Inhoud blog
  • Weleda breidt manverzorging uit!
  • Aspria: technologische verzorging
  • Kartell & illycaffè
  • Water als centerpiece
  • Artisano & Amato
  • Bell & Ross
  • Vier de lente met Belgische flair
  • Le Lame Lover
  • Moederdag
  • Veritas Care(s) about you
  • gespot op light+ Building
  • Ga voor een tijdloze, duurzame zomer met Aware
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    26-11-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Passionata FW17: Bordeaux all the way

    Bordeaux is the new black! Ontdek de eindeloos combineerbare bordeaux collectie van Passionata en laat je verleiden door dé kleurtrend van het moment. Bordeaux fleurt jouw winter helemaal op!

    Een speelse bralette met oversized trui voor een comfy look. Een spetterend setje voor een datenight? Passionata has it all! Shop jouw favoriete bordeaux item & You're ready to shine!

     

    LolaLiza feestcollectie

    Dress to impress met de LolaLiza feestcollectie! De Belgische modeketen brengt ons helemaal in de stemming voor kerst en Nieuwjaar met fluweel, glitter, metallics en kanten details. Goud, zwart en zilver blijven winners, maar ook zachtroze, bordeaux en blauwtinten passeren de revue.

     

    Feestelijk tafelen met La Redoute Interieurs

    Maak je etentjes tijdens de feesten onvergetelijk met de feesttafel decoraties van La Redoute Interieurs. Goud wordt stijlvol gecombineerd met wit en zwart voor een betoverende insta-worthy feesttafel.

    Eye-catchers als gouden bestek en metalen plateaus zorgen voor een sprankelende tafel. Enkel nog een lekker feestmenu en wat drankjes zijn nodig om er ook deze feesten weer volop van te genieten.

     















    26-11-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-11-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Check(ered) !

    Altijd al Britse allures in huis willen halen? De renaissance van de ruitjesprint is al even aan de gang in de modewereld en neemt nu ook ons interieur over. En het zijn niet enkel ruitjes- en tartanprints die terug zijn, ook pied-de-poule mag weer gezien worden!

    De Highlands in huis

    Met dit ruw geweven vloerkleedje Mackay van Pode haal je de Schotse Highlands in huis. Het patroon is gebaseerd op de Schotse Argyle tartan en vormt een tijdloze afwerking van het interieur. Sluit je aan bij een van de vier clans en kies tussen het groene (Moa), grijze (Liath), rode (Pinc) en blauwe (Dorcha) kleurenthema!

    Geruite grandeur

    Ook de vloer doet mee! Dit geruite Versaillespatroon geeft de laminaatvloer ‘Arte’ van Quick-Step een klassieke grandeur. De vloer met kunstig verweven houtpatroon neemt je mee naar een andere tijd, het lijkt alsof je plots in een authentiek herenhuis beland bent. Dankzij het Uniclic®-systeem is hij bovendien heel gemakkelijk te plaatsen. Foto 1: Laminaatvloer Arte (UF1155) van Quick-Step, 624 x 624 x 9,5 mm, € 42,99 per m²

    Knus krukje

    De BuzziMilk-collectie van BuzziSpace bestaat uit een kruk, een bank en een barstoel. Wie houdt van ruitjes kiest voor de BuzziTartan als bekleding, een ruitjesstof van 100 % wol in maar liefst negen variëteiten. 100 % wol biedt alleen maar 100 % voordelen. Bijvoorbeeld antikreuk, hypoallergeen, stofmijtbestendig, ecovriendelijk en natuurlijk, warm aan de bips!

    Brits erfgoed

    De typische tartanprint heeft een heel chique uitstraling die je nu ook op je muren kunt aanbrengen dankzij Héritage van Arte. Het dessin oogt heel warm en wollig, wat extra benadrukt wordt door de linnenstructuur. Foto2 : Héritage uit de collectie Flamant Caractère van Arte. 3 kleurvariaties. € 129 per rol.

    Verfijnde nonchalance

    Mooi in zijn eenvoud. De rechttoe, rechtaan tekening van Carreaux heeft weinig extra nodig, ze geeft elke ruimte karakter en uitstraling. De lijnen zijn ietwat grillig: het lijkt wel alsof een schilder zachtjes met z’n penseel over het behang ging. De contrasterende kleuren geven een extra, creatieve dimensie aan het dessin. Foto 3: Carreaux uit de collectie Flamant Caractère van Arte. 4 kleurvariaties. € 129 per rol.

    Pied-de-poule anno 2017

    Deze fauteuil van Durlet heeft een eigenzinnige eigenschap: het frame is namelijk naar buiten gebracht. Zo dient het ook als armleuning, dragend element en esthetisch accent. De vloeiende buis houdt de kussens als het ware gevangen. Een ingenieuze interpretatie van de clubfauteuil met een knipoog naar de klassieke loungestoel. Het pied-de-poule-motief geeft Bertus net dat tikkeltje meer je-ne-sais-quoi. De fauteuil sleepte niet voor niets een Red Dot Design Award in de wacht. Foto 4: Bertus van Durlet. Vanaf 1331 euro.

     

     









    25-11-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-11-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5e internationale award voor Puy du Fou: een van de beste parken ter wereld

    Op dinsdag 14 november heeft Puy du Fou dankzij zijn ontwerper Philippe de Villiers in Orlando (Florida - USA) opnieuw een belangrijke prijs gewonnen, de ‘Hall of Fame Award’. Philippe de Villiers nam deze award in ontvangst voor een publiek van 5000 gasten op de openingsceremonie van de IAAPA Attractions Expo, de grootste beurs voor parken ter wereld. De ‘Hall of Fame Award’ is al de 5e internationale prijs voor Puy du Fou in nauwelijks 5 jaar.

    Deze prestigieuze prijs wordt uitgereikt aan een persoon – Philippe de Villiers –, die een origineel concept heeft bedacht dat “een buitengewone bijdrage levert aan de evolutie en ontwikkeling van de themaparken in de wereld”. Zo behoort Puy du Fou dankzij zijn ontwerper tot het kruim van de beste parken ter wereld. De allereerste winnaar van de ‘Hall of Fame Award’ was Walt Disney. Het is voor het eerst dat een Fransman deze internationale onderscheiding behaalt.

    De International Association of Amusement Parks and Attractions (IAAPA) is de grootste internationale vereniging van themaparken. Jaarlijks stelt ze een wereldwijde jury samen, die onder haar 5000 leden van over de hele wereld de ‘oscars’ van de parken uitreikt.

    Op zijn 40e verjaardag behoort het buitengewone artistieke avontuur Puy du Fou en zijn ontwerper Philippe de Villiers tot de wereldtop. De internationale jury werd overtuigd door het visionaire parkmodel uit 1977 en de uitmuntende realisaties die Puy du Fou de voorbije 40 jaar volledig zelf bedacht en ontworpen heeft. De juryvoorzitter was vol lof over de visionair, ondernemer en scenarist Philippe de Villiers.

    Deze nieuwe award in de Verenigde Staten, die voor het eerst gewonnen is door een Fransman, bewijst dat het tweede park van Frankrijk een bijzondere plaats verworven heeft in de wereld van spektakels en recreatie. Al altijd staat creativiteit centraal in de strategie van Puy du Fou. De authentieke spektakels van het Franse park bieden sensationele belevenissen aan de miljoenen bezoekers die in nog almaar grotere getale naar Puy du Fou afzakken. Puy du Fou is tegenwoordig veel meer dan een park en draagt de Franse artistieke knowhow uit over de hele wereld.

    Puy du Fou werd opgericht in 1978 en is een volledig atypisch themapark. Het werd twee keer verkozen tot beste park ter wereld: in maart 2012 in Los Angeles (Thea Classic Award) en opnieuw in november 2014 in Orlando (Applause Award). Vandaag is het het tweede grootste themapark van Frankrijk met 2,26 miljoen bezoekers in 2017. Puy du Fou is een groep die bestaat uit hoofdzakelijk een Association Loi 1901 (een vereniging zonder winstoogmerk) en een SAS (Société par Actions Simplifiées). De vereniging organiseert het Cinéscénie spektakel met 3 800 vrijwilligers en heeft de SAS in handen die het Grote Park beheert (60 dag- en avondspektakels, 4 historische dorpjes, 27 restaurants en 5 themahotels). De twee organisaties verzekeren hun toekomst door Puy du Fou Academie (een lagere school ‘kunst & studies’) en Junior Academie (artistiek opleidingscentrum) te financieren. Beide leiden jaarlijks ruim 600 jongeren op in de spektakelkunsten en -technieken. Met Puy du Fou International verspreidt het park zijn knowhow over de wereld en geeft het advies over de creatie van parken en spektakels volgens het model van Puy du Fou. Sinds zijn oprichting kent Puy du Fou een constante groei dankzij zijn artistieke lef en permanente investeringen. www.puydufou.com  

     

     

     





    24-11-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-11-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.La redoute Fur Free retailer

    Zacht, zachter zachtst! Ontdek de La Redoute selectie van mode- en decoratieve artikelen in (nep)bont om je tijdens koude dagen te omhullen in warme zachtheid.

    Nadat La Redoute begin dit jaar aansloot bij het initiatief Better Cotton, dat een verantwoorde, duurzame katoenoogst promoot, stapt de online retailer nu in het internationale programma Fur Free Retailer. Sinds 2006 bevatten de collecties (eigen merken, externe merken en marketplace) geen enkel artikel meer dat gemaakt is met dierlijk bont.

    "We hebben er al ettelijke jaren geleden voor gekozen om geen echt bont te gebruiken bij het maken van onze producten of bij de selectie van producten verdeeld door La Redoute. De beslissing om bij het Fur Free Alliance-programma aan te sluiten, ligt in lijn met ons plan voor duurzame ontwikkeling en onze overtuiging om een ethisch verantwoorde houding aan te nemen rond dierenrechten. Dit publieke engagement van La Redoute voor de maatschappij stemt overeen met de wil om het verschil te maken en ons steentje bij te dragen tot een mooiere wereld." Camille Caron, Verantwoordelijke MVO.









    23-11-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-11-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27e nocturne van de Zavel Brussel, 23 tot 26 november 2017
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Al sinds 1991 organiseert de vzw Sablon Quartier des Arts et du Commerce de prestigieuze Nocturnes van de Zavel. In de loop der jaren groeide dit buurtfeest uit tot een van de meest populaire najaarsevenementen van Brussel.

    Nu de winter voor de deur staat, maar het nog enkele weken wachten is op de eindejaarsfeesten, zijn deze unieke, feeëriek verlichte avonden een uitgelezen kans om te genieten van de kortste dagen van het jaar. In een sfeer vol glamour en gastronomie is dit de ideale gelegenheid om de vele shoppingadresjes in een van de stijlvolste buurten van de Europese hoofdstad beter te leren kennen.

    Het hoofddoel van deze avonden is een gezellige, betoverende omgeving te creëren, niet alleen op het plein zelf, maar ook in de straatjes eromheen. Met speciale verlichting en gevelprojecties zorgen de organisatoren voor een coherent en sfeervol geheel.

    Dit jaar zijn er tijdens de Nocturnes diverse routes om de vele handelaars op het plein en in de buurt gemakkelijk te ontdekken. Er zijn drie thema’s: ‘Kunst & Antiek’, ‘Lifestyle & Luxe’ en ‘Gastronomie & Kookkunst’. De winkeliers langs die routes pakken uit met indrukwekkende items, exclusieve vondsten, speciale creaties en historische knipoogjes. Speciaal voor de kinderen worden bovendien allerlei spelletjes georganiseerd.

    Concreet krijgen bezoekers een plattegrond met daarop alle locaties en een lijst met de deelnemende handelszaken. Die zijn bovendien allemaal herkenbaar aan een speciaal logo op hun etalage. Een vuurkorf of lantaarn zorgt telkens voor een optimale zichtbaarheid.

    Het centrale ontmoetingspunt is de Winter Garden, een feestelijke en sfeervolle plek waar alle winkeliers kunnen verzamelen. Ze wordt omgeven door een heus bos, met dennenbomen vol lichtjes en stijlvolle, moderne kraampjes. Verhalenvertellers, jongleurs, acteurs en dansers zorgen de hele avond lang voor de nodige animatie. Miniconcerten georganiseerd in samenwerking met het nabijgelegen Koninklijk Conservatorium zorgen voor een streepje muziek op het plein én in verschillende winkels. Ook aan de handelaars zelf wordt gevraagd om eigen activiteiten en optredens op het programma te zetten.

    22-11-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Flexigrazen op de geluidsrubbels van Schiphol
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vergeet grasmaaiers, vergeet tractoren… Op Schiphol doet een kudde schapen het harde werk. Stukje voor stukje begrazen ze de geluidsribbels ten westen van de Polderbaan. Het gaat om een groot gebied, dus van juli tot december komen de dieren en hun herder regelmatig op visite.

    Geluidsribbels

    Naast de Polderbaan liggen geluidsribbels om het grondgeluid van vliegtuigen te dempen. Ze zijn ongeveer anderhalve meter hoog en hebben een speciale, hoekige vorm. Handig tegen herrie, maar stukken lastiger om te maaien. Een tractor is erg zwaar, waardoor de gevoelige ribbels kunnen vervormen. Ze werken dan minder goed, dus dat willen we niet. Los daarvan verbruiken schapen een stuk minder benzine…

    Flexgrazen

    Iedere keer dat de schapen komen grazen, krijgen ze een ander stuk grond toegewezen. Flexgrazen heet dat: goed voor het gras, de dieren en de biodiversiteit. ’s Ochtends komen de schapen aan, ’s avonds brengt de herder ze weer naar Egmond. Daar wonen ze. Vanaf juli tot en met december komen ze regelmatig een dagje langs.

    Honderden lenige heideschapen

    De kudde is best groot, een paar honderd dieren! Het gaat om Drentse heideschapen. Die zijn niet te groot en lekker lenig. Ze kunnen zich daardoor makkelijk bewegen in lastige natuurgebieden. Bijvoorbeeld langs steile dijken of op de geluidsribbels.

     

     

    22-11-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-11-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cirque du Soleil at Sea ... in 5 weetjes
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    MSC Cruises over de exclusieve shows aan boord van MSC Meraviglia

     

    Als een wereldspeler in cruises, MSC Cruises, en een wereldleider in entertainment, Cirque du Soleil, elkaar ontmoeten, dan krijg je een uniek concept: Cirque du Soleil at Sea. Maar wist je dat…

    • …deze shows exclusief zijn? Cirque du Soleil at Sea werd speciaal uitgewerkt voor MSC Meraviglia en kan nergens anders ter wereld worden bijgewoond. In totaal worden er 8 exclusieve shows gemaakt, die te zien zullen zijn op 4 schepen van de Meraviglia-generatie van MSC Cruises (in gebruik genomen tussen 2017 en 2020).

    •…er twee verschillende verhalen zijn? Voor elk schip zijn er 2 contrasterende shows uitgewerkt met een ander concept, andere sfeer en verhaallijn. Elke voorstelling heeft ook een originele soundtrack, mise-en-scène en kostuums.

    • …de cast ‘zeebenen’ moest krijgen? Voor de shows op het schip moesten de artiesten wennen aan optreden op zee. Daarbij had de ene het al wat makkelijker dan de andere om ‘zeebenen’ te krijgen… Wel kunnen de shows – niet in choreografie, wel in scenario – aangepast worden aan – eventuele - slechte weersomstandigheden op zee.

    • …er extra verbeelding nodig is voor spektakel op zee? De Carousel Lounge is een van de meest intieme plaatsen waarvoor Cirque du Soleil een show maakte. Het creatieve team werd uitgedaagd om de grenzen van verbeelding te verleggen. De plafondhoogte van deze opvoeringsruimte is immers veel lager dan bij een gewone show. Luchtacts werden herbekeken en nieuw, fascinerend beeldmateriaal werd geïntegreerd. Ook is de Carousel Lounge uitgerust met tal van technische elementen – van een gigantisch ledscherm over een ronddraaiend podium en liften tot een intrekbare trap. Spektakel verzekerd!

    • …er 4 jaar voorbereiding aan voorafging? De samenwerking tussen MSC Cruises en Cirque du Soleil startte in 2013. De plannen voor de speciale Carousel Lounge werden geïntegreerd in het ontwerp van het schip (bouw in 2015). In 2016 startte het creatieve proces en werden de shows afgewerkt. De cast werd aangeworven, de eerste workshops gingen van start… en de artiesten verhuisden aan boord om te repeteren terwijl het schip nog op de scheepswerf van Saint-Nazaire lag. De eerste show werd succesvol opgevoerd in Le Havre, op 3 juni 2017.

    MSC Cruises Belgium - www.msccruises.be

    MSC Cruises is de grootste privécruiserederij en marktleider in Europa, Zuid-Amerika en Zuid-Afrika. De onderneming is het hele jaar actief in de Middellandse Zee en het Caribisch gebied. De seizoensgebonden reizen gaan van Noord-Europa, de Atlantische Oceaan, Cuba en de Franse Antillen, Zuid-Amerika, Zuid-Afrika, Abu Dhabi en Dubai tot Sir Bani Yas. MSC Cruises creëert een unieke beleving voor haar vakantiegangers, met de typische zuiderse elegantie gekoppeld aan de ontdekking van cultuur, schoonheid en smaken van de wereld.

    MSC Cruises hecht veel belang aan een milieuvriendelijk beleid. De onderneming is de eerste cruiserederij ooit die de ‘7 Golden Pearls Award’ (Bureau Veritas) kreeg toegekend voor haar duurzame inspanningen. In 2009 sloot MSC Cruises ook een duurzaam partnership met UNICEF om verschillende projecten voor kansarme kinderen in de wereld te steunen. Mee dankzij de vrijgevigheid van haar gasten, zamelde MSC Cruises vandaag al 6,5 miljoen euro in.

    21-11-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-11-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10 actibiteiten die je enkel kan doen op de kerstmarkten van Nedersaksen

    Voor zij die de kerstmarkten in eigen land of net over de grens beu zijn en een keertje iets anders willen zijn de 9 stadjes van Nedersaksen het perfecte alternatief. Zo kan je in Hildesheim een rondleiding volgen met de kerstman, vind je in Lüneburg de grootste adventskrans van Europa terug en wordt in Goslar een heel kerstbos aangelegd. Dit in combinatie met de gezelligheid en romantiek die de 9 stadjes zo typeren maken van jouw kerst alvast de meest onvergetelijke ooit. Dompel je onder in het kerstwalhalla van Duitsland met volgende 10 unieke activiteiten.

    1. Rondleiding met de kerstman in Hildesheim: In Hildesheim kun je in de aanloop naar kerst een gegidste rondleiding doen in de sfeervol verlichte stad. Op 1 december is er zelfs de “Oh holy Santa Claus”-tour waarbij je gegidst wordt door de kerstman. Naast de rondleidingen zijn er tal van muzikanten en kunstenaars die hun beste beentje voor zetten op het historische marktplein. Vergeet ook zeker de lokale specialiteit niet te proeven: Mumme glühwein! Kerstmarkt 27.11. – 28.12.2017

    2. Europa’s grootste adventskrans in Lüneburg : Net als in Hildesheim zijn er in Lüneburg elke dag muziekoptredens voor het oude Stadhuis. Pik er een van de dagelijkse koorprogramma’s mee op de marktplaats of laat je door een Engelse gids rondleiden in het stadhuis. Wist je trouwens dat je in Lüneburg Europa’s grootste adventskrans kunt bewonderen? Kerstmarkt Lüneburg: 27.11. – 22.12.2017

    3. Jägermeistertour in Wolfenbüttel : Ga in Wolgenbüttel op ontdekking doorheen vijf feestelijk versierde binnenplaatsen en probeer de wandeltour van de Wolfenbüttel kerstmarkt met glühwein en Duitse braadworst. Ook een bezoek aan de Herzog August bibliotheek en het Lessinghaus mag je niet overslaan. Fan van Jägermeister? Dan kun je een speciale Jägermeister tour boeken op 4, 11 en 18 december. Dit jaar zal de historische kerstmarkt trouwens voor het eerst plaatsvinden in de Krambuden regio. Kerstmarkt Wolfenbüttel: 28.11. - 23.12.2017

    4. Kerstelijke vlottentocht in Braunschweig : In Braunschweig kun je heerlijk ronddwalen op de charmante kerstmarkt die al sinds 1505 wordt georganiseerd. Wil je je even afzonderen van de gezellige kerstmarktdrukte? Geniet dan van je glaasje glühwein op een vlot met een houten afdakje. In de slotgracht rondom het Dankwarderode kasteel zorgen de talrijke lichteffecten voor een echt spektakel. Kerstmarkt 29.11.-29.12.2017

    5. Speaking Lanterns in Celle: Niet alleen in Braunsweig, maar ook in Celle kun je je ogen de kost geven met een lichtspektakel, in dit geval de kunstige lichtinstallatie “Speaking Lanterns”. De kerstmarkt van Celle is trouwens de enige kerstmarkt waar je je eigen Baumkuche kunt maken, een ronde laagjescake die aan het spit gebakken wordt. Kerstmarkt Celle: 30.11. – 27.12.2017

    6. Sprookjesachtig kerstbos in Goslar: Het sprookjesachtige kerstbos in Goslar met zo’n zestigtal verlichte dennenbomen brengt je gegarandeerd in kerststemming. Met kerst- en beiaardconcerten in de kerken en een groot aanbod aan optredens zul je je er alvast niet vervelen. Honger gekregen? Proef dan de Pfefferrolle, een pikantere versie van Duitse braadworst. Kerstmarkt Goslar: 29.11. – 30.12.2017

    7. Oude ambachten in Göttingen: In Göttingen tonen verschillende ambachtslieden en vakmannen, zoals de glasblazer, hun vaardigheden. Maak een ritje op het reuzenrad en proef voor je vertrekt ook zeker een glaasje glühbier, de lokale variant op glühwein mét een Belgisch bier als hoofdingrediënt! Kerstmarkt 27.11. – 29.12.17

    8. Blaas je eigen kerstdecoraties in Hamelen: Klim in Hamelen naar de top van de kerktoren, laat je kinderen een rondje schaatsen op Lütje Eisbahn en bezoek de winkel van de glazenblazer Pulvertum, waar bezoekers zelf hun eigen kerstdecoraties kunnen blazen. Verder kun je een boottochtje maken op de rivier Weser, in Hamelen valt er genoeg te beleven! Kerstmarkt 27.11. – 23.12.2017

    9. Maak je wensen waar in Hannover: Laat jezelf betoveren door de romantische setting van de kerstmarkt in Hannover waar meer dan 190 stalletjes de stad verlichten. Ook concerten vind je hier naar hartenlust op een van de meer dan 50 podia. Wensen komen uit bij een bezoekje aan het “Wishing Well Forest” en feestvierders vinden hun gading in het lokale drankje Lüttje Lage dat schnapps en bier combineert. Kerstmarkt Hannover: 29.11. – 22.12.2017

    10. Winter – auto – wonderland in Wolfsburg: Ook Autostadt in Wolfsburg wordt in de wintermaanden omgetoverd tot een uniek winterlandschap. Je kunt er niet alleen auto’s bewonderen maar ook schaatsen en boottochtjes maken. Kerstmarkt Autostadt in Wolfsburg: 01.12. - 07.01.2018

    Bereikbaarheid

    Hannover ligt op minder dan 500 km van Brussel en is vanaf de Duits-Nederlandse grens nog zo’n 3 uurtjes rijden. Dankzij de vlotte verbindingen via de A2 en A7, de ruime parkeergelegenheid en het vlot toegankelijke stadscentrum is Hannover dichterbij dan je denkt! Met de trein sta je op 5 uurtjes in het centrum en overstappen doe je enkel in Keulen. Boeken en info via www.nmbs-europe.com. Ook Brussels Airlines heeft dagelijks (uitgezonderd op zaterdag) een rechtstreekse verbinding van Brussel naar Hannover. Boeken en info via www.brusselsairlines.com

     







    20-11-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-11-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sleeplife a/w2017-2018: Mae Engelgeer Capsul Black

    Het Mae Engelgeer-dekbedovertrek Capsul Black is gemaakt van 100% heerlijke zacht en soepel katoensatijn. Het bezorgt jou een fantastische slaapervaring én geeft je slaapkamer tegelijk een chique uitstraling.

    De subtiele print is opgebouwd uit dunne roze en gouden lijnen op een zwarte ondergrond. Klassieke glamour en jeugdig cachet in één dekbedovertrek. De bijpassende kussenslopen hebben een mooie goudkleurige rand.

    Bovendien blijft het overtrek zijn kleur behouden. Ook na de zoveelste wasbeurt. Strijken gaat lekker vlot. En dankzij de handige instopstrook kan je het makkelijk onder je matras steken om zo koude voeten te voorkomen.

    Mae Engelgeer is een Nederlandse textielontwerpster. Typisch voor haar creaties zijn het opvallende kleurgebruik, de geometrische vormen en een veelvuldig lijnenspel. Ze verenigt vakmanschap, technologie en de juiste materialen in prachtige stoffen die elke ruimte in huis opfleuren. Dankzij haar oog voor detail en gevoel voor compositie slaagt ze erin om telkens weer een harmonieus en gebalanceerd geheel tot stand te brengen. Minimalistisch met een speelse twist. Zo kan je haar stijl het beste omschrijven.

    Sleeplife® koos ervoor om de collectie van Mae Engelgeer in zijn gamma op te nemen. Een logische keuze, gezien de hoge kwaliteit en het toegewijde vakmanschap waar zowel Sleeplife® als Mae Engelgeer bekend om staan.

    Eigenschappen: - Grafisch dessin - 100% katoensatijn van hoge kwaliteit - - Wassen tot 60 graden - - Geschikt voor de droogtrommel, eenvoudig te strijken - - Handige instopstrook - - Geschikt voor dekbedden van 200, 210 of 220 cm lang

     





    19-11-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-11-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Costa wereldcruise op wereldreis zonder je koffer in- en uit te pakken

    Met de wereldcruise van Costa Cruises kan je de wereld zien in 100 dagen, zonder koffers in- en uit te moeten pakken. Naast het gemak van de koffers is de prijs ook noemenswaardig, want zo’n wereldreis kost slechts 120 euro per dag. Hier zitten de kamer, maaltijden, drankenforfait, enkele excursies ter plaatse en uiteraard ook de verplaatsing tussen alle locaties in de wereld, inbegrepen.

    Slechts een keer per jaar organiseert Costa Cruises de meest ultieme cruise: een reis rond de wereld. Op 6 januari 2018 gooit het moderne cruiseschip Costa Luminosa in Venetië de trossen los voor een wereldreis die bijna vier maand duurt.

    Eerst komen een paar havens in de Middellandse Zee aan de beurt, met o.a. Marseille en Barcelona, waar men ook kan inschepen. Eens het schip de Straat van Gibraltar voorbij is, lijkt de winter helemaal weg. Terwijl bij ons iedereen met dikke jassen en mutsen rondloopt, zien de passagiers van de Costa Luminosa het kwik stijgen. Na Casablanca en Tenerife is er de trans-Atlantische overtocht tot aan de Caraïben. Dat betekent vanaf dan heerlijk warm weer tot aan het eind van de wereldcruise. Eens de spectaculaire transit van het Panamakanaal achter de rug is wachten Guatemala en Mexico op het bezoek van de Costa Luminosa . Na San Diego, Los Angeles en San Francisco is het tijd voor de grote oversteek van de Stille Oceaan, via Honolulu en Fiji.

    Winter bij ons betekent zomer in 'down under' Australië. Ideaal voor het ontdekken van Sydney, Brisbane en Cairns. Dan volgen landen als Indonesië, Singapore, Maleisië, Thailand en Sri Lanka. Er is voldoende tijd om in Indië steden als Cochin en Mumbai te bezoeken. Met de Emiraten, Oman en Jordanië nadert het schip de maritieme poort naar de Middellandse Zee, het Suezkanaal. Op 21 april komen de torens van Venetië terug in zicht, een perfect decor voor de finale aankomst.

    De wereldcruise van 106 dagen kan al vanaf 12.499 euro. Dat is minder dan 120 euro per dag! Wat zit in die prijs? Zowel je kamer, als je eten, een drankenforfait (Pranzo & Cena) en 15 excursies. Diverse soorten accommodatie zijn beschikbaar, tot en met suites. De wereld zien en meer dan honderd dagen je koffers niet moeten in- of uitpakken? Dat is het gemak van een wereldcruise.

    Opmerking: wie niet zoveel tijd heeft kan ook segmenten van de wereldcruise boeken, vanaf 4.999 per maand.

    Costa Cruises introduceert dit jaar een breed scala aan nieuwe initiatieven. Danzij een partnership met sterrenchef Bruno Barbieri genieten gasten aan boord van een bijzondere gastronomische ervaring met een focus op de Italiaanse keuken. Cruisegasten worden zelf de sterren van het entertainment aan boord op het podium van de nieuwe talentshow ‘The Voice of the Sea’. Voor de allerjongste gasten wordt een cruise nog onvergetelijker dankzij de populaire Peppa Pig en haar vrolijke en kleurrijke wereld.

    Dankzij 19.000 Costa medewerkers die zich elke dag met passie inzetten voor ‘Italy’s finest’ cruisevakanties en met 137 verschillende vaarschema’s, 261 bestemmingen, 60 opstaphavens en 15 schepen in de vaart, verrast Costa haar gasten elke dag met een unieke vakantiebeleving en onvergetelijke momenten.

     

     

     







    18-11-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    17-11-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaamse kust wint aan populariteit bij Interhome

    Vanuit de jaarcijfers van Interhome blijkt dat Belgen deze zomer massaal naar de Belgische kust trokken. Eerder dit jaar opende Interhome een kantoor in Bredene en dat blijkt in de smaak te vallen bij de Belgische consument. De boekingen naar Belgische bestemmingen stegen hierdoor tot 11,8%, waarmee België haar plaatsje in de top vijf favoriete bestemmingen wist te veroveren.

    Frankrijk nummer één: Net als vorig jaar prijken populaire vakantiebestemmingen als Frankrijk (26,3%), Spanje (20,8%) en Italië (13,3%) bovenaan de top vijf vakantielanden bij Belgen. Verrassend is dat ook België dit jaar in die top vijf te vinden is. “Door de uitbreiding van het aanbod aan appartementen aan de Belgische kust, schoten de boekingen in België de hoogte in. Het lijkt dus dat de opening van ons kantoor in Bredene zijn effect niet gemist heeft en de Belgen nog steeds een grote fan zijn van onze Belgische kust”, zegt Thibault Van Look, Commercieel Directeur België bij Interhome.

    De kust maakt Vlaanderen populair

    Naast de Belgische kust blijven de typische vakantieregio’s het goed doen voor het huren van een vakantiewoning. De Côte d’Azur (8,3%), de Costa Blanca (7,6%), Toscane (6,2%) en de Costa Brava (6,1%), blijven ook dit jaar de meest geliefde vakantieregio’s voor de Belg.

    Wintertrends: Ook in de winter verwacht Interhome dat België en dan voornamelijk de kust populair zullen blijven. Zowel in de voorspellingen voor de meestgeboekte landen als regio’s volgt België (10,6%) Zwitserland (29,7%), Frankrijk (25,2 %) en Oostenrijk (19,5%) op. Verder denkt Interhome dat er dit jaar ook opvallend meer appartementen (74%) dan vakantiehuizen (26%) geboekt zullen worden.

    Interhome is een verhuurder van vakantiewoningen met een aanbod van 33.000 huizen, chalets en appartementen in 33 verschillende landen. Traditioneel is Interhome het sterkst vertegenwoordigd in Europa. Het Zwitserse bedrijf onderscheidt zich van haar concurrenten dankzij haar stevige netwerk van eigen servicekantoren. Interhome werd in 1965 in Zwitserland opgericht en viert in 2015 haar 50ste verjaardag. In 2016 mocht de kwaliteitsaanbieder 668.000 vakantiegangers gelukkig maken en schreef het een gefactureerde omzet van 174,9 miljoen euro op zijn naam.

    Moedermaatschappij Interhome AG is gevestigd in Zürich en is voor de volle 100 procent eigendom van Hotelplan Holding AG. Dat is op haar beurt eigendom van Migros, de grootste retailorganisatie van Zwitserland. De Belgische zetel van Interhome is gevestigd in Diegem. Meer info: www.interhome.be











    17-11-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-11-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het ABC van de ABC-eilanden

    Corendon helpt je kiezen tussen Aruba, Bonaire en Curaçao

                                                                  

    Voor de kust van Venezuela liggen de paradijselijke eilanden Aruba, Bonaire en Curaçao. Parelwitte stranden en azuurblauw water, ze hebben het allemaal. Maar welk eiland past het best bij jouw vakantiewensen? Aangezien Corendon alle drie de ABC-landen aanbiedt, wil de reisaanbieder reizigers graag helpen bij hun keuze. Daarom zet Corendon de belangrijkste troeven per eiland op een rij.

    De A van avontuur op Aruba

    Hou jij van watersporten? Dan is “One Happy Island” Aruba the place to be voor jou. Dankzij de passaatwind is het klimaat er ideaal om te duiken, snorken, zeilen en surfen. Ook als je het liever wat rustiger aandoet heeft Aruba heel wat te bieden. Zo werd Aruba’s langste strand, Eagle Beach, door TripAdvisor verkozen tot een van de mooiste stranden van de Caraïben. Ideaal om even te bekomen van al dat wateravontuur! Verder is Aruba ook de beste ABC-bestemming voor shopaholics en feestvierders die er hun hartje kunnen ophalen in de talrijke shopping centra en het bruisende nachtleven.

    De B van beleven op Bonaire

    Eiland nummer twee, Bonaire, is vooral bekend vanwege zijn koraalriffen en exotische vissen. De fascinerende onderwaterwereld leverde het eiland de bijnaam “Divers Paradise” op en zorgde ervoor dat Bonaire een van de populairste bestemmingen ter wereld werd om te duiken. Blijf je liever boven water? Dan kun je de verrassende fauna en flora ontdekken in het uitgestrekte Nationale Park Washington Slagbaai of de Oud-Hollandse koloniale gebouwen en talrijke winkels en barretjes verkennen in de hoofdstad Kralendijk. Bon Bini!

    De C van cultuur op Curacao

    Curaçao houdt letterlijk en figuurlijk het midden tussen de twee andere eilanden. Je vindt er zowel verschillende interessante bezienswaardigheden als sportieve activiteiten en mooie plekjes. Zo pronkt hoofdstad Willemstad dankzij haar rijke historie en unieke karakter op de werelderfgoedlijst van UNESCO, maar kun je op Curaçao ook genieten van witte zandstranden, idyllische baaien of prachtige wandelingen en duiktours. In het Christoffel National Park vind je heel wat wandelpaden en heb je zelfs de mogelijkheid om de Chistoffelberg te beklimmen. Ook flamingo’s spotten in de Flamingo Area is een must do!

    Corendon, opgericht in 2000, is een snelgroeiende en toonaangevende touroperator, luchtvaartmaatschappij en hotelketen op de Nederlandse en Belgische markt. In 2015 verzorgde Corendon met veel plezier de reis voor meer dan 750.000 vakantiegangers naar tientallen zonbestemmingen binnen en buiten Europa. Onder Corendon vallen Corendon Vliegvakanties, Corendon Airlines met een vloot van zestien vliegtuigen, Corendon Hotels & Resorts, Corendon Foundation, Corendon Groups & Incentives, GOfun jongerenreizen, Stipreizen, Maris Life eenoudervakanties en Karin’s Choice. Corendon staat sterk in de markt door de scherpe prijzen, het no-nonsense karakter en de grote ervaring in het inkopen van accommodaties. Hierdoor kan Corendon in combinatie met de lage overhead kosten de beste prijs-kwaliteitverhouding aanbieden als het om vakanties gaat. De slogan van Corendon luidt: Altijd de beste vakantiedeals! www.corendon.be

    Corendon hotels - De hotelportefeuille van Corendon Hotels & Resorts bestaat momenteel uit tien hotels. Behalve het Livingstone Jan Thiel Resort op Curaçao bezit en exploiteert Corendon Hotels & Resorts het Corendon Vitality Hotel en   The College Hotel in Amsterdam, vijf All Inclusive resort hotels in Turkije, en twee Marble hotels in het Spaanse Andalusië en op Ibiza. Daarnaast worden momenteel in Badhoevedorp drie gebouwen – waaronder het voormalige Sony hoofdkantoor - onder de naam Corendon Village verbouwd tot viersterrenhotels. De hotels openen in het voorjaar van 2018.









    16-11-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-11-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gouda bij kaarslicht, het oudste lichtfeest vanNederland

    Neem gezelligheid, karakter en kaas en je hebt: wintertijd in Gouda. Daarenboven krijgt de stad een warme gloed door de duizenden kaarsen. Hoogtepunt is het internationaal vermaarde "Gouda bij Kaarslicht". Maar er is nog veel meer. Zo worden de prachtige Goudse Glazen van de Sint-Janskerk uitgelicht, is er een schaatsbaan rond het Stadhuis en je kan niet naar huis zonder een Goudse kaasfondue te proeven. Laat die donkere dagen maar komen met deze wintertips!

    Oudste lichtfeest van Nederland: Gouda bij Kaarslicht

    Een Noorse woudreus als kerstboom, duizenden kaarsen die de duisternis oplichten en een middeleeuws marktplein als decor. Gouda bij Kaarslicht is een feest voor het oog. Dit oudste lichtfeest van Nederland trakteert je op vrijdag 15 december op een sprookjesachtige avond. Alleen al in het Stadhuis laten 1.500 kaarsen de ramen oplichten. In de hele stad hoor je sfeervolle muziek en je kan een bezoekje brengen aan de levende kerststal. Op de Winterfair in de Sint-Janskerk (15-16 december) zal je zeker een kerstcadeautje vinden. Ja kan kiezen uit antiek, vintage kledij en kerstspullen.

    Sfeervolle winterwandeling tijdens Goudse Glazen Uitgelicht

    Wist je dat de Sint-Janskerk in Gouda bijna de helft van het 16de eeuws Nederlandse glaswerk heeft? De 72 gebrandschilderde ramen zijn het mooist tijdens "Goudse Glazen Uitgelicht" (van 15/12/17 t.e.m. 7/1/2018). Dan wordt de machtige kerk van binnenuit verlicht. Hét moment voor een winterwandeling door de duistere, middeleeuwse straatjes rondom. Op 20 en 21 december zijn er daarenboven sfeervolle kerstconcerten met de lady of soul Berget Lewis en het ZO! Gospel Choir, het beste black gospelkoor van Nederland.

    Schaatspret op Goudse ijsbaan rondom het Stadhuis

    Dé winterse troef van Gouda: een ijsbaan rond het monumentale stadhuis, met uitzicht op de historische binnenstad. Het mooist als de ijsbaanlampen doven en kaarslicht het overneemt. Lekkere hapjes, een kerstboom en het kerkklokkenspel doen de rest. je kan de schaatsen aanbinden vanaf 20 december 2017 t.e.m. 14 januari 2018.

    Verwarmende winterklassieker: kaasfondue

    Waar kan je beter een kaasfondue eten dan in de kaasstad Gouda? We geven graag enkele tips. In de Fondue Fabriek serveren ze geurige Gouda-kaas of Gorgonzola in het pannetje en niet-kaasfans kiezen een saté fondue. Bij restaurant Belvedère zeggen ze ‘Say Cheese’ met boerenbrood en dipgroenten. Of ga naar Koeien en Kaas waar de chef naast een klassieke Goudse kaasfondue ook Zwitserse bergkaas van Hollandse bodem, de Vinkethaler, van de plank haalt.

    Guilty pleasure-kerstrecepten, kaascake misschien?

    Kaas is en blijft onweerstaanbaar lekker. In welke vorm of smaak dan ook, kaas is het ultieme comfortfood bij winterse temperaturen. Daarom geven we graag de favoriete kaasrecepten van drie Goudse kaaswinkeltjes. In het Gouds Kaashuis serveert men stevige boerenkaassoep, Kaas van Kees maakt graag een smeuïg gevuld stokbrood voor je klaar of verkies je de verrassende, hartige kaascake van ’t Kaaswinkeltje? De heerlijke kaasrecepten die je zo op tafel tovert, lees je hier.

    Meer informatie over Gouda vind je op www.welkomingouda.nl.

     

     





    15-11-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ortis: voor een winter in volle vorm

    Haaaa-tsjie! De eerste rillingen en ongemakken van de luchtwegen zijn er. Het organisme heeft duidelijk te weinig weerstand: snel handelen is de boodschap!

    Laboratoires ORTIS heeft het gamma PROPEX ontwikkeld, speciaal voor periodes van koude, op basis van ingrediënten die in synergie werken: planten, vitamines en propolis.

    Het natuurlijk afweersysteem versterken. Dankzij de formule op basis van planten, de hoge dosis propolis en vitamines heeft Propex Express een doeltreffende werking op het natuurlijke afweersysteem van het organisme. De inzet?

    Snel weer op de been zijn: Andrographis, ook ‘‘Echinacea van India’’ genoemd en Eleutherococcus verhogen de weerstand van het immuunsysteem. Andrographis verbetert het ademhalingscomfort. Siberische ginseng versterkt het organisme bij vermoeidheid. Vitamine C draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem en bestrijdt de vermoeidheid. Vitamine E, zink en selenium ( sporenelementen ) beschermen de cellen tegen oxidatieve stress. + Propolis. Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: neem 3 x 2 tabletten per dag in tijdens de maaltijd. Kinderen tussen 6 en 12 jaar: neem 3 x 1 tablet per dag in tijdens de maaltijd. Prijs: Doos van 45 tabletten - 8,40€

    November Ademen in alle vrijheid

    Tijdens de winter zorgen elektrische kachels, klimaatregelingstoestellen en de aanhoudende koud-warm schommelingen ervoor dat de luchtwegen snel uitdrogen en het immuunsysteem verzwakt. Gelukkig zijn er de Propex Siropen om je keel te verzachten en de luchtwegen vrij te houden!

    Verzachtende siroop om de luchtwegen te verzachten: Wilde tijm verzacht de luchtwegen. Vlierbes versterkt het immuunsysteem. Wilde tijm en vlierbes verzachten de keel en de stembanden. + Propolis + Gewone raket + Klaproos. Prijs: Flacon van 200ml - 10,46€

    Fluidity siroop om de luchtwegen vrij te maken: Tijm helpt om de luchtwegen vrij te houden. Vlierbes ondersteunt de weerstand van het organisme. + Propolis + Den + Eucalyptus. Flacon van 200ml - 10,46€

    December voor de feesten:

    Een stralende huid! De eindejaarsfeesten zijn in zicht. Maar opgelet: feestmaaltijden en allerlei overdaden doen je huid door een echte hel gaan! Laat het dit jaar echter niet zo ver komen en kom tevoorschijn met een stralende huid tijdens de feestdagen. Laboratoires ORTIS heeft Detoxine Huid ontwikkeld, een volledig nieuwe en exclusieve Bio formule, rijk aan vitaminen, mineralen, vetzuren, essentiële aminozuren en antioxidanten die de huid van binnenuit voeden.

    Beschermen : De jonge scheuten van brandnetel en rozemarijn zijn rijk aan antioxidanten en dragen bij tot de bescherming van de huid, bijvoorbeeld tegen UV-straling. Grote klis en de jonge scheuten van brandnetel hebben een reinigende werking en verbeteren het uiterlijk van de huid: schoner, gezonder en stralender!

    Voeden en hydrateren: De jonge scheuten van brandnetel zijn een natuurlijke bron van vitaminen en mineralen die de huid voorzien van voedingsstoffen. Spirulina ( van Bretoense oorsprong ), rijk aan antioxidanten, maakt deel uit van de super voedingsmiddelen die vetzuren en essentiële aminozuren leveren.

    Toxines verwijderen: Rozemarijn, brandnetel, berk en psyllium (vlozaad) gaan de eliminatieorganen ondersteunen. Vaarwel toxines! Volwassenen en adolescenten: giet 1 stick per dag in een groot glas water, vruchtensap of plantaardige melk. Snel opdrinken. Nemen gedurende 7 dagen. Herhalen indien de behoefte zich voordoet. Bevat geen kleurstof noch zoetstof. Prijs: doos van 7 sticks - 13,10€

    December : het is feest !

    De lever ondersteunen : Niemand kan het ontkennen: tijdens de maand december gaat onze lever door een echte hel. Sinterklaas slaat ons om de oren met chocolade, met kerst verorberen we ganzenlever alsof we niets anders te eten hebben en op oudejaarsavond heeft de lever, een essentieel orgaan voor het evenwicht, geen seconde rust. Men moet dus actie ondernemen om de leverfunctie te ondersteunen en onze lever preventief te beschermen tegen tijdelijke moeilijkheden.

    Laboratoires ORTIS heeft Lever Zuivering ontwikkeld om de ontgifting van de lever en de galblaas te bevorderen en de eliminatieorganen te ondersteunen dankzij een werking in synergie van planten. Artisjok werkt op de lever en bevordert het verwijderen van toxines. Paardenbloem ondersteunt de eliminatiefuncties van het organisme, de leverfuncties en andere belangrijke spijsverteringsorganen zoals de galblaas. Mariadistel draagt bij tot de goede werking van de lever en helpt om natuurlijke of synthetische toxines te verwijderen. Bevat ook antioxidanten die bijdragen tot de bescherming van de lever. Programma van 20 dagen. Neem 1 tablet, 3 maal per dag, bij iedere maaltijd met een groot glas water. In geval van overdaad: 1 tablet 3 maal per dag innemen gedurende 2 tot 3 dagen. Prijs: Doos van 60 tabletten - 13,47 €

    December : Na de feestdagen

    Opnieuw vol vitaliteit. Detoxine Vitaliteit is een unieke combinatie van 9 bio planten en fucus, die de ontgifting ondersteunt, voor een energieker en lichter lichaam.: Jodium (fucus) draagt bij tot een normaal energieleverend metabolisme. Artisjok en berk ondersteunen de leverwerking. Paardenbloem, groene thee en berk stimuleren de eliminerende werking van de nieren. Tamarinde bevordert de darmtransit Venkel bevordert de spijsvertering. Driekleurig viooltje zuivert de huid Grote klis & Moerasspirea . Programma van 20 dagen : ‘s ochtends oplossen in een groot glas water. Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar. Prijs : Flacon 250ml - 19,99€

    Darmtransit bevorderen : Tijdens de winter bewegen we minder. Ons aandeel vezels volstaat vaak niet, we hydrateren niet genoeg. Onze maaltijden zijn te vet, te zoet of te verfijnd. Allemaal oorzaken die de goede werking van onze darmtransit bedreigen. Vruchten & Vezels Makkelijke Gemakkelijke Darmtransit bestaat uit vruchten die natuurlijk rijk zijn aan vezels en planten. Vijgen zijn rijk aan vezels en ondersteunen de gezondheid van het spijsverteringsstelsel en bevorderen de darmtransit. Rabarber bevordert vooral de regelmatige darmtransit en het welzijn van de darmen. Tamarinde is bekend om de zachte stimulering van de spijsvertering en om het bevorderen van de darmtransit dankzij een ballastwerking. Vruchten & Vezels, Gemakkelijke darmtransit: klein, handig en aangenaam kauwblokje 1 maal per dag.

    Alle Vruchten & Vezels producten bevatten geen toegevoegde suiker, noch kleurstof, noch bewaarmiddel. Prijs: Doos van 24 blokjes: 13,76€ Bestaat ook als doos van 30 tabletten: 12,43€









    15-11-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-11-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lente, zomer en herfst in Spitsbergen met SNP Natuurreizen

    Een reis naar Spitsbergen, de eilandengroep in de Noordelijk IJszee, is altijd gekruid met een pak avontuur. Het is fantastisch om het Noorderlicht te zien en wilde dieren te spotten in hun natuurlijke habitat. Met de Spitsbergen-groepsreizen van SNP worden arctische dromen werkelijkheid, in de lente, de zomer en de herfst.

    SNP Natuurreizen staat voor duurzaam, actief en avontuurlijk. Als moderne avonturier kan je met SNP de laatste wildernissen op onze planeet ontdekken. Spitsbergen is overrompelend mooi, een wereld van gletsjers die in zee storten, van bevroren fjorden en besneeuwde kusten, van bijzondere fauna en flora. Spitsbergen is ook de beste plaats om het Noorderlicht te zien, de mooiste lichtshow op aarde. Met SNP ontdek je Spitsbergen op een actieve manier. Je treedt in de voetsporen van de legendarische poolreizigers.

    Reis 1: Internationale groepsreis met zeilschip Noorderlicht (8 dagen) - Een unieke expeditie met een stoere tweemaster tijdens de arctische herfst, ideaal voor het zien van het Noorderlicht en het spotten van wilde dieren. Maak kennis met het verbazingwekkende landschap en de imponerende gletsjerwereld tijdens dagelijkse excursies aan land en met deskundige begeleiders.

    (www.snp.nl/reis/spitsbergen/spitsbergen-met-de-noorderlicht).

    Reis 2: Wandelen in het spoor van Willem Barentsz (8 dagen ) - In een exclusief gezelschap van SNP- reizigers vaar je in april met tweemaster Noorderlicht als een van de eersten langs de kusten en baaien van Spitsbergen. Spitsbergen is dan net ontwaakt uit een lange winterslaap. Het landschap is nog bedekt met ijs en sneeuw. Een ongekende witte wereld, woest en van een kwetsbare schoonheid. Met een zodiac ga je aan land en spot je duizenden zeevogels, rendieren, walrussen, poolvossen en zelfs ijsberen……net als Willem Barentsz, de Nederlandse zeevaarder die ruim 400 jaar geleden Spitsbergen ontdekte.

    (www.snp.nl/reis/spitsbergen/spitsbergen-winterwandelen).

    Reis 3: Op zoek naar de ijsbeer (8 dagen)

    Spitsbergen in juni met midzomernacht is een reis met superlatieven: varen langs het pakijs van Noord-Spitsbergen waar de ijsbeer zich thuis voelt, door fjorden met spectaculaire gletsjers waar Ringelrobben en Baardrobben wonen. Tijdens tochten met een zodiac en korte wandelingen voel je je één met de natuur, tussen duizenden broedende zeevogels. (www.snp.nl/reis/spitsbergen/noord-spitsbergen-ijsbeer-special).

    Met SNP ontdek je Spitsbergen, het Land van de IJsbeer, op een onvergetelijke manier. Je vaart met kleine, comfortabele expeditie schepen (voor maximaal 100 passagiers) mee of met tweemaster Noorderlicht (voor maximaal 20 passagiers). Deskundigen begeleiden de dagelijkse excursies en de lezingen aan boord zorgen voor een interessante meerwaarde. Info: www.snp.nl

    SNP is de reisorganisatie van de Nederlandse ANWB, actief op een groot aantal terreinen zoals pechverhelping op de weg en milieubescherming. SNP is dé specialist voor actieve en duurzame vakanties, met een zeer gediversifieerd aanbod.

     

     







    14-11-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-11-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tips voor single parents: relaxvakantie met kleine kinderen

    Het is niet evident om als ‘single-parent’ met kleine kinderen op reis te gaan. Net als in het dagdagelijkse leven kan de zorg voor de kids tijdens de vakantie niet gedeeld worden met iemand anders. Daarenboven komt er bij een reis met kindjes toch heel wat extra kijken. Daar biedt Martinhal Family hotels & resorts de oplossing. Chitra Stern, eigenaar en oprichter van Martinhal Family Hotels & Resorts, legt uit dat ze er alles aan doen zodat de mama’s en papas ‘have their cappuccino with the foam still on it’.

    Zo voorziet Martinhal tal van extra’s, zoals bijvoorbeeld de aanwezigheid van gediplomeerde kinderverzorgers, zodat de ouders – en dus ook single parents – kunnen genieten van wat rust.

    • In elk hotel zijn er verschillende familie-kamers. Je kiest uit een gewone twin kamer, een luxe appartement, een kamer met twee slaapvertrekken, een kamer met stapelbedjes,…. In badkamer en keuken is alles op maat van de kinderen: een trapje, een speciale wc-bril, hoge stoelen, plastiek bekers, babybedjes…

    • in de hotels van Martinhal wordt alles bedacht en gepland in functie van ‘familie’ en dus ook in functie van single-ouders met kinderen. Als alleenstaande papa of mama heb je wel eens nood om in je eentje te genieten en te ontspannen. Daarvoor is er een kidsclub en crèche (voor kinderen vanaf 6 maanden!) waar de kids worden opgevangen en de nodige entertainment krijgen. De kleintjes worden ’s avonds opgevangen door gediplomeerde kinderverzorgers in de Pyjama Club zodat de mama of papa nog kan genieten van een wandeling langs het strand of het lezen van een boek in alle rust met een goed glas wijn.

    • Martinhal heeft vier hotels in Portugal: in het hart van de Portugese hoofdstad (Martinhal Chiado), langs de kust nabij Lissabon (Martinhal Cascais) of in de Algarve (Martinhal Sagres en Martinhal Quinta).

    Martinhal biedt de mogelijkheid aan single-parents om vol nieuwe energie huiswaarts te keren en aan de kleintjes een onvergetelijke vakantie te beleven. Ga als alleenstaande papa of mama maar eens lekker genieten van een wellness in Cascais, van shoppen in de oude trappensteegjes van Lissabon of van een partijtje golf in Sagres. Of ga gewoon luieren aan het zwembad, in de wetenschap dat je kleine kinderen zich rot amuseren.

    Van een hotel in het beroemde Quinta do Lago in de Algarve, tot een locatie in de prachtige stadskern van Lissabon. De hotelketen Martinhal Family Hotels & Resorts wordt geroemd om zijn unieke familieconcept. De vier hotels Martinhal Sagres, Martinhal Cascais, Martinhal Chiado, Martinhal Quinta behoren allen tot het prestigieuze Duitse label Kinder Hotels en zijn ontworpen in samenwerking met families. Martinhal biedt luxe familievakanties met een bijzonder hoog niveau van familievriendelijke accommodaties, restaurants, bars en voorzieningen voor kinderen. De essentie van Martinhal is het samenbrengen van luxe, comfort, design en uitstekende service voor het hele gezin.

     

     

     

     

     





    13-11-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-11-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.La redoute feestcollectie - Passionata

    Schitteren in goud, knallen in rood of liever een stijlvolle jumpsuit: bij La Redoute ben je aan het juiste adres om te stralen tijdens de feestdagen. Ook de perfecte little black dress zit in het aanbod, want een zwarte jurk scoort altijd goed op elke gelegenheid. Een feestlook is uiteraard niet geslaagd zonder een mooi paar schoenen, al dan niet afgewerkt met glitter of strass. Ook de clutch of handtas mag opvallen: de feestdagen zijn een goed excuus om uit te pakken.

     

    Passionata FW17: Sexy Plunge

    Laat je verleiden door de Sexy Plunge collectie van Passionata. De kleur van liefde en hemels blauw gecombineerd met crèmekleurige tinten zijn dé perfecte combo! Met deze lingerie ben je helemaal klaar voor een koude maar romantische winter!

     











    12-11-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-11-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7 redenen om deze winter de Waddeneilanden te verkennen

    Van natuur tot cultuur en van avontuur tot culinair. Tijdens de winter een weekendje gaan uitwaaien op de Nederlandse Waddeneilanden, staat het al bovenaan je to do-lijstje voor dit najaar? De vijf eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog zijn ook in de winter een reisje waard. Naast de prachtige uitgestrekte natuur die je er het hele jaar door kunt bewonderen, staan er tal van activiteiten op het programma tijdens de herfst- en wintermaanden. Hier zijn zeven wintertips.

    1. Mooiste natuurgebied van Nederland: De belangrijkste reden voor een bezoek aan de Waddeneilanden is de natuurlijke schoonheid en de hoge recreatieve waarde van de eilanden. Zo is de Waddenzee sinds 2009 erkend als UNESCO-werelderfgoed en werd het gebied vorig jaar verkozen tot mooiste natuurgebied in Nederland. Reden genoeg dus voor een wandeling in deze prachtige omgeving. Vooral in de winter is het er heerlijk stil en is het dus de ideale plek om even helemaal te ontspannen.

    2. Zeehonden spotten : Een bezoek aan de vijf eilanden is niet compleet zonder een verfrissend tochtje met een rubberboot. Stap aan boord en ga mee op avontuur naar drooggevallen gebied in de Waddenzee. Het is de perfecte manier om de natuur rondom de eilanden te verkennen. Je ontdekt het leven op de Wad van dichtbij, leert er leuke weetjes over het gebied en luistert naar stoere zeemansverhalen. Als je de zeehondentocht boekt zal de schipper bovendien proberen om zo kort mogelijk bij de zeehonden te komen waar je de robben ziet genieten van hun sessie zonnebaden.

    3. Panoramisch uitzicht en kaas op Texel: Op het noordelijkste puntje van het eiland Texel word je getrakteerd op een prachtig uitzicht. Beklim de vuurtoren met haar 118 treden en kijk uit over de Noordzee, de Waddenzee, het noordelijke deel van Texel en het eiland Vlieland. Ook een bezoekje aan een van de kaasboerderijen mag je niet overslaan. Ontdek hoe ambachtelijke kaas gemaakt wordt en doe mee aan een kaasproeverij.

    4. Filmweekend bij Podium Vlieland: Trek dit najaar een weekendje naar Vlieland en geniet er van een korte vakantie met heerlijke strandwandelingen, lekker eten en verrassende films. Ook in de winter van 2017-2018 staan er elk weekend weer nieuwe films op de planning bij Podium Vlieland. Ieder filmweekend heeft zijn eigen thema, dus er is zeker voor iedere filmliefhebber wat wils!

    5. Sterrenkijken in het International Dark Sky Park: Ook op Terschelling bieden de bijna oneindig uitgestrekte natuur en de brede stranden alle ruimte voor ontspanning. Te voet, te fiets en te paard. Vooral in het internationale natuurgebied De Boschplaat word je omringd door de pure natuur. Hier vind je nog echte duisternis. Geen wonder dat dit oostelijke stuk van het eiland de naam International Dark Sky Park gekregen heeft. De ideale plek dus om intens te genieten van de sterrenhemel.

    6. Cultuur en natuur ineen tijdens Kunstmaand Ameland: Veel kunstenaars laten zich inspireren door de natuur, dat is ook Ameland niet ontgaan. Daarom organiseert het eiland dit jaar de 20e editie van Kunstmaand Ameland rond het thema ‘tweede natuur’. Uitzonderlijk kregen de meer dan 100 kunstenaars uit binnen- en buitenland zelfs de kans om de 59 meter hoge vuurtoren in een nieuw jasje te steken. Kom het zelf bewonderen tijdens de maand november.

    7. November Wandelmaand: Trek je warme jas en stevige wandelschoenen aan en ga dit najaar uitwaaien op Schiermonnikoog tijdens Wandelmaand November. Er is geen betere manier om de pure, ruige schoonheid van het Nationaal Park te ontdekken, ook niet tijdens de herfst- of wintermaanden. Duik met de boswachter de ongerepte natuur in of ontdek samen met de bevlogen gidsen hoe het leven op de eilanden evolueerde door de jaren heen.

    De Wadden bestaan uit vijf eilanden: Texel, Terschellling, Ameland, Schiermonnikoog en Vlieland. De Waddenzee is een erkend biologisch ecosysteem dat je alleen vindt aan de Nederlands-Duits-Deense Noordzeekust. Op de Waddenzee wisselen eb en vloed elkaar elke zes uur af, waardoor het landschap van moment tot moment verandert. Een uitgebreid stelsel van geulen wordt afgewisseld door drooggevallen zandplaten. Deze variatie aan landschappen maakt de Waddenzee tot een uniek leefgebied voor meer dan 10.000 vaak zeldzame plant- en diersoorten, wat een uitzonderlijk grote voedselrijkdom voortbrengt. Daarnaast is het een onmisbare tussenstop voor miljoenen vogels tijdens hun trektocht. Sinds juni 2009 behoort de Waddenzee bovendien tot UNESCO Werelderfgoed. Aan de wieg van dit succes staat de jarenlange goede samenwerking tussen de Waddenzeelanden. In 2016 werd het gebied ook verkozen tot mooiste natuurgebied in Nederland.









    11-11-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-11-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9 wereldse vakantie-ideeën
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Je reis voor volgend jaar aan het plannen? Al eens gedacht aan de Gouden Driehoek van India, een strandvakantie in Goa of een wervelende citytrip naar Toronto? Wij zetten voor jou negen ideeën op een rijtje.

    1. Wereldwonder in de Gouden Driehoek: Ideaal voor een eerste India-date: een reis langs de Gouden Driehoek. Met de steden Shimla, Fatehpur Sikri, Delhi, de Roze stad Jaipur en als klap op de vuurpijl het wereldwonder Taj Mahal in Agra. Het witmarmeren mausoleum is ongeëvenaard en vooral bij zonsopgang spectaculair. Ga dus vroeg. Goed om te weten: op vrijdag gesloten.

    2. Wervelende citytrip Toronto: Metropool Toronto verrast iedere doorgewinterde citytripper, met Distillery District, SUP’pen bij Cherry Beach en de extreme CN Tower Edgewalk. Ook de (film)festivals en de foodscène mogen er zijn. Tip 1: het Hot Docs Festival, van 27 april tot 7 mei met de top van documentaire-land. Tip 2: de Kensington Krawl, een culinaire excursie over Kensington market in de gelijknamige, eclectische wijk.

    3. Waanzinnige stranden van Goa: Een strandvakantie in Goa is de kers op de taart van een India-rondreis. Vlieg naar het zuiden en kies voor uitgestrekte stranden zoals: Agonda, Palolem, of Cavelossim Beach bekend als dolfijnenspot. Ook Noord-Goa verrast met Baga en Anjuna Beach, populair bij toeristen en locals. Fijne bonus: de yoga- en meditatielessen en (hippie)markten ‘Goa style’.

    4. Wegdromen op een houseboat in Kerala: Dat doe je in het diepe zuiden van India, in Kerala. Hier ontdek je met een traditionele houseboat – de Kettuvalloms – de Backwaters; een pracht met lagunes, meren en rivieren. Inclusief chef-kok die je de lekkerste fish curry’s voorschotelt. Voor een middagtour of een paar dagen groen India, georganiseerd of op eigen houtje.

    5. Wandelen door ongerept Ontario: Voor een epische, meerdaagse backpackers trip ga je naar de Canadese provincie Ontario. Wandel de kleine maar fijne Cyprus Lake Trail van 5 km in het Bruce Peninsula National Park, met een duik in de knalblauwe Grotto als welverdiende afsluiter. Of ga voor de 387 km lange Rideau trail van Kingston naar Ottawa, alleen voor geoefende hikers.

    6. Wildlife glamping met ‘big cats’ in India: India heeft een indrukwekkende wildlife met meer dan 100 nationale parken. Favoriet? Het Ranthambore National Park op zo’n 2 uur rijden van de stad Jaipur, een walhalla voor wie luipaarden, gazelles, talrijke vogelsoorten en wilde tijgers wil spotten. De ‘big cats’ zie je het beste tussen november en mei. Slaaptips: luxe glamping bij Sher Bagh of het Oberoi hotel nabij het park.

    7. Wine, dine & streetsnacking in Mumbai : Mumbai prikkelt je zintuigen met een culinair feest. Aanraders: een Bombay Sandwich (kruidige tosti) en een Vada Pav burger. Er zijn ruim 50.000 Vada Pav-stalletjes, maar het Anand Vada Pav kraampje in Vile Parle is favoriet. Weg van de straat ga je naar Swati’s snacks; innovatief, maar traditioneel Indiaas. Mag het wat meer hoogstaand zijn? Probeer de restaurants van Taj Palace, Oberoi Hotel of Four Seasons.

    8. Wonderlijke Happy Valley in Darjeeling: Darjeeling is niet alleen de meest verfijnde theesoort, het is ook een reisbestemming. Ontmoet er de theeplukkers in de groene velden van Happy Valley, toegankelijk voor publiek. Nadien kan je een ritje maken met de Darjeeling Himalaya Railway. Deze trein boemelt tussen de heuvels en de theeplantages vanuit Kurseong.

    9. Herfsthike bij Har Ki Doon-vallei in de Himalaya: Strakblauwe luchten en het verkleurende landschap maken van een herfsthike in de Himalaya een bijzondere belevenis. Beginnende bergwandelaars kiezen vaak voor de 67 km lange Har ki Doon-trekking door de weelderige vallei aan de voet van de 3.556 meter hoge top van de Fateh Parvat. Het is de enige vallei van waaruit je de pieken van de Swargarohini (6.252 meter), Bandarpoonch (6.316 meter) en de Kalanag (6387 meter) samen kan zien. Het 7-daagse georganiseerde avontuur start en eindigt in Sankri.

    www.jetairways.com

    Jet Airways is een vooraanstaande internationale luchtvaartmaatschappij uit India. Met een moderne vloot van 112 vliegtuigen vliegt Jet Airways naar 65 bestemmingen, in India en wereldwijd. Naast India vliegt Jet Airways op belangrijke internationale bestemmingen in Zuidoost-Azië, Zuid-Azië, het Midden-Oosten, Europa en Noord-Amerika. Vanuit Amsterdam Airport Schiphol vliegt Jet Airways rechtstreeks naar Delhi, Mumbai, Toronto en Bangalore.

    Jet Airways behoort samen met airberlin, Air Serbia, Air Seychelles, Alitalia, Etihad Airways, Etihad Regional (uitgevoerd door Darwin Airline) en NIKI tot de Etihad Airways Partners.

     

     

     

     

     

    10-11-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-11-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beleef de kerstperiode 3x anders in Lorraine

    Zin om een leuke uitstap te maken tijdens de kerstperiode? Strijk dan een weekendje neer in Lorraine en ontdek er de typische kersttradities. Verwelkom Sinterklaas in Nancy, bezoek de grootste kerstmarkt in Metz en bewonder de design kerstballen in Meisenthal.

    Vier Sinterklaas op z'n Frans

    België is dit jaar eregast op het grote Sinterklaasfeest in Nancy! De stad haalt op 2 en 3 december alles uit de kast om kinderen een onvergetelijk weekend te bezorgen. Op het programma: een grote sinterklaasstoet, gratis concerten en straatanimatie, een videospektakel op Place Stanislas... En uiteraard ook het Sinterklaasdorp met glühwein, ambachtskunst en vele andere verrassingen!

    Bezoek een typische kerstmarkt

    Voor de grootste kerstmarkt van Lorraine moet je van 18 november tot 30 december in Metz zijn. De kerstmarkten op 6 verschillende plaatsen, de ijspiste, ijssculpturen en het hoogste verplaatsbare reuzenrad van Europa naast de imposante kathedraal zorgen voor een magische kerstsfeer in de stad. Ook de "Sentier des lanternes", een avondwandeling langs 400 lampionnen, zal groot en klein zeker kunnen betoveren.

    Bewonder handgemaakt design in Meisenthal

    Ben je nog op zoek naar handgemaakte design voorwerpen om je huis te versieren deze kerstperiode? Dan moet je zeker eens een bezoekje brengen aan het Internationaal Centrum voor Glasblaaskunst (CIAV) in Meisenthal. Volgens de legende werd in deze streek in 1858 zelfs de allereerste kerstbal uitgevonden! Tegenwoordig kan je hier elke dag gratis met eigen ogen komen ontdekken hoe glasblazers de voorwerpen maken. Sinds 1999 brengt het centrum ook elk jaar een nieuwe kerstbal op de markt in samenwerking met een jonge designer. Het ontwerp van 2017 zal begin november officieel voorgesteld worden.

     

     

     





    09-11-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!