Inhoud blog
  • BLOG WALTER'S AUTO CAHIERS STOPT VANDAAG.
  • OLIGARCH, NIET NOODZAKELIJK NEGATIEF, EERDER SLACHTOFFER VAN JAOERSHEID ?
  • EVERFUEL SLUIT WATERSTOF TANKSTATIONS IN SKANDINAVIË
  • TRANSPORAMA WINT NOG ABONNEES DANKZIJ GEDEGEN TESTVERSLAGEN
  • GP VAN JAPAN ZONDAG ZAL NIEUWE VRAGEN BEANTWOORDEN
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Walter's Auto Cahiers

    26-03-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VETTEL - FERRARI - WINT GP VAN AUSTRALIË, VANDOORNE DERTIENDE
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De viervoudige Duitse wereldkampioen Sebastien Vettel heeft met Ferrari de GP van Australië gewonnen voor de Brit Lewis Hamilton in de Mercedes W08. Valtteri Bottas werd derde in zijn eerste race voor de "zilverpijlen". Het gebeurde allemaal als bij toverslag in de eerste pitstop van Lewis Hamilton in de 16de ronde en de bandenwissel van Sebastien Vettel in de 23ste ronde. Tot ergernis van teambaas Toto Wolff van Mercedes snelde Vettel voor Hamilton weer de baan op en bleef dan verder leider om zijn 43ste GP-zege te concretiseren.

    Lewis Hamilton zat ronden lang "gevangen" achter een andermaal sublieme Max Verstappen in de Red Bull. Die eindigde vijfde en zag zijn ploegmaat Daniël Ricciardo (vanuit de pits gestart) in de 29ste van 57 ronden tot opgave gedwongen. Wereldkampioen Fernando Alonso (2005-2006) stuurde de Mc Laren-Honda 53 ronden lang naar de tiende plaats en dus in de punten. Maar dan moest hij buigen voor de druk van Niko Hülkenberg (Renault) en viel terug op de 12de plaats. Tot overmaat van ramp moest hij in de 54ste ronde met een manke auto opgeven. Teamgenoot Stoffel Vandoorne reed verdienstelijk naar een 13de plaats.(Walter Rombauts/Foto's: Fiat en Renault)

    01. Sebastien Vettel (Ferrari)

    02. Lewis Hamilton (Mercedes)

    03. Valtteri Bottas (Mercedes)

    04. Kimi Räikkönen (Ferrari)

    05. Max Verstappen (Red Bull)

    06. Felipe Massa (Williams)

    07. Sergio Perez (Force India)

    08. Carlos Sainz jr (Toro Rosso)

    09. Daniil Kvyat (Toro Rosso)

    10. Esteban Ocon (Force India)

    13. Stoffel Vandoorne (Mc Laren-Honda)

    26-03-2017 om 11:13 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GOEDE PRESTATIE VAN STOFFEL VANDOORNE BLAMEERT VRT
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vorige vrijdag betitelde de VRT bij monde van Catherine Van Eylen, Vlaams "sportanker" sinds 2005, dat Stoffel Vandoorne teleurstelde in zijn debuut in de Formule 1. Hij reed pas de achttiende tijd. Op het nippertje werd er nog aan toegevoegd dat technische mankementen aan de Mc Laren-Honda mee aan de basis  lagen van de "ondermaatse" prestatie.

    De VRT zou er goed aan doen in verband met de Formule 1 iemand met kennis van zaken te laten berichten in plaats van een porseleinen vrouwtje dat alleen maar briefjes kan aflezen. Zo zouden bijvoorbeeld een Gert Vermersch, Bas Leinders of een Koen Wijckmans kunnen vertellen dat de Westvlaming een toptalent is.

    Vorig jaar bijvoorbeeld sprokkelde Stoffel in éénzelfde manke Mc Laren-Honda het eerste en tot nu toe enige WK-punt toen hij Fernando Alonso verving wegens diens horror-accident. In zowat alle disciplines die Stoffel (25) doorliep was hij bij de beste. Hij behaalde ook de GP2-titel in 2015. Dat is zowat de "wachtkamer" naar de Formule 1.

    Vandaag bracht hij diezelfde autovloek van een Mc Laren-Honda op de dertiende plaats aan de eindmeet. Ploegmaat Fernando Alonso moest zijn oranje Mc Laren in de 54ste ronde afgeven aan de pits: opgave. Wat deze Spaanse wereldkampioen, 2005 en 2006, daarvoor aan racetalent liet zien wordt wellicht ook niet opgemerkt bij de VRT.

    De geweldige prestatie van Stoffel Vandoorne is een blaam aan het adres van die "madame". De jongeman reed pas zijn tweede F1-race, de eerste dit jaar, en wat hij liet zien was veel meer dan die VRT-dame in heel haar leven zal doen. Alleen al als kleine Belg bij Mc Laren worden betaald om in het WK te rijden is al een wonderdoening op zich. Stoffel Vandoorne siert Mc Laren, opnieuw in oranje gekleurd. Niet Hollands maar wel de kleur die zijn createur, de Nieuw-Zeelander Bruce Mc Laren, in 1968 aan zijn eigen wagens gaf. Foei VRT.(Walter Rombauts)

    26-03-2017 om 00:00 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-03-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LEWIS HAMILTON PAKT POLE VOOR VETTEL IN AUSTRALIË

    Een formaliteit kan je de pole van Lewis Hamilton in 1'22"188 tijdens de Q3 niet noemen. Een schitterende Sebastien Vettel in de Ferrari zat de Mercedes W08 op duizendsten van een seconden op de hielen. En ook nieuwkomer bij de Ster, de Fin Valtteri Bottas joeg op de derde plaats. Kimi Rïkkönen in de Ferrari kon een sterke Max Verstappen in de Red Bull achter zich houden. Daniël Ricciardo crashte na twee minuten in de Q3 waardoor er een rode vlag kwam.

    Nico Hülkenberg miste  p één plaats na de Q3 en had daar geen zinnige uitleg voor. Wel dat de auto nog moest wennen en hij was zo fair niet te zeggen dat Renault als constructeur ook nog een tandje moet bijsteken... Over Mc Laren en Honda is er niets dan droefenis te melden. Het is in de gedachten van het management opgekomen voor volgend seizoen om een Mercedes te verzoeken... Overigens zijn de coureurs in het algemeen nog niet klaar met die zogenaamde nieuwe Formule 1's.

    Jolyon Palmer ging patatsgewijs van de baan, vandaag een ervaren rijders als Daniël Ricciardo. Het roept vragen op en het antwoord is zo klaar als een glas helder water. Krachtiger (tot 735 kW/1000 pk), sneller dus in mechanische grip door aerodynamika die grote neerwaartse druk crëeert onder de auto, en....bredere banden. Na enkele ronden is er een "heerlijk" spoor rubber waarop als magnetisch kan worden gestuurd. Maar als je ook maar enkele millimeter uit dat "Scalextrix-spoor" gaat, springt de auto van je weg. Wat Palmer, Stroll en Ricciardo is overkomen gaan we dit jaar nog herhaaldelijk zien.(Walter Rombauts/Foto's:Renault)

    25-03-2017 om 16:51 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MELBOURNE FP3: 1.VETTEL, FERRARI 2.BOTTAS, MERCEDES
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het was spelen in de derde vrije oefeningen voor de GP van Australië die zondag over 58 van 5,303 km wordt gereden. "Spielerei" tot na veertig minuten ronddraaien in het Albert Park in Melbourne, viervoudig wereldkampioen Sebastien Vettel in de Ferrari de snelste tijd ooit daar neerzette: 1'23"380 ! Onmiddellijk gingen Valtteri Bottas en Lewis Hamilton op jacht om deze tijd te verscherpen. Vergeefs, de Fin bleef op + 0,479 hangen en drievoudig wereldkampioen Lewis Hamilton op + 0,490.

    Vierde werd Kimi Räikkönen in de Ferrari op + 0,608 en Nico Hülkenberg bracht de Renault op de vijfde plaats met + 1,883 van de kanontijd van Vettel. Op het eerste gezicht worden de kwalificaties van straks om 7 uur een duel tussen Ferrari en Mercedes, want Ricciardo in zijn Red Bull en ook die van Max Verstappen lieten het wat afweten. Fernando Alonso en Stoffel Vandoorne (15de) belandden in de achterhoede. Alleen een mirakel kan Mc Laren en vooral Honda van verdere hoon redden.

    Net geen vijf minuten voor het einde ging Lance Stroll met de Williams in "Turn 10" van de baan en bracht een rode vlag, zodat de FP3 was gereden. De mecaniciens kregen van Stroll (nu al vergeleken met de vroegere Pastor Maldonado) een korte lunc want er was wat werk aan de Williams. In het Haaskamp goed nieuws. Beiden, Grosjean en Magnussen scoren binnen de eerste tien. De FIA vroeg evenwel aan Haas om de T-wings op de auto's weg te nemen. Ze vibreren zo angstwekkend dat de koersdirectie terecht vreest dat ze eens ergens op het asfalt zullen blijven liggen. Straks om 7 uur hoogspanning voor de eerste "pole" van het seizoen.(Walter Rombauts/Foto's:Renault en Fiat)

    25-03-2017 om 05:28 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-03-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HAMILTON OOK SNELST IN FP2 IN AUSTRALIË

    De tweede vrije oefeningen voor de GP van Australië werden na een half uur opgeschrikt door een crash van Jolyon Palmer met de Renault. De rode vlaggen kwamen uit en na een kwartuur kon de sessie verder gaan. Weerom was het drievoudig wereldkampioen Lewis Hamilton die met 1'23"620 de wijzerstanden scherper zette. Dit keer kon echter viervoudig kroondrager Sebastien Vettel zijn Ferrari tussen de twee Mercedessen spiesen. Niettemin bleef de Fin Valtteri Bottas - die van Williams overstapte naar Mercedes - meedraaien in de spots. Morgen zijn er de derde vrije trainingen en nadien de kwalificaties voor de "pole". Stoffel Vandoorne raakte niet verder dan de zeventiende plaats. (Walter Rombauts/Foto:Renault)

    01. Lewis Hamilton (Mercedes)                         1'23"620

    02. Sebastien Vettel (Ferrari)                           1'24"167

    03. Valtteri Bottas (Mercedes)                          1'24"176

    04. Kimi Räikkönen (Ferrari)                            1'24"525

    05. Daniël Ricciardo (Red Bull)                         1'24"650

    06. Max Verstappen (Red Bull)                         1'25"013

    07. Carlos Sainz (Toro Rosso)                          1'25"084

    08. Romain Grosjean (Haas)                            1'25"436

    09. Nico Hülkenberg (Renault)                          1'25"478

    10. Daniil Kvyat (Toro Rosso)                           1'25"593

    24-03-2017 om 08:29 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MELBOURNE FP1: HAMILTON, BOTTAS EN RICCIARDO

    Valtteri Bottas had al eerder deze maand gezegd dat hij sneller kon zijn dan drievoudig wereldkampioen Lewis Hamilton. Nadat de Brit in zijn nieuwe Mercedes W08 na een half uur in de "Free Practice 1" met 1'25"535 een eerste "referentie" zette op een droge piste was het stil in Melbourne waar zondag de GP van Australië wordt gereden over 58 ronden.

    Maar drie minuten na Hamilton's tijd, zette de Fin Bottas met 1'25"142 zich aan het hoofd van de lijst. Lakoniek kroop Lewis terug in zijn zilverpijl en zette orde op zaken: 1. Hamilton 2. Bottas 3. Ricciardo 4. Verstappen en 5. Räikkönen. Fernando Alonso sukkelde rond de tiende plaats en Stoffel Vandoorne bengelde op de twintigste en laatste, natuurlijk te wijten aan het drakonisch gedrag van de Mc Laren-Honda.

    Straks is er de FP2. Hoewel Hamilton en Bottas hun chrono's op ultra-softs reden en Ricciardo op supersofts is de toon al gezet: Mercedes neemt weer het voortouw. De hiërarchie van vorig seizoen lijkt zich voorlopig te handhaven.(Walter Rombauts/Foto:Renault)

    01. Lewis Hamilton (Mercedes)

    02. Valtteri Bottas (Mercedes)

    03. Daniël Ricciardo (Red Bull)

    04. Max Verstappen (Red Bull)

    05. Kimi Räikkönen ( Ferrari)

    06. Sebastien Vettel (Ferrari)

    07. Felipe Massa (Williams)

    08. Romain Grosjean (Haas)

    09. Nico Hülkenberg (Renault)

    10. Sergio Perez (Force India)

    24-03-2017 om 03:49 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 26/12-01/01 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 27/12-02/01 2022
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 16/12-22/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 27/12-02/01 2011
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 17/12-23/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Archief
  • Alle berichten


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!