Inhoud blog
  • Weleda breidt manverzorging uit!
  • Aspria: technologische verzorging
  • Kartell & illycaffè
  • Water als centerpiece
  • Artisano & Amato
  • Bell & Ross
  • Vier de lente met Belgische flair
  • Le Lame Lover
  • Moederdag
  • Veritas Care(s) about you
  • gespot op light+ Building
  • Ga voor een tijdloze, duurzame zomer met Aware
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    15-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Allure of the Seas
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Lancering Allure of the Seas week vervroegd

     

     

     

     

    Allure of the Seas start op 5 december eerstkomend haar eerste commerciële afvaart. Dat is een week eerder dan oorspronkelijk gepland. Op de inhuldigingscruise kunnen de gasten als eersten kennismaken met alle troeven van het nieuwste schip van de Oasis-klasse. Meteen krijgen ze ook in première de nieuwe adembenemende duikshows in het AquaTheater, de indrukwekkende productieshows in het Opal Theater en de sprookjesachtige ijsshow in Studio B te zien. Net als haar zusterschip beschikt Allure of the Seas over een waaier aan innovatieve voorzieningen rond  zeven thematische wijken of ‘neighborhoods’. Dat zijn Central Park, Boardwalk, de Royal Promenade, de Pool and Sports Zone, Vitality at Sea Spa & Fitness Center, Entertainment Place en de Youth Zone.

     

    Allure of the Seas deelt de titel van ’s werelds grootste en meest innovatieve schip met haar zusterschip Oasis of the Seas dat in december jongstleden in de vaart kwam. Beide cruiseschepen zijn architecturale meesterwerken. Ze tellen 16 passagiersdekken, meten 225.282 brutoton en bieden plaats aan 5.400 passagiers in een dubbele bezetting.

     

    Allure of the Seas en Oasis of the Seas alterneren de oostelijke en westelijke Caraïben tijdens zevennachtencruises vanuit hun thuishaven Port Everglades in Fort Lauderdale (Florida). RVH.

    www.AllureoftheSeas.com - www.cruiseconnection.be

     

    15-02-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rimowa koffers

    Rimowa koffers

     

     

     

    Voor de paasuittocht heeft Rimowa een aantal nieuwe koffers ontworpen en dit levert leuke beelden op. RVH.

    www.rimowa.be







    15-02-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jazz

    Curaçao Jazz eiland 2010

     

     

     

    Het gehele jaar door kan men genieten van de muzikaliteit van de Curaçaose bevolking. Behalve de traditionele muziek zoals de Tumba en de Tambu is de laatste jaren steeds vaker Jazz muziek op Curaçao te horen. In 2010 is Curaçao helemaal klaar voor Jazz fanaten met als hoogtepunt het Curaçao North Sea Jazz Festival in september.

     

    Twee van de bekendste jazz hotspots op Curaçao zijn het Blues Restaurant in het Avila Hotel en de Jazz Bar & Restaurant Ole Ole. Het Avila Hotel heeft een goede reputatie op het gebied van jazz muziek, jaarlijks treden er internationale sterren op. Daarnaast zorgt het Avila Hotel ook wekelijks, op donderdag, voor live jazz muziek. Een andere bekende Jazz spot op Curaçao is de Jazz Bar & Restaurant Ole Ole. Ook hier treden wekelijks diverse lokale jazz artiesten of jazz formaties op.

     

    De muziek en het eiland zijn nauw met elkaar verbonden. Mede doordat er op Curaçao verschillende culturen samen komen wordt de muziek vaak een mengelmoes van verschillende genres. Op Curaçao zijn er diverse artiesten die hun eigen swing hebben gebracht in de jazz. Een voorbeeld hiervan zijn de internationaal erkende en op Curaçao opgegroeide Izaline Calister en Randal Corsen.

     

    Het jaarlijkse terugkerende Curaçao Jazz festival, waar zowel internationale als lokale artiesten hun kunsten tonen, zal ook dit jaar weer in juni op Curaçao plaatsvinden. Verder staat Curaçao dit jaar in het teken van ‘Curaçao North Sea Jazz’. Voor het eerst wordt dit evenement georganiseerd op Curaçao en dit op 3 en 4 september. Beroemdheden als John Legend, Sergio Mendes, het Michel Camilo Trio, George Benson, La India en Luis Enrique treden op tijdens deze eerste editie. RVH.

    www.curacaonorthseajazz.com

    15-02-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Val Saint Lambert

    Mythisch & magisch kristal

    Val Saint Lambert stelt nieuwe collecties voor

     

     

     

     

    Met een knipoog naar de Oudheid stelt kristalkenner Val Saint Lambert zijn nieuwste collecties voor. Elk stuk, mondgeblazen en handgeslepen, verraadt de rijke traditie van het merk én de creatieve ambities van de nieuwe eigenaars, de familie Onclin.

     

    De drie blikvangers van de nieuwe collecties van Val Saint Lambert met enige mythische magie zijn Pythagore, Orphéo en Kaléido.

    Pythagore, in verhouding – genoemd naar de Griekse wiskundige en wijsgeer, is voor Val Saint Lambert een knap rekenstaaltje kristal. Voor Pythagoras bestond alles uit verhoudingen van getallen, met het gulden getal phi als speciale verhouding – het grootste van twee delen verhoudt zich tot het kleinste zoals het hele lijnstuk zich verhoudt tot het grootste.

     

    De gulden snede tekent zowel de oude als nieuwe architectuur – van het Parthenon tot Le Corbusier – en inspireerde ook Val Saint Lambert tot een goddelijke collectie. Evenwicht, harmonie en een puur silhouet geven Pythagore zijn unieke karakter. De opeenvolgende rechte lijnen doen daarbij de weerspiegelingen van de geometrische vormen speels vibreren door de fijne, elegante snedes.

     

    Orphéo, tienvoudig talent – De combinatie van robuust kristal met verfijnde vormen leidt tot een juweel van een collectie. Orphéo toont de kunst van het kristal slijpen als geen ander: de geslepen diamanten vertienvoudigen het licht bij inval. Deze collectie houdt het midden tussen klassiek en eigentijds, maar charmeert elke keer opnieuw.

    Ook Val Saint Lambert brengt het kristal tot leven en refereert daarbij aan de vroegere vazen en Etruskische objecten.

     

    Kaléido, magisch spektakel – De derde nieuwe collectie van Val Saint Lambert is geïnspireerd op de caleidoscoop, de spiegelende veelhoekige buis of koker die we kennen uit onze kindertijd. Een stukje magie als het ware, waarbij het licht voor reflecties in de spiegel zorgt. Die reflecties creëren een symmetrisch patroon waarmee je kan spelen door de caleidoscoop te draaien.

     

    Ook de collectie Kaléido van Val Saint Lambert biedt heel wat facetten en aspecten, die je kan blijven ontdekken. Met het dubbel gekleurde glas komt de fraai geslepen vorm – die van cirkel naar vierkant evolueert – helemaal tot zijn recht. Kaléido laat ook knap zien waarvoor Val Saint Lambert gekend is: één van de zuiverste kristallen ter wereld. RVH.

     





    14-02-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Provencaalse sauteerpan

    Dit nieuwe product behoort tot het volledige assortiment Les Forgées. Deze collectie keukengerei, onontbeerlijk in de keuken en door de gebruikers erg gewaardeerd vanwege haar design, maakt het mogelijk snel, gezond en gemakkelijk te koken!

     

    Le Creuset heeft deze nieuwe lijn pannen en sauteerpannen in gesmeed aluminium gelanceerd om duurzaamheid en gebruiksgemak te kunnen bieden. Er zijn geen vervormingen dankzij de gecontroleerde diktes er is extra duurzame anti-aanbaklaag aan binnen- en buitenkant.

     

    De Provençaalse sauteerpan is ideaal om fijne vleesgerechten, groenteschotels of paella’s voor de hele familie te bereiden. Dankzij de twee handgrepen is hij zeer gemakkelijk te hanteren en hij wordt geleverd met een deksel. Kortom een nieuw onmisbaar stuk in uw keukencollectie. RVH.







    14-02-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Livia

    Livia Collectie Lente/zomer 2010

     

    Komende zomer zet Livia een elegante stijl neer die gebaseerd is op uitgepuurde vormen en creatieve, originele prints. Een vleugje glamour is nooit ver weg. Denk Monte Carlo en  een droomvrouw die zich net opgemaakt heeft voor een avondje uit.

    Livia brengt originele, stijlvolle en gestileerde vormen die pure vrouwelijkheid uitstralen en zorgen voor een sensueel en gracieus silhouet. De badpakken en bikini’s die nu eens in discrete en dan weer in felle kleuren gebracht worden, kunnen dankzij de bijhorende tunieken uitgebreid worden tot een geslaagde totaallook voor strandvakanties en cruises.

    Het eendelig zwempak is onlosmakelijk met het merk Livia verbonden. Het is ook deze zomer sterk vertegenwoordigd in de collectie. Mooie drapages ter hoogte van het decolleté en de aanzet van de schouderbandjes spelen helemaal in op de bovenmode. 

    Intense kleuren zoals fuchsia, paars, koraalrood en exotische blue lagoontinten brengen ons in de sfeer van de Caraïben. De duizelingwekkend diepe decolletés maken het heel sexy en spelen in op het modebeeld van de zomer. Deep plunge voor een heerlijke duik in de oceaan.

    Voor het zomerseizoen zijn er eveneens packshots beschikbaar.RVH.

    www.bananamoon.be











    13-02-2010 om 18:36 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wintersport oostkantons

    Wintersportmogelijkheden

     

     

     

     

    Dit winterseizoen neemt koning winter het ernstig. Een sneeuwdeken van 15 tot 35 cm bedekt op dit moment de regio en voor de komende dagen is nieuwe sneeuw, vergezeld van minustemperaturen, op komst zodat tijdens het weekend talrijke skicentra in de Oostkantons zullen openen.

    Naast langlauf, alpineski en slede bieden de Oostkantons eveneens raketwandelingen en ritten met de sneeuwscooter aan. De beste tip die men de skifanaten kan meegeven is dat ze zich over de actuele sneeuwsituatie informeren alvorens te starten.

    Informatie over de sneeuwlaag kan worden geraadpleegd op www.oostkantons.be en de sneeuwtelefoon +32 (0)80/22 74 74. RVH.

     

     

        

     

    13-02-2010 om 18:33 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.lage uitstoot

    Europcar België biedt, samen met Volvo, wagens aan met lage CO2-uitstoot

     

     

    Europcar België zet zijn inspanningen voor duurzame ontwikkeling onverminderd voort, en dit door zijn vloot van wagens met lage CO2-uitstoot verder uit te bouwen. Het bedrijf heeft namelijk net een overeenkomst gesloten met Volvo voor 270 voertuigen die maximum 104g CO2 uitstoten per kilometer.

     

    De modellen die Europcar heeft uitgekozen zijn de Volvo coupé C30, de berline S40

    en de break V50 1.6 Drive. Deze drie modellen verbruiken niet meer dan 3,9 liter per

    100 km en zijn voorzien van het ‘Start Stop’-systeem. Dat laat toe de CO2-uitstoot te

    verlagen als de wagen stilstaat, bijvoorbeeld vóór stoplichten.

     

    De klanten kunnen dus die wagen kiezen die het best bij hun noden past, terwijl ze toch het milieu respecteren. Die zorg wil Europcar trouwens met zoveel mogelijk mensen delen, door wagens aan te bieden tegen een aantrekkelijke prijs. De website stelt in de rubriek ‘Eco-Friendly’ elk van deze wagens voor, mét de vermelding van hun Europees energielabel. RVH.

    www.europcar.be

     

     

    13-02-2010 om 18:32 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6de week van de dietist
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    6de Week van de Diëtist – 29 maart tot 2 april 2010

    Onmisbare groenten

    Vraag vrijblijvend voedingsadvies aan een diëtist in je buurt

     

     

    Iedereen is zich bewust van het belang van gezonde voeding en beweging. Er worden dagelijks 5 porties groenten en fruit aanbevolen. Maar wat dit nu precies inhoudt en waarom het zo belangrijk is, blijkt voor velen minder duidelijk. Toch doet men niet zo snel een beroep op deskundig advies. De Week van de Diëtist is dé ideale gelegenheid om vrijblijvend kennis te maken met de werkwijze van de professionele voedingsdeskundige.

     

    Van 29 maart tot 2 april 2010 kan je terecht bij een diëtist in je buurt voor vakkundig advies. Hij of zij legt je tijdens een kennismakingsgesprek uit  wat gezonde voeding precies inhoudt (na afspraak, gedurende 15 min). Daarnaast wordt ook besproken hoe belangrijk groenten zijn in de dagelijkse voeding, en welke portie en positieve eigenschappen ze hebben.  De inmiddels zesde editie van de Week van de Diëtist heeft als thema ‘Onmisbare groenten!’

     

    Week van de Diëtist 2010: 29 maart tot 2 april

     

    Van 29 maart tot 2 april zetten maar liefst 200 deelnemende diëtisten hun deuren open voor alle geïnteresseerden. De Week van de Diëtist is de ideale gelegenheid om vrijblijvend kennis te maken met de manier van werken van de diëtist dit gedurende 15min. na afspraak.

    De lijst van de deelnemende diëtisten/ voedingsdeskundigen vind je weldra terug op de website www.dietistenvereniging.be. Neem contact op met een diëtist uit jouw buurt en maak een afspraak tijdens de week van 29 maart tot en met 2 april 2010. RVH.

     

     

    12-02-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Carnaval oostkantons

    MET ALAAF, HELAU... EN SKI HEEL EN AL IN DE CARNAVALSVAKANTIE!

     

     

     

     

    Wie nu een korte vakantie in de Oostkantons wil beleven heeft keuze te over! Voor de liefhebbers van carnaval staat het hoogtepunt van het "5e seizoen" dit jaar helemaal vooraan. Er zijn er nochtans die dit kabaal willen ontvluchten en wat kan men mooier dromen dan de wondermooie regio in haar winterkleed te kunnen ontdekken.

     

    Met de oudewijvendonderdag op 11 februari wordt het startschot gegeven voor de dolle dagen die een bijzonder, zo niet zelfs het folkloristische hoogtepunt van het jaar voorstellen. Wat de drukte van de "gekken" in de Oostkantons echter van die uit de andere regio's onderscheidt, is ongetwijfeld het buitengewone feit dat men hier op een beperkte ruimte tegelijk met twee, volledig verschillende carnavalstradities te maken heeft. In de Duitstalige gemeenten van de Oostkantons heeft alles te doen met de carnaval uit het Rijnland, die zijn hoogtepunt kent op carnavalszondag (14/02) resp. Rozenmaandag (15/02), wanneer de carnavalsvrijgezellen en hun muziekverenigingen uitnodigen tot hun prachtige optochten.

     

    Een bijzondere rol in de carnaval van de Oostkantons speelt de stad Malmedy. Hier heeft de officiële opening van de "Cwarmê" reeds plaatsgevonden op de eerste van de zogenaamde "vette donderdagen". Op carnavalszondag (14/02) start dan de grote carnavalsoptocht met deelneming van alle verenigingen, muziekgroepen en traditiemaskers van de Waalse carnaval. Op carnavalsmaandag (15/02) wordt er rollenspel in Waals dialect opgevoerd. De carnaval eindigt dan in de voormalige abdijstad met het verbranden van de "haguète" op carnavalsdinsdag (16/02). RVH.

    www.oostkantons.be/carnaval

     

     

        

    11-02-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Primark lentecollectie

     

    De lente-en zomercollectie 2010 van PRIMARK blaast de typische Amerikaanse liefdesverhouding nieuw leven in met de collecties Americana en Delicate Romance. De frisheid en het optimisme van de ‘preppy’ studentenlook met een helder kleurenpalet van marineblauw, rood en wit staan in schril contrast met het andere thema: de 90’s-look.

     

    Zware katoenen broeken, gestreepte gebreide kledingstukken, bedrukte jurkjes en blazers met lange shorts vertolken het Amerikaanse verhaal perfect. Daarbij passend zijn er de ideale accessoires: gewatteerde tassen in nieuwe stoffen zoals denim en tijk met grote corsages als accent. De schoenen zijn ‘preppy’ golfschoenen of op de zeevaart geïnspireerde flats. Aan formele zijde zijn er de sandalen in jaren 50-stijl.

     

    Delicate romance is een flirterige look in pasteltinten. Verbleekte en afgewassen denims, cardigans met watervaleffect, jurkjes met bloemenprints, blazers met vetersluiting en rokken met ruches brengen die zalige romantiek perfect tot leven.

     

    Bij wijze van contrast is er 1990’s look: een terugkeer naar de lange, oversized blazers, korsettopjes, strakke jurken met lange mouwen en broeken met hoge taille die doen terugdenken aan de populaire televisieshows uit de jaren 1990. De schoenen zijn vrij klassiek: pumps in gedurfde kleuren of canvas veterschoenen voor een echte grungelook. Kortom, een ruime selectie van looks en stijlen voor elke gelegenheid. RVH.

     

     









    11-02-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Agathe in Brussel
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Agatha eindelijk opnieuw in Brussel !

     

     

    Goed nieuws voor fashion addicts ! Na twee jaar afwezigheid opent Agatha opnieuw de deuren in de Brusselse Louisagalerijen. De nieuwe winkel kreeg, net als alle andere Agatha-winkels, een resoluut hedendaagse inrichting. Liefhebsters van stras, lovertjes en dromen kunnen er de klassieke of erg trendy collecties van dit merk met stevige reputatie komen ontdekken.

     

    Fans van fantasiejuwelen keken al enkele maanden reikhalzend uit naar dit moment. Onder impuls van Pascale Hody, die al flink wat ervaring vergaarde binnen Agatha België, opent een nieuw pand op het nr. 24 van de Espace Louise de deuren in het teken van de fantasie. Een adres met standing dat mooi aansluit bij het merkimago, meteen de eerste in een rij van vier Brusselse winkels die binnenkort de deuren openen.  Binnen enkele maanden zal Agatha ook in Vlaanderen en Wallonië winkels openen.
     

    Hoewel Agatha nog steeds even fel schittert, mag het merk met de parels en sieraden ondertussen al vijfendertig kaarsjes uitblazen. Een ideale gelegenheid om de winkels te restylen die voortaan – van Parijs tot Hongkong - een zeer hedendaags en aantrekkelijk cachet bieden aan de klanten. Er heerst een zachte, gedempte sfeer die wordt verrijkt door de kleurenkeuze (gelakt wit, blauw en lichtgrijs) en de dominant aanwezige materialen zoals hout. De juwelen worden net als kunstwerkjes tentoongesteld aan de muren.

    Een aangenaam en luxueus kader, ideaal om de armbanden, halskettingen, oorringen en broches uit de acht collecties die Agatha jaarlijks voorstelt, optimaal tot hun recht te laten komen. RVH.

     

    11-02-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vakantiesalon Brussel

     

    52ste editie van het Vakantiesalon Brussel een denderend succes

     

     

     

    Exposanten, bezoekers en organisatie blikken heel tevreden terug op een geslaagd Vakantiesalon. Maar liefst 112.213 mensen hebben een bezoekje gebracht aan de 52ste editie van het Vakantiesalon, en dat is een stijging van 6 procent tegenover vorig jaar.

     

    Blikvangers op deze editie van het Vakantiesalon waren onder meer gastland Griekenland, het thema ‘Reizen op maat’ waarrond het Salon opgebouwd werd en de speciale zone in verband met ‘Gezond op reis’. Ook het Holiday Forum was opnieuw van de partij. Volgend op het overdonderend succes van vorig jaar, vond dit platform voor en door de reizigers opnieuw een vaste stek op het Salon. De boekingen bleven evenmin achter. De Belg blijft ook nu reizen en vele landgenoten hebben hun reisplannen reeds op het Salon geconcretiseerd.

     

    Gastland Griekenland spreekt van een succesformule met voelbare resultaten: “Wij kijken vergenoegd terug op het Salon 2010”, zegt Theodoros Chartomatsidis van de Griekse Dienst voor Toerisme. Brazilië, dat voor het eerst op het Salon aanwezig was met een gedeelde stand van de Braziliaanse Ambassade en de Toeristische Dienst van Brazilië Embratur, is tevreden over haar eerste deelname aan het Vakantiesalon van Brussel. “Brazilië is de Belgische markt aan het veroveren”, aldus Brice Massimo Cicconetti van Embratur. Ook de nummer één vakantiebestemming van de Belgen, Frankrijk, kon dit jaar als altijd op de nodige aandacht rekenen.

     

    De speciale zone rond ‘Gezond op Reis’ begeesterde het vakantieminnend publiek. Via een vraag-en antwoordsessie werden de meest prangende vragen omtrent het belang van vaccinatie en preventie van de aanwezigen beantwoord.

     

    Voor Johan De Deygere, directeur van Brussels Fairs & Exhibitons en organisator, berust het succes van het Vakantiesalon op de gebundelde inspanningen van zowel de organisatie als de exposanten. De hoofddoelstelling blijft om de interesse van het publiek op een kwaliteitsvolle manier in te vullen, opzet waarin men duidelijk is geslaagd. RVH.

    www.vacciweb.be









    10-02-2010 om 09:53 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ergonomisch en handig tuinmateriaal

     

     

    De Portax 150 tuincaddy van Wolf Garten is een kruiwagen die plat gaat om uw rug te sparen. Vuil en afval opruimen in de tuin kan zeer omslachtig zijn: verzamelen, in de kruiwagen scheppen, wegrijden, in het kompostvat of op de mesthoop scheppen.

    De Portax 150 tuincaddy van WOLF-Garten biedt een comfortabel en ergonomisch alternatief. Je kan hem namelijk neerleggen, het afval er in vegen en wegrijden! Al deze handelingen zonder te bukken, dat maakt het leven in de tuin toch een stuk comfortabeler.

    Ook de twee luchtbanden met een diameter van 26 cm dragen bij tot het gebruiksgemak: zij zorgen voor een optimale stabiliteit en wendbaarheid, en dankzij de kogellagers waarop de wielen draaien is de rolweerstand minimaal. Zo navigeert u moeiteloos door de tuin.

     

    De nieuwe TT-handkooimaaiers : uw gazon vlijmscherp gemanicuurd. Echte gazonliefhebbers verkiezen cilindermaaiers om hun gazon te verzorgen: met een goede cilindermaaier snijd je het gras haarscherp af. Dat zorgt nog steeds voor het beste resultaat en het mooiste gazon in vergelijking met andere maaitechnieken.

    Bovendien is het grasmaaien met een handkooimaaier een moment van rust en ontspanning, een wandeling door je tuin waarbij je niet gehinderd wordt door het lawaai van een motor. En dat is dan ook weer fijn voor de buren. Dit jaar verruimen drie nieuwe handkooimaaiers voor : de TT300S, de TT350S en de TT380DL het aanbod.

     

    De WOLF-Garten bosmaaiers: zuinig en stil, ook goed voor het milieu. Het assortiment wordt uitgebreid met vier nieuwe bosmaaiers: twee elektrische modellen, en twee met benzine 4-takt-motoren. Deze modellen bieden belangrijke ecologische voordelen vergeleken bij de traditionele 2-takt-motoren: 4-takt-motoren verbruiken minder benzine (50%) en olie (tot 80% minder), én het geluidsniveau van de motoren ligt aanzienlijk lager. RVH.

    www.graham.be

     

     

     







    10-02-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goedkoop op vakantie

    Steeds meer kansarme Vlamingen kunnen goedkoop op vakantie

     

     

     

     

     

    In 2009 konden meer dan 87.000 Vlamingen met een laag inkomen door toedoen van het Steunpunt Vakantieparticipatie op daguitstap gaan of er voor enkele dagen op uit trekken. Dat aantal, een record, steeg in vergelijking met een jaar eerder met liefst 20 procent. Dat maakte Vlaams minister van Toerisme Geert Bourgeois in Brugge bekend op het druk bijgewoonde Forum Vakantieparticipatie 2010.

    Op het Forum gingen 400 vakantiemakers, kansarme vakantiegangers en sociale organisaties met elkaar in dialoog. Het Steunpunt stelde er ook het vakantieaanbod voor 2010 voor, het grootste aanbod ooit.

     

    Meer dan een op de tien Vlamingen leeft vandaag onder de armoedegrens. Een weekje op vakantie gaan zit er voor hen meestal niet in. Voor vrije tijd en vakantie blijft bij gezinnen met een laag inkomen vaak te weinig budget over. Vakantie is volgens toerismeminister Bourgeois echter een recht voor iedereen. "Ook mensen die het minder breed hebben moeten tijdens een reis of daguitstap de batterijen eens kunnen opladen en tijd  kunnen maken voor zichzelf en hun gezin. Uit onderzoek blijkt bovendien dat een vakantie-uitstap de sociale contacten van kansarmen aanzienlijk verbetert en hun zelfstandigheid versterkt", legt de minister uit. "Daarom wil ik die mensen met het Steunpunt Vakantieparticipatie de kans geven om er ook eens op uit te trekken. Toerisme is er voor iedereen". RVH.

    www.vakantieparticipatie.be

     

    10-02-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hotel van het Jaar
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

    PARK INN LIEGE AIRPORT BEKROONT ALS “HOTEL VAN HET JAAR” OP JAARLIJKSE REZIDOR CONFERENTIE

     

     

     

     

    Op de jaarlijkse business conferentie van the Rezidor Hotel Group in Londen werd het Park Inn Liège Airport hotel uitgeroepen tot “Hotel van het Jaar”.

     

    Het Park Inn Liège Airport Hotel kreeg deze award voor zijn uitstekende resultaten in 2009: zo groeide zijn marktaandeel binnen de sector met 32,2 % t.o.v. 2008, bruto-winst met 9,1 % t.o.v. 2008 en had het een totale score van 85% op de jaarlijkse tevredenheidenquête van de medewerkers.

     

    Tineke de Wit, Algemeen Directeur Park Inn Liège Airport : “Ik ben vereerd deze prijs mee te mogen nemen naar Luik, maar wil benadrukken dat dit het resultaat is van het hechte teamwerk van alle medewerkers het hele jaar door. Dit motiveert ons om verder te gaan in dezelfde richting – steeds vooruit !”:

     

    Het Park Inn Liège Airport met een totale oppervlakte van 4.000 m² biedt 100 kamers. Verder beschikt het hotel over een restaurant, 8 modulaire vergaderzalen, een aparte crew lounge met internetverbinding, een fitnessruimte en een 50-tal parkeerplaatsen specifiek voor het hotel. Het hotel biedt zijn gasten bovendien gratis en draadloze internetverbinding in het hele gebouw.

     

    Met zijn locatie, naast de passagiersterminal op de luchthaven, richt het Park Inn hotel zich tot reizigers en gebruikers van de luchthaven en vliegtuigmaatschappijen die dagelijks kamers reserveren voor hun crews, klanten en medewerkers vanuit het buitenland en anderzijds tot bedrijven uit de lokale bedrijvenzones voor het organiseren van hun vergaderingen op dagbasis of eventueel met een overnachting. Tijdens de weekends biedt het Park Inn aantrekkelijke prijzen voor toeristen die Luik en zijn wijde omgeving willen ontdekken. RVH.

    www.parkinn.com

     

    09-02-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SN & Afrika

    Brussels Airlines breidt Afrikaans netwerk uit met Nigeria en Equatoriaal Guinea

    Vier nieuwe bestemmingen dankzij groter partnership in Afrika met Lufthansa

     

     

     

    Dankzij een uitbreiding van de samenwerking met partner Lufthansa kan Brussels Airlines haar passagiers voortaan nieuwe vluchtmogelijkheden aanbieden naar Nigeria (Abuja, Lagos en Port Harcourt) en Equatoriaal Guinea (Malabo). Deze vluchten worden uitgevoerd door Lufthansa en worden voortaan ook door Brussels Airlines gecommercialiseerd. Beide bestemmingen ontbraken in het uitgebreide Afrika aanbod van Brussels Airlines. De overstap in Frankfurt verloopt vlot en snel dankzij de uitstekende uurregeling van de vluchten. Voor de lange afstandsvluchten hebben de passagiers de keuze uit first, business en economy class. Op alle vluchten kunnen Miles en More vliegmijlen gespaard of uitgegeven worden.

    Lufthansa gaat ook vliegtuigzetels verkopen op de Brussels Airlines vluchten naar Rwanda (Kigali), Sierra Leone (Freetown), Guinee (Conakry) en Angola (Luanda).

     

    Ook op de route naar Angola gaan Brussels Airlines en Lufthansa samenwerken zodat de passagiers van beide maatschappijen voortaan vier keer per week naar Luanda kunnen vliegen (twee maal per week via Lufthansa en Frankfurt, twee maal per week via Brussel en Brussels Airlines).

     

    Lufthansa gaat voortaan bijkomende Brussels Airlines vluchten commercialiseren, tickets van de Belgische luchtvaartmaatschappij naar Freetown (Sierra Leone), Kigali (Rwanda), Conakry (Guinee) en Luanda (Angola) zullen via de codeshare formule voortaan ook door Lufthansa verkocht worden. RVH.

    www.brusselsairlines.com

     

    09-02-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.JBC: 9 maand mooi

     

     

    JBC steekt alle toekomstige mama’s in een hip kleedje. De stylisten van JBC ontwerpen deze modieuze collectie met het oog op een perfect draagcomfort tijdens de zwangerschap. Zo straal je elke dag weer!

    Consumenteninformatie JBC: 0800 179 82 – www.jbc.be

     

     









    08-02-2010 om 17:49 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Binnenlands toerisme

    Binnenlands toerisme in 2009 tempert de crisis

     

     

     

    Het toerisme in Vlaanderen voelde in 2009, zoals verwacht, de gevolgen van de wereldwijde economische crisis. Het aantal toeristische overnachtingen daalde met 4% in vergelijking met 2008. Daarmee doet Vlaanderen het net iets beter dan het gemiddelde binnen de Europese Unie. De daling in Vlaanderen bleef beperkt door het succes van het binnenlands toerisme. Het aantal Vlamingen dat in eigen land in =

    toeristische logies verblijft, ging er vorig jaar zelfs licht op vooruit (+0,3%). Dat concludeert Vlaams minister van Toerisme Bourgeois op basis van de voorlopige cijfers (tot en met september) die Toerisme Vlaanderen ontving van de Algemene Directie Statistiek.

     

    De daling van het aantal toeristische overnachtingen in Vlaanderen was te verwachten. "De wereldwijde economische crisis en de sterke euro hebben het toerisme naar Europa en naar Vlaanderen fors aangetast", legt minister Bourgeois uit. "In vergelijking met 2008 telden we 7,5% minder overnachtingen van buitenlandse toeristen. Positief en hoopgevend is de opmars van het verblijfstoerisme in eigen land, dat er zelfs lichtjes op vooruit gaat." RVH.

    www.toerismevlaanderen.be/cijfers

     

     

    08-02-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Corendon stationeert Boeing in Zaventem

     

     

    Corendon stationeert vanaf 1 april een toestel op Brussels Airport voor 15 wekelijkse vluchten naar Turkije. Uit onderzoek van Corendon blijkt eens te meer dat de Belgische vakantieganger hoge eisen aan zijn vakantie stelt waarbij goede service, prijs-kwaliteitverhouding en vooral gunstige vertrekuren enorm belangrijk zijn. Dit heeft Corendon doen besluiten een vliegtuig in te zetten speciaal voor de Belgische markt naar de populairste bestemmingen aan de Turkse kust. Daarmee wil de Turkijespecialist de Belgische vakantieganger ook redden van de jarenlange veel te dure vakanties van de huidige monopolisten.

     

    De Boeing 737-300 (148 stoelen) van Corendon Airlines die in Zaventem gestationeerd wordt, krijgt een tweetalige crew. Het vliegtuig zal wekelijks instaan voor 15 vluchten naar de bestemmingen Antalya, Bodrum en Izmir. De luchtvaartmaatschappij kondigt daarnaast nog twee nieuwe Boeings 737-800 aan, waardoor de vloot uitgroeit van vijf naar zeven toestellen.

     

    Uit een analyse van de vakantieboekingen blijkt dat de impact van de crisis nog blijft.

    Vakantie blijft een basisbehoefte voor de Belg, al heeft hij zijn boekingsgedrag aangepast. Zo gebeuren de boekingen duidelijk korter voor vertrek en is het prijsbewustzijn vandaag groter.

     

    De vliegvakanties (boekingen winter 2009/2010) moeten inboeten (-6,9%), waarbij vooral de Europese bestemmingen het relatief wat moeilijker hebben. Wel zien we al dat bij de vliegbestemmingen Turkije een mooi resultaat neerzet. Deze positieve score houdt verband met een uitgebreid all-inaanbod tegen aantrekkelijke prijzen. In financieel onzekere tijden wil de Belgische consument zijn budget duidelijk onder controle houden.

    Naast lowbudgetreizen verkoopt Corendon intussen ook luxereizen, jongeren-en seniorenreizen, en ook huizen in Turkije. RVH.

    www.corendon.be





    07-02-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!