Inhoud blog
  • Parador vakantieparken
  • Beosysteem 9000C
  • DEBA meubelen trekt alles uit de kast!
  • Het combi-shirt van Mayerline
  • Arte en Moooi openen deuren van Green House
  • Own Your Glow
  • La Biennale di Venezia
  • Weleda breidt manverzorging uit!
  • Aspria: technologische verzorging
  • Kartell & illycaffè
  • Water als centerpiece
  • Artisano & Amato
  • Bell & Ross
  • Vier de lente met Belgische flair
  • Le Lame Lover
  • Moederdag
  • Veritas Care(s) about you
  • gespot op light+ Building
  • Ga voor een tijdloze, duurzame zomer met Aware
  • Umbris, unieke design-overkappingen
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    09-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.bb08 Eco smart fire

    EcoSmart fire: Vuur, sfeer en warmte waar je het niet verwacht

     

     

     

    The Fire Company is een Australisch bedrijf dat in 2002 werd opgericht. In 2004 lanceerden zij de eerste haard van EcoSmart – een revolutie voor wie graag de sfeer en de warmte van een open haard in huis haalt, maar dat om één of andere reden niet kan realiseren – bijvoorbeeld omdat er geen geschikte schoorsteen aanwezig is.

     

    Het hart van de EcoSmart Fire is een brander die werkt met een speciaal ontwikkelde bio-brandstof. Deze brander kan in principe in om het even welk oppervlak worden ingebouwd, bij wijze van spreken in uw tafelblad. De EcoSmart Fire is namelijk volledig autonoom.

     

    Niets brengt zoveel sfeer als het licht van een flakkerende vlam. Of het nu van een kaars komt, een fakkel of een open haard – een vlam zorgt voor een rustige, ontspannen sfeer. Eén ding heeft de EcoSmart zeker gemeen met een traditionele haard: hij produceert flink wat warmte.

     

    Momenteel zijn er vier lijnen beschikbaar, elk met een eigen toepassing en doelpubliek. De Designer Range is een serie van vrijstaande modellen, die stuk voor stuk compleet afgewerkte meubels zijn. De Renovator Range is een serie van inbouwmodules uit roestvrijstaal, die om het even waar kunnen ingebouwd worden. De Grate Range maakt haar naam letterlijk waar: dit is een serie roosters zoals je ze in een traditionele open haard vindt, maar dan met een EcoSmart brander ingebouwd. De Signature Range is een unieke en exclusieve collectie EcoSmart Fires die ontworpen werden door enkele gast-ontwerpers. Wie op zoek is naar een eigenzinnig en gedurfd item, dat ‘eens iets helemaal anders’ is, zal in deze serie zeker zijn of haar gading vinden. RVH.

    EcoSmart+ Fire – Batibouw – paleis 6 – stand 417 B

     







    09-02-2008 om 16:23 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BB08 Krefel keukens

     

    KRËFEL KEUKENS

     

    In steeds meer huishoudens speelt de keuken een centrale rol, het gebeurt dan ook meer dan eens dat het deze ruimte is die als uitgangspunt wordt gebruikt bij het tekenen van de bouwplannen! In de keuken speelt een groot deel van het gezinsleven zich af. Er wordt uiteraard gekookt en gegeten, het is de plaats waar heel wat kinderen hun huiswerk maken en spelen en een ruimte waar plaats is voor ontspanning door middel van een leuke cd of een goed boek. Als centrale plaats staat de keuken dan ook met de andere leefruimtes in verbinding.

     

    Met de integratie van de keuken in het hart van het huishouden, wordt ook extra aandacht aan de inrichting en het ontwerp gehecht. Wanneer deze zichtbaar is vanuit andere ruimtes is de integratie ervan in de volledige inrichting een must. Decoratieve stukken, mooie apparaten zoals inox ovens, oogstrelende damkappen, etc ... worden de blikvangers.  De nieuwste modellen van tafels, hippe stoelen, kleurrijke accessoires, sfeervolle spots... de keuken is vandaag geëvolueerd tot een leefruimte.

     

    Voor 2008 is het spel van tegenstellingen een trend bij KRËFEL: Zwart en wit doet het niet alleen in de mode goed. Met DISHES DAY en DISHES NIGHT fleuren de licht uit de hand getekende glanzende illustratieve elementen op een matte witte of zwarte achtergrond, de kastdeuren op.

     

    In de afwerking van de deuren doet ook glans het goed. Naast de gelakte, veroveren ook de glazen versies de keukens van 2008: zwarte, witte en purperen glazen fronten reflecteren het licht op elegante wijze. De glazen fronten zijn voorzien van een hoogwaardig aluminium raamwerk wat mooi staat in de keuken alsook in de overgang naar het woongedeelte. RVH.

    Batibouw – paleis 11 – stand 509 -  www.krefel.be







    09-02-2008 om 16:21 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (10 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BB08 - Berry Floor

    Berry Floor stelt HydroPlus voor

     

     

     

     

    Berry Floor is voortdurend op zoek naar oplossingen om het wooncomfort van haar klanten te verbeteren. Een belangrijke innovatie op dit vlak is HydroPlus, waarbij de zichtbare delen van de laminaatplanken een speciale watervaste coating krijgen.

    Dankzij HydroPlus kan Berry Floor u een laminaatvloer bieden die waterbestendig is! Ideaal dus voor badkamers, keukens, wasruimtes, enz. HydroPlus is verkrijgbaar in alle decors van Business, Loft  en Tiles (in totaal 82 referenties).

     

    Dankzij een aantal accessoires is HydroPlus waterproof tot in de kleinste details; zelfs de ruimtes tussen vloer en muur, vloer en bevestigingsprofielen en tussen vloer en deurlijsten worden zo tegen vocht beschermd. Hiervoor wordt o.m. een beroep gedaan op de HydroPlus Lijm, de HydroPlus Afdichtingskit, HydroPlus Plinten en de  HydroPlus Scotia, ontworpen om in een vochtige ruimte de overgang te maken tussen een bestaande plint en een nieuwe HydroPlusvloer. Ook deze 2cm brede scotia is stootvast en waterbestendig, én voorbehandeld met een grondlaag, dus perfect schilderbaar in de kleur van uw keuze.

     

    Ook dit jaar weer zorgt Berry Floor tijdens Batibouw voor een ‘spetterende’ verwenactie van de consumenten. RVH.

    Batibouw - Berry Floor - hall 6 -  stand 6200

    www.berryfloor.be

     

    09-02-2008 om 16:19 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BB08 Radson

    Radson blikvangers

     

     

     

    Radson beschikt over een breed en veelzijdig assortiment badkamerradiatoren, in tal van verschillende types, afmetingen en kleuren. Voor elke badkamer, keuken of toilet biedt Radson een verrassende designoplossing.

     

    Nieuwe modellen zijn Andros, Ios en Linosa. Andros M wordt standaard geleverd met een voorpaneel aan de onderzijde van de radiator, waardoor de centrale middenaansluiting en de thermostaatknop volledig onzichtbaar zijn. Andros CH daarentegen is uitgevoerd in hoogwaardig chroom en zorgt voor een verfijnd, stijlvol accent in elke badkamer.

    Ios staat met zijn vlakke, lichtgebogen horizontale buizen en driehoekige verticale collectoren garant voor een strak maar tegelijk speels design. Linosa bestaat uit ronde, lichtgebogen horizontale buizen en valt vooral op door zijn verticale sierlijsten in geborsteld roestvrij staal of in donkere wengé-look.

     

    Nieuwkomer in het ruime assortiment paneelradiatoren is Integra+, een variant op de succesvolle klassieke Integra. Door een verborgen buissysteem en geïntegreerd kraanlichaam, gecombineerd met rechte zijbekledingen en elegant bovenrooster, oogt de vormgeving strak. Gelakt in één van de 4 trendy metaalkleuren, of in één van de 200 Ral-kleuren, oogt je interieur strakker dan ooit.

    De Integra+ is leverbaar in twee modellen: Parada : de vlakke voorzijde verbergt de leidingen en het kraanlichaam, Ramo kenmerkt zich door zijn geprofileerde voorzijde wat een dynamisch element aan het strakke ontwerp toevoegt. RVH.

    www.radson.com

     

     







    08-02-2008 om 07:29 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BB08 Falcon

     

    Nieuwe versie van de Falcon Professional + en lancering van het nieuwe CKR 1092 fornuis.

     

     

    Falcon, het topmerk van kookfornuizen die niet alleen bekend zijn voor hun kwaliteit en functionaliteit maar ook voor hun legendarisch design, stelt een verbeterde versie van zijn model Professional + voor en lanceert het gloednieuwe CKR 1092 fornuis.

     

    Falcon breidt zijn gamma uit met het model Professional +, dit fornuis is verkrijgbaar in twee versies (110 en 90) en maakt gebruik van twee energiebronnen (gas of elektriciteit). De Falcon Professional + biedt werkelijk alle functies die een professionele chef-kok maar ook amateurkok verlangt. Het fornuis is vervaardigd uit geborsteld roestvrij staal en uitgerust met pannendragers in mat gietijzer en elegante chromen handgrepen. Het design is strak en modern. De Professional + levert hoge prestaties en straalt dat ook uit. Dit is het ideale fornuis voor de ondernemende expert die er niet voor terugdeinst om initiatief te nemen en zijn creativiteit de vrije loop te laten om heel efficiënt culinaire meesterwerken te bereiden.

     

    Het design van het gloednieuwe fornuis Falcon CKR 1092 is gebaseerd op decennialange ervaring en is volledig afgestemd op de passie van zowel de professionele chef-koks als de amateurkoks. Dit fornuis verdient een ereplaats in de keuken, zowel in de beste gastronomische restaurants als in de woning van de particulier die de keuken als de centrale plaats van het huis beschouwt. Geborsteld roestvrij staal met chromen details, sobere en strakke lijnen, een perfect evenwicht dat geaccentueerd wordt door grote handgrepen, solide bedieningsknoppen, een opmerkelijke afwerking, ...

    Met het Falcon CKR 1092 fornuis heeft de gebruiker meteen het authentieke gevoel echt professioneel te koken. Hij kan zijn creativiteit de vrije loop laten en zelfs de meest complexe taken toevertrouwen aan zijn fornuis. RVH.

    www.falconkookfornuizen.be

     

     







    08-02-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BB08 Aga Hybrid

    AGA Hybrid: koken volgens uw humeur

     

     

     

     

    De gelukkige eigenaar van een AGA-fornuis stelt de diverse gebruiksmogelijkheden van dit fornuis enorm op prijs. Of het nu is om een snelle hap of een uitgebreid feestmaal klaar te maken... Dat geldt zeker voor het AGA Hybrid-systeem: een intelligent concept dat bestaat uit een module dat bevestigd wordt aan het traditioneel hoofdfornuis. Het resultaat van deze combinatie AGA-modules in dezelfde kleur is een prachtig geheel dat de gebruiker alle kooktechnieken ter beschikking stelt.

     

    AGA Hybrid is als het ware het resultaat van een gelukkig huwelijk tussen een traditioneel fornuis met 2, 3 of 4 ovens en een autonome module. Soms hebt u misschien zin om enkel op de gewone branders te koken of sporadisch – en zelfs heel kort – één of meer warmtepunten te gebruiken. Andere keren wilt u dan weer improviseren, zelfs op het allerlaatste moment, en het maximum halen uit de flexibiliteit van de module. Precies om dit extra comfort te bieden stelt AGA deze combinatie van warm en koud voor, die mogelijk is dankzij de geïntegreerde module.

     

    Tegelijkertijd kan de AGA Hybrid de kookmogelijkheden echt uitbreiden. De module is uitgerust met een elektrische kookplaat of met gasbranders. De AGA Hybrid wordt met evenveel zorg vervaardigd als het bekende AGA-fornuis en beantwoordt aan de uiterste strenge kwaliteitscriteria waaraan alle AGA-producten moeten voldoen.

     

    De traditionele AGA-fornuizen met 2, 3 of 4 ovens zijn nu verkrijgbaar in een nieuwe kleur, “Pillar Box” rood. Ook de AGA Hybrid is al meteen verkrijgbaar in deze kleur, aangezien deze module altijd harmonieus gecombineerd wordt met een AGA-hoofdfornuis in dezelfde kleur. Hetzelfde geldt voor de geëmailleerde deksels. RVH.

     







    07-02-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BB08 terra

     

    TERRA, hightech met natuurlijke Mediterraanse looks

    CANAX “The Natural Feeling”

     

    Versus, de mediterraan geïnspireerde lijn binnen het luxemerk van buitenmeubelen Tribù, wordt deze zomer verder uitgebreid met de collectie ‘Terra’ van ontwerper Bram Bollen. Tribù kiest met deze nieuwe gesofisticeerde lijn ook nu weer voor een ronduit unieke én exclusieve collectie in Canax, een revolutionair materiaal dat de sterkte van hightechpolyester weet te rijmen met de natuurlijke look van hennep.

     

    TERRA, hennep meets hightech:

    Ontwerper Bram Bollen speelt met de zitmeubels Terra Armchair en de iets lagere Terra Casual Chair naadloos in op hedendaagse trends in vormgeving en materiaalgebruik. Deze klassieke stoelen zijn gemaakt van Canax. Dit basismateriaal bestaat uit een niet-breekbare, hightech polyesterkern die voor sterkte en stabiliteit zorgt. Deze kern wordt aan de buitenkant omgeven door hennep dat het eindproduct een natuurlijke look geeft. Bijkomende pluspunten van Canax zijn de uv- en vuurresistentie, flexibiliteit en vlekbestendigheid. Bijzonder gebruiksvriendelijk dus.

     

    De lage stoel Terra Casual Chair laat het gesofisticeerde maar eenvoudige lijnenspel maximaal tot zijn recht komen én leent zich perfect om buiten te ontspannen. Want buiten zitten wordt loungen, nu de grenzen tussen binnen en buiten vervaagd zijn. Zowel Terra Casual Chair als Terra Armchair is verkrijgbaar in de kleuren Silkgrey en Earth Brown. Kussens zijn optioneel verkrijgbaar.

    Recent werd de Terra-collectie uitgebreid met drie stoelen (Chaise Longue, Dining Chair, Carver) naast een bank, sofa, ligbed en poef. Kortom, compleet zit- en ligplezier in stijl. RVH.

    www.tribu.com

     





    07-02-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BB08 histor bekent kleur

    Histor bekent KLEUR

     

     

     

    Histor zet het voorjaar alles in het teken van kleur… Wel eens bedacht wat kleur allemaal met je kan doen? Hoe jouw stemming voor een groot deel wordt beïnvloed door de kleuren om je heen? Op een goede manier toegepast kunnen kleuren echte geluksbrengers zijn. Hoe bepaalde kleurcombinaties in jouw interieur je precies dat juiste gevoel geven. Histor wil je inspireren met oneindig veel ideeën en praktische tips…

     

    Trends in kleur zijn steeds minder belangrijk aan het worden. Daarentegen worden er steeds vaker verschillende kleuren in het interieur verwerkt. Vaak zijn dit rustige kleuren, vergrijzingen, natuurtinten, of witten met een vleugje kleur. Door meerdere kleuren met mekaar te combineren – en misschien één extra intense kleur toe te voegen - kan een heel persoonlijk palet ontstaan. Door kleuren van de wand ergens anders als detail te laten terugkomen, creëer je een harmonieuze balans. Geef een grote wand een authentieke uitstraling door een structuureffect aan te brengen. Of werk met subtiele textuureffectjes zoals hoogglanslak om details in de verf te zetten. Waar je ook voor kiest, belangrijk is dat je je intuïtie volgt.

     

    Creëer met kleur op batibouw...Een kleurenplan helpt je weloverwogen de juiste kleuren te kiezen.  Hoe je een persoonlijk kleurenplan moet opstellen, wordt tot in de details uitgelegd door professionele stylisten op de stand van Batibouw. Op afspraak helpen zij je met het maken van een eigen moodboard met kleurcombinaties, sferen en materialen die je mooi vindt. Daarna wordt er gekeken naar de functie van de ruimte, de lichtinval en welke accenten je wil leggen.

     

    kleurworkshops bij je thuis’: naast de gekende Histor-kleurcursussen op verschillende locaties in België, pakt Histor vanaf maart 2008 als eerste binnen de verfsector uit met het fonkelnieuwe concept “mini-kleurworkshops bij je thuis”.

    Tijdens deze kleurworkshop kom je alles te weten over kleur: van sterke combinaties en de psychologische inwerking tot handige tips en weetjes voor een stijlvol interieur. Onder leiding van een professionele stylist plakken en knippen jij en je vrienden elk een moodboard bij mekaar dat uiteindelijk zal leiden tot het ultieme persoonlijke kleurenplan voor je interieur. RVH.

    Histor – Batibouw 2008 – Hal 3 – stand 229 - www.histor.be  

     









    06-02-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tulikivi

    Tulikivi: een witte massieve speksteenkachel

     

     

     

     

    De parelgrijze kleur van de natuurlijke speksteen staat vandaag symbool voor topkwaliteit inzake rendement, milieuvriendelijke verbranding en aangename stralingswarmte. We treffen de speksteen ook dikwijls aan als bekleding van allerhande metalen houtkachels.

    Grijs,zwart en wit zijn de meest populaire kachelkleuren omdat deze neutrale tinten zich aanpassen aan de kleur van elk interieur. Dat Moeder natuur de speksteen in grijs uitvoerde was dan ook nooit een echte belemmering voor het succes van deze ongeëvenaarde kachelsteen. Maar toch was er ook vraag naar andere kleuren.

     

    Tulikivi is er na jarenlang onderzoek in geslaagd een witte oppervlaktebehandeling te ontwikkelen die uiterst hittebestendig en krasvrij is. Speksteen krijgt een helder witte kleur, terwijl hij nog steeds als natuursteen aanvoelt.

    De Tulikivi Vaski Previo is de eerste witte Tulikivi en meteen ook een Europese primeur op Batibouw 2008. Ook andere Tulikivi modellen zullen binnenkort in deze nieuwe look verkrijgbaar zijn. De soberheid van wit past bijzonder goed bij het strakke uiterlijk van de nieuwste generatie Tulikivi modellen. RVH.

    Tulikivi – www.dutry.com - hall 6 – stand 110



    05-02-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slabbinck

    Eenvoudig slaapkamergeluk

     

     

     

    Er was een tijd waarin de slaapkamer enkel diende om te slapen. Vandaag is het een veilige cocon geworden, die tegemoet komt aan de zucht om op adem te komen. De nieuwe lente- en zomercollecties van Slabbinck Home Creations combineren luxe stoffen met zachte, verkoelende tinten die je meteen tot rust brengen.

     

    Een mens brengt gemiddeld één derde van zijn leven in de slaapkamer door. Slaapkamers zijn geëvolueerd naar leefruimtes waar je ook overdag kan herbronnen. Overal merken we de groeiende tendens naar eenvoudige tinten, geïnspireerd door de natuur. Een trend die het verlangen weerspiegelt om te ontsnappen aan de drukte van elke dag. Het juiste beddengoed is daarom onmisbaar bij het creëren van de perfecte slaapkamer.

    De nieuwe collecties van Slabbinck Home Creations zijn: Nepeta: krakend frisse eenvoud; Melo: mooi op maat; Pimpernella: de schone slaapster; Quelea plooi en praal en Passiflora met romantische kanttekeningen. RVH.

    Slabbinck home Creations – hall 2 – stand B38-C37

     





    05-02-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KitchenAid

    Amerikaans icoon in de Belgische keuken

    KitchenAid lanceert compleet gamma keukenapparaten in de Benelux

     

     

     

     

    Het legendarische Amerikaanse topmerk van keukenapparaten KitchenAid lanceert zijn ‘Kitchen for cooks’-concept op de Benelux-markt. Dat is goed nieuws voor de gepassioneerde fijnproever die - met een kwaliteitsuitrusting binnen handbereik – een professioneel resultaat wil bereiken. Het KitchenAidgamma combineert zeer hoge functievereisten met een stijlvol design, eigentijdse kleuren en een uiterst hoogwaardige afwerking. Niet voor niets dat KitchenAid in de Verenigde Staten een cultmerk is geworden en de eerste keuze van topkoks voor hun privékeuken.

     

    De introductie van een ‘primus inter pares’. KitchenAid staat synoniem voor prestige, kwaliteit en innovatie. Gebruiksgemak én professionele prestaties, elegantie én robuustheid tegelijk. Het eenvoudige, functionele maar tijdloze design werd aan het begin van de jaren ’30 ontwikkeld en blijft tot op vandaag grotendeels overeind. KitchenAid heeft ook enkele historische innovaties achter zijn naam staan, zoals de eerste vaatwasmachine en mixer/keukenrobot, en ontwikkelt nog steeds opmerkelijke en vernieuwende toepassingen.

     

    Doelgroep van KitchenAid zijn foodies die met plezier en passie in de keuken staan. In de markt perfect gepositioneerd naast de absolute topmerken, onderscheidt KitchenAid zich door zijn allesomvattende gamma: grote en kleine huishoudelijke apparaten én keukengerei voor het geheel van keukenactiviteiten; van het voorbereiden, koken en serveren, tot het bewaren en reinigen. Na de lancering van de grote inbouwtoestellen in Frankrijk, Italië en het VK afgelopen jaar, volgt nu, vanaf januari 2008, de Benelux. In 2009 zal het merk zijn intrede doen op de Duitse markt.

     

    De kleine huishoudapparaten van KitchenAid zijn al sinds 1994 in België verkrijgbaar. De grote huishoudapparaten van KitchenAid moeten niet onderdoen voor die van de beste restaurants. De ovens bijvoorbeeld werden ontworpen in samenwerking met topkoks om uitzonderlijke prestaties te bieden. Zo garandeert de Multiflow-technologie een gelijkmatige luchtcirculatie en verdeling van de warmte. Dit resulteert in consistente kookprestaties, zonder dat je om de haverklap je gerecht moet draaien of hoger of lager plaatsen.

    KitchenAid biedt ook een scala kookaccessoires aan en maakt daarmee de totale keukenervaring rond. Bovendien zorgen specifieke houten opbergmodules ervoor dat alles mooi op zijn plaats ligt: één van de geheimen van een echte topkok. RVH.

     







    04-02-2008 om 21:07 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Build IT

     

    Build-IT, het ICT-gebeuren voor de bouw.

     

     

     

    Tijdens BATIBOUW 2008 vindt dit jaar voor het eerst BUILD-IT plaats, de beurs die een platform aanbiedt voor ICT-diensten gericht naar de bouwsector. Op 28, 29 februari en 1 maart 2008 kan de professionele bezoeker in de mezzanine van Paleis 3 terecht voor alle informatie omtrent bouwsoftware anno 2008.

     

    Tot op heden was het vakgebied “bouwsoftware in diverse toepassingen” verspreid over de verschillende paleizen. Nu kunnen de professionele bezoekers op Build-IT voor het eerst onder een dak terecht bij een 25-tal exposanten die gespecialiseerde ICT diensten aanbieden. De bezoeker zal er o. a. software voor de automatisatie van administratieve bedrijfsprocessen en bedrijfsbeheer (boekhouding, stockbeheer en planning), software voor het ontwerpen van keuken en badkamers, grafische oplossingen en CAD software en tekensystemen op maat terugvinden.

     

    Alle professionele bezoekers uit de bouwsector kunnen gebruik maken van hun BATIBOUW ticket om gratis toegang te krijgen tot Build-IT. De mezzanine is een aparte ruimte in Paleis 3, gemakkelijk te bereiken via de Astridhal. RVH.

    www.build-it.be

     

    04-02-2008 om 21:05 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spaas laat vlam overslaan

                                                          

     

    Spaas laat de vlam van de passie overslaan

     

     

     

    Kaarslicht een must voor Valentijn... Geen romantiek zonder kaarslicht. Kleine begerig likkende vlammetjes als symbool voor oplaaiende passie, grillig flikkerende lange schaduwen tegen de slaapkamermuur, … wanneer je een romantische stemming wil creëren zijn kaarsen nooit ver uit de buurt. Spaas, de grootste kaarsenproducent van België, zorgt alvast voor voldoende voorraad! Of je met Valentijn nu aan tafel zit of in bad, in bed of in de sofa ligt: met kaarslicht wordt alles zachter, romantischer, mooier.

     

    De warme, intense gloed van kaarslicht, die bijna hemelse, ceremoniële sfeer als je kaarsen aansteekt, de bezwerende vlammetjes, het zachte, speelse schaduweffect op de omgeving... het wakkert als vanzelf het vuur van de passie aan. Bovendien laat het gedempte kaarslicht jou én je partner er steeds op je voordeligst uitzien.

     

    Kaarsen schijnen al eeuwen hun licht op de mens. Ze zijn het symbool van feestelijkheid, romantiek, sfeer en ceremonie. Flikkerend kaarslicht is al sinds mensenheugenis het beste hulpmiddel om die speciale magische ambiance te scheppen. Daarom mogen kaarsen met Valentijn niet ontbreken.

     

    De ene kaars is de andere niet, dat is duidelijk. Met zijn 150 jaar ervaring, opgebouwde knowhow en ISO 9001-certificaat staat Spaas garant voor een onberispelijke kwaliteit en betrouwbaarheid. Spaas-kaarsen druipen niet, hebben een mooie en stabiele vlam en branden ze volledig en gelijkmatig op. De kaarsen staan ook voor een lange en gegarandeerde brandduur, waarbij de wiek niet nagloeit, niet walmt, niet ruikt en gemakkelijk opnieuw aan te steken is. Deze danken de Spaas-kaarsen aan een zorgvuldige samenstelling met eersteklasgrond-stoffen, intensieve kwaliteitscontroles, labotesten en ultramoderne productietechnieken. RVH.

     

     





    04-02-2008 om 20:58 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dikke truiendag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    Dikke Truiendag met Damart!

     

     

     

    Voor de 4de keer roept de Vlaamse overheid op 15 februari iedereen op om mee te doen aan de Dikke Truiendag.

     "Kleed je lekker warm, en zet de verwarming een graadje lager", is de boodschap. Elke Belg stoot namelijk gemiddeld 7 ton CO2 uit per jaar. Kleine inspanningen van ons allemaal kunnen echter heel wat bijdragen in de strijd tegen de CO2-uitstoot. Eenvoudige maatregelen thuis, op het werk of op school komen het milieu ten goede, zonder dat we daarom aan comfort moeten inboeten.

     

    Damart neemt graag aan dit initiatief deel, en met Thermolactyl heeft deze specialist van het warme ondergoed alle troeven in huis! Naar Kamagurka's voorbeeld moeten we met z’n allen kiezen voor de lange onderbroek!

    Een legging, of een hemdje met korte mouwen... het past overal onder en is heerlijk warm! En met dit hartjes versierd ensemble, blijven we in de hartverwarmende Valentijnsfeer...RVH.

    Consumentenlijn 056/48 30 43

     

     

    04-02-2008 om 20:56 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kempinksi brugge
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    PALEISACHTIGE LUXE IN DE 21ste EEUW

    Kempinski Hotel Dukes’ Palace te Brugge:

     

     

     

    Voor de eerste vestiging in België, heeft de groep Kempinski Hotels gekozen voor het Venetië van het Noorden. In Brugge, een van de meest charmante steden van Europa, heeft het Hotel Kempinski Dukes’ Palace een perfecte locatie ingenomen die voldoet aan de hoge eisen en verwachtingen: Het Prinsenhof.

     

    In de 15de eeuw werd Het Prinsenhof gebouwd ter gelegenheid van het huwelijk van Filips de Goede en Isabelle van Portugal. Vandaag wordt het domein tot in de kleine details gerestaureerd en opent begin februari voorzichtig de deuren in de hoedanigheid van het Kempinski Hotel Dukes' Palace. De officiële opening volgt in mei 2008.

     

    Het hotel, zeer gunstig gelegen in het oude stadsgedeelte van Brugge, zal in totaal 93 kamers tellen waaronder 22 junior suites en luxe suites. Vele kamers zijn als historisch monument geklasseerd vanwege de aanwezigheid van originele wandschilderingen, glas-in-lood ramen en ornamenten uit de 15de eeuw die de afgelopen maanden zorgvuldig gerestaureerd werden. Op het terras van de ‘Triplex suite’ bevindt zich een verguld beeld van een engel daterend uit de 15de eeuw. Vanaf het terras heeft men een schitterend zicht op de stad dat bij wijze van spreken de gehele geschiedenis van de stad in oogopslag samenvat.  De ‘Marie Bourgondy Suite’ beschikt over authentieke 15de eeuwse wandschilderingen. 

     

    Alle kamers zijn uitgerust met de meest moderne voorzieningen waaronder een flatscreen televisie, hoge snelheid internet en w-lan, minibar en  kluisje. De badkamers hebben een ligbad met aparte douchecabine en luxe Molton Brown toiletartikelen.

     

    Het restaurant ‘het Manuscript’ van het Kempinski ’Hotel Dukes’ Palace Bruges is gelegen aan de binnenplaats van het hotel en krijgt een aparte ingang. Executive Chef Koenraad STEENKISTE deed ervaring op in sterren restaurants  als  ‘Comme chez Soi’ in Brussel, ‘de Karmeliet’ in Brugge en de ‘Oostend Queen’, en heeft een kaart samengesteld met overwegend specialiteiten uit de Belgische keuken afgewisseld met een aantal internationale klassiekers. ‘Toegankelijkheid’ is hier het motto, waarbij de prijs-kwaliteitverhouding goed in de gaten wordt gehouden.

     

    Met zicht op de zeer ruime hoteltuin aan de achterkant is de bar lounge Het Atelier gelegen. De grote ramen zorgen ervoor dat hier veel licht naar binnen valt en een ideale ruimte zou zijn voor een schildersatelier. Zodra het weer het toelaat, kan men overdag op het terras genieten van een drankje en een kleine kaart. Het Atelier zal bij uitstek een gedistingeerde gezellige ontmoetingsplaats in Brugge worden. 

     

     

     

    Wie voor zijn board meeting of huwelijksfeest het Kempinski Hotel Dukes’ Palace te Brugge verkiest, kan verzekerd zijn van uitermate persoonlijke aandacht en een exclusief karakter van de gelegenheid. De Ballroom heeft een oppervlakte van 260 m² en biedt zicht op de achterliggende tuinen. Deze stijlvol ingerichte lichte ruimte kan zeer goed gebruikt worden voor zowel zakelijke als privé aangelegenheden. 

    De twee vergaderzalen van 39 m² en een boardroom voor 10 personen, beschikken nog over de zeer hoge plafonds met sierlijke ornamenten, grote lusters, authentieke schouw met daarboven schitterende spiegels. Alle zalen vormen een perfect decor voor evenementen met klasse.   21ste eeuw vergaderfaciliteiten zoals lcd projectoren, hoge snelheid internetverbindingen ontbreken natuurlijk niet.

    Een ondergrondse parkeergarage met 100 plaatsen is beschikbaar voor hotelgasten. RVH.

    www.kempinski-bruges.com

     

    03-02-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    31-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Batibouw 2008

    BATIBOUW 2008 :

     

    Het hoofdthema van Batibouw dit jaar is Duurzaam Bouwen, en dit met aksenten op zowel het economische als maatschappelijke gebeuren, maar vooral met aandacht voor het milieu. Batibouw loopt traditioneel in de Heyselpaleizen en dit van zaterdag 1 maart tot en et zondag 9 maart 2008.

    Duurzaam Bouwen: ECONOMIE

    Bouwen wordt ontegensprekelijk duurder door de alsmaar stijgende vastgoedprijzen. Door die evolutie blijft er vaak minder van het beschikbare budget over voor de verbouwings-of bouwwerken. Wie echter duurzame prioriteiten wil en durft stellen, kan het ‘wonen’ een aardig stuk goedkoper maken.

    Duurzaam Bouwen: MAATSCHAPPIJ

    Onze woonbehoeften veranderen voortdurend tijdens ons leven. Kinderen komen en gaan de deur uit, ouders trekken in of we worden zelf minder goed te been. Een woning moet aanpasbaar zijn aan die veranderende behoeften. Je kan de toekomst incalculeren in je woning door flexibel te bouwen. Dit kan enkel door af te stappen van gangbare woonconcepten en ideeën.

    Duurzaam Bouwen: MILIEU

    Wie bouwt of verbouwt neemt vrije ruimte in, gebruikt grondstoffen en verbruikt energie en water. Hierdoor belasten we ontegensprekelijk ons leefmilieu. Volgens het principe van duurzaam bouwen moeten we onze behoeften net zo proberen in te vullen dat we de mogelijkheden van de toekomstige generaties niet compromitteren. Dit veronderstelt dat we rekening houden met mobiliteit, bereikbaarheid, natuur,... op lange termijn.

     

    In de komende weken stellen we op geregelde tijdstippen diverse nieuwigheden in de kijker en accentueren we bepaalde acties.

     

    Batibouw is dagelijks toegankelijk van 10 tot 18u30 met op vrijdag 7 maart een nocturne waarbij het salon toegankelijk is tot 21 uur. Tickets kosten 12€, maar kunnen ook door particulieren online worden besteld en dit aan de prijs van 10€ (www.summint.nl/batibouw). In samenspraak met de NMBS zijn er eveneens dagtrips beschikbaar aan een variabele prijs van 16.4€ tot 25 €, afhankelijk van het af te leggen parcours, maar met inbegrip van trein- en metroticket en de toegang tot de beurs. RVH.

     

    31-01-2008 om 10:08 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Restaurant Scheltema

     

    Restaurant Scheltema

     

     

     

    In hartje Ilôt Sacré vinden we menig pand dat het oude Brussel perfect illustreert. In de Predikherenstraat is in een van deze woningen het restaurant ‘Scheltema’ ondergebracht.

     

    Het huis werd begin vorige eeuw gebouwd, precies in het jaar 1900, en was aanvankelijk een zeer populaire biljartzaal. Later werd het getransformeerd tot café met de naam ‘Aux Princes’, een naam die verwijst naar de nabijheid van de Prinsengalerijen. Vrij snel na de opening van het café werden er ook enkele kleine snacks aangeboden.

    In 1972 kopen Jean Huybrechts, Georges Neefs en Jacques Raemdonck het pand en openen het restaurant ‘Scheltema’. Voor de naamgeving verwijst Jean Huybrechts naar een bistro die hij, rondzwervend tussen Schelde en Maas in Nederland, ontdekte en de naam Scheltema droeg. Deze Nederlandse dichter, stammend uit een begoede burgerfamilie, studeerde aanvankelijk medicijnen maar werd acteur en letterkundige. Hij publiceerde meerdere opmerkelijke gedichten, maar brak vooral door met zijn vertaling van Goethes ‘Faust’.

     

    Met de naamgeving wou Jean verwijzen naar de indrukwekkende overredingskracht, de litteraire woordrijkdom en de mijmeringen die in Scheltemas werk verborgen liggen. De keuken die in het restaurant werd aangeboden moest dezelfde kwaliteiten en diversiteit aan de dag leggen. Mijmeringen van de gasten over de geneugten die een degelijke gastronomie aanbiedt.

    In 1980 kocht Jean de aandelen van zijn partners en ging alleen met de exploitatie verder. Ondertussen heeft hij de zaak toevertrouwd aan zijn kleindochter Caroline Lozinguez die restaurant Scheltema een nieuwe elan bezorgt.

    De typisch houten banken zijn nog steeds bewaard en geven het restaurant een pure en authentieke sfeer van een brasserie uit de Belle Epoque. Het houten decor wordt gepast opgefleurd door de groene, glazen lampenkappen. Andere blikvangers zijn de hoge toog, het oesterbuffet en de open keuken.

    Gasten stellen vast dat het keukenteam olv. Thierry Defrade zich geen moeite bespaart om de fijnproevers optimaal te verwennen. Thierry is van Franse afkomst en kreeg zijn opleiding op het Infobo en volgde nadien een stage in Hotel du Congres in Brussel. Ervaring doet hij op in diverse kwaliteitsrestaurants zoals de Village Gourmand, Trente rue de la Paille, Rotisserie du Kam en Maxim’s. Ook in De Bijgaarden en De Karmeliet in Brugge was hij actief vooraleer hij Executive Chef wordt in ‘Le trèfle à 4’ in Genval. Sinds maart 2000 ontplooit hij evenwel al zijn talenten in restaurant ‘Scheltema’.

     

    Naast een vrij uitgebreide kaart, etaleren ook diverse menusuggesties de rijkdom van de Belgische keuken en dit zowel op het vlak van vlees, vis, zeevruchten terwijl ook ‘vergeten’ en andere groenten de schotels sieren. Oesters zijn er zonder meer een voltreffer en zitten in menig menu verborgen, meestal met 9 of 12, terwijl men het traditionele half dozijn speciaal moet aanvragen. RVH.

    Scheltema – Predikherenstraat 7 – 1000 Brussel – tel 02/512 20 84

    Gesloten op zondag – www.scheltema.be





    31-01-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leeg flacon,

     

     

    “Leeg flacon” , hét originele geschenk idee voor Valentijn !

     

     

     

     

     

    Het feest van de verliefden komt eraan, hoog tijd om na te denken over het geschenk dat het best liefde en affectie zal uitdrukken voor onze geliefde. Een parfum is steeds een erg geliefd geschenk, maar een parfum dat zij (of hij !) kan kiezen na een degustatie en die helemaal past bij de persoonlijkheid van de geliefde, dat is pas het perfecte cadeau ! 

                      

    IN FINE is een parfum winkel met een verschil en een grote plus. Meester Parfumeur Jean Patout heeft in de voorbije 30 jaar een collectie van 52 verschillende parfums gecreëerd, voor elk wat wils. Elk parfum is een heel persoonlijke keuze en daarom nodigt hij u uit in zijn boetiek een ‘degustatie’ te doen en uit deze mooie collectie het parfum te kiezen dat het best bij u past.

     

    Voor Valentijn  kan men deze zeer leuke ervaring aan een geliefde geven: een leeg flacon. In Fine verpakt het mooi in een doosje als geschenk, de persoon die het geschenk krijgt komt naar de winkel om tijdens een degustatie haar of zijn parfum te ontdekken en gaat door met een gevuld flesje natuurlijk! In  feite geeft dit geschenk dubbel plezier: eerst bij het geven/krijgen en vervolgens bij het bezoek aan de In Fine boetiek om in een gezellige atmosfeer deel te nemen aan een degustatie.

     

    Naast parfums biedt In Fine ook nog Jojoba olie, Douche Gel en Body Lotion aan die allemaal kunnen geparfumeerd worden met de door u gekozen geur! Extra idee voor Valentijn, onze verpakking met twee flacons: kan ‘dag en avond’ parfum zijn maar kan ook ‘hem en haar’ parfums zijn...mogelijkheden zat! RVH.

    www.infine-brussels.be

    30-01-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chocoladeboetiek

    Chocoladeboetiek

     

     

     

     

    Om zijn 125-jarig bestaan te vieren, heeft Côte d’Or heel wat verrassingen in petto en keerde het merk terug naar hartje Brussel. Het pand Kleine Zavel 1 is in vlammend rood gehuld om de intense chocoladekleuren van de nieuwe boetiek te verwelkomen. De winkel staat vanaf nu volledig in het teken van de expertise en creativiteit van het merk met de olifant. Deze boetiek beantwoordt aan én de wensen van de Belgen én aan deze van talloze toeristen, die de geheimen van de unieke Côte d’Or-smaak willen ontsluieren en hun chocoladekennis willen perfectioneren.

     

    In de boetiek wordt de bezoeker meegenomen op een zinnenprikkelende reis naar de kleuren en smaken van het Afrikaanse continent. De boetiek is tevens een plek waar de bezoeker zijn eigen gepersonaliseerde cadeaudoosjes kan creëren of in de degustatieruimte kan genieten van een smakelijk chocolademoment. Hier zorgt de meester-chocolatier elke maand voor nieuwe creaties en aroma’s, unica die de chocoladeliefhebber uitsluitend in de boetiek kan degusteren.

     

    Vier creaties stelen de show bij de opening:

    Carrés met roze peper en pecannoten: het perfecte huwelijk tussen roze peper, pecannoten en de melkchocolade van Côte d’Or. De ingrediënten kenmerken zich enerzijds door de combinatie van scherp en mild en anderzijds door een mix van kracht en zachtheid. De Carrés krijgen dankzij de roze peperbessen een wonderlijk gekleurde touch.

    Citroen en gember: een subtiele en mysterieuze combinatie waarbij de intensiteit van pure chocolade perfect samengaat met de frisse en zure smaak van citroenschillen en de zachte smaak van gember.

    Aalbessen met gekarameliseerde amandelen: deze carrés hebben een zachte en knapperige textuur en verwennen het smaakpalet met hun zoete en zurige smaak. Totaal onverwacht smelten de aalbessen en de gekarameliseede amandelschilfers perfect samen met de krachtige, pure chocolade.

    Pistache met een snuifje fleur de sel: deze op smaak gebrachte pistaches zijn een waar genot voor het gehemelte. De combinatie met melkchocolade zorgt voor een totale betovering.

     

    De opening van de Côte d’Or boetiek is de aanzet tot een jaar vol feestelijkheden. Iedereen krijgt hierbij de kans om zijn passie voor chocolade te ontdekken of herontdekken. In de loop van het jaar is een ‘rondreizend chocoladedorp’ te gast in Antwerpen, Bergen, Luik en Gent, dorp dat de chocoladegeuren en exotische kleuren op ruime manier zal verspreiden. Degustaties en smakelijke, ludieke en artistieke animaties zullen en de savoir-faire en de traditie van Côte D’Or omlijsten met smaak, kwaliteit en innovatie. RVH

     









    30-01-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MSC Valentijn

    VALENTIJN - MSC CRUISES

     

     

     

    MSC Cruises viert Valentijn als de  ideale gelegenheid om de meest fantastische bestemmingen te verkennen en biedt romantische vakanties aan midden op de oceaan.

     

    Met de themacruise Baila Comigo, aan boord van de MSC Armonia, ontdekt u Zuid-Amerika en geniet u met volle teugen op het ritme van de Latijns-Amerikaanse muziek. Salsa-, mambo-, merengue- of sambalessen: ideaal voor een hartstochtelijke Valentijn! Verken vanuit Rio de Janeiro de prachtige Braziliaanse stranden, Uruguay, Argentinië en zelfs Buenos Aires. Geniet van de restaurantjes, het casino, de optredens en de vele andere evenementen die door de bemanning worden georganiseerd.        

                                                                                       

    Valentijn is ook de gelegenheid bij uitstek om nieuwe mensen te ontmoeten. De MSC Melody organiseert vanuit Firenze een ‘Singles’-cruise met talloze activiteiten voor vrijgezellen: uitstapjes, cocktails en thema- en dansavonden. De MSC Melody vaart over de Middellandse Zee naar Napels en meert aan in Monte Carlo, Barcelona, Ibiza, Tunis en Messina. Een uitgelezen parcours om de sporen van de Renaissance te ontdekken in Firenze, te genieten van de charmes van Barcelona en uit de bol te gaan op een ‘fiesta’ in Ibiza!

     

    Uw huwelijksplechtigheid organiseren aan boord van één van de schepen van MSC Cruises … het is mogelijk en superromantisch! Om dit onvergetelijke moment een persoonlijk tintje te geven, biedt MSC verschillende formules: het Zilveren pakket, het Gouden pakket en het Platina pakket, elk met een verschillend serviceniveau voor de gehuwden. Magische momenten waar u altijd al van hebt gedroomd: vervoer per limousine voor het bruidspaar, een huwelijksplechtigheid in aanwezigheid van de kapitein, champagne, een bruidstaart en een fotoreportage. En allemaal in een unieke sfeer waaraan u schitterende herinneringen zult overhouden!

     

    De 8-daagse BV cruise van de MSC Musica gaat naar de prachtige Griekse Eilanden. Voor diegenen die binnenkort in het ‘huwelijksbootje’ stappen is er ook een honeymoonwedstrijd waarmee een droompakket kan gewonnen worden met o.a. een huwelijksinzegening aan boord, een cocktailreceptie in aanwezigheid van Vlaamse sterren, zoals Barbara Dex, Nicole & Hugo, David Davidse en Marianne van der Veken; dit alles onder begeleiding van Joyce De Troch. Voor de bruid wordt een creatie van Nicky Vankets voorzien. RVH.

    www.msccruises.be

     

     

     

     

    29-01-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!