Inhoud blog
  • BLOG WALTER'S AUTO CAHIERS STOPT VANDAAG.
  • OLIGARCH, NIET NOODZAKELIJK NEGATIEF, EERDER SLACHTOFFER VAN JAOERSHEID ?
  • EVERFUEL SLUIT WATERSTOF TANKSTATIONS IN SKANDINAVIË
  • TRANSPORAMA WINT NOG ABONNEES DANKZIJ GEDEGEN TESTVERSLAGEN
  • GP VAN JAPAN ZONDAG ZAL NIEUWE VRAGEN BEANTWOORDEN
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Walter's Auto Cahiers

    29-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VETTEL ZET FERRARI TERUG BOVENAAN IN GP VAN MALEISIË

    Het kan geen gepassioneerde race worden genoemd. Alles verliep bijna klinisch, steriel. Maar een zekere laagspanning was altijd aanwezig. Regerend wereldkampioen Lewis Hamilton startte snelst met zijn Mercedes, de viervoudige Duitse wereldkampioen Vettel liet de Ferrari een rode gloed werpen tussen de leider en Nico Rosberg die knap de derde stelling innam. Al in de eerste ronde moest de pacecar uitrukken. Marcus Ericsson had zich vast in de "kattenbak" gespind...Hij moest bij het nekvel naast de baan getild worden.

    Verder een boeiende, maar geen overrompelende race. Het 5,543 km lange circuit in Sepang is erg breed, wat als gevolg heeft dat door het bespelen van die breedte met verschillende "ideale lijnen" kan worden gespeeld. Mooi voorbeeld daarvan het duel Felipe Massa en Vallteri Bottas, die in de laatste vijf ronden vochten om de vijfde en zesde plaats. Door "het spel der lijnen", haalde de jongere ploegmaat van een heel verdienstelijke Massa in en pakte de vijfde plaats. Spektakel in de rand. Zoals ook het zoveelste klungelwerk van Maldonado en Grosjean in hun Lotussen.

    Net als Max Verstappen een zevende plaats verzilverde tegenover een achtste voor ploegmaat Carlos Sainz jr in de Toro Rosso's. De Nederlander haalde meteen zijn eerste WK-punten binnen. Kimi Räikkönen moet even geciteerd. Door mis verstane regenstrategie in de kwalificatie Q2, raakte hij niet binnen de eerste tien en moest op de elfde plaats starten.

    Hij zette die met de klasse die hem eigen is om in een vierde plaats voor Ferrari. Fernando Alonso verdween in ronde 22 roemloos en anoniem in de pits, ploegmaat Jenson Button na driekwart van de race. Voor Mc Laren-Honda is er nog veel werk aan de winkel. Sebastien Vettel brak met Ferrari - zijn tweede race bij de Scuderia - het Mercedes-monopolie. Een nieuw uitgangspunt voor het WK F1 2015. Volgende race - de derde - wordt gereden in het Chinese Shanghai op 12 april en de start in onze tijd is om 8 uur 's ochtends.

    Daar rijden alle bolides op Pirellibanden zoals met de FIA is overeengekomen. Het zijn deze keer Chinese. Want zoals Volvo is overgenomen door Geely en tegen 2020 meer dan 200.000 Volvo's ter plaatse bouwt, is China ook baas geworden van het Italiaanse Pirelli en de Ferrari-designer Pinin Farina. Zoals iedere lezer aanvoelt loopt zelfs een (Fiat-)Ferrari-rode-loper niet over rozen...(Walter Rombauts)

    Stand in WK na 2 races:

    01 / Lewis Hamilton (Mercedes 06)                43 punten

    02 / Sebastien Vettel (Ferrari)                       40

    03 / Nico Rosberg (Mercedes 06)                   33

    04 / Felipe Massa (Williams-Mercedes)           20

    05 / Kimi Räkkönen (Ferrari)                         12

    06 / Felipe Nasre (Sauber-Ferrari)                 10

    07 / Vallteri Bottas (Williams-Mercedes)         10

    08 / Daniël Ricciardo (Reb Bull-Renault)           9

    09 en 10 / Nico Hulkenberg (Force India-Mercedes) en Max Verstappen (Toro Rosso-Renault) ieder 6 punten.

    29-03-2015 om 22:52 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ROSBERG SNELST IN FP3, HAMILTON KLOPT VETTEL VOOR POLE IN STORTREGEN

    Nadat Nico Rosberg overtuigend de derde vrije oefeningen had gedomineerd, ging hij een duel aan met Lewis Hamilton en Sebastien Vettel voor de "pole". Alonso en Button starten vanop de laatste rij met de Mc Laren-Honda als de twee Manor Marussia niet mogen deelnemen. Kimi Räikkönen werd in de Q2 slachtoffer van de regen en valt dus buiten de eerste tien die de Q3 voor de pole moeten rijden. Hamilton rijdt voor Vettel de "pole" onder een ware zondvloed. Rosberg is derde, Ricciardo vierde en Max Verstappen zesde in de tweede F1-race van zijn leven.

    De 17-jarige tiener maakt grote indruk op het hele F1-volkje. Mocht vrouwe Fortuna hem morgen zo terzijde staan - met pijpenstelenregen bijvoorbeeld - en Max zou zijn eerste GP winnen, dan zou het nu al euforische een top bereiken. Niet onmogelijk...! Het is 54 jaar geleden dat een tiener zich ook manifesteerde. Dat was in 1961, het jaar waarin de Amerikaan Phil Hill met Ferrari wereldkampioen werd. Overigens; Ferrari begint te knagen aan Mercedes' hegemonie. Sebastien Vettel stuurde een Ferrari naar de eerste startrij. Dat is geleden van Maleisië 2013.

    De man uit 1961 was de Mexicaan Riccardo Rodriguez in Monza voor de GP van Italië. Hij was 19 jaar en 208 dagen. Hij stond op de eerste rij in een Ferrari V6 naast "pole-sitter" Graaf Wolfgang von Trips. Giancarlo "Ercole" Baghetti was geen tiener meer toen hij in zijn eerste GP, deze van Frankrijk in Reims, meteen met de zege ging lopen. Hij won dus de GP van Frankrijk in Reims met een Ferrari V6, een komeet die direct was opgebrand, zeker na de GP van Italië waarin Graaf Wolfgang on Trips het leven liet en zijn Ferrari 13 toeschouwers mee de dood insleurde. Dat slaat in niets terug op Max Verstappen. De enige vaststelling is dat het 54 jaar geleden is dat een tiener vooraan rijdt in de Formule 1. Eerlijke intuïtie gebiedt dat te zeggen. Max is een blijver.(Walter Rombauts)

    28-03-2015 om 23:30 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ROSBERG IN FP1, HAMILTON IN FP2 SNELST IN SEPANG

    In de eerste vrije trainingen voor de GP van Maleisië F1 is de Duitser Nico Rosberg met 1'40"124 de snelste geweest in zijn Mercedes W06. Hij ging Kimi Räikkönen en Sebastien Vettel in de Ferrari's vooraf. Regerend wereldkampioen Lewis Hamilton kreeg motorproblemen - inlaat van de motor zorgde voor kop- en sleutelzorgen - zoniet was hij met glans ook de snelste geweest in deze FP1, waarin Max Verstappen in de Toro Rosso de zevende plaats voor zich opeiste. Hij moest wel met wat lede ogen aanzien dat ploegmaat Carlos Sainz jr zich de vijfde toeëigende. Fernando Alonso pikte na een wat aarzelend begin de veertiende chrono voor zich op.

    In de tweede vrije trainingen zette Lewis Hamilton de zaken recht en reed met 1'39"790 naar de snelste wijzerstand voor Kimi Räikkönen in de Ferrari die Nico Rosberg in zijn Mercedes het nakijken gaf. Vettel pakte de zevende plaats en Verstappen de achtste. Max, de zoon van "Jos-the-Boss", zag nu met pretlichtjes in de ogen dat zijn teammaat nu genoegen moest nemen met een veertiende wijzerstand. In de tweede sessie bezette een heroptredende Fernando Alonso in de Mc Laren-Honda de zestiende chrono...Morgenochtend zijn er de derde vrije oefeningen en in de namiddag de kwalificaties voor de "pole".

    Terwijl alles wijst op een nieuwe dominantie van Mercedes, lijkt Ferrari toch de grootste vooruitgang te hebben geboekt. Zowel Vettel als Räikkönen komen dicht bij de twee "zilverpijlen" van Hamilton en Rosberg. Het zou zondag wel eens een heel spannend duel kunnen opleveren in een altijd onvoorspelbaar Sepang waar 110.000 toeschouwers de plaatsjes vullen. Die hebben allemaal, zonder één uitzondering, een regenscherm bij zich... Ook al is het in Kuala Lumpur nu 34°C...(wr)

    27-03-2015 om 12:06 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ALONSO START IN GP VAN MALEISIË

    Nog één medisch onderzoek van de medische staf van de FIA en dan weten we definitief of de Spanjaard Fernando Alonso aan de start komt van de GP van Maleisië. Dat is de tweede race voor het WK F1 2015 dat nu met het definitief wegvallen van de GP van Duitsland nog 18 races telt. Maleisië is een 5,543 km lang circuit met 15 bochten en is in gebruik genomen in 1999. Het feit dat het door de Duitser Hermann Tilke is getekend wijst op een technisch race-karakter en er wordt in de wijzerzin op gereden. Met Max Verstappen zal de naam voor het eerst op de deelnemerslijst staan van deze tropische race, vaak geteisterd door hevige stortbuien, onberekenbaar om op te rijden met een altijd opnieuw onvoorspelbare weerstgesteldheid zoals Interlagos in Brazilië.

    De eerste vrij oefeningen worden morgenochtend gereden. We zijn benieuwd naar de prestaties van Max Verstappen als reactie op zijn eerste GP in Australië die meteen zijn eerste - verplichte - opgave werd. De Renaultmotor hield het niet. Tussen dat feit op 15 maart en vandaag 26 maart is er fiks over en weer geruzied tussen Red Bull en Renault. Red Bull verklaart openlijk dat Renault minderwaardige motoren aflevert en Renault zegt dat ceo van Red Bull, Christian Horner, daarover de grootste leugens vertelt. In ieder geval zullen Max Verstappen en zijn ploegmaat Carlos Sainz jr. het dit weekeinde nog met die Franse V6 Turbo's moeten zien te redden.

    Toevallig kwam ons nog een deelnemerslijst van het WK F1 1994 onder ogen waarop Max's vader's naam nog figureert. Ayrton Senna was op 1 mei 1994 al verongelukt in de Tamburellobocht in Imola.. Jos Verstappen figureert op de deelnemerslijst als ploegmaat van J.J.Lehto en Michaël Schumacher alle drie ingeschreven met een "Mild Seven" Benetton Ford. In de trainigenn en de race kampten de Benetton's met een gebrek aan grip en kenden verder vele technische problemen.

    Bijgevolg kwam "Jos-the-Boss" niet voor in de uitslag van die dramatische GP van San Marino. Toch reed Jos Verstappen dat jaar 10 WK punten bijeen en stond tiende in de eindstand. Jos eindigde driemaal 2de (Hongarije en België) en éénmaal 5de in Portugal in weerwil van die "dwarse" Benetton. Ploegmaat Schumacher behaalde met 92 punten zijn eerste van zeven wereldtitels. Niettemin werd "Rothmans" -Williams-Renault werekdmapioen bij de constructeurs met 118 eenheden tegenover Benetton met 103. Zomaar een "tussendoortje" dat alle lof naar zoonlief Max zwaait die al in de pré-seizoenkwalificaties alle nu bestaande F1-wereldkampioen op de hielen zat.

    Nu voor Sepang aanstaande zondag zullen - gedurfde voorspelling" de twee Mercedessen 06 van regerend wereldkampioen Lewis Hamilton en ploegmaat Nico Rosberg weer vooraan rijden. Mogelijk komen viervoudig wereldkampioen Sebastien Vettel en éénmalig werldkampioen Kimi Räikkönen met hun Ferrari's "aansluiten", maar zeker is dat niet. Bij Lotus zal morgenochtend een Chinees, Adderly Fong (25), zijn eerste rondjes draaien als ontwikkelingspiloot. (Regerend GP2-kampioen Jolyon Palmer blijft de reserve bij Lotus.)

    Hij komt uit Hong Kong en is inzake leeftijd niet écht van de piepjonge club die het de huidige generatie wereldkampioenen (Vettel 4x, Button 1x, Räikkönen 1x, Hamilton 2x en Alonso 2x) lastig kan maken. Maar in 2010 verdiende hij zijn sporen in o.a. F3. Niet zondag, want dan rijden natuurlijk Romain Grandjean en Pastor Maldonado in de Lotussen, net als in FP2,FP3 en de kwalificaties. Bij Williams is Vallteris Bottas rug weer min of meer in orde, waarmee weerom een Finse  jonge leeuw aan het lijstje wordt toegevoegd.(Walter Rombauts)

    26-03-2015 om 09:57 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NEUVILLE'S NIEUWE KANS MET DE HYUNDAI i20 WRC

    In het 43ste jaar van het "World Rally Championship" zijn we al aan de vierde van dertien proeven toe. Dat is de Rally van Argentinië die Villas Carlos Paz als vertrek en aankomstplaats heeft. Na een eerder ongelukkige Rally van Mexico krijgen Thierry Neuville en co-piloot Nicolas Gilsoul een nieuwe kans om eigen talent te tonen in de Hyundai i20 WRC. Het Koreaanse merk heeft alvast het nieuwe seizoen goed ingezet. Neuville - Gilsoul finishten grandioos op de tweede plaats in een altijd moeilijke Rally van Zweden. Neuville, komende uit ons Belgisch Oostkanton, wordt in kringen van kenners alvast als een toekomstige wereldkampioen aangeduid. Zijn ongelukje is over een hele loopbaan als een schoonheidsvlek te zien. Vergeten we ook niet dat Thierry Neuville de Rally van Argentinië aanvat op de derde plaats (35 punten) in de voorlopige stand om het Wereldkampioenschap.(wr)

    23-03-2015 om 22:33 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 26/12-01/01 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 27/12-02/01 2022
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 16/12-22/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 27/12-02/01 2011
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 17/12-23/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Archief
  • Alle berichten


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!