Inhoud blog
  • Laundrey day: richt je wasruimte in met V-ZUG
  • Walibi lanceert
  • Restyling BR03 Diver
  • B&O: Charles Leclercq global brand ambassadeur
  • Efteling: langere openingstijden in zomermaanden
  • Prinses op de Erwt
  • Regent Seven seas cruises
  • Unieke Aalto-vazen
  • Jullie zijn het waard
  • Bell& Ross: the 05 Artline steel & gold
  • dnata zorgt voor een vlotte en veilige reis
  • High season, high dining
  • Time to barbacue!
  • Le Male pride 2024
  • Nina Illusion
  • Highlife Chronograph Automatic
  • Yves Rocher : wij keren het tij
  • Unisa AW24
  • Ducati
  • Fresh 'n rebel
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    02-07-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chantelle Lingerie: flexibiliteit en innovatie

    In de crisis kiest Chantelle Lingerie ervoor om de productie over te schakelen op mond- en neusmaskers en zo te zorgen voor het voortbestaan van het bedrijf. In reactie op de dringende behoefte aan mond- en neusmaskers in deze wereldwijde pandemie, reageerde het Franse familiebedrijf Chantelle snel en gebruikte het zijn specialistische kennis en beschikbaar fabriekspersoneel om herbruikbare mondmaskers te creëren. De productie loopt ondertussen al ruim twee maanden, terwijl het bedrijf zijn ondergoedproductie heeft onderbroken.

    Eind juni worden er 20 miljoen maskers verwacht in een extra opslagruimte. Het Chantelle-magazijn in Corbie heeft normaal gesproken ruimte voor vier miljoen bh's, theoretisch gezien zouden hier ook 50 tot 60 miljoen maskers opgeslagen kunnen worden.

    Guillaume Kretz, algemeen directeur van Chantelle: “Het onderwerp is wereldwijd relevant, want ook Zuid-Amerika, waar de pandemie nu pas begint, wil voldoende maskers beschikbaar hebben. De pandemie heeft gezorgd voor een impuls om anders na te denken, om de productie van maskers te bevorderen en ook om te beschermen tegen ziekten en milieuvervuiling (bijv. Smog) in het algemeen. We willen de maskers verder verbeteren en in de toekomst ook innoveren, om bijvoorbeeld tegen het einde van het jaar maskers die liplezen mogelijk maken te ontwikkelen voor slechthorenden. Wij zien hier een groot toekomstpotentieel."

    Het familiebedrijf Chantelle Lingerie werd eind 19e eeuw opgericht en heeft al enkele economische en politieke crisissen meegemaakt. Het bedrijf reageert zo snel mogelijk op een crisis en is uitermate flexibel, om ervoor te zorgen dat medewerkers behouden blijven en het voortbestaan van het bedrijf kan worden gegarandeerd. Toen de vraag naar ondergoed door de sluiting van winkels als gevolg van de Corona-crisis sterk daalde, reageerde het bedrijf bijzonder snel en veranderde de productie in de eigen fabrieken in Frankrijk, Marokko, Tunesië, Thailand en Vietnam.

    “We zijn een textielbedrijf met een geschiedenis in de lingerie. Onze kerncompetentie omvat gevoel voor materialen en ideale pasvormen - we zetten ideeën snel om in prototypes die op het hoogste niveau in onze productiefaciliteiten kunnen worden vervaardigd. We handelen snel, effectief en passen de productiecapaciteiten aan de reële vraag aan" legt Guillaume Kretz uit.

    Het bedrijf heeft binnen slechts drie weken gestandaardiseerde prototypes van maskers geproduceerd en is van plan het comfort en de functie in de toekomst te verbeteren. Als een van de grootste ondergoedfabrikanten ter wereld heeft Chantelle zich ten doel gesteld om mond- en neusmaskers permanent in haar assortiment op te nemen en zichzelf te vestigen als marktleider in de productie van mond- en neusmaskers. Dankzij het flexibele en innovatieve marktbeheer van Chantelle kon het bedrijf deze crisis zonder al te veel verliezen doorstaan.







    02-07-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-07-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koksijde-Oostduinkerke heeft zin in de zomer
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Tips voor een veilige zomervakantie in Koksijde-Oostduinkerke

    Koksijde-Oostduinkerke is klaar voor het zomerseizoen. Het gemeentebestuur heeft gekozen om geen reservatiesysteem in te voeren op het strand van Koksijde deze zomer. Iedereen kan genieten van het zand, de zon en de zee, shoppen, eten en drinken zoals andere jaren.

    Het strand, de zeedijk en winkelstraten worden speciaal ingericht zodat iedereen zich kan amuseren in Koksijde. De online recreatieve menukaart op www.visitkoksijde.be. kan hier zeker bij helpen. Er worden deze zomer geen grote evenementen georganiseerd maar een veilig bezoek aan het Abdijmuseum Ten Duinen en NAVIGO is zeker een aanrader.

    Er zijn surf- en kitemogelijkheden of neem een duik in het unieke strandbad aan zee. Fiets van zee naar het hinterland, ga golfen, tennissen en padellen of wandelen in de duinen. En vooral eet, drink en geniet bij de gerenommeerde horecazaken. Koksijde is er klaar voor!

    Social distancing

    Anderhalve meter afstand houden staat centraal deze zomer. In een notendop: volg de aanbevelingen van winkeliers en horeca-uitbaters, wees solidair en toon respect, hou rekening met het maximum aantal toegelaten personen of bubbelvorming, wandel rechts, was je handen en blijf thuis als je ziek bent.

    Realtime info over het strand

    Koksijde heeft een breed strand en 701ha duingebied. Op de bewaakte zones is er bij hoog tij plaats voor ongeveer 43.000 strandgangers. Het strand wordt ingedeeld in verschillende zones (volgens de reddingsposten). En per zone wordt de drukte aangegeven via een kleurcode (drie niveaus, drie kleuren). Die info raadpleeg je in realtime op je smartphone en via onze socialemediakanalen. Bij te grote drukte (code rood) is die zone volzet en ga je naar een ander stuk strand. Je kan dit volgen via www.visitkoksijde.be. Goed nieuws: Je moet niet op voorhand reserveren om het strand te betreden.

    Zeedijk: wandel en fiets met zicht op zee

    De dijk is de place to be voor wie wil uitwaaien. Wandelaars worden gevraagd om zoveel mogelijk rechts te houden. Koksijde is genomineerd als mooiste fietsgemeente in Vlaanderen. Fietsen blijft deze zomer dan ook toegestaan. Er komen extra fietsparkings in de zijstraten, fietsen parkeren op de Zeedijk (of het strand) is verboden. Om de drukte op de Zeedijk te verlagen zijn voor de bewegwijzerde fietsknooppuntroutes omleidingen voorzien. Gocarts blijven onder bepaalde voorwaarden toegelaten.

    Winkel veilig in drie handelscentra

    In de belangrijkste winkelstraten in de gemeente geldt 1-richtingswandelen waarbij aan de voetgangers gevraagd wordt de richting van de aangeduide pijlen te volgen. Ook hier voorziet Lokaal Bestuur Koksijde fietsparkings in de zijstraten. Geniet met volle teugen van hun veilige en geroemde horecazaken. Het zijn culinaire parels.

    Wat is er heerlijker om na al die weken thuis terug de natuur in te kunnen gaan aan onze eigen kust met veel ruimte om veilig en ontspannen te kunnen genieten?

    Praktisch: Toerisme Koksijde-Oostduinkerke - www.visitkoksijde.be

    01-07-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.First touch of Fall

    BRAX FW20 Collection

    While we're all still enjoying the sun, BRAX is already looking ahead to the first touch of fall. In July, BRAX focuses on the autumnal feelings, with warm and refreshing colours, relaxing fits and floral designs. Saffron colors for women, paired with jeans and dark brown colors and surprising orange and blue tones for men, combined with a sophisticated yet casual chino mark a perfect fall look.

    Like an autumnal evening light, saffron is a strong colour statement in BRAX's women's collection throughout this season. In July it is paired with denim and dark plain colours such as chestnut and navy. A recurring floral motif enriches the look with subtle playfulness. The silhouette sits more casually: wide slouchy styles enrich the outfits in a relaxed way, making it the perfect casual outfit.

    Cosy oversized knitwear matches great with supple Blue Planet denim. Nylon, knitwear, shiny jersey and cupro, as well as cool techno-wool and denim, deliver everything you could wish for from materials in the outdoor-indoor season.

    BRAX autumn for men is generally about calmer colours, though at the beginning of the season orange and light blue create a refreshing statement. Plain coloured long-sleeved polo shirts and jersey turtlenecks, as well as shirts with deep checks and fine floral designs play the leading role for tops. The focus of polo shirts is on the wearers feeling, the Pima Cotton mix makes them incredibly comfortable with a high stretch content.

    Just like the trousers. With imaginative patterns, chinos take centre stage. “Natural Worn“ denim enriches the collection with authentic washes that only get better after each wear. Those who wear BRAX denim from the „Blue Planet Program“ choose an environmentally friendly production process and with TENCEL™, a sustainable natural material. A fashion statement and commitment to our planet at the same time.











    01-07-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Davidsfonds cultuurreizen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Cultuurreizen lanceert uitgebreid binnenlands aanbod

     

    Ontdekken, ontmoeten en genieten … in eigen land!

    Davidsfonds Cultuurreizen lanceert voor deze zomer en dit najaar een uitgebreid aanbod aan binnenlandse reizen. Het programma bestaat uit een 30-tal reizen van een of meerdere dagen naar de mooiste bezienswaardigheden van ons land, of net over de grens.

    Davidsfonds Cultuurreizen biedt groepsreizen aan met een rijk cultureel programma in kleine groepen van geïnteresseerde cultuurliefhebbers. De meeste reizen gaan naar het buitenland, tot nu dus.

    Johan Smeuninx, directeur Davidsfonds Cultuurreizen: “Het zijn ongewone tijden. Corona dwingt ons allemaal om ons aan te passen. Voor Davidsfonds Cultuurreizen betekent dat nog meer inzetten op duurzame reizen, dicht bij huis. In de binnenlandse reizen ontdekt u hetzelfde DNA als in ons internationale aanbod: kwaliteitsvolle reisleiders, cultuur-historische topics, op stap met een groep gelijkgezinden ..."

    Het binnenlandse aanbod is verdeeld in enkele thema’s: smaken (bier en wijn), muziek, militair-historisch, cultuur-historisch, andere culturen en architectuur. Zo kunt u de Eerste Wereldoorlog herdenken in Ieper en de Westhoek, op muziekweekend gaan naar Alden Biesen en de betere Belgische bieren proeven op een van de trappistenroutes.

    En dat steeds in het gezelschap van reisleiders met een heel grote kennis over en ervaring met de bestemming. Enkele reisleiders stellen hun binnenlandse reis voor in een filmpje en maken u warm om mee te gaan op www.cultuurreizen.be/nl/binnenland.  

    Om de veiligheid en het comfort op reis te garanderen kiest Davidsfonds Cultuurreizen heel bewust voor kleine groepen (max. 20 à 25 personen), ook voor de daguitstappen. 

    Vanaf eind augustus herneemt Davidsfonds Cultuurreizen ook terug zijn buitenlandse reizen. Een overzicht van de reizen die, zoals de situatie nu is, in zomer en najaar 2020 nog doorgaan vindt u terug op https://www.cultuurreizen.be/nl . Ook voor eindejaar 2020 lanceert Cultuurreizen binnenkort zijn aanbod!

    Het binnenlandse aanbod en de filmpjes van de reisleiders kunt u online bekijken via www.cultuurreizen.be/nl/binnenland

    01-07-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-06-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een sociale bubbel vakantie met 10

    Nu onze sociale bubbel gegroeid is naar 10 personen is het idee om er samen op uit te trekken wel heel verleidelijk. Eindelijk eens met kinderen en kleinkinderen ertussenuit knijpen of met je beste vrienden die je al een hele tijd niet meer hebt gezien. Bij Belvilla is het aanbod van grote vakantiewoningen uitgebreid: in eigen land of net iets verder.

    Vakantie met 10

    Hoe begin je aan de zoektocht voor een grote woning? Gaan er alleen koppels mee of ook alleenstaanden, kleine of wat grotere kinderen … het bepaalt het aantal kamers, maar ook de nodige faciliteiten. Op de website van Belvilla kun je heel wat keuzes maken om het geschikte vakantiehuis te vinden. Een factor die misschien nu nog meer speelt dan anders is hygiëne. En dan heeft elk gezin of koppel graag zijn eigen badkamer. Bij Belvilla kun je kiezen uit woningen met 1 tot meer dan 6 badkamers door het aantal in de zoekfilter te selecteren. Een voorsmaakje van grote woningen met minstens 3 badkamers:

    Vakantiehuis Le Ry de Chavan in Manhay is een woning met een uitzicht om u tegen te zeggen. Het huis heeft ook een prachtig interieur, met een monumentale open haard. Een enorme boomstam vormt een geheel met het trappenhuis. Met 7 slaapkamers en 5 badkamers is de woning ideaal voor een groot gezelschap dat vooral wil genieten.

    De statige Villa Hez de Séverin ligt in een bosrijke omgeving in Trois-Ponts. Er kunnen tot 14 gasten verblijven en er zijn 5 badkamers. De villa is ook huisdiervriendelijk, tot 2 viervoeters mogen mee op vakantie.

    Wie het graag pittoresk en eenvoudig heeft, kan naar Le Grand Gîte de Laval in Ferrières. Deze sfeervolle woning bevindt zich op een kleinschalig vakantiedomein. Het huis heeft 6 ruime slaapkamers en 4 badkamers. Het gezellige terras is ideaal voor een barbecue. Je loopt hier ook zo het bos in voor een mooie wandeling.

    Tot rust komen kan in Villa Zen in Spa. Deze supermodern ingerichte villa met verwarmd buitenzwembad, jacuzzi en sauna biedt ook volop privacy. Met 7 slaapkamers en 5 badkamers kunnen hier tot 14 gasten probleemloos verblijven. De reusachtige tuin met barbecue maakt het plaatje af.

    In Sosoye, gelegen in de Vallée de la Molignée, ligt het gezellige en kindvriendelijke vakantiehuis Enjoy Cottage. De woning beschikt over 4 slaapkamers en 3 badkamers, het zwembad en de sauna zorgen voor plezier en ontspanning. Fietsen, wandelen, watersport… het kan allemaal vlakbij. Het mooie uitzicht en de rust die je hier vindt, zijn ideaal om de batterijen weer op te laden.

    Een uitstap naar de prachtige Franse Ardennen? Kies dan voor vakantiehuis Ensemble Le Pavillon, met 5 slaapkamers en 3 badkamers, ruime tuin en barbecue. La Neuville-aux-Joûtes bevindt zich precies te midden van Charleroi (België) en Reims (Frankrijk).

    Met een groep van 10 naar Nederland? Verblijf dan eens in een traditioneel Zeeuws huis aan de rand van het Zeeuwse Colijnsplaat en Nationaal Park De Oosterschelde. Dit luxueuze vakantiehuis heeft 5 slaapkamers en 4 badkamers. Na een dag in de Zeeuwse buitenlucht rust je hier heerlijk uit in de sauna, de whirlpool of gewoon in de tuin.

    Zin gekregen in vakantie met 10? Wil je verblijven in een bijzondere woning? Dan kun je terecht bij Belvilla.

     

     

     









    30-06-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.When Netflix is life:

    dress like your favorite characters

    Since we had plenty of time the last few weeks with nowhere to be, Netflix was our go-to. It may even have been the fashion fix we so desperately needed. We've lined up the best looks matching four different shows, so time to renew your closet and act out your favorite series! No more binging, time to take these looks outside!

    SWEET MAGNOLIAS : Southern accents and dreamy pastels might be the two things that got us hooked on this romantic feel-good series. In this show three best friends, who call themselves ‘the sweet magnolias’ conquer life, love and family together. They do so in the most incredible outfits that got us wishing we were living the show in real life. Think soft shades in everyday looks, with the occasional flower and striped pattern.

    DYNASTY: Dynasty was popular in the ‘80’s and was known for quite the impressive warderobe, and the current remake had exactly the same effect. The show about an extremely wealthy family that experiences a lot of turbulence, features the most elegant gowns and bold colours that still spice up the show to this day.

    One of the main characters of the show named Fallon has got to be one of the most stylish on-screen characters in history. With stunning ensembles that really stand out – which are sometimes more daring then the actual plotline – she quite literally steals the show.

    OUTER BANKS: Outer Banks in Northern Carolina is the place where a group of teenagers are living while seeking a treasure that has been missing for years. Due to social class tensions, between the Pogues and the Kooks, family arguments and just the right amount of romance, it makes for a show that you can finish in one night. The laid-back look of the pogues, while living close to shore, features a lot of casual ensembles and beachwear. Comfy but trendy as well. The richer Kooks dress themselves rather classical and luxurious. For this show’s style imperfection is key.

    Friends : This show, where to even begin. Watching this show ultimately gives us the feeling times haven’t changed at all, since the ‘90’s trends still make out a big part of our closets today. Some outfits from the series should have really stayed in the past, while others we highly recommend copying in 2020. The show with six friends who live in Manhattan, New York, is a worldwide hype and fashion definitely has something to do with it. Friends set the early trend of normcore and made it their daily on-screen job to dress as casual as possible while creating the ultimate girl-next-door vibe.









    30-06-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-06-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Indian summer terras

    Het Indian Summer terras van King George: nazomeren in design

    Ba de ya, dancing in September, ba de ya, never was a cloudy daaaay … Ook Earth, Wind & Fire haalden graag alles uit de laatste warme dagen van het jaar. Met een paradijselijk pop-up terras maakt ook de Belg van de periode van midden september tot november een vrolijke symfonie. King George verzamelde enkele solide en flexibele meubelstukken die matchen bij de opflakkerende herfst.

    Het pop-up terras: van in- naar outdoor en terug

    Een Indian Summer-terras straalt pure gezelligheid uit: overdag ziet het er trendy en kleurrijk uit en naar de avond toe wordt het knus en warm. Wat tijdens zwoele zomernachten nog niet moet, raden veel Belgische merken voor de periode vanaf september toch aan: geef je outdoormeubilair ’s nachts een veilig en droog onderkomen. Zo produceert Barbecook barbecues en vuurkorven die naast stijlvol ook gemakkelijk op te bergen zijn. Ethnicraft en Modular Lighting Instruments zoeken dan weer stevige materialen uit voor hun indoor meubelen zodat die bij droog weer ook buiten kunnen dienen.

    De terrasinrichting die tegen een stootje kan

    Schrikt de koude je minder snel af? Gervi Outdoor, Royal Botania en Overstock Garden zijn de outdoor specialisten die zich focussen op meubilair dat heel het jaar door in de tuin kan blijven staan. Bij de Hot Spot® jacuzzi van Gervi bijvoorbeeld beschermen de isolatie en afdekcover de leidingen tegen de vrieskou. Terwijl meubelstukken van Royal Botania en Overstock Garden gemaakt zijn van sterke materialen die minder snel afslijten en makkelijk te (onder)houden zijn. Wie dus graag de vier seizoenen lang in zijn tuin vertoeft, zit met een duurzame tuinset op rozen.

    De paradijselijke touch

    Om de hogere sferen van de zomer een laatste keer te omarmen zijn accessoires key! Richt je tuin in met de kleurrijke poefjes van Gervi Outdoor of haal er een ijskoffie of -thee bij. Maak van die laatste een oppeppende apero door de Cold Brew-capsules van Dolce Gusto te combineren met fris gemberbier. Schuif daarna aan bij Point-Virgule. Hun duurzame tafelaccessoires vullen je Indian Summer nights met heerlijke versnaperingen en gekoelde drankjes.

     







    29-06-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-06-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zie het ongeziene
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Til je interieur naar een hoger niveau met de elegante telescoop ATX Interior van Swarovski Optik en zie het ongeziene. #seetheunseen

    Voor je tweede verblijf met zeezicht, een loft met uitzicht over de stad of een villa in de natuur… is de ATX Interior van Swarovski Optik een must have. Vanop je terras of daktuin, vanuit je woonkamer of orangerie geniet je door de telescoop van adembenemende vergezichten. Aan zee kijk je naar de horizon of naar de jachten in de haven, in de stad bestudeer je de skyline en vanuit je woning op de top van een heuvel geniet je van alle details van de natuur. Wat een uitzicht!

    De ATX Interior is niet alleen topklasse om door te kijken, maar ook om naar te kijken. Met zijn elegante terra afwerking en het sierlijk vervaardigde houten statief is hij een streling voor het oog en een aanvulling op elk stijlvol interieur. Je gasten verwennen doe je bovendien niet alleen meer met gastronomische verrassingen, maar ook met unieke belevingsmomenten. Precies daar kan de ATX Interior voor zorgen.

    De ATX Interior scope is gebaseerd op SWAROvision-technologie: ongeëvenaarde optische kwaliteit die tot uiting komt in een haarscherp en extreem kleurecht beeld en je telkens weer ‘wauw-momenten’ doet beleven. De krachtige zoom bezorgt je ongekende vergrotingsmogelijkheden. Een plezier. Waarnemingen doen die je niet voor mogelijk houdt.

    Met de ATX Interior zie je het ongeziene!

    Meer weten? Neem dan een kijkje op www.swarovskioptik.com.

    28-06-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-06-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AIDA wereldcruise
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Na het grote succes van eerdere wereldcruises gaat AIDAsol in de winter van 2021/2022 voor het eerst op wereldtournee. Hoogtepunten van dit 117-daagse XXL-avontuur zijn bestemmingen zoals Tierra del Fuego en Kaap Hoorn, Sydney en het Australische eiland Tasmanië, Mauritius en Kaapstad. Naast bekende en populaire reisbestemmingen, bezoekt AIDAsol ook een aantal nieuwe aanleghavens. Deze omvatten Puerto Chacabuco in Chili, Nuku'alofa in het Polynesische koninkrijk Tonga en Geraldton in Australië.

    Vanaf 25 oktober 2021 zullen globetrotter AIDAsol en haar gasten 42 havens in 20 verschillende landen op vier continenten aandoen en tweemaal de evenaar oversteken. Vanuit Hamburg vertrekt het schip in eerste instantie naar Zuid-Amerika. Na een tussenstop in Dover en de Kaapverdische eilanden, kunnen gasten droombestemmingen verwachten zoals Rio de Janeiro (Brazilië), Buenos Aires (Argentinië), Ushuaia in Tierra del Fuego en Chili. Vanaf hier gaat het verder westwaarts over Tahiti, Bora Bora, Nieuw-Caledonië (tijdens Kerstmis), Tonga, Fiji en Australië (Melbourne rond de jaarwisseling) naar Mauritius. De rest van de reis brengt de gasten aan boord van AIDAsol via La Reunion naar Zuid-Afrika en Namibië. Op de terugweg naar Europa bezoeken reizigers Tenerife en Madeira. Het gaat verder via Lissabon en Cherbourg / Frankrijk, naar Hamburg, waar de reis eindigt op 19 februari 2022.

    De wereldcruise is ook in segmenten te boeken. De reistijd varieert van 33 tot 47 dagen - een perfecte manier om je droom van een wereldreis te vervullen, maar dan in kortere etappes. Zo kunnen AIDA-gasten in 37 dagen van Hamburg naar San Antonio reizen, van San Antonio naar Mauritius in 47 dagen of van Mauritius naar Hamburg in 33 dagen.

    De wereldcruise met AIDAsol en de segmenten zijn vanaf 22 juni 2020 te boeken in het reisbureau, op www.aida.de en in het AIDA-klantencentrum op +32 (0) 78 / 790010

    27-06-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-06-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bodycon: the only hugging going on this summer

    Tightly fitting and figure hugging fashion

    Bodycon stands for body conscious and is the perfect fashion statement to embrace those curves. But these outfits aren’t simply tightly worn apparel that grips every part of a woman’s curves. It's about feeling confident and comfortable in your own skin.

    Over the years, the bodycon dress has gotten a bad reputation, probably because of not so inspiring celebrities leading the way. This season however bodycon dresses, shirts and tops are getting a chic and classy make-over, inspired by our favorite 90's idols and sassy new kids on the block.

    Black is always a safe option and an instant reference to our nineties idols but if you are here for the long run, think vibrant colors. Also, bold prints can take away the attention from areas you might feel less confident about.

    Still in a bit of self-doubt? Don't forget to invest in some underclothes and try to find the right shape and size. Are you pear shaped? Then go for a top that accentuates your upper body.

    A bodycon dress is all about you, so don't over accessorize. Wear a simple, yet elegant heel (a flat will not make that booty so flattering!) and your favorite pair of low-key earrings. Done and done!

     

     







    26-06-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-06-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wanderlusr Wardrobe series1.0

    First destination: La Bella Italia

    The past couple of weeks, corona measures have been eased slowly but surely. One of those measures we're most happy with, is the reopening of Belgian and European borders. This means we're not obligated to spend summer at our Belgian coast like we expected, but we are actually allowed to travel abroad. What's on top of my bucketlist? Italy of course!

    There's so many reasons to love Italy. Pizza, pasta, panna cotta, obviously. The beautiful Italian language - buongiorno principessa! The rich history and the grand Roman heritage - is there anything more majestic than the Colosseum? The warm, welcoming people. And not to forget, the great taste of fashion. Italy is known for its impeccable fashion taste and high quality, luxurious items, as it sets the seasonal trends for worldwide runways.

    So, how do we blend in perfectly when travelling to Italy? Here's a fashion guide on how to steal their style and dress like an Italian woman!

    Rule no. 1: Choose one statement piece

    Select one bold statement, over-the-top piece and build your outfit around that piece, whether it's a dress, shirt, skirt or statement piece of jewelry. This eyecatcher will be the center of your outfit! Because la semplicità è l'ultima sofisticazione - or simplicity is the ultimate sophistication!

    Rule no. 2: Proud of your Donna Italiana body

    Italian women are proud of their bodies, whether it's curvious, toned, tall or tiny - they are not afraid to highlight their figures. So live la dolce vita to the fullest, embrace your curves and emphasize your figure with these bodycon pieces.

    Rule no. 3: Care about details

    Details are the key to sophistication, so it's no surprise that in Italian fashion, they pay a lot of attention to details. Down to the last details, even their lingerie is picked out perfectly. Dreamy, romantic and sexy lingerie is one of the most important assets for every Italian designer and stylist.

    Next to lingerie, Italians pay a lot of attention to high quality accesorizing and detailing. Classy jewelry pieces, handbags or scarfs complete a head-to-toe Italian look.

    Rule no. 5: Glamour shoes

    If you want to dress lika an Italian woman, you can't be afraid of high heels. The perfect Italian outfits add a glamourous touch for every occasion by wearing high heels all the time. No flats allowed, only at the pool!

    Rule no. 6: Family is everything

    Central to every Italian is their family. Italian families are known for their loyalty and dedication to family bonds. They stick together trough thick and thin, and wherever they'll go, they'll always be together. That's why it's not only you that has to look good, but your hubby and kids will also representing your look. With these Italian brands, we've got you covered! Chi si volta, e chi si gira, sempre a casa va finire.

    Living by these rules will get you all ready for that Italian holiday, or will help you bring Italy to your own closet. Let's end off with a famous Italian saying we should all live by: una cena senza vino è come un giorno senza sole! (Google that!)

    Wanderlust Wardrobe Series celebrates summer by taking us all over the world trough fashion stories. In these series, we'll highlight how to dress like your favourite foreigners - daring like the Italians, minimal like the Danish, classy like the French, ... Dream away with us!

     

     

     

     







    25-06-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Internationale campagne voor de Efteling

    Commercial getest middels neuromarketing-onderzoek. Op 15 juni lanceerde de Efteling in België haar nieuwe, internationale campagne voor de komende drie jaar. De nieuwe ‘En toen…’-campagne moet ervoor zorgen dat het Nederlandse attractiepark in het hoofd én hart van potentiële bezoekers komt. Daarnaast brengt deze campagne het Efteling-gevoel bij mensen thuis, wat juist in deze tijd ook belangrijk is. De campagne is tot stand gekomen in samenwerking met creatief productiebureau DPPLR uit Amsterdam en is ook te zien in Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

    Het creatieve idee voor de nieuwe campagne is door de Efteling zelf ontwikkeld en verder uitgewerkt en geproduceerd in samenwerking met DPPLR. Focus bij de ontwikkeling van de campagne werd de tv-commercial; een verhaal met internationale allure en gericht op een universele emotie. De intieme cinematografie zorgt voor een sfeervolle en eigentijdse film waarin, vanuit beleving, de rijkheid van de Efteling wordt benadrukt.

    Het storyboard van de commercial is getest middels fMRI, een manier om vanuit neuromarketing-onderzoek de potentie van de commercial te testen door de breinactiviteit bij een groep consumenten die kijken naar de commercial te vergelijken met de breinactiviteit bij het kijken naar aantoonbaar effectieve campagnes (Effie-winnaars).

    “We zijn ontzettend benieuwd hoe de campagne wordt ontvangen in Nederland en de omringende landen”, aldus Fieke Kuppens, verantwoordelijk voor Merk & Creatie bij de Efteling. “We hebben er bewust voor gekozen om gebruik te maken van universele emoties en om attracties in beeld te brengen waarvan uit onderzoek blijkt dat die de internationale bezoeker aanspreken. Dat maakt deze campagne zo krachtig: ook als je hier niet jaarlijks komt, herken je het gevoel van het meisje. Uiteraard ben ik enorm trots op het eindresultaat, het creatieve proces en de intensieve samenwerking met collega’s en extern betrokkenen. Ik hoop dat de campagne gaat zorgen voor meer merkoverweging en -voorkeur, maar vooral ook dat de campagne internationale potentiële bezoekers verrast en verwondert. Met deze campagne brengen we de betovering en het gevoel van de Efteling echt bij mensen thuis.”

    En toen...

    De hoofdpersoon in de campagne-uitingen bezoekt de Efteling op verschillende momenten in haar leven. Haar verwondering deelt ze eerst met haar ouders en wanneer ze ouder wordt ook met haar eigen gezin. Al deze momenten dragen bij aan haar eigen Wereld vol Wonderen. De Efteling faciliteert de mooiste momenten in het leven. Voor de kleintjes en de groten, de durfals en de dromers, jong en oud… Eigenlijk voor iedereen waar je van houdt!

    Annelies Grietens, country manager België bij de Efteling: “Met deze campagne willen we, als grootste toeristische bestemming van de Benelux, top-of-mind blijven in België. Het is een internationale campagne, maar we werken wel met een lokale voice-over voor het noorden en voor het zuiden van het land. De stemmen van het kind en de moeder zijn zorgvuldig geselecteerd, zodat de klankkleuren goed bij elkaar passen.”

    De nieuwe campagne startte in Nederland en is nu ook in de andere drie focuslanden te zien. De ‘En toen…’-campagne wordt 360° doorvertaald in een tv-commercial met diverse add-ons, online video’s en bannering, out-of-home, print en uitingen voor sociale media.

    Wereld van de Efteling

    Sinds de opening van het Sprookjesbos in 1952 is de Efteling uitgegroeid tot de grootste toeristische bestemming van de Benelux. De Efteling omvat naast het attractiepark ook het Efteling Hotel, de vakantieparken Efteling Bosrijk en Efteling Loonsche Land, het Efteling Theater en het Efteling Golfpark. De Efteling ligt net over de grens bij Breda, nog geen uurtje rijden van Antwerpen.

     





    25-06-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-06-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5 redenen om Puy du Fou te bezoeken

    De grens met Frankrijk is weer open en de toeristische sector staat klaar om alle gasten veilig te ontvangen en een unieke belevenis te creëren die alle zorgen even doet vergeten. Het themapark Puy du Fou, meermaals verkozen als beste park ter wereld, is weer open sinds 11 juni. Wij geven je graag 5 goede redenen waarom je dit unieke park niet mag missen.

    Vergeet de 21e eeuw en reis terug in de tijd in Puy du Fou. Duizelingwekkende spektakels, overweldigende decors en gedurfde speciale effecten laten de hele familie door de tijd reizen, van de klassieke oudheid tot begin 20e eeuw.

    1.   PARK VOL EMOTIE : Wie Puy du Fou bezoekt, beleeft gegarandeerd onvergetelijke kippenvelmomenten met familie en vrienden. Hier geen wervelende attracties of achtbanen. Puy du Fou verbluft zijn bezoekers met fenomenale spektakels. Alle originele creaties zijn ‘made in Puy du Fou’ en werden ontworpen als grote livefilms vol actie en speciale effecten. Emotie blijft echter de kern van het concept van Puy du Fou.

    2.   UNIEK CONCEPT : Na meer dan 40 jaar is Puy du Fou erin geslaagd uit te groeien tot een park met een heel eigen artistieke stempel. Op die manier kroonde Puy du Fou zich tot een van de koplopers in de sector van spektakels en parken. De strategie van blijvende investeringen is ongetwijfeld een van de successleutels van Puy du Fou. Elk jaar wordt 100% van de winst opnieuw geïnvesteerd in nieuwe originele creaties.

    3.   WERELDWIJDE ERKENNING : De creativiteit en artistieke kwaliteit werden al meerdere malen beloond met de meest prestigieuze prijzen ter wereld. Al twee keer sleepte Puy du Fou de award ‘Beste park ter wereld’ in de wacht. In 2019 werd de creatie 'Le premier royaume' bekroond met de Oscar voor de beste creatie ter wereld door de prestigieuze internationale jury van de Themed Entertainment Association. Tripadvisor heeft het themapark bekroond als beste park van Europa en in de top 5 gezet van de beste pretparken ter wereld.

    4.   HOTELS UIT LANGVERVLOGEN TIJDEN : Net als de beroemde haute couture-modehuizen zien de teams van Puy du Fou elk project als een kunstwerk, waarbij ze oog hebben voor de kleinste details en de allerhoogste eisen stellen, zowel voor de spektakels als de themadorpen- en hotels. Je kunt ondergedompeld worden in de sfeer van het oude Rome in de ‘Villa Gallo-Romaine’ met zijn mediterrane tuin, terugkeren naar de Middeleeuwen in de Merovingische hutten op palen van hotel ‘Iles de Clovis’ of slapen in een echte burcht in ‘La Citadelle’. Dit jaar is 'Le Grand Siècle' geopend, waar Lodewijk de 14de, de zonnekoning, je uitnodigt in zijn luxueuze kasteel .

    5.   FOCUS OP INNOVATIE : Innovatie zit in het DNA van Puy du Fou. Het park is een levensecht laboratorium. Dagelijks worden er tal van technologische krachttoeren uitgehaald: een voortbewegende donjon van 18 meter hoog, een Vikingenboot van 20 meter lang die uit het water opduikt, 50 gedresseerde paarden die tijdens de wedstrijd van Ben Hur live de strijdwagens voorttrekken in een arena met 7000 plaatsen, een scène van 2500 m² die in 1-2-3 verandert in een meer, een 360° draaiende tribune en nog zoveel meer. De experts van Puy du Fou testen regelmatig de allernieuwste technologie uit om overweldigende spektakels te creëren, die niemand onberoerd laten.

    PRAKTISCHE INFORMATIE

    Info over de voorzorgen tegen het corona virus: www.puydufou.com/en/information-coronavirus-covid-19

    Seizoen 2020: van 11 juni tot 1 november 2020 - Ticketprijzen, park only: Ticket volwassene: vanaf 37€, ticket kind: vanaf 27€ - Prijzen voor een verblijf: verblijf Park + Hotel vanaf 62€ per persoon - Informatie en reservering www.puydufou.com

     







    24-06-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-06-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De zonneboiler
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    een ideale warmtebron voor het zwembad

     

    De coronacrisis blijkt alvast op één sector een gunstige invloed te hebben: op die van de privézwembaden. Buitenzwembaden zijn tegenwoordig populairder dan ooit. Maar helaas kunnen we in ons land niet vaak genieten van zonovergoten dagen en tropische temperaturen. Wie het zwemseizoen met enkele maanden wil verlengen, moet zorgen voor verwarming. De ideale oplossing? Zonnecollectoren. Van mei tot september kunnen zonnecollectoren meer dan de helft van de benodigde energie voor de opwarming overnemen. En op warme dagen kan met de zonne-installatie het zwembadwater volledig worden verwarmd. Milieuvriendelijk en volstrekt gratis!

    Steeds meer Belgen laten in hun tuin een zwembad plaatsen, of zijn dat plan. Zo blijkt uit cijfers van de Groepering van Algemene Aannemers van Zwembadbouwers. In de eerste 3,5 maanden van dit jaar noteerden ze in hun orderboekje een stijging van 2%, en dat na een zeer gunstig 2019, met een stijging van 27%. Mogelijke redenen? De Belgen weten niet of ze dit jaar nog op vakantie kunnen vertrekken en bereiden zich al enkele weken voor op een vakantie in eigen tuin. En daarnaast is er, ook buiten coronatijden, een duidelijke trend om met vrienden en familie van de tuin te profiteren en aan de eigen conditie te werken.

    Goedkoop en geruisloos

    Wie ook in het voor- en najaar van zijn buitenzwembad wil genieten en niet alleen tijdens zonnige zomerdagen, kan zijn zwembadwater best verwarmen. Dat kan op een traditionele manier, maar je kan ook kiezen voor een modern en ecologisch alternatief, zoals een warmtepomp of zonnecollectoren.  

    Warmtepompen kunnen een vrij constant hoog rendement voorleggen, ook op dagen dat het bewolkt is. Zonnecollectoren hebben vergeleken met warmtepompen dan weer het voordeel dat ze vrij goedkoop zijn – je hebt overigens alleen de aankoopkosten, geen energiekosten - en dat ze op zonnige dagen eveneens een hoog rendement garanderen. Ook is een zonneboiler zo goed als geruisloos. Dat is natuurlijk van belang is als je naast je zwembad ligt te zonnen of met familie en vrienden zit te aperitieven op het terras. Zonnecollectoren beperken de uitstoot van broeikasgassen en de opwarming van de aarde. Ze hebben nauwelijks onderhoud nodig, ze zijn snel en gemakkelijk te installeren, en je krijgt er nog steeds overheidssteun voor.

    Meer dan alleen gratis sanitair warm water

    Zonnecollectoren worden wel eens verward met (fotovoltaïsche / PV-) zonnepanelen. Sommige types zonnecollectoren zien er inderdaad zo uit, maar ze zijn wel degelijk verschillend. Fotovoltaïsche panelen of PV-panelen hebben als doel elektriciteit op te wekken. Zonnecollectoren daarentegen leveren warmte. Vandaar dat zonnecollectoren ook wel thermische zonnepanelen worden genoemd. Om een zwembad te verwarmen moet uiteraard warmte worden gegeneerd.

    De populairste toepassing van zonnecollectoren is het voorzien in sanitair warm water. Aangezien dit goed is voor 15 tot 20% van onze energiefactuur, is het rendement van een zonneboiler hier het grootst. Met 4 à 6 m² collectoren kan een gezin van vier personen tijdens de zomer, wanneer de zonnestralen loodrecht op het oppervlak van de zonnepanelen vallen, voor 90% in de behoefte aan warm water voorzien. In de maand december is dat nog steeds 25% dankzij het licht van de winterzon. Ook bij een andere toepassing, woningverwarming, kunnen zonneboilers een energiebesparing van 15 tot 20% realiseren. In woningen die zeer goed zijn geïsoleerd, kan dit verder oplopen.

    Een laatste toepassing vinden we in de tuin, voor de verwarming van een buitenzwembad. Logisch eigenlijk, want om een zwembad te verwarmen zijn geen hoge temperaturen nodig. 28 graden is meestal al genoeg. Bovendien worden zwembaden het meest gebruikt wanneer de zon het hardst schijnt. Op warme zomerdagen kunnen zonnecollectoren genoeg energie afgeven om het zwembad op aangename temperaturen te brengen. Van mei tot september zijn ze in staat om meer dan de helft van de nodige energie over te nemen.

    Een rendabele investering: Met een zonneboiler-zwembadinstallatie kan je je energieverbruik op drie manieren verminderen:

    1.De zonnecollectoren verwarmen enkel het zwembad : De energie van de zon wordt opgevangen in een vorstbestendige vloeistof in de collectoren, via geïsoleerde leidingen naar een warmtewisselaar gepompt, en vervolgens rechtstreeks afgegeven aan het zwembadwater.

    2.De zonnecollectoren verwarmen het zwembad én je sanitaire water: Door aan de zonneboiler-zwembadinstallatie een sanitaire boiler te koppelen, kan de restwarmte uit de zonne-installatie worden gebruikt om te besparen op de opwarming van het sanitair water.  

    3.De zonnecollectoren verwarmen het zwembad en de sanitaire boiler én ondersteunen de woningverwarming. Door aan de zonne-installatie een combi-buffervat te koppelen, kan de restwarmte uit de zonne-installatie worden benut om te besparen op zowel het sanitaire verbruik als op een deel op de woningverwarming. Zeker bij een verwarmingssysteem op lage
    temperatuur, zoals vloerverwarming of overgedimensioneerde radiatoren, is dit de ultieme vorm van thermische zonne-energie met maximale besparing. In perioden dat de zonnecollectoren niet voldoende energie kunnen leveren, springt het combi-buffervat bij om het cv- of sanitair water op te warmen. Info over zonneboilers www.InfoZonneBoiler.be, het online infoplatform van de Belgische zonneboilerassociatie Belsolar.

    23-06-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Back to school, never uncool!

    The start of a new school year means back to the daily rush and sometimes also to the daily struggle with your little one about what to wear. Spending hours in the morning not knowing what to pick or arguing with your kids about putting on pants, doesn't fit (literally) in our time-poor lifestyle. Therefore we collected the most trendy back to school pieces that your little ones will absolutely love to wear.

    Book bags and backpacks to remember

    No better motivation to go back to class than a brand new, cool book bag or backpack to show off. The bags from Belgian brand Jeune Premier are the perfect fit for your kid as they combine quality, fun and comfort all in one. Fun fact: Hélène Fransen designed the first Jeune Premier model at her kitchen table in Ostend in 2012, because she couldn’t find anything she liked for her son Ralph.

    Ready, set, match!

    What is more fun than matching your swim bag or pencil case with your book bag or backpack? Jeune Premier also offers the coolest accessories.

    Two for the price of one

    What if you can give your kids a fashionable outfit to go to school, and use it for a winter holiday as well? O'Neill offers trendy coats and sweaters that can be used for both occasions.

    Shoes speak louder than words

    So many shoes and only two feet. Go for quality but without compromising on coolness with Naturino's FW20 collection.

    GUESS what... Go green!

    The GUESS Kids Back to School collection proves once again that sustainability looks good and is here to stay. The collection includes SMART GUESS garments, made out of environmentally conscious materials and manufacturing processes. Activewear reigns with striking logos, bold color blocks and athletic detailing. And thanks to the sporty silhouettes, looking good has never felt so comfy!

    Now you're all set for your kid's first day back to school!

     

     











    23-06-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-06-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lunchen post-corona: doordacht en duurzaam

    » Lunchboxen en -bekers uit bamboe, glas en RVS

    De afgelopen maanden werd ons leven op z’n kop gezet en stonden we plots stil bij zaken die we al jarenlang op dezelfde manier deden. Reizen, werken, winkelen, … alle ingebakken gewoontes werden plots op de korrel genomen. Vaak met een duurzamer en kwaliteitsvoller voornemen als eindresultaat. Wie bijvoorbeeld stilaan terug richting kantoor trekt, kan het zo met het aanbod van lunchboxen en -bekers uit bamboe, glas en RVS over een groene en dubbel zo smakelijke boeg gooien!

    Licht verteerbaar voor de natuur : Met het uitgebreide gamma keuken- en picknick-items van Point-Virgule laat je de aluminiumfolie en plastic zakjes voortaan voor wat ze zijn en kies je voor duurzame en veilige alternatieven in de plaats. Het aanbod bestaat uit isoleerflessen, bamboe bestek, thermossen en metalen en glazen lunchboxen. Allemaal gemaakt uit materialen die ofwel gerecycleerd zijn, ofwel perfect te recycleren zijn na gebruik of uit een co2-neutrale en erg groene productie als de bamboeteelt komen.

    Naast boxen en flessen, heeft Point-Vigule dus ook bestek en rietjes in bamboe. Ideaal voor een afvalvrije picknick in de natuur. Verzamel alles nadien in de handige en trendy nettas en hop, spring met zero footprints terug op de pedalen voor de rest van de fietstocht.

    … voor jezelf : Door het gebruik van plastic te vermijden, neemt Point-Virgule het risico op inname van schadelijke stoffen zoals BPA en ftalaten volledig weg. Zo kan je met een gerust hart genieten van al het lekkers dat je inpakte. Een maaltijd in een glazen container kan je zonder probleem – en zonder bijwerkingen – opwarmen in de microgolfoven. De roestvrijstalen containers houden alles dan weer lekker lang vers in de koelkast. Wil je restjes nog langer bewaren: de glazen boxen kan je ook makkelijk in de diepvries plaatsen.

    … en je portemonnee

    Doordat je alle materiaal makkelijk kan afwassen – glas en RVS zelfs in de vaatwas – kan je je Point-Virgule-spullen eindeloos blijven gebruiken. Geen terugkerende aankopen van aluminium- & plasticfolie en diepvrieszakjes nodig dus. En bovendien ook minder snel een nieuwe rol vuilniszakken door al het afval dat je uitspaart.

    Dankzij het dubbel gebruik van de containers tenslotte, hoef je ook niet meer te investeren in apart lunch- en keukenmateriaal. Stop je restje ’s avonds in een bakje en neem het ’s ochtends mee in je tas voor het werk. Het bamboedeksel met siliconen rand sluit alles luchtdicht af en voorkomt dat sausjes of dressings gaan lekken.







    22-06-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eco hotel Les Sorbiers opent op 1 augustus - Hastière

    Een hotel? Veel meer dan dat! Nouvelle Hôtellerie pakt uit met een concept dat perfect aanleunt bij de tijdgeest: milieuvriendelijk, gezellig én familiaal … Pure magie! Geluk, daar bij de waterkant? Dat vind je op amper een uur en een kwartier van Brussel. Ver weg en zo dichtbij.

    Toerisme vindt zichzelf opnieuw uit. In België (Ardennen) blijkt dat duidelijk uit het gloednieuwe project van Nouvelle Hôtellerie (Les Tourelles, Plein Ciel). Vanaf begin augustus krijgt een oud kasteel na een grondige renovatie nieuw leven. Het is het kasteel van de familie Boël én gewezen vakantiedomein van de socialistische ziekenfondsen.

    Ben je op zoek naar een authentieke plek? Vol van rust en natuur? Een plaats die safe & fun is voor een zorgeloze vakantie waar ontdekkingen, een verfijnde keuken en oeverloze ruimte samenkomen? Liefst 17 hectaren aan de Maaskant, een ontdekkingseiland, een streek waar de natuur nog wild en ongerept is, met adembenemende landschappen en fraaie villa’s in de typische stijl uit het Maasbekken: Les Sorbiers en Hastière hebben alles om je te verleiden. Een familiaal adresje bij uitstek voor een warm weerzien, om er helemaal uit te zijn en weer de natuur in te duiken.

    KERNCIJFERS : Restaurant “En Face de l’Île” by Nicolas Valanchon: 80 couverts - Hotel Les Sorbiers - 32 tweepersoonskamers en beverburchtkamers voor de kids (5 tot 12 jaar), opgevat als een “leuke slaapzaal” voor een heerlijk samenzijn – 3 seminarie/feestzalen voor 12 tot 100 personen met een oppervlakte tot 120 m², waaronder een prachtige orangerie aan de Maaskant - Gastenverblijf La Maison Blanche voor maximum 57 personen - 17 hectaren, waaronder het privé-eiland van Androssart – een beschermd gebied in een Natura 2000-reservaat.

    Nouvelle Hôtellerie bestaat al meer dan 25 jaar. De groep staat bekend om zijn uiterst familiale aanpak en heeft 3 hotels en 2 vakantiehuizen, in Frankrijk, Zwitserland en nu ook in België. De 55 medewerkers worden gedreven door waarden zoals kwaliteit en professionaliteit, verbondenheid, duurzame en lokale ontwikkeling, plezier en ontspanning. Geen wonder dat de 230 aandeel- en obligatiehouders geen dividenden ontvangen: ze zetten zich persoonlijk in voor dit project waar welzijn en gezelligheid de boventoon voeren!

    www.lessorbiers.be

     

     







    22-06-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-06-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom je nu met de auto op vakantie moet naar belissima Itaia!

    Yeah! De grenzen zijn open en een rit naar het mooie Italië is opnieuw toegestaan. Krijg je het water al in de mond als je denkt aan die Lasagne alla Bolognese of Spaghetti alla Carbonara met een heerlijk glaasje vino rosso op een hemels terras? Of wil je Venetië eindelijk eens zien zonder een massa toeristen? Dan moet je nu plannen maken, de route uitstippelen en wegwezen!

    Weg van de massa

    Met minder toeristen zal deze zomer opmerkelijk verschillen van andere zomers. Het ideale moment om nu eindelijk eens de volgende activiteiten te doen of hotspots te bezoeken:

    • Pisa: laat je creativiteit de vrije loop en trek een leuke foto met de toren van Pisa.

    • Verona: romantisch met je geliefde ‘Romeo en Julia’ spelen en samen genieten van een glaasje prosecco.

    • Venetië: de prachtige stad bezoeken zonder het gezelschap van de cruisetoeristen. De kleine gondels wachten jou op aan de kade.

    • Toscane: eindelijk dat parcours van de Strade Bianche fietsen. Geniet, zonder een volledig wielerpeloton achter je, van de omgeving en neem af en toe een pauze om de beste Italiaanse wijnen te proeven.

    • Ligurië: dit jaar kun je zonnebaden op het strand van de Ligurische Rivièra met alleen maar knappe Italianen om je heen. Op veilige afstand weliswaar.

    • Piemonte: passeer hier nog even op de terugweg om je voorraad wijn in te slaan, je bent nu toch met de wagen!

    Voordeliger en anders dan anders

    De Italianen staan - na die lange quarantaine - te popelen om de Belgen weer te kunnen verwennen met een echte Italiaanse pizza, pasta, vino of gelato. Heel wat regio’s en accommodaties bieden deze zomer ook extra’s aan. Zo kun je in Piemonte 3 keer overnachten voor de prijs van 1 overnachting. In Valle d’Aosta zetten ze ‘slow travel’ in the picture met grote belangstelling voor de natuur en kleinere steden en dorpen die herontdekt moeten worden. En in Zuid-Tirol kun je in Alta Badia meedoen aan een initiatief ‘Picknick op de berg’: wandelen en buiten picknicken in de natuur met niemand anders om je heen.

    Flexibiliteit met eigen wagen

    In amper 10 uur rijden ben je in het noorden van Italië, voor Toscane moet je er nog 2 uurtjes bijdoen. Rijd je naar Zuid-Tirol, het Gardameer, Veneto, Toscane of de Adriatische (oost)kust, dan gaat je route waarschijnlijk via Oostenrijk of Zwitserland. Aosta, Piemonte en Ligurië zijn dan weer mogelijk via Frankrijk.

    Veilig en gezond

    Intussen is het openbare leven in Italië weer volop aan de gang, mits de nodige afstand en hygiënemaatregelen uiteraard. Op de website van Agenzia Nationale Turismo kun je alle informatie en maatregelen over COVID-19 nalezen, met onderaan links naar de verschillende regio’s voor verdere details. Sinds 3 juni is alles zo goed als weer mogelijk.

    Buon viaggio a tutti!

    Website: www.italia.it

    21-06-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-06-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10 natural distancing actviteiten in Ierse srijl

    Ierland staat bekend om haar mooie groene landschappen en adembenemende natuur. Het land is groot met veel vrije beweegruimte rondom de imposante rotspartijen, glooiende landschappen en strakke meren. Een ideale bestemming om de social distance te waarborgen en tegelijkertijd te genieten van de grote variatie die Ierland te bieden heeft.

    Speciaal voor de inspiratie en de kennismaking met Ierland zijn dit de tien favoriete activiteiten die je er kan doen met behoud van de sociale afstand:

    1. Zoek je grens op en beklim de Ierse kliffen : De imposante kuststrook van Ierland is ruig, rustgevend en vooral uniek. Er zijn geen woorden voor de grootsheid en pracht van de kliffen. Neem bijvoorbeeld de magnifieke Slieve League kliffen waar je het gevoel krijgt het uiterste randje van de wereld te hebben bereikt, met de zeevogels hoog boven je en niets dan de enorme blauwe oceaan voor je. Alsof je alleen op de wereld bent…

    2. Voel je vrij op het water : Behalve een groot aantal eilanden heeft Ierland ook veel rivieren, meren en kanalen, waar je goed op kan varen. Ontdek de wonderen van de Ierse waterwegen en beleef je vakantie vanaf het water. Vaar bijvoorbeeld over de Shannon-Erne Waterway, een reis door de rijke historie en de indrukwekkende landschappen van Ierland. De rivier staat bekend als de ruggengraat van Ierland. Hij stroomt door 11 county's van Cavan naar Limerick en sluit in Noord-Ierland aan op Lough Erne in de stille Fermanagh Lakelands.

    3. Sporten op het water : Ierland telt ruim 5.600 kilometer aan ongerepte kust, milde weersomstandigheden en tal van rivieren & meren. Een perfecte plek voor watersporten! Van surfen en windsurfen op de gigantische golven van de Atlantische Oceaan tot kanoën, kajakken en roeien op de mooiste rivieren. Maar vergeet ook niet sporten als duiken en wake boarden te ervaren of de langste watertraditie in Ierland, zeilen.

    4. Golfen op een van de vele banen in Ierland : De golfbanen in Ierland zijn een lust voor het oog. En met een brede golfswing creëer je een zeer natuurlijke afstand. Bezoek de meest uitdagende banen van de wereld, zoals de mooiste links golfbaan, de Royal Portrush Golf Course in Noord-Ierland, de meest natuurlijke links golfbaan Royal County Down of de Ballyliffen Golf Club met twee uitmuntende championshipgolfbanen aan de Noord-Atlantische kust. Als je klaar bent met golfen, sla dan de ´19e hole´ niet over in het clubhuis, want de Ierse keuken wordt als een van de beste wereldwijd beschouwd.

    5. Vind je innerlijke rust tussen de Ierse eilanden : Voor de innerlijke rust is County Fermanagh zeker een aanrader. Staar eindeloos naar de waterspiegel tijdens het vissen of neem een verkoelende duik. County Fermanagh is een paradijs voor waterliefhebbers. Met een verbazingwekkende variatie aan meren, rivieren, inhammen en waterwegen is het een perfecte toevluchtsoord voor natuurliefhebbers, outdoor enthousiastelingen en mensen die op zoek zijn naar rust en stilte. Hop van eiland naar eiland, relax op boot, gooi je hengel uit langs de waterkant of maak een wandeltocht door de bergen. Deze regio heeft ook een rijke historie. Denk hierbij aan rotstekeningen die stammen uit 3000 v.Chr., indrukwekkende landgoederen en mysterieuze eilandbeelden.

    6. Bezoek een van de historische huizen : Aan ruimte heeft Ierland geen gebrek. Kijk eens naar de enorme landhuizen met grootse tuinen. Zo ook in County Wexford, het weelderig groene platteland, de terrastuinen en een arboretum vormen maar enkele van de verbluffende hoogtepunten van dit prachtige landschap. Bezoek Wells House & Gardens en ervaar de natural distance op het landgoed van John Warren. De gidsen nemen je mee terug in de tijd in hun Victoriaanse kleding, maak kennis met de vrijheid ban de majestueuze roofvogels in de valkerij en test je richtvaardigheden bij de Wells House Archery. Daarna kun je ontspannen in Mrs. Stone’s Restaurant, waar heerlijke vissoep en eigengemaakte gebak op het menu staan.

    7. Maak een rondje langs de vuurtorens aan de Ierse kust : Als eiland aan de rand van de Atlantische oceaan heeft Ierland eeuwenlang ontelbare onverschrokken zeevaarders met bakens de weg gewezen via een leger aan vuurtorens. Bekijk ze en ontdek hun geheimen en verrassingen van de verhalen. Combineer twee van de mooiste roadtrips van Europa – de Causeway Coastal Route en de Wild Atlantic Way – en geniet van de ongerepte, soms wilde schoonheid van de noordkust van Ierland. Hier staan al eeuwenlang drie vuurtorens als baken voor schepen langs de kust. Als ze konden praten, zouden ze urenlang verhalen over hun roemruchte verleden kunnen vertellen; verhalen over schipbreuk, romantiek en tragedie.

    8. Kom tot rustig in de Ierse tuinen : Het weelderige, groene landschap kenmerkt het gehele eiland en maakt van Ierland een groots tuinavontuur. In de mooiste tuinen kom je echt tot rust zoals in de Powerscourt Gardens in County Wicklow, Victorian Gardens in County Galway of de National Botanic Garden in Dublin. Maar ook de Mount Stewart Gardens in County Down zijn een bezoek waard. Een mix van grandeur, grilligheid en excentriciteit: deze historische tuinen liggen in een welhaast subtropisch microklimaat en bieden bovendien uitzonderlijke vergezichten over Strangford Lough.

    9. Paardrijden in Ierland Paardrijvakanties in Ierland? Wil jij zittend in het zadel de Ierse bergen en ruige kust ontdekken? Dat kan. Van dagtochten voor beginners tot langere trektochten voor de gevorderde ruiters en van dressuur rijden in de bak tot een uitwaairit over het strand. Op de rug van dit edele dier zit je op veilige afstand…

    10. Leef als een kasteelheer : #StayHome heeft een sprookjesachtig gevoel voor een stel dat al meer dan twee maanden de enige bewoners is van het prachtige Ashford Castle in het graafschap Mayo. Vanaf maart passen Laura en Michael, die er beiden werkten, op dit vijfsterrenhotel en zorgen dat alles er tiptop uitblijft zien. Ze spoelen zelfs dagelijks alle 160 toiletten door. Interesse om dit over te nemen?

    www.ireland.com







    20-06-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veilig op zomervakantie met huurcamper

    Camperverhuurspecialist Worldwide Campers ervaart sinds de aankondiging van het opengaan van de grenzen binnen Europa, een stijging in aanvragen voor huurcampers deze zomer vanuit Nederland. Of het nu gaat om een gezin dat met de camper in Nederland wil gaan kamperen of een stel dat vanuit Nederland andere Europese landen als Duitsland wil gaan verkennen. Daarnaast is er, nu onder andere Transavia en Easyjet weer gaan vliegen, een toegenomen vraag voor camperhuur in Spanje, Portugal en IJsland.

    Een camper huren vanuit Nederland biedt vakantiegangers de zekerheid dat de vakantie daadwerkelijk doorgaat. Of deze vakantie nu in Nederland of in naburige landen wordt doorgebracht, reizigers ervaren de keuzevrijheid in de vakantiebestemming. Zoals het er nu naar uitziet kan men vanaf 15 juni vanuit Nederland richting verschillende Europese landen reizen met de camper, zoals door België, Duitsland en Luxemburg. Ook Italië is straks weer open en is een goede match voor een campervakantie.

    Op vakantie met een huurcamper geeft reizigers flexibiliteit en bij drukte heeft men de optie voor doorreizen naar een rustigere camping of plek. Naast de keuzevrijheid en de flexibiliteit, is het ook extra veilig om per camper te reizen: “We merken dat het reizen met een eigen huurcamper als een veilige en hygiënische manier van reizen wordt beschouwd. Je hebt namelijk je eigen keuken, toilet en douche, die je met niemand hoeft te delen”, vertelt Linda Rijerkerk van Worldwide Campers. “Al onze verhuurders hebben een aangescherpt schoonmaakbeleid, waardoor de campers nog grondiger worden gedesinfecteerd voor ze worden meegegeven aan de klant”, vult Linda aan.

    Worldwide Campers biedt camperhuur aan in 15 Europese landen, waaronder in de landen waar straks als eerste de grenzen weer open gaan, zoals Portugal, Griekenland, Spanje en Scandinavië. Doordat Worldwide Campers samenwerkt met grote Europese verhuurders en kleine, enthousiaste camperspecialisten, heeft de klant veel keuze in campertypes en service. Er is grote verscheidenheid in campers, van grote luxe 6-persoonscampers tot budget vriendelijke kampeerbusjes voor 2 personen.

    Daarnaast ziet de verhuurspecialist dat er nog genoeg aanbod beschikbaar is voor deze zomervakantie voor het boeken van een last minute huurcamper. Reizigers kunnen een gratis offerte aanvragen op de website van Worldwide Campers zonder gelijk vast te zitten aan een boeking. Ook is de customer service van Worldwide Campers telefonisch goed bereikbaar en voorziet klanten graag van een vakkundig advies.

    20-06-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 01/07-07/07 2024
  • 24/06-30/06 2024
  • 17/06-23/06 2024
  • 10/06-16/06 2024
  • 03/06-09/06 2024
  • 27/05-02/06 2024
  • 20/05-26/05 2024
  • 13/05-19/05 2024
  • 06/05-12/05 2024
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!