Inhoud blog
  • Le monde est-il 'comic'
  • 111 jaar VZUG
  • Muyu collectie
  • Litouwse tradities
  • Quick-Step make-ôver
  • All-over natuursteen
  • Terug naar school
  • Betoverende elegantie
  • Aalto tafels en banken
  • Buiten water?
  • Watches & wonders: drie elegante meesterwerken
  • Swatch Neon collectie keert terug
  • Olympéa Le Parfum
  • Invictus Parfum
  • Quick Step presenteert baanbrekende vloerencategorie Lumic
  • Citizen super Titanium
  • Alpina lanceert revolutionaire horloges
  • By the numbers
  • Schakelaar of street art?
  • Tour d'Anvers
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    24-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dorint Tirol
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Dorint Vital Royal Spa Seefeld Tirol:

    “Wellness all inclusive” laat geen wens onvervuld

     

     

     

    Voor een verwenvakantie, die geen enkele wens onvervuld laat, wordt u door het Dorint Vital Royal Spa Seefeld Tirol uitgenodigd van 15 maart tot 31 mei. In deze tijd (met uitzondering van Pasen en Pinksteren) geldt in het luxeresort het arrangement “Wellness all inclusive”. Dit betekent, dat de gasten een kamer naar wens reserveren en dat het hotel van maandag tot donderdag alle wellness mogelijkheden schenkt.

     

    Het hotel beschikt over een Royal Spa met een oppervlakte van 3.500 m² met ver-schillende wellnesswerelden. Hier kunt u zich door gekwalificeerde experts van top tot teen laten verwennen. Bovendien zijn er vele beauty-en massagemogelijkheden, alsook een modern fitnesscentrum met professionele medische Care-Fitness en preventiediagnostiek. Een deelname aan het omvangrijke vitaalprogramma met sporttherapeuten van het hotel is eveneens in het arrangement begrepen. Bovendien bevat het arrangement, vanaf € 150,-per persoon/nacht, een welkomstdrankje, ontbijtbuffet, vieruurtje met koffie, gebak en vers fruit, alsmede een viergangen verwenmenu als diner.

     

    Het Dorint Vital Royal Spa Seefeld Tirol beschikt verder over 126 elegant ingerichte kamers en suites met balkon of terras. In de zes evenementenruimten met een oppervlakte van 30 tot 167 m² vinden 150 mensen een plaats.  De keuken van het Dorint Vital Royal Spa Seefeld Tirol biedt klassieke tafelgeneugten en regionale specialiteiten tezamen met geheel nieuwe ideeën van de chef-kok. U kan van dit alles genieten in de Tiroler Zirbenstube, restaurant Orchidee of Vital Bistro, voor een aperitief of voor een vrolijk einde van een geslaagde avond is de Art Bar op de tweede verdieping de juiste plek. RVH.

    www.dorint.com/seefeld

    24-02-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.slimme luiers
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    KRUIDVAT VERRAST MET SLIMME LUIERS

     

     

     

     

     

    Kruidvat is eerste retailer die slimme luiers op de markt brengt. Dankzij de unieke urineindicator bij de Newborn luiers kan je zien of je kleintje wel echt geplast heeft. Gedaan met het nodeloos verschonen en de berg ongebruikte luiers, vanaf nu weet je precies of je kleintje een nieuwe broek nodig heeft of niet.

     

    Met de nieuwe Kruidvat Newbornluier is het niet meer nodig de luier open te doen om

    te kijken of de baby geplast heeft. Door de slimme urine-indicator zie je al op voorhand of de luier ververst moet worden of niet.

     

    Hoe dat kan? De blauwe sterretjes vooraan op de luier geven aan wanneer hij vol is en wanneer niet. Als de baby plast, vervaagt de print. Vanaf nu moet je dus geen stunt en vliegwerk meer uithalen om te kunnen kijken of er een plasje gedaan is. Geen sterretjes meer, betekent een verse luier. De nieuwe Newborn luier van Kruidvat maakt het je gemakkelijk. Bovendien is Kruidvat de eerste retailer die met dit concept op de markt komt. RVH.

    www.eu.aswatson.com

     

     

    24-02-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brussels airport

    Aantal passagiers Brussels Airport daalt met 15% in januari 2009

    Daling na sterke groei van januari 2008

     

     

     

    Het aantal passagiers op Brussels Airport daalde in de eerste maand van 2009 met 15% tegenover vorig jaar. Deze daling houdt trend met die van andere grote en middelgrote luchthavens in Europa, zeker wanneer de sterke groei van 15% van Brussels Airport van januari vorig jaar in aanmerking wordt genomen.

    De daling in passagiers wordt vooral veroorzaakt door het vervoer op kortere afstanden in Europa. Ook het intense winterweer van de voorbije weken had een invloed op het Europese luchtvaartverkeer.

     

    Het vrachtvervoer daalde in januari met meer dan 50% tegenover januari 2008. Zonder het effect van de verplaatsing van een deel van de DHL-operatie vanaf voorjaar 2008 bedroeg de daling 38%. Ook in het vrachtvervoer is er een wereldwijde sterke daling door de economische recessie. In de maand januari is deze nog eens versterkt door de vroege datum van het Chinese Nieuwjaar eind januari, waardoor minder vracht dan gebruikelijk vervoerd werd vanuit Azië. De daling vond zowel plaats in het full freighter segment, als in het vrachtvervoer aan boord van passagierstoestellen. RVH.

     

     

     

    23-02-2009 om 20:48 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onbezorgde verhuring

    De « Super Peace of Mind-verzekering » van Europcar

    Zorgeloos huren,… in alle omstandigheden !

     

     

     

     

    Europcar wil bestuurders een onbezorgde verhuring garanderen. Daarom stelt de autoverhuurder een bijkomende verzekering zonder franchise voor.

     

    De Super Peace of Mind-verzekering (SPOM) garandeert een 100% zorgeloos verhuur. De SPOM-verzekering dekt alle inzittenden, inclusief de bestuurder, alsook schade aan het voertuig, glasbreuk en lekke banden. Dit alles zonder contractuele franchise of dossierskosten.

     

    De verzekering is verkrijgbaar vanaf 4 euro per dag, afhankelijk van het model van de huurwagen en de duur van de overeenkomst. Dankzij deze dekking spaart de huurder tot 1380 euro uit (€ 130 dossierskosten + minimum € 1250 franchise) in geval van schade.

     

    In België zijn verzekeringen bij diefstal en/of schade met franchise inbegrepen in de tarieven van Europcar. Dit zijn contractuele garanties in geval van beschadiging van het voertuig of diefstal. Er bestaan echter meerdere opties om deze garanties uit te breiden naargelang de behoeften van de klant. De SPOM-verzekering is de meest optimale verzekering die bij Europcar te verkrijgen is. RVH.

    www.europcar.be of 02/348 92 12.

     

     

    23-02-2009 om 20:47 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Neuhaus
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Wist u DAT? Paaseieren !

     

     

     

     

    De gewoonte om eitjes aan te bieden gaat terug tot de oudheid. In vele culturen zijn eieren het symbool van vruchtbaarheid en een nieuw begin. Vele eeuwen later houden we deze traditie dus nog steeds in ere.

     

    Ongeveer 5 000 jaar geleden schonken de Perzen al eieren... Dat waren dan wel kippeneieren, om geluk te brengen en de lente te vieren! De Romeinen, die eieren ook als geluksbrengers beschouwden, braken eieren op de eerste dag van de lente om de lucht te zuiveren.

     

    Het is pas vanaf de 13de eeuw dat de eerste beschilderde eieren hun intrede deden in Europa. Aanvankelijk werden kippeneieren rood gekleurd, vervolgens versierd en dan weggeschonken aan het einde van de vasten als symbool van het einde van de ontberingen van de winter.

     

    Vanaf de Renaissance werden de kippeneieren aan de Europese hoven vervangen door gouden eieren. Ze werden versierd met kostbare metalen, stenen en zelfs met schilderijen van gevierde kunstenaars, en kenden hun hoogtepunt met de beroemde Fabergé-eieren aan het Russische hof aan het einde van de 19de eeuw.

     

    Vandaag schenken wij met Pasen chocolade eieren. Ze zijn heerlijk en brengen jong en oud in vervoering. Deze traditie leeft in vele landen, maar is nog relatief jong. De eerste vormgegoten eieren verschenen in de loop van de 19de eeuw, dankzij de betere bewerking van de chocoladepasta en het gebruik van de eerste vormen in vertind en verzilverd ijzer. Neuhaus zet die heerlijke traditie al sinds vele jaren voort. RVH.

    De nieuwe collectie zal beschikbaar zijn vanaf half maart in alle Neuhaus winkels.

     

    23-02-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.center parcs: kinderen eten gratis mee

    Center Parcs  - Kinderen eten gratis mee

     

     

     

     

    In de zomervakantie kunnen alle kinderen tot 12 jaar gratis mee-eten tijdens een verblijf bij Center Parcs. Dit aanbod - dat sinds de introductie enkele jaren geleden een groot succes is - is geldig van 26 juni tot en met 11 september 2009 en is van toepassing op midweek, weekend- en weekverblijven.

     

    Flexibiliteit - kosteloos een boeking wijzigen

    Zeker in economisch onzekere tijden maken onverwachte omstandigheden het noodzakelijk een boeking aan te passen. Center Parcs wil factoren die het boeken van een vakantie onder de huidige omstandigheden in de weg staan, wegnemen. Zo biedt Center Parcs de mogelijkheid om een reservering zonder extra kosten te wijzigingen. Gasten kunnen de datum van aankomst veranderen, kiezen voor een ander type cottage of het aantal personen aanpassen. Center Parcs betaalt daarnaast het eventuele verschil terug. RVH.

    21-02-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Caulier van nature zonder suiker
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De Caulier bieren " van nature zonder suiker " : een grote vernieuwing in de brouwwereld.

     

     

     

     

    Het is bij het zoeken naar het beste bier ter wereld en door het terugkeren naar de essentie zelve van het bier, de originele recepten uit een tijd dat de bieren niet sowieso gesuikerd en gestandaardiseerd werden zoals ze nu zijn, dat het Huis Caulier dit unieke recept heeft ontwikkeld voor een bier vol smaak en "van nature zonder suiker". Dit recept is de vrucht van een brouwkennis en een productie-geheim die deze bieren uniek in de wereld maken.

     

    De vermelding " zonder suiker " heeft een juridische erkenning en mag niet verward worden met andere vermeldingen zoals " suikerarm ", " minder suiker " of " zonder toegevoegde suiker ". De vermelding " zonder suiker " wordt beschouwd als een voedingsclaim en is als dusdanig onderworpen aan Europese regelgeving sinds 2007. Deze definieert "zonder suiker" als een gehalte hebben aan suiker dat lager is dan 0,5 g per 100 g of per 100 ml. Welnu, alle bieren van het Caulier gamma hebben een totaal gehalte aan suiker (enkelvoudige plus complexe suikers) dat lager is dan 0,5 procent.

     

    De Caulier bieren bevatten dus gemiddeld vier keer minder suiker dan andere speciaalbieren. Hierdoor doet het Caulier bier minder verdikken dan andere bieren.

    Kortom richten de Caulier bieren zich tot : sportieve genieters, levensgenieters die ook belang hechten aan hun fysiek welzijn, actieve mensen, liefhebbers van speciaalbieren en van alle goede producten. RVH.

    www.caulier.be

    21-02-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leonidas opent eierjacht

    LEONIDAS OPENT EIERJACHT

     

     

     

    Er zijn zo van die tradities waar alle kinderen gek op zijn, en het zoeken naar eieren met Pasen is daar één van! Voor zij die voortdurend op zoek zijn naar creatieve en leuke ideeën, heeft Leonidas dit jaar nieuwe verrassingen uitgebroed die groot en klein zeker zullen kunnen bekoren.

    Zo wil Leonidas, met het haar bekende succes, opnieuw ouders helpen die hun kleine (b)engeltjes willen verrassen met Pasen. Daarom zullen vanaf eind februari de etalages van Leonidas weer gevuld zijn met veelkleurige verrassingen om alle hoeken van de tuin mee op te fleuren…

     

    Speciaal voor de kinderen heeft Leonidas voor de mini-eitjes (7 gram), verkrijgbaar in diverse smaken (wit, melk Pop suiker, wit praliné met gepofte rijst, melk, melk vanille, melk praliné, melk biscuit, en wit grenadine) kleurrijke en speelse verpakkingen ontwikkeld, versierd met letters uit de naam Leonidas. Het spreekt voor zich dat het door de spetterende kleuren een hele klus wordt om ze te verstoppen.

     

    De mini-eitjes van 7 gram zijn los verkrijgbaar, of verpakt in een metalen ei gevuld met 250 of 500 gram mini-eitjes. Voor de oudere kinderen zijn de mini-eitjes van 10 gram, verkrijgbaar in 9 smaken, dit jaar ook te koop in een doorzichtige plexibuis gevuld met 230 of 500 gram mini-eitjes.

     

    Leonidas ontwikkelde een plexidoosje met twee eierschalen (witte chocolade gevuld met vanille-en chocoladecrème en melkchocolade gevuld met abrikozenflancrème) en twee schattige lepeltjes waarmee u de eieren makkelijker kunt oplepelen. Een lieflijke knipoog naar het zacht gekookte eitje op zondagmorgen.

    Last but not least is er het chocoladenest dat eenieder naar eigen smaak en/of voorkeur kan versieren, het chocoladenest is ook reeds gevuld verkrijgbaar in een mooie gele verpakking. RVH.

    www.leonidas.com

     









    20-02-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Neuhaus paaseieren

    Schenk met Pasen enkel de allerbeste chocolade

     

     

     

    Elk jaar met Pasen trekt Neuhaus alle registers open om aan alle smaken tegemoet te komen. Doe uw naasten een plezier en biedt hen het allerbeste van de Neuhaus creaties aan. In 2009 valt de collectie op door haar frisheid en de pastelkleurige vierkantjes.

     

    Dit jaar springt het ambachtelijke meesterwerk van Neuhaus in het oog door zijn originaliteit en creativiteit. Het ei wordt eerst vormgegoten in Neuhaus-chocolade en wordt vervolgens met de hand afgewerkt. Binnenin het ei komt een tweede ei dat met de hand versierd is met chocoladekorrels en eetbaar bladgoud. Dit meesterwerk combineert op magische wijze de vakkennis van de Maître Chocolatier, de vormen die typisch zijn voor de lente en de heerlijke smaak van intense fondantchocolade. Naast dit meesterwerk zal ook het nieuwe eitje van melkchocolade met speculoos de zintuigen zeker beroeren. Deze heerlijke praliné met speculoos valt zowel bij klein als groot in de smaak, omdat hij doet terugdenken aan de smaak van de klassieke vieruurtjes.

     

    Heeft u zin om uw kinderen te verwennen? Dan kunt u kiezen voor het mini-valiesje, of het vierkante doosje met zijn eigentijdse look en kinderlijke tekeningen, gevuld met kleine eitjes uit de lentecollectie 2009. Voor mensen met een eerder klassieke smaak is er de authentieke ballotin in de typische paaskleuren, die men kan laten vullen met pralines of eitjes. Anderen zullen ongetwijfeld het mooie metalen ei gevuld met chocolade-eitjes appreciëren, naast de chocolade-kippen, kuikens, klokken en halve eieren, die al dan niet kunnen gevuld worden met pralines.

     

    De lentecollectie Neuhaus 2009 omvat 14 smaken, de ene al onweerstaanbaarder dan de andere: volle fondantchocolade, fondant gevuld met praliné en knapperige bresilienne, fondant gevuld met vanillecrème, fondant met biscuitpraliné, fondant met nougat en praliné, fondant of melkchocolade met gianduja, fondant met bosaardbeitjes, volle witte chocolade, volle melkchocolade, melkchocolade met amandelpraliné, melkchocolade met karamel en fleur de sel, het delicate Astrid-eitje, dat bestaat uit gianduja met een fijn laagje suikerglazuur, en tot slot de nieuwigheid van 2009: het eitje van melkchocolade met speculoospraliné. RVH.

    De nieuwe collectie zal beschikbaar zijn vanaf half maart in alle Neuhaus winkels.

     



    19-02-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Caulier blond en bruin
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Caulier blond en bruin :

     

     

     

    Goudblond van kleur en licht troebel, verleidt dit bier u onmiddellijk door de rijkheid van zijn geuren : een huwelijk van esters, delicate parfums van kruiden, citrus en aromatische hop. Op het gebied van smaak is het eerst de aromatische hop die uw papillen verwent. Vervolgens komt de complexiteit van de smaken die uit de gisting met onze gist (die uniek op de wereld is) voort komen, die dan omhuld worden door de volheid en de zachtheid van de kruiden. Een aangename nasmaak nestelt zich tenslotte in de mond en laat een impressie van frisheid die mede het resultaat is van de natuurlijke koolzuurgasvorming en de afwezigheid van suiker.

    Caulier blond wordt het best geproefd bij een temperatuur van 8 à 10 graden Celsius.

     

    Het Caulier bier is zeer verfrissend als aperitief, en bij de maaltijd kan het witte wijn vervangen. Het verhoogt ook de smaak van de meerderheid van gerechten, en meer bepaald salades, rauwkost, wit vlees, vis en schaaldieren. Caulier blond kan 3 tot 5 jaar bewaard worden op keldertemperatuur.

     

    Caulier bruin :

     

    Roodbruin van kleur en licht troebel, verwent dit bier u met zijn veelvoudige aroma's van wilde kruiden en karamel. Op het gebied van smaak zijn het de caramel-en chocolademouten die het bal openen, daarna vervoegd door een rijke smaak van kruiden. Tenslotte komt de aromatische hop de mond verfrissen en laat een dorstlessende impressie na. Dit is tevens het resultaat van de natuurlijke koolzuurgasvorming en de afwezigheid van suiker.

     

    Wanneer u langzaam het bier proeft, zal het niet stoppen met u te verrassen terwijl het geleidelijk de kamertemperatuur aanneemt. Laagje per laagje zullen de secundaire en tertiaire aroma's en smaken van het bier zich onthullen tot groot plezier van uw smaakpapillen.

    Caulier bruin wordt het best geproefd bij een temperatuur van 10 tot 12 graden Celsius.

     

    Caulier bruin vergezelt perfect pastas, rood vlees, stoofpotjes en gekruide gerechten, en zelfs wild. Bij het dessert verhoogt Caulier bruin de smaak van chocolade mousse of van een salade met wilde vruchten. Men kan het ook serveren als aperitief en digestief. Caulier bruin kan 5 tot 10 jaar best bewaard worden op keldertemperatuur en Caulier bruin verbetert met de jaren, en ontwikkelt zelfs aroma's en smaken die doen denken aan portwijn. RVH.

    19-02-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.radisson blu
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    RADISSON SAS HOTELS & RESORTS VERANDEREN HUN NAAM IN RADISSON BLU

     

     

     

     

    De rijzende ster in de hoge gamma hotel categorie van de groep Rezidor toont zijn ware kleuren … Radisson SAS, één van ‘s werelds meest moderne, innoverende en groeiende hotelmerk verandert zijn naam in Radisson Blu.

     

    Radisson SAS werd gecreëerd in 1994, toen SAS International Hotels (SIH) zich in Europa, het Midden Oosten en Afrika (EMEA) associeerde met het Radisson merk. Het nieuwe extreem onafhankelijke hotelmerk dat hierbij ontstond, ontwikkelde zich heel snel en kreeg een hoge en wereldwijde reputatie voor zijn innoverende aanpak op gebied van ontwerp, design en dienstverlening: een grote meerderheid van de recente Radisson SAS hotels maken deel uit van de nieuwe generatiehotels – hedendaagse gebouwen met een gedurfde architectuur en design – ondertussen synoniem geworden van het merk.

     

    De verandering van naam werd aangekondigd ter gelegenheid van de Grote Openingsplechtigheid van het eerste Radisson Blu: het fantastische Radisson Blu Hotel aan de luchthaven van Zurich.

     

    Kurt Ritter, President & CEO van Rezidor, verklaart: « Wij zijn extreem fier om de Radisson Blu vlag te hijsen. Na vele vruchtbare jaren met SAS, zijn we nu ongeduldig om onze eigen koers naar nieuwe toppen te varen. We zullen de vlag verspreiden in een groeiend aantal bestemmingen. Maar het meest belangrijke is dat het behouden van het « blauwe vierkant », ondertussen symbool geworden van de Radisson hotels in Europa, het Midden Oosten en Afrika ook de specifieke erfenis van het merk benadrukt en de continuïteit van dit unieke merk verstevigt. Deze stap is essentieel om de exacte positie en toekomstige ambities van het merk weer te geven. 

    Ambities die vandaag door Kurt Ritter als volgt vertaald werden : « Als Radisson Blu hebben wij de intentie om HET meest innovatieve en dynamische hotelmerk in het hoge gamma te worden, en tegelijkertijd de grootste groei te kennen in de wereld. » RVH.

    www.radissonsas.com - www.rezidor.com

     

    19-02-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wijn-engels!

     

    « Wijn engels » in het Radisson Blu Hotel, Zurich Airport

     

     

     

     

    Las Vegas, Londen en nu in Zurich! De impressionante Wijntoren in de hall van het Radisson Blu Hotel, Zurich Airport behoort tot de top 3 van de wijntorens in de wereld. De 16 meter hoge toren biedt een keuze van 4.000 flessen wijnen en champagnes die geserveerd worden door vliegende “engel-acrobaten” aan de klanten van het “Filini” restaurant en de “Angel’s Wine Tower Grill”.

     

    De toren die 27;5 ton weegt, werd ontworpen door het Amerikaanse bedrijf Jeremy Thom Productions en werd gebouwd door de Londense ES Group Ltd. De constructiekost bedraagt 2.500.000 EUR.

     

    De flessen wijn en champagne komen uit 14 landen en hebben een totale waarde van 137.500 EUR en zijn ondergebracht in 213 compartimenten in transparant plexiglas. Het prijzengamma gaat van 23 EUR tot 781 EUR per fles. De wijnen en champagnes worden per compartiment bewaard in de ideale temperatuursomstandigheden.

     

    Acht “wijn engels” zorgen 365 dagen per jaar voor een adembenemende animatie. ’s Middags, van 11.45u tot 13.30u en ‘s avonds van 17.15u tot 23.30u zweven de « wijn engels » langs de verschillende wijncompartimenten, halen de bestelde wijnen en champagnes op en overhandigen ze aan het gespecialiseerd dienstpersoneel. De “engels” worden hierbij geholpen door de verlichte strepen die hen de juiste weg tonen naar de bestelde flessen. De “engels” zweven, beschermd door een computer gestuurde veiligheidsgordel en begeleid door een gekleurd LED lichtspel naar de top van de toren en zakken dan terug om de gevraagde fles op te pikken. De acrobate legt de fles in een “zakje” en brengt ze veilig beneden. Bovendien verzorgen de “wijn- engels” regelmatig een heuse acrobatische spektakel show ! RVH.





    18-02-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spéciale Belge - streekproducten

    Nieuwe erkende Vlaamse streekproducten/2

     

     

    Spéciale Belge

    Aangeboden als Spéciale 1900

     

    Het bier Spéciale 1900 is een Spéciale Belge gebrouwen door Brouwerij Haacht. Met dit bier wil de brouwerij teruggrijpen naar een traditie van het begin van de vorige eeuw, waar zij ook al bieren van hoge gisting brouwde. Hiervoor werd beroep gedaan op een oude en originele giststam bewaard in de brouwerij. Het bier wordt gebrouwen midden het traditionele gebied en heeft de typische kenmerken: licht gehopt met de nadruk op moutigheid en fruitigheid. De keuze van de giststam is daarbij sterk bepalend voor het karakter van het bier.

     

    Op deze wijze vervoegt de Spéciale 1900 de groep van bieren, gestimuleerd door Palm Breweries, die naar een Europese erkenning en bescherming streven voor de Spéciale Belge bieren.

    info@haacht.com

     

    Het pallet van Vlaamse traditionele streekproducten wordt elk trimester (bij elke nieuwe beoordelingsronde van dossiers) diverser. Op dit ogenblik vertegenwoordigt het label STREEKPRODUCT.BE 340 producenten. Een bundeling van de Vlaamse erkende traditionele streekproducten is gemaakt i.s.m. De Rouck.

    Op www.streekproduct.be loopt momenteel een wedstrijd waarmee 25 exemplaren van deze streekproductengids te winnen zijn. RVH.

     

     

     





    18-02-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chelsa Blues

    Chelsea Blues …  Sign of the time...

     

     

     

     

    Chelsea Blues brengt voor deze lente nog meer power en een “allround” ijzersterke collectie. Excentriek, met Parijse invloeden en retroaccenten. Vintage is hipper dan hip!!! Gespot in designerkleding van weleer met één van de adembenemende schoentjes of bootsen van chelsea blues en je status van fashionista is verzekerd.

     

    Girl power en killer heels! Een lady moet zich soms kunnen verwennen. Kies “heels” die extra lief zijn voor je voeten, kwestie van die swing in je pas te houden. Sexy, mondain en 100% ladylike, drie termen die synoniem staan voor Chelsea Blues.

     

    Hoe adembenemend cool kun je zijn? Schoentjes en open boots voor de start. Later ga je voor de korte boots en toffe laarzen, een must-have voor Park Avenue Princesjes. Flamboyante state of the art accessoires vind je terug in de volledige collectie. Een cocktail van exclusieve lederen knopjes en frulletjes. De nagels en veterdetails zorgen dan weer voor de nodige power. Dit alles in earth grey …with a little sip of dark brown. RVH.

     

     







    18-02-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.center parcs all-in

    Center Parcs introduceert all inclusive formule

     

     

     

     

    Door de economische instabiliteit neemt ook de onzekerheid bij vakantieboekers toe. Dit terwijl de behoefte aan vakantie onverminderd groot is, juist voor bestemmingen dichtbij huis. Onduidelijke prijsstelling en gebrek aan flexibiliteit zijn zaken die de consument ervan weerhouden om een vakantie te boeken. Daarom introduceert Center Parcs een all inclusive formule én biedt zij de mogelijkheid een geplande vakantie zonder extra kosten om te boeken. Hiermee wil Center Parcs - marktleider in korte vakanties - inspelen op de laatste tendensen in de vakantiemarkt.

     

    “Juist in tijden van economische onzekerheid willen mensen meer tijd met elkaar doorbrengen. Zo heeft Center Parcs in het laatste kwartaal van 2008 meer gasten ontvangen dan in dezelfde periode een jaar eerder”, zegt James Mennekens, Managing Director van de Center Parcs Europe. “Met de all inclusive formule en de mogelijkheid kosteloos een boeking te wijzigen, spelen wij in op de behoefte aan flexibiliteit en zekerheid. Zo is een verblijf in één van onze parken een veilige en betrouwbare keuze. Gasten weten van tevoren wat zij kunnen verwachten en kunnen genieten van een zorgeloze vakantie. Want als we stoppen met genieten is er pas echt sprake van een crisis!”

     

    All inclusive: optimaal beheer budget tijdens de vakantie

    Vakantiegangers hoeven niet langer ver te reizen om gebruik te maken van een all inclusive formule. Center Parcs introduceert een all inclusive formule voor slechts € 59 per persoon per nacht in Erperheide (België), De Eemhof, Het Meerdal en De Huttenheugte (Nederland) en Park Hochsauerland (Duitsland). Voor dit bedrag kunnen gasten én overnachten in een Comfort-cottage én gebruikmaken van een ontbijt-, lunch- en dinerbuffet. Ook krijgen zij één keer per verblijf een diner à la carte aangeboden en beschikken zij onbeperkt over diverse dranken. Dit all inclusive-arrangement is geldig van 8 mei tot en met 22 juni 2009 en van 14 september tot en met 5 oktober 2009 en is van toepassing op midweek, weekend- en weekverblijven.

    RVH.

     

    17-02-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eigenschappen Caulier
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De Caulier bieren : eigenschappen.

     

     

     

     

    Brouwerij Caulier produceert echte speciaalbieren, artisanale degustatiebieren, verfrissende, krachtige (Alc 6,8%), kameraadschappelijke van nature zonder suikerbieren. Deze bieren onderscheiden zich door hun bijzondere en intense smaak die hoofdzakelijk het gevolg is van een traditionele brouwmethode daterend uit 1874, gecombineerd met een hoge gisting.

    Een tweede gisting vindt plaats in de fles, op een gelijkaardige manier als sprankelende wijnen en Champagne bereid worden. Dit laat tevens toe om andere bijzondere secundaire aroma's zoals esters in het bier te ontwikkelen die, zoals bij wijn aan het aroma en de smaak een complexiteit en karakter geven die de echte bierliefhebbers zal kunnen verleiden. Uit respect voor de traditie zijn deze bieren het gevolg van een absoluut natuurlijk productieproces en met toepassing van de strengste kwaliteitsstandaarden.

     

    De beste ingrediënten om de beste recepten te maken zijn : bronwater, hop, gist, 100% natuurlijke mouten, enkele natuurlijke aromaten en een unieke brouwkennis voor een onvergelijkbare smaak.

     

    Het is ook door dit voorouderlijk proces dat het bier een uitgesproken schuimkraag ontwikkelt, met zeer fijne bellen en een onvergelijkbare densiteit, hetgeen een spoor nalaat op de wand van uw glas bij iedere slok. De speciaalbieren Caulier zijn slechts gedeeltelijk gefilterd, en behouden zo hun volledige smaak van oorsprong en hun volheid. Hun licht troebel uitzicht is het bewijs van hun natuurlijkheid.

     

    Het huis Caulier biedt twee variëteiten om het plezier af te wisselen, nl. Caulier blond en Caulier Bruin. RVH.

    17-02-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tarte tatin

    Van mislukking tot puur genieten

     

     

     

     

     

    In tijden waarin stress, tijdsdruk en fastfood heel gewoon zijn, blijkt genieten een groot goed. Genieten van het leven en vooral ook van het bereiden en proeven van speciale gerechten. Koken is trendy en de recepten van weleer ‘hot’. Emile Henry helpt een handje en komt met een taartschaal voor het bereiden en presenteren van een heerlijke tarte tatin.

     

    Waar de tarte tatin nu voor lekker genieten staat is ze eigenlijk stiekem geboren vanuit tijdsgebrek. In het Franse Lamotte Buevron tegen het einde van de 19e eeuw beheerden de zusters Tatin een idyllisch hotelletje van waaruit zij ook taarten verkochten. Snel maakten ze faam in heel de regio. Op een dag dat het gehele restaurant vol zat en iedereen op een van de beroemde taartjes zat te wachten, bleken de voorraden niet aangevuld.

     

    In blinde paniek gooide een van de zusjes Tatin appels, boter en suiker in een taartvorm en gooide de oven dicht. Te laat bemerkte ze haar fout; geen taart zonder bodem. Het deeg rolde ze daarom maar uit over het vruchtenmengsel. En de omgekeerde taart was geboren. De tarte tatin verwierf faam door zijn heerlijke deegbodem en zachte gekarameliseerde appels. Toen bekende Parijse restaurants als Maxim de taart begonnen te produceren was een fenomeen geboren.

     

    Met Emile Henry’s Tarte Tatin set wordt niet enkel het recept verworven, maar ook een uitgekiende set om het beroemde taartje te bereiden. Een bakplaat annex pan die zo van het vuur (voor het karameliseren van de suiker) naar de oven gedirigeerd kan worden. Het speciale taartbordje zorgt ervoor dat het ook aan de presentatie niet ontbreekt. De taart werd lang geleden uitgevonden, maar 2008 zal de boeken in gaan als het jaar waarin zij eindelijk perfect thuis kan worden gemaakt. RVH.

    Advies verkoopprijs: Emile Henry Tarte Tatin vanaf € 39,90 en tweedelig set € 64,90.

    www.cookand.org







    17-02-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Welkom in de Cotton club

    WELKOM IN DE COTTON CLUB

    DE SATURDAY LIVE CONCERTS IN BRUSSEL

     

    Vanaf 17 januari wordt u een fantastisch muziekprogramma voorgeschoteld: de "Saturday Live" komen naar het Grand Casino Brussels. Alle liefhebbers van hedendaagse jazz- en improvisatiemuziek zijn welkom, van universiteitsstudent (vanaf 21 jaar) tot kaderlid. Dit initiatief is het resultaat van een samenwerking tussen het Grand Casino Brussels en Pascal Noël (bedenker van het concept "Jazz Beer" en uitgever van "J@zz@round") en richt zich tot een zeer breed publiek. Op het programma tot 28 maart : een ruime en gevarieerde waaier van talent, met onder meer: "Nalou Trio", "Coco Royal Trio", "Hilde Vanhove" en "Elliott Murphy".

    Alle liefhebbers van hedendaagse jazz- en improvisatiemuziek zullen hun hart kunnen ophalen in de Cosy-ruimte van de "COTTON CLUB". Onder het goedkeurende oog van de portretten van Duke Ellington, Ella Fitzgerald, Coltrane en andere legendes kan iedereen er kennismaken met de artiesten van vandaag.

    In dit voor Brussel toch wel unieke concept krijgt iedereen die zijn ticket koopt er meteen ook zijn gratis "Jazz Beer" bij (een uitmuntend abdijbiertje… blond, bruin, amber of kriek), dat "voor de fun" symbolisch wordt gelinkt aan een bepaald instrument.

    Pascal Noël wil hiermee de wereld van de jazz en de improvisatiemuziek toegankelijk maken voor het grote publiek. Terloops geven we mee dat de zaal van de "Cotton Club" plaats biedt voor 80 tot 130 rechtopstaande bezoekers. Het doel van Pascal: het Brusselse culturele leven een flinke duw in de rug geven en de "Saturday Live van de Cotton Club” bombarderen tot  "the place for live concerts" in Brussel. RVH.

    COTTON CLUB - GRAND CASINO BRUSSELS

    Duquesnoystraat 14 - 1000 Brussel – Reservaties lino@artscompil.com



    17-02-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Caulier

    Het huis Caulier : Het geheim van een heerlijk bier, van nature zonder suiker

     

     

     

    Het Huis Caulier is Belgisch en verwijst naar een brouwtraditie die terugkeert naar het België van 1874. Het is deze geschiedenis die Eric Coppieters geïnspireerd heeft in januari 2008 om de draad terug op te nemen en dit patrimonium dat in de vergetelheid gevallen was opnieuw te bezoeken. De overgrootvader van Eric was brouwer dicht bij Lembeek, in Vlaams-Brabant. Voor de tweede wereldoorlog was deze streek de wieg van de Brusselse bieren. Er waren talloze artisanale brouwerijen langs beide kanten van dit kleine stadje, langs de oevers van de Zenne.

    Vandaag is deze regio internationaal vermaard voor zijn natuurlijke bieren op basis van wilde gisten. De wilde gisten hebben de mens trouwens zijn eerste bieren geschonken. Sinds die tijd heeft de brouwwetenschap zich met succes toegelegd op het beheersen van dit levende en onvoorspelbare wezen. Deze normalisatie heeft echter ook een impact gehad op de smaak van het bier.

     

    Met uitzondering van dit kleine stadje, waar men nog bier produceert door een nooit aflatend werk van proberen, fouten maken en verbeteren. Het is dan ook met veel passie dat Eric zich toegelegd heeft op het herstellen van deze voorouderlijke brouwkennis.

    In 1874 produceerde Caulier een bier vertrekkende van natuurlijke ingrediënten met een intense smaak. Dit bier was veel minder gesuikerd en dus ook minder calorierijk. Na veel onderzoek, fouten en verbeteringen, is het Huis Caulier er in geslaagd om een geheim artisanaal proces op punt te stellen dat uniek in de wereld is ...

     

    Indertijd onderhield de brouwerij een sterke persoonlijke band met de gemeenschap van zijn liefhebbers. Het bier was aanwezig op alle tafels uit de buurt, bij het buiten komen van de fabriek om de werknemer te belonen, op belangrijke aangename of moeilijke familiemomenten. Door zijn exclusieve en directe verdeling wil het Huis Caulier deze sterke persoonlijke band opnieuw herstellen.

    Het Huis Caulier bracht een team samen bij zijn zoektocht naar de essentie zelve van het bier, de GRAAL van het welzijn, het geheim van het evenwicht, van het plezier van het proeven van uiterst smaakvolle bieren zonder het schuldgevoel van een teveel aan calorieën. RVH.

     





    16-02-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaamse streekproducten

     

    Nieuwe erkende Vlaamse streekproducten.

     

     

     

    Ook in 2009 gaat VLAM verder met het erkennen van traditionele Vlaamse streekproducten. Naast de Poperingse hopscheuten zetten de Poperingse hopbellen de eerste stap naar een Europese erkenning. We hebben een tweede producent van Filet d’Anvers en de groep brouwers rond de Spéciale Belge breidt verder uit.

     

    Hopbellen uit Poperinge

     

    Dat men in Poperinge een zeer lange hoptraditie kent bewijzen heel wat oude documenten waarvan het oudste uit 1257! In de streek wordt dan ook ruim aandacht besteed aan het hoperfgoed. Dankzij de zandleembodem en het milde zeeklimaat vormde hop een belangrijke inkomensbron voor de hommelboeren, de laatste jaren kregen ze het echter moeilijker en moeilijker. Het tij lijkt nu wat te keren en lokale brouwers gaan er prat op dat zij Poperingse hop gebruiken. Iets wat we zeker moeten aanmoedigen.

    www.belgischehop.be

     

    Filet d’Anvers

     

    Een Antwerpenaar is terecht fier op filet d’Anvers, dit vermaard stukje gerookt rundvlees veroverde ondertussen heel Vlaanderen. Het meest typische is de spier die men hiervoor gebruikt namelijk de spier van het muisstuk. Het is een zeer mager maar ook vrij taai stuk vlees. Door het vlees te pekelen, te laten rijpen en ten slotte te roken wordt het opgewaardeerd tot een ware delicatesse.

    De slagersfamilie Michielssen uit Schoten specialiseerde zich in 1967 in de productie van Filet d’Anvers. Momenteel wordt dit vlees verwerkt in een ultramoderne fabriek te Schoten, maar met hetzelfde respect voor traditie en ambachtelijkheid als 40 jaar geleden. RVH.

    www.lmj.be





    16-02-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 20/05-26/05 2024
  • 13/05-19/05 2024
  • 06/05-12/05 2024
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!