Inhoud blog
  • Litouwse tradities
  • Quick-Step make-ôver
  • All-over natuursteen
  • Terug naar school
  • Betoverende elegantie
  • Aalto tafels en banken
  • Buiten water?
  • Watches & wonders: drie elegante meesterwerken
  • Swatch Neon collectie keert terug
  • Olympéa Le Parfum
  • Invictus Parfum
  • Quick Step presenteert baanbrekende vloerencategorie Lumic
  • Citizen super Titanium
  • Alpina lanceert revolutionaire horloges
  • By the numbers
  • Schakelaar of street art?
  • Tour d'Anvers
  • Fietsen Schouwen-Duiveland
  • Kalimera, kalipera:
  • Nieuwe Europa-park achtbaan
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    30-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Swinwearcollectie 2010

    PRIMARK SWIMWEARCOLLECTIE LENTE EN ZOMER 2010

     

     

     

    In de PRIMARK Badkledingcollectie ontspinnen zich vier afzonderlijke verhalen voor de lente en zomer 2010.

     

    AMERICANA/NAUTICAL – een uitbundige, frisse Amerikaanse look met een moderne inslag voor het nautische thema. Klassiek marineblauw en optisch wit of denim en kobaltblauw. Geblokte strepen met brandweerrode details; borduursel en jacquardweefsels met gouden kraaltjes en ringen.

     

    POOL PARTY – jong, leuk en kleurrijk met een verfrissend en “afgewassen” zachter kleurenpalet dan de neontinten van 2009. De kaki-en limoenkleuren creëren een meer gedempte toon. Veelkleurige vogelprints, tie-and-dye-effecten met sierknopjes, goudfolie en kraaltjes.

     

    ZANZIBAR – exotisch overheerst hier met luxueuze kleuren, jungleprints en gouden versiering. Een zeer ontspannen look met een zweempje bohemien. Smaragdgroen, marmerkleur, korenbloemrood en vermiljoen of chocoladetinten met dierenprints. Als topstuk lange, zwierige maxi-jurken in tropische prints en rijkelijk versierde kaftans.

     

    ULTRAVIOLET – grijs maakt zijn debuut in de badkleding met toetsen ultraviolet voor een nieuwe en frisse look. Zilverfolie en ringetjes zorgen voor de details. Een over het algemeen onopvallende, gestroomlijnde look voor de moderne en glamoureuze volwassen vrouw.

     

    Een belangrijke nieuwigheid in 2010 is de figuurcorrigerende badkleding waarbij met wat extra ondersteuning het perfecte figuur wordt geaccentueerd. Dankzij de ‘power mesh’ en andere stevige weefsels kunnen kleine onvolkomenheden verdoezeld worden zodat elke vrouw er zich goed in voelt, voor slechts € 12,00.

     

    PRIMARK heeft de juiste modellen in huis om het lichaam te accentueren en het soort badkleding te creëren waarin u gewoon gezien wilt worden. RVH.





    30-12-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EuropcarClub

    Europcar lanceert EuropcarClub in 7 Europese landen, een autoverhuurdienst gericht op stadsmussen die meer flexibiliteit willen

     

     

     

    Europcar lanceert EuropcarClub in Europa, een verhuurdienst die een alternatief biedt voor een eigen auto. Met EuropcarClub kunnen leden geld besparen en hun CO²-uitstoot verminderen. Ook kleine en middelgrote ondernemingen kunnen hun voordeel doen, door bedrijfswagens te huren in plaats van een leasecontract op lange termijn te moeten aangaan

     

    EuropcarClub werd op 16 november 2009 gelanceerd in Groot-Brittannië en op 17 december ook in Portugal en België. Tegen eind januari 2010 zijn ook Duitsland, Italië en Spanje aan de beurt, wat het totale aantal deelnemende landen op 7 brengt, inclusief het huidige aanbod in Frankrijk. Deze verhuurdienst is volledig op maat gemaakt van de huidige economische situatie. Leden kunnen een auto huren en hoeven er dus zelf geen meer te hebben, en profiteren van het ruime aanbod auto's in de vloot van Europcar, gaande van kleine stadswagens tot ruime monovolumes en luxueuze cabriolets.

     

    EuropcarClub is specifiek gericht op stedelingen die meer flexibiliteit willen voor hun mobiliteit, iets wat naar voren kwam in de resultaten van de Europcar Transport and Mobility-studie 2009. Deze studie helpt het gedrag van Europese chauffeurs beter te begrijpen en in te schatten.

     

    De prijzen van EuropcarClub zijn inclusief alle taksen en verzekering (dekking van schade, ongeval, diefstal en aansprakelijkheid passagiers) en parkingkosten waar dat van toepassing is (luchthavens en stations). Het lidmaatschap is 12 maanden geldig en is inclusief gratis lidmaatschap voor een tweede chauffeur, een gratis navigatiesysteem en de mogelijkheid om auto’s kosteloos naar andere locatie binnen hetzelfde land terug te brengen. De versnelde dienst van Europcar, de Ready Service, geldt automatisch voor leden van EuropcarClub, waardoor ze heel wat tijd kunnen uitsparen in het Europcar-kantoor. De Club garandeert ook dat er een auto beschikbaar is, wanneer deze ten minste 24 uur op voorhand wordt gereserveerd. Er zijn, afhankelijk van het betreffende land, drie soorten lidmaatschap: Easy, Maxi en Premium. RVH.

    www.europcar.be

    30-12-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Citytrip op maat

    Organiseer je citytrip op maat met citytripplanner.be

     

     

     

    Vlaams minister van Toerisme Geert Bourgeois geeft 196.000 euro subsidies aan de KU Leuven voor de uitbouw van de Citytrip Planner tot een volwaardige digitale reisgids. Op deze website kan je op basis van je eigen interesses en wensen snel en eenvoudig een citytrip op maat plannen in een van de Vlaamse kunststeden. Dankzij de subsidie in het kader van het Kunststedenactieplan krijgt de Citytrip Planner binnenkort extra mogelijkheden. Je krijgt naast een concreet programmavoorstel ook informatie over de aanwezige horeca, de mogelijkheden om te winkelen en het gebruik van het openbaar vervoer. Er komt ook een routeplanner die je de weg toont van en naar de stad die je wilt bezoeken.

     

    Minister van Toerisme Geert Bourgeois is bijzonder enthousiast over het project en over de samenwerking tussen de Vlaamse kunststeden, de KU Leuven en de Vlaamse overheid. "De Citytrip Planner is een schoolvoorbeeld van hoe innovatie en technologie een hefboom kunnen zijn voor toerisme. De website is een heel gebruiksvriendelijk hulpmiddel voor de toerist en laat de Vlaamse kunststeden toe om citytrippers op hun wenken te bedienen", zegt hij. De investering in het project past in het Kunststedenactieplan van de Vlaamse overheid en de Vlaamse kunststeden. "Onze prachtige kunststeden zijn een unieke concentratie van kunst en cultuur op een zakdoek groot. Die toeristische troef moeten we maximaal uitspelen. De Citytrip Planner draagt daar uitstekend toe bij", aldus de toerismeminister.

     

    Op de citytripplanner kan je nu al terecht voor het organiseren van een citytrip in de Vlaamse kunststeden Antwerpen, Brugge, Gent, Leuven en Mechelen. RVH.

    www.citytripplanner.be

     

     

    30-12-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Radisson Blu Milan

    Rezidor kondigt nieuw Radisson Blu Hotel in Milaan aan

     

     

     

    The Rezidor Hotel Group, één van ‘s werelds snelst groeiende hotelbedrijven, kondigt de opening van het Radisson Blu Hotel in Milaan aan. Het bestaande hotel – origineel geopend in 2007 als het Chedi Milan – biedt 250 kamers en zal terug openen onder de Radisson Blu benaming in het eerste trimester van 2010. “Milaan is een sleutelbestemming voor ons. De stad is één van de belangrijkste modesteden in de wereld, we zijn dan ook fier hier aanwezig te zijn met ons eigen chique, eigentijds en design Radisson Blu merk”, zegt Kurt Ritter, President & CEO Rezidor. Het Radisson Blu Hotel, Milaan is Rezidor’s tweede hotel in Italië – het bedrijf beheert reeds het 232 kamers tellende Radisson Blu Hotel in Rome.

     

    Het Radisson Blu Hotel, Milaan ligt in het noorden van het stadscentrum, op enkele minuten van de twee handelsbeurzen. De 250 ruime kamers met een gemiddelde oppervlakte van 37m2 hebben een “Aziatisch-Italiaanse” stijl, ontworpen door de bekende Indonesische firma Jaya & Associates. Extra’s zijn de elegante kalkstenen badkamers, flat screen TV’s en gratis draadloze en hoge snelheid internettoegang, handelsmerk van Radisson Blu. Naast een restaurant en trendy lounge bar biedt het hotel ook bijna 800 m2 vergaderruimte. Na een hectische dag in het drukke Milaan kunnen gasten zich ontspannen in het stijlvolle spacentrum met binnenzwembad.

     

    Sinds zijn opening, kreeg het hotel meerdere erkenningen. Fortune Magazine noemde het één van de beste nieuwe zakenhotels in de wereld. Daily Telegraph uit het Verenigd Koninkrijk zag het als “super-chic urban retreat” en Vogue UK vond het “the place to stay if you want to mix with the high fashion crowd in the Italian capital of style”. Het hotelimago zal zich onder de Radisson Blu vlag verder ontwikkelen tot één van de referenties in Milaan. RVH.

    www.rezidor.com.





    30-12-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Center Parcs

    Grootste toeristische project van Europa opent in voorjaar zijn deuren

    CENTER PARCS PRESENTEERT AANBOD VOOR 2010 IN NIEUWE BROCHURE

     

     

     

     

    Center Parcs presenteert haar nieuwe aanbod in een prachtig gevisualiseerde en volledige vernieuwde brochure met het karakter van een eigentijds magazine. Een bijzonder hoogtepunt is de opening van het park Domaine des Trois Forêts. In de bosrijke omgeving van Moselle-Lorraine verrijst op een uitgestrekt terrein een State of the Art vakantiepark, waar gasten nu al een verblijf kunnen boeken. In de brochure maken consumenten kennis met dit park, dat met een investering van 250 miljoen euro het grootste toeristische project van Europa is. Uiteraard komen alle andere parken aan bod, evenals nieuwe baanbrekende recreatievormen. Voor alle accommodatie geldt dat iedereen die vroegtijdig boekt een korting krijgt van 10 tot 20 procent. Center Parcs is de enige aanbieder die het hele jaar de mogelijkheid biedt de zomervakantie vroegtijdig te boeken.

     

    Uiteraard is ook in 2010 voor kinderen veel te beleven bij Center Parcs. Zo kunnen de jongste Studio-100 fans hun favoriete figuur - van Bumba en Bumbalu tot Piet Piraat - bewonderen in het gloednieuwe Plopsa Indoor Coevorden. Het allereerste Nederlandse overdekte themapark van Plopsa wordt pal naast De Huttenheugte in Coevorden gevestigd. Kinderen van 2 tot 8 jaar kunnen zich hier naar hartenlust vermaken met maar liefst 20 attracties in een overdekte ruimte van ongeveer 10.000m². De opening van het park is voorzien op 30 april 2010.

     

    De cottages van Center Parcs bieden ook in 2010 alle comfort en luxe voor een welverdiende vakantie. Ook besteedt Center Parcs volop aandacht aan nieuwe, baanbrekende recreatievormen die zij heeft gelanceerd. Zo kunnen gasten van De Kempervennen en Bispinger Heide - middenin de natuur en voorzien van alle gemakken - heerlijk recreëren op prachtige woonboten. Een andere bijzondere en populaire recreatievorm zijn de luxe boomhuizen die dienen als een perfecte uitkijkpost over de omringende natuur.

     

    Als enige Belgische aanbieder van korte vakanties biedt Center Parcs haar gasten structureel een Vroegboekkorting. Deze korting kan tevens worden gecombineerd met de 15% korting voor Jonge Gezinnen, de Kids Korting en de 55+ Korting. De korting geldt voortaan voor alle parken in België, Nederland, Duitsland en vanaf 2010 ook voor de vier parken in Frankrijk. RVH.

    Brochure Center Parcs: http://www.wiu.nl/CenterParcsBrochure2010







    29-12-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brunchen met Toots

    Brunchen met Toots in Sheraton Brussels Airport

    Toots Thielemans exclusief op 17 januari 2010 tijdens de wekelijkse jazz-brunch

     

     

     

    Al meer dan 20 jaar luistert de ‘crème de la crème’ van de internationale jazz de zondagse brunch van het Sheraton Brussels Airport Hotel op. Op zondag 17 januari 2010 speelt Toots Thielemans er opnieuw de hoogtepunten uit zijn repertoire.

     

    De zondagse Sheraton Jazz Brunch is uitgegroeid tot een gevestigde waarde bij jazzliefhebbers en lekkerbekken allerhande. Sinds 1989 organiseert het Sheraton Brussels Airport Hotel elke maand (behalve in juli, augustus en september) een brunch, op stemming gebracht door een bekend live jazz-orkest. Op zondag 17 januari 2010 is het tussen 12 en 15 uur, opnieuw de beurt aan onze eigen Toots Thielemans. Jazz- en blueslegende Jean ‘Toots’ Thielemans (87) speelt er, begeleid door The New Look Trio, een dwarsdoorsnede uit een halve eeuw carrière. Mis deze gelegenheid niet om Toots nog eens aan het werk te zien!

     

    Buffet met spek, worstjes, broodjes en koffiekoeken. Uitgebreide keuze aan dagverse koude en warme voor- en hoofdgerechten met seizoensspecialiteiten en een heerlijk huisbereid dessertenbuffet. Aperitief, huiswijnen, water, fruitsappen, koffie en parking zijn inbegrepen. Prijs €80 per persoon – reservatie verplicht – 02.710 81 09. RVH.

     

    29-12-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Domaine des trois fôrets

    DOMAINE DES TROIS FORÊTS BIEDT ALLE INGREDIËNTEN VOOR NIEUW TYPE VAKANTIE IN ÉÉN VAN DE MOOISTE NATUURGEBIEDEN VAN EUROPA

     

     

     

    Een nieuwe vorm van duurzaam recreëren met het hele gezin, volop ontspannende, sportieve en avontuurlijke activiteiten in één van de mooiste natuurgebieden van Europa. Dat is wat Les Trois Forêts -het nieuwe park van Center Parcs in Frankrijk, dé vakantiebestemming voor Belgen -te bieden heeft. In de bosrijke omgeving van Moselle-Lorraine verrijst op een uitgestrekt terrein een State of the Art vakantiepark dat volledig is ingebed in de omringende natuur. Gasten komen hier volledig tot rust in prachtige moderne houten cottages die harmonieus opgaan in de omringende natuur en zijn gebouwd van natuurlijke en duurzame materialen. Het ‘groene hart’ van het park bestaat uit een ongerept bosgebied dat de natuurlijke leefomgeving is van talrijke dieren. Les Trois Forêts is met een investering van 250 miljoen euro het grootste toeristische project van Europa in 2010 en creëert werkgelegenheid in de vorm van ruim 600 banen. Het vakantiepark opent in het voorjaar 2010 de deuren.

     

    Hoewel de winter nog voor de deur staat, buigen veel Belgen zich al over de vraag waar zij in het voorjaar of de zomer hun vakantie willen doorbrengen. Frankrijk spant als meest geliefde vakantieland hierbij al jaren de kroon. Met de opening van Les Trois Forêts - het vierde park van Center Parcs in Frankrijk - is dit land een heel bijzondere bestemming rijker. Les Trois Forêts is gelegen in het zuiden van de Moselle-Lorraine streek. In dit prachtige natuurgebied kun je met 300 kilometer aan wandelpaden volop genieten van het gevarieerde landschap, met de wijnvelden op een half uurtje rijden. Bovendien is het een prima uitvalsbasis naar eeuwenoude en fascinerende steden als Metz, Nancy en Saarbrücken.

    Gasten zijn vanaf het voorjaar van 2010 welkom in Les Trois Forêts en kunnen nu reeds een verblijf boeken. RVH.

    www.centerparcs.be

     





    29-12-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Primark lingerie

    PRIMARK LINGERIECOLLECTIE LENTE EN ZOMER 2010

     

     

     

     

    De perfecte outfit staat of valt met de juiste lingerie. Lingerie is een essentieel onderdeel geworden van de moderne kledingindustrie. Primark zorgt voor een topcollectie voor de lente en zomer 2010.

     

    DELICATE is een zalige selectie zacht en romantisch ondergoed. Bloemenprints, kant, ruches, borduursel en fijne lovertjes... Samen creëren ze een prachtige waaier van vage en doffe kleuren, evenwichtig afgewisseld met fris blauw, mintgroen en pastelkleuren in combinatie met grijstinten. 

     

    Bij SUMMER BREEZE, geïnspireerd op de Amerikaanse ‘preppy’ look, waait een optimistische, zorgeloze wind doorheen deze collectie. Gekleurde ruiten, strepen en stippen in fris blauw, wit en marineblauw met een rode toets. Daarnaast worden bloemenprints en tie-and-dyemotieven samengebracht met stralende witte tinten.

     

    SWEET SORBETS is een opwindende uitbarsting van kleuren in grote, krachtige prints. Afgewassen neontinten, waterkleuren, paarstinten en felroze versmelten met schilderachtige prints, vaak afgewerkt met Engelse kant. Ideaal als zomerkleding.

     

    TROPICAL PARADISE, een combinatie van chic en etnisch, brengt heldere pauwkleuren. Levendige tinten turkoois, pauwgroen, druif-en violetblauw vloeien samen in een heel ‘hete’ collectie. De afwerking bestaat uit velouté, ajour en jacquardweefsels met echte veren voor extra glamour.

     

    De Primark Lingeriecollectie is uniek en hoeft dankzij haar geweldige prijs-kwaliteitverhouding nergens voor onder te doen. RVH.

     

     

     





    28-12-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Park Inn Luxembourg
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Rezidor: Nieuw Park Inn hotel in Luxemburg

     

     

     

     

    The Rezidor Hotel Group, één van ‘s werelds snelste groeiende hotelbedrijven, kondigt een nieuw Park Inn hotel aan: het Park Inn Luxembourg City zal 99 kamers tellen en gaat eind 2010 open.

     

    “Deze nieuwe aanwinst onderlijnt en versterkt de ambitieuze groei van ons dynamische middensegment merk Park Inn”, zegt Kurt Ritter, President & CEO Rezidor. “De Park Inn hotelportfolio groeide van 2003 tot vandaag uit tot meer dan 130 hotels met meer dan 24.500 kamers in beheer of onder ontwikkeling doorheen Europa, het Midden Oosten en Afrika”, gaat hij verder. Luxemburg betekent ook een nieuwe mijlpaal voor Rezidor – het is immers het 60ste land waar de groep aanwezig is.

     

    Het Park Inn Luxembourg City geniet van een uiterst goede locatie in het stadscentrum van Luxemburg. Het zal op één van de belangrijkste winkelstraten liggen met een grote zichtbaarheid en gemakkelijke toegang tot het stadscentrum. Naast de 99 kleurrijke kamers, zal het ook een restaurant en bar, een vergaderzaal, een fitnessruimte en een parking bieden. Op het gelijkvloers zullen winkels gehuisvest zijn. RVH.

    www.rezidor.com.

     

    27-12-2009 om 20:49 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.oostkantons

    De Oostkantons met of zonder sneeuw - steeds een belevenis!

     

     

     

     

    Na een lange en koude winter 2008/2009 wachten de Oostkantons al met ongeduld op het komende seizoen. Of het nu met of zonder sneeuw is, de Oostkantons bieden ook dit jaar een omvangrijk aanbod voor een korte vakantie vol van belevenissen. De winteruitgave van het Tourist Journal, geldig tot einde maart 2010 bevat, naast een uitgebreide manifestatiekalender, talrijke uitstaptips, aanbiedingen voor fijnproevers en eveneens een uitvoerige voorstelling van het wintersportaanbod.

     

    Midden februari zal prins carnaval het in de Duitstalige gemeenten voor het zeggen hebben en de "Cwarmê" in Malmedy. De "carnavalsgekken" vinden het volledige programma van de oudewijvendonderdag tot Aswoensdag in deze vakantiekrant.

    Wie zijn smaakpapillen gunstig wil stemmen, zij het met een licht gastronomisch menu of met een weelderige 7-gangen feestmaal, vindt precies het gepaste in de menuaanbevelingen van de Charme Hotels. Daarenboven bieden talrijke hotels een uitstekende wellness-infrastructuur aan. RVH.

    www.oostkantons.be

     

     

    27-12-2009 om 20:47 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.P'tit Leon

    P’tit Léon, een nieuwkomer met pit

     

     

     

     

    P’tit Léon stelt de liefhebbers van een smakelijk afzakkertje niet teleur! De laatste nieuwe creatie van Chez Léon is een zalige biergeest, een vocht dat zowel lichaam als geest verwarmt!

     

    P’tit Léon met alcoholgehalte van 35° wordt gedestilleerd in de gereputeerde brouwerij van Biercée. Zijn subtiele smaak doet het uitstekend als afsluiter van een lekkere maaltijd in uw favoriete restaurant of bij u thuis.

    Wordt P’tit Léon na het bier Léon 1893 opnieuw een bestseller? Het is dankzij het succes van dit bier dat P’tit Léon het daglicht zag. In de eerste plaats omdat dit geslaagde bier de familie van Vanlancker zin gaf om andere huisproducten te ontwikkelen, maar ook omdat  P’tit Léon gemaakt wordt uit de destillatie van het bier Léon.

     

    Proef P’tit Léon in het restaurant Chez Léon. U zult zeker niet teleurgesteld zijn! Fijnproevers en andere gastronomen kunnen in het restaurant zelfs een fles kopen, 32€, om nadien, thuis met vrienden, lekker na te genieten. RVH.





    27-12-2009 om 20:47 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FIFA world cup
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    JUPILER OFFICIEEL BIER IN BENELUX VOOR FIFAWORLD CUP™ 2010 IN ZUID AFRIKA

     

     

     

    Jupiler, het favoriete bier in België en het snelst groeiende pilsmerk in Nederland, is het officiële bier in de Benelux voor de FIFA World Cup™ 2010 in Zuid-Afrika, dat plaatsvindt van 11 juni tot 11 juli 2010.

     

    Frederic Landtmeters, directeur Marketing van Anheuser-Busch InBev’s Benelux organisatie: “We zijn enorm trots op de kans om de associatie tussen Jupiler en voetbal te maken via de FIFA World Cup™ 2010 in Zuid-Afrika. We bereiden een aantal spannende acties in horeca en retail voor om bierdrinkers en liefhebbers van Jupiler van dit fantastische wereldwijde toernooi te laten genieten dat alle culturele en sportieve barrières doet vervagen.”

     

    Door het samengaan van Anheuser-Busch en InBev in 2008, kan een aantal merken binnen het portfolio van de nieuwe onderneming gebruik maken van de sponsorovereenkomst tussen FIFA en Anheuser-Busch InBev voor de FIFA World Cup™ 2010 in Zuid-Afrika. In bepaalde markten waar Budweiser minder prominent aanwezig is, zullen lokale succesmerken van Anheuser-Busch InBev als officieel bier voor de FIFA World Cup™ 2010 in Zuid-Afrika worden ingezet.

     

    Jupiler is reeds tientallen jaren het favoriete bier thuisland België, een op de drie bierdrinkers kiest voor Jupiler en in de kerngroep van 18 tot 35 jaar is deze voorkeur nog veel groter. In het eerste halfjaar van 2009 groeide het volume Jupiler in België met 2% ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Bovendien maakt Jupiler een stormachtige opmars als het snelst groeiende pilsmerk in Nederland, met een verdubbeling van de volumes in de afgelopen 5 jaar. Jupiler is ook het biermerk in Nederland dat het meest wordt geassocieerd met voetbal, dankzij het naamgevende sponsorschap en partnerschap met de Jupiler League. RVH.

     

    27-12-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sofitel Bayerpost Munchen

     

    SOFITEL BAYERPOST MUNCHEN 

     

     

     

    Na uitgebreide renovatiewerkzaamheden die twee en een half jaar in beslag namen, pakt het Sofitel Bayerpost München (Duitsland) nu uit met zijn tien grootste suites. Harald Klein tekende voor deze renovatie van in totaal 835 m² en ontwierp elke suite volgens een welomlijnd thema, dat tot uiting komt in de keuze van kleuren, materialen, meubilair, schilderijen en overige siervoorwerpen. Elke suite ademt een unieke atmosfeer en vertelt een verhaal dat tot de verbeelding spreekt. Tien suites, tien stijlen, tien verhalen…

     

    'Oyster' Suite-Apartment: vormt met zijn 175m² een beschermend cocon voor de reiziger. Kostbare materialen, exclusieve meubelstukken van bekende ontwerpers en Bang & Olufsens technologische neusje van de zalm geven deze suite – de grootste van het hotel – een exclusief karakter.

    De 'Perle' Imperial Suite is 90 m² groot en volledig gewijd aan het kostbare parelmoerthema – helderheid, weelderigheid en glans. In het interieur overheersen gouden, witte en grijze tinten, met o.m. een goudkleurig tapijt, een golvende designwandlamp en goudkleurige, bolvormige hanglampen uit hortensiabladeren.

    De 'Atelier' Opera Suite  roept de sfeer op van een uiterst verfijnd kunstenaarsatelier. Met licht en openheid als inspiratiebron werden witte en lichtgrijze materialen gebruikt voor de muurbekleding, gecombineerd met rotanmeubels, tapijt en een tafel van keramiek.

    'Sheherazade' Opera Suite is gewijd aan de wereld van Duizend-en-een-nacht. De materialen en kleuren zijn geïnspireerd op de weelderigheid uit het oosten. Terwijl de  'Nature' Opera Suite een moderne kijk geeft op een berghut in de Zuid-Duitse Alpen.  De vier duplexsuites 'East 1', 'East 2', 'West 1' en 'West 2' zijn elk 56 m² groot en trendy ingericht. Een grote glazen façade verbindt de woonkamer met de slaapkamer op beide verdiepingen, wat de indrukwekkende hoogte van de kamer extra benadrukt.

     

    Het Sofitel Bayerpost München ligt amper 100 meter van het Centraal Station van München en is gevestigd in een beschermd historisch gebouw. De Wilhelmiaanse bouwstijl contrasteert met het designinterieur en de avant-gardistische inrichting. De 396 kamers, de 20 vergaderzalen en de beroemde banketzaal combineren design, comfort en technologie. De unieke Lagune Spa en het gevarieerde aanbod aan eetgelegenheden maken van dit hotel een toplocatie in de stad. RVH.

     







    27-12-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sunparks tourist guides

    Sunparks - Tourist Guides

     

     

     

     

     

    Niet alleen in de parken, maar óók in de nabije omgeving van de parken van Sunparks is van alles te beleven. Om gasten zowel op locatie als online de weg te wijzen naar de mooiste plekjes in de regio én voor tips op het gebied van cultuur, gastronomie, shoppen en recreatie is er de Tourist Guide. Dit zijn toeristische informatiecentra, met onder meer persoonlijke tips van eigen medewerkers, die bezoekers naar de leukste activiteiten en bestemmingen leiden. Zo kunnen gasten een evenementenkalender raadplegen. Verder biedt de Tourist Guide een volledig overzicht van de horeca in de regio en kunnen gasten voor een museum- of stadsbezoek of een trip naar een bezienswaardigheid een beroep doen op deze service. De toeristische tips worden per park helder gerangschikt op basis van vier thema’s: activiteiten, culinair, cultuur en winkelen. Per onderwerp zijn er 10 tips: in totaal 40 tips per park.

     

    Bovendien biedt Sunparks haar gasten een vroegboekkorting aan. Dit betekent dat iedereen die vroeg boekt - van 3 tot 6 maanden voor aankomst - een korting van 10 tot 20 procent krijgt op de boekingsprijs. Deze Vroegboekkorting kan worden gecombineerd met de 20 procent korting voor Jonge Gezinnen, de 55+ Korting van 20 procent, waardoor gasten met een korting tot 40 procent kunnen boeken. RVH.

    www.sunparks.be/touristguide

     

     







    26-12-2009 om 15:13 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vakantiesalon Antwerpen

    32ste editie van het Internationaal Vakantiesalon Antwerpen

    EXPOSANTEN OP HET INTERNATIONAAL VAKANTIESALON ANTWERPEN VERZORGEN UW WELVERDIENDE VAKANTIE!

     

     

    Er zijn weer meer dan 600 exposanten met een imposant aanbod op de 32ste editie van het Internationaal Vakantiesalon Antwerpen. Wat ook je wensen zijn, waarheen je ook wil gaan en wanneer je dat het liefst doet … op de traditioneel eerste vakantiebeurs van het jaar vind je ongetwijfeld dé reisformule die je het beste past! Organisatoren en standhouders hebben er alles aan gedaan om een gevarieerd programma te brengen, helemaal in lijn met de meest recente trends in het vakantielandschap.

     

    Gastland Cyprus is het eiland waar de zon 340 dagen per jaar schijnt. Alleen al voor de warme gastvrijheid van de Cyprioten loont het de moeite halt te houden in één van de talrijke typische dorpjes en er kennis te maken met de plaatselijke bevolking en hun lokale gerechten. Voor natuurliefhebbers is Cyprus een paradijs. Rotskusten en bergtoppen wisselen af met wijngaarden en graanvelden. Kristalhelder zeewater bespoelt de mooie zandstranden. Hoeft het nog gezegd dat het eiland bijzonder in de smaak valt bij wandelaars en fietsers, duikers en watersporters?

     

    Het Vakantiesalon Antwerpen blijft een spiegel op de wereld, met de deelname van heel wat officiële nationale diensten voor toerisme. Onbekend is onbemind. Dat gaat zeker op voor ons eigen land. Op het Vakantiesalon Antwerpen ontdekt u de vele troeven van België.  Van de kust tot de Ardennen, van de Kempen tot de Voerstreek. Cultuur en shopping in onze steden of genieten van de natuur op het water, in het bos of op de hei. België ten voeten uit dus in Hall 1.

     

     

    32ste editie van het Internationaal Vakantiesalon Antwerpen

    Gastland Cyprus

    Van vrijdag 22 januari t.e.m. woensdag 27 januari 2010.

    Antwerp Expo – Jan Van Rijswijcklaan 191 – 2020 Antwerpen

    Zaterdag, zondag, maandag en woensdag: open van 10.00 tot 18.00 u

    !!! Nocturnes op vrijdag 22 en dinsdag 26 januari:  open van 12.00 tot 21.00 u !!!

     

    LADIES' DAY op woensdag 27 januari 2010 - gratis toegang voor dames

    www.vakantiesalon-antwerpen.be

     

                      

    26-12-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brussels airlines verhoogt aanbod op UK

    Brussels Airlines verhoogt vluchtaanbod naar Bristol en Newcastle

     

     

    Brussels Airlines optimiseert haar vluchtaanbod tussen België en het Verenigd Koninkrijk.

    Op de routes van de Europese hoofdstad naar Bristol en Newcastle worden de frekwenties aanzienlijk verhoogd. Beide regionale luchthavens zullen vanaf 10 januari drie keer per dag in plaats van respectievelijk twee en één keer aangevlogen worden.  Met het verhoogd vluchtaanbod vanuit of naar Bristol en Newcastle komt Brussels Airlines tegemoet aan een vraag vanuit de markt. Op weekdagen zijn er telkens ochtend-, middag- en avondvluchten geprogrammeerd. Op weekenddagen is het schema lichtjes aangepast. Zakenpassagiers kunnen dankzij deze verbeterde uurregeling voortaan een dagtrip maken zonder dat er moet overnacht worden. De vluchten geven via Brussels Airport ook perfect aansluiting naar of vanuit talrijke andere Europese en Afrikaanse bestemmingen die door Brussels Airlines bediend worden.

     

    London Heathrow, Europa’s grootste luchthaven, zal vanaf 10 januari door Brussels Airlines vier maal per dag met eigen vluchtoperaties bediend worden. Partner BMI maakte enkele weken geleden bekend dat het haar lijndienst tussen LHR zou stopzetten op 9 januari. Brussels Airlines heeft daarop besloten om opnieuw zélf een volledig lijnvluchtprogramma tussen Heathrow en de Europese hoofdstad te programmeren. Omwille van deze strategische beslissing zal Brussels Airlines haar beperkt vluchtaanbod naar de Londense luchthaven Gatwick stopzetten.

    Op weekdagen zijn er vanaf 10 januari vier Brussels Airlines lijnvluchten geprogrammeerd tussen LHR en Brussel. Het gaat om twee ochtend-en twee avondvluchten die zo geprogrammeerd zijn dat ze in Brussels Airport vlot aansluiten op het Brussels Airlines intra-Europees en long haul (Afrika) vluchtaanbod. Connectie-en transfertijden zijn tot een minimum beperkt. Afhankelijk van de behoefte worden de vluchten met Brussels Airlines Boeing 737, Airbus 319 en AVRO RJ toestellen uitgevoerd. RVH.

    www.brusselsairlines.com

     

     

     

    24-12-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koninklijke verwenpartij
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Koninklijke verwenpartij

     

     

     

     

     

    Gehemeltestrelende ervaringen in het Pan Deï Palais. De even discrete als getalenteerde chef van het restaurant, Satoshi Kubota, legde een atypisch parcours af. Al op jeugdige leeftijd was deze uit Nagano afkomstige jongen al gek op koken en bekeek hij alle gastronomische uitzendingen op tv. Zijn passie voor Frankrijk voedde hij door de romans van Jules Vernes te verslinden. Met slechts een summiere kennis van het Frans en zijn diploma van de hotelschool op zak arriveerde hij op 22 jarige leeftijd in Frankrijk. Zijn eerste contact met het westen was een mooie herberg in de heuvels rond Nice, La Rôtisserie de Saint Pancrace, waar de ambitieuze chef hem inwijdde in de Provençaalse keuken. Een jaar later staat hij aan de zijde van Jacques Maximin in het Négresco. Elf jaar lang doet hij ervaring op bij grote chefs als Franck Cerruti, momenteel chef van het Louis XV in Monaco, en patissier Jacques Torrès die momenteel in New York zijn thuisbasis heeft.

     

    In 1990 gaat hij werken bij Alain Ducasse in het Juana in Juan-les-Pins, waarna hij zijn carrière voortzet in Saint-Jean-de-Luz aan de zijde van Bruno Cirino in de Hostellerie de Jérôme, op dat moment goed voor twee sterren in de Michelingids. Maar hij mist de Provence en Sato neemt de kans om naar Saint-Tropez te komen en samen te werken met Christophe Leroy met beide handen aan.

     

    Sinds de opening van het Pan Deï Palais staat Satoshi Kubota alleen aan het hoofd van de nagelnieuwe keuken. Zijn keuken heeft een uitgesproken Provençaals karakter maar zijn Japanse afkomst geeft de permanent wisselende kaart een Aziatisch accent. Niet-hotelgasten kunnen in het restaurant van het Pan Deï Palais na reservatie terecht vanaf 19 uur.

     

    Het « drijvende paleis » van het Pan Deï Palais. Nog een luxe voor sommige klanten van het Pan Deï is een motorjacht van 31 meter lang dat aangemeerd ligt in de haven van Saint-Tropez. Het jacht haalt een kruissnelheid van 43 knopen, heeft een vijfkoppige bemanning, 8 kajuiten, een binnensalon, een bar, sportinstallaties, een buitensalon en een solarium. Alle troeven dus om te baden in geluk! RVH.

    Pan deï Palais - 52, rue Gambetta 83 990 Saint-Tropez

    Tel. 04 94 17 71 71 - www.pandei.com 

     

     

     

    20-12-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leven in een paleis
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    Leven als in een paleis, zowel in de zomer als in de winter!

     

     

     

    Het Pan Deï Palais heeft de afmetingen en de sfeer van een privéwoning weten te combineren met de service van een palace. Door de 12 kamers is de sfeer er werkelijk intiem. Ver van de blikken en het gewoel van de straat is het Pan Deï Palais een oase van rust. Overdag zijn de vertrekken voorbehouden voor het cliënteel van het hotel waardoor de plek een totale privéruimte wordt.

     

    Zelfs in de winter is het Pan Deï Palais een plek waar het goed vertoeven is. De open haarden van de bibliotheek en de eetkamer dragen bij tot de magie van de plek. In het seizoen is het klimaat aangenaam en is de zon steeds van de partij. Door de zuidelijke ligging van het terras kan er nog laat gegeten worden en het zwembad met de mooie mozaïeken is het hele jaar door verwarmd.

     

    Het Pan Deï Palais werd ontworpen om zowel gezinnen als koppels te ontvangen. Kinderen zijn er welkom. De bibliotheek heeft verschillende gezelschapspelletjes en aangepaste films. Dankzij de communicerende kamers zijn de gezinsleden geruststellend dichtbij maar blijft de intimiteit gegarandeerd. De babysitdienst geeft de ouders de gelegenheid om volop van hun verblijf te genieten. De ouderwetse familiegeest bleef behouden.

     

    Ver van het lawaai, dicht bij het smaragdgroene zwembad, in de tuin, beschermd tegen nieuwsgierige blikken of in de intimiteit van de kamer, kunnen de gasten genieten van een ontspannen hammamsessie of een massage. Een team van professionals staat ter beschikking van het cliënteel en komt tegemoet aan alle wensen. De uitmuntende esthetische verzorgingen en massages van Valmont met producten van uitstekende kwaliteit zijn een hommage aan de voormalige meesteres van de plek: de verzorging « Princess Pan Deï »! RVH.

    Pan deï Palais - 52, rue Gambetta 83 990 Saint-Tropez

    Tel. 04 94 17 71 71 - www.pandei.com 

    19-12-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fristi

    Nieuwe receptuur Fristi:40% minder suiker en extra calcium

     

     

     

    Zuivelspecialist FrieslandCampina heeft de receptuur van Fristi aangepast. De verbeterde Fristi bevat extra calcium, 40% minder suiker en er zitten geen kunstmatige zoetstoffen in. Deze verbetering van de receptuur speelt in op de veranderende behoeftes van consumenten. Een glas Fristi bevat nu evenveel calcium en calorieën als een glas halfvolle melk.

     

    Dankzij een uitgebalanceerde zuur-zoetverhouding behoudt de nieuwe Fristi zijn volle, romige en fruitige smaak waar Fristi-fans zo dol op zijn. De nieuwe receptuur van Fristi is een bron van calcium en eiwit, twee van de belangrijkste nutriënten van zuivel. Calcium draagt bij aan de opbouw van botten en gebit. Eiwit is een belangrijke

    bouwstof voor het lichaam en levert daarnaast energie. Bovendien bevat Fristi, net als voorheen, 0% vet.

     

    Dankzij zijn nieuwe samenstelling heeft Fristi het ‘Ik kies bewust’-logo gekregen. Het keurmerk is bedoeld om Belgische consumenten te laten kiezen voor meer verantwoorde voedingsmiddelen en om de voedingsindustrie te stimuleren producten met een gezondere samenstelling te ontwikkelen en bestaande producten te verbeteren. Bij het toekennen van het ‘Ik Kies Bewust’-logo wordt gekeken naar het verminderen van bepaalde voedingsstoffen (verzadigd vet, transvet, suiker en zout) in voedingsmiddelen. Daarbij wordt ook rekening gehouden met de bijdrage van noodzakelijke voedingsstoffen zoals vitaminen, mineralen en vezels. RVH.







    18-12-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adagio Brussels/2

    ADAGIO BRUSSELS CENTRE MONNAIE/2

     

     

     

     

    Voor welk soort verblijf dan ook, Adagio Brussels Centre Monnaie is ideaal gelegen in het volledig vernieuwde Anspach-complex. Het zakelijk cliënteel zal de centrale ligging in Brussel weten te waarderen, op een boogscheut van het internationale station Brussel-Zuid, niet ver van het Europese kwartier en gemakkelijk toegankelijk met de wagen of het openbaar vervoer. De cultuurtoerist zal genieten van de nabijheid van de Grote Markt, het Magrittemuseum, het Paleis voor Schone Kunsten en de karakteristieke buurten zoals de Vismarkt. De shopaholic ten slotte, zal zijn gading vinden in de Anspachwinkelstraat, de Koningsgalerij en de Nieuwstraat. Ook de overvloed aan restaurants en bars in de omgeving, en het entertainmentcomplex Viage dat begin 2010 zijn deuren opent, zorgen voor de nodige animatie.

     

    Adagio City Aparthotel heeft degressieve tarieven, die afnemen met de lengte van het verblijf (van één dag tot meerdere maanden). Er zijn speciale openingsprijzen : 79€ per nacht in een tweepersoonsstudio, voor elk verblijf van minstens vier nachten, 109€ per nacht in een vierpersoons-tweekamerappartement, voor elk verblijf van minstens vier nachten ( tarieven geldig voor elk verblijf dat gereserveerd wordt en plaatsvindt voor 31 maart 2010).

     

    Adagio City Aparthotel, een joint venture van Accor en de groep Pierre et Vacances, telt momenteel 28 Aparthotels – dat zijn meer dan 3900 appartementen, van studio tot driekamerappartement, in Aix-en-Provence, Annecy, Basel, Berlijn, Bordeaux, Brussel, Marseille, Monaco, Nantes, Parijs, Rome, Straatsburg, Toulouse en Wenen.

     

    In 2010 en 2011 staan nog andere openingen op het programma, onder andere in Grenoble, Liverpool en München. Sinds 15 oktober 2009 maakt Adagio City Aparthotel deel uit van de A | Club, het wereldwijde loyaliteitsprogramma van de groep Accor. RVH.

    Informatie : 02-212 93 00 – www.adagio-city.com

     

     

     





    17-12-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 13/05-19/05 2024
  • 06/05-12/05 2024
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!