Inhoud blog
  • Le Lame Lover
  • Moederdag
  • Veritas Care(s) about you
  • gespot op light+ Building
  • Ga voor een tijdloze, duurzame zomer met Aware
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    24-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Corsica

    2008 : HET  JAAR  VAN  CORSICA 

     

     

    De nieuwe prijzenpolitiek en de nieuwe producten van de ferrymaatschappij SNCM plaatsen Corsica meer dan ooit in de kijker als een eersterangs vakantiebestemming.

     

    SNCM pakt nu uit met de aantrekkelijke formule Prima Corsa waarbij men tot 55% kan sparen op de standaard tarieven voor passagiers, voor accommodatie aan boord en voor de auto. Het principe is eenvoudig: hoe vroeger de klant boekt, hoe voordeliger het tarief.  Let wel, het aantal plaatsen is beperkt, een reden temeer om er vroeg bij te zijn.

    SNCM biedt daarnaast voordeeltarieven voor gezinnen, senioren en jongeren.

     

    Hoeft het nog gezegd dat Corsica een van de mooiste eilanden is in de Middellandse Zee? Reizen naar L’Ile de Beauté is sinds lang een traditie wat in de eerste plaats te maken heeft met het unieke aanbod bezienswaardigheden en met de zon die het nooit laat afweten. Bent u nog niet overtuigd, surf dan even naar www.viacorsa.fr waar u een overzicht krijgt van alles wat Corsica aan lekkers en moois te bieden heeft. RVH.

    www.ferrytour.fr  en www.sncm.fr

     

    24-02-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Startklaar badgoed

    Startklaar badgoed!

     

     

     

    Voor de zomer van 2008 vibreert Arena op het ritme van de Olympische Spelen in Peking. Om dit wereldwijde evenement te vieren, creëerde het merk een speciale lijn met als logo het Chinese teken voor ‘water’, en een gestileerde zilveren of gouden vlinder. De lijn Water Instinct is niet alleen de speerpunt van de zomercollectie 2008, maar symboliseert ook de energie van Arena. Deze lijn met avant-gardekleuren overspant de generaties met exclusieve modellen voor vrouwen en meisjes.

     

    Arena creëerde ook drie andere grote thema’s voor de zomer 2008, in lijn met de modetrends. Happy Days, bruisend, chic en retro, Zen Expression met accenten die doen denken aan een zonsopgang en het actieve en frisse Wind and Water. Deze thema’s zijn de rode draad voor de zomercollectie 2008, van vrijetijds-tot zwemkleding, van volwassenen tot kinderen, van heren-tot damesmodellen. RVH.

     

     









    24-02-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Curacao

     

     

     

    Veelzijdig Curaçao

     

    Elke reisbestemming in het Caribische gebied spreekt tot de verbeelding. Curaçao is een paradijselijke plaats waar het inderdaad bijna altijd mooi weer is en waar de zee en de mooie stranden uitnodigen voor luieren in de zon, voor zwempartijen en voor alles wat we onder de noemer ‘fun’ kunnen plaatsen.

     

    Wat Curaçao nog méér biedt, is veel minder bekend en zal menig vakantieganger verrassend in de oren klinken. Om te beginnen kunnen we er ook in het Nederlands terecht wat niet meteen betekent dat we daar het gevoel hebben van in Nederland te verblijven. Geenszins, want Curaçao heeft zijn eigen Caribische identiteit, zijn eigen tradities en gewoonten, zijn eigen gastronomie en het is daarenboven een smeltkroes van culturen.

     

    De historische haven en de binnenstad van Willemstad, hoofdplaats van het eiland, zijn opgenomen in de Unesco Wereld Erfgoedlijst. Het heeft te maken met de koloniale architectuur en ook met de gezelligheid van de verkeersvrije en kleurrijke binnenstad.

    Naar Curaçao reist men om de natuur te beleven. Curaçao is ook een duikparadijs, met internationaal erkende duikplaatsen, schitterende baaien en steile kliffen. Genieten van de spectaculaire fauna en flora van de zee om daarna uit te rusten op parelwitte stranden. RVH.

     

    www.curacaoinfo.be  en www.curacao.com

    23-02-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mode en stijl

    Mode en stijl, met een eigen identiteit.

     

     

     

     

    Vlot, ongecompliceerd en vrouwelijk moet de nieuwe mode voor het voorjaar en de zomer van 2008 zijn. De basisformule voor de nieuwe proporties luidt: ‘onderaan smal en wijd bovenaan’, zonder lichaamsvormen te verhullen, maar deze zacht te omspelen om zo een nieuw silhouet te verkrijgen. De supervrouwelijke wordt vooral onderstreept door parka’s, jurken, smalle broeken, lange blouses, shirts en korte jacks van zachte materialen in neutrale kleuren. Ingetogen details lossen de opulente decoratie uit de afgelopen seizoenen af.

     

    Het pulserende leven van de grote stad ‘city-life’ dient als inspiratiebron voor de nieuwe herenmode van het voorjaar- en zomerseizoen 2008. De duidelijke lijnen van de moderne bouwkunst spiegelen zich in de nieuwe silhouet en we spreken dan ook van ‘Urban Smartness’. Deze nieuwe stijl heeft niet alleen invloed op de formele businessmode, maar ook op de verzorgde en figuuraccentuerende casuallook die uit geraffineerd samengestelde outfits bestaat.

     

    De tijden van overdreven styling zijn voorbij. De kindermode wordt rustiger en krijgt ingetogen, sportieve details in de laagjeslook met korte jacks en sportieve broeken, en in de mode voor de meiden die weer jurken met leggings dragen als in de jaren tachtig. De pasvormen blijven comfortabel en de kleuren helder.

     

    De kleine meisjes volgen de trend op de voet en zijn weg van de nieuwe jurken, rokken, cargobroeken, shirts, korte jacks en leggings die onderling tot de laagjeslook worden gecombineerd. Pastelkleuren – vooral roze – in combinatie met wit zijn favoriet. De kleine jongens houden van applicaties op hemden en jacks. Kaki, blauw en diverse natuurkleuren geven, in combinatie met krachtig geel, groen of rood, de toon aan. RVH.

    www.charles-voegele.be

     





    22-02-2008 om 08:48 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zin in Oostende

     

    Toerisme Oostende heeft in 2008 veel Zin in de Zee.

     

     

     

     

    Toerisme Oostende vzw heeft er ook in 2008 opnieuw veel zin in. Op het vlak van de evenementen staan er opnieuw een paar nieuwigheden van formaat geprogrammeerd die Oostende haar naam van evenementenstad-aan-zee alle eer zullen aandoen.

    Oostende is een bestemming waar van alles te beleven valt. Met andere woorden in Oostende beleef je ‘fun & pleasure’. Beleving en de zintuiglijke aspecten spelen een grote rol. De campagne luidt ‘‘Zin in de Zee’ en verwijst naar de totaalbeleving die je ervaart als je Oostende bezoekt, met alle zintuigen, van kop tot teen, ten volle uit.

     

    De campagne ‘Zin in de Zee’ verwijst naar de beleving van Oostende door gebruik te maken van alle zintuigen en het voelen. Er wordt gebruikt gemaakt van kleur, sensuele beelden en poëtische bewoordingen. Per seizoen wordt gekozen voor een typische kleur, beeld en slogan. De slogans refereren naar de Stad aan Zee ten volle beleven. Zo luidt de lenteslogan ‘Met Lijf en Leden’, de zomerslogan ‘Van Kop tot Teen’, de herfstslogan ‘Met Kop en Schouders’ en de winterslogan ‘Met Hart en Ziel’.

    Het is ook de bedoeling om de campagne ‘Zin in de Zee’ en de stijl hiervan als globaal promotiemiddel te gebruiken voor alle producten van Toerisme Oostende. Uiteraard blijft dé baseline, ‘Oostende, Stad aan Zee’ bestaan, maar met ‘Zin in de Zee’ wil men nog meer de nadruk leggen op het enthousiasme om naar de zee te trekken én naar een stad aan zee waar er het hele jaar door veel te beleven valt. Zin in de Zee verwijst ook naar het poëtische en zintuiglijke waarneming, een ‘slogan’ in de zee.

     

    Tijdens het tweede weekend van de Paasvakantie wordt voor de tweede maal Ontdek Oostende georganiseerd. De Oostendse musea en attracties zetten dan hun deuren open aan voorkeurstarieven of voorzien speciale attenties. Daarenboven programmeert Toerisme Oostende vzw diverse animaties speciaal gericht naar de vele families die tijdens de Paasvakantie een bezoekje brengen aan Oostende. RVH.

    www.toerisme-oostende.be

     

     

     

     

    22-02-2008 om 08:39 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stijlvol buitenmeubilair

     

    Stijlvol buitenmeubilair

     

     

    Meer dan ooit willen de mensen genieten, niet alleen op vrije dagen en niet alleen bij mooi weer. Daarom ook dat er meer en meer stijlvol buitenmeubilair zijn weg naar het interieur vindt. Outdoormaterialen en –vormgeving worden almaar geraffineerder en stijlvoller.

     

    De nieuwe collecties van Manutti volgen die trend ten volle. Uitzonderlijk fijne designs

    en kwalitatief hoogstaande afwerkingen garanderen een maximum aan comfort en  uitstraling. Met zijn nieuwe naam heeft Manutti (opgericht in 2002 als For Seasons Furniture) zijn plaats op de markt van het kwaliteitstuinmeubilair verder weten te verstevigen.

     

    In 2008 schitteren de nieuwe collecties: San Diego, Manhattan, Phoenix en Baltimore.

    San Diego: raffinement is het sleutelwoord, vervaardigd uit vergrijsd imitatie rotan, genieten de stoelen, zetels (een-en 2,5-zit), sunbed en console van een tijdloos en klassevol karakter.

    Manhattan: Loungen in de tuin is hot, de elegante lounger is de blikvanger die in vier kleuren verkrijgbaar is.

    Phoenix: wuivend bamboe en slank siergras geven een oosters tintje aan uw terras. De sierlijke stoelen en bijzettafel sluiten naadloos aan bij een mediterraanoosterse sfeer van lange zwoele nachten, exotische terrassen en sprookjesachtig verlichte tuinen.

    Baltimore: ‘Nesting’ is het nieuwe codewoord om het zowel binnen als buiten gezellig te maken. De gloednieuwe collectie Baltimore, bestaande uit strak vormgegeven stoelen, past daar volledig in. Stijlvol en elegant. De collectie is beschikbaar in 4 kleuren, ook in het wit. RVH.

    www.manutti.com

     

     









    22-02-2008 om 08:38 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Lollige garnaaltjes.

     

     

     

    Tomaten en garnalen vormen sinds jaar en dag een perfecte combinatie. Met Noordzeegarnalen kun je in de keuken alle kanten uit. Voor de eerste zonnige dagen suggereert het Nederlands visbureau een speels aperitiefhapje en giet het klassiek huwelijk in een ‘coole’ zomerse vorm.

    ‘Lollige garnaaltjes’ vormen een origineel zuiders getint binnenkomertje waarbij iedereen vingers en duimen aflikt. RVH.

     

    Benodigdheden voor 4 personen:

    Grijze garnalen

    Voor de gazpacho:

    1 komkommer, 3 tomaten, 1 ajuin, 1 rode pepr, 1 teentje look, 1 snede brood, 1 liter water, 2 eetlepels sherryazijn, 2 eetlepels olijfolie, ½ eetlepel tomatenpuree, peper, zout, tabasco, citroensap

    Voor de garnituur:

    ¼ rode paprika, ¼ gele paprika, ¼ groene paprika, ½ sjalotten, ¼ komkommer

     

    Bereidingswijze:

    Garnituur:

    Schil de paprika’s en snij ze in brunoise. Snij de sjalotten fijn en de komkommers in brunoise. Hou dit alles apart in de koelkast.

     

    Gazpacho:

    Snijd de komkommer, tomaten, ajuin, rode peper, look en het brood fijn en voeg het water de sherryazijn, olijfolie en tomatenpuree aan dit mengsel toe. Kruid met peper, zout en tabasco en voeg wat citroensap toe. Laat dit mengsel een halve dag rusten. Mix daarna het geheel tot een smeuïg soepje en zeef door een fijne zeef. Meng de garnituur door de gazpacho.

    Verdeel de garnalen over 4 vormpjes en giet de gazpacho erin. Laat bevriezen in het vriesvak. Serveer als aperitiefhapje. De garnalen kunnen eventueel apart geserveerd worden.

     

     

    22-02-2008 om 08:35 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ralph Radtke
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Berlijner Ralph Radtke startte zijn hotelcarrière in Parijs in de luxebranche van het Ritz- en Bristolhotel. Na een ommetje in Tenerife, Venetië en Australië, belandde hij opnieuw in de Franse hoofdstad.

    In 1985 vervoegt hij de Accorgroep en neemt er diverse managementfuncties waar, in zowel Aziatische, Europese als Afrikaanse Sofitel-exploitaties. Hij opent het Sofitel Hua Hin in Thailand en het Sofitel Sovietskaya in Moscou, maar verzeilt opnieuw in Afrikaanse contreien met het beheer van de Sofitels in Ivoorkust.

     

    Een Europese opdracht tot het uitbouwen van Sofitel en Novotel Kirchberg, brengt hem naar het Groot Hertogdom Luxemburg. Tegelijkertijd krijgt hij het operationele beheer van de Sofitel-hotels België toevertrouwd.

    Binnen de nieuwe Sofitel-structuur wordt Ralph Radtke nu Senior Vice-president voor Noord, Centraal en Oost-Europa met hoofdzetel in Luxemburg stad. RVH.

     

    22-02-2008 om 08:34 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brussels airlines

    Brussels Airlines verwelkomde 108.000 extra passagiers in 2007

     

     

     

     

    Het afgelopen jaar kozen er in totaal 5,85 miljoen passagiers voor het vluchtaanbod van Brussels Airlines. Voor de vluchten die Brussels Airlines zelf opereert, zijn dat er ruim 108.000 meer dan vorig jaar. Vooral de groei van het aantal Afrika-reizigers viel op in dit overgangsjaar.

     

    2007 was een belangrijk overgangsjaar voor Brussels Airlines. De merknamen SN Brussels Airlines en Virgin Express maakten op 25 maart plaats voor Brussels Airlines dat met een compleet vernieuwde productfilosofie en aanbodswijzingen op de markt kwam.

     

    In totaal kozen er 5,85 miljoen passagiers voor Brussels Airlines en voor de vluchten uitgevoerd door partners. Het aantal passagiers dat met Brussels Airlines van en naar Afrika reisde steeg met bijna acht procent. Voor de Europese vluchten werd een lichte passagiersgroei geregistreerd. Deze passagierstoename werd gerealiseerd ondanks de scherp toegenomen concurrentie op heel wat routes en bewijst dat het nieuwe businessmodel en de aantrekkelijke prijzenpolitiek door de markt wordt aanvaard.

     

    In 2008 wil Brussels Airlines vier procent extra passagiers verwelkomen. De uitbreiding van het aanbod naar Afrika in zowel capaciteit als in frequenties, het scherp geprijsde Europese vluchtaanbod en de samenwerking met ondermeer Jet Airways zullen in 2008 de drijvende motoren zijn van deze groei.

     

    De luchtvaartmaatschappij zal twee nieuwe toestellen in gebruik nemen, een Airbus A319 en een Boeing 737-400. Beide vliegtuigen zullen vanaf de lente ingezet worden op Europese bestemmingen.

     

    Ander hoogtepunt wordt in de lente van 2008 de start van de Congolese luchtvaartmaatschappij airDC waarin Brussels Airlines zowel operationeel als financieel participeert. airDC maakt het voor de passagiers van Brussels Airlines mogelijk om vlot en veilig naar het Congolese binnenland en bestemmingen in de buurlanden te vliegen. RVH.

    www.brusselsairlines.com

     

     

    22-02-2008 om 08:33 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lage energiewoning
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

    T.Palm pakt uit met lage energiewoning

     

     

     

     

     

    T.Palm differentieert zich al geruime tijd van de collega’s in zijn marktsegment met een uiterst performant lastenboek inzake energiebesparing. Tijdens BATIBOUW 2008 gaat het bouwbedrijf nog een stapje verder en stelt de kandidaat-bouwers een addendum bij het lastenboek voor om van de woning een lage energiewoning te maken. Dit addendum voorziet in mechanisch ventilatiesysteem met warmteterugwinning, muurisolatie van 10 cm, dakisolatie van 20 cm, een goede vloerisolatie en een doorgedreven luchtdichte constructie. Het bedrijf investeerde zelfs in een machine om de luchtdichtheid van zijn gebouwen te testen.

     

    Dankzij deze inspanningen kan T.Palm woningen – met een bewoonbare oppervlakte variërend van 180 tot 200 m² aanbieden - die een K-waarde 35 en een E-peil 65 halen. Het stookolieverbruik voor de verwarming wordt hierdoor beperkt tot 6 à 6,5 liter per vierkante meter, of tot 9 liter per vierkante meter wanneer de verwarmingsinstallatie ook het sanitair warm water produceert.

    T.Palm maakt zich overigens sterk dat hun energievriendelijke woning heel wat voordelen biedt, te beginnen bij een dalend energieverbruik met meer dan 60% voor verwarming ofte jaarlijkse besparing in de orde van +/- 1500 liter stookolie. Op lange termijn zijn er belangrijke financiële besparingen en er is ook een beperking van de CO2-uitstoot in de atmosfeer. RVH.

     

    21-02-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Week van de diëtist
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

    Iedereen is zich bewust van het belang van een gezonde voeding. Maar wat dit nu precies inhoudt, is voor velen minder duidelijk. Toch doet men niet zo snel beroep op deskundig advies.

    De Week van de Diëtist (14 tot 21 maart) is de ideale gelegenheid om eens kennis te maken met de werkwijze van de professionele voedingsdeskundige. Deze vierde editie van de Week van de Diëtist staat helemaal in het teken van de preventie van welvaartsziekten. Een diëtist in je buurt legt je tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek uit wat een gezonde en evenwichtige maaltijd nu precies inhoudt. Evenwichtige maaltijden zijn immers de basis voor een lang en gezond leven.

     

    Beslis zelf over je gezondheid, leer gezond en evenwichtig koken. Heel wat mensen denken vaak dat ze gezond eten, maar jammer genoeg is dat niet altijd zo. Iedereen weet wel dat groenten en fruit veel vitaminen bevatten, dat je best niet al te vaak vet vlees eet…. Maar hoe zit dat nu precies met de porties? En welke vetstof kies je best…? Uiteraard is ook de bereidingswijze van belang: stomen, grillen, bakken, braden …

    Wat gezonde voedingsproducten zijn en wat verborgen calorieën kunnen zijn bij de bereiding, kom je te weten tijdens de Week van de Diëtist, die dit jaar in het teken van de preventie van welvaartsziekten staat.

     

    Tijdens de week van de Diëtist zetten maar liefst 150 deelnemende diëtisten hun deuren open voor alle geïnteresseerden. De Week van de Diëtist is de ideale gelegenheid om gratis kennis te maken met de manier van werken van de diëtist(e). RVH.

    www.dietistenvereniging.be.

    20-02-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spetterende douchebeleving

     

    GROHE Rainshower® - voor een spetterende douchebeleving.

     

     

     

    Het GROHE Rainshower® programma heeft in een mum van tijd over heel de wereld het universum van de badkamer veroverd. Rainshower® hoofd- en hand-douches in Rustic Design en het Rainshower® systeem met omsteller zorgen voor een nog intensere GROHE Rainshower® beleving.

     

    Het originele Rustic design is gebaseerd op de klassieke country look doorspekt met hedendaagse elementen die tegelijk vernieuwend en vertrouwd lijken. De Rainshower® Rustic handdouche ligt makkelijk in de hand en maakt van het douchen een oprecht prettige belevenis. GROHE DreamSpray® staat garant voor een egale verdeling van de aangenaam prikkelende waterdruppels over de hele douchekop, terwijl er toch zuinig met water wordt omgesprongen.

     

    GROHE CoolTouch® staat er garant voor dat de douchegreep nooit heet wordt waardoor tezelfdertijd de chroomafwerking wordt beschermd en de glans behouden.

     

    Het nieuwe Rainshower® systeem met omsteller is een waardevolle aanwinst voor elke badkamer. Het is een combinatie van een Rainshower® hoofddouche – met, naar keuze, een diameter van 400 of 210 millimeter – met een Sena handdouche. Beide douche-elementen zijn uitgerust met de GROHE DreamSpray® technologie voor een weergaloze douchebeleving. De ingebouwde omsteller biedt maximaal comfort bij het omschakelen van hoofd- naar handdouche en omgekeerd. Bovendien is het Rainshower® systeem met omsteller een opbouwdouche-systeem en kan in een handomdraai in een bestaande of vernieuwde badkamer worden gemonteerd. RVH.

    www.grohe.be

     







    20-02-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BB08 Slaapkamersprookjes

     

     

    Slaapkamersprookjes... met een surrealistisch sausje

     

    Mode- en interieurkenners zijn het nog nooit zo unaniem eens geweest met elkaar. De trends van de catwalk zijn dit jaar perfect interpreteerbaar voor de inrichting van je leefruimte. En omgekeerd kom je in alle hedendaagse interieurs facetten tegen die duidelijk verwijzen naar het actueel modebeeld. Toch is het niet evident om de nieuwste fashion trends met een paar woorden te omschrijven. Er zitten een paar schijnbaar uiteenlopende strekkingen in. Een mix van sprookjes en surrealisme, van etherische tot zeer aardse dingen. Noem het nu barokke luxe of luxueuze barok, feit is dat je je fantasie mag laten werken.

     

    Doorgaans kan je een bepaald modebeeld onderkennen maar zijn er tegelijk ook diverse stijlrichtingen in terug te vinden. Sleepy heeft voor de voorjaarscollectie drie aparte textielthema’s gedestilleerd .

     

    Fresh Air: één van de meest lieflijke, vrolijke en romantische stijlen, een luchtig thema dat – zeker in de slaapkamer – perfect tot zijn recht komt. Het kleurenpalet is lentefris maar verre van karakterloos. Het is nu eens zacht en subtiel, maar ook weer niet zonder een uitgesproken accent of zelfzeker contrast. Het is een originele mix van eco en retro maar dan met een actuele toets.

     

    Daydreams : een ode aan de droomwereld, aan een wereld vol fantasie en romantiek. De grens tussen slapen en waken is hier vaag, net als de grens tussen werkelijkheid en verbeelding. De motieven, sobere takken- en bloemenprints zijn abstract en ontsproten aan een rustige, dromerige en fantasierijke geest. Typisch voor deze trend is de ongewone maar geslaagde combinatie van verschillende texturen.

     

    Discoveries: Wie Afrika zegt, denkt misschien meteen aan maskers en speren, ebbenhouten beelden en weelderige stoffenprints. Deze trend staat ver af van wat we kennen als de klassieke, koloniale stijl al zit er wel een vleugje Afrika in. Je komt wel etnische prints en motieven tegen, maar het sfeerbeeld komt heel anders over. Het kleurenpalet omvat de mooiste aardetinten: warme kleuren die je in hun puurste vorm zo terugvindt in de natuur. Terra cotta, oker, tabak en klei... en die kleuren worden op een harmonieuze wijze gecombineerd. RVH.







    20-02-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rodenbachfonds

     RODENBACH® FONDS

    AWARD VOOR BEELDENDE KUNSTEN 2008

     

     

     

    Het RODENBACH® FONDS werd in het Fotomuseum van Antwerpen, onder het toeziende oog van Jan Hoet en Stephan Vanfleteren, officieel voorgesteld. PALM Breweries, brouwer van RODENBACH® creëert het RODENBACH® FONDS dat als missie heeft talent in België aan te moedigen en verder te ontwikkelen. Eerder lanceerde de brouwerij een unieke, eigenzinnige fotocampagne waarbij ze hulde brengt aan een aantal Belgen, waaronder Jan Hoet, Kamagurka, Stany Crets en Arno. Nergens is karakter zo goed geportretteerd als in de fascinerende en krachtige zwart-wit portretten van fotograaf Stephan Vanfleteren. RODENBACH® engageert zich het RODENBACH® FONDS uit te bouwen om hiermee een bijdrage te leveren aan “het rijpen” van het talent van morgen.

     

    Het Rodenbach® Fonds looft, in 2008, een budget van € 24.000 uit aan artistiek talent. Kunstenaars in België met ambities voor een langdurige carrière worden uitgenodigd om deel te nemen aan de Rodenbach® Award voor Professioneel Talent. Deze zal in 2008 gewijd zijn aan de Beeldende Kunsten. In de toekomst zullen de Rodenbach® Fonds Awards verschillende vormen van creatieve expressie dekken, waaronder poëzie, literatuur en muziekcompositie. De hoofdwinnaar van de jaarlijkse Rodenbach® Fonds Award voor Professioneel Talent ontvangt € 15.000 prijzengeld, de tweede en derde ontvangen prijzen van resp. € 3.000 en € 2.000.

     

    De Rodenbach® Fonds Award voor Amateur Talent is een prijs van € 1.000, die vier keer per jaar wordt uitgereikt aan vier kunstenaars voor werk dat positief beoordeeld wordt door de jury en de bezoekers van de site. Bovendien mogen de vier bekroonde kunstenaars deelnemen aan een groepstentoonstelling die eind 2008 zal plaatsvinden in het Rodenbach® bezoekerscentrum, zelf een nationaal monument en bouwkundig meesterwerk. Na de vernissage zal deze tentoonstelling van de winnaars een maand lang haar deuren voor het publiek openen zodat de kunstenaars hun talent aan een breder publiek kunnen voorstellen.

     

    Het Rodenbach® Fonds wil een forum bieden aan een gemeenschap van kunstliefhebbers, een ‘community’ met honderden kunstenaars voor wie creatieve expressie een hobby of een liefhebberij is, maar ook met kunstenaars die professionele ambities koesteren. Via een interactieve ‘online-community’ is het Rodenbach® Fonds een virtuele internetgalerij waar kunstenaars hun werken kunnen uploaden, hun talent en werk aan andere kunstenaars kunnen tonen. Via het ‘online’ forum kunnen meningen over elkaars werk worden uitgewisseld en tentoonstellingen worden aangekondigd.

     

    Alle kunstenaars kunnen op de website van het Rodenbach® Fonds, hun eigen galerij uitbouwen en meteen meedingen naar de driemaandelijkse award. RVH.

    www.rodenbach.be

     

     

    20-02-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Asia Fair

    Asia Fair 2008 met India als gastland

     

     

     

     

     

    Op 23 en 24 februari vindt in De Zandloper de 16de editie van de ASIA FAIR plaats. De vzw BELASIA organiseert deze internationale beurs met als slogan “heel Azië onder één dak”. En dat dak is nu al vijftien jaar onafgebroken de Zandloper.

    De Asia Fair is een op de Benelux gerichte publieksbeurs waar alle aspecten van Azië aan bod komen: toerisme, kunst & cultuur, ontwikkelingssamenwerking, gastronomie en artisanale producten. Het is zonder meer dé ontmoetingsplaats bij uitstek voor iedereen die interesse heeft voor Azië en in haar concept is de beurs uniek in Europa. Je kan er terecht bij officiële vertegenwoordigingen, toeristische diensten, luchtvaartmaatschappijen, sociale en culturele organisaties, eetstandjes, gespecialiseerde touroperators, vriendschapsverenigingen en verkoopstanden met artisanale producten.

    Ervaren reizigers geven aan praatstanden informatie over Aziatische bestemmingen. In de rand van de beurs loopt een uitgebreid programma met dia-, video- en multimedia presentaties. En er staan ook dansen en muziek uit Azië op het programma.

     

    India is dit jaar gastland van de Asia Fair, wat inhoudt dat de Ambassade van India, samen met de toeristische dienst en luchtvaartmaatschappij Jet Airways centraal op het grote podium speciaal in de kijker staan. Eregast is de Belgische afdeling van de Indische cultuurvereniging INTACH (www.intach.org). Speciale attractie wordt zonder twijfel een kunstenaar, die speciaal uit India overvliegt om tijdens de fair een reuze zandsculptuur replica te maken van de beroemde Taj Mahal.

     

    De Asia Fair is toegankelijk: zaterdag 23 februari van 13 tot 19 u. en zondag 24 februari van 10 tot 18 u. RVH.

    www.belasia.be.

    19-02-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nachtkleding

     

    Nachtkleding en lingerie van Damart

     

     

     

     

    Wat doet het goed om na een lange werkdag je te nestelen in een zachte, warme flanellen pyjama. Of om op zondagochtend samen met de kinderen te ontbijten en tot het middaguur in pyjama rond te lopen. De nachtkleding van Damart zit niet alleen comfortabel maar oogt ook modieus. De nieuwe collectie is een geraffineerde combinatie van aangename, comfortabele materies en trendy details.

    Neem nu deze echte klassieker: een flanellen pyjama. Het warme flanel is aan de binnen- en buitenzijde geruwd om het nog zachter te maken. Met deze pyjama laat je je nog gemakkelijker verleiden tot een gezellige luie ochtend.

     

    Bent u eerder sportief aangelegd, dan heeft Damart deze ‘pyjashort’ in jerseytricot voor u. Een gebloemde short en een leuk afgewerkt topje… een lief ensemble.

    Damart is daarenboven altijd synoniem geweest voor supercomfortabele en charmante lingerie. De nieuwe collectie biedt ruime keuzemogelijkheden. RVH.

     

     





    18-02-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BB08 Window styling

     

    Window Styling ? Luxaflexâ natuurlijk.

     

    Raambekleding nog verder door ontwikkelen, zodat de nieuwste kleuren, technieken en vormen direct toepasbaar zijn in het interieur? Europees marktleider in raamdecoratie, slaagde er met de vernieuwde Roman Shades, de Silhouetteâ Shades opnieuw in om dit tot een kunst te verheffen.

     

    Na de ongeëvenaarde succesvolle lancering in 2006 brengt Luxaflexâ opnieuw een selectie prachtige stoffen en elegante afwerkingen uit. Met zijn 3 nieuwe aanwinsten krijgt de Roman Shades collectie een meer natuurlijke uitstraling.

    De nieuwkomers in de Roman Shades-collectie zijn geïnspireerd op de natuur en sluiten naadloos aan bij de laatste trends op gebied van interieurdecoratie. Het textiel en de kleuren werden zorgvuldig geselecteerd door interieurdesigners en vormen samen drie nieuwe reeksen van geborduurde, jacquard en geweven stoffen: Natural Living, Floral & Ornament en Contrast in Natural Black & White.

     

    De nieuwe collectie Silhouette® Shades filtert zachtjes de lichtinval, waardoor  een eindeloze variatie van stemmingen in de kamer mogelijk worden. Zo zacht als zijde, zo elegant als een gordijn en zo praktisch als jaloezieën... Delicate stoffen lamellen lijken te zweven tussen twee voiles, en laten net zoveel zacht gefilterd licht binnen als je wil. Door lichtjes aan het koord te trekken, kan je zowel de gordijnen omhoog halen of omlaag laten, als de lamellen tuimelen.

    www.luxaflex.be 

     









    18-02-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BB08 Daikin

     

    DAIKIN innoveert  met oog op energievriendelijkheid

     

     

    DAIKIN, toonaangevend speler op de airconditioningmarkt, pakt ook dit jaar op Batibouw uit met nieuwe producten. De rode draad doorheen alle innovaties is energiezuinigheid en esthetiek.

     

    De Altherma solar kit bestaat uit een compact geïsoleerde box met voorgemonteerde warmtewisselaar en een circulatiepomp. Deze kit kan heel eenvoudig worden gemonteerd op de Altherma boilers van 200 of 300 liter. De combinatie van warmtepomp en zonnepaneel zou toelaten tot 50% te besparen op de energiefactuur voor de warm waterproductie.

     

    Voor het tweede jaar op rij pakt DAIKIN verrassend uit met vernieuwingen aan zijn vloermodellen in de FVX-serie. Zo kan de vernieuwde versie van de FVXS voor de privé-markt uitpakken met een eigentijds design en een fluisterstille en energiezuinige werking. De binnenunit kreeg een nieuw en onderhoudsvriendelijk frontpaneel met een vlakke voorkant en zij uitblaas  in plaats van het traditionele frontrooster. Dit resulteert in een bijzonder slank model.

    Dit vloermodel is bovendien flexibel in de plaatsing: hij kan laag aan de wand als op de vloer worden gemonteerd. Op de vloer geplaatst, kan hij geheel of gedeeltelijk worden ingebouwd, zonder dat dit ten koste gaat van de capaciteit.

    Het FVXS-vloermodel zorgt voor een zuivere en comfortabele luchtstroming op een haast onhoorbare wijze: slechts 28 dB(A), wat overeenkomt met het ruisen van de bomen.

     

    Het wandmodel FTXS G kan flexibel inspelen op de persoonlijke klimaatwensen. Zo kan je kiezen uit twee uitvoeringen: alleen koelen of koelen én verwarmen. Dit laatste gebeurt dan in combinatie met een warmtepomp. Verder kan je FTXS G in één ruimte (single-split) of in negen verschillende ruimtes (multi-split) toepassen in combinatie met één buitenunit. Het wandmodel is verder uitgerust met tal van DAIKIN-functies die het comfort verhogen of die het energieverbruik van het toestel beperken.

     

    Moderne airconditioners combineren vandaag wel de functies koelen en verwarmen in één toestel, maar Ururu Sarara doet daar nog de luchtvochtigheidsregeling en ventilatie bovenop.

    Koelen, verwarmen, ventileren, de luchtvochtigheid regelen en de lucht reinigen, dat is wat je van Ururu Sarara mag verwachten. De airconditioning en luchtbevochtiger in één is als het ware een aerotherapie voor de woning. Bovendien verloopt die wellnesskuur voor de woning op een uiterst energievriendelijke manier.

    Het split-airconditioningssysteem bestaat enerzijds uit een elegante binnenunit voor de slaapkamer of leefruimte. De buitenunit kan heel discreet worden weggewerkt op het dak of in de tuin.

     

    DAIKIN is blij dat zijn luchtreiniger, model MC707VM, de strenge proeven van gerenommeerde testinstanties heeft doorstaan. Deze certificaten zijn een duidelijk bewijs van de inzet om producten te maken die het ademhalingscomfort van allergie- en astmalijders verbeteren.

     

    De MC707VM is het resultaat van jarenlange investering in innovatie. Dit systeem dankt zijn uitzonderlijke vermogen aan een geavanceerd 7-lagig filtersysteem. Het is ook uitgerust met de innovatieve Flash Streamer van DAIKIN, die chemische substanties - zoals onaangename geurtjes en formaldehyde - afbreekt en omzet in onschadelijke bijproducten. De Flash Streamer bevordert ook een fotokatalytische reactie op het oppervlak van het fotokatalytisch filter uit titaniumapatiet, dat bacteriën en virussen verwijdert.

     

    Het apparaat werkt fluisterstil en is dus geschikt voor de slaapkamer; het is draagbaar, dus gemakkelijk verplaatsbaar van kamer naar kamer; het vraagt weinig onderhoud en is makkelijk reinigbaar. Door zijn compacte, stijlvolle design past dit apparaat in ieder interieur, zowel in woningen als in hotels, kantoren en restaurants.

    www.daikin.be

     

    18-02-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoopvolle toekomst

    Dankzij SWISS een hoopvolle toekomst !

     

     

     

     

    Op 1 november 2007 werd in het SOS Children’s Village in Dar es Salaam, Tanzania, het nieuwe SWISS House geopend. Daar krijgen weeskinderen een nieuwe thuis. In het dorp zullen 120 kinderen worden opgevangen.  Het huis heeft drie slaapkamers voor kinderen, een kamer voor de huismoeder, een leefruimte, een keuken en een badkamer.

     

    De bouw van deze nieuwe accommodatie werd gefinancierd door de passagiers van SWISS, na een succesvolle inzamelactie in 2005. De actie werd georganiseerd met de slogan ‘Your small change can make a big difference’. Dat resulteerde in een bedrag van 208.800 Zwitserse franken. Ook het personeel van SWISS heeft bijgedragen via de SWISS Staff Foundation for Children in Need dat zich bekommert om het lot van kinderen overal in de wereld. Wie lid wil worden van de stichting, verklaart zich bereid een deel van zijn loon in te houden voor het goede doel. De realisatie van het SWISS House in Tanzania is dus te danken aan de generositeit van passagiers en personeel.

     

    De actie gaat verder want ook in Phuket, Thailand, komt er een SWISS House waar tien noodlijdende kinderen zullen worden opgevangen. Voor dit project hebben de SWISS passagiers maar liefst 171.070 Zwitserse franken geschonken!

    Alles samen heeft de actie ‘Your small change can make a big change’ reeds 900.000 Zwitserse franken opgebracht en dat in meer dan 150 verschillende soorten munteenheden. RVH.

    www.swiss.com

     

     

     

    18-02-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FueraDentro

    FueraDentro ziet het zwart-wit

    Blikvangers doen blik verleggen

     

     

     

    FueraDentro – Voor veel mensen blijft het voorjaar favoriet. Ontluikend groen, de aarde vat een vlam van kleur en de bedrijvigheid van natuur en dieren kenmerkt een nieuw begin. Heerlijk genieten van al dit moois zonder er afbreuk aan te doen? FueraDentro komt met nieuw design. Tuinmeubels die in al hun eenvoud de rust en kleur van de tuin doen uitkomen. Blikvangers die de blik doen verleggen dus.

     

    Zwart en wit zijn de kleuren voor de komende jaren in de tuin. Tijdloos design viert in materiaal en uitvoering hoogtij. Strak trendy design gecombineerd met hoog comfort kenmerkt dit voorjaar.

     

    Hagelwit batyline met glanzend chroom is loungeset Cima. De zitting lijkt te zweven in het geborstelde chroom. Een frame dat tot mijmeren en dromen noodt. Vierkant en speels. Mooi, dat vooral. Heel mooi. Met daarin gehangen dus de zwevende zittingen. Variëren mag. Zelfs compleet met lage loungetafel. Net als de zitmeubelen ook verkrijgbaar in zwart en in de natuurtint cendre.

     

    Dit jaar wordt de Shell collectie uitgebreid met loungestoelen en een lage tafel. Hollandse eenvoud gecombineerd met de passie voor het buitenleven. Stoelen, banken en sofa’s in zwart en wit. Gedurfd zijn de kussens in felgroen, maar ook in vier neutrale kleuren. FueraDentro, omdat comfort en design hand in hand gaan. RVH.

     







    18-02-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!