Inhoud blog
  • Weleda breidt manverzorging uit!
  • Aspria: technologische verzorging
  • Kartell & illycaffè
  • Water als centerpiece
  • Artisano & Amato
  • Bell & Ross
  • Vier de lente met Belgische flair
  • Le Lame Lover
  • Moederdag
  • Veritas Care(s) about you
  • gespot op light+ Building
  • Ga voor een tijdloze, duurzame zomer met Aware
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    14-10-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.valle 'aosta

     

    VALLE d’AOSTA: GEHEIMTIP VOOR SKIERS

     

     

    De autonome Italiaanse regio Valle d’Aosta ligt aan de zuidkant van de Alpen, een beetje weggestopt tussen de hoogste bergtoppen. Toch is de streek makkelijk bereikbaar, ondermeer via de Grote St-Bernard Tunnel, ook in de winter en zelfs met openbaar vervoer. De ervaren wintersporter zal Valle d’Aosta om verschillende redenen hoog in de ranglijst van de beste Europese skigebieden plaatsen. De grote skicentra zoals Breuil-Cervinia-Valtournenche, La Thuile, Courmayeur, Monterosa Ski en Pila bieden sneeuwzekerheid want ze liggen op een hoogte van 1300 meter en meer en er zijn duizelingwekkende afdalingen van op 3480 meter!  Dat alles tegen het decor van bergtoppen met naam: Monte Cervino, Monte Rosa, Lyskamm, Breithorn .

    Zuidkant van de Alpen betekent zon en naar het zuiden gerichte pistes waardoor je zelfs in de koudste winterweken ontspannen kunt skiën. Maar de belangrijkste wintertroef van Valle d’Aosta is de combinatie van alpine ski en langlauf ski, van grote skicarrousel en klein authentiek dorp met aan de rand een paar rustige, makkelijke afdalingen. Gevorderden en beginners, gezinnen met kinderen, zij die een sportieve uitdaging niet schuwen of zij die het rustig willen aan doen.. ze komen allemaal aan hun trekken in Valle d’Aosta, precies door die veelzijdigheid van het winteraanbod.

     

    Valle d’Aosta, aan de andere kant van de Alpen, oogt ver weg maar is dichtbij. Snel en makkelijk bereikbaar, sneeuwzeker en met een infrastructuur die elke skiër kan bekoren, is het een winterbestemming van eerste rang. Valle d’Aosta 100 % Neve! RVH.

    www.regione.vda.it

     

     

     

     

    14-10-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.oosterse maaltijdsoep
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Oosterse maaltijdsoep met gamba’s  

     

     

     

     

     

    Of je nu kookt op gas, elektriciteit op een houtvuur of in de oven, met de Flame serie van Emile Henry kan je alle kanten uit, maar bereid je vooral lekkere gerechten waarmee je ongetwijfeld familie en vrienden verrast.

                                      

    Op het menu een Oosterse maaltijdsoep met gamba’s voor 4 personen, waarvoor we de Flame Clay pot  gebruiken.  Voorbereiding: 15 minuten en bereiding: 40 minuten

     

    Ingrediënten

     20 gamba’s, 1 ui, 2 wortelen, 2 stronkjes selder, 1 courgette, 50 g boter, 50 g bloem, 1 theelepel curry, 1,5 l kippenbouillon, 1 eetlepel tomatenpuree, 1 eetlepel sojasaus en zout

     

    Bereiding

    Snij de ui in fijne plakjes, de selder en courgette in kleine stukjes. Maak de wortelen schoon en snijd deze in kleine blokjes.

    Pel de gamba’s. Smelt de boter en fruit de ui en de selder. Voeg bloem en curry toe en laat dit 5 minuten pruttelen.

     

    Voeg de kippenbouillon, wortelen, courgette, tomatenpuree, sojasaus en een beetje saus toe. Laat dit 30 minuten in zijn geheel rustig pruttelen op een laag vuur.

    Voeg als laatste de gamba’s toe en laat deze 5 minuten zonder de deksel op de pan mee pruttelen. De soep mag niet koken!

     

    Eventueel op smaak brengen met zout en peper. Smakelijk. RVH.

     

    14-10-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-10-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Champagne Gosset 'Celebris'
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    CHAMPAGNE  ‘CELEBRIS’ GOSSET

     

     

     

     

     

     

    Geduldig wachten, nadenken, selecteren, nauwgezet assembleren … facetten die de nieuwe collectie champagnes van Gosset in zich draagt, collectie die de naam ‘Celebris’ meekreeg. Het huis Gosset bracht in deze nieuwe cuvée andermaal zijn ancestrale kennis en kunde en zijn unieke interpretatie van de Chardonnaydruif samen.

    Om de geslaagde uitdrukking van de cru’s te verzamelen was het noodzakelijk de wijn de tijd te geven om zich op een juiste manier te ontwikkelen. De durf van een extra Brut, de betovering van het wijnjaar 1998… de nieuwe cuvée Celebris zal ongetwijfeld de liefhebbers van uitzonderlijke champagnewijnen verbluffen

     

    De driedelige collectie bevat vooreerst een Blanc de Blancs extra brut. Deze champagne verheerlijkt puurheid en elegantie, ondersteunt door een krachtige frisheid. Het is een assemblage van grands crus uit 1995, 1996, 1998 en 1999 met een dosage van 3.5g/l.  De Celebris Rosé zorgt voor een vuurwerk van ijle, ragfijne en onstuimige belletjes van helder teer roze, zachtjes overlopend naar licht roodkoper aan de rand van het glas met een dosage van 5g/l.

    De Extra brut vintage 1998 is samengesteld uit een uiterst zorgvuldige selectie cru’s, ( 64% chardonnay van de Côte des Blancs, 36% pinot noir uit de Grande Vallée de la Marne en van de Grande Montagne de Reims) en kwam tot stand zonder malolactiche gisting en bereikt een summum van zuiverheid dankzij de minieme dosage van 3.5g/l.

     

    Elk van deze cuvées Celebris is omkleed met een prachtig apart schrijn, voor de Blanc des Blancs werd geopteerd voor een cilinder met het uitzicht van geïriseerd witleer, de rosé Celebris kreeg een geïriseerd rozeleer mee, terwijl de Extra Brut een prachtig geïriseerd goudleren schrijn meekrijgt. RVH.

    13-10-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Autogrill

     

    AUTOGRILL BELUX KIEST VOOR DELIFRANCE

     

     

    Autogrill Belux maakte zopas bekend dat het gekozen heeft voor Délifrance als partner voor hun nieuwe concept op het vlak van de verdeling van broodjes. Samen zullen Autogrill en Délifrance hun klanten vanaf begin 2008 voorzien van heerlijke broodjes en sandwiches langs de autosnelwegen in België, volledig naar Délifrance-concept.

     

    Vanaf begin 2008 zal Autogrill Belux, in verschillende vestigingen langs de autosnelwegen in België, broodjes en sandwiches aanbieden van Délifrance. Daarbij zal het volledige concept van Délifrance overgenomen worden. Dit concept houdt in dat men bij Délifrance opteert om de stokbroden en de luxebroodjes elke dag ovenvers te bereiden. Zo garandeert Délifrance de versheid en de heerlijke smaak van haar producten. De belegde broodjes worden onmiddellijk ovenvers voor de klant bereid.

     

    In de komende maanden zullen enkele bestaande vestigingen van de groep volledig worden uitgerust met het bekende Délifrance-concept, waarbij de Délifrance-kiosk en de Délifrance-restaurants een plaats zullen krijgen in de Autogrill-vestigingen. Bovendien gaan er dit jaar ook nog twee nieuwe Délifrance Units open in Spy (november). RVH.

    13-10-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-10-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zonnatura
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

    Zonnatura: De gezonde én lekkere tussendoortjes.

     

    Zonnatura biedt voortaan de ideale oplossing voor wie graag van een gezond én lekker tussendoortje geniet. Steeds meer mensen kiezen vandaag voor natuurlijke voeding en dankzij Zonnatura kan gezond ook heel lekker zijn!

    Het gamma – op basis van 100% natuurlijke ingrediënten – omvat heel wat lekkers. De sterren van het assortiment zijn ongetwijfeld de Repen, speciaal voor de zoetekauwen, en SOcrispY, voor de hartige trek. Daarnaast zijn er ook nog de Sappa! drankjes met fruit en groenten. Voor de kids is er bovendien ook een voedzaam assortiment van heerlijke drankjes en tussendoortjes.

     

    Het assortiment repen omvat de Sesam Crunch, de Pinda Crunch en de Muëslireep met Noten. SOcrispY… chips om je vingers van af te likken, biedt drie varieteiten: SOcrispY Kaas, de pittige smaak van Cheddar kaas met ui en bieslook, SOcrispY Milde Paprika, de zachtzoete smaak van milde paprika en SOcrispY Italiaanse Kruiden, een lekkere combinatie van tijm, basilicum en oregano.

     

    Je kind verwennen op een gezonde manier kan met Kikker! Deze producten zijn aangepast aan de smaak van kinderen zonder de voedingsbehoeften buiten de drie dagelijkse hoofdmaaltijden uit het oog te verliezen. Kikker biedt een gevarieerd en 100% natuurlijk gamma van evenwichtige en lekkere tussendoortjes voor kinderen vanaf 4 jaar. RVH.

     

     

    12-10-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Les Nun's
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    LES NUN’S

     

     

     

     

     

    Het aantal restaurants dat een onderkomen vindt in een echt waardevol historisch pand is eerder beperkt. Les Nun’s in het hartje van de vurige stede Luik, werd zoals de naam laat vermoeden, ingeplant in een sacrale plaats voor dames, nl het Begijnhof van de Heilige Geest.

     

    Dit voormalig Begijnhof is een parel van de Maaslandse bouwkunst en ligt aan de voet van de legendarische ‘Montagne de Buren’ met z’n geduchte trappen. De renovatie uitgevoerd op initiatief van Alain van Langenacker, respecteerde volledig het eeuwenoude karakter van dit eerbiedwaardige gebouw. De inrichting zelf is hedendaags net alsof we een tijdloos universum betreden. Trendgevoelige facetten komen ook hier aan bod en Alain zorgde voor een puik onthaal in de Loungebar. Een mix van het intieme van een bar met een eerder lange gang. Het indirecte licht, de imponerende schouw en het indrukwekkend hoge plafond contrasteren met het matte zink van de bar, de glimmende parketvloer en de ongeverfde meestal donkerbruine meubilair.

     

    Les Nun’s biedt twee erg uiteenlopende keukens, op de eerste verdieping werkt een uitstekende Vietnamese kok, Chi Than Truong, die alle nuances van de Oosterse keuken serveert. Wij beperkten ons evenwel tot de vindingrijke recepten van Adil Rachdi, de creatieve autodidact, die het gelijkvloers tot een oase van aroma’s en delicate geuren omtovert.

    Adil Rachdi is uit Marokko afkomstig en wijdde zich bij zijn aankomst in Luik, zoals gepland, volledig aan de studie van de moderne literatuur. Hij studeerde af in 1999, maar was ondertussen reeds actief als commis in diverse restaurants. Omdat hij zich tot de keuken aangetrokken voelde, stortte hij zich in een leerperiode in de ‘Villa Médicis’ in Ans, vandaag restaurant Glavius, een blijkbaar definitieve beslissing want hier maakte hij kennis met de kwaliteit van de edele producten. Een korte overstap naar het restaurant van het Royal Windsor Hotel in Brussel bevestigde zijn creativiteit en smaakgevoeligheid. Sinds de opening van Les Nun’s viert zijn creativiteit hier hoogtij aan het fornuis. Inspiratie komt bij hem instinctmatig door zijn ingeboren feeling en de liefde voor het vak. Zijn nieuwste creatie is een carpaccio van kalfsschenkel, gesmoord met scamorzakaas.

    Adil gaat er prat op dat alle producten home-made zijn, zelfs de patés. Voor de bereiding van de topproducten en vele delicatessen, wordt hij in de keuken geassisteerd door Didier Bauset, een kok die net als Adil gefascineerd is door zijn beroep.

     

    Eigenaar Alain Van Langenacker is zonder meer een ondernemend man, reeds op zijn 16de werkte hij als hulpje in het hotel-restaurant Les Bruyères in Champlon, later vinden we hem terug in Le Flore in zijn geboortestad Luik. Toch bleef hij verder studeren, werd boekhouder en kwam in de textielwereld terecht. Aanvankelijk zakelijk directeur voor de firma SHOT, opende hij nadien zijn eigen filialen en bezocht naast tal van Europese metropolen ook diverse Aziatische bestemmingen. Dit gaf hem meteen een internationale kijk op de gastronomische ontwikkelingen. Net deze facetten hebben hem ertoe gedreven om in zijn geboortestad een eigen restaurant met internationale uitstraling te openen, restauranttype waaraan het tot dusver ontbrak.

     

    De uitgebreide degustatie toonde rijkelijk de vele creatieve gerechten en het enorme potentieel dat Adil en Didier in hun bereik hebben. De afsluiter, een lacquement, is een erg typisch Luikse bereiding van een sirooppannenkoek die met een toefje ijs tot een ongekende heerlijkheid openbloeit. RVH.

     

    Les Nun’s – Impasse des Urselines 18 – 4000 Liège – tel 04-222 10 69

    www.nuns.be of info@nuns.be

     

     

    Culinaire commentaren:

    Delta:

                Kaart neemt je moeiteloos mee op reis

                Aanrader – adres veel te weinig gekend

    GaultMillau: 12/20

                Ontdekking

                Franse en Aziatische kaart kunnen helaas niet gemixt

    Lemaire: 76/100

                Speelt haasje over tussen Aziatische en Franse keuken

    Knack:

                Staat open voor alles

                Wil hyperhedendaags zijn, toch verbazingwekkend

    Michelin:

                Niet vermeld

    12-10-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-10-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wildfestival novotel

     

    Wildfestival in alle Novotel van België

     

     

     

    Novotel is klaar voor een smaakvolle winter en organiseert van 18 oktober tot 18 november een wildfestival in alle Belgische Novotel. Voor de derde editie van dit festival werden 3 voorgerechten, 3 hoofdgerechten en 3 desserts uitgekozen. Ze combineren de verfijnde smaak van wild met originele herfsttoetsen:

     

    Bij de voorgerechten is er keuze uit een Wildconsommé met een korstje, een mousse van wilde eend met pistachenoten en portogelei of een wildterrine met witloofsalade.
    Voor het hoofdgerecht is er vooreerst een everzwijnragout, knolselderpuree, champignonmengeling en chips van schorseneren. De gasten kunnen hier eveneens kiezen voor een hertenkotelet, zuurkool, gestoofd spek en gevulde aardappel en tenslotte een fazantenfilet met speculaas en groentepuree.

    Drie desserts vervolledigen het menu, nl. een moelleux van chocolade, vanille-ijs met een sinaasappelcoulis, ofwel een mascarpone op smaak gebracht met rode vruchten en tenslotte een peer gepocheerd in saffraan en vanille, chocoladesaus en speculaasijs.

     

    Novotel selecteerde bij deze gerechten drie karaktervolle wijnen, te weten : de Clos René, een Cahors uit 2002 met een aangename geur en een volle afdronk voor onmiddellijk smaakgenot, de Château Lestrille, Capmartin, Bordeaux supérieur, een grote naam met een perfect evenwicht tussen druif, vat en streek, ofwel de Tuttobene 2005, een ronde en zachte Toscaanse wijn. RVH.

     

    Wildfestival van 18 oktober tot 18 november 2007 in alle Novotel van België

    Rechtstreekse reservatie bij de hotels is aanbevolen. www.novotel.com

    10-10-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-10-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de notelaar
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    DE NOTELAAR

     

     

    Na zijn humanioraopleiding besliste Eddy Verstreken om een extra-keukenopleiding in het Coloma-instituut in Mechelen te volgen. Deze beslissing gaf zijn leven een belangrijke wending, hij ontmoette er zijn echtgenote Agnes Van Ham, maar hun gemeenschappelijke interessesferen zorgden voor een denderende opleiding zowel in de keuken als in de zaal.

     

    Een figuurlijke harmonie dus van geuren en kleuren die het echtpaar samen tot ontwikkeling brengt. Meestal samen maar soms ook apart kregen ze in de late jaren 70, begin der 80-er jaren meerdere restaurants op smaak, zo o.m. de Zeester in Leuven, het Wit Paard in Bonheiden, de Veeboer in Grimbergen en ’t Molenveld in Elewijt. Alhoewel de klanten hun keuken en service naar waarde wisten te appreciëren, kon hun creativiteit onvoldoende openbloeien.

    Eind 1986 ontdekken ze per toeval een te koop staande oude hoeve in het Brabantse Buken, een piepklein dorpje dat rustig verscholen ligt naast het kanaal Leuven-Mechelen.Na een grondige renovatie kunnen ze anno 1987 de deuren van hun restaurant openen. In de tuin overleeft een veel vruchtendragende notenboom de renovatiestorm en Agnes kiest resoluut voor ‘De Notelaar’ als benaming van hun restaurant. Net als die boom, die symbolisch zijn vruchten het ganse jaar door laat degusteren, wil ook hun restaurant de fijnproevers permanent verwennen.

     

    De kwaliteit van het eindproduct in Eddy’s keuken groeide de voorbije jaren bestendig. Nu staat De Notelaar bekend voor degelijke, kwalitatieve en typische Brabantse streekgerechten met dagverse groenten, deels uit eigen kweek, deels door aankoop op de Brusselse vroegmarkt. Voor Eddy is en blijft de vroegmarkt de aangewezen aankoopplaats voor alle chefs vermits men hier de kans heeft om zelf zijn identiteit te bepalen en niet afhankelijk is van een productkeuze door leveranciers. Bovendien specialiseerde het echtpaar zich ook in oester- en kreeftmenu’s, deze lekkernijen sieren dan ook de kaart met de regelmaat van een klok.

     

    In het vooruitzicht van hun 20-jarig bestaan, kreeg De Notelaar een opfrisbeurt waarbij niet alleen de keuken, maar ook de bar en de zaal werden gerenoveerd. Door het verplaatsen van de oesterbak kon ook het sanitair worden uitgebreid en krijgt men ook hier een bijzonder relaxerend en kleurrijk gevoel door het perfect op mekaar inspelen van het buitenlicht en de gekleurde lampen. Gans de renovatie dompelt de consument meteen onder in een rustige, charmante sfeer waar alle kommer en last wegvallen. De Notelaar is met een 4-daagse werkweek,  geopend van vrijdagmiddag tot en met maandagavond. De feestzaal staat ook de andere dagen ter beschikking voor feesten, evenementen en seminaries, faciliteiten die o.m. door de ruime parking mogelijk worden gemaakt.

     

     

    Op het culinaire vlak zorgt Eddy geregeld voor nieuwigheden. Streekgerechten met verse kwalitatieve producten en kenmerkende Brabantse groenten blijven belangrijk en vormen trouwens de rode draad in het feestmenu dat tot midden oktober loopt. Dit uitgebreid feestmenu kost all-in 70 Euro. Met het ‘dessert van Peggy’, brengt Eddy tevens hulde aan een werkneemster die samen met Agnes en Eddy, de voorbije 20 jaar, in restaurant De Notelaar, lief en leed deelde. Anderzijds serveert Eddy op maandagavond voortaan een 5-gangen degustatiemenu waarbij hij in samenspraak met Agnes, culinaire toppers serveert voor 30€. Met inbegrip van aperitief, wijnen, water en koffie wordt dit 50€. Vanaf oktober wordt op vrijdagavond een wildfestival georganiseerd terwijl ook het witloof dan volop in de kijker komt te staan.

     

     

    Het feestmenu “20 jaar Notelaar” laat de fijnproevers volop genieten van een kwalitatieve keuken met dagverse producten waarbij een vleugje Brabants romantisme gekruid met de nodige nostalgie, nooit ver weg is. RVH.

     

    Restaurant De Notelaar – Bukenstraat 142 – 1910 Kampenhout (Buken) – tel 016- 60 52 69

    info@denotelaarbuken.be - www.denotelaarbuken.be

     

    Culinaire commentaren:

    Michelin: 2 couverts

                Neorustieke eetzaal

                Achter het fornuis houdt de chef-kok, de traditie hoog

     

     

     

     zie ook www.6minutes.be

    08-10-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-10-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.hulde aan de dames
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

                                       

     

    Hulde aan de Dames!

     

     

     

    Grand Casino Brussels introduceert nieuwe thema-avonden die zeker en vooral de dames zullen bekoren.

     

    Dinsdagavond krijgt voortaan het motto « Ladies First » mee. Iedere dinsdag vanaf 19h, wordt iedere dame die het casino van Brussel betreedt verwend, ze ontvangt een gratis cadeautje aan het onthaal (make-up die de naam van het casino draagt) en een handig parking ticket.

    En omdat dineren deel uitmaakt van plezierige bezigheden, ontvangt elke vrouwelijke gast die in het casino dineert, hetzij in de Crystal Food Corner of in restaurant « La Madeleine », een onweerstaanbaar gratis glaasje champagne en een erg leuke spelinitiatie. De Chef kok van La Madeleine, Michel Doukissis,  stelt voor de gelegenheid een 3-gangen menu met een halve fles wijn voor aan 28€. RVH.

     

    Grand Casino Brussels – Duquesnoystraat 14 – 1000 Brussel – tel 02-289 11 35

     

     

     

    06-10-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-10-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.divine cuisine
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    DIVINE CUISINE

     

     

    Divine Cuisine werd opgericht op initiatief van Delitraiteur om in te spelen op de behoeften van de consumenten van kant-en-klare gerechten. Het bedrijf produceert een uitgebreid assortiment van hoogkwalitatieve klaargemaakte maaltijden.

     

    De productie van individueel bereide kant-en-klare gerechten beantwoordt inderdaad aan de steeds preciezere eisen van de klanten en aan het gebrek aan structuur in de huidige manier van leven. De doelgroep bestaat vooral uit sociaal of professioneel actieve personen die weinig tijd hebben om te koken.  In 2004 was het assortiment samengesteld uit ongeveer vijftig producten. In september 2007 telt het ongeveer 100 verschillende referenties, opgedeeld in verschillende productgroepen.

     

    Het bijzondere aan deze producten ligt ten eerste aan de manier waarop de voedingswaren bereid worden. Net zoals ‘thuis’ worden ze afzonderlijk gekookt en klaargemaakt, maar de gebruikte ingrediënten zijn van de beste kwaliteit en vers. Divine Cuisine produceert om en bij de 22.000 gerechten per week en biedt een maximale garantie voor de kwaliteit en de hygiëne van de producten.

     

    Delitraiteur combineert de presentatie van meerdere ‘verrines’ in het assortiment ‘ultravers’. Dit is een innoverend concept waarin kwaliteit, smaak en originaliteit samengaan, concept dat tot op heden niet bestond in de distributiesector. De producten worden opgediend in glazen die ideaal zijn voor een zakenlunch, een cocktail, een aperitief maar ook een gewone lunch vervangen en verrassend zijn omwille van hun verfrissende, smakelijke en originele eigenschappen.

     

    Het concept ‘aperitief/tapas’ omvat 4 variëteiten (45à 55 gr): Firenze (Salade van gedroogde tomaten, mozzarella, basilicum en gekookte ham); Annecy (Gerookte forel, Philadelphia, groene asperge en tomaat); Cape Town (Rivierkreeftjes, komkommergelei en passievruchtencoulis) en Banon (Verse geitenkaas met acaciahoning en grijze garnalen).

    Ook het concept ‘lunch’ omvat 4 afzonderlijk verpakte referenties (60-125gr). Oslo (Salade van heerlijke tarwe en gerookte zalm en groenten uit de tuin), Shangaï (Salade van basmatirijst, scampi’s en gele curry); Venezia (Salade van farfalle en grijze garnalen, passievruchten en mozzarella) en tenslotte Brussel (Mousse van witte en melkchocolade). RVH.

    05-10-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-10-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.frisk cherry mint
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Frisk® Cherry Mint.

     

     

    Frisk® het bekende merk van verfrissende powermints lanceert een nieuwe fruitige smaak waarbij de zomer nog even voortduurt. Van Frisk® Cherry Mint kan je het ganse jaar genieten van een nieuwe, zachte kersensmaak en dit dank zij de unieke combinatie van veel cherry en een beetje mint. Frisk® innoveert andermaal zijn assortiment en wil met Cherry Mint ook een nieuwe vrouwelijke doelgroep aanspreken.

     

    Fruitsmaken raken steeds meer ingeburgerd en geliefd binnen het vaste Frisk®- assortiment. Maar waar tot voor kort nog altijd de muntsmaak overheerste, gaat Frisk® nu de fruitige toer op. Zo primeert in de nieuwe Cherry Mint de zachte kersensmaak op de typische, verfrissende en vertrouwde muntsmaak. RVH.

     

     

    04-10-2007 om 21:30 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.grand ladies night
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Grand Ladies Night.

     

     

     

     

     

     

    Zeer feestelijke momenten voor de dames in Grand Casino Brussels zijn voortaan de trimesteriële « Grand Ladies Nights ». De eerste editie hiervan zal donderdag 18 october plaatsvinden. Misschien maar één keer in de drie maanden, maar iets ondeugender, worden deze avonden vol ongeduld verwacht … ! Toppunt van de avond worden mannelijke stripteasers.

     

    De sexy sfeer wordt doorgetrokken in de diverse workshops in het casino, waar de dames zich kunnen laten informeren over technieken van « relooking » , advies over kleding of de manier waarop men een harmonieus versierde tafel aankleedt en zelfs over ondeugende accessoires.

    Zoals op de dinsdagavonden, bestaat het menu van de chef aan 28 € met glaasje champagne vooraf, zijn er spelinitiaties en vele cadeaus te winnen op deze « sfeervolle » avonden. RVH.

     

    Grand Casino Brussels – Duquesnoystraat 14 – 1000 Brussel – tel 02-289 11 35

    04-10-2007 om 21:27 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    78ste verwenbeurs

     

     

     

    Het Voedingssalon is ontegensprekelijk de grootste verwenbeurs van België en loopt dit jaar van 6 tot 21 oktober in Brussels expo.

    Met zijn 160.000 bezoekers is deze Beurs voor voeding en comfort de derde grootste van het land. Dit succes is te verklaren vanuit het feit dat de Belg houdt van lekker eten en drinken,  anderen en zichzelf verwennen, maar evenals van gezellig en comfortabel wonen. Dit jaar nemen meer dan 350 exposanten deel aan de beurs.

     

    De 78ste editie van deze beurs creëert 4 zones die 4 aparte leefwerelden uitstralen. De zone ‘Voeding’ is een gevarieerde wandeling doorheen de wereld van de eigentijdse  gastronomie en aanverwante onderwerpen. De zone ‘Comfort’ bundelt alles wat de bezoeker nodig heeft om voor zichzelf te zorgen met als basisgedachte aangenamer en intenser te leven.

    Alles wat men moet weten over mode en wellness, hoe men zichzelf en anderen kan verwennen, komt aan bod in de zone ‘mode en beauty’, terwijl de zone ‘werelddorp’ een wereldje apart vormt met exotische muziek, kleurrijk mode en artisanale snuisterijen uit de vier windstreken.

     

    Gastvrijheid en lekker eten en drinken krijgt binnen de zone ‘voeding’ extra attentie in het “degustatietheater”. Hier kan de bezoeker elke dag genieten van een zestal proeverijen en kookdemonstraties allerhande. Kwaliteitsproducten worden hier op een creatieve manier verwerkt tot heerlijke proevertjes. De bezoekers aan het degustatietheater kunnen actief participeren, facet dat het segment voeding extra aantrekkingskracht meegeeft. RVH

    www.voedingssalon.be en www.degustatietheater.be

     

     

    04-10-2007 om 21:25 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.L'annexe
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    L’ANNEXE

     

     

    Bistro L’Annexe in de Lesbroussartstraat in Elsene oogt een typisch Parijse bistro al zijn de invloeden van de ‘bouchon lyonnais’ even duidelijk. De schotels die in dit eethuis worden aangeboden zijn dan ook so wie so franse specialiteiten.

    Het interieur werd met opzet sober gehouden waarbij de rode deuren en raamlijsten voor een schril contrast zorgen met de vlekkeloos witte muren. Natuurhout is eveneens in overvloed aanwezig, o.m. in de houten bevloering van bar en eetzaal.

     

    Het echtpaar Dayan bouwde dit eethuisje uit tot een plaats waar het goed toeven is. Gasten genieten er voluit van het rijke assortiment bereidingen dat zowel via de kaart, maar vooral via het symbolische schoolbord wordt aangeboden. Dit schoolbord vermeldt de dagsuggesties die onder andere afhankelijk zijn van het marktaanbod van de vroegmarkt van Rungis nabij Parijs. Met de rechtstreekse aanvoer vanuit dit paradijs van kwaliteitsproducten wil Raphael niet alleen de bindingen met de franse gastronomie verstevigen, maar evenzeer stijlvolle producten aanbieden. Naast de kaart is er voor de liefhebbers een oesterkraam, kraam dat eveneens door de voorbijgangers vaak wordt gefrequenteerd, en zorgt voor lekkere schaaldieren. Herbronning met een passie voor het goede eten noemt zakenman Raphael Dayan dit nieuwe initiatief met bovendien een knipoog naar de authentieke streekkeuken.

     

    De keuken is het domein van chef Sebastien Willeme, geboren in Seoul, Zuid-Korea. Na zijn middelbare studies in België, startte hij een opleiding scheikunde, maar schakelde vrij snel over naar een opleiding Infobo, het vormingscentrum voor zelfstandige ondernemers in Ukkel. Hij vond hier zijn roeping en verrichtte onder andere stages in de restaurants Ventre Saint Gris, Surcour en het County House hotel. Bij de opstart van zijn professionele loopbaan, staat hij aan het fornuis van de Amerikaanse ambassade en nadien in Il Giardino, Les Enfants Terribles en Le Macon. Vooraleer hij hulpkok wordt in Brasserie Salviat, is hij vier jaar in dienst van traiteur L’Autre Concept. Wanneer de Brasserie Salviat haar deuren sluit komt Sebastien opnieuw bij een traiteur terecht, maar wordt nadien herontdekt door Raphael Dayan en is thans chef-kok in L’Annexe.

     

    L’Annexe is aldus Raphael Dayan, voortdurend feestvieren met de opvolging van de rugbyseizoenen, fanfaremuziek op 14 juli, de start van het oesterseizoen en de Beaujolais nouveau op de derde donderdag van november. RVH.

    L’Annexe – Lesbroussartstraat 55  - 1050 Elsene – tel 02-647 47 33

     

    Culinaire commentaren:

     

    Delta Brussel: typisch franse bourgeoisiekeuken

     

    04-10-2007 om 21:23 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-09-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SMIRNOFF COCKTAILS
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Smirnoff No 55 : ‘signature cocktails’

     

     

     

    Smirnoff Black No 55 is de ideale wodka puur en ijskoud te drinken. Kenni Jesse advisor van premium Black suggereert de fles in de ijskast te steken en de ijskoude Smirnoff Black in gekoelde glazen te serveren. Maar daarnaast leent de Smirnoff Black zich uiteraard ook tot zinnenprikkelende cocktails. Om de typische, zachte smaak van Black No 55 tot zijn recht te doen komen, lanceert Smirnoff twee ‘signature cocktails’:  Fresh 55 en Double Black Martini.

     

    Fresh 55:

    50 ml Smirnoff Black, 1 klontje (bruine) suiker, 3 citroenschijfjes, 2 muntblaadjes en 30 ml ginger ale.

     

    Voeg het klontje suiker, de citroen en een muntblaadje in een mengbeker en stamp alles fijn. Voeg de Smirnoff Black toe en schud met ijs. Giet het geheel in een met ijs gevuld longdrinkglas. Vul af met ginger ale en garneer met een muntblaadje.

    Deze cocktail is een kruising tussen de Moscow Mule en de mojito. Het volle ‘body’ van Smirnoff Black met het frisse van de munt en citroen en een spatje ginger ale. Een doeltreffende combinatie voor een verfrissend cocktail.

     

    Double Martine Black:

    50 ml Smirnoff Black en 5 ml Johnnie Walker Black label

     

    Wals de Johnnie Walker Black label in een martiniglas. Roer de Smirnoff Black in een mengbeker met ijs. Zeef in het martiniglas en werk af met een schijfje citroen.

    De rijke, evenwichtige aroma’s van Johnnie Walker Black label vormen de perfecte aanvulling op het heldere, frisse karakter van Smirnoff Black met zijn kenmerkende donkerzachte toets. RVH.

     

    30-09-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-09-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.weight watchers zorgt voor desserten
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    WEIGHT WATCHERS BIEDT PIZZA’S EN DESSSERTEN.

     

     

     

     

     

    Weight Watchers diepvries zet zijn strategie verder en houdt zijn klanten tevreden door producten op de markt te brengen van hoge culinaire kwaliteit die bovendien erg makkelijk te bereiden zijn. Nieuw zijn de traditionele pizza’s ‘made in Italy’ en de chcocoladedesserten.

     

    De pizza’s zijn met zwier bereid en evenwichtig samengesteld qua voedingswaarde en calorieen, een ideaal huwelijk dus van smaak en esthetiek. Zowel de Pizza Margherita als de Pizza Regina is in een handomdraai klaar, beide slorpen amper 9 Weight Watchers punten op.

    Zoetekauwen en chocoladeliefhebbers komen bij Weight Watchers nu ook aan bod en dit zonder zich schuldig te voelen. Het ijshartje met twee soorten chocolade is een heerlijk dessert van bevroren chocolademousse en witte chocoladeschilfers. Een ander piitig dessert is de chocoladefondant, slechts 165kcal, genereus bedekt met witte chocoladeschilfers. De chocolade eclairs met vanillemousse zijn een smakelijk tussendoortje en bevatten slechts 81kcal. Deze nieuwe producten liggen in de rekken van nagenoeg alle grootwarenhuizen. RVH.

     

    29-09-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.mentos cube
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    Mentos Cube, een kubusje kauwgum

     

     

     

    Mentos introduceert twee frisse smaken non-coated gum in handige verpakking. Ze hebben de vorm van ijsblokjes en kennen eenzelfde verfrissend effect. Met de nieuwe Mentos Cube lanceert het bekende merk van dragees een revolutionaire kauwgum in twee verschillende smaken: Ice Mint en Ice Chloro. De suikervrije kubusjes zitten in een handige fliptopbox of bottle verpakt en zijn verkrijgbaar vanaf september 2007.

    Doordat Mentos Cube een non-coated gum is en dus geen knapperig laagje heeft, garandeert deze een bijzonder zachte smaakervaring. De aanwezigheid van 35% Xylitol helpt je tanden bovendien goed te verzorgen. RVH.

     

     

     

    29-09-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-09-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.smirnoff back ne55
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Smirnoff® Black No 55

     

     

     

     

    Met Black No 55 keert Smirnoff terug naar de tijd van het oude Rusland waar Piotr Arsenieyevich Smirnoff begon met het distilleren van hoogkwalitatieve wodka in kleine koperen ketels. De smaak is vandaag onveranderd gebleven: zinnenstrelend zacht. En met de feestdagen in het vooruitzicht heeft elke liefhebber nu het ideale excuus om deze onweerstaanbare premium wodka te proeven….

     

    Voor de consument van vandaag is luxe normaal en voor elke dag. De definitie van luxe is sterk veranderd en wordt nu geassocieerd met de kwaliteit van het leven, het hebben van een comfortabele levensstijl, zelfverwezenlijking, nieuwe ervaringen en deze delen met diegenen die belangrijk zijn voor ons. Luxe wordt als persoonlijk, authentiek en een belevenis beschouwd. De premium wodka Smirnoff Black No 55 past perfect binnen dit nieuwe luxeplaatje. In die zin is er ook een duidelijk verschil tussen de doelgroep die ‘mainstream’ drinkt en vooral om het moment geeft – vrijdag of zaterdag een wodka gemixt met cola of fruitsap - en de groep die ‘premium’ drinkt en vooral van de kwaliteitsdrank op zich houdt.

     

    Als premium wodka onderscheidt Smirnoff Black No 55 zich door zijn authentieke imago en Russische erfenis die dateert van het jaar 1869 toen Piotr Smirnoff in Moskou zijn distilleerderij opende. Smirnoff Copper Pot Still ‘No 55’, de naam alleen al verraadt dat Smirnoff Black een premium wodka is. Het geheime recept is de 18de eeuwse methode waarbij de wodka viermaal in kleine hoeveelheden uit granen gedistilleerd, waarvan eenmaal in een koperen, rechtstreeks verhitte ketel. De wodka wordt daarna één keer gefilterd over houtskool afkomstig van de schors van de zilverberk – een authentieke techniek die hem zijn karakter met zijdezachte ronde afdronk geeft. De alomgekende Smirnoff ‘No 21’ wordt drie keer gedistilleerd via kolomdistillatie en wordt tien keer gefilterd om zoveel mogelijk onzuiverheden eruit te halen en de smaak te neutraliseren waardoor de ‘No21’ kleurloos, geurloos en smaakloos wordt.

     

    Om de feestdagen extra feestelijk te maken, lanceert Smirnoff de nieuwe Black No55 in een exclusieve verpakking met twee ranke zwarte glazen met uiteraard de onweerstaanbare premium wodka. RVH.

     

    28-09-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.mijn schort ...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Mijn schort, mijn keuken, mijn Heinz.

     

     

    Heb jij ook een favoriete schort waarin jij je de koning(in) van je eigen keuken voelt? Bij koken draait alles om creativiteit, en dat mag je ook laten zien. Heinz nodigt daarom alle keukenprinsen en – prinsessen uit om hun eigen unieke Heinzschort te personaliseren met een ludieke boodschap die je huisgenoten aan het lachen brengt … of misschien juist aan het koken zet! Net zoals met de overheerlijke sauzen van Heinz geef je nu je persoonlijke ‘finishing touch’ aan je schort!

     

    De unieke Heinz-schort is zo rood als een tomaat! Over tomatenvlekken hoef je je dus al geen zorgen meer te maken. Je ontvangt je eigen Heinz-short bij je thuis als je de streepjescode van 2 Heinz-pastasauzen en/of Tomato Creationverpakkingen spaart en een kleine bijdrage betaalt. De schortenactie loopt tot en met 31 januari 2008 en informatie kan je vinden op www.heinz.be/actie. RVH.

     

    28-09-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Flame serveert appels uit de oven

     

     

     

     

    De Flameserie omvat behalve de Tajine in twee maten en de fondueset ook een ovalen en ronde cocotte. De Flame-serie van Emile Henry is geschikt voor alle vuren (behalve inductie), microgolf en houtvuur.

    In een maatschappij waar de lat steeds hoger komt te liggen en stress om elk hoekje loert, bestaat meer dan ooit de behoefte om te ontsnappen aan de dagelijkse ratrace. Als we onze Bourgondische naam alle eer willen aandoen, ontspannen we het liefst met een hapje en een drankje. Bij de ratrace horen geen ingewikkelde gerechten waarbij de gastvrouw/-heer urenlang in de keuken staat terwijl de gasten zich vermaken. De gastvrouw/-man eist zijn plaats op aan tafel, samen met de vrienden, zodat de avond in een ontspannen, gezellige sfeer kan verder kabbelen.

     

    Het nieuwste recept van Emile Henry en Flame zijn gewoonweg lekkere appels uit de oven met karamel. RVH.

     

    Recept voor 6 personen

    Gebruik de ovale 4,7L ‘Flame” stoofpot

    Voorbereidingstijd: 15 minuten

    Ingrediënten:

    6 Golden Delicious appels, 200 g bruine suiker, 50 g boter en 5 cl (2el) melk

     

    Schil de appels, verwijder het klokhuis met een appelboor en snijd ze daarna in plakken. Zet de plakken weer op elkaar zodat de appels ‘heel’ blijven.

    Doe de bruine suiker in de stoofpot, verhit deze en laat het smelten (geen water toevoegen) tot het karamel wordt. Neem de stoofpot dan van de hittebron en voeg boter en melk toe. Roer voorzichtig om een smeuïge, dikke karamel te krijgen.

    Doe de appels in de stoofpot bij de karamel. Plaats het deksel erop en zet dit 45 minuten in een voorverwarmde oven van 170°C.  Direct opdienen.

    Serveersuggestie: decoreer met muntblaadjes en rode bessen.

     

     

    28-09-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!