Inhoud blog
  • Jung kleurt met gelijkheid
  • Idroattiva+
  • Tulpentijd in Flevoland
  • Slaaptoerizzzzzzme in je eigen slaapkamer
  • Good Gorl blush elixir
  • Van zonnige lentedag tot fancy avondfeest
  • Sunny Cars innoveert
  • Designer outlets: Een lente met nieuwe collectie
  • DIY met Jung en MattoBoard
  • Marie's Corner
  • Bristol Mode to bright up your day
  • Mikado, developed by Vitra in Zwitserland
  • Jack & Jones
  • Doorkijker
  • Veritas retro club
  • Peace and love (voor stoffen):
  • Anita's Care SS24
  • Aloha Arte bottelt het paradijs
  • Camille brengt nieuwe 'Magie'-kledingscollectie uit met JBC
  • Het exterieur ontwaakt
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    06-08-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Culinaire BV's

    Culinaire BV’s koken voor Center Parcs

    Gène Bervoets en Frank Fol verklappen keukengeheimen tijdens doe-weekend

     

     

     

    Center Parcs De Vossemeren wordt tijdens het weekend van 9 t/m 12 oktober ingepalmd door kokende BV’s. Gasten kunnen twee dagen lang al doende allerlei Vlaamse keukengeheimen ontdekken van bekende koks. Frank Fol laat zien dat je met groenten ongelofelijk lekkere dingen kan doen, Gène Bervoets is de gastheer van dienst en tal van andere culinaire gezichten delen hun kookkunsten met de gastronomische weekendgasten.

     

    Met Jean-Pierre Wybauw is ook de wereldspecialist “chocolade maken” van de partij en toont Marc Clement de gasten de geheimen van het moleculair koken.   Zij krigen nuttige tips over wijnen uit de hele wereld van topsommeliers Danny Vanderschueren en François Huysmans. Het hele culinaire gebeuren mag rekenen op de supervisie van Paul Gelders, directeur van Gault-Millau en jurylid van het televisieprogramma ‘Mijn Restaurant’.

     

    Center Parcs wil haar gasten op een ontspannen manier laten kennismaken met tal van onbekende facetten uit de Vlaamse keuken aangezien de klemtoon vooral ligt op producten van eigen bodem. Samen met de chefs bereiden de kooklustigen zelf diverse gerechten. Gène Bervoets was jarenlang het gezicht van het culinaire reisprogramma Gentse Waterzooi en kruidt de gerechten met een flinke portie humor en plezier.

    Topchef Frank Fol kookte al gezond en bijzonder lekker voor de ministerraad en Belgische deelnemers aan de Olympische Spelen in Peking in 2008. Astronaut Frank De Winne heeft in het ruimtestation ISS nl. legumaise, gecreëerd door meesterkok Fol, aan boord. Koken is dus ook een beetje science fiction. Marc Clement maakt tijdens het weekend met gebruik van stikstof verrassende espuma’s en na een doe-sessie bij meester-chocolatier Jean-Pierre Wybauw kunnen de deelnemers thuis op een prettige manier blokjes, rotsjes of truffels maken.

     

    De gasten steken niet alleen de handen uit de mouwen, er blijft ook tijd genoeg om te genieten van het park en haar faciliteiten, zoals ontspannen in de Nature & Spa en het ontdekken van de Discovery Bay. Iedereen die het gastronomische Center Parcs-weekend reserveert, maakt bovendien kans op een uitgebreid diner in het Mechelse sterrenrestaurant Folliez.

     

    Het gastronomisch weekend kan uitsluitend worden geboekt in combinatie met een weekendverblijf in De Vossemeren, vanaf 27 euro per persoon per nacht.

    www.centerparcs.be/keukengeheimen 

    Reserveren kan telefonisch: +32 (0)70 - 220 330 (o.v.v. actiecode 5021).

     

    06-08-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arte en Flamant

    ARTE en Flamant ontwikkelden gezamenlijk een stoffencollectie.

     

     

     

     

    Breng twee sterke teams samen en je krijgt een explosie van talent. Dat is precies wat er gebeurde bij ARTE en Flamant. Twee gereputeerde huizen die zich al jaren toespitsen op de mooiste interieurs en de meest intense woonbeleving. Ze werkten al eerder samen en brachten onder meer drie succesvolle behangcollecties uit. Vandaag bundelen ze opnieuw hun krachten. Het resultaat is een unieke stoffencollectie die perfect aansluit bij de Flamant muurbekleding en verf.

     

    Wat de twee interieurspecialisten vandaag voorstellen, is nooit eerder gezien. Voor het eerst is er een complete collectie uitgewerkt, samengesteld uit de drie elementaire ingrediënten voor binnenhuisinrichting: muurbekleding, verf en textiel.

     

    Je herkent in deze collectie ongetwijfeld de typische ‘Flamant’ stijl en het vertrouwde kleurenpalet met sobere, ingetogen en natuurlijke tinten. Het behang is gevarieerd, en zoals je het van ARTE mag verwachten, origineel en van topkwaliteit. Er zitten gladde, effen stalen bij maar ook muurbekleding met een duidelijke linnenprint en voelbaar reliëf.

     

    Deze collectie is uitgebreid, de keuze- en combinatiemogelijkheden dus ook. We zijn er zeker van dat iedereen er zijn gading in vindt. RVH.

    www.arte-international.com









    06-08-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.nazomeren in een wijnregio

     

    NAZOMEREN IN EEN WIJNREGIO MET EURO RELAIS

    Genieten in een charmante (wijn)vakantiewoning

     

    Niet getreurd als de zomermaanden voorbij zijn want dan wacht ons nog een mooie nazomer. Het is de tijd van smaken en geuren, de tijd dat de natuur zich ontplooit met de mooiste kleuren en waarin diezelfde natuur ons de beste producten schenkt. Het najaar betekent ook wijnoogsten, wijnfeesten en niet te vergeten wijnproeven. Dat kan zowat overal, in Noord-Italië, in Andalusië, langs de Moezel en de Rijn en natuurlijk in Frankrijk. In elk van die streken vindt de reiziger een vakantiewoning van Euro Relais. Daar beleef je de nazomer op de beste manier en met een culinair tintje.

     

    “Thuis in Vakantiehuizen” zo kan men Euro Relais het best omschrijven. Er is kwantiteit met ruim 15.000 online boekbare vakantiehuizen in 18 landen. Er is kwaliteit waarbij de vakantieganger niet alleen geniet van het comfort van hoogwaardige vakantiehuizen maar ook van de gezelligheid en vooral van het karakteristieke van de streek.

    In sommige wijnstreken begint de oogsttijd reeds eind augustus, in andere gebieden worden tot laat in oktober druiven geplukt. Voor elke periode en voor elke wijnstreek vind je in het aanbod van Euro Relais een vakantiewoning: een kasteel, een landelijk huis, een molen, een villa, een boerderij, een duiventoren, een chalet en nog zoveel meer.

    Op het programma staan Andalusië, het Italiaanse Gardameer, de streek van de Garonne en de Moezelregio. RVH.

    www.eurorelais.be

     

    06-08-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-08-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cityjet schrapt vluchten naar Frakfurt

    CITYJET SCHRAPT VLUCHTEN TUSSEN ANTWERPEN EN FRANKFURT EN LICHT NETWERK GRONDIG DOOR

     

     

     

    VLM Airlines, de luchtvaartmaatschappij die sinds kort CityJet heet, heeft ten gevolge van een grondige evaluatie van zijn netwerk beslist om de lijn Antwerpen - Frankfurt na vrijdag 31 juli 2009 te sluiten. Daarnaast blijkt uit de doorlichting dat, ondanks de moeilijke marktomstandigheden, de routes Antwerpen - London City en Antwerpen - Manchester goed blijven presteren. Beide lijnen staan stevig genoteerd in de top 5 van het globale CityJet-netwerk.

     

    In tijden van recessie is het van het grootste belang om tijdig te reageren. Dit geldt zowel voor het inspelen op zich aandienende marktopportuniteiten als voor het nemen van minder populaire maatregelen. Snel durven terugkomen op eerder genomen beslissingen is,  aldus Johan Vanneste, CEO van VLM Airlines, daar een voorbeeld van en maakt nu eenmaal deel uit van gezond ondernemerschap. 

     

    Hij voegde eraan toe: "Hoewel de route naar Frankfurt pas drie maanden geleden aan het netwerk werd toegevoegd, hebben tegenvallende vervoersresultaten ertoe geleid om de lijn te sluiten. Er zijn ook positieve zaken te melden. Rekening houdend met de huidige economische terugval, boeken de twee andere routes vanuit Antwerpen nog steeds goede resultaten. Zowel Antwerpen - London City als Antwerpen - Manchester behoren tot de vijf best presterende CityJet-routes. Ook de nieuwe routes vanuit Eindhoven en Nantes naar London City doen het beter dan verwacht. De sluiting van de route Antwerpen - Frankfurt heeft momenteel geen effect op de tewerkstelling bij VLM Airlines.  De passagiers, die een vlucht hebben geboekt voor de periode na 31 juli, krijgen hun ticket volledig terugbetaald.

     

    Op dit ogenblik wordt in nauw overleg met de Air France - KLM Groep gekeken naar de ontwikkeling van nieuwe initiatieven. Sommige daarvan zullen naar alle waarschijnlijkheid al in september (bij de start van het zakenreishoogseizoen) worden bekendgemaakt. RVH.

    www.cityjet.com

     

     

     

    05-08-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bordeauxwijnroute/1

    «Bestemming Wijngaard»

    Bordeauxwijnroute van de Graves en Sauternes

     

     

     

    In Podensac wordt u ontvangen in een prachtig honderdjarig pand, temidden van de wijngaarden, meer bepaald in het Maison des Vins de Graves.

    Voor de lancering van de Bordeauxwijnroute van de Graves en Sauternes komt het Maison des Vins de Graves in 2009 helemaal in het teken te staan van het wijntoerisme. Zo namen de wijnbouwers van het wijnsyndicaat van de Graves de beslissing om de kelder een nieuwe look te geven en een nieuwe ontvangstruimte te creëren om de vele Franse en buitenlandse gasten beter te kunnen informeren.

     

    De grote en mooie wijnstreek van de Graves start bovenaan aan de ‘Jalle de Blanquefort’, ten noorden van Bordeaux, en eindigt iets voorbij Langon, stroomopwaarts van de Garonne. Deze rivier loopt in het oosten over heel de lengte mee, terwijl in het westen het immens en schitterend pijnbomenwoud van de Landes in de Gascogne voor bescherming zorgt en als grens dient. Het is de regio van de twee grote herkomstbenamingen: AOC Pessac-Léognan en AOC Graves.

     

    De ‘Vinotheek Vins de Graves’ is een uitstalraam waar 200 wijnreferenties van de Graves verkocht worden aan dezelfde prijzen als in de wijnkastelen. Voorgesteld volgens AOC (Graves blanc, Graves rouge, Graves Supérieures, Pessac-Léognan blanc, Pessac-Léognan rouge, Crus Classés de Graves) en vervolgens qua prijs, biedt dit gamma een enorme vergelijkende keuze. Overzichtelijk en makkelijk, door vele bezoekers op prijs gesteld.

    Proeftafels in de vorm van omgekeerde kegels die binnenin verlicht zijn zorgen voor een gezellige wijnproeverij, in optimale omstandigheden qua temperatuur en qua licht. Ook is er een aparte speelhoek voor kinderen.

     

    WIJNTOERISME IN DE GRAVES, DAT IS OOK… wijnkastelen geklasseerd als historische monumenten. Château de La Brède: een uitzonderlijk gebouw door zijn geschiedenis, natuur en architectuur. Het was ooit de woonplaats van Montesquieu, een bezoek aan zijn bibliotheek of aan zijn kamer, bewaard in perfecte 18de eeuwse staat, is absoluut de moeite waard.

    Château de Roquetaillade (1306): dit verdedigingsfort met twee versterkte burchten geldt als een van de belangrijkste van Aquitaine. Château de Mongenan: museum van de 18de eeuw (wandtegels, porseleinen, kostuums, Toile de Jouy stoffen, kunst herbariums, poppenhuizen…), aangevuld met een botanische tuin met meer dan 1000 rozenvariëteiten, oude medicinale planten en kruiden, kleurstofplanten, enz. Château La Louvière, waarvan de schoonheid en de omgeving de bezoeker gegarandeerd perplex doet staan. RVH.

    www.vins-graves.com

     





    05-08-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-08-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maruti

    MARUTI IS MORE THAN A SHOE, IT’S A SECOND LIFESTYLE

     

     

     

     

    De wintermaanden zijn al koud en donker genoeg. Daarom komt Maruti dit Fall Winter 09 seizoen met warme winterkleuren en verfijnde materialen, die deze somberheid als sneeuw voor de zon doen verdwijnen. De collectie wordt het best omschreven als “ stoer & verfrissend met een sophisticated touch.” De Heritage look staat centraal en door de hand made afwerking van iedere schoen is geen één paar identiek. Heterogeniteit vervangt homogeniteit. One of a kind, soepele materialen en een natuurlijke look. Welcome to the Winter.

     

    Stoer, maar toch vrouwelijk. Dat is de Megan, een dameslaars gemaakt van edgy leersoorten die door mooie kleurverschillen de schoen uniek maken. Door de houten hak en gespen die zijn vastgezet met spijkers heeft de laars een echte cowboy look.

    De Diana is een dameslaars gemaakt van ruige leersoorten die behandeld zijn met een natuurlijke was. Deze laars is verkrijgbaar in een leren en suède uitvoering.

    Geen koude voeten met de Michelle door de cozy combinatie van de “Crazy Horse” leersoort en Fur finishing. Kenmerkend voor de Melissa is de kwalitatieve mix van duurzame materialen en een gedetailleerde afwerking.

     

    De Leone is een sportieve mannensneaker, gemaakt van geoliede leersoorten. De soepelheid van deze schoen wordt versterkt door de lichtgewicht zool en het subtiele gebruik van warme winterkleuren. Casual Italian, dat is de perfecte benaming voor de Lorenzo, een halfhoge veterschoen. Deze “schoen suits all” is uniek vanwege het two tone effect. Montana is een stoere herenboot met vetersluiting. Of je nu kiest voor simpel zwart leer of een edgy sand suède uitvoering, alle modellen zijn voorzien van het Maruti logo en afgewerkt met subtiele stiksels. Voor diegene die iets verder willen gaan is er de Capone, een op en top mannelijke laars met ruige gespen en houten hak. Finishing touch op de hak is de lederen gesp vastgezet met spijkers. Masculiniteit ten top. RVH.

    www.marutidesign.com

     

     

    04-08-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Loewe

     

     

    Milieuvriendelijkheid bij Loewe

     

     

     

    Premiummerk Loewe combineert design en technologie in al haar producten. Waar anderen hun kennis over verschillende toestellen spreiden, combineert Loewe haar knowhow in één aantrekkelijk en praktisch geheel.

     

    De belangrijkste voordelen van deze aanpak: Een duidelijke vermindering van het energieverbruik; Volledige controle via één enkele afstandsbediening: geen nood meer aan  verschillende afstandsbedieningen of ontvangers voor DVB-T-/kabel-/satellietontvangst of digitale videorecorder; minimale bekabeling waardoor een slordige installatie wordt vermeden en er is geen kwaliteitsverlies in het beeld.

     

    Een Loewe-televisie met interne DVB-T-/kabel-/satellietontvanger en geïntegreerde hardeschijfrecorder in combinatie met een externe Loewe-DVD-speler, verbruikt slechts een zevende van de elektriciteit in vergelijking met andere combinaties of maximaal 3 Watt/uur in stand-by-modus.

     

    Met de contrastregeling afhankelijk van kamerlicht (OPC) – bijv. bij de nieuwe Art SL – biedt Loewe bovendien de mogelijkheid om door automatische aanpassing aan de lichtomstandigheden ook tijdens het televisiekijken tot 50 % stroom te besparen. En met de energiebesparingsmodus “Eco-Standaard” worden uitstekende beeldprestaties gecombineerd met een gering energieverbruik. De geïntegreerde netschakelaar ten slotte laat toe om het toestel zelfs heel makkelijk volledig uit te schakelen. RVH.





    04-08-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-08-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Esprit boetieks

    De allereerste komen in België!

    Nieuw concept voor de Bodywear boetieks van Esprit

     

     

     

    Esprit Bodywear lanceert dit jaar een nieuw winkelconcept. Op een oppervlakte van 80 à 130 vierkante meter wordt een subliem gamma lingerie gebracht dat tegemoet komt aan alle wensen van de doelgroep van Esprit.

     

    Het concept omvat daglingerie, nachtlingerie, loungewear en badkledij. Strandlakens, pantoffels, wellnessartikelen en juwelen maken het aanbod compleet en vormen de finishing touch van het merk. Promotionele acties en geschenkverpakkingen voor Pasen, Sint-Valentijn en Kerstmis prikkelen de klant tot bijkomende impulsaankopen.

    Dit boetiekconcept kan toegepast worden als standalone of als shop-in-store.

    Het centrale element in de boetiek is een ronduit vernieuwende wand die toelaat om alle sublijnen, in combinatie met de bijhorende accessoires overzichtelijk te presenteren. Het eigentijds design van de wand die de sfeer van een loft oproept, en een nieuw systeem van rekken en verlichting, creëren een sfeer die tegelijk geraffineerd en relaxed is.

     

    De factor mode speelt de  belangrijkste rol binnen deze boetiek. Zowat 70 procent van de aangeboden goederen bestaat uit modegebonden producten, in tegenstelling tot de traditionele concurrentie. Dit concept biedt aan de store managers een nieuw perspectief in de markt van de lingerie die sterk aan het veranderen is.

     

    De lancering van Esprit Bodywear in 1999 is een van de belangrijkste successtory’s van de laatste twintig jaar in de wereld van de lingerie. Met Esprit Casual en Esprit Collection biedt Esprit Bodywear twee lijnen met een verschillende positionering: de ene is basic en sportief, de andere is sexy en elegant. EDC Bodywear maakt dit plaatje compleet dankzij zijn jonge en trendy lingerie.

    Esprit Bodywear Stores ontdek je in het Woluwe Shopping center en in Shopping L’Esplanade in Louvain-la-Neuve. RVH.

    Consumenteninformatie 03-233 60 20 – www.esprit.com







    03-08-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Saumur 1811

    Wijnhuis Ackerman steekt Saumur 188 in nieuw kleedje:

     

     

     

    HET WIJNHUIS ACKERMAN – RÉMY PANNIER BESLISTE DE SAUMUR 1811 ACKERMAN IN EEN NIEUW KLEEDJE TE STOPPEN VAN ANTRACIET, MOIRÉ, GOUD EN ROOD: RAFFINEMENT OP ZIJN FRANS !

     

    De facelift van deze packaging staat voor twee dingen: een beter en mooier design en een kwaliteitsherwaardering van deze historische cuvée. Het merk ACKERMAN, dat garant staat voor kwaliteit, komt beter tot uiting met dit nieuw design en etiket.

     

    De halsversiering in fel rood en het cirkelvormig medaillon met de inscriptie 1811 op de gouden achtergrond, maakt het een stuk makkelijker om de fles te herkennen in de winkelrekken.

    1811 verwijst naar de start van de ‘méthode champenoise’ voor de wijnen van Saumur door Jean-Baptiste Ackerman. Het is tegelijk ook zijn allereerste wijnjaar ooit en het geboortejaar van de zoon van Napoleon, l’Aiglon : het is om die reden dat deze cuvée bijna twee eeuwen lang ‘Cuvée de l’Aiglon’ heette!

     

    Het stijlvol en sober etiket in antracietgrijs op gesatineerd papier, de goudkleurige sluiting met zijn licht moiréeffect, net zoals de keuze voor de klassieke champagnefles, geeft deze cuvée een elegante en geraffineerde uitstraling op zijn Frans.

     

    ACKERMAN EN BELGIË : EEN LANGE GESCHIEDENIS

     

    Reeds van in de 15de eeuw werden Loirewijnen uitgevoerd naar Vlaanderen en naar diverse steden van Noord Europa. België is altijd een van de grootste en historisch belangrijkste markten geweest voor het bedrijf. Door zijn geografische ligging in de nabijheid van de Loirevallei, zijn vlotte bereikbaarheid (langs waterwegen en via het spoor) en de historische band die Jean-Baptiste Ackerman met België had, gaat de aanwezigheid van de wijnen van Ackerman in ons land terug naar de jaren 1850. De eerste cuvées die verkocht werden waren de Brut Royal, de Royal (eerder zoet) en de Dry Royal (demisec). RVH.

     

     

     







    03-08-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.W6YZ

    W6YZ

     

     

     

     

    Falc SpA, de bekende schoenenfabrikant en eigenaar van de merken Naturino en Voile Blanche, lanceert een nieuw project: W6YZ, dit in samenwerking met Walter Van Beirendonck .

     

    Dit unieke, nieuwe merk is exclusief voor FALC ontworpen door Walter Van Beirendonck, de Belgische ontwerper,  bekend om zijn stijl die gelinkt is aan kunst, muziek, natuur en etnische culturen. De kleurige stijl en de sterk grafische elementen van deze onconventionele ontwerper zijn uniek in het modelandschap.

     

    W6YZ is een collectie die vooral draait rond het thema “Evolutie”. Evolutie in de natuur, evolutie in de tijd en evolutie in het design. De W van Walter, de 6 van de Zes van Antwerpen en de eindletters van het alfabet staan allemaal voor de evolutie die ons leidt van het heden naar de toekomst.

     

    Het  logo van W6YZ  is de vonk die staat voor magie en voor sprankelende, nieuwe ideeën. Het is een element dat overal terugkomt op de schoenen en de zolen. Elke mens laat overal voetafdrukken achter in deze wereld. De vonk is de voetafdruk die we achterlaten als we de W6YZ dragen: een voetstap in de toekomst!

                                       

    De eerste W6YZ collectie is opgebouwd uit vijf verschillende thema’s die elk genoemd worden naar een element uit het circus:  Magicians, Acrobats, Animals, Clowns en Jugglers.

     

    Een spel van voetafdrukken, acrobatische vormen, magische kleuren en de roep van de natuur dragen alle bij tot het positief en vrolijk karakter van de collectie. Het is een verhaal rond magie waarin vernieuwend design en fluo kleuren elkaar ontmoeten en een spoor nalaten in het spel van het leven…

     

    We zijn allemaal acrobaten, clowns, goochelaars en dieren in het circus van de evolutie, de fun en de dagdromerij waar iedereen uniek is en zijn persoonlijke voetafdruk achterlaat.

     

    "Crocowoolf": een gestileerde creatuur tussen wolf en krokodil wordt een schoen en fluorescerende sterren schitteren op felkleurige uppers. De nadruk wordt gelegd op stiksels, logo’s, contrasterende details en inserts. Deze collectie richt zich tot het anticonformisme van jonge mensen.  RVH.

    Consumenten info : +32 (0)3 290 89 59

     













    03-08-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chantelle 60

    Chantelle viert 60 jaar vrouwelijkheid.

     

     

     

    De Chantelle collectie herfst-winter 2009, de verjaardagscollectie, toont barok in lichtheid waarin kant, guipure, satijn, transparantie, delicate motieven en zachte materialen zich perfect mengen.

     

    Behalve gepoederd ivoor en winter eclipsgrijs, tooit de collectie zich ook in prune, nachtblauw, rood en goud. Deze symfonie van vibrerende tinten gaat samen met zwart, het eeuwig symbool van elegantie. In een “Boudoir Chic” sfeer, tussen geraffineerd materiaal en gedempt licht, combineren de nieuwe series kennis en creativiteit.

     

    Icône biedt delicatesse en lichtheid. Het motief met gebogen lijnen en een zekere transparantie brengt een zachtheid die de vrouwelijkheid verheerlijkt. De fantasie en sexy push-up snit verenigt zich met intens rood of nachtblauw en een ontroerende diepte.

    Divine toon de nieuwe verleiding van Chantelle via contrasten van kleuren en materialen. Gesofisticeerde elementen als satijn en kant op het decolleté, een rug in kant en rijk versierde motieven maken deze serie ideaal voor de meest kostbare momenten.

     

    Ultra Invisible, een absolute innovatie zonder naad, vormt het lichaam voor een totale onzichtbaarheid, zelfs onder de meest fijne en aansluitende jurk. Deze serie tekent een ultra sexy decolleté en laat zich volledig vergeten dankzij een uitzonderlijk zachte stof.

     

    Africa- schoonheid, magie van verleiding, geraffineerde Haute Couture en de serie waar alle Chantelle vrouwen van houden – wordt het embleem van deze 60ste verjaardag en tooit zich in zilver. De zilverdraad hertekent het zonnige motief en tatoeëert de huid met een glinsterende afdruk. De verjaardagsmodellen, décolleté beha of traingle voorzien van Lycra® vezel eigenen zich het “tattoo” motief toe.

     

    Met een mengeling van grote klassiekers in nieuwe kleuren (series Africa, Caprice, Rive Gauche, …) en nieuwigheden (series Icône, Divine, C Chic, …) van binnenuit, zorgt het voor zekerheid, brengt het geest en lichaam op één lijn, zorgt het voor meer naturel, onderlijnt het een ondefinieerbare charme en, vooral, onthult het de vrouwelijkheid. RVH.











    03-08-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-08-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goudzoekers

    GOUDKOORTS

     

     

     

     

     

    Het 10de Belgisch kampioenschap “goudzoeken” vindt plaats in het gezellige dorpje Faymonville nabij Waimes in de Oostkantons. Elk jaar organiseren hier een groep vrienden het kampioenschap waaraan naast enthousiaste Belgische goudzoekers, ook heel wat buitenlanders deelnemen.

     

    Goud is een van de zwaarste elementen die bestaan, (10 maal zwaarder dan zand) en komt als gevolg van de erosie, in de rivier terecht waar het zich afzet in de aanslibbing en op de bodem. Het troept samen in bepaalde zones, goudbeddingen genaamd. In België, bevindt het goud zich op de bodem van de beken en is zeer klein. De gemiddelde maat van een Belgische goudschilfer is kleiner dan een millimeter, men moet dan ook rekenen op zowat 3000 schilfers om een gram goud te halen en een goede dag brengt de gemotiveerde goudzoekers de tegenwaarde op van één euro.

     

    Het kampioenschap heeft als doel een maximaal aantal goudwassers samen te brengen tijdens een tweedaagse competitie. Alle leeftijden komen in gesectioneerde wedstrijden aan bod en iedereen is verheugd zijn eigen goudschilfers te ontdekken.

     

    Dit jaar wordt het kampioenschap georganiseerd op zaterdag 29 en zondag 30 augustus telkenmale vanaf 9 uur. Voor deze verjaardag werden trouwens een aantal extra animaties voorzien zoals doedelzakspelers, muziekanimatie, een nachtelijke wedstrijd, het eetmaal van de goudzoekers, een tentoonstelling over goud in België, wandelingen in een tractor ‘ancêtre’, kampvuur.

    De plaatselijke VVV steekt niet alleen een helpende promotionele hand toe, maar zorgt ook voor de opvang van de bezoekers. Bovendien worden temidden dit spektakel en de bijzondere sfeer ook tips verstrekt voor het ontdekken van het heuvelgebied en het natuurpark langsheen de boorden van de Warchette en de Warche. De ganse regio maakt trouwens deel uit van de Oostkantons en sluit onmiddellijk aan bij de uitzonderlijke rijkdom van het Natuurpark Hoge Venen. RVH.

    www.agab.be - www.faymoniville-si.be - www.eastbelgium.com .













    02-08-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rimowa

    Rimowa koffers voor de reislustigen

     

     

     

     

    De chique nieuwe Salsa Deluxe kofferserie is de consequente voortzetting van de succesvolle serie Salsa en kan het een en ander incasseren. En dat niet alleen omdat de vrijwel onverwoestbare schaal van polycarbonaat bij alle koffers, van de slim ingedeelde Beauty Case tot de handige Business Trolley tot de volumineuze Multiwheel®-koffer, altijd in allermooiste vorm blijft. Maar vooral omdat het compleet uitneembare nieuwe platensysteem binnenin ook gevoelige kledingstukken veilig en zonder kreukels naar hun bestemming brengt.

     

    Wie met een koffer uit de nieuwe Topas Titanium-serie onderweg is, kan zich  verheugen op de jaloezie van zijn medereizigers. Want de exclusieve kofferserie rolt in de kleur van het edelmetaal titanium door de luchthaven. Kofferschaal, Rimowa-logo en wieltjes presenteren zich in de ultiem coole look van dit high-tech-materiaal. Perfect bij de outfit past ook de binnenbekleding: hoogwaardige polyjacquard in chic bruin.

    Twee nieuwe intelligente details zorgen ervoor dat veel zaken nog eenvoudiger en comfortabeler vervoerd worden: het nieuwe platensysteem is variabel in  hoogte verstelbaar. Het maakt niet uit hoe vol de koffer is, de inhoud wordt gewoon per riem en klittenband vastgezet zodat er niets meer kan verschuiven. Eveneens geheel veilig gaat een extra tas mee op reis. Deze wordt eenvoudig  met de in de kofferschaal geïntegreerde Add a bag Holder bevestigd, en de reis kan beginnen. RVH.

    www.rimowa.com







    02-08-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-08-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eguisheim

    Le Clos d’Eguisheim:

    De eerste residentie van Pierre & Vacances langs de wijnroute in de Elzas.

     

     

    Een residentie dat gans het jaar door leeft! Trek er eens op uit in de Elzas en geniet van de wijnroute die zich uittekent langs kleine charmante dorpjes.   

    Een uitzonderlijke wegbeschrijving en eenvoudige reisweg komen goed van pas bij het ontdekken van de regio en de talrijke wijngaarden. De wijnroute strekt zich uit over 170 km van Noord naar Zuid doorheen de heuvels van de wijngaarden tot aan de voet van de Vogezen.  Onderweg komt u talrijke wijnboeren tegen die u met eerlijke overtuiging een rondleiding zullen geven om u te laten kennismaken met de kunst van het wijn produceren.  En daarbij komt ook nog het wijnproeven.  In september viert Eguisheim zijn nieuwe wijn.

     

    De streek van de Elzas staat bekend om zijn eeuwenoud architectonisch erfgoed met oude vestingen en Middeleeuwse kastelen, maar ook het natuurlijk erfgoed met z’n bossen, meren, de Vogezen, … Dit alles valt te ontdekken via de wijnroute ( Sylvaner, Riesling, Gewurztraminer).  Eguisheim, de bakermat van de Elzas wijngaarden met meer dan 300 hectare wijnstokken (Eichberg en Pfersigberg), is één van de oudste dorpjes in de Elzas. Oude straatjes rondom het octogonaal kasteel (13de eeuw), dubbele vestingmuren, kleine schilderachtige huisjes grotendeels opgetrokken in hout en een klokkentoren die wordt beschouwd als één van de mooiste van de regio verheffen Eguisheim tot een dorpje dat bekend staat als ‘mooiste dorpje van Frankrijk’ dat z’n charme en authenticiteit behouden heeft.

     

    Aan de ingang van Eguisheim, op enkele minuutjes wandelen van het centrum, bevindt zich de residentie die wordt omringd door prestigieuze wijngaarden en door bekende wijnkelders. De residentie – met architectuur van Pierre Diener - werd opgetrokken volgens de lokale tradities : gekleurde pleisterlaag, vakwerk, ijzerwerk, geraamte in hout en daken met schuine dakpannen.

    De residentie werd gebouwd rondom een overdekt en verwarmd zwembad van 100m2 met kinderzwembadje.  Gaande van een studio tot een 3-kamerappartement duplex, alle 98 appartementen zijn heel gezellig ingericht en hebben zicht op ‘la colline des trois Donjons’ (de heuvel met 3 vestingtorens), site die geklasseerd staat als historisch monument.

     

    Er is natuurlijk de wijnroute met een bezoek aan de verschillende wijnkelders waar u een degustatie te wachten staat.  Colmar is zowaar een openlucht museum : ‘la Maison des Têtes’, ‘la maison Pfister’, de oude logies van de Italiaanse Renaissance, de vroegere Douane en het Kleine Venetië.  ‘La Petite Venise’ is eveneens de hoofdstad van de Elzasser wijn, hoofdplaats van Haut-Rhin. RVH.

    www.pv-holidays.be  tel: 0900 00 009

     

                                      

     

    01-08-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    31-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.celebrity

    Celebrity Life herdefinieert de cruisevakantie

     

     

     

    Celebrity Cruises lanceert "Celebrity Life", een nieuw boordprogramma met tongstrelende, verrijkende en verwennende activiteiten. De vele evenementendie via Celebrity Life worden aangeboden, staan in het teken van drie thema's: ontdekken, genieten en verjongen.

     

    - Discover: Het hoogtepunt van het Discover-programma is de talenstudie. Dank zij een samenwerking met Rosetta Stone, de bekendste leverancier van talensoftware in de wereld, kunnen de gasten tijdens de cruise hun talenkennis bijschaven. Ook dansstages en computerlessen staan op het programma.

     

    - Savor : Deze sessies werden samengesteld door sterrenkok Jacques van Staden, Celebrity's vicevoorzitter Food & Beverage Operaties. De Savor-sessies omvatten wijn- en likeurdegustaties, moleculaire mixologie, rondleidingen achter de schermen van het culinaire departement aan boord van het schip, voorsmaakjes van wat de executive chef zal bereiden of kookwedstrijden tussen de koks.

     

    - Renew : Celebrity's nieuwe gezondheids- en wellnessprogramma Renew vormt een

    uitbreiding op de brede waaier aan spa- en wellnessdiensten die reeds worden aangeboden op het schip. Deelnemers ontdekken de kunst van reflexologie en leren hun stress beheersen, kunnen inschrijven voor diverse cosmetische behandelingen, krijgen voedingsadvies of worden ingewijd in de alternatieve geneeskunde.

     

    Celebrity Life start op 31 juli aan boord van het nieuwste vlaggenschip Celebrity Equinox. Tegen eind november rolt de rederij het programma over de hele vloot uit. RVH.

    www.cruiseconnection.be

     

    31-07-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Radja river

    Verbroedering van de Lesse met de Radja River !

    De twee wildste en meest bevaren rivieren van België verbroederen.

     

     

     

    In het kader van de campagne rond de «Big 7»  attracties eert Walibi elke maand één van haar topattracties. De maand juli is de maand van de Radja River, één van de wildste en de meest bevaren rivieren van België.

    Voor deze gelegenheid heeft Walibi een wel zeer speciale actie georganiseerd : de officiële verbroedering van de Radja River met de Lesse.

    De Lesse is, dankzij het verblijfstoerisme in de vele campings in de buurt en de vele Vlamingen die massaal het wilde water van de rivier willen trotseren, tijdens de zomer een populaire toeristische attractie voor jong en oud. .

    De Lesse  ontspringt in Ochamps, een deelgemeente van Libramont in de Ardennen. In het totaal, is ze 117km lang. De Lesse heeft een debiet van gemiddeld 19 m³ per seconde. Afdalingen van de Lesse kunnen enkel gebeuren bij een debiet tussen 2 en 15 m³ per seconde. Bijgevolg enkel tijdens de zomermaanden

     

    De Radja River van Walibi is de populairste attractie van het park. Door haar oppervlakte en haar debiet is deze attractie tot op vandaag, 20 jaar na haar constructie, nog steeds één van de meest indrukwekkende « Rapid Rivers » van Europa. Daarom behoort deze attractie bij de «Big 7» attracties van Walibi. De Radja River van Walibi is 600m lang met een hoogteverschil van 3,57m. De rivier heeft een waterstroom van ongeveer 30.000 m³ per uur (hetzij 9 m³ per seconde). RVH.

    www.walibi.be





    31-07-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Delhaize Lindemans

    DELHAIZE BELGIË EN LINDEMANS BIEDEN ELKE DAG VAN DE

    MAAND AUGUSTUS EEN DIGITAAL FOTOTOESTEL AAN

     “Hold on to the Moment”.

     

     

     

    Wijnliefhebbers mogen hun fototoestel uit de kast halen. Sinds meer dan 10 jaar levert het Australische wijnhuis Lindemans kwaliteitswijnen aan Delhaize België. Gedurende de hele maand augustus werken de twee partnerbedrijven samen ter gelegenheid van een grote wedstrijd. Deze stelt de klanten voor om een foto van een « Lindemansmoment » op de website www.lindemans-moment.be te publiceren: een aangenaam moment dat men doorbracht met familie of vrienden rond een glaasje Lindemans. Elke dag krijgt de meest creatieve onder hen een SONY DSC-H20-fototoestel ter waarde van 300€. Bovendien zal het Australische wijnhuis, eens de wedstrijd afgelopen is, « de winnaar van de winnaars » verkiezen, die eveneens een jaar lang gratis Lindemanswijnen krijgt.

     

    Gesterkt door haar lange ervaring, is Delhaize uitgegroeid tot een gewaardeerde expert in de wijnwereld. Dat Delhaize de eerste wijndistributeur is in België, is daarvan het bewijs. Dat verklaart ongetwijfeld het vertrouwen dat het bedrijf Lindemans in Delhaize heeft. Lindemans heeft een uitstekende reputatie en stelt al meer dan 150 jaar lang kwaliteitswijnen voor.

     

    Het Australische wijnhuis, waarvan de producten enkel bij Delhaize worden verkocht, stelt enerzijds zijn gamma Early Harvest voor, vervaardigd uit Sémillon Sauvignon Wit en Shiraz. Deze wijnen hebben als bijzondere eigenschap dat ze verfrissend en licht zijn en 30% minder alcohol bevatten dan andere wijnen. Anderzijds levert Lindemans ook de volgende wijnen aan Delhaize: Bin 65 Chardonnay, Bin 50 Shiraz en Bin 45 Cabernet Sauvignon. Deze wijnen, met een goede kwaliteit-prijsverhouding, passen perfect in de strategie van Delhaize dat een ruim assortiment kwaliteitsproducten tegen competitieve prijzen aanbiedt.

     

    Hoe deelnemen?

    Om aan de wedstrijd deel te nemen, hoeft men slechts de barcode van een fles Lindemans op de website www.lindemans-moment.be in te geven, samen met een foto. De winnaars zullen via de website www.lindemans-moment.be, via de website van Delhaize België en via haar E-Newsletter MyDelhaize op de hoogte worden gebracht. RVH.

     

     

     

    30-07-2009 om 11:57 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Easytone : mooie bilspieren

    MOOIE BEEN- EN BILSPIEREN ”

    DE BELOFTE VAN REEBOK AAN VROUWEN OVER DE NIEUWE EASYTONE

     

    Reebok heeft zich vandaag begeven op de markt voor schoenen die spieren oefenen, met de presentatie van de Reebok EasyTone. Reebok belooft vrouwen overal ter wereld dat hun bil- en beenspieren mooier worden, dankzij de nieuwe evenwichtkussens, uitgevonden door een ex-NASA-ingenieur. De Reebok EasyTone is vanaf 1 juli 2009 overal ter wereld te koop.

     

    De Reebok EasyTone vliegt al sinds de lancering in februari dit jaar de winkels uit, omdat de schoen zeer aantrekkelijk is en ook echt werkt. Laboratoriumtests hebben aangetoond dat als een vrouw EasyTone-schoenen draagt, tot 28% meer bilspieren kunnen worden gebruikt vergeleken met een gewone sportschoen. Een bijkomend voordeel voor vrouwen is dat EasyTone dit resultaat behaalt, terwijl de schoen er ook uitziet als een typische vrouwenschoen.

     

    De schoen is zo succesvol dankzij de eigen technologie die is ontwikkeld door Bill McInnis, een ex-NASA-ingenieur. McInnis, die leiding geeft aan de Advance Technology-divisie van Reebok, heeft er 12 maanden over gedaan om de evenwichtkussens in de zool van de schoen zo te ontwikkelen dat ze met elke stap een natuurlijke instabiliteit veroorzaken. Dit heeft niet alleen geresulteerd in duidelijke verbeteringen in laboratoriumtests, maar het ontwerp paste ook in een schoen die er fantastisch en aantrekkelijk uitziet.

     

    De Reebok EasyTone is verkrijgbaar bij de grote retailers in zeven verschillende stijlen voor allerlei activiteiten en voorkeuren, van trainingschoenen voor fitnessliefhebbers tot vrijetijdsschoenen. RVH.

     









    30-07-2009 om 11:04 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.soda club

    Soda Club

     

     

     

     

    Soda Club lanceert deze zomer een limited edition van heerlijke smaken, afkomstig van exotische wereldregio’s en ee unieke PET-flessen twinpack van 1l. Elke unieke smaak is bovendien apart verkrijgbaar in speiaal ontworpen flacons van 375ml.

    De geslecteerde smaken zijn Papaya-lime uit Mexico, Uzu-mandarin uit Japan, Coconut- Pineapple uit Marokko en Dragonfruit-Appel uit Thailand. RVH.

    www.sodaclub.com





    30-07-2009 om 10:52 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.een nieuw schooljaar
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    EEN NIEUW SCHOOLJAAR, DAT MOET GEVIERD WORDEN !

     

     

     

    Leonidas lanceert een nieuw gamma waar de jonge culinaire kenners ongetwijfeld dol op zullen zijn. Na twee maanden van welverdiende rust, maken onze kleine engeltjes zich op om hun boekentas van zolder te halen en zich klaar te maken om opnieuw naar school te gaan.

     

    Dit jaar maakt Leonidas er een erezaak van om van de start van het nieuwe schooljaar een bevoorrecht culinair moment te maken voor al diegenen – groot en klein – die geen moment onbenut laten om zichzelf te verwennen.

    Leonidas ontwikkelde voor deze gelegenheid volledig nieuwe kleine chocolaatjes in de vorm van dieren (kat, konijn en hamster) en met smaken die speciaal ontwikkeld werden voor kinderen:

    • Crispy : konijn van witte, krokante chocolade met gepofte rijst en pop-suiker

    • Nutsy : hamster van melkchocolade gevuld met chocopasta met nootjes

    • Milky : kat van melkchocolade gevuld met melkcrème

     

    Deze pralines in leuke vormpjes worden verkocht per gewicht of in een prachtig gekleurde doos waarin 12 diertjes kunnen. Ze worden ook verkocht in een kleine metalen koffer die, naast de doos, ook een kleurboek en kleurpotloden bevat... Kwestie van het nuttige aan het aangename te koppelen. Het koffertje bevat daarnaast ook twee lollies die zo schattig zijn dat men haast zou twijfelen om ze op te eten... Wie zegt er ook weer dat de start van het nieuwe schooljaar niet leuk is? RVH.

    30-07-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!