Inhoud blog
  • Own Your Glow
  • La Biennale di Venezia
  • Weleda breidt manverzorging uit!
  • Aspria: technologische verzorging
  • Kartell & illycaffè
  • Water als centerpiece
  • Artisano & Amato
  • Bell & Ross
  • Vier de lente met Belgische flair
  • Le Lame Lover
  • Moederdag
  • Veritas Care(s) about you
  • gespot op light+ Building
  • Ga voor een tijdloze, duurzame zomer met Aware
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    14-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.stimorol

    Stimorol, hippe verpakking en lust voor smaakpupillen

     

     

     

    Kauwgom kauwen is in. Wist je dat 70% van de actieve Belgische bevolking kauwgom kauwt? Thuis, op het werk, onderweg, voor de tv, voor een frisse adem of gewoon omdat het lekker is … En wie kent er niet Stimorol, de ‘original’? Dit nummer 1 kauwgommerk in België brengt nu een vernieuwd product met een nog sterkere smaakervaring in een gloednieuwe, handige verpakking die de oude vervangt. Een lust voor het oog en voor de smaakpapillen: surprisingly original!

     

    In een onderzoek bleek dat kauwgomgebruikers vooral veel belang hechten aan het gebruiksgemak van een verpakking zoals het openen ervan en het meenemen onderweg.

    Uit een ander onderzoek blijkt dat de smaak de belagrijkste reden is dat mensen kauwgom kauwen. Ook de kauwgom zelf kreeg een ‘make-over’: ze zijn groter, zwaarder en hebben een aangenamere structuur. Samen zorgt dit voor een nieuwe en verbeterde kauwervaring en een perfecte smaak! Het nieuwe gamma, met smaken Original, Strong Peppermint, Fresh Eucalyptus, Chlorophylle en Wild Cherry is volledig suikervrij.

    De vernieuwde Stimorol wordt op de belgische markt gebracht en is nog nergens anders verkrijgbaar. RVH.





    14-02-2009 om 21:07 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.soldaat
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Soldaat in Afghanistan schrijft ervaringen neer in boek

     

     

     

    Hoe voel je je om als soldaat in de straten van nachtelijk Kabul te patrouilleren? Hoe reageer je wanneer een kind een kalasjnikov op je richt? Wat gaat er door je heen als er granaten van de Taliban rondom je ontploffen?  Hoe ga je als vredessoldaat om met een voortdurende oorlogsdreiging?

     

    Soldaat Achim Wohlgethan maakte het allemaal - en nog veel meer - zelf mee. Zijn boek Soldaat in Afghanistan is het bericht van een echte insider. Achim Wohlgethan schreef als eerste actieve deelnemer een boek over de nijpende situatie in Afghanistan. Hij biedt de lezer een onthullende kijk achter de schermen van de vredesmissie. In een pakkende no-nonsense stijl schrijft soldaat Wohlgethan over zijn inzet in Kabul. Met zijn boek krijgt de discussie over de missie in Afghanistan een nieuwe wending...

     

    De Duitse parachutist Wohlgethan voerde met Nederlandse commando's missies uit in Afghanistan. Hij maakte deel uit van het Nederlandse Korps Commandotroepen. Wohlgethan doet uitvoerig verslag van deze verkenningsmissies. De missies hadden onder meer tot doel contact te leggen met de terreurgroep Abu Sayyaf in de regio Paghman, ten noordwesten van Kabul (buiten ISAF-gebied).

     

    Achim Wohlgethan is, als echte insider, de spreekbuis van de gestationeerde militairen. Volgens hem is Afghanistan een tikkende tijdbom voor de daar gestationeerde soldaten, omdat er geen evacuatiemogelijkheden zijn en de uitrusting gebrekkig is.

     

     

    Soldaat in Afghanistan - Bericht van een insider

    Uitgeverij Just Publishers

    288 blz.

    ISBN : 9789077895498

    19,95 euro

    14-02-2009 om 21:05 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brussels-sevilla

    Brussels Airlines voegt Sevilla toe aan het zomeraanbod

     

     

     

     

    Vanaf 4 april biedt Brussels Airlines 3 wekelijkse vluchten aan naar Sevilla. Dankzij de grote marktvraag zet Brussels Airlines opnieuw koers naar deze Zuid-Spaanse stad. De vluchturen zijn perfect geschikt voor vakantiegangers.

     

    Vanaf het zomerseizoen verstevigt Brussels Airlines haar aanwezigheid op het Iberisch Schiereiland. Naast Malaga / Costa del Sol en Faro/Portugese Algarve wordt Sevilla aan het vluchtaanbod toegevoegd. Het échte hart van Andalousië wordt 3 keer per week rechtstreeks verbonden met Brussel.

     

    Sevilla, de hoofdstad van de tapa’s én het decor van Bizet’s opera Carmen, geniet van een prachtig klimaat. De bakermat van de Flamenco ligt bezaaid met prachtige historische gebouwen, een indrukwekkende kathedraal en prachtige paleizen zoals het beroemde Real Alcazar. De hoofdstad van de regio Andalousië is dan ook dé ideale bestemming voor een citytrip of vakantie in een zonovergoten regio.

     

    Steden zoals Jerez, Cadiz of Cordoba liggen op een boogscheut en ook de bekende

    badplaatsen van de Costa de la Luz zoals Rota, Chipiona, Chiclana, Sanlucar en Puerto de Santa Maria zijn vlot bereikaar vanuit Sevilla.

     

    Dankzij de unieke ‘one way’ tarieven van Brussels Airlines en een huurwagen kunnen passagiers de verschillende bestemmingen van Brussels Airlines in de regio combineren. Een heenreis naar Sevilla en Andalousië kan bijvoorbeeld gecombineerd worden met een bezoek aan de Algarve en een terugkeer via Faro.

     

    Sevilla wordt terug in het vluchtaanbod opgenomen omdat er een grote marktvraag rees sinds de route in 2007 werd gesloten. Inclusief Sevilla biedt Brussels Airlines deze zomer 6 Spaanse bestemmingen aan (Barcelona, Madrid, Malaga, Palma de Mallorca, Bilbao en Sevilla).

    De uurregeling van de vluchten met bijvoorbeeld vertrek- en terugkeermogelijkheden op zaterdag én zondag beantwoordt volledig aan de vraag van vakantiegangers en laat citytrips, minitrips en langere vakanties toe.

    www.brusselsairlines.com

     

     

     

    13-02-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ry cooder

    Ry Cooder & Nick Lowe with  Flaco Jimenez and Joachim Cooder

     

     

     

    ‘Goede wijn behoeft geen krans’ zou de titel kunnen zijn van een willekeurige concertrecensie van Ry Cooder. Helaas is het  al weer veel te lang geleden (van Werchter 1990 en Dranouter 1995) dat de man de lage landen met een bezoek vereerde.

    Ry had het immers te druk met zijn  soundtracks (Paris, Texas  had zonder  die slide-gitaar nooit zo’n impact gehad), zijn productiewerk (Buena Vista Social  Club,  Mavis Staples) en zijn geniale  trilogie: Chavez, Ravine (2005), My  name is Buddy (2007) en Flathead (2008). In oktober jongstleden verscheen de verzamelaar ‘The UFO has landed’ die zowel zijn filmmuziek als regulier solo-werk bundelt. Ook op de recent verschenen ‘Buena Vista Social Club At Carnegie Hall’  drukte hij zijn stempel.

     

    In 2009 vertrekt de man -voor het eerst sinds  mensenheugenis- op tournee en hij brengt zeer fijn volk mee. Op zondag 21 juni 2009 zal Ry in de Elisabethzaal samen met meester accordeonist Flaco Jimenez, zijn zoon Joachim en zangeres Juliette Commagere een bloemlezing brengen uit  zijn omvangrijk oeuvre. Voor dit kwartet alleen al zou iedere rechtgeaarde  muziekliefhebber naar Antwerpen afzakken.

    Voor de bescheiden Cooder mocht de avond nog net dat ietsje meer hebben en  daarom neemt hij ook zijn oude strijdmakker Nick Lowe op sleeptouw. Ooit zaten ze samen in Little Village, maar de laatste jaren heeft de gewezen pubrocker een aantal fantastische rootsplaten uitgebracht. De  nummers uit ‘The Convincer’ en ‘At My Age’ kunnen dankzij de Cooder-touch alleen maar aan kracht winnen.

    Liefhebbers van het betere levenslied (van Johnny Cash tot de Cha-Cha-Cha) weten nu al waar ze volgende  zomer  zullen vertoeven. De Elisabethzaal  zal voor één keer de zevende hemel heten. Reken er maar niet op dat je deze drie legendes (Ry, Flaco en Nick) nadien ooit nog samen op een podium aan het  werk zal kunnen zien. RVH.

    www.teleticketservice.com - www.fnac.be

    13-02-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrolijke vrienden

     

    Vrolijke, vrolijke vrienden.

     

     

    Ook binnen Filou & Friends wordt, net als bij P’tit Filou, met de drie kleurenpaletten Travel Song, Work Song en Bird Song gewerkt. Het resultaat is een collectie in verschillende tinten met in de hoofdrollen: blauw, geel, rood en groen. Nieuw zijn de dégradétruien die voor een genuanceerde look zorgen. De kleuren lopen geleidelijk over van wit naar roze, geel of blauw. Wie zegt dat kinderkledij niet trendy en modieus kan zijn, heeft het helemaal mis.

     

    Meisjes zijn, hoe jong ook, goed op de hoogte van wat er hip is in de modewereld. Filou & Friends zorgt dan ook voor een bijzonder modieuze collectie. A-jurkjes, rokjes, leggings, zachte golfjes, romantische bloemetjes … Modebewuste dochters mogen op deze leeftijd hun eigen keuze smaken en er net zo hip en trendy uitzien als hun mama.

     

    Jongens echter willen vooral stoer zijn. Daarom heeft Filou & Friends voor hen truien met brede strepen, gilets met kappen, broeken met grote zakken, T-shirts die je boven een leuk hemd kunt dragen, kortom cool. Dat is zeker ook te merken aan de gekke opschriften op sommige T-shirts: Hi, Peace, Big bear, Thumbs Up, 50 ways to be cool zijn maar enkel voorbeelden. Want de jongens van tegenwoordig zijn geen brave koorknaapjes meer, het zijn al echte kereltjes. RVH.

    Info consumenten 056-22 99 05

     

     







    05-02-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    04-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Neuhaus brengt harten in vervoering

    Neuhaus brengt alle harten in vervoering

     

     

     

    Het is zover. De traditionele kerst- en nieuwjaarsdecoraties hebben plaats gemaakt voor het feest van Valentijn. Vrijgezel, verliefd, verloofd, getrouwd of gescheiden, de talloze hartjes die het straatbeeld passioneel rood kleuren laten niemand ongemoeid.

    Ook uw favoriete chocolatier doet enthousiast mee. Neuhaus lanceert speciaal voor 14 februari een reeks hartvormige pralines, ideaal als origineel en tegelijk overheerlijk geschenk. Hét sterproduct van deze collectie is de Mini Ballotin You & Me, een tweedelig liefdesdoosje dat de liefde symboliseert tussen 2 personen die samen 1 groot hart vormen. Binnenin overheerlijke, hartvormige pralines : een hart voor u en een voor uw geliefde. Een kleine attentie met een subtiele, symbolische toets die het hart van uw uitverkorene zal doen smelten.

     

    Het pronkstuk van de Valentijn collectie: de Mini Ballotin You & Me. Deze ballotin stelt twee onafscheidelijke helften voor: JIJ & IK, een hart voor je geliefde en een voor jezelf. Een sober, tweedelig liefdesdoosje, want liefde hoeft ten slotte niet altijd ingewikkeld te zijn. Een niet te missen cadeau voor wie verzot is op subtiele zinspelingen.

     

    Bij mekaar gehouden door een speciaal lint vormen deze 2 onafscheidelijke liefdesdoosjes, You & Me, het symbool van deze Valentijn collectie. Het lint, dat de twee onweerstaanbare harten verbindt, zorgt voor een romantische toets. Maak ze met een eenvoudig gebaar los, beleef de heerlijke smaak van de pralines en samen met de chocolade zal ook je hart en dat van je geliefde smelten.

     

    En Neuhaus heeft nog meer in petto. Wat dacht u van een Ballotin, gevuld met 500 g pralines in hun authentieke verpakking, maar met een speciale valentijnsleutelhanger erbovenop. Een verleidelijk geheel dat niet alleen uw smaakpapillen maar ook uw hart zal weten te betoveren ... RVH.

     

     

     

     





    04-02-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Swiss de nieuwe First class

     

     

    SWISS, de nieuwe First Class: een suite boven de wolken.

     

     

     

    Swiss zal vanaf de lente stapsgewijs een nieuwe First Class introduceren samen met het vernieuwingsprogramma van de vloot. Het pronkstuk van het vliegtuig is de nieuwe SWISS First Seat; een combinatie van exclusief ontwerp, topcomfort en uitgebreide privacy. Deze kan dan nog eens individueel aangepast worden volgens de klant zijn specifieke wensen en noden. De nieuwe ‘suite in de wolken’ is wederom een mijlpaal binnen de kwaliteitsgerichte zoektocht van SWISS.

     

    Met zijn talloze mogelijkheden biedt de SWISS First Seat een uitmuntend comfort tijdens de vlucht dat tot in de puntjes kan worden aangepast aan de klant zijn vereisten. De multifunctionele zijwanden die de ‘seats’ omgeven bieden uitgebreide privacy terwijl de stijlvolle verlichting en het hedendaagse SWISS design een verruimend effect creëren. Als extra bonus biedt deze unieke ‘guest seat’, vervolledigd met rug- en armsteun, de ‘first class customer’ de mogelijkheid met een medereiziger te dineren of vergaderen aan een aangepaste tafel.

     

    De SWISS First Seat kan tot een volwaardig bed worden neergeklapt door een simpele druk op de knop en is meer dan twee meter lang. Het is tevens voorzien van een donsdeken en bevat een pneumatisch hoofdkussen waarvan de hardheid door de reiziger bepaald wordt.

     

    Eens al de nieuwe A330-300 toestellen in gebruik zijn, zal SWISS de enige luchtvaartmaatschappij zijn die een First Class compartiment aanbiedt op alle zijn langeafstandsvluchten. RVH.

    03-02-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eurostar, snelste reistijden

     

     

    EUROSTAR VOERT OPNIEUW SNELSTE REISTIJDEN IN

     

     

     

     

     

    Eurostar, de hogesnelheidstrein die België en Frankrijk met het Verenigd Koninkrijk verbindt, kondigt aan dat het opnieuw volgens de normale dienstregeling rijdt vanaf maandag 23 februari 2009. Met terug de snelste reistijd van 1u51 naar Londen, en tot 10 treinen per dag.

     

    De terugkeer naar de volle capaciteit van Eurostar volgt op de aankondiging van Eurotunnel, de eigenaar en uitbater van de Kanaaltunnel, dat de herstelwerken tegen 10 februari klaar zullen zijn. Hierdoor kan Eurostar de overgang naar de nieuwe dienstregeling plannen en implementeren. De werken vinden plaats in het deel van de tunnel dat bekend staat als "Interval 6". Van 10 tot en met 22 februari blijft Eurostar rijden volgens de bestaande dienstregeling, met enkele treinen die vroeger zullen aankomen dan gepland.

     

    Vanaf 23 februari heeft Eurostar terug de normale dienstregeling, met alle treinen terug op volle snelheid. De snelste non-stop reistijden van Eurostar zijn dan terug van kracht: Brussel - Londen in 1u51, Parijs - Londen in 2u15, en Lille - Londen in 1u20.

    Het aantal treinen neemt toe tot 10 per dag op de route Brussel - Londen en 19 per dag op de route Parijs - Londen. Door de volledige capaciteit in de tunnel kan Eurostar terug gebruik maken van het optimale vertrekschema.

     

    Eurostar voert vanaf 23 februari een nieuwe rechtstreekse verbinding in tussen Brussel en Ashford. Door het incident in de tunnel was deze trein uitgesteld sinds december vorig jaar. Daarnaast komt er ook een rechtstreekse Brussel - Calais op zaterdag en een Calais - Brussel op zondag. RVH.

     

    03-02-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Filou & friends

    Filou & Friends

     

     

     

    Het belooft een vrolijke en lekker warme zomer te worden met de nieuwe collecties van Filou & Friends. Filou & Friends heeft immers voor elke kapoen wat wils in huis.

     

    P’tit Filou Layette legt alle baby’s extra in de watten. Zachte kruippakjes, kleurrijke pamperbroekjes en T-shirtjes met gekke tekstjes op, het is er allemaal. De hoofdkleuren in de Layette-collectie zijn blauw, geel en roze. De kleertjes van P’tit Filou zien er niet alleen superleuk uit, ze zitten ook gewoon heel gemakkelijk. Want naar goede gewoonte blijven draagcomfort en functionaliteit voor zowel mama als baby centraal staan.

     

    Stijlvolle deugnieten.

     

     

    De nieuwe zomercollectie P’tit Filou is opgedeeld in 3 thema’s: Travel Song, Work Song en Bird Song, alle drie met hun eigen kleurenpalet. Zo is er geel, blauw en roze, groen, bruin en rood. Kortom vrolijke kleurtjes voor vrolijke kindjes.

     

    Omdat de kleine uk in de eerste plaats wil ravotten en naar hartelust spelen, ontwierp P’tit Filou enkel en alleen kleertjes in gemakkelijke en elastische stoffen die super comfortabel zijn. Zo geven ze lekker mee tijdens het rennen, springen en koprollen.

     

    Bij P’tit Filou zette de ‘grote mensen’-trends zich door naar de kids. Net zoals bij de mama’s zijn de kleedjes met legging ook bij kleine meisjes een groot succes. Verder bestaat de collectie uit losse kleedjes, lieflijke prints, zwierige rokjes…

    Voor de jongens ontwierp P’tit Filou zowel klassieke hemdjes met een trui als stoere T-shirts en sweaters met kap. Deze zijn perfect te combineren met een toffe jeans. RVH.

    Info consumenten 056-22 99 05

     





    02-02-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hartjes van leonidas

     

    DE KLEINE HARTJES VAN LEONIDAS, SMAAKVOLLE PASSIE

     

     

    Valentijn is het feest van de liefde en dus de ideale gelegenheid om uw liefde en genegenheid te tonen aan degene die u het meest dierbaar is. Een kleinigheidje is vaak al voldoende -een bosje bloemen, een romantisch diner bij kaarslicht of gewoon

    een verrukkelijke chocolade-lekkernij -om een teder moment van liefde te delen.

     

    Om het feest van de liefde op gepaste wijze te vieren, creerde meester-chocolatier Leonidas de ‘kleine hartjes’ een verrukkelijke chocolade bonbon waaraan uw geliefde zeker niet zal kunnen weerstaan.

     

    De kleine hartjes van Leonidas zijn verkrijgbaar in drie smaken: de kleine hartjes uit pure chocolade gevuld met frambozencrème verrassen door hun frisse smaak, die nog beter tot zijn recht komt dankzij de krachtige pure chocolade; de kleine hartjes uit melkchocolade met pistachevulling zijn een verrukking voor uw gehemelte, de kleine hartjes uit melkchocolade tenslotte, zijn gevuld met vanille zijn het toppunt van geluk voor de liefhebber van klassieke smaken.

     

    Als klap op Cupido’s vuurpijl worden de kleine hartjes van Leonidas verkocht in een luxedoos van twaalf (vier per smaak), zalig rustend op een fluwelen bedje. Op het kleine hartvormige kaartje kunt u uw cadeau een teder woord van liefde meegeven. De verrukkelijke hartjes van Leonidas zullen vanaf Valentijn het hele jaar door uw liefde en genegenheid kunt tonen. RVH.

    www.leonidas.com

     

    02-02-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    31-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

     

    Altijd feest in Ierland !

     

     

     

    Wie Ierland al eens heeft bezocht, wil er graag terug en wie er nooit is geweest, gaat er dit jaar naartoe om deze unieke vakantiebestemming te ontdekken. Ierland is niet alleen bekend om zijn gastvrijheid en zijn vriendelijke mensen maar ook omdat de bezoeker er kan genieten van een schitterende mengeling van natuurschoon en cultuurhistorische bezienswaardigheden. Maar er is meer!  Bezoek je het groene eiland tijdens 2009 dan word je nog eens extra verwend met ‘de craic’. Dat is het Keltische woord voor plezier of ‘goed gevoel’ dat je vooral tijdens de festivals kan ervaren.

     

    Feesten is veel meer dan een zomeraangelegenheid. Tijdens elk seizoen is er een festival waarvoor je speciaal naar Ierland reist. Neem het Saint Patrick’s Festival in Dublin. Het vindt plaats in maart, naar aanleiding van de nationale feestdag (17 maart), en duurt een week. Meer dan een miljoen mensen vullen de straten van de hoofdstad om te genieten van straattheater, vuurwerk, carnaval, muziek en vooral van heel veel plezier (www.stpatricksday.ie).

     

    Wie denkt aan feesten en aan plezier, denkt aan eten en drinken. Absolute topper voor wie houdt van tafelen en van gezelligheid is Taste of Ireland 09 dat in Dublin (11 tot 14 juni) en in Cork (25 tot 28 juni) plaatsvindt. Dat wordt genieten van heerlijke gerechten, creaties van wereldberoemde koks, en van de beste wijnen. Taste of Ireland 08 is een allesomvattend evenement met een groot cultureel component, met muziek en dans en talloze live optredens (www.tastefestivals.ie).

    Wie in september Ierland bezoekt, reist beslist naar Galway voor het International Oyster Festival (www.galwayoysterfest.com) en naar het mooie markstadje Midleton voor het Food & Drink Festival (www.midletonfoodfestival.ie).

     

    Reizen naar Ierland kan op verschillende manieren, met Aer Lingus en met Ryanair, met dagelijkse vluchten naar Dublin en Shannon, vanuit Brussel en Charlerloi. Niet vergeten dat Dublin in 2009 zijn bezoekers met open armen zal ontvangen en dit naar aanleiding van de 250ste verjaardag van Guinness (www.guinness-storehouse.com) .

     

     

     

    INFO

     

    Tourism Ireland, Louizalaan 66, 1050 Brussel, T 02 275 01 71,

    e-mail : info.be@tourismireland.com

     

    www.discoverireland.com: officiële site van de Ierse dienst voor Toerisme

    www.aerlingus.com, www.ryanair.com

     

     

     

    31-01-2009 om 16:57 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vakantiesalon brussel - slot
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vakantiesalon Brussel 2009/3

     

     

     

    Ook nieuwe verre – en tot de verbeelding sprekende – bestemmingen ontbreken dit jaar niet op het appel: Dubai, Oman, Curaçao en Belize zijn een greep uit het aanbod van nieuwe bestemmingen.

     

    Het Brussels Vakantiesalon komt dit jaar daarenboven met nog een nieuwigheid op de proppen: het Salon is al jaren een gevestigde waarde voor al wie op zoek is naar professioneel reisadvies op maat. Dit jaar innoveert het Vakantiesalon met het “Holiday Forum” (in samenwerking met mediapartners als Radio 2 en Vivacité), een platform dat ter beschikking wordt gesteld voor presentaties door experts, luisteraars en tv-persoonlijkheden. Platform dat nog een stapje verder gaat door verschillende specialisten aan het woord te laten, waaronder ook de ervaringdeskundigen, de reizigers zelf.

     

    In vijf paleizen nemen meer de 700 standhouders u mee op ontdekking naar onbekende verre oorden, mooie plekjes dichtbij, avontuurlijke reisformules en nieuwe citytrips. In Paleis 3 vindt u de verre bestemmingen, de touroperators en de Adventure Zone. Paleis 4 herbergt alle Franse exposanten en in Paleis 5 kan u terecht voor Europa en de Middellandse Zee. Paleis 8 is eveneens het paleis van de verre bestemmingen en België. In de Patio vindt u alles over Camping & Caravaning. RVH.

     

     

    Vakantiesalon Brussel van 5 tot 9 februari 2009,

    elke dag van 10u tot 18u in Paleis 3, 4, 5, 8 en de Patio van Brussels Expo.

    www.vakantiesalon.eu

     

     

     

    31-01-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Valentijn: feestelijke Bordeauxwijnen

    Feestelijke Bordeauxwijnen voor Valentijn.

     

     

     

     

    De eindejaarsfeesten zijn amper achter de rug en u kan al uitkijken naar een hele reeks andere festiviteiten. Sint-Valentijn om te beginnen. De Bordeaux wijnen lenen  zich uitstekend om al de plezierige en feestelijke momenten die zich aankodingen te begeleiden. Wat is er immers mooier dan samen met wie u dierbaar is te genieten van enkel druppels bordelais-elexir?

     

    Een topper in deze feestperiode is ongetwijfeld de Sauternes Château les Justices 2002, een wijn die stamt uit de regio van de Vins blancs d’Or van Bordeaux, die zich uitstrekt aan beide zijden van de Garonne boven de bordelais en zijn voorsteden. Het speciale microklimaat van deze streek verzoent – vanaf het einde van de zomer – zachte temperaturen met de ochtendmist.

     

    Deze wijn, die fris gedroken wordt op een temperatuur van 8 à 9°, is uitermate geschikt bij creatieve culinaire bereidingen. Ook uitstekend als aperitief, vergezeld van amandelnoten, olijven of droge vruchten. Bij het voorgerecht zal zijn zalvend karakter, zich pefect vermengen met het smaakpalet van ganzenlever en bepaalde vissoorten. Deze wijn is bovendien uitermate geschikt bij wit vlees, gevogelte en fijne vis in saus: zalm, lotte, baars en poon.

     

    Op een kaasschotel passen roquefort en bleu ideaal bij het zachte aspect van de wijn. Voor desserts komt deze wijn extra tot zijn recht bij nagerechten met weinig  suiker zodat het evenwicht niet verstoord en het gehemelte niet verzadigd wordt: denk maar aan sorbets, chocolade, fruittaarten en fruitsalade.

     

    De Bordeauxwijnen omvatten ook een uniek gamma van rode wijnen, rosés, clairets, crémants en droge witte wijnen, onderverdeeld in 57 heerlijke appellations, die een grote keuze aan wijnen bieden voor dagelijks gebruik. RVH.

    www.bordeaux.com

     





    29-01-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Delhaize eerste retailer met certificaat

    DELHAIZE BELGIË ONTVANGT ALS EERSTE RETAILER CERTIFICAAT VOOR AUTOCONTROLESYSTEEM IN VOEDSELVEILIGHEID

    Onafhankelijke certificatie bevestigt voortrekkersrol Delhaize in voedingscontrole

     

     

     

     

    Delhaize België is de eerste voedingsdistributeur in ons land die een certificatie heeft gekregen voor de implementatie van een autocontrolesysteem voor de veiligheid van voedingsmiddelen. Het certificaat is tot nu toe toegekend aan vijf winkels: de Delhaize supermarkt in Brasschaat, Keerbergen, Ledeberg (Gent) en in Grivegnée (nabij Luik), en de AD Delhaize Bergerie (Seraing). Dat Delhaize als eerste Belgische food retailer deze certificatie ontvangt, is een mooie erkenning van haar jarenlange inspanningen op het vlak van voedselveiligheid. Delhaize streeft ernaar dat al haar geïntegreerde winkels in 2009 het autocontrole-certificaat behalen.

     

    Delhaize België hecht enorm veel belang aan kwaliteit en voedselveiligheid. De retailer kiest in die optiek de meest betrouwbare leveranciers, legt hen strenge controlecriteria op en brengt op al haar producten heel gedetailleerde etiketten aan, zodat het volledige parcours van elk vers product traceerbaar is. Daarnaast dragen ook voortdurende verbeteringen aan de koude keten, extra hygiënische maatregelen, permanente interne voedingscontroles en onafhankelijke trimestriële controles van elk winkelpunt bij tot een optimale voedselveiligheid bij Delhaize. RVH.

     

     

    29-01-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Show Brasil

    Show Brasil

     

     

     

     

    Het cabaretleven in Brussel was nagenoeg uitgestorven tot Daniel Verhoeft besliste om terug wat vuur in de smeulende massa te brengen. Brussel swingt nu opnieuw op het onweerstaanbare ritme waarbij de grijze stenen muren de tinten van limoen en paprika meekrijgen, terwijl de danseressen de kleur van mangaan vertonen en zich laten wiegen door de samba’s.

     

    In ‘Show Brasil’ dansen vrouwen met opvallend mooie billen op het ritme van de berimbo in een muzikale revue van veertien bedrijven, met als climax een bezeten Carnaval van Rio, vol beweging en geschitter. Daniek Verhoeft himself presenteert de show die begint op het vliegveld van Sao Paulo, hulde brengt aan Carmen Miranda en je via een burlesk nummer in Salvador de Bahia doet belanden.  Ook de geheimen waarom Brazilaanse meisjes het tot hoela-hoelameisjes brachten in Tahiti worden onthuld, dit alles vooraleer men in een bruisend Rio arriveert. De revue is nntworpen door Lucilène, de Braziliaanse echtgenote van Daniel.

     

    De revue kadert tevens in een authentiek Braziliaans buffet. De Braziliaanse keuken is bij ons nog altijd miskend maar biedt een uitgebreide en gevarieerde keuze. Naast salades is er vis met kokosmelk, kip met ananas, rundvlees met madeirasaus, lamsvlees met olijven, feijode – het nationaal Braziliaans gerecht – pasta’s, rijst en de

    churascaria – sappig vlees dat op houtsvuur geroosterd is en wordt geserveerd op enorme spiesenn picanha met gebakken banaan. Ook de desserts verwijzen naar de Zuid-Amerikaanse tradities.

     

    Het diner met vertoning kost 29€ op donderdag en 39€ op vrijdag en zaterdag, voor de dranken – wijnen, bieren, softdrinks en waters naar keuze en onbeperkt, betaal je 20€ extra.

     

    Na de maaltijd en voorstelling kan het publiek de ganse nacht blijven dansen op de Latijnse ritmes, je voelt je warempel onder de tropenhemel waar men onbeperkt van de ritmes en levenslust kan genieten. RVH.

     

    Show Brasil – Greepstraat 17 –1000 Brussel

     

     

    29-01-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vakantiesalon brussel 2

    Vakantiesalon Brussel 2009/2

     

     

     

     

    Ook dichtbijvakanties worden steeds populairder. De Belg blijft heel veel waarde hechten aan zijn vakantie. Als wat verder weg geen optie is, dan worden alternatieven dichter bij huis gezocht, en aan keuze geen gebrek! De zones van Frankrijk en Duitsland bijvoorbeeld zijn nog nooit zo groot geweest op het Vakantiesalon.

     

    Toch blijven de verre bestemmingen, waarvoor men tegenwoordig terecht kan bij de meeste touroperators, zich evenzeer profileren. Zo wordt op het Vakantiesalon voor de tweede maal het Caraïbische Dorp georganiseerd. Dit jaar nog uitgebreider met Martinique, Curaçao en Belize als nieuwkomers. De bezoeker wordt er volledig ondergedompeld in de Caraïbische sfeer: muziek, cocktails en dans brengen een warm voorsmaakje van uw toekomstige reis. Onder de vleugels van LAN Airlines zijn dan weer verschillende Zuid-Amerikaanse bestemmingen vertegenwoordigd zoals Chili of Peru.

    De grote touroperators bevestigen de trends. Zo wordt er bij Sunjets veel aandacht besteed aan de “stedenvakanties” en “dichtbijvakanties”, naast de klassieke vlieg-en

    autovakantieformules. Bij Intermed (Sunworld en Skiworld) wordt heel positief aangekeken tegen het nieuwe zomerseizoen 2009: de reiziger is er zich degelijk van bewust dat wie snel boekt, goedkoper reist. Intermed pakt daarom uit met vroege brochures en interessante vroegboekkortingen.

     

    Naar goede gewoonte zijn zowel Europa als het Middellandse Zeegebied goed vertegenwoordigd op het Vakantiesalon. Frankrijk is opnieuw prominent aanwezig op het Salon. Logisch, gezien het toch een van de favoriete bestemmingen blijft van de Belgische vakantieganger. De Oost-Europese landen positioneren zich sterk met o. a. Tsjechië dat de eerste helft van 2009 het voorzitterschap van de Europese Unie op zich neemt. RVH.

     

     

     

    Vakantiesalon Brussel van 5 tot 9 februari 2009,

    elke dag van 10u tot 18u in Paleis 3, 4, 5, 8 en de Patio van Brussels Expo.

    www.vakantiesalon.eu

     

     





    29-01-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Show Brasil

    Show Brasil

     

     

     

     

    Het cabaretleven in Brussel was nagenoeg uitgestorven tot Daniel Verhoeft besliste om terug wat vuur in de smeulende massa te brengen. Brussel swingt nu opnieuw op het onweerstaanbare ritme waarbij de grijze stenen muren de tinten van limoen en paprika meekrijgen, terwijl de danseressen de kleur van mangaan vertonen en zich laten wiegen door de samba’s.

     

    In ‘Show Brasil’ dansen vrouwen met opvallend mooie billen op het ritme van de berimbo in een muzikale revue van veertien bedrijven, met als climax een bezeten Carnaval van Rio, vol beweging en geschitter. Daniek Verhoeft himself presenteert de show die begint op het vliegveld van Sao Paulo, hulde brengt aan Carmen Miranda en je via een burlesk nummer in Salvador de Bahia doet belanden.  Ook de geheimen waarom Brazilaanse meisjes het tot hoela-hoelameisjes brachten in Tahiti worden onthuld, dit alles vooraleer men in een bruisend Rio arriveert. De revue is ntworpen door Lucilène, de Braziliaanse echtgenote van Daniel.

     

    De revue kadert tevens in een authentiek Braziliaans buffet. De Braziliaanse keuken is bij ons nog altijd miskend maar biedt een uitgebreide en gevarieerde keuze. Naast salades is er vis met kokosmelk, kip met annaes, rudvlees met madeirasaus, lamsvlees met olijven, feijode – het nationaal Braziliaans gerecht – pasta’s, rijst en de

    churascaria – sappig vlees dat op houtsvuur geroosterd is en wordt geserveerd op enorme spiesenn picanha met gebakken banaan. Ook de desserts verwijzen naar de Zuid-Amerikaanse tradities.

     

    Het diner met vertoning kost 29€ op donderdag en 39€ op vrijdag en zaterdag, voor de dranken – wijnen, bieren, softdrinks en waters naar keuze en onbeperkt, betaal je 20€ extra.

     

    Na de maaltijd en voorstelling kan het publiek de ganse nacht blijven dansen op de Latijnse ritmes, je voelt je warempel onder de tropenhemel waar men onbeperkt van de ritmes en levenslust kan genieten. RVH.

     

    Show Brasil – Greepstraat 17 –1000 Brussel

     

     







    28-01-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vakantie maakt mensen in armoede sterker

    Vakantie maakt mensen in armoede sterker

     

     

     

     

    Een uniek onderzoek van Toerisme Vlaanderen en de University of Westminster (UK) leert dat vakantie mensen in armoede mentaal sterker maakt, proactiever in het leven doet staan, hun sociaal netwerk vergroot en hen vaker het openbaar vervoer doet gebruiken. Toerisme Vlaanderen stelde de resultaten van deze studie voor tijdens het jaarlijks Forum van zijn Steunpunt Vakantieparticipatie.

     

    Het Steunpunt Vakantieparticipatie brengt al 8 jaar lang de toeristische en de sociale sector met succes bij elkaar. Het Steunpunt werkt een aanbod uit met de medewerking van attracties, vakantiecentra of hotels, die daguitstappen of verblijven aan een verlaagd tarief aanbieden. 14.5 % van de Vlamingen kan zich geen weekje vakantie veroorloven. In 2008 konden 72.912 mensen in armoede via het aanbod van het Steunpunt Vakantieparticipatie genieten van één of meerdere dag(en) vakantie. Dit is een stijging van 30% in vergelijking met vorig jaar. Er is keuze uit 83 daguitstappen, 79 accommodaties voor individuele vakantiegangers, 24 verenigingen die volledig georganiseerde vakanties aanbieden en meer dan 200 groepsverblijven. Meer dan 950 sociale organisaties zijn (gratis) lid van het Steunpunt en staan ervoor garant dat de sociale tarieven in de juiste handen terechtkomen.

     

    De sociale organisaties spelen een cruciale rol om deze positieve effecten bij de vakantiegangers te verkrijgen. Begeleiders helpen bij het selecteren en reserveren van het verblijf, bij het pakken van de koffer, bij het uitstippelen van de route en bij de opvang na terugkeer. De toeristische partners ontvangen geen rechtstreekse financiële return voor de sociale tarieven die ze vrijwillig aanbieden. Toch is een grote groep uitbaters niet blind voor de meer zakelijke effecten van de samenwerking, zoals grotere naambekendheid, extra promotie, ethisch ondernemen en hogere bezoekersaantallen. Maar dat doet geen afbreuk aan het sterke humanitaire bewustzijn bij de toeristische partners, dat iedereen recht heeft op vakantie. RVH.

    www.vakantieparticipatie.be

    28-01-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cote d'Opale - Malo les Bains

    Cote d’Opale – Malo les Bains

     

     

     

    Duinkerke is niet alleen een carnavaleske stad die tal van militaire troeven bezit, maar ze biedt ook de kunstliefhebbers, de zonnekloppers en de fijnproevers een leuk verblijf.

     

    Architecturaal zijn het vooral de buitenwijken van Duinkerke die verwijzen naar rijke villabouw met talloze ornamenten, het stadscentrum zelf werd tijdens de grote oorlogen nagenoeg compleet verwoest. Aanvankelijk kregen de villa’s een serie vrouwennamen mee, nadien opteerde men voor plantennamen, mythologische figuren en tal van andere onderwerpen. Hoofddoel was aan de buren te tonen dat men niet alleen financieel sterk stond, maar evenzeer creatieve ideeën wist te realiseren. Erkers in hout, kunstige dakraampjes, mozaïeken, gekleurde bakstenen en zelfs pleisteren gebinten sieren voorgevels en fronten van de villa’s. Een van de meest opmerkelijke exemplaren is ongetwijfeld een symmetrische voorgevel waarbij dag en nacht, beide zijden van de voordeuren sieren.

     

    Het LAAC is een waardevol kunstmuseum met diverse tentoonstellingen en evenementen. Het accent ligt hier vooral op een interactieve kunstbeleving waardoor talrijke scholen hier regelmatig te gast zijn. De leerlingen participeren maar al te graag en het is overduidelijk dat het kunstenaarsbloed nog rijkelijk stroomt in en rond Duinkerke.

     

    Op culinair vlak bezit Duinkerke enkele interessante restaurants die menig fijnproever kunnen bekoren. Een der toppers  is ongetwijfeld een regionale lekkernij, ‘les doigts de Jean Bart’, een gebakje van de familie Vandewalle, bestaande uit een biscuit van amandelen en koffie, die nadien in een chocoladebad wordt gedompeld. Een recept dat in 1958 door grootvader Vandewalle werd gecreëerd, recept dat trouwens werd gedeponeerd zodat de familie het exclusief fabricagerecht bezit.

     

    De brede zandstranden van Duinkerke inzonderheid deze van Malo les Bains, zijn een weelde voor zonnekloppers. Afgeboord met oude villa’s, talloze winkeltjes en horecabedrijven genieten de badgasten hier van een onvoorstelbare rust. Het ontbreken van betonnen hoogbouw zorgt voor extra ruimte en zonlicht. De stranden genieten dan ook vanaf de eerste lentedagen van een uitbundige overvloed zonnestralen.

     

    Het aantal hotels dat de stranden afboort, kan je hier makkelijk  op de vingers van één hand tellen. Toch biedt groot Duinkerke ruime overnachtingsmogelijkheden in prijsklassen. Een van de comfortabele, eenvoudige maar toch kwalitatieve logementen vindt men in hotel L’Hirondelle, een duo-hotel bestaande uit de villa’s Faidherbe en Mimosa. Het hotel ligt op twee minuutjes wandelen van het strand en biedt een 50-tal kamers, een fitnessruimte en seminariemogelijkheden. Ook fietsfanaten kunnen hier terecht en hun stalen ros in alle rust opbergen. L’Hirondelle is lid van de Logis de France, lidmaatschap dat kwaliteit en comfort garandeert. RVH.

    www.lesdunesdeflandre.fr

    tourisme-dunesdeflandre@ot-dunkerque.fr









    27-01-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vakantiesalon brussel
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vakantiesalon Brussel 2009

     

     

     

     

    Op donderdag 5 februari opent het Vakantiesalon 2009 in Brussels Expo voor de 51ste keer zijn deuren. Van donderdag 5 tot en met maandag 9 februari kan u er telkens terecht van 10u tot 18u. Het belooft een schitterende editie te worden met Italië als eregast.

     

    Naar aanleiding van de 90ste verjaardag van ENIT, ontvangt het Vakantiesalon dit jaar Italië als eregast. De Belg hoeft niet meer overtuigd te worden van de aantrekkingskracht van “La bella Italia”. Het land traditioneel gekend om zijn “gelato” en “chianti” herbergt echter een schat van nog te ontdekken pareltjes. Gaande van het “agriturismo” tot het culturele bezoek aan Rome, of nog de schoonheid van de Adriatische kust en de duizelingwekkende pracht van de Apennijnen… Italië blijft bekoren!

     

    Vanaf dit jaar brengt de beurs op iedere editie een centraal thema naar voor. Volgens het Amerikaanse TripAdvisor wordt de “actieve vakantie” dé trend voor reizend 2009. Als trendsetter speelt het Vakantiesalon 2009 hier dan ook op in door het thema extra in de kijker te zetten. De Belgische vakantieganger is namelijk steeds milieubewuster en op zoek naar groene, actieve vakanties, genietend van al het mooie dat onze planeet te bieden heeft. Naast de aandacht die dit thema doorheen het hele Vakantiesalon krijgt van de “klassieke” exposanten op het Avontuur Parcours, vind je in Paleis 3 een Adventure Zone. Een zone speciaal voor actieve vakanties en avontuurlijke vrijetijdsbesteding zowel in binnen-als buitenland. Er zullen kanodemonstraties plaatsvinden in een speciaal aangelegd zwembad, maar ook een Avontuur Parcours is voorzien. “Gespecialiseerde” exposanten (trekking, 4x4, kanoreizen…) staan eveneens klaar voor wie op zoek is naar actie en avontuur. Daarenboven is A.S. Adventure als nieuwe sponsor van het Vakantiesalon dé expert bij uitstek voor al wie goed uitgerust van zijn actieve vakantie wil genieten. RVH.

     

     

     

    Vakantiesalon Brussel van 5 tot 9 februari 2009,

    elke dag van 10u tot 18u in Paleis 3, 4, 5, 8 en de Patio van Brussels Expo.

    www.vakantiesalon.eu

     

     

    27-01-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!