:wink:
Rösle brengt rust in de keukenxml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
Innovatie als drijfveer
De snelle hap uit de jaren 90 is uit beeld. Verse producten, smaak en uitgebreide maaltijden vormen het credo in de nieuwe eeuw. Koken tot kunst verheven, een rustpunt op de dag, een moment dat alle beslommeringen wegvallen. Belangrijk, zoals bij alles, is het gereedschap. Rösle ondersteunt creativiteit en functionaliteit door innovatie in keukentools.
Een zuiver Italiaanse knipoog heeft de Tomaten & Mozzarella Slicer waarmee met speels gemak zowel tomaten als mozzarella in 10 gelijke schijfjes worden gesneden. Twee ergonomische handgrepen zorgen ervoor dat snijden een koud kunstje is. Liever partjes? Daarvoor is er de Tomaten Snijder. Wederom uitgerust met ergonomische handvaten. Simpelweg de Tomaten Snijder op de tomaat zetten en zachtjes duwen. Met als resultaat 8 gelijke parten.
Innovatief is het vrolijke inklap vergiet. Rösle zou Rösle niet zijn als de oplossing niet nabij was. Het vergiet heeft een middenrif van vrolijke gekleurde buigzame siliconen. Op die flexibele delen wordt het vergiet ingedrukt en simpel plat gevouwen.
Opgeruimd staat netjes. Maar als het keukengerei achterin lades ligt wordt het niet snel gevonden. De oplossing is het open keuken systeem. Dit door Rösle uitgevonden modulaire systeem is steeds weer gereed voor expansie. Van haken tot magnetische strips en van op te hangen pannen tot dito messen. Alles past en wordt functioneel decor. RVH..
|