Inhoud blog
  • 111 jaar VZUG
  • Muyu collectie
  • Litouwse tradities
  • Quick-Step make-ôver
  • All-over natuursteen
  • Terug naar school
  • Betoverende elegantie
  • Aalto tafels en banken
  • Buiten water?
  • Watches & wonders: drie elegante meesterwerken
  • Swatch Neon collectie keert terug
  • Olympéa Le Parfum
  • Invictus Parfum
  • Quick Step presenteert baanbrekende vloerencategorie Lumic
  • Citizen super Titanium
  • Alpina lanceert revolutionaire horloges
  • By the numbers
  • Schakelaar of street art?
  • Tour d'Anvers
  • Fietsen Schouwen-Duiveland
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    25-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ozark Henry's slipper

    De ‘Floris van Bommel feat. Ozark Henry’ slipper.

     

     

     

    Al jaren zijn ze op het podium onafscheidelijk: Piet Goddaer, de man achter Ozark Henry, en een paar witte slippers. Waar andere artiesten van fans meestal een bos bloemen, drank of damesslipjes krijgen ontvangt Piet met de regelmaat van de klok een paar kraakverse slippers. Een recente ontmoeting tussen Piet en Floris van Bommel leidde haast onvermijdelijk tot een masterplan voor het ontwikkelen van ‘de perfecte slipper’.

     

    De slipper is in een aantal sessies door Piet en Floris met zijn ontwerpteam ontwikkeld. Piet’s ideale slipper is aan de voet lekker basic: soepele lederen zool, eenvoudige witte wreefbanden en een comfortabel voetbed. Zonder voet in de slipper worden de uitbundige details zichtbaar: de zwart/wit portret foto van Piet op het voetbed, het oranje ‘Floris van Bommel feat. Ozark Henry’ label, de met laser aangebrachte handgeschreven songtekst (van het nummer ‘Godspeed’) op het loopvlak van de zool en de oranje inzet in het hakgedeelte van de slipper.

     

    De ‘Floris van Bommel feat. Ozark Henry slipper’ verschijnt in 2009 in een gelimiteerde oplage van 100 paar damesslippers en 100 paar herenslippers. De slipper is voor € 119 exclusief verkrijgbaar in de Van Bommel flagshipstore, Huidevettersstraat 2, Antwerpen. De verkoop start zaterdag 2 mei om 10.00 en zal bijgewoond worden door Piet Goddaer en Floris van Bommel. Het is niet mogelijk om vooraf een paar slippers te reserveren.

     

    Het debuutalbum van Ozark Henry dat in 1996 uitkomt wordt direct overladen met lovende kritieken van zowel pers als vakgenoten. Meest prestigieuze bewonderaar is zonder twijfel David Bowie. De jaren er na volgen 4 succesvolle studioalbums en een veelvoud aan sideprojects. Een authentieke opstelling in een chaotische muziekwereld, maakt dat Ozark Henry wordt omarmd door zowel het grote publiek als de kritische pers. Een nieuw Ozark Henry album staat gepland voor winter 2009/2010.

     

    In 1734 startte de familie Van Bommel in Breda, Nederland met de productie van handgemaakte kwaliteitsschoenen. Momenteel leiden de broers Reynier, Floris en Pepijn van Bommel als 9e generatie het familiebedrijf. Floris is het creatief brein van schoenfabriek van Bommel en ontwerpt o.a. zijn eigen ‘Floris van Bommel’ collectie. Op een recent gelanceerde sneakerlijn noemt Floris zichzelf ‘Flow-rush’, volgens hemzelf de naam die hij gehad zou hebben als hij geen schoenontwerper was geworden maar gangster rapper. RVH.

     





    25-04-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rodnik band

    Rodnik band for Energie.

     

     

     

    Energie lanceert deze lente dit gloednieuwe concept. Rodnik Band is een Londense kunst-mode-rockband die zeer in trek is bij de trendsetters. Sinds hun start in 2006 met een kleine damescollectie in NY zijn deze non-designers designers zeer populair geworden.

    Als lancering van de samenwerking met Energie heeft Rodnik Band enkele ‘limited edition’ T-shirts ontworpen, t-shirts die in de Energiewinkel in Antwerpen te verkrijgen zijn. RVH.

    www.rodnik.co.uk





    25-04-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jouvence

    Columbus Paradigm Institute lanceert "Jouvence", het Columbus-ei dat veroudering tegengaat

     

     

     

     

    Het ei "Jouvence anti-age", is de nieuwste telg in de familie gezondheidseieren van "Columbus". In navolging van het succes van het Columbus-ei in 2008, komt de firma Columbus Paradigm Institute nu, na jarenlang onderzoek en ontwikkeling, met een nieuwe innovatie: de eieren "Jouvence anti-age".

     

    Dit nieuwe functionele gezondheidsei, met een hoge voedingswaarde, bevat tal van essentiële bestanddelen om de veroudering van het lichaam tegen te gaan, om het cholesterolniveau op peil te houden en het ontstaan van degeneratieve ziektes te voorkomen.

     

    De eieren Jouvence anti-age bieden, net als alle andere Columbus-eieren, een perfect evenwicht tussen omega-6 en omega-3. De positieve invloed van dit evenwicht wordt nog versterkt door de eigenschappen van Jouvence, dit noemen we "anti-age"-effecten. Dankzij de antioxidanten vertragen de eieren Columbus Jouvence het verouderingsproces van de cellen en weefsels. Dit ei bevat ook luteïne, een belangrijke natuurlijke antioxidans die essentieel is voor onze ogen omdat dit de uv-stralen filtert. Luteïne vinden we ook terug in groene groenten en fruit.

    Bij Columbus is de luteïne afkomstig uit de gouden margriet, die wordt toegevoegd aan de voeding van de legkippen. Bovendien krijgt de eidooier zo een mooie en intense kleur. Wetenschappers hebben onderzocht dat de gemiddelde Belg te weinig van deze antioxidans opneemt en zo een hoger risico loopt op leeftijdsgebonden maculaire degeneratie en cataract.  

     

    Dr. Fabien de Meester, de stuwende kracht achter de ontwikkeling van het Columbus-concept en Voorzitter en CSO van BNLfood: "Op basis van ons wetenschappelijk onderzoek hebben we een perfecte combinatie van vitamines en essentiële oligo-elementen gecreëerd die de eieren Jouvence anti-age hun antixoderende eigenschappen geven.” De vele anti-ouderdomseigenschappen zijn ook te danken aan vitamine E, een voedingsstof die essentieel is voor de werking en regeneratie van onze cellen, choline, een vitamine dat ons gezichtsvermogen en onze hersenen beschermt, selenium, een essentieel oligo-element voor de preventie van degeneratieve ziektes zoals kanker, en aan essentiële vet- en aminozuren.

     

    Een unieke methode ligt aan de basis van het Columbus-ei: trachten om het natuurlijke voedingspatroon van kippen opnieuw samen te stellen - met een 100 % plantaardige voeding op basis van granen, zaden, loof en essentiële vitamines en oligo-elementen. Een voeding die dus vergeleken kan worden met wat kippen vroeger in het wild aten, vóór de industriële revolutie en de inmenging van de mens.

    Door de kippen vrij te laten rondlopen en de natuurlijke cyclus van dag en nacht te respecteren, zijn de "Columbus-kippen" nooit gestrest. De productlijn "Jouvence anti-age" kan zo eieren met een uitstekende voedingswaarde garanderen, typisch voor de "Columbus"-aanpak, en is het resultaat van onafgebroken onderzoek naar gezonde en innoverende voedingsoplossingen. RVH.

     





    25-04-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.discovery collection

    NEUHAUS LANCEERT DE "DISCOVERY COLLECTION"

     

     

     

     

     

    Het historische savoir faire van een chocolatier die kiest voor de toekomst. Om zonder dralen te ontdekken...

     

    Met zijn nieuwe "Discovery Collection" richt Neuhaus zich op de 21ste eeuw en creëert zeven nieuwe pralines met subtiele smaken en elegante, geraffineerde vormen. De pralines kregen stuk voor stuk een naam die eer bewijst aan mannen, vrouwen en plaatsen die een sleutelrol speelden in de geschiedenis van Neuhaus, en die de link leggen tussen de vakkennis van toen en de creativiteit van vandaag.  Met haar creatieve recepten en authentieke smaken vormt de "Discovery Collection" een uitnodiging voor een heerlijke reis naar het hart van de vakkennis van de Créateur Chocolatier.

     

    Met de "Discovery Collection" kiest Neuhaus voor echt chocoladeplezier. De collectie biedt subtiele smaken aan, met kleine pralines waardoor men meer dan eentje kan proeven. Ze zijn bovendien visueel aantrekkelijk en heerlijk romig in de mond... Goed voor het mooiste chocoladegenot. De vormen en versieringen wijzen ook op een evolutie binnen het gamma van Neuhaus. De selectie van de ingrediënten, hun kwaliteit en de afwerking van de pralines getuigen alle van de vakkennis van Neuhaus.

     

    De Discovery Collection krijgt binnenkort een waardige verpakking: een ultra-elegant en trendy doosje dat er een fantastisch cadeau van maakt. RVH.

    www.neuhaus.be



    25-04-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.jarige keukenrobot

    KitchenAid zet 90-jarige keukenrobot in nieuwe kleur

     

     

     

     

     

    Weinig toestellen zijn 90 jaar na hun ontwerp nog zo springlevend als de legendarische Artisan keukenrobot van KitchenAid. De feestelijke nieuwe kleur ‘appelrood’ werd speciaal gekozen voor de verjaardagseditie.

     

    Dit is de mixer/keukenrobot zoals hij in de dertiger jaren bedacht en ontworpen werd... Veel authentieker kan een hedendaags toestel niet zijn, want sinds zijn ontwerp, 90 jaar geleden, is hij nauwelijks veranderd. Veel van de oorspronkelijke modellen functioneren zelfs nog perfect. Mythisch maar nog altijd heel erg actueel. Het bewijs hiervan is het veelvoud van eigentijdse kleuren, waarmee voor elke keuken en elke smaak een passende robot voorhanden is. De nieuwe kleur appelrood brengt het totaal aantal kleuren op 20.

    De Artisan mixer/keukenrobot wordt gekenmerkt door stevigheid en duurzaamheid, dankzij zijn roestvrijstalen en gegoten metalen constructie. Betrouwbaarheid en sterke prestaties zijn gegarandeerd, dankzij het planetair kneedsysteem en zijn grote mengkom (4,83 l) met ergonomisch handvat en schenkschild. De keukenrobot is bovendien geruisloos door de motor met directe aandrijving. De meer dan 10 optionele accessories (pastamaker, voedselmolen, roterende groenteschaaf en -rasp, fruit- en groentezeef, roomijsmaker, citruspers, blikopener...) bieden een onbeperkte waaier aan culinaire mogelijkheden. RVH.

    www.KitchenAid.be

     

     





    25-04-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.loewe

    De Loewe Gallery Brussels brengt home entertainment van topklasse

     

     

     

    Op zoek naar een stijlvolle thuisbioscoop met een gigantische flatscreen en perfecte surround sound of een mooi tweede toestel? Dat en nog veel meer vindt u vanaf 25 april in de nieuwe Loewe Gallery Brussels, Charleroisesteenweg 14 te 1060 Brussel.

     

    Van een exclusieve shoppingervaring gesproken: de volledig witte ruimte is duidelijk ingedeeld en geeft een indrukwekkend overzicht van het hele Loewe assortiment. De producten worden overzichtelijk getoond, zoals dat bij dit topmerk past. In de Loewe Gallery Brussels wordt klare taal gesproken en krijgt de klant ook uitgebreide informatie over de vier productlijnen.

     

    Net als de producten zelf weerspiegelt ook de Loewe Gallery Brussels de waarden van dit kwaliteitsmerk; de heldere en lichte kleuren laten de materialen en kleuren van de producten helemaal tot hun recht komen. De inrichting past bij een technisch, functioneel merk met een tijdloze strakke stijl. Centraal staat de specifieke knowhow van Loewe op het vlak van aanpasbare tv- en audio-oplossingen van topkwaliteit. De technische en designkenmerken van de producten moeten duidelijk naar voren komen. Loewe geeft informatie over de kenmerken en prijzen van elk product en de klant krijgt terecht de indruk een aantrekkelijk merk gevonden te hebben dat de perfecte producten in huis heeft.

     

    Deskundig advies en een optimale klantendienst ronden de shoppingervaring in de Loewe Gallery mooi af.

     

    In het middelpunt van de getoonde producten in de Loewe Gallery Brussels staat de productlijn Loewe Individual. Zowel design als technologie van deze lcd-tv's kunnen naar wens aangepast worden. Dé blikvanger is de Loewe Individual Compose, met een geïntegreerde ontvanger voor hdtv-programma's.

    De geïntegreerde harddiskrecorder, een wereldprimeur, kan ook hdtv-programma's opnemen. In combinatie met audiosystemen die een perfecte aanvulling vormen op de tv's, zowel qua design als technologie, kunnen klanten een geavanceerde, flexibele en persoonlijke thuisbioscoop samenstellen.

     

    Het thema 'connectiviteit' loopt als een rode draad door de productlijn Loewe Connect. Met deze tv-familie wordt het heel eenvoudig om tal van multimediatoepassingen in uw huis aan te sluiten en alles te bedienen met de infraroodafstandsbediening van de tv.

     

    Er zijn Loewe Galleries geopend in tal van wereldsteden, waaronder Kopenhagen, Londen, Parijs, Wenen en Milaan. RVH.

    www.loewe.de

     

    24-04-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Crowne Plaza
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Nieuwe account manager bij Crowne Plaza Brussels - le Palace

     

     

     

     

     

    Een gemotiveerde en gepassioneerde Fiona Marolt is de nieuwe account manager van het Crowne Plaza Brussels - 'Le Palace'.  Zij zal verantwoordelijk zijn voor de zakelijke en toeristische contacten in Engeland en in België voor het relatiebeheer met firma's uit de IT en consulting en farmaceutische sectoren.

     

    Fiona heeft meer dan 12 jaar ervaring in de deluxe hotel industrie en werkte onder meer met veel succes op de vergader- en incentive markt. Zij voegt zich aan het sales team van het Crowne Plaza Brussels - 'Le Palace' en is de nieuwe collega van Andrea Küpper, Claire de Tressan en director of sales & marketing, Anne-Marie Aucouturier. RVH.

    www.crowneplazabrussels.be

     

     

     

    24-04-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wokrijst

    Uncle Ben’s ‘wokrijsten’.

     

     

     

     

     

    Wok staat voor trendy, gezonde en snelle, eenvoudige kookkunst en weet vandaag meer dan ooit de liefhebbers van de Aziatische keuken te verleiden. Uncle Ben’s® innoveert opnieuw en lanceert zijn gamma wokrijsten. Met deze recepten op basis van voorgestoomde rijst bereidt u in slechts twee minuten een heerlijk wokgerecht. Staan op het menu: ‘basmati wokrijst’ en ‘wokrijst met oosterse kruiden’.

     

    Wokrijst heeft een consistentere textuur. De rijst, waaraan olie van geroosterde sesamzaadjes werd toegevoegd, kleeft niet en brandt niet aan tijdens het wokken op een hoog vuur. Wokrijst parfumeert het aroma van het wokgerecht dankzij zijn unieke ingrediënten van specerijen.

     

    Uncle Ben’s® basmati wokrijst is bereid met voorgestoomde basmati rijst op basis van zonnebloemolie en olie van geroosterde sesamzaadjes. Een heerlijke mix van aroma’s en ideale smaakmaker bij al uw favoriete  groente-, vlees- of visgerechten, waarbij uw smaakpapillen zullen tintelen van plezier.

     

    Uncle Ben’s® wokrijst met oosterse kruiden brengt een ware smaakexplosie teweeg met zijn voorgestoomde langkorrelrijst op basis van konoflook, olie van geroosterde sesamzaadjes, gember en lente-uitjes. De specerijen, soja en citroengras geven uw gerechten een unieke oriëntaalse touch en zorgen voor een extra smaakparfum. RVH.

    www.mijnreceptenboek.be







    24-04-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meritus-Delhaize

    MERITUS EN DELHAIZE BELGIË VIEREN 10 JAAR SAMENWERKING

    Belgisch kwaliteitsrundvlees zit in de lift

     

     

     

    Al 10 jaar werken Delhaize België en Meritus succesvol samen. Nog heel de maand april wordt deze verjaardag gevierd! Alle Belgisch rundvlees dat bij Delhaize wordt verkocht draagt immers het Meritus-label. Meritus garandeert niet alleen een uitstekende smaak en kwaliteit, maar ook een perfecte controle van de productie en traceerbaarheid.

     

    Delhaize België & Meritus: een sterk partnerschap. Behalve prijs, komen kwaliteit en versheid op de eerste plaats voor Delhaize. Delhaize kiest er dan ook voor om zoveel mogelijk met Belgische producenten en leveranciers samen te werken. In deze context werkt Delhaize al 10 jaar samen met Meritus, dat is het langstlopende partnerschap tussen Delhaize en een Belgisch kwaliteitslabel!

     

    Meritus is een initiatief van de verschillende schakels in de rundvleesproductie. Voor elke schakel liggen strikte regels vast. De rundveehouder, het slachthuis, de groothandel en het verkooppunt kunnen op die manier rundvlees van de beste kwaliteit garanderen. Veilig, mals en smaakvol, dat mag je van een stukje Meritus-rundvlees verwachten!

    Kwaliteit is de eerste pijler van het lastenboek dat de partners naleven. Het spreekt voor zich dat men voor het beste vlees met de beste dieren moet werken. De Meritus-runderen behoren tot het bekende Belgisch Wit-Blauw ras. Dat staat bekend als vlees dat lekker mals en sappig is.

     

    Kwaliteit op je bord is ook het resultaat van respect voor het dierenwelzijn. Een belangrijk aspect binnen Meritus is dat het vlees afkomstig is van gezonde dieren die uitsluitend kwaliteitsvoer krijgen. Bovendien waakt Meritus erover dat de runderen op een diervriendelijke manier gehuisvest en getransporteerd worden.

    Ook de veiligheid en hygiëne moeten natuurlijk perfect in orde zijn. Elk stukje Meritusrundvlees is door de code op de verpakking volledig te traceren. Waar werd het dier gekweekt, geslacht en welke weg heeft het vlees nadien afgelegd? Het Belgische traceerbaarheidssysteem volgt dit nauwkeurig op!

     

    Meritus heeft een stevige positie verworven op de Belgische markt. Bijna 2/3 van de Belgische consumenten kent het Meritus-label en associeert het met gecontroleerd en kwaliteitsvol rundvlees. Het succes van Meritus blijkt ook uit het steeds groeiende aantal kwekers dat zich aansluit bij het kwaliteitslabel. In 2008 commercialiseerden de 3.902 Meritus-producenten 40.183 runderen onder het Meritus-label, goed voor een totale productie van 18.484 ton Meritus-rundvlees.

     

    Om haar 10-jarige samenwerking met Meritus te vieren, zet Delhaize het kwaliteitslabel deze maand in de kijker. Zo loopt er van 16/04 tot 29/04 een speciale promotieactie waarbij elke klant 60 extra Plus Punten krijgt bij de aankoop van Meritus-rundvlees ter waarde van minimum 6 euro. Op elke Meritusverpakking vindt de klant bovendien een plooifoldertje met meer info over de voordelen van Meritus-rundvlees. RVH.

    23-04-2009 om 21:09 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.pinko

    PINKO

     

     

     

    Met de nieuwe Pinko-tas ben je helemaal klaar voor het strand!

    Deze mooie en trendy strandtas is vooral zeer handig. In de verschillende zijzakjes kan je alles kwijt wat je nodig hebt voor een geslaagde dag aan het strand. RVH.

     

    De tas is enkel verkrijgbaar via de e-shop op www.pinko.it

    Consumenteninfo tel 03-221 10 10



    23-04-2009 om 21:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onzichtbare van Chtantelle

    De Onzichtbaren van Chantelle

     

     

     

     

     

    Nog nooit heeft de kennis en de expertise van Chantelle toegelaten een zo vernieuwende lingerie te creëren.

    Basic Invisible verleidt met een uitgepuurd design en met een onberispelijk comfort. Met de multipositie schouderbandjes is de serie onmisbaar om dagelijks te dragen. Ultra Invisible, zonder naad, is een echte vernieuwing. Vormt het lichaam voor een volledige onzichtbaarheid, zelf onder de fijnste en meest aansluitende jurk. Deze serie zorgt voor een ultra sexy décolleté en laat zich vergeten dankzij een extreem zachte stof.

     

    Hedona is geraffineerde lingerie met een perfect bestudeerde snit voor een heel subtiele verleiding met een natuurlijke welving en een perfecte steun van de buste.

    De onzichtbaren van Chantelle, een tweede huid collectie in een uitgebreid kleurenpallet: skin, zwart, roze of rood die zorgen voor een echt goed gevoel en die elke vrouw toelaten haar vrouwelijkheid uit te spelen. RVH.



    23-04-2009 om 20:59 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ecotruck

    EEN NIEUWE ECO-VRACHTWAGEN BIJ DELHAIZE BELGIË

     

     

     

     

    Delhaize België lanceert een nieuwe ecologische, multi-temperatuur vrachtwagen teneinde de impact op milieu en mobiliteit in te perken. Dankzij zijn twee laadniveaus met elk hun eigen temperatuur, heeft deze Ecotruck een grotere laadcapaciteit. Dit maakt dat minder vrachtwagens nodig zijn om de goederen te vervoeren. Minder vrachtwagens betekent een lagere CO2-uitstoot en minder files, wat het milieu ten goede komt!

     

    Door het belang van transport in de distributiesector, heeft deze een belangrijke impact op milieu en mobiliteit. In het kader van zijn duurzaamheidsstrategie, onderneemt Delhaize tal van inspanningen om zijn vloot groener te kleuren. De vrachtwagenchauffeurs kregen bijvoorbeeld een opleiding ‘eco-proactive driving’ om ecologischer en zuiniger te rijden.

     

    De nieuwe Ecotruck van Delhaize beschikt over 60% meer laadcapaciteit, waardoor per rit meer goederen kunnen worden vervoerd. Deze extra laadruimte wordt gecreëerd door een multiniveaulaadvermogen die de lengte van de oplegger niet langer maakt, wat een voordeel betekent op de weg en voor de bestuurder. RVH.

     

     

     





    23-04-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.maria farantourine
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    "George Dalaras & Maria Farantouri sing Yannis Ritsos & Mikis Theodorakis”

     

     

     

     

    Op 30 juni brengen de twee beroemde Griekse zangers Maria Farantouri en George Dalaras in het Paleis voor Schone Kunsten in Brussel een primeur op een Belgisch podium. Voor het eerst zullen zij samen optreden en dit enkel in Brussel, Berlijn en Amsterdam.

     

    Farantouri en Dalaras brengen een poëtisch-muzikale avond rond Yannis Ritsos en Mikis Theodorakis, twee Griekse kunstenaars van de 20ste eeuw. De Griekse dichter YANNIS RITSOS (1909-1990), weerspiegelt in zijn werk de traumatische ervaring die Griekenland heeft doorgemaakt, maar ook de lieflijke en  meedogenloze natuur van zijn land. Zijn sociaal-politieke inzet bracht hem meermaals in moeilijkheden. Het is ook tijdens deze beproeving dat hij geïnspireerd werd tot het schrijven van zijn meesterwerk Romiosini. Hij schreef zijn leven lang voor iedereen, helder en toegankelijk.

    MIKIS THEODORAKIS (1925), de grootste Griekse componist ooit, bekend van o.m. Zorba, the Greek, zette veel poëzie van Ritsos op muziek, o.a. Romiosini en 18  liedjes van het bittere vaderland.

     

    MARIA FARANTOURI voorstellen lijkt ons overbodig, al meer dan veertig jaar staat de grote dame van het Griekse lied op de planken, in alle uithoeken van de wereld.  Ook bij ons is ze vooral gerespecteerd door haar schitterende vertolking van de  liederen van Theodorakis.

    GEORGE DALARAS was er bij toen de opnames van Romiosini en 18 liederen op plaat gezet werden, zijn uitvoering is dus de standaard geworden. Kortom het  belooft een grootse muzikale en emotionele avond te worden. RVH.

    Verkoop tickets via:BOZAR online www.bozar.be en telefoon 02 507 82 00 of  FNAC www.fnac.be

     

    23-04-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ISo 9001
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

    Radisson SAS Royal Hotel in Brussel behaalt het ISO 9001 certificaat

     

     

     

     

     

     

    Willem van der Zee, District Director Benelux & Algemeen Directeur Radisson SAS Royal Hotel: « De tevredenheid van onze klanten is altijd onze topprioriteit geweest. Het leek ons dus goed om de kwaliteit van onze organisatie officieel te laten erkennen en de nodige middelen vrij te maken om ze steeds te verbeteren en zo nog beter de verschillende partijen te bevredigen. We kozen, om te beginnen de ISO 9001 – versie 2000 als internationale norm. »

     

    Na 12 maanden werken behaalde het Radisson SAS Royal Hotel de ISO 9001 certificatie. Het Radisson SAS Royal Hotel creëerde belangrijke referentiepunten, dit zowel om het bedrijf op lange termijn te laten groeien, als om de dagelijkse praktijk in goede bannen te leiden. Deze referentiepunten zijn gebaseerd op de bedrijfsfilosofie van de hotelketen, de transparantie van de acties, en de waarden en ethische principes van de bedrijfscultuur van de Groep.

     

    Willem van der Zee  vervolgt: « ISO 9001 richt zich vooral op de verbetering van de kwaliteit van de werkprocessen, de volgende stap is het behalen van het ISO 14001 certificaat dat zich meer richt tot het milieu en de omgeving. Afspraak in 2010/2011! » RVH.

    www.rezidor.com.

    22-04-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.nieuwe luchtlijn

    Air France, Cityjet en VLM Airlines openen een nieuwe luchtlijn tussen London City Airport en Nantes

     

     

     

    Op 27 april 2009 gaat Air France, in samenwerking met haar dochterondernemingen CityJet en VLM Airlines, van start met een nieuwe lijndienst tussen London City Airport en het Franse Nantes. De vluchten worden uitgevoerd met de Fokker 50-turboprops van VLM Airlines. De vluchtduur bedraagt ca. 100-minuten. Van 13 juni tot 6 september wordt trouwens tijdens het weekend aan het vluchtschema een extra frequentie met een Avro RJ85 van CityJet toegevoegd.

     

    “Ik ben bijzonder opgetogen met de opening van deze nieuwe lijn. Nu kunnen wij onze passagiers vanuit London City Airport nog een bestemming extra aanbieden. Deze verbinding tussen hartje Londen en het Westen van Frankrijk is bijzonder waardevol voor zowel zakenreizigers als toeristen. De vluchturen werden immers zo getimed dat onze reizigers gemakkelijk een volledige dag kunnen doorbrengen in beide steden” aldus Johan Vanneste, CEO van VLM Airlines. RVH.

    www.flyvlm.com

    22-04-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Royal caribbean

    Royal Caribbean International verhoogt Europese aanwezigheid in 2010

     

     

     

     

     

     

    Royal Caribbean International stelt tijdens haar Europees seizoen 2010 57 vaarschema’s langs 22 landen en 55 havens voor. Behalve de Independence of the Seas – in afwachting van de komst van Oasis of the Seas nog steeds het grootste schip van de rederij – varen voor het eerst drie schepen van de Voyager-klasse in Europa. Blikvangers van deze vaartuigen zijn onder meer de ijsschaatsbaan en de Royal Promenade. Adventure of the Seas (3.114 passagiers) vervangt Legend of the Seas (1.804 gasten) die het hele jaar door in Azië vertoeft. Op die manier verhoogt de capaciteit, hoewel Royal Caribbean International net als dit jaar in 2010 acht schepen in Europa positioneert.

     

    Alle Europese cruises van Royal Caribbean International in 2010 zijn vanaf heden te boeken via de reisagent. Verdere gegevens over de rederij en de schepen vindt u op www.cruiseconnection.be en www.royalcaribbean.be  RVH.

    22-04-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Milieu

    Tien tips om te zien of het hotel waarin u verblijft rekening houdt met het milieu

     

     

     

    Op de nieuwe website van ibis, de economy hotelketen van Accor, is te zien dat de keten het milieu belangrijk vindt. Milieuvriendelijke reizigers krijgen er goede tips over het kiezen van een hotel. Tien punten om rekening mee te houden, van de receptie tot de badkamer.

     

    ibis, de economy hotelketen van Accor, kondigde onlangs de lancering van een website aan die aan het milieu is gewijd. Op www.ibisenvironment.com krijgen reizigers goede informatie en laat ibis zien dat de keten rekening houdt met het milieu. “Klanten hebben nieuwe ethische verwachtingen en respect voor het milieu is in onze bedrijfstak zeer belangrijk geworden.” legt Helen Lalitte, vice-president ibis Global Marketing uit. “Reizigers willen dat de keten van hun keuze daadwerkelijk bewijst dat ze milieubewust is en dat niet alleen in reclame of enkele gevallen gebruikers laat zien.”

     

    De speelse en gebruikersvriendelijke interface brengt je met een paar keer klikken bij de diverse aandachtspunten. RVH.

    www.ibishotel.com 

    21-04-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.leuven stad van de smaak

     

    Leuven, stad van de smaak

     

     

     

    Tijdens het slotevenement van de vorige editie van de Week van de Smaak werd in Lier officieel bekendgemaakt dat Leuven in 2009 verkozen is tot Stad van de Smaak. Het stadsbestuur van Lier gaf de fakkel door aan de Leuvense delegatie. kandidatuur werd ingediend mede onder impuls van stadskok Jeroen Meus die het peterschap van de Leuvense editie aanvaardde.

     

    Turkije werd tot gastland uitgeroepen en zal Leuven in die hoedanigheid in haar culinaire opdracht bijstaan. Het land is zelf één grote brug: tussen Oost en West, tussen Europa en Azië, tussen traditie en vernieuwing. Istanbul is een bruisende stad, niet toevallig culturele hoofdstad in 2010. De Turkse regionale keuken is een schitterende, spannende mengeling van culturen, met sporen van de rijke Ottomaanse geschiedenis. Er is de wereldbefaamde Turkse gastvrijheid, en er is die grote enthousiaste Turkse gemeenschap in Vlaanderen.

     

    Onder de noemer “Passie voor Smaken” en met een duidelijke link naar de opening van haar nieuwe museum M in september 2009 zal Leuven allerhande activiteiten organiseren waarvan je in vuur en vlam komt te staan. Deze titel betekent het startschot voor een intense samenwerking tussen de directie cultuur, toerisme Leuven, de horecasector, scholen, verenigingen en verschillende cultuurhuizen.

     

    Een aantal activiteiten werden ondertussen al opgestart: een publicatie over Leuvense volkscafés, de ontwikkeling van een nieuw bier, de lancering van een Leuvens streekgerecht, de “Leuvense paté”.

     

    Toerisme en lekker eten en drinken: het hoort bij elkaar. Gastronomie is vaak een drijfveer om een bepaalde regio te bezoeken. Beleving wordt ook steeds belangrijker voor een toerist. En het maakt niet uit of het dan over een binnen- of buitenlandse toerist gaat. Gezellig samen eten en drinken is een essentieel onderdeel van de totale toeristische beleving en zorgt in belangrijke mate voor het tevreden gevoel dat men mee naar huis neemt.

    Authenticiteit is één van de dingen die hoog op het verlanglijstje van de toerist staat. Culinair genieten is zo oud als de straat en supertrendy. Op het platteland zijn de troeven de streekproducten en traditionele gerechten. In de steden zijn het de juist de buitengewone diversiteit en de allernieuwste trends die helemaal in lijn zijn met de dynamiek en de beleving van de stad.

     

    De Leuvense Gidsenbond heeft een belevingswandeling uitgestippeld door Leuven vol smakelijke verhalen over eten en drinken. Van middeleeuwse markten tot de huidige succesvolle vrijdagmarkt, van bloemenmarkt tot minimarkt van brocante en artisanale producten, van armoedige maaltijden in universiteitscolleges tot culinaire hoogstandjes nu, van een universitaire bier- en wijnkelder tot de hedendaagse fakbar. De wandeling duurt ongeveer twee uur. Onderweg kan je genieten van een vijftal proevertjes waaronder een aperitiefdrankje en de Leuvense paté. rvh.

    www.leuven.be/stadvandesmaak

     

    21-04-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.één dag per jaar ...

    Omdat één dag per jaar veel te weinig is…

    Verwen mama extra en schenk haar een leuk Philips cadeau!

     

     

     

     

    Eén dag per jaar zetten we haar in de bloemetjes: mama, onze rots in de branding, steun en toeverlaat en zoveel meer. Veel te weinig eigenlijk, dus laten we dat goedmaken door haar extra te verwennen op deze dag! Philips brengt je alvast op ideetjes met deze leuke geschenktips.

     

    In plaats van alleen met Moederdag mama wakker te maken met een ontbijt op bed kan je er nu voor zorgen dat ze iedere dag aangenaam wakker wordt! De Wake-up Light wekt mama op natuurlijke wijze door geleidelijk aan de lichtintensiteit te verhogen.

    De AquaLights van Philips creëren ook thuis dat luxe spa gevoel. Gebruik ze in bad om jezelf extra te verwennen en te ontspannen. Doe het licht uit en creëer een heerlijk romantisch gevoel met de warme gloed van deze sfeervolle lampjes. De stijlvol ontworpen lichtjes kunnen tevens gebruikt worden als decoratie in met water gevulde schalen om een unieke aandachtstrekker te creëren op tafel.

     

    De Senseo Latte Select koffiezetmachine is er nu ook in het zilver! Met één druk op de knop zet mama een overheerlijke latte macchiato, cappuccino, café latte of gewoon een kopje zwarte Senseo koffie.

    Het Philips Customer Care Center, tel. 078 250 145, biedt een veel ruimere waaier van mogelijkheden en suggesties. RVH.

    www.philips.be







    21-04-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.leonard cohen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Leonard Cohen World Tour 2009 op zaterdag 4 juli 2009 in het Antwerps Sportpaleis

     

     

     

     

    Wie er vorig jaar in Brugge of Brussel bij was, zal het beamen. Leonard Cohen  speelde er - op een zeer bescheiden manier - legendarische  concerten. De media bleken het er roerend over eens: de oude vos  beschikt nog steeds over een gouden stem, smetteloos krijtpak, grijze hoed en  een ontwapenende glimlach.

     

    Toen hij op 20 oktober 2008 na ‘Closing Time’ terugkwam voor een ironisch  gebracht  ‘I tried to leave you’ en ‘Whither  Thou Goest’ hield iedereen zijn adem in. Men geloofde dat het Cohen’s laatste minuten op een Belgisch podium zouden zijn. Maar zijn lofbetuigingen aan België en zijn publiek bleken gemeend, want net als in het bovenvermelde lied lukt het hem niet om in één of meerdere bewegingen afscheid te nemen.  Cohen komt nog één maal terug met zijn fantastische band op zaterdag 4 juli 2009. Ditmaal naar het Sportpaleis in Antwerpen.

     

    Omdat de vraag naar Leonard Cohen concerten groot  blijft en de man niet eeuwig kan blijven optreden, zal hij tijdens het derde Europese Luik van de World Tour enkel grote zalen aandoen. Geluidspuristen hoeven helemaal niets te vrezen. Voor de technici die ervoor  zorgden dat de concerten in Vorst Nationaal vorig jaar van op iedere stoel perfect hoorbaar waren, is de schaalvergroting naar het Sportpaleis slechts een kleine stap.

     

    Nog één keer, en dan nooit meer? Lang twijfelen is geen optie want de drie concerten vorig jaar (Minnewaterpark Brugge en Vorst Nationaal) waren in een oogwenk uitverkocht. RVH.

    www.teleticketservice.com

    20-04-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 13/05-19/05 2024
  • 06/05-12/05 2024
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!