Amethist, zal uw hart veroveren …De nieuwe kleur van “Mate à Croquer”
Het Mate à Croquer assortiment van Le Creuset zal u ongetwijfeld nu nog meerbekoren …De nieuwe kleur Amethist, is eenvoudigweg onweerstaanbaar! Exclusief, smakelijk en trendy -Amethist maakt het verschil!
Amethist is een exclusief paars dat perfect samengaat met de andere kleuren van het Mate à Croquer assortiment. Natuurlijke kleuren die een harmonieus geheel vormen. De collectie in mat email geeft keukengerei verfijning en originaliteit. Ze leent zich bovendien voor al het keukengerei van Le Creuset®: geëmailleerd gietijzer, aardewerk en silicone. De sobere en elegante kleuren passen in iedere keuken. Amethist, een zachte kleur voor een warme keuken.
Het vakmanschap van de gietijzeren stoofpan van Le Creuset® verenigd met een mooie vormgeving: koken wordt kunst! Bovendien een buitengewone presentatie die uw tafelgenoten jaloers zal maken! Het assortiment Mate à Croquer breidt zich uit met meer kleuren en maten : de kleuren mineraalblauw, sisal en katoen zetten hun succesverhaal verder en steken nog ander kookgerei in een chic en trendy jasje. Een uitdaging om eigen recepten te verzinnen en een “tea time” te bereiden met het nieuwe kookgerei van Mate à Croquer:
Recepten :
Lichtjes zuur:Citroen
(Voor 4 ministoofpannen)
• 2 citroenen • 3 eieren • 100 g. suiker • 1 potje natuuryoghurt • ½ yoghurtpotje olie • 200 g. bloem • 2 tl gist • 50 g. amandelpoeder • 50 g. gekonfijte citroenen
Verwarm de oven voor op 180°. Schil en pers de citroenen. Klop de eieren en de suiker op tot een wit mengsel. Roer er de yoghurt, de olie, de citroenschillen en het citroensap onder. Voeg de gezeefde bloem en gist toe en vervolgens het amandelpoeder. Voeg de gekonfijte citroenen toe die u reeds op voorhand in kleine stukjes hebt gesneden. Giet de bereiding in de ministoofpannen (lichtjes ingevet met boter). Plaats gedurende 20 minuten in de oven op 180°.
Wild:Blauwe bessen
(Voor 4 ministoofpannen)
• 3 eieren • 1 potje natuuryoghurt • 120 g. olie • 240 g. suiker • 240 g. bloem • ½ zakje gist • 4 g. zout • blauwe bessen
Klop de eieren los, voeg de yoghurt toe en klop op. Giet al roerend de olie erbij en voeg vervolgens de suiker toe. Voeg de bloem, de gist, het zout en de blauwe bessen toe. Giet in de ministoofpannen die op voorhand lichtjes ingevet zijn met boter. Plaats gedurende 20 minuten in de oven op 180°.
|