zijn weg vindt in een circuit dat menige chef bij ons hem zou benijden. Het begint in België, waar hij onder andere bij de banketbakker Mahieu werkt. Dan volgt Frankrijk natuurlijk, met een periode in het ‘Hôtel de Paris’ en het onuitwisbare stempel van Alain Ducasse, maar ook Engeland en daarna Spanje, waar hij voor het eerst de volledige verantwoordelijkheid van een ‘chef de cuisine’ op zich neemt. Na deze indrukwekkende loopbaan vraagt Olivier, amper 26 jaar, zich af of het nu wel zo interessant is altijd voor de anderen te werken. En dan biedt zich de gelegenheid aan een gebouw over te nemen dat zijn familie toebehoort.

     

    Een van de laatste gebouwen van het aardige dorp Bioul, dat een oude, ontwijde kapel omvat, maakt deel uit van een complex dat door de vader van Olivier wordt gerenoveerd. De juiste bestemming van deze mooie plek is gauw gevonden: het oude heiligdom vormt na een geringe ingreep een volmaakte toegangspoort voor een etablissement dat al even elegant als gastvrij overkomt. De moeder van onze kookkunstenaar doet de rest dankzij haar talent als binnenhuisarchitecte. Met z’n charmante camaïeu van nuances in beige en wit, afgewisseld met het groen van zorgvuldig gekozen planten, heeft L’O à la Bouche een bijzonder warme en gedistingeerde sfeer.

     

    Men wordt ontvangen door Aline, Oliviers zuster die op een vriendelijke manier de suggesties van een menu à la carte presenteert. De keuze uit twee à drie voorgerechten, twee à drie hoofdschotels en twee à drie desserts wordt om de drie weken vernieuwd en kost niet meer dan de bescheiden som van € 30!

     

    De keuken van Olivier Vanden Branden, die zich ‘Frans en mediterraan’ noemt, kenmerkt zich door uitgesproken smaken. De chef-kok is duidelijk niet bang zijn karakter te laten spreken in zijn gerechten. Deze zijn gebaseerd op eersterangsproducten, maar het culinaire concept van de heer des huizes berust eveneens op een evidente beheersing van de gaartijden. De sobere en eenvoudige, maar eveneens zeer elegante en appetijtelijke opmaak van de borden doet de gerechten volmaakt tot hun recht komen. Ze zijn bereid met evenveel vakkennis als inzicht, volgens het goede beginsel dat ‘de keuken de ware aard van de dingen respecteert’. Het wijnaanbod is ingedeeld in ‘klassieke’ en ‘zonnige’ selecties. Ze omvatten menige mooie verrassing en heel wat verleidelijke flessen die ruim onder de € 25 geprijsd zijn.

     

    Wij kozen voor Bretoense St. Jacobsvruchten met velouté van bloemkool en een ricotta met spinazie gevulde ravioli en garnituur van rivierkreeftjes. Volgde een wilde gebraden fazant met kardinaalsaus en garnituur van biet en vijgen, naast een everzwijnfilet, een croustillant van zwarte pens, mousseline van knolselder, opgevrolijkt door fantasiepeer en peperroomsaus. Het dessert, een huiscombinatie van peperkoek, jonagold en vanille-ijs was al evenmin te versmaden. Olivier heeft overduidelijk gastronomische kwaliteiten die af en toe nog iets verfijnd moeten worden wat niet wegneemt dat dit restaurant dat pas in november 2005 de deuren opende, talloze lekkerbekken zal betoveren.

     

    De schotels van ‘L’O à la Bouche’ kunnen ook worden afgehaald of kunnen eveneens bij u thuis bereid worden, want Olivier heeft reeds een flinke ervaring als thuiskok.

    Olivier Vanden Branden is onmiskenbaar een sympathieke chef, een enthousiaste, jonge keukenmeester die graag experimenteert en ruim smakenpalet aanbiedt. RVH.

    L’O à la Bouche - 24 rue de Fraire - 5537 Bioul - Tel.: 071-30 79 04

    30-06-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 06/05-12/05 2024
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!