Inhoud blog
  • All-over natuursteen
  • Terug naar school
  • Betoverende elegantie
  • Aalto tafels en banken
  • Buiten water?
  • Watches & wonders: drie elegante meesterwerken
  • Swatch Neon collectie keert terug
  • Olympéa Le Parfum
  • Invictus Parfum
  • Quick Step presenteert baanbrekende vloerencategorie Lumic
  • Citizen super Titanium
  • Alpina lanceert revolutionaire horloges
  • By the numbers
  • Schakelaar of street art?
  • Tour d'Anvers
  • Fietsen Schouwen-Duiveland
  • Kalimera, kalipera:
  • Nieuwe Europa-park achtbaan
  • Een picknicktafel voor elke buitenliefhebber
  • Inside Blinds bewijst veelzijdigheid met gordijnen
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    01-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beaujolais 2009/ slot

    Beaujolais: Eén wijnstokvariëteit, twaalf appellations /2

     

     

    Moulin-à-Vent : dankt zijn edel karakter aan het mangaanrijke graniet in de bodem. De dieprode robijnkleur belooft aroma's van iris, van verwelkte rozen, kruiden en rijp fruit. Deze stevige bewaarwijn behoort tot de grote klasbakken. Oppervlakte: 650 ha.

    Fleurie: bekoort meteen met zijn fluwelen zachtheid, zijn elegantie en zijn bloemrijke en fruitige aroma's: iris, viooltje, verwelkte roos, perzik, zwarte bes en rood fruit. Door zijn bevallig karmijnrode kleur, soms de meest vrouwelijke Cru van de Beaujolais genoemd. Oppervlakte: 860 ha.

    Chiroubles : de hoogst gelegen Cru van de Beaujolais met stralend rode kleur en een weelderige neus waarin aroma's van pioenroos, lelietje-van-dalen, iris en viooltje wedijveren. Zacht en elegant in de mond, met een zeer fruitige afdronk, één van de meest typische Cru's van de Beaujolais. Oppervlakte: 360 ha.

    Morgon: een bijzondere terroir, met verbrokkelde rotsen en bros schiefer; verleidt met zijn volheid in de mond, voorafgegaan door de dieprode granaatkleur en aroma's van rijp steenfruit: kers, perzik, abrikoos, pruim… Het is een rijkelijke wijn, vlezig en krachtig, die nog verbetert met de tijd. Oppervlakte: 1.100 ha.

    Régnié: deze wijnstreek produceert een soepele en goed gestructureerde wijn met een kersrode kleur waarin violet flonkert. Aroma's van aalbes, braambes en framboos. Kenners fluisteren graag dat één enkele teug van deze bekoorlijke wijn veel meer vertelt over zijn land dan alle boeken van de wereld. Oppervlakte: 370 ha.

    Côte de Brouilly: de wijngaard spreidt zich uit over de hellende, uitstekend georiënteerde glooiingen van de Mont Brouilly. Een uniek homogene terroir binnen de Beaujolais, met een bodem van graniet en schiefer. Een klasrijke wijn, haast purper, met de aroma's van verse druiven en iris. Hij vraagt enige rijping vooraleer hij al zijn elegantie ontwikkelt in de mond. Oppervlakte: 320 ha.

    Brouilly: dieprode robijnkleur, een neus van rood fruit, pruim, perzik, met minerale toetsen. De meest verspreide van alle Cru's van de Beaujolais is kleurrijk, stevig en gecorseerd. Oppervlakte: 1.300 ha.

    www.beaujolais.com

     

     illustraties Daniel Gillet





    01-01-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miyabi
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Miyabi

     

     

     

    Zij, bevallig en verfijnd

    Hij, sober en sterk

     

    Hij, in zwart en zilver

    Zij, in ivoor en goud

     

    Miyabi Man & Woman, twee geuren, maar eenzelfde naam, zacht en melodieus, het Japans voor elegantie die de tradities in ere houdt.

    Miyabi Man & Woman samen in hetzelfde originele Annayake flesje, in de traditie van de regels van zuiverheid en verfijning volgens de Japanse kunst, met op het etiket alleen de drie muzikale lettergrepen die er luchtig met een penseel opgestreken zijn.

    Dit flesje is het perfecte evenwicht tussen curven en rechte lijnen, een moderne interpretatie van de inktpot en het penseel, en doet denken aan de traditionele kalligrafie en de Japanse identiteit van het merk.

     

    Miyabi man, de geur is tijdloos met een sobere elegantie die boven alle modetrends staat, een charisma vol zelfvertrouwen voor een sterke persoonlijkheid. Myabi Woman, eau de parfum – verstuiver 100 ml en Myabi Man, eau de toilette – verstuiver 100 ml.

    De verpakking van Miyabi Man & Woman ontleent zijn gouden en zilveren motief aan de traditionele decors van de Fusuma’s, de schuifwanden van de Japanse huizen. RVH.

    01-01-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    31-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.beaujolais 2009/2

    Beaujolais: Eén wijnstokvariëteit, twaalf appellations /1

     

    De Beaujolais verdeelt zijn productie over 3 categorieën: bijna de helft behoort tot de 'gewone' Beaujolais, terwijl de rest van de oppervlakte verdeeld is over de Beaujolais Villages en de tien Cru's. Constante factor in de productie van al deze rode wijnen is de Gamaydruif. Daarnaast is er nog de witte Beaujolais die volledig vertrouwt op de Chardonnaydruif.

    De Gamay wordt ook in andere regio's in Frankrijk en wereldwijd verbouwd, maar de Beaujolais is en blijft de streek bij uitstek voor deze druif: 20.000 ha of 55% van de 36.000 aangeplante ha. De Gamay gedijt hier ook het best! De granietachtige bodems genereren massa's nuances die met elkaar wedijveren in smaak en elegantie. Tonaliteiten die zich vertalen in de zo karakteristieke fruitigheid en floraliteit.

    Wie het woord Beaujolais uitspreekt, denkt vaak niet aan Cru's. Bij de meeste consumenten doen Juliénas, Morgon, Fleurie, Chénas en andere appellations wel een belletje rinkelen, maar de associatie met Beaujolais behoort zelden tot de parate wijnkennis. En toch ligt dit tiental mooi gespreid langs de Saône, zuidwaarts van Mâcon. Die verspreiding verklaart de nuances tussen elke terroir en dus ook tussen de wijnen die in elke entiteit worden geproduceerd.

    Saint-Amour : zeer levendige, verfijnde en evenwichtige wijn, bevat alle fruitigheid van de gamay en toont een robijnrode kleur en aroma's van kirsch, kruiden en reseda. Zijn visitekaartje is echter de zachte, harmonieuze body. Oppervlakte: 320 ha.

    Juliénas : onthult meteen een aangenaam bouquet van perzik, rood fruit en florale aroma's, intens robijnrood. De Juliénas komt voort uit een wat kleiachtige bodem, laat  zich graag jong drinken, maar verdraagt ook enkele jaren op fles. Oppervlakte: 580 ha.

    Chénas : de meest "schaarse" Cru van de Beaujolais, geldt als een bewaarwijn die genereus en zacht is in de mond. Zijn robijnrood neigt naar granaat, met een stevige body en florale en houtachtige toetsen. Oppervlakte: 250 ha. RVH.

    www.beaujolais.com

    illustraties Daniel Gillet




    31-12-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voyage, voyage

    Voyage, voyage

     

     

     

     

    Fred de la Bretonière zit dit jaar maar liefst veertig jaar in het vak. Een moment om terug te kijken … en vooruit! De nieuwe zomercollectie van Fred de la Bretonière laat je in ieder geval reizen – door de tijd en over de hele wereld. Van het Romeinse dolce vita tot Jaipur’s colour clashes, om via het pionierstijdperk van Calamity Jane uit te komen in de 21ste eeuw in de polder. De invloeden zijn rijk maar de collectie is onmiskenbaar Fred de la Bretonière. Prachtige tonen en zachte natuurlijke materialen verraden de hand van Fred, die vasthoudt aan zijn roots en tegelijkertijd nieuwe wegen inslaat.

     

    Voor de zomercollectie 2010 heeft hij de blik nog meer naar buiten gericht, en tegelijktijd vastgehouden aan zijn signatuur van pure vormen en mooie natuurlijke materialen. Zijn reis heeft een uitgebreid palet kleuren opgeleverd, met o.m. subtiele whites, paarsige en blauwige tonen, zachte grijzen, zandkleuren en als opvallendste kleur een prachtig okergeel.

     

    In zijn zomercollectie heeft Fred al een aantal laarzen opgenomen die refereren aan cowgirls en stoere frontiersvrouwen. De Breton-lijn doet daar nog een schepje bovenop. Fred de la Bretonière brengt nu enkele seizoenen zijn topmodellen uit de volwassen collectie ook voor de kleintjes. Deze zomer betekent het dat prinsesjes ook op bescheiden hakjes rond kunnen lopen en op sandalen in tuigleer of met voetbed net als mamma’s en grote zussen! Voor de stoere meisjes én jongens zijn er ntuurlijk ook weer volop bretons in miniversie.

     

    Om het 40-jarig jubileum te markeren heeft Fred een groep schoenen, armbanden en tassen geselecteerd en voorzien van een speciale antieke metalen celebration tag. RVH.

    www.bretoniere.be











    31-12-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Latitudes hotels

    Latitudes Hôtels (Groupe Pierre & Vacances)

    Programma Duurzame Vakanties & BIO georiënteerd.

     

     

     

     

    Hotels Latitudes kiezen als vakantiebestemming is opteren voor een vakantie op eigen ritme naargelang uw behoeften. Tien stijlvolle hotels ingebed in prachtige locaties zowel aan zee, in het binnenland of in de bergen die zich volledig mengen in de regionale stijl dankzij hun traditionele architectuur. De hotels bieden ruime en aangename kamers die zijn aangepast aan gezinsvakanties. Tevens bieden de hotels talrijke sport-en ontspanningsfaciliteiten zoals golf en spa, à la carte services en horeca services op basis van regionale en seizoensgebonden producten.

    Sedert 2005 zet Hotels Latitudes zich ook in voor duurzame ontwikkeling en verstevigde z’n positie in 2008 dankzij z’n deelname aan het programma ‘Duurzame Vakanties’. De hotels gaan de strijd aan tegen klimaatveranderingen en zetten zich in om natuurlijke rijkdommen te bewaren en om een verantwoordelijk sociaal beleid te runnen.

     

    De koks van Hotels Latitudes bereiden traditionele gerechten en stellen hun menu samen met recepten van regionale & seizoensgebonden producten die voortkomen uit biologische teelt. In half pension kunnen de gasten genieten van een rijk biologisch ontbijt (yoghurt, ontbijtgranen, vers eitje, … ) en van een diner bereid met lokale ingrediënten. De hotels bieden minstens één voorgerecht en een regionaal en seizoensgebonden hoofdgerecht met steeds een vegetarisch gerecht als alternatief. Vissen die bedreigd zijn met uitsterven worden progressief van het menu geschrapt. Op gebied van drank, hebt u de keuze tussen minstens 3 bio wijnen en mineraal water van Franse afkomst.

     

    Van de 5 bergbestemmingen van het merk, bieden er vier een wellnessruimte ‘Spa Latitudes by Thalgo’, een internationale referentie op gebied van zeecosmetica. De verzorgingskaart werd deze winter aangevuld met nieuwe behandelingen die staan voor ontspanning & natuurlijke schoonheid. Naast de bestaande packages Ski / Grand Ski, zijn nu ook de packages ‘Spa’ beschikbaar in de hotels Courchevel 1650, Val d’Isère, les Menuires en Arc 1800. Ideaal voor mensen die willen genieten van alle geneugten van de bergen zonder op de latten te staan.

     

    Een vakantie met de kinderen erbij komt niet veel duurder uit! Overnachting en eten zijn gratis voor kinderen onder de 4 jaar. Er wordt een korting aangeboden van 20% tot en met 50%, soms ook gratis, op de prijs van de 2de kamer die wordt benuttigd door een kind van minder dan 16 jaar. Naast de vierpersoonskamers, ideaal voor families, worden services ingevoerd uitsluitend gericht op kinderen zoals gratis begeleiding van de 4 tot 11 jarigen, boeken, gezelschapsspelletjes, kleurboeken e.a. RVH.

    www.pv-holidays.be – 0900 00 009 (0,45€/min)

    31-12-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beaujolais 2009

    BEAUJOLAIS 2009, een uitgelezen jaargang

     

     

    Een koude winter, een regenachtige lente, een zonnige zomer: dat zijn de drie doorslaggevende parameters voor een uitzonderlijke oogst! De druiven die we een maand geleden recht van de wijnstok proefden, deden al dromen. En de degustatie van enkele 'hemelse' en nog héél jonge wijnen bevestigt dat 2009 een jaar wordt om voor altijd te onthouden!

    Korte zintuiglijke beschrijving

    De sappen tonen een donkere kleur: violet, purper tot bijna zwart. De zeer zuivere tannines maken zich op om over te gaan tot prachtige aromatische ontwikkelingen. Het alcoholgehalte overtreft de verwachtingen: bij sommige cru's bereiken we tot 14,5°, terwijl de meeste rond de 12,5° schommelen, op natuurlijke basis! De druiven zijn bijzonder lekker, het smakelijke vruchtvlees kauwt heerlijk weg. Er is kruidigheid voor het nodige reliëf, en ook de gewenste frisheid is aanwezig, ook al deed de uitzonderlijke zonneschijn van deze zomer af en toe vrezen voor het tegendeel.

    Het is eigenlijk heel eenvoudig: de fruitige geuren van de oogst bleven hangen in de vinificatieruimtes. Die fruitigheid blijft aanwezig in de wijn, zowel in de snel beschikbare Beaujolais als in de geduldigere cru's.

    Het collectieve wijnbouwersgeheugen voert ons terug tot het uitzonderlijke jaar 1976 voor vergelijkbare buitengewone parameters. De klimatologische volgorde was nagenoeg perfect en leidde tot optimale rijpheid van de druiven, zonder enige sanitaire druk. De druivenschil heeft een zelden geziene dikte die diepe en intense kleuren genereert, naast een uitermate complexe aromatische persing. Het zoete sap vraagt zelfs niet de minste verzoeting!

    Ook wat evenwichten betreft, is alles perfect in orde. De structuren zijn verankerd in minerale densiteit en aromatische diepgang; de alcohol zorgt voor rondheid en dat bekoorlijke extra boven op de fruitigheid; het delicaat florale aspect versterkt de elegantie. De tannineachtergrond omvat met fluwelen hand al die elementen en kondigt een uitstekend bewaarpotentieel aan.

    Alles heeft echter – helaas – zijn prijs: het jaartal 2009 zal slechts 800.000 hectoliter opleveren in plaats van het gebruikelijke miljoen. RVH.

    www.beaujolais.com

    ilustraties Daniel Gillet




    30-12-2009 om 18:40 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beaujolais 2009

    BEAUJOLAIS 2009, een uitgelezen jaargang

     

     

    Een koude winter, een regenachtige lente, een zonnige zomer: dat zijn de drie doorslaggevende parameters voor een uitzonderlijke oogst! De druiven die we een maand geleden recht van de wijnstok proefden, deden al dromen. En de degustatie van enkele 'hemelse' en nog héél jonge wijnen bevestigt dat 2009 een jaar wordt om voor altijd te onthouden!

    Korte zintuiglijke beschrijving

    De sappen tonen een donkere kleur: violet, purper tot bijna zwart. De zeer zuivere tannines maken zich op om over te gaan tot prachtige aromatische ontwikkelingen. Het alcoholgehalte overtreft de verwachtingen: bij sommige cru's bereiken we tot 14,5°, terwijl de meeste rond de 12,5° schommelen, op natuurlijke basis! De druiven zijn bijzonder lekker, het smakelijke vruchtvlees kauwt heerlijk weg. Er is kruidigheid voor het nodige reliëf, en ook de gewenste frisheid is aanwezig, ook al deed de uitzonderlijke zonneschijn van deze zomer af en toe vrezen voor het tegendeel.

    Het is eigenlijk heel eenvoudig: de fruitige geuren van de oogst bleven hangen in de vinificatieruimtes. Die fruitigheid blijft aanwezig in de wijn, zowel in de snel beschikbare Beaujolais als in de geduldigere cru's.

    Het collectieve wijnbouwersgeheugen voert ons terug tot het uitzonderlijke jaar 1976 voor vergelijkbare buitengewone parameters. De klimatologische volgorde was nagenoeg perfect en leidde tot optimale rijpheid van de druiven, zonder enige sanitaire druk. De druivenschil heeft een zelden geziene dikte die diepe en intense kleuren genereert, naast een uitermate complexe aromatische persing. Het zoete sap vraagt zelfs niet de minste verzoeting!

    Ook wat evenwichten betreft, is alles perfect in orde. De structuren zijn verankerd in minerale densiteit en aromatische diepgang; de alcohol zorgt voor rondheid en dat bekoorlijke extra boven op de fruitigheid; het delicaat florale aspect versterkt de elegantie. De tannineachtergrond omvat met fluwelen hand al die elementen en kondigt een uitstekend bewaarpotentieel aan.

    Alles heeft echter – helaas – zijn prijs: het jaartal 2009 zal slechts 800.000 hectoliter opleveren in plaats van het gebruikelijke miljoen. RVH.

    www.beaujolais.com

    ilustraties Daniel Gillet




    30-12-2009 om 18:39 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Havana: charmante hoofdstad

    HAVANA : CHARMANTE HOOFDSTAD

     

     

     

     

    Een reis door Cuba is onvolledig zonder een bezoek aan Havana. Daar zijn twee redenen voor. Eén, Havana behoort met zijn historisch erfgoed tot de mooiste steden van het Caribische gebied. Twee, Havana is een sfeervolle, exotische stad die bruist van het leven.

     

    Met andere woorden, Havana moet je zien en je kan een bezoek best beginnen met een wandeling langs de Malecón. Deze strandpromenade is zeven kilometer lang en er is geen enkele andere plaats waar je de identiteit van Havana zo goed aanvoelt. Het is niet alleen een trekpleister voor toeristen maar ook de Habaneros komen er wandelen, het liefst in het licht van de ondergaande zon. Langs de Malecón word je meteen verliefd op de stad en tijdens een wandeling maak je kennis met de geschiedenis; van de koloniale wijk met zijn schitterende paleizen en herenhuizen tot bij de moderne wolkenkrabbers van Vedado.

     

    Het is makkelijk om Havana te bezoeken. De bezienswaardigheden liggen niet ver uit mekaar en het is heerlijk om de stad te voet te verkennen. Het stratenplan is vrij eenvoudig zodat je hier onmogelijk kan verloren lopen. Trouwens, kijk je op een stadsplan dan komt meteen een inwoner naar je toe die je graag op weg helpt. De Habaneros zijn, net als alle Cubanen trouwens, vriendelijke, behulpzame mensen. Raak je vermoeid van het stappen neem dan een bicytaxi of een cocotaxi of dan houd je een ‘calesa’ aan, een gezellig ouderwetse paardenkoets die in Havana als taxi dienst doet. RVH.

     

    Info:

    Toeristische dienst van Cuba: Bierstraat 12B, 3011 XA Rotterdam

    info@nunaarcuba.nl, www.nunaarcuba.be





    30-12-2009 om 18:28 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Swinwearcollectie 2010

    PRIMARK SWIMWEARCOLLECTIE LENTE EN ZOMER 2010

     

     

     

    In de PRIMARK Badkledingcollectie ontspinnen zich vier afzonderlijke verhalen voor de lente en zomer 2010.

     

    AMERICANA/NAUTICAL – een uitbundige, frisse Amerikaanse look met een moderne inslag voor het nautische thema. Klassiek marineblauw en optisch wit of denim en kobaltblauw. Geblokte strepen met brandweerrode details; borduursel en jacquardweefsels met gouden kraaltjes en ringen.

     

    POOL PARTY – jong, leuk en kleurrijk met een verfrissend en “afgewassen” zachter kleurenpalet dan de neontinten van 2009. De kaki-en limoenkleuren creëren een meer gedempte toon. Veelkleurige vogelprints, tie-and-dye-effecten met sierknopjes, goudfolie en kraaltjes.

     

    ZANZIBAR – exotisch overheerst hier met luxueuze kleuren, jungleprints en gouden versiering. Een zeer ontspannen look met een zweempje bohemien. Smaragdgroen, marmerkleur, korenbloemrood en vermiljoen of chocoladetinten met dierenprints. Als topstuk lange, zwierige maxi-jurken in tropische prints en rijkelijk versierde kaftans.

     

    ULTRAVIOLET – grijs maakt zijn debuut in de badkleding met toetsen ultraviolet voor een nieuwe en frisse look. Zilverfolie en ringetjes zorgen voor de details. Een over het algemeen onopvallende, gestroomlijnde look voor de moderne en glamoureuze volwassen vrouw.

     

    Een belangrijke nieuwigheid in 2010 is de figuurcorrigerende badkleding waarbij met wat extra ondersteuning het perfecte figuur wordt geaccentueerd. Dankzij de ‘power mesh’ en andere stevige weefsels kunnen kleine onvolkomenheden verdoezeld worden zodat elke vrouw er zich goed in voelt, voor slechts € 12,00.

     

    PRIMARK heeft de juiste modellen in huis om het lichaam te accentueren en het soort badkleding te creëren waarin u gewoon gezien wilt worden. RVH.





    30-12-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EuropcarClub

    Europcar lanceert EuropcarClub in 7 Europese landen, een autoverhuurdienst gericht op stadsmussen die meer flexibiliteit willen

     

     

     

    Europcar lanceert EuropcarClub in Europa, een verhuurdienst die een alternatief biedt voor een eigen auto. Met EuropcarClub kunnen leden geld besparen en hun CO²-uitstoot verminderen. Ook kleine en middelgrote ondernemingen kunnen hun voordeel doen, door bedrijfswagens te huren in plaats van een leasecontract op lange termijn te moeten aangaan

     

    EuropcarClub werd op 16 november 2009 gelanceerd in Groot-Brittannië en op 17 december ook in Portugal en België. Tegen eind januari 2010 zijn ook Duitsland, Italië en Spanje aan de beurt, wat het totale aantal deelnemende landen op 7 brengt, inclusief het huidige aanbod in Frankrijk. Deze verhuurdienst is volledig op maat gemaakt van de huidige economische situatie. Leden kunnen een auto huren en hoeven er dus zelf geen meer te hebben, en profiteren van het ruime aanbod auto's in de vloot van Europcar, gaande van kleine stadswagens tot ruime monovolumes en luxueuze cabriolets.

     

    EuropcarClub is specifiek gericht op stedelingen die meer flexibiliteit willen voor hun mobiliteit, iets wat naar voren kwam in de resultaten van de Europcar Transport and Mobility-studie 2009. Deze studie helpt het gedrag van Europese chauffeurs beter te begrijpen en in te schatten.

     

    De prijzen van EuropcarClub zijn inclusief alle taksen en verzekering (dekking van schade, ongeval, diefstal en aansprakelijkheid passagiers) en parkingkosten waar dat van toepassing is (luchthavens en stations). Het lidmaatschap is 12 maanden geldig en is inclusief gratis lidmaatschap voor een tweede chauffeur, een gratis navigatiesysteem en de mogelijkheid om auto’s kosteloos naar andere locatie binnen hetzelfde land terug te brengen. De versnelde dienst van Europcar, de Ready Service, geldt automatisch voor leden van EuropcarClub, waardoor ze heel wat tijd kunnen uitsparen in het Europcar-kantoor. De Club garandeert ook dat er een auto beschikbaar is, wanneer deze ten minste 24 uur op voorhand wordt gereserveerd. Er zijn, afhankelijk van het betreffende land, drie soorten lidmaatschap: Easy, Maxi en Premium. RVH.

    www.europcar.be

    30-12-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Citytrip op maat

    Organiseer je citytrip op maat met citytripplanner.be

     

     

     

    Vlaams minister van Toerisme Geert Bourgeois geeft 196.000 euro subsidies aan de KU Leuven voor de uitbouw van de Citytrip Planner tot een volwaardige digitale reisgids. Op deze website kan je op basis van je eigen interesses en wensen snel en eenvoudig een citytrip op maat plannen in een van de Vlaamse kunststeden. Dankzij de subsidie in het kader van het Kunststedenactieplan krijgt de Citytrip Planner binnenkort extra mogelijkheden. Je krijgt naast een concreet programmavoorstel ook informatie over de aanwezige horeca, de mogelijkheden om te winkelen en het gebruik van het openbaar vervoer. Er komt ook een routeplanner die je de weg toont van en naar de stad die je wilt bezoeken.

     

    Minister van Toerisme Geert Bourgeois is bijzonder enthousiast over het project en over de samenwerking tussen de Vlaamse kunststeden, de KU Leuven en de Vlaamse overheid. "De Citytrip Planner is een schoolvoorbeeld van hoe innovatie en technologie een hefboom kunnen zijn voor toerisme. De website is een heel gebruiksvriendelijk hulpmiddel voor de toerist en laat de Vlaamse kunststeden toe om citytrippers op hun wenken te bedienen", zegt hij. De investering in het project past in het Kunststedenactieplan van de Vlaamse overheid en de Vlaamse kunststeden. "Onze prachtige kunststeden zijn een unieke concentratie van kunst en cultuur op een zakdoek groot. Die toeristische troef moeten we maximaal uitspelen. De Citytrip Planner draagt daar uitstekend toe bij", aldus de toerismeminister.

     

    Op de citytripplanner kan je nu al terecht voor het organiseren van een citytrip in de Vlaamse kunststeden Antwerpen, Brugge, Gent, Leuven en Mechelen. RVH.

    www.citytripplanner.be

     

     

    30-12-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Radisson Blu Milan

    Rezidor kondigt nieuw Radisson Blu Hotel in Milaan aan

     

     

     

    The Rezidor Hotel Group, één van ‘s werelds snelst groeiende hotelbedrijven, kondigt de opening van het Radisson Blu Hotel in Milaan aan. Het bestaande hotel – origineel geopend in 2007 als het Chedi Milan – biedt 250 kamers en zal terug openen onder de Radisson Blu benaming in het eerste trimester van 2010. “Milaan is een sleutelbestemming voor ons. De stad is één van de belangrijkste modesteden in de wereld, we zijn dan ook fier hier aanwezig te zijn met ons eigen chique, eigentijds en design Radisson Blu merk”, zegt Kurt Ritter, President & CEO Rezidor. Het Radisson Blu Hotel, Milaan is Rezidor’s tweede hotel in Italië – het bedrijf beheert reeds het 232 kamers tellende Radisson Blu Hotel in Rome.

     

    Het Radisson Blu Hotel, Milaan ligt in het noorden van het stadscentrum, op enkele minuten van de twee handelsbeurzen. De 250 ruime kamers met een gemiddelde oppervlakte van 37m2 hebben een “Aziatisch-Italiaanse” stijl, ontworpen door de bekende Indonesische firma Jaya & Associates. Extra’s zijn de elegante kalkstenen badkamers, flat screen TV’s en gratis draadloze en hoge snelheid internettoegang, handelsmerk van Radisson Blu. Naast een restaurant en trendy lounge bar biedt het hotel ook bijna 800 m2 vergaderruimte. Na een hectische dag in het drukke Milaan kunnen gasten zich ontspannen in het stijlvolle spacentrum met binnenzwembad.

     

    Sinds zijn opening, kreeg het hotel meerdere erkenningen. Fortune Magazine noemde het één van de beste nieuwe zakenhotels in de wereld. Daily Telegraph uit het Verenigd Koninkrijk zag het als “super-chic urban retreat” en Vogue UK vond het “the place to stay if you want to mix with the high fashion crowd in the Italian capital of style”. Het hotelimago zal zich onder de Radisson Blu vlag verder ontwikkelen tot één van de referenties in Milaan. RVH.

    www.rezidor.com.





    30-12-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Center Parcs

    Grootste toeristische project van Europa opent in voorjaar zijn deuren

    CENTER PARCS PRESENTEERT AANBOD VOOR 2010 IN NIEUWE BROCHURE

     

     

     

     

    Center Parcs presenteert haar nieuwe aanbod in een prachtig gevisualiseerde en volledige vernieuwde brochure met het karakter van een eigentijds magazine. Een bijzonder hoogtepunt is de opening van het park Domaine des Trois Forêts. In de bosrijke omgeving van Moselle-Lorraine verrijst op een uitgestrekt terrein een State of the Art vakantiepark, waar gasten nu al een verblijf kunnen boeken. In de brochure maken consumenten kennis met dit park, dat met een investering van 250 miljoen euro het grootste toeristische project van Europa is. Uiteraard komen alle andere parken aan bod, evenals nieuwe baanbrekende recreatievormen. Voor alle accommodatie geldt dat iedereen die vroegtijdig boekt een korting krijgt van 10 tot 20 procent. Center Parcs is de enige aanbieder die het hele jaar de mogelijkheid biedt de zomervakantie vroegtijdig te boeken.

     

    Uiteraard is ook in 2010 voor kinderen veel te beleven bij Center Parcs. Zo kunnen de jongste Studio-100 fans hun favoriete figuur - van Bumba en Bumbalu tot Piet Piraat - bewonderen in het gloednieuwe Plopsa Indoor Coevorden. Het allereerste Nederlandse overdekte themapark van Plopsa wordt pal naast De Huttenheugte in Coevorden gevestigd. Kinderen van 2 tot 8 jaar kunnen zich hier naar hartenlust vermaken met maar liefst 20 attracties in een overdekte ruimte van ongeveer 10.000m². De opening van het park is voorzien op 30 april 2010.

     

    De cottages van Center Parcs bieden ook in 2010 alle comfort en luxe voor een welverdiende vakantie. Ook besteedt Center Parcs volop aandacht aan nieuwe, baanbrekende recreatievormen die zij heeft gelanceerd. Zo kunnen gasten van De Kempervennen en Bispinger Heide - middenin de natuur en voorzien van alle gemakken - heerlijk recreëren op prachtige woonboten. Een andere bijzondere en populaire recreatievorm zijn de luxe boomhuizen die dienen als een perfecte uitkijkpost over de omringende natuur.

     

    Als enige Belgische aanbieder van korte vakanties biedt Center Parcs haar gasten structureel een Vroegboekkorting. Deze korting kan tevens worden gecombineerd met de 15% korting voor Jonge Gezinnen, de Kids Korting en de 55+ Korting. De korting geldt voortaan voor alle parken in België, Nederland, Duitsland en vanaf 2010 ook voor de vier parken in Frankrijk. RVH.

    Brochure Center Parcs: http://www.wiu.nl/CenterParcsBrochure2010







    29-12-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brunchen met Toots

    Brunchen met Toots in Sheraton Brussels Airport

    Toots Thielemans exclusief op 17 januari 2010 tijdens de wekelijkse jazz-brunch

     

     

     

    Al meer dan 20 jaar luistert de ‘crème de la crème’ van de internationale jazz de zondagse brunch van het Sheraton Brussels Airport Hotel op. Op zondag 17 januari 2010 speelt Toots Thielemans er opnieuw de hoogtepunten uit zijn repertoire.

     

    De zondagse Sheraton Jazz Brunch is uitgegroeid tot een gevestigde waarde bij jazzliefhebbers en lekkerbekken allerhande. Sinds 1989 organiseert het Sheraton Brussels Airport Hotel elke maand (behalve in juli, augustus en september) een brunch, op stemming gebracht door een bekend live jazz-orkest. Op zondag 17 januari 2010 is het tussen 12 en 15 uur, opnieuw de beurt aan onze eigen Toots Thielemans. Jazz- en blueslegende Jean ‘Toots’ Thielemans (87) speelt er, begeleid door The New Look Trio, een dwarsdoorsnede uit een halve eeuw carrière. Mis deze gelegenheid niet om Toots nog eens aan het werk te zien!

     

    Buffet met spek, worstjes, broodjes en koffiekoeken. Uitgebreide keuze aan dagverse koude en warme voor- en hoofdgerechten met seizoensspecialiteiten en een heerlijk huisbereid dessertenbuffet. Aperitief, huiswijnen, water, fruitsappen, koffie en parking zijn inbegrepen. Prijs €80 per persoon – reservatie verplicht – 02.710 81 09. RVH.

     

    29-12-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Domaine des trois fôrets

    DOMAINE DES TROIS FORÊTS BIEDT ALLE INGREDIËNTEN VOOR NIEUW TYPE VAKANTIE IN ÉÉN VAN DE MOOISTE NATUURGEBIEDEN VAN EUROPA

     

     

     

    Een nieuwe vorm van duurzaam recreëren met het hele gezin, volop ontspannende, sportieve en avontuurlijke activiteiten in één van de mooiste natuurgebieden van Europa. Dat is wat Les Trois Forêts -het nieuwe park van Center Parcs in Frankrijk, dé vakantiebestemming voor Belgen -te bieden heeft. In de bosrijke omgeving van Moselle-Lorraine verrijst op een uitgestrekt terrein een State of the Art vakantiepark dat volledig is ingebed in de omringende natuur. Gasten komen hier volledig tot rust in prachtige moderne houten cottages die harmonieus opgaan in de omringende natuur en zijn gebouwd van natuurlijke en duurzame materialen. Het ‘groene hart’ van het park bestaat uit een ongerept bosgebied dat de natuurlijke leefomgeving is van talrijke dieren. Les Trois Forêts is met een investering van 250 miljoen euro het grootste toeristische project van Europa in 2010 en creëert werkgelegenheid in de vorm van ruim 600 banen. Het vakantiepark opent in het voorjaar 2010 de deuren.

     

    Hoewel de winter nog voor de deur staat, buigen veel Belgen zich al over de vraag waar zij in het voorjaar of de zomer hun vakantie willen doorbrengen. Frankrijk spant als meest geliefde vakantieland hierbij al jaren de kroon. Met de opening van Les Trois Forêts - het vierde park van Center Parcs in Frankrijk - is dit land een heel bijzondere bestemming rijker. Les Trois Forêts is gelegen in het zuiden van de Moselle-Lorraine streek. In dit prachtige natuurgebied kun je met 300 kilometer aan wandelpaden volop genieten van het gevarieerde landschap, met de wijnvelden op een half uurtje rijden. Bovendien is het een prima uitvalsbasis naar eeuwenoude en fascinerende steden als Metz, Nancy en Saarbrücken.

    Gasten zijn vanaf het voorjaar van 2010 welkom in Les Trois Forêts en kunnen nu reeds een verblijf boeken. RVH.

    www.centerparcs.be

     





    29-12-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Primark lingerie

    PRIMARK LINGERIECOLLECTIE LENTE EN ZOMER 2010

     

     

     

     

    De perfecte outfit staat of valt met de juiste lingerie. Lingerie is een essentieel onderdeel geworden van de moderne kledingindustrie. Primark zorgt voor een topcollectie voor de lente en zomer 2010.

     

    DELICATE is een zalige selectie zacht en romantisch ondergoed. Bloemenprints, kant, ruches, borduursel en fijne lovertjes... Samen creëren ze een prachtige waaier van vage en doffe kleuren, evenwichtig afgewisseld met fris blauw, mintgroen en pastelkleuren in combinatie met grijstinten. 

     

    Bij SUMMER BREEZE, geïnspireerd op de Amerikaanse ‘preppy’ look, waait een optimistische, zorgeloze wind doorheen deze collectie. Gekleurde ruiten, strepen en stippen in fris blauw, wit en marineblauw met een rode toets. Daarnaast worden bloemenprints en tie-and-dyemotieven samengebracht met stralende witte tinten.

     

    SWEET SORBETS is een opwindende uitbarsting van kleuren in grote, krachtige prints. Afgewassen neontinten, waterkleuren, paarstinten en felroze versmelten met schilderachtige prints, vaak afgewerkt met Engelse kant. Ideaal als zomerkleding.

     

    TROPICAL PARADISE, een combinatie van chic en etnisch, brengt heldere pauwkleuren. Levendige tinten turkoois, pauwgroen, druif-en violetblauw vloeien samen in een heel ‘hete’ collectie. De afwerking bestaat uit velouté, ajour en jacquardweefsels met echte veren voor extra glamour.

     

    De Primark Lingeriecollectie is uniek en hoeft dankzij haar geweldige prijs-kwaliteitverhouding nergens voor onder te doen. RVH.

     

     

     





    28-12-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Park Inn Luxembourg
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Rezidor: Nieuw Park Inn hotel in Luxemburg

     

     

     

     

    The Rezidor Hotel Group, één van ‘s werelds snelste groeiende hotelbedrijven, kondigt een nieuw Park Inn hotel aan: het Park Inn Luxembourg City zal 99 kamers tellen en gaat eind 2010 open.

     

    “Deze nieuwe aanwinst onderlijnt en versterkt de ambitieuze groei van ons dynamische middensegment merk Park Inn”, zegt Kurt Ritter, President & CEO Rezidor. “De Park Inn hotelportfolio groeide van 2003 tot vandaag uit tot meer dan 130 hotels met meer dan 24.500 kamers in beheer of onder ontwikkeling doorheen Europa, het Midden Oosten en Afrika”, gaat hij verder. Luxemburg betekent ook een nieuwe mijlpaal voor Rezidor – het is immers het 60ste land waar de groep aanwezig is.

     

    Het Park Inn Luxembourg City geniet van een uiterst goede locatie in het stadscentrum van Luxemburg. Het zal op één van de belangrijkste winkelstraten liggen met een grote zichtbaarheid en gemakkelijke toegang tot het stadscentrum. Naast de 99 kleurrijke kamers, zal het ook een restaurant en bar, een vergaderzaal, een fitnessruimte en een parking bieden. Op het gelijkvloers zullen winkels gehuisvest zijn. RVH.

    www.rezidor.com.

     

    27-12-2009 om 20:49 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.oostkantons

    De Oostkantons met of zonder sneeuw - steeds een belevenis!

     

     

     

     

    Na een lange en koude winter 2008/2009 wachten de Oostkantons al met ongeduld op het komende seizoen. Of het nu met of zonder sneeuw is, de Oostkantons bieden ook dit jaar een omvangrijk aanbod voor een korte vakantie vol van belevenissen. De winteruitgave van het Tourist Journal, geldig tot einde maart 2010 bevat, naast een uitgebreide manifestatiekalender, talrijke uitstaptips, aanbiedingen voor fijnproevers en eveneens een uitvoerige voorstelling van het wintersportaanbod.

     

    Midden februari zal prins carnaval het in de Duitstalige gemeenten voor het zeggen hebben en de "Cwarmê" in Malmedy. De "carnavalsgekken" vinden het volledige programma van de oudewijvendonderdag tot Aswoensdag in deze vakantiekrant.

    Wie zijn smaakpapillen gunstig wil stemmen, zij het met een licht gastronomisch menu of met een weelderige 7-gangen feestmaal, vindt precies het gepaste in de menuaanbevelingen van de Charme Hotels. Daarenboven bieden talrijke hotels een uitstekende wellness-infrastructuur aan. RVH.

    www.oostkantons.be

     

     

    27-12-2009 om 20:47 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.P'tit Leon

    P’tit Léon, een nieuwkomer met pit

     

     

     

     

    P’tit Léon stelt de liefhebbers van een smakelijk afzakkertje niet teleur! De laatste nieuwe creatie van Chez Léon is een zalige biergeest, een vocht dat zowel lichaam als geest verwarmt!

     

    P’tit Léon met alcoholgehalte van 35° wordt gedestilleerd in de gereputeerde brouwerij van Biercée. Zijn subtiele smaak doet het uitstekend als afsluiter van een lekkere maaltijd in uw favoriete restaurant of bij u thuis.

    Wordt P’tit Léon na het bier Léon 1893 opnieuw een bestseller? Het is dankzij het succes van dit bier dat P’tit Léon het daglicht zag. In de eerste plaats omdat dit geslaagde bier de familie van Vanlancker zin gaf om andere huisproducten te ontwikkelen, maar ook omdat  P’tit Léon gemaakt wordt uit de destillatie van het bier Léon.

     

    Proef P’tit Léon in het restaurant Chez Léon. U zult zeker niet teleurgesteld zijn! Fijnproevers en andere gastronomen kunnen in het restaurant zelfs een fles kopen, 32€, om nadien, thuis met vrienden, lekker na te genieten. RVH.





    27-12-2009 om 20:47 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FIFA world cup
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    JUPILER OFFICIEEL BIER IN BENELUX VOOR FIFAWORLD CUP™ 2010 IN ZUID AFRIKA

     

     

     

    Jupiler, het favoriete bier in België en het snelst groeiende pilsmerk in Nederland, is het officiële bier in de Benelux voor de FIFA World Cup™ 2010 in Zuid-Afrika, dat plaatsvindt van 11 juni tot 11 juli 2010.

     

    Frederic Landtmeters, directeur Marketing van Anheuser-Busch InBev’s Benelux organisatie: “We zijn enorm trots op de kans om de associatie tussen Jupiler en voetbal te maken via de FIFA World Cup™ 2010 in Zuid-Afrika. We bereiden een aantal spannende acties in horeca en retail voor om bierdrinkers en liefhebbers van Jupiler van dit fantastische wereldwijde toernooi te laten genieten dat alle culturele en sportieve barrières doet vervagen.”

     

    Door het samengaan van Anheuser-Busch en InBev in 2008, kan een aantal merken binnen het portfolio van de nieuwe onderneming gebruik maken van de sponsorovereenkomst tussen FIFA en Anheuser-Busch InBev voor de FIFA World Cup™ 2010 in Zuid-Afrika. In bepaalde markten waar Budweiser minder prominent aanwezig is, zullen lokale succesmerken van Anheuser-Busch InBev als officieel bier voor de FIFA World Cup™ 2010 in Zuid-Afrika worden ingezet.

     

    Jupiler is reeds tientallen jaren het favoriete bier thuisland België, een op de drie bierdrinkers kiest voor Jupiler en in de kerngroep van 18 tot 35 jaar is deze voorkeur nog veel groter. In het eerste halfjaar van 2009 groeide het volume Jupiler in België met 2% ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Bovendien maakt Jupiler een stormachtige opmars als het snelst groeiende pilsmerk in Nederland, met een verdubbeling van de volumes in de afgelopen 5 jaar. Jupiler is ook het biermerk in Nederland dat het meest wordt geassocieerd met voetbal, dankzij het naamgevende sponsorschap en partnerschap met de Jupiler League. RVH.

     

    27-12-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 13/05-19/05 2024
  • 06/05-12/05 2024
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!