Inhoud blog
  • Parador vakantieparken
  • Beosysteem 9000C
  • DEBA meubelen trekt alles uit de kast!
  • Het combi-shirt van Mayerline
  • Arte en Moooi openen deuren van Green House
  • Own Your Glow
  • La Biennale di Venezia
  • Weleda breidt manverzorging uit!
  • Aspria: technologische verzorging
  • Kartell & illycaffè
  • Water als centerpiece
  • Artisano & Amato
  • Bell & Ross
  • Vier de lente met Belgische flair
  • Le Lame Lover
  • Moederdag
  • Veritas Care(s) about you
  • gespot op light+ Building
  • Ga voor een tijdloze, duurzame zomer met Aware
  • Umbris, unieke design-overkappingen
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    30-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Benoit Nihant

    Benoît Nihant, rijzende ster in de Belgische chocolade

     

     

     

     

    Benoît Nihant is de revelatie van de voorbije maanden. De Luikse chocolatier schoot als een komeet omhoog. Zijn zalige creaties veroverden een plaatsje op de tafels van Comme Chez Soi en Villa Lorraine, terwijl ook speciaalzaken wedijveren om zijn producten te mogen verdelen.

    Nauwgezet en methodisch werkt hij samen met zijn echtgenote Anne in hun atelier in Embourg waar ze momenteel een collectie van 29 ganaches, waaronder 5 Pures Plantations en een palet van 24 aroma’s met kruiden, bloemen of vruchten bereiden. Lekkernijen die ze aanvullen met een heerlijk assortiment Délicubes, chocoladepoeder en chocopasta van het huis.

     

    In het kleine chocoladewereldje in België werkt zowat iedereen met dezelfde industriële grondstof. Benoît Nihant daarentegen bestelt uitsluitend hoogwaardige dekchococlade bij La Chocolaterie de l’Opéra in het zuiden van Frankrijk.

    Hij bereidt maar liefst vijf variaties met cacao, afkomstig van plantages die respectievelijk gevestigd zijn in de Caraïben, Papoea Nieuw-Guinea, Ecuador, Venezuela en in Sao Tomé en Principe.

     

    Het donkerbruine goud wordt gevuld met wetenschappelijk nauwkeurig afgemeten ingrediënten die de typische smaak van de chocolade niet overheersen. Alle ganaches worden afzonderlijk op grote marmeren platen bewerkt: munt, sesam, rozenblaadjes, lavendel, vijg, framboos, citroen, zoethout, kaneeel … Elke bereiding wordt uiterst zorgvudig in verse room getrokken vóór ze met heerlijke chocolade wordt omhuld. RVH.

     







    30-03-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Filmfestival

    IndieLisboa 2008: international festival voor de onafhankelijke film

     

     

    Van 24 april tot en met 4 mei 2008 vindt de 5de editie van het internationaal festival voor de onafhankelijke film plaats in Lissabon: IndieLisboa 2008. Hoofddoel van het festival is het ontdekken van nieuwe films en regisseurs binnen de onafhankelijke film scène. Tijdens de vorige editie was het de Nederlandse korte film ‘Forever’ van regisseur Heddy Honingmann die de publieksprijs in de categorie Best Feature Film won.


    En wat is er nu leuker dan een internationaal filmfestival beleven tijdens een citytrip naar Lissabon. De bezoeker speelt de hoofdrol in zijn of haar eigen film; wandelen door eeuwenoude steegjes, langs verborgen pleintjes met palm- en sinaasappelbomen of mensen kijken op een terras van een van de trendy cafés. RVH.
    www.indielisboa.com en www.visitlisboa.com  

     

     

    30-03-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.screwpull

    Screwpull

     

     

     

     

     

     

    De Screwpull koeler is onmisbaar om mousserende en niet-mousserende wijnen te koelen, alsook waters of frisdrank. Na de introductie van de zwartkleurige koelers, wordt het assortiment nu uitgebreid met frisse zomerkleuren, nl. verfrissend groen, zomers geel of klassiek Bordeaux.

     

    Screwpull introduceert meteen de ‘mini-koeler’, geschikt voor het koelen van kleine 30 of 50 cl flessen wijn, water, frisdrank. Dankzij het handige formaat is dit een geschikte partner voor alle momenten.

    Elegantie en doeltreffendheid blijven, net als voorheen, de belangrijkste kenmerken van de nieuwe koelers. Het ganse assortiment is beschikbaar vanaf mei 2008 bij de betere warenhuizen en de gespecialiseerde detailhandel. RVH.

     







    29-03-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Collette

    COLETTE

    Een grote klassieker opnieuw geïnterpreteerd

     

     

     

     

    Treca de Paris heeft het genoegen u COLETTE voor te stellen.

    Dit bed is een ontwerp van Annette Lang en legt de nadruk op een hoogstaand hoofdbord verrijkt met naden en gecapitonneerd. Met COLETTE zet Treca de Paris een grote klassieker opnieuw in de kijker.

     

    Beschikbaar in twee hoogtes, en te verkrijgen in stof Prêt-à-porter of Haute Couture. Een uitvoering in leder is ook mogelijk, toppunt van verfijning en verbondenheid met de “savoir-faire” van onze ateliers. RVH.

    www.trecadeparis.com

     

     





    28-03-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Delhaize fonds

    DELHAIZE GROEP RICHT ‘DELHAIZE GROEP FONDS’

     

     

    Delhaize Groep, de Belgische internationale voedingsdistributeur, maakte zopas bekend dat ze haar inspanningen in burgerzin zal versterken door de oprichting van het ‘Delhaize Groep Fonds’ met als doelstelling de samenhorigheid in lokale gemeenschappen te ondersteunen. Het Delhaize Groep Fonds is een bedrijfsfonds, beheerd door de Koning Boudewijnstichting en is een aanvulling op de vele andere liefdadigheidsinitiatieven van Delhaize Groep waaronder haar vier charitatieve fondsen in de VS.

     

    Het Delhaize Groep Fonds richt zich op liefdadigheidsinitiatieven die contacten stimuleren en de integratie bevorderen tussen personen van verschillende culturen en generaties, of met een diverse sociale en economische achtergrond in een buurt of een regio. In het eerste jaar 2008 is de vraag naar projectvoorstellen voor het Delhaize Groep Fonds gericht naar Delhaize Groep’s thuismarkt, België. Later, naarmate het project verder wordt uitgebouwd, zullen projecten uit andere landen waar Delhaize Groep aanwezig is ook in aanmerking komen voor ondersteuning. Tegelijkertijd zetten de operationele ondernemingen zoals in het verleden hun activiteiten ter ondersteuning van de lokale gemeenschappen verder. RVH.

     

    28-03-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mystery

     

    TIJD VOOR WAT MYSTERY….

     

     

     

     

    De nieuwe Mystery-collectie van Rodania laat je kennismaken met een uitzonderlijke wereld van emotie, verfijning en grote elegantie. De collectie staat voor een mix van traditie en innovatie en met de modellen Antibes en Biarritz zit je goed voor wat oogstrelend mysterie.

     

    Nog op zoek naar het ideale cadeau voor Moederdag? Of wil je gewoon graag jezelf eens verwennen? In de Mystery-collectie van Rodania vind je het perfecte geschenk! De horloges hebben daarenboven onkrasbaar saffierglas, krasbestendige witte ceramieken schakels die versterkt zijn met roestvrij stalen schakels en een stalen kast. Rodania staat dus voor kwaliteit en duurzaamheid, een leven lang!

     

    Het Antibes-model is een chic, stijvol en modieus accessoire dat de trends overstijgt. De witte ceramiek past bovendien perfect bij iedere outfit. Het horloge bestaat in twee grootten, heeft een ceramieken draairing, een chrono-en datumfunctie en een veiligheidsspringslot werd in de armband geïntegreerd. Douchen met de Antibes is ook geen enkel probleem, aangezien de waterdichtheid werd getest tot 10 ATM. En verder is de parelmoeren wijzerplaat versierd met échte diamanten…

    Het gestroomlijnde design van het Biarritz-horloge staat zonder meer voor tijdloze elegantie en discrete klasse. Draagbaar bij iedere gelegenheid, heeft het net als z’n grotere broertjes een parelmoeren wijzerplaat met echte diamanten en een in de armband geïntegreerd veiligheidsspringslot. Het horloge is getest tot 3 ATM waterdichtheid. RVH.

     





    27-03-2008 om 19:57 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Didier Fenix

     

     

    Didier Fenix benoemd tot Managing Director Europcar/Keddy Belgium

     

     

    Didier Fenix (42 jaar) werkt sinds 1992 voor Europcar Belgium en is sinds 1 maart de nieuxe Managing Director Europcar/Keddy Belgium. Hij vervangt in die functie Johan Meyssen die CEO van CarsOnTheWeb.com wordt.

     

    Didier Fenix begon zijn carrière bij Europcar als Insurance Manager voor België. Vanaf 1997 werd hij verantwoordelijk voor  de aankopen en de fleet, in 2001 kreeg hij ook de marketing onder zijn hoede, geconcretiseerd met de jobtitel van Fleet, Purchasing &  Marketing Director.

    In 2003 werd hij benoemd tot Algemeen Directeur Europcar België. Dat  bleef hij tot de fusie met Keddy, eind 2006. Gedurende deze periode kende Europcar Belgium een omzetgroei met 38 % en rukte op naar de 2de plaats op de Belgische markt.

     

    Sinds januari 2007 werkt hij samen met Johan Meyssen, als Deputy Managing Director van Europcar/Keddy, de huidige nummer 1 voor  korte termijnverhuring in België. Gewapend met 16 jaar ervaring in het bedrijf wil Didier Fenix de  groeidoelstellingen van Europcar/Keddy blijven voortzetten en bijdragen tot een harmonieuze integratie van de 2 merken. RVH.

     

     

    27-03-2008 om 19:53 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slaapcomfort

    Nox, Nox, who’s there?

     

     

     

     

     

    Eindelijk slaapcomfort van topkwaliteit beredeneerd en tot in de kleinste details op elkaar afgestemd, integraal van Belgische ambachtelijke makelij. De introductie van Nox mag dan ook als een mijlpaal beschouwd worden in de razendsnelle evolutie in de wereld van het beter slaapcomfort. Nox is een totaalprogramma dat aan de wensen van de meest veeleisende slapers tegemoet komt.

     

    Het bed is voor de moderne mens veel meer dan een gebruiksvoorwerp. Het is letterlijk en figuurlijk de hoeksteen van een harmonieuze leefomgeving. Als de gemiddelde mens inderdaad een derde van zijn leven slaapt, dan kan je die bedtijd best zo ontspannend en prettig mogelijk doorbrengen. De bedden van Nox spreken tot de verbeelding, de bedbodems kunnen perfect vrijstand geplaatst worden, zonder omranding of toebehoren. Wie het graag wat speelser met meer extra’s wil, kan kiezen uit verschillende hoofd- en voetpanelen, gestoffeerde sierkussen, plaids of een rolpeluw.

     

    Onder de merknaam Nox gaan maar liefst twee slaapsystemen schuil plus een assortiment allergiewerende matrashoezen. Noxbix omvat de nieuwste generatie boxsprings, modellen die elke slaapkamer tot een luxueuze hotelsuite omvormen. Noxflex groepeert geavanceerde lattenbodems, terwijl Noxsana staat voor een gamma matrashoezen, kussens en kussenhoezen, vervaardigd uit gezuiverd katoen die de ontwikkeling van microscopische schimmels verhindert.

     

    Wie royaal slaapcomfort ook graag vertaald ziet in de vormgeving van zijn bed zal zeker vallen voor de charmes van het model Louis XV met of zonder rand, bies en knopen. Quadra staat synoniem voor ongecompliceerd modern, terwijl Quadra Scandic een landelijke gezelligheid uitstraalt. De Baroc is wat betreft vorm en stoffenkeuze het absolute paradepaardje.

     

    Nox creëert bij jou thuis zowel een sprookjesachtige hotelsuite als een functionele slaaptempel.

    www.noxbedding.be

     









    23-03-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fashion Night
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    “FASHION NIGHT”

     

     

     

    Op zaterdag 5 april aanstaande organiseert het Grand Casino Brussels een grootse “FASHION NIGHT”. Tien mannequins dalen de trappen van het casino af voor een unieke modeshow met strakke, verleidelijke jurken.

     

    Al deze schitterende jurken zijn afkomstig van de Brusselse styliste van Marokkaanse afkomst Lamya Ben Taher. Naast kleding ontwerpt Lamya, bekend van haar creaties voor Miss Brussel en Miss België, eveneens sieraden. Haar ingetogen of juist uitbundige kleding wordt uitgevoerd in exclusieve materialen, zoals kant van Calais, organdie, natuurlijke zijde, crêpe, tule, satijn en mousseline.

     

    Lamya Ben Taher streeft er in al haar werk naar om de vrouwelijke sensualiteit te benadrukken. Dit levert prachtige creaties op om bij weg te dromen!

    Deze feestelijke avond – helemaal in de stijl van het Grand Casino Brussels – wordt verder opgeluisterd door een spectaculair break- en streetdanceoptreden van de groep Style Control, waarna dj Psar u tot in de kleine uurtjes verwent met zinderende hiphop, soul en R&B.

    De avond begint om 21u. De toegang is gratis. RVH.

    www.gcb.be

     

    21-03-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Interieur 2008
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Spaanse designer Jaime Hayon eregast van Interieur 08

     

     

     

     

     

    Voor de 21e editie van de interieurbiënnale in Kortrijk wist projectcoördinator Dieter Van Den Storm de Spaanse designer Jaime Hayon (°1974) te strikken. De jongste én eerste Spaanse eregast ooit staat bekend om zijn frivool design en tomeloze fantasie. Achter de schermen werkt Jaime Hayon al zes maanden aan zijn project dat hij in oktober op Interieur 08 zal tonen.

     

    Projectcoördinator Dieter Van Den Storm kondigde het eerder al aan: “Interieur 08 zal op vele vlakken verrassen.” Met de bekendmaking van de eregast is een eerste stap in die richting gezet. Het Spaanse enfant terrible geldt als baanbrekend talent in de wereld van vormgeving. Van 17 tot 26 oktober 2008 volgt Jaime Hayon Alfredo Häberli op, de eregast in 2006. Met zijn jonge leeftijd én energieke enthousiasme vult hij overigens ook perfect het jonge Interieur 08-team aan.

     

    Jaime Hayon: “Ik ben blij met de kans die ik krijg. Interieur 08 staat bekend als een kwaliteitsbiënnale en het is natuurlijk leuk om daarvan deel uit te maken. Bovendien is het een overweldigend gevoel om de lijst te delen met vorige eregasten als Konstantin Grcic, James Irvine, Philippe Starck en Jasper Morisson. Kortom, een hele eer om hier in Kortrijk te kunnen doen wat ik graag doe, in een entourage die kwaliteit apprecieert én stimuleert.

     

    Interieur 08 praktisch

    De 21e editie van de tweejaarlijkse biënnale, Interieur 08, vindt dit jaar plaats van 17 tot 26 oktober 2008 in de Xpo Hallen van Kortrijk. RVH.

    www.interieur.be 

     

     

    21-03-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Océade

     

                                                                               

                                                                               

     Océade viert twintigste verjaardag                                                                                               

     

                                                                               

     

    Het subtropische waterpretpark Océade blaast dit jaar twintig kaarsjes uit. Een speciale verjaardag die deze zomer gepast wordt gevierd met de opening van een spectaculaire primeur en tal van acties.

     

    12 glijbanen, een unicum

    Océade blijft de onverslagen nummer één in België wat betreft (aantal) glijbanen en gaat prat op die reputatie. Het park heeft maar liefst elf    glijbanen en is bezig met de installatie van een twaalfde. "Einde juni plannen we de opening van de twaalfde, spectaculaire familieglijbaan. Het belooft een primeur te worden. Meer kan ik daarover voorlopig niet    kwijt," aldus Thierry Meeùs, gedelegeerd bestuurder van Océade.

     

    De vier kinderglijbanen zijn qua snelheid en vormgeving aangepast aan de allerkleinsten. De Cyclone is een glijbaan van 140 meter lang en geschikt voor de ganse familie. De zes andere glijbanen zijn voor de iets grotere lefgozers. De Bounty Raft is de langste glijbaan van België en de eerste met een dubbele band. De twee Bala de Canon projecteren je tot 3 meter verder in het opvangbad en de twee Salto Angel zijn bestemd voor zij die het wagen om zich met een helling van 45° te laten glijden vanaf 13 meter hoogte. De Hurricane is de snelste glijbaan van België: een dolle schuif af van deze 80 meter lange glijbaan duurt slechts 7  seconden.

     

    Thierry Meeùs vult nog aan: "Het is trouwens dankzij het grote aanbod van attracties dat Océade de voorbije jaren is uitgegroeid tot een van de belangrijkste toeristische trekpleisters van Brussel."

     

    Verjaardagsacties en openingsuren

    Om zijn twintigste verjaardag te vieren, zet Océade plezante en kletsnatte acties op. Zo mogen bijvoorbeeld op de 20ste van elke maand de eerste 20 klanten gratis binnen.

    Van april tot einde juni is het park open elke weekdag behalve maandag van 10 tot 18 uur. Van september tot einde maart is Océade open elke weekdag behalve maandag en dinsdag van 10 tot 18 uur. Océade is bovendien open tijdens schoolvakanties en op zater-  zon- en feestdagen  van 10 tot 21 uur. RVH.

    www.oceade.be

     







    19-03-2008 om 13:36 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Flagstoreship

     

    Van Bommel flagshipstore

     

     

     

     

     

    Van Bommel opende in Antwerpen, op een toplocatie, haar eerste flagshipstore. Op 120 vierkante meter wordt onder 6 meter hoge plafonds de complete Van Bommel, Floris van Bommel en Noble Blue collecties gepresenteerd. Voor het interieur tekende het deels Madrileense deels Antwerpse ontwerpbureau "Pure Sang". Pure Sang verzorgde in het  verleden krachtige interieur projecten van ambitieuze merken als Tommy Hillfiger, Bread & Butter, Hacket London en de drankmerken Martini Bar & Verso, Bacardi en Coca Cola.

     

    In 1734  startte de familie Van Bommel met de productie van handgemaakte kwaliteitsschoenen. Momenteel leidt de 9e generatie het familiebedrijf. De van vader op zoon overgedragen kennis wordt tot op de dag van vandaag toegepast bij de vervaardiging van de Van Bommel schoen. Sinds 1952 is Van Bommel in Nederland bij koninklijke beschikking hofleverancier.

     

    Met het in 1996 geïntroduceerde submerk ‘Floris van Bommel’ werd aansluiting gevonden bij een nieuwe jongere groep consumenten. ‘Floris van Bommel’ bleek een succes. In 2007 onderging het moedermerk ‘Van Bommel’ een re-styling, met een nieuw logo, nieuwe verpakking, nieuwe communicatie, en veel aandacht voor de collectie herbevestigde ‘Van Bommel’ zich als luxemerk van de 21e eeuw. De opening van de flagshipstore in Antwerpen is de grande finale van deze ingrijpende operatie.  

     

    Centraal element in de winkel is een in de ruimte zwevende zwarte box. Deze box, volledig omhuld met gecapitonneerd zwart leer, is bereikbaar via een wit metalen trap in het midden van de winkel. In de box worden op 20 vierkante meter wisselende collecties en limited editions gepresenteerd. Achter in de winkel accentueert een zes meter hoge melkglas witte spiegelwand het ruimtelijk effect. RVH.

    Van Bommel store Antwerpen - Huidevettersstraat 6-8 - 2000 Antwerpen





    18-03-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.All abroad

    “All aboard”

     

     

     

     

     

    Een eindeloze zee die de hemel aan de horizon kust, zon, zeilen die zich laten wiegen door de wind: als bij betovering geeft dit mooie stukje zomer ons energie en nieuwe levenskracht! Geox haalt uit dit decor de inspiratie voor zijn schoenen en kleding, ideaal voor heerlijke dagen van ontspanning op of aan het water, voor groot en klein.

     

    Vrouwen zullen geen weerstand kunnen bieden aan de teenslippers van melkwit leer, nog verfijnder door het riempje achter de enkel en twee gespjes aan de zijkant. Als bescherming tegen een fris briesje heeft Geox ook een heel modern champagnekleurig jack uit nylon en satijn. Met capuchon, ritssluiting en kleine zakken aan de voorkant: een enkel kledingstuk combineert comfort met vrouwelijkheid.

     

    Ook voor meisjes een volmaakte stijl van kleine matroosjes dankzij de verfijnde sandaaltjes uit glad kalfsleer, wit met aarbeikleurig vlechtwerk en margrieten met grote bloembladen op de wreef. Lekker casual als ze gecombineerd worden met het roodwit gestreept jersey jurkje met een leuke lus in de taille, een grote kangoeroezak op de buik en capuchon.

    Het schoeisel van Geox is voorzien van een uiterst lichte rubberzool die waterdicht is en ademt, terwijl de kleding is uitgerust met een gepatenteerd systeem voor transpiratieafvoer.

    Een ideale look dus voor alle vrouwen en meisjes die zich tenminste één dag een echte zeemeermin willen voelen. RVH.

     









    18-03-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kinderen logeren gratis

     

    Kinderen logeren gratis in de Novotel-hotels in België

     

     

     

     

     

     

    Kinderen zijn het hele jaar welkom bij Novotel.

     

    Gedurende het hele jaar 2007 hebben de negen Novotel-hotels in België 39.827 kinderen verwelkomd, dat is zo’n 22% meer dan het vorige jaar.

     

    Deze families met kinderen of adolescenten komen van over de hele wereld, maar vooral uit Europa. Vooral de bestemmingen Brussel, Brugge, Gent en Antwerpen trokken hen aan. De families genoten van het familieaanbod van Novotel, een voordelige formule die al twintig jaar ongewijzigd is.

     

    Dankzij het aanbod Family&Novotel reizen ouders en grootouders tegen een bescheiden prijs in familieverband. Kinderen van 0 tot 16 jaar logeren gratis in een huiselijke en ruime kamer, die ontworpen is voor twee volwassenen en twee kinderen; bovendien krijgen ze gratis ontbijt.

     

    Maar dit aanbod – dat het hele jaar geldig is in alle hotels van het netwerk, zonder enige uitzondering – houdt nog veel meer in!

     

    Gedurende hun hele verblijf worden de kinderen door Novotel verwend: evenwichtig menu tegen een uitgekiende prijs, welkomstgeschenkje, voorzieningen voor de allerkleinsten, spelconsole voor de 7- tot 16-jarigen en volledig herziene speelruimte voor de 3- tot 8-jarigen.

    Kortom: dit aanbod maakt van Novotel hét familiehotel bij uitstek! RVH.

     

    17-03-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anne Marie Aucouturier
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Anne-Marie Aucouturier: nieuwe Director of Sales & Marketing van Crowne Plaza Brussels City Centre – ‘Le Palace’.

     

     

     

     

     

    Crowne Plaza Brussels City Centre – ‘Le Palace’ aan het Brusselse Rogierplein heeft Anne-Marie Aucouturier benoemd tot Director of Sales & Marketing. Anne-Marie Aucouturier heeft het voorbije decennium een zeer ruime commerciële ervaring opgedaan in de deluxe hotellerie over de gehele wereld. De laatste twee jaar was Anne-Marie werkzaam bij Intercontinental Hotels Group - EMEA Global Sales Centre in Engeland en maakte zij zo kennis met het Crowne Plaza Brussels City Centre – ‘Le Palace’.

     

    ‘Wat mij zo aanspreekt bij het Crowne Plaza Brussels City Centre – ‘Le Palace’ is dat na de renovatiewerkzaamheden van de afgelopen 5 jaar en dankzij een verbeterd strategisch beleid het hotel  een zeer belangrijke plaats in de Brusselse en  internationale hotellerie terug heeft ingenomen. Zo verbeterde het fenomenaal het kamer- en vergaderproduct en kwam het  als eerste op de markt met een zintuigen prikkelend vergaderconcept ‘Balanced Senses®, for solid meeting results’. legt Anne-Marie uit. ‘Na 100 jaar kan het hotel nog steeds beschouwd worden als ‘young & beautiful’ en dat is wonderbaarlijk!  En dan te weten dat het daar niet bij gaat blijven...’

     

    Anne-Marie Aucouturier zal het salesteam bestaande uit: Andrea Kupper, Maarten Stevens, Claire de Tressan en Wencke Maria Schonheyder aansturen en is verantwoordelijk voor het bepalen en uitvoeren van de algehele sales & marketing strategie op korte en lange termijn. RVH.

    anne-marie.aucouturier@cpbxl.be

     

     

     

    16-03-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In sight micro
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    In-Sight Micro: het kleinste, slimste en simpelste optische systeem ter wereld.

     

                                                                           

     

                                                                               

     

    Klein. Slim. Simpel. Dat zijn de drie kenmerken van Cognex' nieuwe prestatie: het In-Sight Micro vision-systeem van de nieuwste generatie. In-Sight Micro is een compleet optisch systeem in een bijzonder kleine verpakking van slechts 30 mm x 30 mm x 60 mm. Samen met de nieuwe, intuïtieve EasyBuilder configuratiesoftware en de slimme VisionView operator interfaceweergave betekent In-Sight Micro een revolutie in de wijze waarop mensen beeld benaderen en gebruiken.

     

    "Het echt revolutionaire aan het In-Sight Micro vision-systeem is dat machine vision hiermee veel betaalbaarder en daardoor voor veel meer mensen toegankelijk wordt," zo zegt Justin Testa, de Senior Vice President van Cognex. "Zelfs gebruikers die hier geen ervaring hebben, kunnen deze toepassingen nu zonder problemen installeren en gebruiken."

     

    De In-Sight Micro is een compleet optisch systeem ter grootte van een remote-head camera en is daarom ideaal voor gebruik in zeer krappe ruimtes op robots, productielijnen en machines. De In-Sight Micro kan ook flexibel worden aangebracht dankzij een unieke, non-lineaire calibratietool. Hiermee kan de In-Sight Micro worden bevestigd onder een hoek van tot 45 graden, zodat hij ook voor moeilijk te bereiken applicaties kan worden gebruikt.

     

    Er zijn vijf nieuwe modellen van de In-Sight Micro beschikbaar in verschillende prijs-, prestatie- en resolutieklassen, waaronder een model met een resolutie van twee megapixels. In-Sight Micro bevat de Cognex vision tool library voor het breedste spectrum aan optische applicaties binnen de breedste waaier aan industriële toepassingen. RVH.

    www.cognex.com/micro

     

     

     

    16-03-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zonnebank-douche

     

    Sentavi introduceert nu ook hoekmodel 'Sunshower Comfort'

    De zonnebank-douche nu voor iedereen bereikbaar

     

     

     

     

     

    Het effect van een zonnebank onder de douche, of het beste van 2 werelden? De 'Sunshower Deluxe' bestond reeds als inbouw in de douchewand. Maar nu is er ook de veel flexibeler 'Sunshower Comfort', gewoon in de hoek van een douchecabine  geplaatst zonder bouwkundige ingrepen. Daardoor wordt ook het prijskaartje haalbaar voor een breder publiek. Het doucheritueel wordt dan een combinatie van water en licht, de huid kleurt terwijl men geniet van frisheid en warmte. Het UV-licht van de Sunshower heeft bovendien hetzelfde effect als zonlicht op de aanmaak van de zo broodnodige vitamine D.

     

    U neemt u eigen zon mee onder de douche, want het exclusieve bruiningssysteem werkt terwijl men een douche neemt. Door een unieke combinatie van filters, lampen en reflectoren bestrijkt de Sunshower het gehele lichaam. Het licht benadert het UV-spectrum van natuurlijk zonlicht en hierdoor zorgt het systeem op een verantwoorde en prettige wijze voor een natuurlijke, egaal bruine huidtint. Door de dubbele UV-filter wordt de huid optimaal beschermd. Heel geleidelijk bouwt de kleur van de huid op. Daarvoor hoeft het douchepatroon niet te worden aangepast. Tijdens de dagelijkse douche kan je het programma gewoon activeren voor een afgewogen hoeveelheid zonlicht, wanneer je dat zelf wenst.

     

    De Sunshower Comfort wordt eenvoudigweg met twee bevestigingsbeugels in de hoek van de douche gemonteerd en is verkrijgbaar in witte en zwarte glasuitvoering (180 cm hoog en 30 cm diepte). De glasplaat functioneert als een touch screen paneel, waarmee de tijd kan worden ingesteld. Door de keuze in verschillende programma’s kan je zelf bepalen hoeveel zonlicht je wilt ontvangen. Maar door de beperkte tijd van 5 à 10 minuten hoef je geen zonnebrandolie aan te brengen. Het is wel belangrijk om oogbescherming te gebruiken tijdens het douchen-bruinen. Aan mensen met een hele lichte huid wordt het gebruik van de Sunshower afgeraden. RVH.

    www.sentavi.com en www.eauzon.be

     

    16-03-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Europcar

     

    Happy Days en Visa Carrefour kiezen voor Europcar

     

     

     

     

    Het getrouwheidsprogramma Happy Days en de financiële diensten van Carrefour hebben Europcar als partner gekozen om hun klanten exclusieve voordelen te kunnen bieden.

     

    De Happy Days-kaart bestaat sinds september 2000 en is de meest verspreide getrouwheidskaart in België. Er zijn bijna 5 miljoen kaarten in omloop, wat betekent dat Happy Days zo’n 60% van de Belgische gezinnen bereikt. Door punten te sparen, genieten de klanten in de vestigingen van Carrefour, GB en Express vele voordelen, mede dankzij de samenwerking met merken als Europcar of Walibi.

    Wat zijn de voordelen bij Europcar? 10% korting bij de huur van een bestel- of personenwagen, plus een korting bij een reservatie op voorhand!

     

    De Carrefour Visa-kaart wordt door meer dan 200.000 kaarthouders over heel de wereld gebruikt. Door met deze gebruiksvriendelijke betaalkaart bij Carrefour, GB en Express te betalen, kunnen de klanten van verschillende kortingen en van een soepele betalingsmethode genieten. Houders van een Carrefour Visa-kaart krijgen vanaf nu 10% korting bij de huur van een bestel- of personenauto en krijgen een korting bij reservaties op voorhand.

     

    Voor Happy Days en de houders van de Carrefour Visa-kaart was de keuze om met Europcar in zee te gaan vanzelfsprekend: als leider op de Belgische autoverhuurmarkt beschikt Europcar over de grootste huurwagenvloot en is dus in staat om snel aan de vraag van de Happy Days-leden en de Carrefour Visa-kaarthouders te voldoen. RVH.

     

     

     

    15-03-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paashaas

    Paashaas verstopt 20000 paaseieren in Bruparck

    Paaseierenjacht in Brussels familiepark op zondag 23 en maandag 24 maart

     

     

     

    Het Brusselse familiepark Bruparck organiseert naar jaarlijkse gewoonte op paaszondag en paasmaandag haar populaire paaseierenjacht.  Alle kinderen tot en met 10 jaar mogen dan naar hartelust paaseitjes rapen in The Village. Voor haar paaseierenjacht werkt Bruparck samen met chocoladefabrikant Milka, die niet minder dan 20000 paaseieren laat aanrukken. Naast chocolade paaseieren geeft Bruparck ook een aantal "superpaaseieren" weg, met toegangstickets voor Océade en Mini-Europa en bioscooptickets van Kinepolis. Wie zijn mandje vol heeft kan handjes schudden met de paashaas of spelenderwijs leren tijdens één van de leuke paasworkshops. De paaseierenjacht vindt plaats tussen 13u30 en 16u30. Inschrijven kan via de website www.bruparck.com 

     

    De paasklokken zullen ook dit jaar Bruparck niet vergeten. Al meer dan tien jaar tovert Bruparck op paaszondag en paasmaandag het speelplein van The Village om tot een een van de meest geliefde plekjes van de paashaas. "Onze paaseierenjacht is ieder jaar een enorm succes", zegt Robert Van Lancker, Event & Marketing Manager van Bruparck. "Ook de huidige generatie kinderen vindt paaseieren rapen nog altijd even leuk als de generaties voor hen. Om de paaseierenjacht vlot te laten verlopen delen wij de kinderen per leeftijdscategorie in en in groepjes van maximum tien kinderen. Op die manier krijgt iedereen evenveel kans om zijn mandje te vullen met overheerlijke paaseitjes."

     

    Naast paaseieren rapen organiseert Bruparck een aantal leuke workshops, zoals paasklokjes beschilderen of paasmobieltjes maken. Wie er zelf wil uitzien als een paashaas kan langsgaan bij de grimeurs van Bruparck.

    De organisatie "Groene 4x4" bezorgt ook kinderen die in een rolstoel zitten een onvergetelijke Pasen, door hen een gratis ritje met koets en ezel doorheen het park aan te bieden.

     

    Een dagje Bruparck is steeds de moeite waard. Met Océade, Kinepolis, Mini-Europa en The Village heeft Bruparck alle troeven in huis om zowel bij zonnige als druilerige dagen haar bezoekers te entertainen.

    In The Village kan iedereen terecht voor een snelle snack, lekkere lunch of uitgebreid diner. Kinderen kunnen zich uitleven op de echte Venetiaanse paardenmolen en het gratis speelplein. 's Avonds is het aangenaam vertoeven in de vele sfeervolle etablissementen die The Village rijk is.

     

    Wat de weergoden ook in petto hebben, Bruparck is zonder meer de ideale bestemming voor een daguitstapje in het voorjaar. RVH.



    15-03-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christel cabanier
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Christel Cabanier alias Miss BLOOM en General Manager

     

     

     

     

     

    Hotel BLOOM!, het moderne hotel aan de Brusselse Koningsstraat staat sinds deze maand onder leiding van de dynamische en modieuze Christel Cabanier. Een schot in de roos voor Hotel BLOOM!

     

    Christel Cabanier (37) was de laatste 10 jaar met veel plezier werkzaam bij Park Plaza Astrid Antwerp in de functie van Operations Manager. Haar droom was echter een hotel te vinden dat volledig bij haar zou passen: vlot, modern, dynamisch, van deze tijd, vernieuwend en zelfs vooruitstrevend. Wat dat betreft hebben Hotel BLOOM! en Christel Cabanier elkaar echt gevonden.

     

    Christel is geboren en getogen in België en heeft de afgelopen jaren vooral in Antwerpen vertoefd. Over Brussel zegt zij: ‘Ik heb de laatste maanden veel tijd doorgebracht in Brussel om de laatste ‘trekpleisters’ van de stad beter te leren kennen. Ik ben absoluut verrast hoe modern en vooruitstrevend Brussel is geworden. Brussel bruist en met de komst van moderne hotels en restaurants kan het wedijveren met grote steden als Amsterdam, Parijs of Londen!’

     

    Naast het dagelijks beleid van het hotel zal Christel er ook voor zorgen dat Hotel BLOOM! de positie van ‘uniek, modern, vooruitstrevend, vernieuwend’ zal blijven behouden.  ‘Ik laat mij omringen door jonge en enthousiaste mensen, die zich als het ware ‘één voelen’  met Hotel BLOOM!  en die zin hebben in een moderne werkplek’ aldus Christel Cabanier alias Miss Bloom! Christel is ook te zien als jurylid in het programma ‘Mijn Restaurant’ bij VTM

     

    Hotel BLOOM! beschikt over 306 kamers en 12 frisse en praktische vergaderzalen. De kamers krijgen een muurbeschildering, gerealiseerd door jonge kunstenaars, studenten van de beste kunstscholen en academies in Europa. Momenteel telt Hotel BLOOM! al 150 kamers met een muurbeschildering. Iedere maand worden hier een 25tal aan toegevoegd. Volgens planning zullen alle 306 kamers tegen eind 2008 beschilderd zijn. RVH.

    www.hotelbloom.com

     

     

    15-03-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!