NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Inhoud blog
 • GIACOMO AGOSTINI HERNEEMT ZEGEREEKS IN GP VAN BELGIË - GVA 1973
 • FORMULE 1 VOOR DE WOII, TOPIC OP MERCEDES-BENZ 3 LITER W154 UIT 1939
 • NIEUWE PORSCHE 911, DE ACHTSTE GENERATIE, STEELT SHOW IN L.A.
 • ACHTSTE GENERATIE VAN PORSCHE 911 VANDAAG IN WERELDPREMIERE IN L.A.
 • HAMILTON SLUIT SEIZOEN AF MET ZEGE IN ABU DHABI
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Walter's Auto Cahiers

  15-03-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HAMILTON-ROSBERG EN MERCEDES DOMINEREN OERSAAIE GP VAN AUSTRALIË
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  In een zetel is regerend wereldkampioen Lewis Hamilton in de Mercedes W06 naar de zege gereden in de GP van Australië. Als zijn schaduw finishte de Duitser Nico Rosberg in de tweede Mercedes W06 op de tweede plaats. Een halve minuut na hen overschreed viervoudig wereldkampioen Sebastien Vettel in de Ferrari de eindstreep en hield zijn belofte van voor de race, met name een podium te ambiëren.

  Reeds vanaf de start werden brokken gemaakt. Pastor Maldonado en Romain Grosjean, beiden in een Lotus-Renault lieten schroot achter. Magnussen in de Mc Laren-Honda was ook direct "out" en de twee Manor's zijn niet aan de start gekomen. Net zo min was er nog iets van de Nederlander Guido Van der Garde te bespeuren. Maar daaromtrent komt nog nieuws...

  Van de 15 (!) gestarte auto's haalden er 11 de eindmeet. Echte pechvogels in de bende "losers" waren Kimi Räikkönen. De Ferrari-mecaniciens slaagden erin tijdens een te lange pitstop (3"6 in de 42ste ronde) het linkerachterwiel niet goed te bevestigen. Enkele honderden meters verder kwam het wiel los, werd de Ferrari onbestuurbaar en moest de verdienstelijke Fin te voet terug naar de pits. Voor Max Verstappen was zijn eerste GP als jongste F1-rijder ooit (17 jaar) meteen een harde les.

  Na een pitstop in de 34ste ronde begon de Renaultmotor in de Toro Rosso op te smeulen. Opgave voor Max die zich zo tot dan om en rond de zesde à achtste plaats nestelde. Niet slecht. Met in die conclusie de voornaamste positieve noot: geen brokken gemaakt ! Zijn ploemaat-rookie Carlos Sainz Jr rondde een goede GP af, maar verloor op het laatst toch nog een plaatsje aan Marcus Erisson in zijn Sauber die nog in een gaatje wipte dat de jonge Sainz liet liggen.

  Sainz werd 9de en scoorde daarmee zijn eerste 4 WK-punten. Iets waarvan Max Verstappen verstoken bleef door het uitvallen van de Renaultmotor. Iemand die zo mogelijk nog gelukkiger was in zijn eerste GP was Felipe Nasr die met de Sauber 5de finishte en 10 WK-eenheden binnenhaalde. De gevestigde waarden zullen met de "junioren" wel degelijk rekening moeten gaan houden !

  Felipe Massa met de Williams-Mercedes reed een verdienstelijke race, maar kon Vettel niet inhalen om het podium 100%  Mercedes te laten zijn. Jenson Button finishte met de Mc Laren-Honda elfde en laatste plaats. Wat Fernando Alonso op dit moment denkt laten we als raadseltje bestaan. Wat Mc Laren en Honda nog gaan brouwen tegen de GP van Maleisië wacht iedereen met kloppend hart af.

  De eerste GP van het nieuwe seizoen was saai en heeft één ding duidelijk gemaakt. Mercedes is oppermachtig. Van een nieuw spanningsveld tussen Hamilton en Rosberg is vooralsnog niets te merken. Maar er komen nog negentien races waarin de gemoederen kunnen opgehitst worden. Die mogelijkheid is eigenlijk de enige kopzorg van teamleider Toto Wolff. Dat er een herhaling van 2014 komt. Motorgewijs (inzet) steekt Mercedes met kop en schouders boven de concurrentie uit.(Walter Rombauts)

  15-03-2015 om 19:56 geschreven door walter rombauts

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  14-03-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HAMILTON KAAPT MET 1'26 DE POLE VAN ROSBERG WEG

  Eigenlijk al in de openeningsronde van de kwalificaties zette de Brit Lewis Hamilton de bakens neer om héél gemakkelijk een afgetekende pole-pisition te behalen voor de GP van Australië. Met 1'26"327 ging hij riant zijn ploegmaat Nico Rosberg voorbij. Rosberg bleef lang als in zijn schaduw rijden, maar maakte in zijn aanvalsronde een fout waardoor het onmogelijk was Hamilton te volgen. Max Verstappen reed de twaalfde tijd, wat al met minder glans was dan zijn furieuze eerste ronden. In Q2 maakte hij in een laatste snelle ronde een fout die hem buiten de Q1 zette. Maar de 17-jarige Nederlander bracht de Toro Rosso zonder enige schade weer naar de pits. Max start vanop de twaalfde positie. Ook Vallteri Bottas, kanshebber op de derde plaats, maakte een rijfout die werd afgestraft maar gelukkig zonder schade aan de Williams-Mercedes.

  De derde plaats ging naar een altijd verdienstelijke Felipe Massa. Vierde en vijfde werden respectievelijk viervoudig wereldkampioen Sebastien Vettel, nipt voor teamgenoot Kimi Räkkönen die met de Ferrari overweg kan, maar zichzelf tot nu toe niet veel lof toezwaaide. Carlos Sainz jr in de tweede Toro Rosso plaatste zich negende en geeft daarmee blijk van een tikkeltje meer maturiteit dan teamgenoot Max Verstappen die - verwonderlijk genoeg - toch nog is verrast als de "grote jongens eens echt op het gaspedaal gaan staan." Waarmee niet is gezegd dat Max in zijn debuut faalde. Integendeel, we zullen nog veel van hem horen. Misschien morgen al, als de GP van Australië F1 2015 een feit is. Start om 6 uur onze tijd.(wr)

  14-03-2015 om 17:58 geschreven door walter rombauts

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HAMILTON SLUIT FP3 AF VOOR VETTEL IN MELBOURNE

  "De Mercedessen zijn te kloppen" moet Sebastien Vettel hebben gezegd. Hamilton hield de snelste tijd in FP3 met 1'27"876 over Ferrari-coureur Vettel die 1'28"563 aantikte. Carlos Sainz werd in de Toro Rosso 9de en MAX 11-de. Straks de kwalificaties.(wr)

  14-03-2015 om 05:17 geschreven door walter rombauts

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GUIDO VAN DER GARDE SLUIT DEAL MET SAUBER

  Ondanks in het gelijk gesteld door het Australische Hooggerechtshof, heeft de Nederlander Guido van der Gande, een dialoog aangegaan met Sauber. Die behoedt het team voor verder onheil dit weekend. Van der Garde deed dit uit zogenaamd respect voor de FIA en het team. Aan de onderhandelingstafel hadden we graag Bernie Ecclestone bij gezien. Die erger kan voorkomen.(wr)

  14-03-2015 om 03:32 geschreven door walter rombauts

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  13-03-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FP2 MELBOURNE: ROSBERG BLIJFT SNELST, VETTEL HERSTELT HIEARCHIE

  In de tweede vrije trainingen voor de GP van Austrzalië heeft de Duitser Nico Rosberg met Mercedes in 1'27"697 de snelste tijd in zijn bezit weten te houden. Dit voor ploegmaat en regerend wereldkampioen Lewis Hamilton. Achter deze tandem "herstelde" viervoudig wereldkampioen Sebastien Vettel de meer logische hiëarchie door met de nieuwe Ferrari in 1'28"412 de derde tijd te pakken voor ploegmaat Kimi Räïkkönen die zijn vierde plaats wijtte aan een momenteel ondermaats rijgedrag.

  De jonge garde werd een tikkeltje afgestraft: Kevin Magnussen plooide naar voorbeeld van Alonso de Mc Laren MP4-30 netjes de muur in en Carlos Sainz jr (7de) en Max Verstappen (14de) moesten in de FP2 wat van hun glanzende rookievleugels prijs geven. De in de derde vrije tra "soap" rond Guido van der Garde bij Sauber ging door een iedereen kijkt benieuwd uit wat de evolutie morgen zaterdag voor de derde vrije oefeningen zal zijn. Eerste conclusie na twee vrije trainingen, de Mercedessen hebben een bres geslagen met de rest van het veld met minstens 1 volle seconde verschil.(Walter Rombauts)

  13-03-2015 om 11:05 geschreven door walter rombauts

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ROSBERG SNELST, VERSTAPPEN ZESDE IN FP1 IN MELBOURNE

  Na een uurtje in de eerste vrije oefeningen met het oog op de GP van Australië, verrastte Max Verstappen (1'31"067) met een derde chrono na één Rosberg (1'29"557) en twee Hamilton (1'29"586) vriend en vijand. Wat de 17-jarige Nederlander met de Toro Rosso deed liet alle monden openvallen van verbazing. Maar teamgenoot Carlos Sains jr (1'31"014) vond het allemaal welletjes, en scherpte de lijnen tegen de curbstone's wat aan, en kijk, hij ging Max voorbij. Naarmate de training, globaal op mediums gereden (asfalttemperatuur 36°C) kwam een andere jonge gast Vallteri Bottas (1'30"748) de Williams op de derde snelste tijd zetten. Sainz werd vierde, viervoudig wereldkampioen Vettel (Ferrari) vijfde (1'31"029) en Max Verstappen met hogergenoemde chrono uiteindelijk zesde.

  Guido Van der Garde die het wettelijk recht aan zijn kant had om een Sauberzitje te bezetten, reed uiteindelijk niet omdat zijn superlicentie niet in orde was. Magnussen - die Alonso vervangt - en Button zakten naar achteren in het veld met de Mc Laren-Honda en de Red Bulls met Ricciardo en Kvyatt bleven "anoniem" in het middenveld hangen. Straks in de tweede vrije oefening wordt er nog veel spektakel verwacht van de twee "rookies", Verstappen en Sainz jr, die duidelijk een rol in het kampioenschap gaan spelen. De Mercedessen van Rosberg en Hamilton waren duidelijk superieur aan de rest van het veld, en er dreigt een lichte schijn dat 2015 een herhaling van 2014 wordt. Straks om 6.30 onze tijd de tweede vrije training !(Walter Rombauts)

  13-03-2015 om 04:22 geschreven door walter rombauts

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MIJN LAATSTE FORMULE 1 SEIZOEN

  Binnen een goed anderhal fuur begint de eerste Free Practice in het Australische Melbourne in het Albert Park. Zondag wordt daar de GP van Australië gereden als eerste van 19 races voor het FIA-Wereldkampioenschap Formule 1. Zonder de Spanjaard Fernando Alonso die bij Mc Laren wordt vervangen voor deze race door de jonge Deen Kevin Magnussen. Rond het ongeval van tweevoudig wereldkampioen in de pré-seizoenstrainingen blijft een mysterieuze waas hangen. Het moet erger zijn geweest dan dat men deed geloven. Want iemand die naar een derde wereldtitel snakt blijft niet weg van de eerste GP van het seizoen.

  Een F1 mag dit jaar 702 kg wegen, slechts over vier motoren voor een seizoen gebruiken. Die motoren worden via een "token-systeem", gespreide troeven, doorontwikkeld waarmee de FIA nieuwkomer na zes jaar Honda als motorleverancier voor Mc Laren tegemoet komt. Als ieder team zijn "troeven" heeft aangewend zal het een "motorbevriezing" krijgen. Een tijdstip waarop de motor - voor iedereen een 1,6 liter V6 met turbo en hybridtechniek - wordt gehomologeerd en niets eraan nog mag worden veranderd. Vorig jaar was de homologatiedatum 28 februari 2014. Het seizoen kondigt zich boeiend aan. Voor ondergetekende betekent het de laatste keer dat hij erover schrijft. Dan neemt ie echte rust. Na 65 jaar F1 is het dan goed geweest.

  Hij hoopt dat Max Verstappen (Toro Rosso-Renault) het waar maakt. Hij is met zijn 17 de jongste F1 coureur ooit. Zijn vader Jos Verstappen was volgens een journalist in de praatshow van Pauw de beste Nederlandse F1 piloot (ploegmaat van Schumacher bij Benetton, begin negentiger jaren. Die journalist, Doornbos, is nog jong en weet niet dat over de beste Nederlandse autocoureur een boom kan worden opgezet. Het was niet Carl Godin de Beaufort die met een Porsche op de Nürburgring verongelukte, maar een Jan Lammers en een jonkheer Gijs van Lennep doen in mijn verouderende hersenen toch nog belletjes rinkelen. Ook in Le Mans nog.

  Binnen anderhalf uur wordt de subliemste autosportdiscipline verder geschreven. Enne, ha ja, Max Verstappen heeft als co-sponsor "Jumbo", een supermarktketen in Nederland. Eigenaar en racefanaat Fritz van Eerd, toont zich hiermee weer de zakenman op zijn best. Niemand kan gaan slapen. Want wat nu iets over de middag 12.30 uur plaatselijke tijd in Australië aanvangt is daarvoor té fascinerend. Dat Max Verstappen nog geen rijbewijs heeft zoals de eerste de beste grootmoeder wel heeft, doet niet terzake. Toch besliste de FIA al dat vanaf nu een "instapper" minstens 18 jaar zal moeten zijn. Waarmee Max Verstappen al wordt bekroond met een unicum in de Formule 1 geschiedenis. Er moeten 58 ronden van 5,303 km worden afgerond, een totaalafstand van 307,5 km. De omloop telt veertien bochten waarvan de meerderheid benoemd werd met namen als Ascari, Senna, Prost, Stewart, Jim Clark en natuurlijk Jack Brabham, drievoudig Australisch wereldkampioen.(Walter Rombauts)

  13-03-2015 om 01:19 geschreven door walter rombauts

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SAUBER - VAN DER GARDE SPELEN RISKANTE SOAP

  De Nederlander Guido van der Garde heeft van een Australische rechtbank gelijk gekregen en heeft dus recht op een zitje in een Sauber voor de GP van Australië. Teambazin Kaltenborn weigert, omdat GVDG zijn superlicentie niet in orde is. De achterliggende reden in de Saubergeest is praktischer. De andere twee coureurs brengen meer dollars mee naar het noodlijdende Sauberteam en genieten daarom de voorkeur... Guido van der Garde's kansen om dit te winnen zijn klein.

  Van geld en nog meer geld, wint in de Formule 1 alleen de laatste combinatie. Ooit heeft onze sublieme Marc Goossens dat meegemaakt en zonder centen in zijn zak voor tesrijden bij Eddi Jordan stond. Gelijjktijdig landde Rubens Barrichello met de grootste Samsonite-valies vol dollars. Marc was even snel als Rubens. Maar de even gemene als sluwe Eddie Jordan koos voor de Braziliaan.

  Nu hangt er niet een bepaalde zonnige sfeer binnen het Sauberteam. Want Guido van der Garde gaat alle rechtshulp inroepen. Als onze tamtam-informatie naar waarheid neigt zou zelfs op het hele Sauberteam beslag worden gelegd als Guido niet rijdt. En Monisha Kaltenborn zelfs in de cel kan geraken...Of deze gang van zaken zich elke GP zal herhalen is zeer de vraag. Dit voorval geldt voor de beslissing van de hoogste Australische rechtbank. Hoe het in Maleysië zal gaan is een groot vraagteken.

  Door al deze heibel en de impotentie van het Manor-Marussia dat in FP1 en FP2 niet reed, zijn er eigenlijk maar twintig auto's die het veld vullen. Ecclestone zou de "impotenten" direct vervangen door de beste GP2's...Een apart klassement, geen WK-punten, maar wel veel volk op de baan. Straks om 04.00 uur begint de Free Practice 3...en daarna de rush naar de eerste "pole" van het seizoen.

  Zoals de kaarten nu liggen zal die naar Rosberg of Hamilton gaan. Rosberg heeft al gezegd dat àls hij de "pole" pakt, het héél nipt zal zijn. "Want hij - Hamilton - is toch wel een heel goeie coureur", voegde hij er in bescheidenheid aan toe. Terugkijkend naar Sauber en Manor-Marussia wordt licht vergeten - inzonder voor Manor - dat ook zij moeten voldoen aan de 107% startregel die de FIA niét uit het reglement liet...(Walter Rombauts)

  13-03-2015 om 00:00 geschreven door walter rombauts

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  09-03-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.REMEMBER JACKY AND HIS BRABHAM ON THE RING...

  Bernie Ecclestone heeft een "dading" afgesloten opdat zijn conflict omtrent smeergeld met de Duitse bankier zou worden afgesloten. Niet veel mede-burgers zien in van wat een dading inhoudt. Brute taal zegt dat ze wordt gesteld om een hogere boete, mogelijke gevangenisstraf e.d. te vorkomen en worden verminderd, soms helemaal of ten dele, kwijt gescholden. Bernie Ecckestone heeft NIETS illegaal begaan. Daarom spreekt het nu iedereen hatelijk aan de Formule 1 in twee categorieën te verdelen, zoals de Grote Manitou heeft geopperd. Een zogenaamde "subclasse" en de top. Die crisisfeer - gebrek aan gevuld startersveld - was in het jaar 1967 zo duidelijk dat in de GP van Duitsland F2's werden toegelaten. Jacky Ickx was één onder hen. Met een Brabham F2 reed hij in de kwalificaties de derde tijd algemeen...

  De Schot Jim Clark in een Lotus Ford reed de "pole" voor de Nieuw-Zeelander Denis Hulme in een Brabham Repco en dan kwam...onze Jacky Ickx en na hem alle andere F1's. Omdat de F2 een apart klassement had binnen die GP van Duitsland zal is een zwartwit-plaatje van deze stunt moeilijk te vinden. Maar dat dé prestatie van wat statistisch de beste Belgische autocoureur ooit is geweest. Om een verarming binnen de F1 te camoufleren wil Bernie weer zoiets. Ecclestone (84) ziet - autosportgewijs - JUIST. Hij wordt oud en de aasgieren wachten op zijn dood. Maar stekeblind of gek is Bernie zeker niet.(wr)

  09-03-2015 om 00:00 geschreven door walter rombauts

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  14-03-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GVDG EN SAUBER GELUWD

  Nog voor de derde vrije oefeningen voor de GP van Australië in Melbourne zijn begonnen is Guido van der Garde - geheel in zijn recht door een Australisch Hooggerechshof begonnen aan nieuwe onderhandelingen met CEO Sauber Monisha Kaltenberg, dat een verdere crisis van de GP van Australië is afgewend. GVDG blijft op zijn strepen staan maar zegt dat omwille van zijn eigen respect voor de FIA, Sauber en het WK, hij zijn eigen "prestiege" even opzij zet. Ik - Walter Rombauts - had Bernie Ecclestone graag a

  14-03-2015 om 03:26 geschreven door walter rombauts

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Archief per week
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 26/12-01/01 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 29/06-05/07 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 05/01-11/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 23/04-29/04 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 24/12-30/12 2012
 • 19/12-25/12 2011
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 27/12-02/01 2011
 • 13/12-19/12 2010
 • 06/12-12/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 13/07-19/07 2009
 • 06/07-12/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 22/06-28/06 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 13/04-19/04 2009
 • 06/04-12/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 23/03-29/03 2009
 • 16/03-22/03 2009
 • 09/03-15/03 2009
 • 02/03-08/03 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 16/02-22/02 2009
 • 09/02-15/02 2009
 • 02/02-08/02 2009
 • 26/01-01/02 2009
 • 19/01-25/01 2009
 • 12/01-18/01 2009
 • 05/01-11/01 2009
 • 29/12-04/01 2009
 • 22/12-28/12 2008
 • 15/12-21/12 2008
 • 08/12-14/12 2008
 • 01/12-07/12 2008
 • 24/11-30/11 2008
 • 17/11-23/11 2008
 • 10/11-16/11 2008
 • 03/11-09/11 2008
 • 27/10-02/11 2008
 • 20/10-26/10 2008
 • 13/10-19/10 2008
 • 06/10-12/10 2008
 • 29/09-05/10 2008
 • 22/09-28/09 2008
 • 15/09-21/09 2008
 • 08/09-14/09 2008
 • 01/09-07/09 2008
 • 18/08-24/08 2008
 • 11/08-17/08 2008
 • 04/08-10/08 2008
 • 28/07-03/08 2008
 • 21/07-27/07 2008
 • 14/07-20/07 2008
 • 07/07-13/07 2008
 • 30/06-06/07 2008
 • 23/06-29/06 2008
 • 16/06-22/06 2008
 • 09/06-15/06 2008
 • 02/06-08/06 2008
 • 19/05-25/05 2008
 • 12/05-18/05 2008
 • 05/05-11/05 2008
 • 28/04-04/05 2008
 • 21/04-27/04 2008
 • 14/04-20/04 2008
 • 07/04-13/04 2008
 • 24/03-30/03 2008
 • 17/03-23/03 2008
 • 10/03-16/03 2008
 • 03/03-09/03 2008
 • 25/02-02/03 2008
 • 18/02-24/02 2008
 • 11/02-17/02 2008
 • 04/02-10/02 2008
 • 28/01-03/02 2008
 • 21/01-27/01 2008
 • 14/01-20/01 2008
 • 07/01-13/01 2008
 • 31/12-06/01 2008
 • 17/12-23/12 2007
 • 03/12-09/12 2007
 • 26/11-02/12 2007
 • 29/10-04/11 2007
 • 01/10-07/10 2007
 • 17/09-23/09 2007
 • 10/09-16/09 2007
 • 03/09-09/09 2007
 • 27/08-02/09 2007
 • 13/08-19/08 2007
 • 06/08-12/08 2007
 • 30/07-05/08 2007
 • 23/07-29/07 2007
 • 16/07-22/07 2007
 • 09/07-15/07 2007
 • 02/07-08/07 2007
 • 18/06-24/06 2007
 • 11/06-17/06 2007
 • 28/05-03/06 2007
 • 28/11-04/12 -0001

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !

  Archief
 • Alle berichten


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!