Inhoud blog
  • Own Your Glow
  • La Biennale di Venezia
  • Weleda breidt manverzorging uit!
  • Aspria: technologische verzorging
  • Kartell & illycaffè
  • Water als centerpiece
  • Artisano & Amato
  • Bell & Ross
  • Vier de lente met Belgische flair
  • Le Lame Lover
  • Moederdag
  • Veritas Care(s) about you
  • gespot op light+ Building
  • Ga voor een tijdloze, duurzame zomer met Aware
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    30-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dagelijks portoe soja

    Dagelijks een portie soja loont de moeite – nieuwe gegevens over borstkanker

     

     

     

     

     

    Vrouwen die elke dag een portie soja gebruiken, hebben 18 % minder kans op het ontwikkelen van borstkanker. Dit blijkt uit een onderzoek onder ruim 35.000 Chinese vrouwen.

     

    Deze nieuwe studie maakt deel uit van de Singapore Chinese Health Study. Bij aanvang van het onderzoek werden de voedingsgewoontes nagegaan van 35.303 vrouwen tussen de 45 en 74 jaar oud. De gezondheid van deze vrouwen werd gedurende meerdere jaren opgevolgd.

     

    Na ruim 5½ jaar werd bij 629 van deze vrouwen borstkanker geconstateerd. In het onderzoek is vervolgens gekeken of er een verschil was in het ontwikkelen van borstkanker bij vrouwen die weinig of veel sojaproducten gebruikten.

     

    Uit de analyse van de cijfers blijkt dat de vrouwen met de hoogste soja inname per dag (uitgedrukt als inname van 10 of meer mg isoflavonen per 1.000 kcal – isoflavonen zijn bestanddelen die van nature aanwezig zijn in soja) een lager risico hadden op het ontwikkelen van borstkanker dan vrouwen die minder soja gebruikten. Een daling van maar liefst 18 % van de kans op het ontwikkelen van borstkanker werd vastgesteld. Vooral bij vrouwen na de menopauze was het effect het grootst.

     

    Een hoeveelheid van 10 mg isoflavonen kan men al terugvinden in één portie tofu of 100 ml sojadrink. Dus ook mensen die niet gewoon zijn veel soja te gebruiken, kunnen gemakkelijk deze hoeveelheid inpassen in hun dagelijkse voeding.

     

    Wat we vaststellen in wetenschappelijk onderzoek over de relatie tussen soja-inname en risico op het ontwikkelen van borstkanker is dat men vooral positieve resultaten ziet bij vrouwen die van jongs af aan al soja consumeren. In een typisch Aziatisch dieet eet men van kindsbeen af al sojaproducten. RVH.

     

    30-09-2008 om 09:52 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.fanta zonder bubbels

    Fanta verfrist voor het eerst zonder bubbels

    Nieuwe Fanta Still in 2 variëteiten

     

     

     

    Voor de liefhebbers van niet-bruisende frisdranken is er nu de nieuwste Fantasensatie: ‘Fanta Still zonder bubbels’.

    Fanta Still voegt meteen 2 nieuwe telgen toe aan het gamma; tropical en sinaasappel/rode vruchten. Deze nieuwe variëteiten met vruchtensap bevatten geen bewaarmiddelen noch kunstmatige smaakstoffen. Met Fanta Still krijg je dezelfde fruitige sensatie van Fanta maar zonder prik.

     

    Fanta Still zorgt voor een plezante verfrissing met 2 vrolijke smaken. De smaak van sinaasappel, zo onlosmakelijk verbonden met Fanta, vind je terug in Fanta Still Tropical, de populaire keuze in dit gamma, en het verrassende Fanta Still sinaasappel/rode vruchten. Beide variëteiten zijn beschikbaar in een anderhalve liter fles. Bovendien kan Fanta Still Tropical ook in een blikje van 33cl worden verkregen. Met Fanta Still kan je je op een leuke manier verfrissen en hydrateren. Deze nieuwe niet-bruisende vruchtenlimonade met vruchtensap bevat geen bewaarmiddelen en enkel natuurlijke aroma’s.

     

    Niet voor niets is Fanta de meest populaire vruchtenlimonade bij jongeren; de keuze is uitgebreid en Fanta blijft vernieuwen. Eerder deze zomer werden al Fanta Zero Orange en Fanta Zero Lemon gelanceerd. Met Fanta World Shokata uit China werd bovendien tijdelijk een nieuwe smaak toegevoegd aan het bruisende Fanta-gamma. RVH.

    www.cocacolabelgium.be

     

     





    30-09-2008 om 09:45 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Tea Time

     

     

     

     

    De Tea Time van 1 kg is een monument in het assortimentenaanbod van Delacre. Binnenkort bevat hij, naast klassiekers als Marquisettes, Cigarettes Russes en Biarritz enkele nieuwe koekjes. De verpakking heeft een aantrekkelijke facelift ondergaan, net als in het gehele assortimentengamma van Delacre. Ook onze royals en hun gasten krijgen de kans mee te proeven van de nieuwe creaties, want Delacre is hofleverancier.

     

    Nieuwe koekjes creëren die naast 50 jaar oude iconen terechtkomen vraagt het savoir-faire van Delacre. Coeur Blanc is een zandkoekje met cacao in een jasje van witte chocolade. Diamantine heeft een karamellaagje met kokosschilfers. Het laagje wordt met een speciaal caramelisatieproces op het koekje aangebracht, een unicum trouwens voor de koekjesindustrie. De Pain d’Amande heeft een lichte vulling met amandel, terwijl de Metropolitan een krokant koekje is met zwarte chocolade. Deze nieuwkomers brengen het aantal variëteiten op zestien. Als van oudsher gebruikt Delacre voor zijn recepten uitsluitend Belgische chocolade met 100% cacaoboter. De nieuwe assortimententrommels en verpakkingen zijn beschikbaar vanaf oktober 2008. RVH.

    30-09-2008 om 09:44 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.mmmmh!

    Mmmmh!

     

     

     

    Mmmmh! Houdt van lekker eten en opent het najaarsseizoen 2008 met enkele nieuwe workshops. Sinds 2004 is Mmmmh! de referentie voor actieve, culinaire ontspanning. Na jaren van stil dromen verzamelden Carlo de Pascale en Jean-Patrick Scheepers hun kennis, ervaring en passie voor koken en startten de Mmmmh! kook- en wijnlessen op. In de kookateliers van Brussel en Antwerpen ontdek je hoe gezellig en inspirerend koken kan zijn. Vandaag laat Mmmmh! meer dan 40.000 klanten proeven van hun culinair avontuur, waarbij je de kooklessen zowel individueel als in groep kan volgen.

     

    Dit najaar stelt Mmmmh! 5 viergangen menu’s voor, met verschillende smaken uit de wereldkeuken: Thaïs koken met curries, la cucina Italiana met een Siciliaanse toets, fusion food waar smaken en technieken elkaar kruisen in het bord, de Belgische keuken en een heerlijke feestkeuken met uitzonderlijke producten. RVH.

    www.mmmh.be







    30-09-2008 om 09:41 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Novotel Ha Long Bay

    Novotel Ha Long Bay

     

     

     

     

     

    Per 1 oktober, opent de Accor-hotelgroep het Novotel Ha Long Bayhotel en creëert meteen een nieuw toeristisch perspectief voor Vietnam.

    Ha Long Bay op zowat 165 km van Hanoi, maakt deel uit van het werelderfgoed van Unesco en is een verzameling eilanden met spectaculaire beelden die in diverse films werden opgenomen. Het is tevens de eerste inplanting van een internationale keten.

    Novotel Ha Long Bay ligt aan het strand en biedt 214 kamers met alle modern comfort en sluit nauw aan met de bestaande nederzettingen. Er is eveneens een fitness centrum, er zijn vergadermogelijkheden, een executive lounge naast het restaurant The Square waar zowel Europese als Oosterse gerechten worden geserveerd in een uniek exotisch kader. RVH.

    27-09-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.French ski village

    French Ski village

     

     

     

     

    Van 3 tot 5 oktober zal de Brusselse Louizawijk worden ondergedompeld in een gezellige winterse bergsfeer. Een bergdorp en een echte piste, bedekt met sneeuw, zullen Cityscape, de nieuwe ontmoetingsplaats rond het houten sculptuur in de bovenstad, een winters uitzicht bezorgen.

     

    Een 20-tal Franse wintersportplaatsen uit de Noordelijke en Zuidelijke Alpen, de Vogezen en het Juragebergte verrassen de bezoekers met originele vakantietips en beantwoorden alle vragen.

    Men kan ook deelnemen aan wedstrijden en mogelijk zelfs de volgende skivakantie winnen. Bovendien kan men gratis streekproducten proeven en de skis gratis laten waxen vooraleer deze winter, de Franse pistes af te dalen.

    Cityscape is van 3 tot 5 oktober dan ook het adres om de volgende wintervakantie perfect voor te bereiden. RVH.

     

    French Ski village – Cityscape – Guldevlieslaan Brussel

    3 oktober van 12 tot 18u30

    4 oktober van 10 tot 20 uur

    5 oktobr van 10 tot 18 uur

    vrije en gratis toegang

    27-09-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Living colors
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Living Colors

     

     

    Nadat de eerste LivingColors Clear Led-lamp vorig jaar met groot succes in diverse Europese landen op de markt werd gebracht, lanceert Philips nu een splinternieuwe serie: de Living Colors Mini. Deze kleinere versie van de LivingColors zal in vier trendy uitvoeringen verkrijgbaar zijn: Glossey Black, Glossy White, Copper-gold en Silver. Met de LivingColors Mini kunt u uw kamer op een nieuwe manier afstemmen op de nieuwste trends en het licht en de sfeer aanpassen aan uw stemming en de gelegenheid. RVH.

    23-09-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trouw

    Trouw: huwelijksfeest op maat.

     

     

    De beurs ‘Trouw’ bestaat als ruim vijftien jaar, maar heeft in 2006, na overname door Flanders Expo, een tweede adem gevonden. Een huwelijk kan op diverse wijzen georganiseerd worden: intimistisch of mondain, landelijk of trendy. Trouw biedt het enorme voordeel dat ze op éénzelfde locatie, alle dienstenverleners verenigt die elk aanstaand koppeltje nodig kan hebben. Met dit ruime exposantenaanbod vindt iedereen ongeacht budget of smaak, al wat nieuw is op de markt om een huwelijk op maat samen te stellen.

    Trouw loopt dit jaar in Antwerpen van 3 tot 5 oktober, in Brussel op 18 en 19 oktober en in Gent van 16 tot 19 januari 2009.

    Het nieuwe team wist het aantal exposanten en bezoekers te doen stijgen door het programma uit te breiden met een trouwjurkendefilé, een restyling voor lukraak uit het publiek gekozen dames en sterker nog een ‘bride’s run’. Deze wedstrijd over 500m vindt op zaterdag 4 oktober om 10u30 plaats in Antwerpen. De kandidaten zullen zich – in trouwjurk- uit de naad lopen met het oog op schitterende prijzen. RVH.









    23-09-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zymbioz

    Zymbioz, wonen in Belgisch design

     

     

     

     

    Een eigenzinnig nieuw interieurmerk, Zymbioz. Tegen de trend in om uit te wijken naar lagelonenlanden, groepeerden recent enkele topmerken binnen de Belgische interieurbranche, hun talent om een uniek woonconcept te lanceren. De eerste collectie van Zymbioz is intussen een feit: PerZeption, een strakke en spannende stijlsymbiose voor de woonkamer.

     

    Neutrale vormen, materialen en kleuren bepalen de sobere designlook. PerZeption mag dan wel een totaalconcept zijn, de nieuwe interieurlijn laat heel wat speelruimte voor een persoonlijk eindresultaat. Bindend designdetail van PerZeption is het metalen profiel onder de tafels, kasten en banken dat steeds terugkomt. Dit handgemaakt beslag van geborsteld staal, volgens een specifiek procédé gelakt, is technisch een echt huzarenstukje en illustreert meteen ook het vakmanschap binnen Zymbioz. RVH.







    23-09-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.cecemel hot

     

    Cécémel Hot

     

     

     

    Cécémel Hot is de nieuwe warme chocolademelk voor in de Senseo® padmachine. Vanaf oktober komt Cecemel Hot inderdaad met één druk op de knop recht uit je Senseo® padmachine. Niet met pads, maar met cups en een speciale cuphouder is lekkere warme Cécémel altijd binnen handbereik.

    Cécémel kan binnenkort op elk moment en in een handomdraai gemaakt worden, zonder waterkoker, fornuis of microgolfoven. Cécémel lanceert deze Cécémel Hot, en dit betekent een einde aan de klontjes van instantproducten, aan de velletjes van de opgewarmde chocoladedrank en aan vuile pannen. Cécémel speelt met deze introductie in op de trend om zelf in eigen huis van dezelfde hoge kwaliteit te genieten als die buitenshuis worden geboden. RVH.

    22-09-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.tara : klassieker in beweging

    Tara: klassieker in beweging

     

     

     

     

    De Tara van Dornbracht heeft zich sinds de introductie tot een vaak gekopieere en veelvuldig onderscheiden designklassieker ontwikkeld. Een uniek successtory waaraan Dornbracht nu een nieuw hoofstuk toevoegt: de verfijning van de klassieker in design en techniek met nieuwe oppervlakken en voor de Tara ontwikkelde architecturen.

     

    Met de speciale editie Tara.Black Edition en Tara.White Edition is Tara nu voor het eerst ook verkrijgbaar in de oppervlakken mat zwart en mat wit. De heldere kleuren zwart en wit passen perfect bij het architectonisch tijdloos, moderne karakter van de Tara. De nieuwe oppervlakken kenmerken zich door een bijzonder zacht effect, dat een zeer hoogwaardige edele touch verleent. RVH.

    www.dornbracht.com







    22-09-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.second place

    Ontdek je tweede verblijf op SECOND PLACE in Brussels Expo

     

     

     

     

     

     

    Van vrijdag 26 september tot en met zondag 28 september 2008 organiseert FISA voor de vijfde keer Second Place, de eerste en enige beurs voor het  tweede verblijf. Zij die interesse hebben om een tweede verblijf te kopen, kunnen tijdens drie dagen terecht in Paleis 3 van Brussels Expo.

     

    Meer dan 30 landen van over heel de wereld zullen vertegenwoordigd zijn op de beurs. Binnen Europa zijn zowel de klassiekers Frankrijk, Italië, Spanje, Oostenrijk, Portugal en Griekenland vertegenwoordigd, maar ook de nieuwe EU-landen zoals Bulgarije, Kroatië, Tsjechië, Slovakije en Hongarije zijn aanwezig. Ook Turkije is ondertussen een vaste waarde geworden in de sector.

    Europa krijgt echter steeds meer concurrentie van exotische oorden zoals Belize, Brazilië, Kaap Verdië, Costa Rica, Marokko, Mexico, Thailand en zelfs Dubai. De Verenigde Staten en Canada scoren ook goed door de historisch lage dollar en de kredietcrisis aldaar.

     

    De bezoekers hebben een rechtstreeks contact met de exposanten en kunnen op deze manier veel meer extra informatie inwinnen. Buiten het bezoeken van stands, kunnen ze zich ook informeren tijdens verschillende seminaries. Onderwerpen over eigendomsrecht, financieringsmogelijkheden, bouwvergunningen etc. komen er aan bod.

     

    De beurs Second Place staat garant voor een leuke sfeer door enerzijds  de mix van culturen en landen, en anderzijds door de aankleding. Een zuiderse brasserie en groene rustpunten zorgen voor een aangenaam en een echt ‘second place’- gevoel. RVH.

    www.secondplace.be

    21-09-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.architec

    Urinoir als multi-talent

    Duravit breidt Architec uit

     

     

     

     

    Vaak worden urinoirs afgeschilderd als “sanitaire stiefkinderen”, ten onrechte, want ze beschikken over excellente eigenschappen. Dat bewijst de nieuwe generatie urinoirs, die ontwerper en architect Frank Huster voor Duravit ontworpen heeft. Daarmee krijgt de serie Architec een nieuwe hoofdrolspeler. Hoog tijd dus om de ongeliefde productcategorie een keer de hoofdrol toe te wijzen.

     

    Elegant design als multi-talent

    Een rechthoekig keramisch wandobject vormt de basis van Husters ontwerp, vanuit het midden ontstaat het eigenlijke urinoir. Van daaruit werkt de ontwerper met heldere geometrie: het urinoir toont een pure cirkelvorm. Deze strenge lijnvoering liet hij losjes doorlopen in een lichte taillering van de achterwand en combineerde deze met een lichte uitloop naar voren. Het royale designobject wint daardoor aan luchtigheid en elegantie in het verschijningsbeeld. RVH.

    info@be.duravit.com

     





    21-09-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cilindervormige opzetbak

    Cilindervorm voor opzetbak van Bacino

     

     

     

     

     

    Natuurlijk, modern, planningsvriendelijk en combineerbaar, zo startte Fogo oorspronkelijk als consoleprogramma. De vele goede eigenschappen van deze Duravit serie ontvingen een goede response Daarom is Fogo uitgegroeid tot een compleet badmeubelprogramma. Nu gaat Fogo ook nog de diepte in!

     

    Dankzij de nieuwe montagehoogte van 45 cm laat de Fogo-console zich zelfs als zitje in de badkamer benutten. De ideale partner daarbij is een comfortabele en elegante opzetbak met een cilindervorm, uit de bekende wastafelfamilie Bacino. De bijzondere geometrische vorm van de wastafel volgt de heldere horizontale lijn van de Fogo-console consequent op verticale wijze. Een hoogte van 46 cm, een doorsnede van 37 cm en een diepe binnenbak zonder kraangat en overloop maken de cilindrische opzetbak gebruiksvriendelijk. Het keramische afdekplaatje vormt een fraai optisch detail voor de binnenkant. RVH.

    info@be.duravit.com

     





    20-09-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Barilla

    Italiaanse week.

     

     

     

    L’Atelier des Chefs lanceert van 22 tot 26 september de “week van Barilla”. Tijdens deze uitzonderlijke week stelt L’Atelier des Chefs, tijdens zijn formule ‘lunch’, unieke recepten voor op basis van de pasta’s van Barilla uit het boek Barilla pasta party! Het wordt meteen een uitzonderlijke verwenkuur voor alle pastaliefhebbers.

     

    Pennette, farfalle, capellini en andere spaghetti’s worden in een ander daglicht geplaatst. De gelegenheid voor de Belgen om hun geliefde schotel met nieuwe sauzen en nieuwe smaken te herontdekken? Alle recepten respecteren volop de oude Italiaanse tradities.

     

    Pasta’s zijn meer dan het lievelingskostje van de Belgen? Wie bezwijkt niet voor hun smaak: student, grootmoeder, sportman of zakenman? Simpel, makkelijk te bereiden en ze bieden een gezond en lekker alternatief aan al wie hen voldoende op smaak weet te brengen. Maar soms ontbreekt het ons aan inspiratie… Dan betrappen we onszelf op het (her)bereiden van dezelfde recepten. L’Atelier des Chefs heeft dat duidelijk begrepen en wijdt daarom een volledige week aan pasta’s.

     

    Het concept is om elke dag tijdens de lunch, een nieuw recept te ontdekken. Origineel, lekker, gezond en vooral makkelijk om thuis te bereiden, ideaal dus om je wederhelft of vrienden te verrassen. De recepten worden opgebouwd rond farfale pesto rosso, spaghetti integrali met gamba’s en courgettes, penne met 4 kazen, capelline met zeebaars en tagliatelle bolognese.

     

    Pastaliefhebbers die bovendien houden van wat leesvoer, doen zich tegoed aan het boek ‘Barilla pasta party”, uitgegeven door les Editions Culinaires. Dit boek herneemt 50 onvermijdelijk traditionele en creatieve recepten die zijn samengesteld door twee uitgelezen pastaspecialisten: Francesco Berardinelli, chef van de groep Alain Ducasse en Roberto Bassi, chef van Barilla.

    www.atelierdeschefs.be

     

    19-09-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Plattelandstoerisme

           

    Dag van het Plattelandstoerisme in Vlaanderen.

    Een binnenkijken bij logiesuitbaters op het platteland.

     

     

     

     

    Het initiatief van Minister President Peeters, om tijdens de maand september het platteland extra in de kijker te zetten, was voor de vzw Plattelandstoerisme in Vlaanderen, een uitgelezen kans om de deuren van de talrijke gastenkamers en vakantiewoningen op het platteland in Vlaanderen open te stellen.

     

    Meer dan ooit zal de bezoeker extra verwend worden door de talrijke gastheren en gastvrouwen van kleinschalige logiesuitbatingen op het platteland.

    Naast een kennismaking met hun logiesaanbod worden er extra randactiviteiten en feestelijke randanimatie voorzien.

    En dat er voor iedereen wat te beleven valt, blijkt uit de diverse activiteiten. Activiteiten gaande van ponyritjes, workshops koken met streekproducten, demonstraties persen van koolzaad, een demonstratie schapenhoeden, talrijke proeverijen,...

    28 september, de Dag van het Plattelandstoerisme, wordt gegarandeerd een feestdag! RVH.

    www.plattelandstoerisme of www.dagvanhetplattelandstoerisme.be.

    19-09-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.culturele herfst 2

    De culturele herfst van Ierland / 2

     

     

     

     

     

     

     

    In de geschiedenis van de Europese migratie naar Amerika heeft Ierland een hoofdrol gespeeld. Dit verhaal wordt op een attractieve manier verteld in het Ulster American Folk Park, in het graafschap Tyrone in Noord-Ierland (www.folkpark.com).

    In het zuidoosten van Ierland, in Waterford, kunt u de Waterford Crystal Factory bezoeken. Het was in 1783 dat George en William Penrose het bedrijf opstartten. Gedurende generaties hebben vakmensen, met een onvoorstelbare precisie, de mooiste kristallen voorwerpen ontworpen. Een bezoek aan het bedrijf is een kennismaking met een hoogtepunt van de Ierse artisanale kunst (www.waterfordvisitorcentre.com).

     

    Wereldberoemd en zeker niet te missen tijdens een verblijf in Dublin is het Book of Kells dat in de Oude Bibliotheek van Trinity College wordt bewaard en tot het belangrijkste erfgoed van Ierland behoort. Het is een schitterend geïllustreerd manuscript dat rond het jaar 800 door Keltische monniken zou zijn gemaakt (www.tcd.ie/Library/heritage/kells.php).

    James Joyce, Oscar Wilde, Samuel Beckett, William Butler Yeats, Bernad Shaw en andere schrijvers hebben de Ierse cultuur wereldwijd uitgedragen. In Dublin komt u alles te weten over literair Ierland in het Writer’s Museum (www.writersmuseum.com).

    Wie zijn bezoek aan Ierland met andere of met nog meer culturele items wil vullen, vindt op www.heritageisland.com alle informatie over een honderdtal culturele attracties en erfgoedsteden. Wie van landhuizen, kastelen en tuinen houdt, kan informatie verzamelen op www.castlesgardensireland.com. Voor gespecialiseerde informatie over de erfgoedsteden van Ierland surft u naar www.heritagetowns.com .

     

    U kunt zelfs uw verblijf een cultureel tintje geven door te overnachten in historische huizen en kastelen. Deze charme uit het verleden vindt u op www.irelands-blue-book.ie en op www.hiddenireland.com. RVH.

     

     

     

     

    Tourism Ireland, Louizalaan 66, 1050 Brussel, T 02 275 01 71,

    e-mail : info.be@tourismireland.com

     

    www.discoverireland.com: officiële site van de Ierse dienst voor Toerisme

     

     

    19-09-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.x-large duravit

    X-Large van Duravit steeds weer actueel

     

     

     

     

     

    Met nieuwe oppervlakken, details en uitbreidingen geeft Duravit het bestaande assortiment van X-Large steeds weer een nieuwe look en maakt het meubelprogramma dat al in 2000 werd geïntroduceerd, blijvend actueel. De noviteit van dit jaar: drie nieuwe oppervlakken, een rolcontainer om op te zitten en een oplossing voor het gastentoilet.

     

    De nieuwe oplossingen voor het gastentoilet zijn de wastafels uit de serie Vero - als 40 cm brede variant met een in het midden geplaatste kraan of als lengte variant, met slechts 23 cm uitsteek naar voren en met kraan aan de zijkant. De klassieke, heldere vormgeving van de wastafel loopt door in de onderkasten waardoor een smalle kubus ontstaat.

    Het „waskorfkastje“ kan los worden geplaatst of samen met de onderkast door middel van een gezamenlijke afdekplaat worden verbonden. Als afronding heeft X-Large ook een bijpassende spiegel paraat. Individuele oplossingen voor een perfect  ingerichte fonteincombinatie, ook in het gastentoilet. RVH.

    info@be.duravit.com





    19-09-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.jelena jankovic

    Jelena Jankovic te voete uit

     

     

     

    Terugblikkend op het voorbije seizoen is Jelana Jankovic blij met haar prestaties, maar raakte wat gefrustreerd door lichte blessures en ziekte. Ze blijft positief en verbetert haar focus. Halve finales van de Grand Slams behalen blijft spannend en ze wil nog hogere toppen bereiken.

     

    Het is voor succesvolle proftennissers moeilijk om maar één ding te kiezen, maar je moet jezelf doelen stellen, gefocust blijven en positief blijven. Een advies voor jonge, beginnende tennisspelers is het geloof in jezelf, je door niemand laten  tegenhouden en het allerbelangrijkste: genieten van wat je doet.

     

    Rusland en Servië lijken op dit moment veel tennistalenten voort te brengen. Wat zou jij als reden hiervoor geven? Als die antwoorden bekend waren dan zouden nu alle landen van de wereld topspelers voortbrengen. In Servië hebben we niet zoveel mogelijkheden, dus moet je echt hard werken als je succes wilt hebben. Er is niet veel vanzelfsprekend voor ons, en de mentaliteit die daaruit voortvloeit komt bij tennis goed van pas.RVH.

     







    19-09-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trafic

    Trafic

     

     

    U droomt ervan uw garderobe te updaten, maar de laatste mode volgen is echt wel te duur. Trafic draait deze tendens om en nodigt u uit om in een van haar 73 winkels de nieuwe modecollecties voor dames, heren en kinderen te ontdekken.

    De collectie wordt gekenmerkt door een heropleving van de tuniek, superposities in alle genres en bedrukte T-shirts. Men zal uiteraard ook storm lopen voor truien met korte mouwen, fijne en prettige materialen, zonder de ‘tricot’ te vergeten; deze blijft trouwens alomtegenwoordig.

     

    Om haar “tendens”-gamma van betere confectiekleding (prêt-à-porter) voor dames, heren en kinderen te vervolledigen, biedt Trafic bovendien een uitgebreid scala van “fun en niet te dure” accessoires aan: riemen, tassen met grote handvatten en juwelen.. Kleine details met grote effecten: de Trafic-teams hebben aan alles gedacht.

    Van small tot XL, van casual tot klassiek via de ‘city’-stijl: Trafic de meest modieuze van alle discounters, nodigt u uit tot een ‘relook’ … en kleedt u volgens de mode zonder u te ruineren. RVH.





    18-09-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!