:roll:
Vitamine D in ISIO 4 xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
Ook het nieuwe millennium start heel sterk voor het merk. Lesieur volgt de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van voedingsonderzoek naar vetten op de voet en voegt in 2003 vitamine D toe aan de ISIO 4-olie.
Een jaar later, in 2004, wordt de consument aangemoedigd om zowel lekker als gezond te koken met de campagne Un peu de Lesieur, un peu de vous, ça fait tout.
In datzelfde jaar worden er twee nieuwe oliën op de markt gebracht : Koolzaadbloesem, van nature rijk aan omega 3-vetzuren, en ISIO 4 Olijf, een combinatie van ISIO 4oliën met een fruitigere smaak dankzij de toevoeging van extra olijfolie van de eerste persing aan de samenstelling.
2008 staat in het teken van de honderdste verjaardag van het merk Lesieur. Het is de ideale gelegenheid voor het bedrijf om zijn vier expertisepolen landbouw, wetenschap, koken en voeding - te promoten met een grootse promotiecampagne. Lesieur krijgt zo ook de kans om de aandacht te vestigen op zijn beleid rond duurzame ontwikkeling door middel van een charter met 14 verbintenissen die het bedrijf aangaat.
In 2009 wordt ISIO Actisterol op de markt gebracht, de eerste gezonde en lekkere saus die het cholesterolgehalte aanzienlijk verlaagt dankzij de juiste verhouding van plantaardige sterolen. Tot slot mag het ISIO 4-concept dit jaar, in 2011 dus, 20 kaarsjes uitblazen
Lesieur is de onbetwiste leider van zijn sector op de Franse markt, maar is er ook in geslaagd een sterke positie op de wereldmarkt in te nemen. Dankzij een constante daadkracht verkoopt het bedrijf zijn producten in meer dan 60 landen over heel de wereld. Niet alleen in Europa, maar ook op andere continenten.
De sleutel tot het succes schuilt in de eerste plaats in de zorgvuldige en uiterst strenge selectie van xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />de ingrediënten. Dan volgt de wetenschappelijke fase, waarin een beroep gedaan wordt op een belangrijke onderzoeks- en ontwikkelingspool die zich bezighoudt met smaak en innovatie om een olie te vinden die goed is voor ons lichaam en onze smaakpapillen.
Lesieur wil voortdurend plezier en gezondheid verzoenen en welzijn, opvoeding en koken verenigen, om de regels van een gezonde, evenwichtige en lekkere voeding in de praktijk te brengen. Dit totaalbeleid kan alleen slagen met de nauwe medewerking van alle partijen, gaande van landbouwers tot chef-koks en alle productiespecialisten en voedingsdeskundigen.
![](http://blogimages.seniorennet.be/wozani/1182488-65f08954e2ba3cff5f90a0512abc3421.jpg)
|