Inhoud blog
  • 111 jaar VZUG
  • Muyu collectie
  • Litouwse tradities
  • Quick-Step make-ôver
  • All-over natuursteen
  • Terug naar school
  • Betoverende elegantie
  • Aalto tafels en banken
  • Buiten water?
  • Watches & wonders: drie elegante meesterwerken
  • Swatch Neon collectie keert terug
  • Olympéa Le Parfum
  • Invictus Parfum
  • Quick Step presenteert baanbrekende vloerencategorie Lumic
  • Citizen super Titanium
  • Alpina lanceert revolutionaire horloges
  • By the numbers
  • Schakelaar of street art?
  • Tour d'Anvers
  • Fietsen Schouwen-Duiveland
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    23-06-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.virgin

     

     

     

    Virgin Express biedt deze zomer 50.000 extra zetels aan

     

    Virgin Express speelt deze zomer in op de stijgende marktvraag door extra capaciteit en zetels aan te bieden naar 8 zonnige bestemmingen. Duizenden extra zetels zijn beschikbaar om aan de passagiers nog meer afreismogelijkheden te bieden deze zomer.

     

    Virgin Express, de grootste Belgische lage tarievenmaatschappij, verhoogt het aantal beschikbare vluchten en stoelen op niet minder dan 8 populaire Europese bestemmingen.

    Wekelijks biedt Virgin Express gedurende juli en augustus 38 extra vluchten aan, goed voor een extra capaciteit van meer dan 50.000 stoelen in juli en augustus. De bestemmingen met extra frequenties zijn Athene, Barcelona, Bari, Catania, Faro, Malaga, Napels en Nice.

     

    In totaal zal Virgin Express deze zomer 17 wekelijkse vluchten aanbieden naar Athene, 23 wekelijkse vluchten naar Barcelona, en dagelijks koers zetten naar Faro. Er zijn ook vier afreismogelijkheden per week naar Bari en Catania, 25 wekelijkse frequenties naar Malaga, 5 wekelijkse vluchten naar Napels, en niet minder dan 26 toestellen zullen elke week landen in Nice. De nieuwe bestemming van Virgin Express, Palermo, wordt elke week 4 keer aangevlogen.

     

    De dienstregeling is ideaal voor korte uitstapjes, langere vakanties en city trips. Bestemmingen en luchthavens zijn perfect te combineren. Passagiers kunnen bijvoorbeeld naar Rome vliegen en terugkeren via Napels, wat toelaat om de prachtige Amalfische kust te bewonderen. Andere mogelijke voordelige combinaties zijn onder andere Nice – Marseille, Malaga – Faro, Valencia – Murcia of Catania - Palermo.

    Reserveren kan via www.VirginExpress.com, door te bellen naar het call center op 070 35 36 37 of via uw reisagent. Een enkele reis inclusief alle taksen is al beschikbaar vanaf € 49.

    RVH.

     

    23-06-2006 om 08:20 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.horeca vlaanderen

     

     

    Adecco en Ho.Re.Ca Vlaanderen bieden gratis uitzendarbeid aan Vlaamse horeca

     

    Adecco en Ho.Re.Ca Vlaanderen hebben een samen een initiatief gelanceerd om uitzendarbeid te promoten in de Vlaamse horecasector. Alle leden, nieuwe leden en starters van de sector krijgen 4 uur gratis uitzendarbeid. De lancering startte met het verspreiden van 2500 voordelenpakketten via de coördinatoren van de federatie en de accountmanagers Adecco Hospitality Oostende, Gent, Antwerpen en Kortrijk.

     

    "Het partnership met Adecco levert een werkelijke bijdrage tot de ontwikkeling van professionele ondernemingen en creëert een dynamiek in het werkveld" aldus de voorzitter Jan De Haes, Fed.Ho.Re.Ca.Vlaanderen. De federatie Ho.Re.Ca Vlaanderen blijft op zoek naar betere kwaliteitsnormen, klantgerichtheid, rendabiliteit in de sector. Het sociaal en ethisch ondernemen staat daarbij centraal. Het nieuwe initiatief kadert perfect binnen die visie en filosofie. Adecco op zijn beurt helpt werkzoekenden en bedrijven verder succesvol te maken en te blijven, ook in de horecasector.

    "Met deze samenwerking willen wij ondernemers doen proeven van uitzendarbeid en hen laten zien hoe wij werken," verklaart Guy Verbrugghe, Business Unit Manager Hospitality België bij Adecco. RVH.

     

    23-06-2006 om 08:18 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.koper bar restaurant
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

    Brunch op zondag in het Koper restaurant

    in het Radisson SAS Hotel in Hasselt

     

    Elke zondagmiddag organiseert het Koper restaurant in het Radisson SAS Hotel in Hasselt een uitgebreide brunch voor jong en oud.

     

    Genieten van een heerlijke zondagmorgen, flaneren langs de typische straatjes in Hasselt, een kopje koffie op een terrasje, en rond de middag aanschuiven bij de brunch in het Koper restaurant in het Radisson SAS Hotel…

    Executive Chef Patrik Daniels zorgt er van 12.00u tot 15.00u voor heerlijke koude en warme vis- en vleesbuffetten, groene en samengestelde salades met bijhorende sauzen en dressings, aardappelbereidingen, zongedroogde tomaten, olijven, kazen, dessertenbuffet met vers gebak, verse fruitsalade en chocolademousse en koffie en thee. Dit alles aan 29 EUR per persoon (inclusief aperitief en koffie). Kinderen tot 12 jaar gratis. Reservatie gewenst.

     

    Bar & Restaurant “Koper”, genoemd naar het koper dat werd geïmporteerd van de Falun kopermijnen in Zweden in de zeventiende eeuw, roepen het beeld op van een moderne loft. Het restaurant is een mix van diverse stijlen: een oud Vlaams handelswarenhuis, een distilleerbedrijf en een Bourgondische Hasseltse keuken te combineren met moderne design elementen uit Antwerpen en Kopenhagen.

     

    Bar & Restaurant “Koper” weerspiegelen de typische Hasseltse cultuur: jenever en koper.

    Het Jenevermuseum schonk het hotel een aantal zeer interessante stukken in bruikleen, waaronder een “essence vat” van 1.000 liter, in hetzelfde materiaal als de stenen van de bar, koperen distilleerkolven en andere curiosa uit de jeneverwereld. Ook verschillende kaders en plafondschilderingen verwijzen naar het jenevergebeuren in Hasselt.

     

    De menukaart eert de Belgische keuken met Hasseltse invloeden, zoals een stoofpotje van rundvlees met jenever of een gemarineerde zalm, opgediend met een ijskoud jenevertje. In de Bar vinden gasten een interessante keuze aan jenevers en Belgische streekbieren. Het “Koper” restaurant is 100 % rookvrij. Een primeur voor de omgeving van Hasselt! RVH

     

    .

    23-06-2006 om 08:17 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (7 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-06-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ming leuven
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

    Ming Dynasty verlegt zijn grenzen…

     

    Op 5 juni 1990 openden Mevrouw Chang-Ying Wu en de heer Peh-Fo Pak het restaurant Ming Dynasty te Leuven. Het was het begin van een culinair succesverhaal. De reden voor dit succes ? Het zakelijk instinct van Chang-Ying, de verfijnde kookkunst van Peh-Fo, de vakbekwame bediening en de gezellige sfeer! Ming Dynasty te Leuven werd door culinaire liefhebbers al bestempeld als een "Oosters toprestaurant in België" waar meesterkoks culinaire hoogstandjes voorstelden.

     

    Ming werd een compleet succesverhaal, hier mochten de woorden Chinees en gastronomie in één zin gebruikt worden met weidse erkenning door het grote publiek. De formule was vrij eenvoudig, lekkere gerechten, verzorgde bediening, een aanzienlijke wijnkaart, oog voor detail in een aangenaam modern Chinees kader. Het werkte, naast Leuven, ook in Brussel en Keerbergen.

     

    Na meer dan 15 jaar was het echter tijd voor vernieuwing… "De Oude Markt is erg veranderd en de Ming Dynasty voldeed niet meer aan de eisen van de moderne consument", zegt Chang-Ying. "Inderdaad", valt haar echtgenoot en kok Peh-Fo haar bij, "onze keuken werd nog wel gewaardeerd, maar we voelden een absolute noodzaak aan nieuwe ideeën, niet alleen op het vlak van interieur maar ook in het bord." En zo ontstond het idee voor de eerste Oosterse lounge: Ming Restaurant & Bar.

     

    De grootste uitdaging voor een renovatie lag op de Oude Markt zelf. De Leuvense Oude Markt is immers een onvervalst horecabegrip, een status die evenwel wordt bedreigd door het steeds kleiner wordende aantal parkeerplaatsen in de onmiddellijke omgeving. Dus moest het iets speciaal worden, iets bijzonder waarvoor mensen naar de Oude Markt afzakken. Grenzen werden verlegd, zowel qua keuken als inrichting, naar de uitbouw van een nieuw concept.

     

    Het volledige interieur werd in een jong en hip kleedje gestoken. Architect Ludo van Tichelen en interieurarchitecte Marianne de Jaeger kozen een modern, strak interieur met sobere maar klassevolle Oosterse accenten. “Deze verbouwing was voor mij een échte uitdaging”, stelt Marianne. “Het was niet alleen een radicale ommezwaai qua interieur, het vernieuwde decor moest ook perfect passen binnen het lounge concept.” De grootste uitdaging lag op de Oude Markt zelf, het aantal parkeerplaatsen wordt steeds kleiner alhoewel de Oude Markt een onvervalst horecabegrip is.

     

    Ook op culinair vlak komt Ming vernieuwend uit de hoek. Het keukenteam werd uitgebreid met Japanse koks die  exquise Teppanyaki- en wokgerechten "nieuwe stijl" bereiden. Gerechten die opvallen door hun bijzondere combinatie van smaken en hun oogstrelende eigentijdse presentatie. “Natuurlijk staan er nog steeds een aantal klassiekers zoals kreeft met gember of gelakte eend op de kaart”, vertelt Peh-Fo enthousiast, “maar je kan nu ook genieten van gerechten zoals gesauteerde St. Jacobsvruchten of Teppanyaki van pangavis."

     

    Daarnaast staat de nieuwe toog niet alleen letterlijk centraal, vanaf nu staat Ming ook volledig open voor mensen die een verzorgd glas willen komen drinken in een aangename, stijlvolle omgeving. Daarvoor werd een uitgebalanceerde drankenkaart samengesteld met o.a. veel oog voor wereldwijnen, waarvan een mooie selectie ook per glas te verkrijgen is. Er wordt uitgepakt met een primeur voor Leuven, de Enomatic, het meest moderne snufje inzake wijnconservering. En voor wie daarbij toch nog iets wil knabbelen is er een uitgekiend assortiment Aziatische tapa’s, ook buiten de normale keukenuren. Want wie van deze omgeving wil genieten, kan dat nu tot in de vroege uurtjes, op de tonen van de coolste deuntjes, waarbij de danslustigen zich niet moeten inhouden.

    .

    Ming Restaurant & Bar biedt plaats aan zo’n 80 gasten. Bij mooi weer geniet u op het terras van het gezellige kader van de Leuvense Oude Markt.

    Ming restaurant – Oude Markt 9 –10 – 3000 Leuven – tel 016-29 20 20

    www.ming.be - info@ming.be

    21-06-2006 om 21:58 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.radisson eu brussels
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    RADISSON SAS EU HOTEL

    Ideale hotel in Europese hart van Brussel

     

     

    Het gloednieuwe Radisson SAS EU hotel in het hart van Europa, werd onlangs officieel geopend. Het hotel ligt op 2 minuten wandelafstand van het Luxemburg station, vlak achter het Europese Parlement en de Schumanwijk en op wandelafstand van de Louizalaan, één van Brussels belangrijkste winkelstraten.

     

    Het hotel biedt 149 kamers en suites in verschillende stijlen, Fresh, Chic en Fashion, stijlen die werden gecreëerd door de Italiaanse designer Matteo Thun. Alle luxueuze ingerichte kamers en suites hebben een aparte douche en bad. De gratis draadloze internettoegang is toegankelijk doorheen het hele hotel, wat betekent dat gasten kunnen inloggen van waar ook in het hotel. Ook de publieke ruimtes hebben een gratis draadloze toegang tot internet.

     

    In het trendy Willards Bar Restaurant kunnen gasten genieten van vele internationale specialiteiten, een cocktail of een unieke selectie wijnen per glas. Het Willards Bar Restaurant met open keuken biedt zowel ’s middags als ’s avonds naast een gevarieerde menukaart en een grote keuze aan “to share dishes”, kleine hapjes die men kan delen, en dit in een erg trendy atmosfeer. Tijdens de weekdagen is er een non-stop keuken van 12 tot 23 uur, in de weekends van 19 tot 23 uur. Lawrence Catherine werd aangesteld als Executive Chef om het complete culinaire gebeuren in goede banen te leiden. Deze Chef van Franse nationaliteit, beschikt over voldoende ervaring om het nieuwe hotel op dit vlak tot de absolute top te leiden na de bewijzen die hij eerder leverde o.m. in het Sofitel Airport Hotel en het Crowne Brussels Plaza hotel.

    De Willards Bar, open 7 dagen op 7 van 12 uur ’s middags tot 1 uur ’s nachts, is de ideale plaats om een gezellige avond te beginnen of af te sluiten, hetzij met een verfrissende cocktail, een lokaal Belgisch biertje of een lichte snack.

     

    De 6 vergaderzalen kunnen tussen de 10 en 80 personen ontvangen voor een cocktail, receptie of vergadering en beschikken over de meest moderne technologie. RVH.

    Radisson SAS EU hotel – Idaliestraat 35 – 1050 Brussel

    Info.brusselseu@radissonsas.com - www.brussels.eu.radissonsas.com

     

    21-06-2006 om 21:57 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.dijonnaise
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Dijonnaise:

     

    Maille is meer dan zomaar een merk, Maille is een instituut met een bijzonder verhaal en een geschiedenis die teruggaat tot in de 18de eeuw. Het merk werd in 1747 opgericht door Antoine Claude Maille en staat ondertussen bekend als een gastronomisch topmerk dat de verfijnde Franse keuken wereldwijd uitdraagt.

    Dé innovatie van Maille is de Dijonnaise, een mosterd met een vleugje mayonaise. Deze innovatie heeft net iets meer karakter dan mayonaise, maar een minder uitgesproken smaak dan mosterd, zodat iedereen er ten volle van kan genieten.

     

    De toepassingsmogelijkheden van de Dijonnaise zijn zeer gevarieerd: ze laat zich perfect combineren met groenten, vis, mosselen, wit vlees, slaatjes en asperges, maar is ook heerlijk op een belegd broodje. Zelfs uw occasioneel zakje frieten wordt met de Dijonnaise van Maille naar een hoger niveau getild. Deze innovatie van Maille is een ideaal dipsausje voor tijdens recepties, maar is even lekker in warme of koude sauzen. De Dijonnaise geeft uw gerechten een heerlijk creatieve en geraffineerde toets, zodat u op een eenvoudige wijze van de heerlijke Franse culinaire traditie kan genieten. RVH.

     

     

     

    21-06-2006 om 21:55 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.maille
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

    Maille: The French Fine Food:

     

    Maille staat wereldwijd bekend als specialist in condimenten en biedt als enig Frans culinair merk een volledig gamma Franse producten aan. Naast de talrijke verschillende soorten mosterd worden ook de verschillende soorten azijnen, de augurken en de olijfolie van Maille zeer gewaardeerd. Al deze producten worden verkregen door gebruik van authentieke kwaliteitsingrediënten en met respect voor traditionele productiemethodes. Zo worden voor de productie van de Maille-mosterd, echte mosterdzaadjes gebruikt. De zaadjes worden bovendien verpulverd in plaats van verbrijzeld, wat leidt tot een optimale vrijgave van de natuurlijke smaakaroma’s en een fijnere textuur. De Maille-azijnen worden bereid op basis van echte Franse kwaliteitswijn, met een rijping van 12 maanden in eikenhouten vaten, voor een optimale vrijgave van de natuurlijke aroma’s.

    Maille wordt wereldwijd beschouwd als dé mosterdspecialist. Elke mosterd heeft zijn eigen smaak- en consumptiemogelijkheid. En na de reeds bestaande mosterdvarianten zoals de smakelijke Fins Gourmets, de mosterd op oude wijze, de Velouté, de Provençaalse mosterd of de mosterd met dragon, is er nu ook de Dijonnaise, de mosterd met een vleugje mayonaise. RVH.

     

     

     

    21-06-2006 om 21:49 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-06-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.marriott

     

     

     

     Brussels Marriott :

     

    Ron Vos werd aangesteld als Cluster General manager van de Brussels Renaissance en Marriott hotels, post die hem het algemeen beheer van het Brussels Marriott, het Courtyard by Marriott Brussels, het Renaissance Brussels hotel en de Marriott Executive apartments in de Europawijk toevertrouwd. Sam Van Campenhout tot dusver Cluster director sales en marketing bekleedt de nieuwe functie van Hotel Manager in Marriott Brussels. RVH.

     

     

    19-06-2006 om 23:05 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.socrispy
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

    SocrispY: chips op basis van soja

     

    Zonnatura lanceert een nieuw gamma heerlijke tussendoortjes op basis van soja en rijst. Ze bevatten 25% minder calorieën en 70% minder vetstoffen dan gewone chips.

    Het aantal eetmomenten neemt almaar toe: van het ontbijt gaande tot het elfuurtje, de lunch, het vieruurtje en dan nog talloze tusendoortjes. De forse opmars van deze snack-momenten loopt – helaas - parallel met de opmars van minder kwaliteitsvolle voeding. Snacken blijft populair bij jongeren,  maar veralgemeent zich naar alle leeftijdsgroepen.

    SocrispY, op basis van soja en rijst is supergezond. Zonnatura speelt daarmee in op de nieuwe trend en biedt een product aan waarvan jong en oud de hele dag lang en zonder enig schuldgevoel mag eten.

    De SOcrispY- reeks sojachips bestaat momenteel uit 3 heerlijke originele smaken met gezonde eigenschappen, te weten: milde paprika, italiaanse kruiden en kaas, ui en biessook. RVH.

     

    19-06-2006 om 23:03 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.interior 06

     

    Interior 06:

     

    Een eigenwijs behang met een persoonlijke touch. Dat is het themabeeld voor de 20e Interieur Biënnale in Kortrijk. Het is een sterk en gelaagd beeld. Een motief dat is weggeplukt uit 1968, verwijzend naar de eerste Interieur Biënnale. Details en voorwerpen die voor het blote oog nauwelijks zichtbaar zijn, maar samen het motief vormen. Het is een ode aan de eregasten van de Biënnales. De traditie van de grafische Interieur campagnes wordt weer opgepikt en aangevuld met een jonge eigentijdse spirit.

    Waar het woord ‘design’ in 1968 nog beladen was met taboes en vooral een ongrijpbare en dure wereld opriep, is het begrip vandaag een gemeengoed geworden dat in verschillende vormen in ons leven binnensluipt.

    Vormgeving, design en productontwikkeling hebben hun intrede gedaan en we hebben de eeuw uitgezwaaid met pop art, high tech, memphis, minimalisme, postmodernisme, new design, enz. Nu staan we voor de uitdaging van newstalgie, baroquissima, het neo-minimalisme, deco-design, de new flamboyance… Design vinden we terug in onze keukens, in de presentatie van gerechten, de voorstelling van producten eva.

     

    Ook Interieur 06, 14 tot 22 oktober in Kortrijk Xpo, reflecteert op dat nieuwe gegeven. Een internationale Zwitserse eregast die ontwerpen maakt op mensenmaat zoals zijn gestreepte kopjes voor littala. Degelijke en eenvoudige lijnen met heel wat ruimte voor kleurrijke humor. Het zijn ontwerpen die het publiek aanspreken en charmeren. RVH.

     

    19-06-2006 om 23:02 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.carnet gourmand

     

     

     

    Carnet Gourmand!

     

    Onder het voorzitterschap van gastronomisch grootmeester Alain Ducasse, zorgt de Franse keten “Châteaux & Hôtels” andermaal voor een unieke culinaire gids. Het zakboekje ‘carnet gourmand’ bevat maar liefst 17O “merkwaardige tafels”  en biedt extra ruimte om naast de suggesties en culinaire wetenswaardigheden ook de eigen ervaringen neer te pennen.

    Heel wat jong talent zoals Frédéric Doucet, Hôtel de la Poste in Astaffort, Alexandre Gauthier chef de l’Auberge la Grenouillère in Montreuil sur Mer, maar ook talloze andere restaurants, bistrots en gerenommeerde chefs worden hier teruggevonden. RVH.

    www.carnetgourmand.com

     

    19-06-2006 om 23:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.heinz goes latino
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

    BBQ 2006: HEINZ GOES LATINO !

     

    Heinz geeft je BBQ pit met exotische dipsauzen, marinades en dressings. De geuren en smaken van de zomer komen eraan! Van zodra de zon enkele dagen van de partij is, nestelen we ons gezellig op het terras of in de tuin voor een ontspannende BBQ... Sauzenspecialist Heinz is er helemaal klaar voor en geeft je BBQ dit jaar een vrolijke, swingende Latino-touch.

    Wat denk je bijvoorbeeld van een exotische Mexicaanse tonijnkebab? Of een zwoele dipsaus? De kwalitatieve sauzen van Heinz -van ketchup over mayonaise tot garlic sauce- zijn onmisbaar bij een goede BBQ en voor de bereiding van dipsauzen, marinades en dressings. Ze smaken overheerlijk bij gegrilde vis, vlees en groenten. Alle Heinz-sauzen zijn verkrijgbaar in de handige Top Down fles, wat synoniem is voor snel, makkelijk en zonder knoeien saus toevoegen. Als dé sauzenspecialist mag Heinz dus ook deze zomer op geen enkele tafel ontbreken!

     

    Heb jij lekkere ideeën voor een heerlijk Latino-BBQ recept met één van de Heinz-sauzen, zend deze dan in op de Heinz-website, waar jouw eigen recept dan te lezen is! Tevens maak je kans op één van de leuke Latino schalen sets (ter waarde van 45 euro). Doe ook mee aan de grote Heinz BBQ-poll en geef aan welke BV jij het liefst op je BBQ-party ziet verschijnen.

    RVH.

     

    19-06-2006 om 22:38 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.hollandse nieuwe

     

    Olympia Uitzendbureau koopt eerste vaatje Hollandse Nieuwe.

     

    Het eerste vaatje Hollandse Nieuwe is na een spannende veiling voor €75.000 gekocht door Olympia Uitzendbureau. Het vaatje met de beste kwaliteit Hollandse Nieuwe werd aangevoerd door de Scheveningen 23 van rederij Jaczon. De opbrengst van het vaatje is geschonken aan het Diabetes Fonds. Vanaf nu is de Hollandse Nieuwe overal in België en Nederland te koop.

     

    Het Diabetes Fonds zet zich in diabetes en complicaties te voorkomen en te genezen. Onderzoek heeft bewezen dat het eten van vette vis zoals haring (omega-3 vetzuren) helpt hart- en vaatziekten te voorkomen. Voor mensen met diabetes is dat belangrijk, want hart- en vaatziekten zijn bij deze aandoening doodsoorzaak nummer één. Er wordt momenteel onderzoek gedaan naar het eten van vette vis en het voorkomen van diabetes.

     

    De haring die door de SCH 22 en SCH 23 werd aangevoerd, is vanaf nu MSC gecertificeerd. Daarmee is de Nederlandse haringvisserij de eerste in Europa. Het duurzaamheidslabel wordt door de Marine Stewardship Council afgegeven aan visserijen die hun vis op verantwoorde wijze vangen. De Nederlandse vissers hebben nog maar een klein aandeel in de vangst van Hollandse Nieuwe: 80.000 ton. Dat is 17,5 procent van het totale haringquotum van 455.000 ton. Dat houdt in dat MSC gecertificeerde maatjesharing beperkt verkrijgbaar zal zijn. De meeste Hollandse Nieuwe wordt door Noren en Denen gevangen en door de Nederlandse vishandel verwerkt en aan de man gebracht. De door de Noren en Denen gevangen haring is op dit moment niet MSC gecertificeerd, zij overwegen serieus het certificeringstraject in te gaan.

     

    Het haringseizoen is dit jaar voor het eerst in de geschiedenis uitgesteld.  Aanvankelijk zou het seizoen 31 mei beginnen, maar de kwaliteit van de haring was nog onvoldoende om te kunnen starten. Het koude voorjaar heeft ervoor gezorgd dat het voedselaanbod in zee klein was en de haring te mager bleef. Haring kan tot Hollandse Nieuwe verwerkt worden als hij voldoende vet is en het juiste voedsel in zijn maag heeft. “Het was het wachten waard. De haring is lekker mals en romig”” , aldus Aad Taal, voormalig hoofd viskeuring van de Rijksdienst voor Vee en Vlees. RVH.

    19-06-2006 om 22:37 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-06-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.dl bbq sauzen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

    BBQ-weer of sauzen terugbetaald

    Uw D&L sauzen deze zomer onder garantie

     

    De Belgische sauzenfabrikant Devos Lemmens pakt vanaf donderdag 15 juni uit met een originele promoactie. Indien het weer 7 dagen op rij te slecht is om te barbecuen, betaalt Devos Lemmens je de aangekochte sausjes gewoon terug (*)=21 Deze zomer gegarandeerd succes: ofwel geniet je met volle teugen onder een zalig zomerzonnetje van de heerlijke barbecue én bijhorende sausjes, ofwel compenseert Devos Lemmens het slechte weer door je aankopen terug te betalen. De actie is geldig voor sausjes aangekocht tussen 15 juni  2006 en 15 juli 2006.

     

    (*) Wat is slecht weer?

    Om te bepalen of het weer al dan niet geschikt is om te barbecuen, doet Devos Lemmens een beroep op Meteo Services. Zij zullen elke dag tussen 15 en 20 uur, per regio, de weersomstandigheden meten. Het is géén barbecueweer als:

    - de gemiddelde temperatuur lager is dan 20°C

    - of de wind gemiddeld harder waait dan 10 knopen

    - of de neerslag gemiddeld meer dan 1mm bedraagt

    Indien dit slechte barbecueweer 7 kalenderdagen op rij aanhoudt, kan je rekenen op de BBQ-garantie van Devos Lemmens en worden je sausjes terugbetaald. Alle weerkundige metingen en het dagelijkse verdict van Meteo Services zijn ook duidelijk te volgen op de website www.bbqgarantie.be

     

    Hoe doe je mee?

    Als de weergoden ons gunstig gezind zijn, moet je helemaal niets doen, en kan je letterlijk en figuurlijk ‘lekker genieten’ van het heerlijke weer, het goede gezelschap, de smaakvolle barbecuegerechten en vooral …van de onweerstaanbare Devos Lemmens-sausjes!

     

    Warm aanbevolen: nieuwe zomertoppers

    Overtuigd dat de zomer bloedheet zal worden, en de barbecuegeuren haast onophoudelijk doorheen de tuinen zullen waaien, heeft Devos Lemmens 2 nieuwe supersausjes bereid:

    - Hot Chili is een krachtige tomatensaus, waarvan de basis verrijkt  is met chilipeper, paprika en diverse smaakvolle specerijen. Ideaal voor wie het graag ietsje pikanter lust.

    - Sweet Salsa is een zoetere, maar toch zeer pittige tomatensaus, die je onmiddellijk de smaak van Latijns-Amerika doet proeven. De basis van de Sweet Salsa is verrijkt met ui, paprika en uiteraard ook de geheime kruidenmix.

    www.devoslemmens.be

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    17-06-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.rosso vivo
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    BADEN IN ZEE MET ‘ROSSO VIVO’:

     

    Baden in de zachte branding zonder daadwerkelijk aan zee te zijn – de perfecte omschrijving voor het veelzijdige bad RossoVivo van sanitairfabrikant Sphinx. Een uitgekiende combinatie van design, kleur, transparantie, materiaal en bijzondere luchtmassage zorgt voor een unieke badervaring. Met RossoVivo krijgt de badliefhebber in alle opzichten de ruimte.

    RossoVivo vraagt om een centrale plaats in de badkamer, want alleen dan komt het opmerkelijke design van het bad volledig tot z’n recht. Wie erin stapt, valt in een nieuwe verbazing: het bad voedt zijdezacht aan. Wanneer via de afstandsbediening een van de twee programma’s wordt geactiveerd, is de verrassing compleet. Duizenden belletjes zorgen voor het gevoel van de vriendelijke branding van de zee, maar dan in de eigen badkamer.

    www.sphinx.nl

     

     

     

    17-06-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.sn brussels

     

     

    SN BRUSSELS AIRLINES HEEFT BESTE EUROPESE CABIN STAFF:

     

    Uit een grote enquête van het onafhankelijke Britse onderzoeksorgaan Skytrax blijkt dat SN Brussels Airlines de beste Cabin Crew heeft van alle Europese luchtvaartmaatschappijen. Deze zeer bekende Britse audit organisatie, soms omschreven als de ‘Michelin van de luchtvaart’ hield in haar beoordeling rekening met criteria zoals service, efficiëntie, aandacht voor de safety, problem solving, enthousiasme, vriendelijkheid en talenkennis.

    De Portugese luchtvaartmaatschappij PGA Portugalia eindige tweede en Luxair prijkt op de derde plaats. Ook in andere werelddelen werden luchtvaartmaatschappijen onderscheiden, in Azië ging de eerste prijs naar Thai Airways.

    Deze officiële enquêteresultaten van Skytrax bevestigen dat “passionate about you” meer is dan een slogan voor SN Brussels airlines. RVH.

    17-06-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vakantierondleidingen

    VAKANTIERONDLEIDINGEN OP LUCHTHAVEN BRUSSEL

     

    Tijdens de komende zomermaanden kunnen individuele bezoekers opnieuw deelnemen aan vakantierondleidingen op de luchthaven. Waar rondleidingen het hele jaar door mogelijk zijn voor groepen, kunnen in juli en augustus uitzonderlijk ook individuele bezoekers inschrijven voor een rondleiding.

    De Nederlandstalige vakantierondleidingen gaan door van1 juli t/m 30 augustus, elke woensdag-, zaterdag- en zondagnamiddag van 14 tot 17 uur. Voorinschrijving is verplicht om redenen van beveiliging.

    Deelname aan een vakantierondleiding kost 15 Euro per persoon, vooraf te betalen. De minimumleeftijd voor bezoekers is 10 jaar. De inschrijvingen verlopen elektronisch via : http://www.brusselsairport.be/guidedtours/ RVH.

     

    17-06-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.adecco - pieters seafood

    REKRUTERINGSKANTOOR BIJ FJORD SEAFOOD PIETERS

     

    Adecco heeft zopas een heus rekruteringskantoor geopend bij Fjord Seafood Pieters te Brugge, het grootste visverwerkende bedrijf in België. Het gaat om een permanent kantoor voor de rekrutering, selectie en administratie van uitzendkrachten. Adecco verzorgt ter plaatse bij Fjord Seafood de administratie, het interim-beheer, payroll en rapportering, wat een gevoelige kostenbesparing oplevert voor het bedrijf. Het openen van zulke ‘on-site’-kantoren is een groeiende trend in de uitzendmarkt, waarin Adecco het voortouw wil nemen.

    Fjord Seafood Pieters verzorgt vanuit Brugge de aankoop, verkoop, productontwikkeling, marketing, productie en logistiek voor de Belgische en de Europese klanten. De aard van de activiteit maakt dat het bedrijf regelmatig sterke toenames van het werkvolume kent, die het opvangt door te werken met tijdelijke werkkrachten. Om de efficiëntie van het rekruteringsproces van de interims te verbeteren, doet Fjord Seafood Pieters nu een beroep op Adecco om een uitzendkantoor bij het bedrijf zelf onder te brengen. RVH.

    17-06-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zaventem luchthaven

    WERKEN AAN BAAN 25L IN AUGUSTUS

     

    Belgocontrol en BIAC plannen voor deze zomer renovatiewerken aan de baan 25L op de luchthaven Brussel. Daardoor zal deze baan zowat de hele maand augustus buiten gebruik zijn. Ook de baan 02/20 zal tijdens die periode gedurende 24 uur gesloten worden. De voorziene werken zijn noodzakelijk voor de veiligheid van het vliegverkeer.

    De verschillende fasen van de werken en hun impacht op het baangebruik worden tijdens die periode in detail beschreven op de website van BIAC: www.brusselsairport.be RVH.

     

    17-06-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vlam nieuwe streekproducten

     

    Zes nieuwe streekproducten erkend in Vlaanderen

     

     

    Een boerenbrood, waterkers, mosterd en enkele vleeswarenproducten: het zijn de laatste nieuwe producten die het label STREEKPRODUCT.BE mochten ontvangen. Vlaanderen heeft een rijke culinaire geschiedenis waarin traditionele streekproducten een belangrijke rol spelen. De vakantie biedt alvast een ideale gelegenheid om op culinaire ontdekkingstocht te trekken en je door enkele streekproducten te laten verleiden.

     

     

    Streekproducten komen uit zeer diverse productgroepen. Dat bewijzen ook de laatste nieuwe erkenningen. Op www.streekproduct.be staan de producten handig per provincie en per productsoort gerangschikt. De stuurgroep streekproducten van VLAM, het Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing, kende het label STREEKPRODUCT.BE toe aan de volgende producten:

    Boerenbrood uit Pede, Antwerpse witte pensen, Waterkers uit de Ijsevallei, Leuvense mosterd, Droge ringworst uit het Meetjesland en Filet d’Anvers.

    Het bekendste stukje gerookt rundvlees in Vlaanderen is wel Filet d’Anvers. Hiervoor gebruikt men een zeer specifiek stuk vlees, namelijk de spier van het muisstuk of in beenhouwersvaktermen de Antwerpse filet. Een traditie die ooit waarschijnlijk in Antwerpen ontstaan is en nadien door andere slagers doorheen heel Vlaanderen werd overgenomen, ondermeer via de vakboeken van de Antwerpse Slagersschool. Bij Schepers Vleesbedrijf worden de stukken vlees licht gepekeld en warm gerookt met beukenhoutschilfers.

     

    Meer informatie over het Vlaamse en de Europese labels is te vinden op de website www.streekproduct.be. Binnenkort zijn hier ook de fiches van de nieuwste streekproducten te vinden.

     

    17-06-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 13/05-19/05 2024
  • 06/05-12/05 2024
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!