Inhoud blog
  • Le Lame Lover
  • Moederdag
  • Veritas Care(s) about you
  • gespot op light+ Building
  • Ga voor een tijdloze, duurzame zomer met Aware
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    27-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FIFA world cup
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    JUPILER OFFICIEEL BIER IN BENELUX VOOR FIFAWORLD CUP™ 2010 IN ZUID AFRIKA

     

     

     

    Jupiler, het favoriete bier in België en het snelst groeiende pilsmerk in Nederland, is het officiële bier in de Benelux voor de FIFA World Cup™ 2010 in Zuid-Afrika, dat plaatsvindt van 11 juni tot 11 juli 2010.

     

    Frederic Landtmeters, directeur Marketing van Anheuser-Busch InBev’s Benelux organisatie: “We zijn enorm trots op de kans om de associatie tussen Jupiler en voetbal te maken via de FIFA World Cup™ 2010 in Zuid-Afrika. We bereiden een aantal spannende acties in horeca en retail voor om bierdrinkers en liefhebbers van Jupiler van dit fantastische wereldwijde toernooi te laten genieten dat alle culturele en sportieve barrières doet vervagen.”

     

    Door het samengaan van Anheuser-Busch en InBev in 2008, kan een aantal merken binnen het portfolio van de nieuwe onderneming gebruik maken van de sponsorovereenkomst tussen FIFA en Anheuser-Busch InBev voor de FIFA World Cup™ 2010 in Zuid-Afrika. In bepaalde markten waar Budweiser minder prominent aanwezig is, zullen lokale succesmerken van Anheuser-Busch InBev als officieel bier voor de FIFA World Cup™ 2010 in Zuid-Afrika worden ingezet.

     

    Jupiler is reeds tientallen jaren het favoriete bier thuisland België, een op de drie bierdrinkers kiest voor Jupiler en in de kerngroep van 18 tot 35 jaar is deze voorkeur nog veel groter. In het eerste halfjaar van 2009 groeide het volume Jupiler in België met 2% ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Bovendien maakt Jupiler een stormachtige opmars als het snelst groeiende pilsmerk in Nederland, met een verdubbeling van de volumes in de afgelopen 5 jaar. Jupiler is ook het biermerk in Nederland dat het meest wordt geassocieerd met voetbal, dankzij het naamgevende sponsorschap en partnerschap met de Jupiler League. RVH.

     

    27-12-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sofitel Bayerpost Munchen

     

    SOFITEL BAYERPOST MUNCHEN 

     

     

     

    Na uitgebreide renovatiewerkzaamheden die twee en een half jaar in beslag namen, pakt het Sofitel Bayerpost München (Duitsland) nu uit met zijn tien grootste suites. Harald Klein tekende voor deze renovatie van in totaal 835 m² en ontwierp elke suite volgens een welomlijnd thema, dat tot uiting komt in de keuze van kleuren, materialen, meubilair, schilderijen en overige siervoorwerpen. Elke suite ademt een unieke atmosfeer en vertelt een verhaal dat tot de verbeelding spreekt. Tien suites, tien stijlen, tien verhalen…

     

    'Oyster' Suite-Apartment: vormt met zijn 175m² een beschermend cocon voor de reiziger. Kostbare materialen, exclusieve meubelstukken van bekende ontwerpers en Bang & Olufsens technologische neusje van de zalm geven deze suite – de grootste van het hotel – een exclusief karakter.

    De 'Perle' Imperial Suite is 90 m² groot en volledig gewijd aan het kostbare parelmoerthema – helderheid, weelderigheid en glans. In het interieur overheersen gouden, witte en grijze tinten, met o.m. een goudkleurig tapijt, een golvende designwandlamp en goudkleurige, bolvormige hanglampen uit hortensiabladeren.

    De 'Atelier' Opera Suite  roept de sfeer op van een uiterst verfijnd kunstenaarsatelier. Met licht en openheid als inspiratiebron werden witte en lichtgrijze materialen gebruikt voor de muurbekleding, gecombineerd met rotanmeubels, tapijt en een tafel van keramiek.

    'Sheherazade' Opera Suite is gewijd aan de wereld van Duizend-en-een-nacht. De materialen en kleuren zijn geïnspireerd op de weelderigheid uit het oosten. Terwijl de  'Nature' Opera Suite een moderne kijk geeft op een berghut in de Zuid-Duitse Alpen.  De vier duplexsuites 'East 1', 'East 2', 'West 1' en 'West 2' zijn elk 56 m² groot en trendy ingericht. Een grote glazen façade verbindt de woonkamer met de slaapkamer op beide verdiepingen, wat de indrukwekkende hoogte van de kamer extra benadrukt.

     

    Het Sofitel Bayerpost München ligt amper 100 meter van het Centraal Station van München en is gevestigd in een beschermd historisch gebouw. De Wilhelmiaanse bouwstijl contrasteert met het designinterieur en de avant-gardistische inrichting. De 396 kamers, de 20 vergaderzalen en de beroemde banketzaal combineren design, comfort en technologie. De unieke Lagune Spa en het gevarieerde aanbod aan eetgelegenheden maken van dit hotel een toplocatie in de stad. RVH.

     







    27-12-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sunparks tourist guides

    Sunparks - Tourist Guides

     

     

     

     

     

    Niet alleen in de parken, maar óók in de nabije omgeving van de parken van Sunparks is van alles te beleven. Om gasten zowel op locatie als online de weg te wijzen naar de mooiste plekjes in de regio én voor tips op het gebied van cultuur, gastronomie, shoppen en recreatie is er de Tourist Guide. Dit zijn toeristische informatiecentra, met onder meer persoonlijke tips van eigen medewerkers, die bezoekers naar de leukste activiteiten en bestemmingen leiden. Zo kunnen gasten een evenementenkalender raadplegen. Verder biedt de Tourist Guide een volledig overzicht van de horeca in de regio en kunnen gasten voor een museum- of stadsbezoek of een trip naar een bezienswaardigheid een beroep doen op deze service. De toeristische tips worden per park helder gerangschikt op basis van vier thema’s: activiteiten, culinair, cultuur en winkelen. Per onderwerp zijn er 10 tips: in totaal 40 tips per park.

     

    Bovendien biedt Sunparks haar gasten een vroegboekkorting aan. Dit betekent dat iedereen die vroeg boekt - van 3 tot 6 maanden voor aankomst - een korting van 10 tot 20 procent krijgt op de boekingsprijs. Deze Vroegboekkorting kan worden gecombineerd met de 20 procent korting voor Jonge Gezinnen, de 55+ Korting van 20 procent, waardoor gasten met een korting tot 40 procent kunnen boeken. RVH.

    www.sunparks.be/touristguide

     

     







    26-12-2009 om 15:13 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vakantiesalon Antwerpen

    32ste editie van het Internationaal Vakantiesalon Antwerpen

    EXPOSANTEN OP HET INTERNATIONAAL VAKANTIESALON ANTWERPEN VERZORGEN UW WELVERDIENDE VAKANTIE!

     

     

    Er zijn weer meer dan 600 exposanten met een imposant aanbod op de 32ste editie van het Internationaal Vakantiesalon Antwerpen. Wat ook je wensen zijn, waarheen je ook wil gaan en wanneer je dat het liefst doet … op de traditioneel eerste vakantiebeurs van het jaar vind je ongetwijfeld dé reisformule die je het beste past! Organisatoren en standhouders hebben er alles aan gedaan om een gevarieerd programma te brengen, helemaal in lijn met de meest recente trends in het vakantielandschap.

     

    Gastland Cyprus is het eiland waar de zon 340 dagen per jaar schijnt. Alleen al voor de warme gastvrijheid van de Cyprioten loont het de moeite halt te houden in één van de talrijke typische dorpjes en er kennis te maken met de plaatselijke bevolking en hun lokale gerechten. Voor natuurliefhebbers is Cyprus een paradijs. Rotskusten en bergtoppen wisselen af met wijngaarden en graanvelden. Kristalhelder zeewater bespoelt de mooie zandstranden. Hoeft het nog gezegd dat het eiland bijzonder in de smaak valt bij wandelaars en fietsers, duikers en watersporters?

     

    Het Vakantiesalon Antwerpen blijft een spiegel op de wereld, met de deelname van heel wat officiële nationale diensten voor toerisme. Onbekend is onbemind. Dat gaat zeker op voor ons eigen land. Op het Vakantiesalon Antwerpen ontdekt u de vele troeven van België.  Van de kust tot de Ardennen, van de Kempen tot de Voerstreek. Cultuur en shopping in onze steden of genieten van de natuur op het water, in het bos of op de hei. België ten voeten uit dus in Hall 1.

     

     

    32ste editie van het Internationaal Vakantiesalon Antwerpen

    Gastland Cyprus

    Van vrijdag 22 januari t.e.m. woensdag 27 januari 2010.

    Antwerp Expo – Jan Van Rijswijcklaan 191 – 2020 Antwerpen

    Zaterdag, zondag, maandag en woensdag: open van 10.00 tot 18.00 u

    !!! Nocturnes op vrijdag 22 en dinsdag 26 januari:  open van 12.00 tot 21.00 u !!!

     

    LADIES' DAY op woensdag 27 januari 2010 - gratis toegang voor dames

    www.vakantiesalon-antwerpen.be

     

                      

    26-12-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brussels airlines verhoogt aanbod op UK

    Brussels Airlines verhoogt vluchtaanbod naar Bristol en Newcastle

     

     

    Brussels Airlines optimiseert haar vluchtaanbod tussen België en het Verenigd Koninkrijk.

    Op de routes van de Europese hoofdstad naar Bristol en Newcastle worden de frekwenties aanzienlijk verhoogd. Beide regionale luchthavens zullen vanaf 10 januari drie keer per dag in plaats van respectievelijk twee en één keer aangevlogen worden.  Met het verhoogd vluchtaanbod vanuit of naar Bristol en Newcastle komt Brussels Airlines tegemoet aan een vraag vanuit de markt. Op weekdagen zijn er telkens ochtend-, middag- en avondvluchten geprogrammeerd. Op weekenddagen is het schema lichtjes aangepast. Zakenpassagiers kunnen dankzij deze verbeterde uurregeling voortaan een dagtrip maken zonder dat er moet overnacht worden. De vluchten geven via Brussels Airport ook perfect aansluiting naar of vanuit talrijke andere Europese en Afrikaanse bestemmingen die door Brussels Airlines bediend worden.

     

    London Heathrow, Europa’s grootste luchthaven, zal vanaf 10 januari door Brussels Airlines vier maal per dag met eigen vluchtoperaties bediend worden. Partner BMI maakte enkele weken geleden bekend dat het haar lijndienst tussen LHR zou stopzetten op 9 januari. Brussels Airlines heeft daarop besloten om opnieuw zélf een volledig lijnvluchtprogramma tussen Heathrow en de Europese hoofdstad te programmeren. Omwille van deze strategische beslissing zal Brussels Airlines haar beperkt vluchtaanbod naar de Londense luchthaven Gatwick stopzetten.

    Op weekdagen zijn er vanaf 10 januari vier Brussels Airlines lijnvluchten geprogrammeerd tussen LHR en Brussel. Het gaat om twee ochtend-en twee avondvluchten die zo geprogrammeerd zijn dat ze in Brussels Airport vlot aansluiten op het Brussels Airlines intra-Europees en long haul (Afrika) vluchtaanbod. Connectie-en transfertijden zijn tot een minimum beperkt. Afhankelijk van de behoefte worden de vluchten met Brussels Airlines Boeing 737, Airbus 319 en AVRO RJ toestellen uitgevoerd. RVH.

    www.brusselsairlines.com

     

     

     

    24-12-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koninklijke verwenpartij
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Koninklijke verwenpartij

     

     

     

     

     

    Gehemeltestrelende ervaringen in het Pan Deï Palais. De even discrete als getalenteerde chef van het restaurant, Satoshi Kubota, legde een atypisch parcours af. Al op jeugdige leeftijd was deze uit Nagano afkomstige jongen al gek op koken en bekeek hij alle gastronomische uitzendingen op tv. Zijn passie voor Frankrijk voedde hij door de romans van Jules Vernes te verslinden. Met slechts een summiere kennis van het Frans en zijn diploma van de hotelschool op zak arriveerde hij op 22 jarige leeftijd in Frankrijk. Zijn eerste contact met het westen was een mooie herberg in de heuvels rond Nice, La Rôtisserie de Saint Pancrace, waar de ambitieuze chef hem inwijdde in de Provençaalse keuken. Een jaar later staat hij aan de zijde van Jacques Maximin in het Négresco. Elf jaar lang doet hij ervaring op bij grote chefs als Franck Cerruti, momenteel chef van het Louis XV in Monaco, en patissier Jacques Torrès die momenteel in New York zijn thuisbasis heeft.

     

    In 1990 gaat hij werken bij Alain Ducasse in het Juana in Juan-les-Pins, waarna hij zijn carrière voortzet in Saint-Jean-de-Luz aan de zijde van Bruno Cirino in de Hostellerie de Jérôme, op dat moment goed voor twee sterren in de Michelingids. Maar hij mist de Provence en Sato neemt de kans om naar Saint-Tropez te komen en samen te werken met Christophe Leroy met beide handen aan.

     

    Sinds de opening van het Pan Deï Palais staat Satoshi Kubota alleen aan het hoofd van de nagelnieuwe keuken. Zijn keuken heeft een uitgesproken Provençaals karakter maar zijn Japanse afkomst geeft de permanent wisselende kaart een Aziatisch accent. Niet-hotelgasten kunnen in het restaurant van het Pan Deï Palais na reservatie terecht vanaf 19 uur.

     

    Het « drijvende paleis » van het Pan Deï Palais. Nog een luxe voor sommige klanten van het Pan Deï is een motorjacht van 31 meter lang dat aangemeerd ligt in de haven van Saint-Tropez. Het jacht haalt een kruissnelheid van 43 knopen, heeft een vijfkoppige bemanning, 8 kajuiten, een binnensalon, een bar, sportinstallaties, een buitensalon en een solarium. Alle troeven dus om te baden in geluk! RVH.

    Pan deï Palais - 52, rue Gambetta 83 990 Saint-Tropez

    Tel. 04 94 17 71 71 - www.pandei.com 

     

     

     

    20-12-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leven in een paleis
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    Leven als in een paleis, zowel in de zomer als in de winter!

     

     

     

    Het Pan Deï Palais heeft de afmetingen en de sfeer van een privéwoning weten te combineren met de service van een palace. Door de 12 kamers is de sfeer er werkelijk intiem. Ver van de blikken en het gewoel van de straat is het Pan Deï Palais een oase van rust. Overdag zijn de vertrekken voorbehouden voor het cliënteel van het hotel waardoor de plek een totale privéruimte wordt.

     

    Zelfs in de winter is het Pan Deï Palais een plek waar het goed vertoeven is. De open haarden van de bibliotheek en de eetkamer dragen bij tot de magie van de plek. In het seizoen is het klimaat aangenaam en is de zon steeds van de partij. Door de zuidelijke ligging van het terras kan er nog laat gegeten worden en het zwembad met de mooie mozaïeken is het hele jaar door verwarmd.

     

    Het Pan Deï Palais werd ontworpen om zowel gezinnen als koppels te ontvangen. Kinderen zijn er welkom. De bibliotheek heeft verschillende gezelschapspelletjes en aangepaste films. Dankzij de communicerende kamers zijn de gezinsleden geruststellend dichtbij maar blijft de intimiteit gegarandeerd. De babysitdienst geeft de ouders de gelegenheid om volop van hun verblijf te genieten. De ouderwetse familiegeest bleef behouden.

     

    Ver van het lawaai, dicht bij het smaragdgroene zwembad, in de tuin, beschermd tegen nieuwsgierige blikken of in de intimiteit van de kamer, kunnen de gasten genieten van een ontspannen hammamsessie of een massage. Een team van professionals staat ter beschikking van het cliënteel en komt tegemoet aan alle wensen. De uitmuntende esthetische verzorgingen en massages van Valmont met producten van uitstekende kwaliteit zijn een hommage aan de voormalige meesteres van de plek: de verzorging « Princess Pan Deï »! RVH.

    Pan deï Palais - 52, rue Gambetta 83 990 Saint-Tropez

    Tel. 04 94 17 71 71 - www.pandei.com 

    19-12-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fristi

    Nieuwe receptuur Fristi:40% minder suiker en extra calcium

     

     

     

    Zuivelspecialist FrieslandCampina heeft de receptuur van Fristi aangepast. De verbeterde Fristi bevat extra calcium, 40% minder suiker en er zitten geen kunstmatige zoetstoffen in. Deze verbetering van de receptuur speelt in op de veranderende behoeftes van consumenten. Een glas Fristi bevat nu evenveel calcium en calorieën als een glas halfvolle melk.

     

    Dankzij een uitgebalanceerde zuur-zoetverhouding behoudt de nieuwe Fristi zijn volle, romige en fruitige smaak waar Fristi-fans zo dol op zijn. De nieuwe receptuur van Fristi is een bron van calcium en eiwit, twee van de belangrijkste nutriënten van zuivel. Calcium draagt bij aan de opbouw van botten en gebit. Eiwit is een belangrijke

    bouwstof voor het lichaam en levert daarnaast energie. Bovendien bevat Fristi, net als voorheen, 0% vet.

     

    Dankzij zijn nieuwe samenstelling heeft Fristi het ‘Ik kies bewust’-logo gekregen. Het keurmerk is bedoeld om Belgische consumenten te laten kiezen voor meer verantwoorde voedingsmiddelen en om de voedingsindustrie te stimuleren producten met een gezondere samenstelling te ontwikkelen en bestaande producten te verbeteren. Bij het toekennen van het ‘Ik Kies Bewust’-logo wordt gekeken naar het verminderen van bepaalde voedingsstoffen (verzadigd vet, transvet, suiker en zout) in voedingsmiddelen. Daarbij wordt ook rekening gehouden met de bijdrage van noodzakelijke voedingsstoffen zoals vitaminen, mineralen en vezels. RVH.







    18-12-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adagio Brussels/2

    ADAGIO BRUSSELS CENTRE MONNAIE/2

     

     

     

     

    Voor welk soort verblijf dan ook, Adagio Brussels Centre Monnaie is ideaal gelegen in het volledig vernieuwde Anspach-complex. Het zakelijk cliënteel zal de centrale ligging in Brussel weten te waarderen, op een boogscheut van het internationale station Brussel-Zuid, niet ver van het Europese kwartier en gemakkelijk toegankelijk met de wagen of het openbaar vervoer. De cultuurtoerist zal genieten van de nabijheid van de Grote Markt, het Magrittemuseum, het Paleis voor Schone Kunsten en de karakteristieke buurten zoals de Vismarkt. De shopaholic ten slotte, zal zijn gading vinden in de Anspachwinkelstraat, de Koningsgalerij en de Nieuwstraat. Ook de overvloed aan restaurants en bars in de omgeving, en het entertainmentcomplex Viage dat begin 2010 zijn deuren opent, zorgen voor de nodige animatie.

     

    Adagio City Aparthotel heeft degressieve tarieven, die afnemen met de lengte van het verblijf (van één dag tot meerdere maanden). Er zijn speciale openingsprijzen : 79€ per nacht in een tweepersoonsstudio, voor elk verblijf van minstens vier nachten, 109€ per nacht in een vierpersoons-tweekamerappartement, voor elk verblijf van minstens vier nachten ( tarieven geldig voor elk verblijf dat gereserveerd wordt en plaatsvindt voor 31 maart 2010).

     

    Adagio City Aparthotel, een joint venture van Accor en de groep Pierre et Vacances, telt momenteel 28 Aparthotels – dat zijn meer dan 3900 appartementen, van studio tot driekamerappartement, in Aix-en-Provence, Annecy, Basel, Berlijn, Bordeaux, Brussel, Marseille, Monaco, Nantes, Parijs, Rome, Straatsburg, Toulouse en Wenen.

     

    In 2010 en 2011 staan nog andere openingen op het programma, onder andere in Grenoble, Liverpool en München. Sinds 15 oktober 2009 maakt Adagio City Aparthotel deel uit van de A | Club, het wereldwijde loyaliteitsprogramma van de groep Accor. RVH.

    Informatie : 02-212 93 00 – www.adagio-city.com

     

     

     





    17-12-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De geschiedenis leeft voort
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Maar de geschiedenis leeft voort…

     

     

     

    In 2006 begint een nieuwe idylle in het Pan Deï Palais: Patricia Presse en Stéphane Le Grall krijgen de verantwoordelijkheid over de plek. Ze hebben elkaar leren kennen in de Byblos. Stéphane werkte er 15 jaar voor een mooi, internationaal cliënteel. En Patricia, deed 8 winters in Courchevel en 11 zomers in Saint-Tropez. Negen maanden lang tot de opening in november 2006 leiden ze de werken in goede banen. Sindsdien waken ze dagelijks over het welzijn van hun gasten met een onberispelijke service en kwaliteit en een natuurlijke vriendelijkheid.

     

    De renovatie van het huis van Bannu Pan Deï deed de geschiedenis opleven. Het is die ziel die men voelt wanneer men de eiken deuren openduwt. Omdat de gevels geklasseerd zijn door Les Bâtiments de France en de vensters de indeling van de vertrekken bepalen, werd modulariteit het codewoord voor de hele renovatie. Het hedendaagse comfort harmonieert perfect met het nobele karakter van de natuurlijke materialen. Elke kamer is uniek en staat onder bescherming van een god.

     

    De namen van goden en godinnen werden gekozen in functie van hun resonantie met elke kamer. Een boeddhistische meester heeft de kamers geharmoniseerd zodat de energie er ongehinderd kan stromen. De beeldjes, schilderijen en oudheden die van over de hele wereld komen, hebben op natuurlijke manier een plekje gevonden. De transparante gordijnen in met de hand geborduurd Indisch katoen, de kussens en de zijden stola’s voegen een sensuele toets toe aan het geraffineerde geheel.

     

    Op de gelijkvloerse verdieping bevindt zich de lobby die Surya gedoopt werd. Je kunt er onmiddellijk proeven van de exotische sfeer van het gebouw. De salonbibliotheek die Krishna gedoopt werd als hommage aan de goddelijke herder en fluitspeler, is ideaal voor een moment van ontspanning. De eetkamer is intiem en helder; alle muren zijn bedekt met spiegels die het licht uit de tuin weerkaatsen. De gecapitonneerde crapaudzetels in rood, pruimenkleur of paars zorgen voor een speelse toets in deze elegante ruimte waar het tafelplezier centraal staat. De subtiel koloniale inrichting baadt in een cosy sfeer. RVH.

    17-12-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hanoi legend

    SOFITEL LEGEND HOTELS: METROPOLE HANOI

     

     

     

     

     

    Restaurant Le Beaulieu opende zijn deuren meer dan 100 jaar geleden en serveert nog steeds Franse cuisine van topklasse. De Spices Garden zet nog steeds de trend voor Vietnamese cuisine. Maar er is nu een derde optie voor de gasten van het Sofitel Legend Metropole Hanoi: L’Angelina, een hypermodern Italiaans restaurant mét DJ, dat nu al één van de hotspots van de stad is.

     

    Gasten kunnen ook kiezen uit verschillende bars: de Club Bar waar ze kunnen proeven van de beste wijnen en kunnen genieten van jazzmuziek, de authentieke Bamboo Bar met zijn bamboeplafond waar ze bij het zwembad cocktails kunnen drinken, of La Terrasse met de allure van een Parijs café.

     

    En als klap op de vuurpijl beschikt het Sofitel Legend Metropole Hanoi nu ook over een luxe spa, waar gasten kunnen bijkomen van de stress van alledag of van hun jetlag. Het complex beslaat 400 m2 en telt twee behandelruimtes, twee dubbele spa suites, drie individuele spa suites, een ruimte voor voetmassages, een stoombad, een sauna, douches en een relaxruimte.

     

    Het eeuwenoude Sofitel Legend Metropole Hanoi is altijd met zijn tijd meegegaan. In de loop der jaren hebben hier talloze beroemdheden overnacht, zoals ambassadeurs, staatshoofden tijdens officiële bezoeken, Sir Roger Moore en Mick Jagger en uiteraard de twee schrijvers en de cineast die de drie historische suites van dit hotel hun naam hebben gegeven: William Somerset Maugham, Henry Graham Greene en Charlie Chaplin.

     

    De Sofitel Legend-collectie zal binnenkort worden uitgebreid met Sofitel Grand Amsterdam in Nederland (wordt momenteel gerenoveerd, oplevering gepland voor voorjaar 2010), het Sofitel Old Cataract in Egypte (gesloten tijdens renovatie, heropening gepland voor begin 2011), het Sofitel Santa Clara in Colombia, het Sofitel Palais Jamaï in Marokko, om er een paar te noemen. RVH.

    www.sofitel-legend.com







    16-12-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pan Dei Palais
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Pan Deï Palais

     

     

     

     

    Een echte liefdesgeschiedenis… De muren van het Pan Deï Palais ademen het parfum van de schitterende liefdesgeschiedenis van Bannu Pan Deï, een jonge prinses uit Chamba, en Jean-François Allard, een Franse generaal afkomstig uit Saint-Tropez, uit.

     

    Jean-François Allard overleeft de slag van Waterloo. Hij verlaat Frankrijk in 1819 en stelt zijn ervaring in dienst van Abbas Mirza, kroonprins van Perzië. Twee jaar later reist hij naar Lahore waar Maharadja Ranjit Singh hem vraagt zijn onafhankelijkheid te verdedigen tegen de Engelsen en nieuwe gebieden te veroveren. Op dat ogenblik kruist zijn pad dat van Bannu Pan Deï; hij onderwerpt het prinsdom Chamba en verovert het fort waar het jonge meisje woont. De generaal wordt verliefd op de jonge prinses en besluit haar onderdak te bieden in zijn paleis in Lahore. Het huwelijk dat in pure hindoetraditie ingewijd wordt, duurt meer dan een maand. Uit de verbintenis komen vijf kinderen voort waarvan het laatste, Félicie, in 1835 het daglicht ziet op de terugreis naar Frankrijk. Generaal Allard heeft immers besloten zijn gezin op zijn geboortegrond te laten wonen om zijn jonge echtgenote te beschermen tegen de vloek van de Sati, een religieuze traditie die wil dat weduwen levend begraven worden.

     

    De generaal laat een mooi Provençaals huis bouwen in hartje Saint-Tropez. Hun terugkeer is triomfantelijk en hij wordt gevierd als een nationale held. In zijn nieuwe residentie in Saint-Tropez treedt hij officieel in het huwelijk met zijn bruid Bannu Pan Deï. Maar zes maanden later moet hij zijn paradijs verlaten en in Lahore zijn opdracht van de Maharadja uitvoeren. Op 23 januari 1839 wordt hij tijdens een veldtocht tegen de Afghanen ziek en sterft in Peshawar. De schok voor Bannu Pan Deï die amper 25 jaar is, is groot. De prinses blijft tot haar 70e leven in het mooie huis dat uit liefde voor haar en haar vijf kinderen gebouwd werd. Aan haar dienares Kashiri die haar vraagt waar ze aan denkt tijdens haar lange, eenzame wandelingen antwoordt ze eenvoudig: «Ik kijk naar de zee en ik wacht op mijnheer »... RVH.

    Pan deï Palais - 52, rue Gambetta 83 990 Saint-Tropez

    Tel. 04 94 17 71 71 - www.pandei.com 

    15-12-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sofitel Hanoi : legend

    HOTEL METROPOLE WORDT EERSTE SOFITEL LEGEND-ADRES TER WERELD

     

     

     

    Het beroemde Métropole Hanoi (Vietnam) maakt sinds deze zomer deel uit van een exclusieve groep legendarische adressen van Sofitel: Sofitel Legend. Op 1 juli werd officieel de plaque aangebracht op de voorgevel van het in 1901 gebouwde hotel.

     

    Sofitel beschikt over een aantal kroonjuwelen in de vorm van legendarische, eeuwenoude hotels, een verzameling zeer bijzondere adressen. Besloten werd om deze allemaal samen te brengen onder één naam en overal dezelfde strenge normen toe te passen om zo een unieke collectie zeldzame schatten te creëren. Sofitel Legend is het enige merk dat met recht claimt een aantal eeuwenoude hotels en legendarische locaties te bezitten.

     

    Het Sofitel Legend Metropole Hanoi bevindt zich in het hart van Hanoi, nabij het Hoan Kiem-meer en op een steenworp afstand van het magnifieke operagebouw. Tijdens de uitgebreide renovatiewerkzaamheden van de afgelopen vier jaar zijn de hoogtepunten van zijn Franse koloniale stijl weer nieuw leven in geblazen.

     

    De historische Metropole-vleugel beschikt over 110 kamers en suites en de Opéra-vleugel over 254. De authentieke houten vloeren en hoge plafonds met hun tijdloze plafondventilators in het historische gedeelte zijn slechts enkele van de kenmerkende aspecten van deze schitterende vleugel. Alles roept herinneringen op aan lang vervlogen tijden en de geschiedenis van dit nu legendarische hotel. De Opéra-vleugel is volledig gerenoveerd in neoklassieke stijlen. De twee gebouwen sluiten naadloos en stijlvol op elkaar aan. RVH.

    www.sofitel-legend.com







    14-12-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adagio Brussels centre Monnaie

    ADAGIO BRUSSELS CENTRE MONNAIE

     

     

     

     

    Voor zijn eerste vestiging in België koos Adagio City Aparthotel de buurt van het Koninklijke Munttheater uit, in het hart van Brussel. Adagio Brussels Centre Monnaie is gelegen in het Anspach-centrum, dat in september dit jaar officieel werd geopend. Het Aparthotel telt 140 volledig ingerichte appartementen, een ontbijtruimte, fitnesszaal en een aantal vergaderzalen.

    Door zijn unieke ligging tussen de Grote Markt, de Nieuwstraat en het Sint-Katelijneplein is Adagio Brussels Centre Monnaie het gedroomde adres voor professionele reizen en culturele uitstappen.

     

    Onze levensstijl verandert, en daarmee ook het consumptiepatroon en de noden van de klanten. Het zakelijk cliënteel heeft steeds meer nood aan verblijven van langere duur; bij het vrijetijdscliënteel stijgt de vraag naar herhaalde korte verblijven. Er is dus een groeiende vraag naar verblijfplaatsen die ‘woonklaar’ zijn. Om daaraan te beantwoorden, biedt Adagio volledig ingerichte appartementen aan met ‘à la carte’ hoteldienstverlening. Deze gemakkelijk bereikbare verblijfplaatsen zijn echte, comfortabele leefruimtes, waar de gasten ‘net als thuis’ in alle vrijheid en autonomie kunnen verblijven. Tegelijkertijd zijn hun rust en veiligheid gegarandeerd dankzij de Adagioteams en -hoteldiensten ter plaatse.

     

    Adagio Brussels Centre Monnaie telt 140 volledig ingerichte appartementen – van tweepersoonsstudio’s tot tweekamerappartementen voor vier personen. Een ruime waaier aan diensten is inbegrepen, zoals de dagelijkse schoonmaak, toegang tot de fitnessruimte en internetaansluiting. Andere diensten worden à la carte aangeboden: ontbijt, wasserij, droogkuis, … RVH.

    Informatie : 02-212 93 00 – www.adagio-city.com





    13-12-2009 om 13:16 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kortbij in eigen land
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Kortbij in eigen land, succesverhaal in crisistijd

     

     

     

     

    Plan reeds je vakantie van 2010, want de eerste Vlaamse brochure met logeeradressen van 2010 is een feit. De vzw Plattelandstoerisme in Vlaanderen stelt de brochure ‘Logeren op het platteland in Vlaanderen 2010’ voor.

     

    Deze gratis brochure bevat 260 adressen van B&B’s, vakantiewoningen en hotels op het platteland waar je je als toerist kan laten verwennen. Minimum 100 000 exemplaren van deze brochure gingen de voorbije jaren de deur uit en dat zal in 2010 zeker niet anders zijn. Dankzij een ruim aanbod van verdeelpunten (toeristische kantoren, AVEVE, OMNIA) en natuurlijk via de website, vinden elk jaar meer en meer Vlamingen hun weg naar een kortbijvakantie op het Vlaamse platteland.

     

    “De brochure en het plattelandstoerisme is constant in evolutie. De belevings- en doelgroepenlabels, toegekend door onze organisatie, versterken de unieke profilering van het logies, waardoor er beter ingespeeld kan worden op de verwachtingen van de consument. Leden logiesuitbaters vermeld in onze brochure staan voor kwaliteit en persoonlijk gastheerschap. En, dat is nu net wat de toerist in tijden van crisis verwacht.” vertelt Marleen Vandenplas, directeur van vzw Plattelandstoerisme in Vlaanderen.

    Naast deze brochure kan u ook terecht op de website: www.plattelandstoerisme.be met alle nieuwe gegevens voor 2010. Naar hartenlust kan u zoeken op regio, aantal personen of comfort. RVH.

    Vzw Plattelandstoerisme in Vlaanderen - Diestsevest 40 – 3000 Leuven

    Tel: 016.28.60.35 – info@plattelandstoerisme.be - www.plattelandstoerisme.be

    13-12-2009 om 13:02 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Glinsterende swarowski's

    Glinsterende Swarowski’s

     

     

     

    Sterling zilver en CRYSTALLIZED™ -Swarovsk’s overweldigen je met luxe en romantiek. Droom heerlijk weg en geniet. Deze luxueuze pen is van de hand van Toni Rohm, de designer die ook instaat voor alle Porsche schrijfgerief. De balpen is het meesterwerk van een goudsmid en dat vraagt uiteraard een luxedoos in glossy afwerking. Elke balpen heeft een echtheidscertificaat.

     

    Crystal Inspirations : Deze schitterende collectie bestaat uit een inspirerend assortiment van modieuze klassepennen. De Crystal Inspirations collectie omvat een vulpen, rollerpen, balpen en een vulpotlood. Deze kwalitatieve collectie betovert werkelijk iedereen met zijn achtentwintig glinsterende CRYSTALLIZED™ -Swarovski’s. De Swarowski’s worden allemaal handmatig gekleefd op puur aluminium waardoor een interessant contrast ontstaat. Het lichtspel varieert al naargelang de kleur. Je kan kiezen uit een prachtig kleurenpalet gaande van zilver, titaan, wilde roos, glamoureus groen, subtiel champagne, cognac en zwart tot robijnrood, magisch wit, blauw of lila.

     

    De Wave Line is een waar festival van kleuren en emoties! Deze glamoureuze pennen zijn wonderlijke pareltjes: unieke mode-accessoires met een vrouwelijk silhouet. Ook bij deze reeks ligt de nadruk op het stijlvol en onderscheidend karakter. De CRYSTALLIZED™ -Swarovski’s geven een zweem van luxe en romantiek waardoor je wordt aangezet tot instant dromen en genieten. Met de trendy kleuren “Magic White”, “Magic Blue” and “Magic Lilac” maak je een modern en glamoureus statement dat zeker niet ongezien zal blijven! Ideaal voor vrouwen die houden van een eigen, opvallende stijl.

     

    Globe – voor wereldse mannen: Deze pennen zijn op het lijf geschreven van de moderne zakenman. De wereld afstruimend van de ene metropool naar de andere, staat de Globe hem constant bij. Het vernieuwende en klassevolle ruitjespatroon is het resultaat van een gesofisticeerde lasertechniek die deze zakenman zeker zal bekoren.

    N° 1 – Karaktervolle elegantie voor de sportieve man : Dit mannelijk ontwerp spreekt de sportieve man zeker aan. Blinkend chroom wordt evenwichtig gecombineerd met mat zwart waardoor het geheel een elegante uitstraling krijgt. De kwalitatieve pennen geven een vloeiende pennenstreek en dankzij de zachte textuur voelt de pen bovendien heel aangenaam aan. RVH.

    Consumenteninformatie: 09 265 87 66.

     





    13-12-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MSC Cruises en unicef
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    MSC Cruises en Unicef

     

     

     

     

    Als marktleidend cruisebedrijf in Brazilië, heeft MSC Cruises ervoor gekozen om zijn engagement te tonen aan de locale bevolking door een belangrijke samenwerking aan te gaan met UNICEF, the United Nations Children’s fund.

     

    Brazilië is niet enkel het grootste en meest bevolkte land in Latijns Amerika, het is ook één van de 11 meest onevenwichtige landen in de wereld, met alarmerende armoedeniveaus in de favelas van de belangrijkste grootsteden. Onderwijs is van het allergrootste belang om dit te veranderen.

     

    Met het MSC voor Unicef initiatief, steunt MSC Cruises het Unicef programma om een mooiere toekomst te heven aan kinderen van 126 kwetsbare gemeenschappen in Rio de Janeiro en São Paolo, door hen de toegang tot een kwaliteitsvolle opleiding te helpen voorzien.

     

    MSC Cruises heeft zich geëngageerd om zijn gasten op zijn cruiseschepen te sensibiliseren, bv. door een informatiebrochure in elke kajuit te plaatsen. Gasten worden ook uitgenodigd om “aan boord te gaan voor kinderen” en het verschil te maken door een kleine donatie te doen. Dit kan al vanaf 1 euro die toegevoegd wordt aan de rekening op het einde van de cruise. RVH.

    www.msc-unicef.com

     

    12-12-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.White Shell

    White Shell –zintuiglijke vervoering

     

     

     

     

    Dit extravagant schrijfgerief brengt al je zintuigen tegelijk in vervoering: het aanvoelen van de fluweelzachte parelmoer van de witte schelp -vermengd met een esthetisch kunstwerk-maken van deze pennen een ware schat. Ook voor deze pen wordt de kostbare Pinctada Maxima oester gebruikt. De parelmoer is handgesneden en gepolierd waardoor enkel de beste stukken van de schelp in aanmerking komen om verwerkt te worden. Een dergelijk kostbare buitenwand vraagt om gecombineerd te worden met hoogwaardige materialen. De penpunt bestaat uit een 18 karaats gouden penpunt, belegd met rhodium waardoor de schrijver een erg zachte pennenstreek ervaart. Uiteraard verstopt ook deze pen zich in een luxueuze verpakking.

     

    Pearl Inspiration – exclusieve passie. De „Abalone“ parelmoer, uit de diepte van de Nieuw-Zeelandse zeeën opgevist, ligt aan de oorsprong van deze unieke pennenreeks. Zijn betoverende kleurenpracht en intense glans maken van de “Paua” oester, zoals de Maori’s ze noemen, een uniek natuurwonder.

     

    Wood Art trekt de aandacht door zijn natuurlijk karakter. De prachtige, handgemaakte houten opbergdoos maakt van de Wood Art een special geschenk. Het hoogwaardig en verfijnd ontwerp is uitgevoerd in kostbaar Wawa hout afkomstig uit Ivoorkust. Het gamma bestaat uit een balpen en een kalligrafische geschenkset. Bovendien bevat de geschenkdoos een functionele en mooie houder voor de drie verschillende pennen. Een elegante eyecatcher waardoor je op een heel aangename manier kan wisselen tussen de diverse pennen.

     

    Timeless Wood – unieke kunstwerkjes uit historisch Kauri hout

    Meer dan 45.000 jaar geleden groeiden er op een eiland tussen de Tasmaanse Zee en de Stille Oceaan dicht beboste Kauriwouden. Aan het begin van de laatstse IJstijd hebben natuurkrachten de reusachtige bomen onder een moeras van turf bedolven. Deze turfmoerassen fungeerden als het ware als een perfect geïsoleerde cocon waardoor de structuur van het hout doorheen de tijd intact is gebleven. Het oeroude Kauri-hout is telkens anders generfd waardoor elke pen uniek is.

    All Wood is pure emotie! Deze reeks zal alle puristen met romantische inborst weten te bekoren. De pen heeft een aantrekkelijk design met een ergonomische driehoekige grip en is vervaardigd uit kostbaar Wawa-hout waardoor het als fluweel in de hand ligt. RVH.






    11-12-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cosmo

    Cosmo: de grootste, heetste en vurigste ooit

     

     

     

     

     

    Het grootste vuur in een gesloten haard is ontvlamd. De naam is Cosmo, de uitstraling hot en de technologie hoogstaand. Het is de ultieme droom van elke geheime pyromaan. Veilig bovendien. Want hoewel dit vuur knetterend aantrekkelijk is, blijft Cosmo 100 procent beheersbaar. Altijd.

    Met een vuurbreedte van 1.80 m breed bij 0.80 m hoog is Cosmo een wereldhaard. Size does matter. Want het zijn de afmetingen die Cosmo zo bijzonder maken. Tot op dit moment was geen fabrikant ter wereld in staat zo’n grote vuurzee in een gesloten systeem te beheersen. En al helemaal niet, zoals bij Cosmo, met een vuurzicht aan twee zijden. Dus te plaatsen als vrijstaande haard of als vuurzee tussen twee ruimtes. Dru is de eerste die dit lukt. De oplossing is gevonden door de ontwikkeling van een unieke boomstam als vuurbron, uitgerust met zeven verschillende branders om de beoogde optiek van een houtvuur te verkrijgen.

     

    Vuur is in. Maar de consument van vandaag en morgen is niet snel tevreden. Vlammen moeten hoog en grillig zijn met de kleur en het vlammenbeeld van houtvuur. Tegelijk wil geen mens meer hout hakken voor een haard zoals Cosmo, waar bijna een boom aan houtblokken voor nodig is. Geavanceerde gastechnologie is het antwoord. Gemak door het ontvlammen met een afstandsbediening. Spanning door de hitte en de hoeveelheid vuur. Cosmo is wel een haard waar fors wat ruimte voor nodig is. Gemaakt voor royale kamers en ruimtes in horeca. Staat door de natuurlijk ogende, hoge en brede vlam ook perfect in kastelen en andere authentieke gebouwen. RVH.

    www.dru.nl

     

     







    11-12-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MSC Yacht club
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    MSC Yacht club

     

     

     

     

    De MSC Splendida is een drijvend luxehotel en is gebouwd om mensen hun droomvakantie te laten beleven. Zoals haar zusterschip de MSC Fantasia die in december 2008 werd ingehuldigd, beschikt de MSC Splendida over een exclusieve zone, de MSC Yacht Club. Deze zone vooraan in het schip, beschikt over 99 ruime suites.

     

    De MSC Yacht Club beantwoordt ruimschoots aan de wensen van de passagiers, die op vakante willen gaan in een uitzonderlijk kader gewijd aan luxe, terwijl men geniet van de ontspanningsmogelijkheden aan boord van een groot schip. MSC Cruises heeft prachtige suites ontwikkeld in Italiaanse stijl met een privé-balkon of met grote ramen zoadat de gasten een uitzonderlijk zicht hebben op de oceaan.

     

    Het bedrijf stelt een persoonlijke butlerservice en een conciërgedienst die 24/24 beschikbaar is. De butler leidt de passagiers tot aan hun suite om hen alle functies en de diensten te tonen. De butlers kunnen aan alle wensen beantwoorden: een excursie organiseren, een behandeling in de MSC Aurea Spa reserveren, of de beste plaatsen in één van de vele restaurants en in het theater op het schip regelen.

    Elke namiddag kunnen de passagiers genieten van een traditionele Engelse ‘tea time’ die voor hen geserveerd wordt in de Top Sail Lounge, het panoramische salon. RVH.

    10-12-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!